• header

V

Galen natt igår. Jag och tjejerna började kvällen med drinkar på Laroy, sedan mötte vi upp ingen mindre än min vän Kanye West som var på besök här i Stockholm (för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu), vi alla drog hem till hans vän och drack vin och pratade. Sedan hoppade vi in i bilarna och drog till Sturecompagniet/V och festade loss och hade sjukt kul! 

Kvällen slutade med att vi satt på golvet och hade dödsseriösa diskussioner om mode samtidigt som vi bläddrade igenom hundratals inspirationsbilder på hans dator (gissa vad jag blev glad när min egen design, Jofama by Kenza, ploppade upp bland alla hans inspirationsbilder). Kanye är en otroligt kreativ och driven människa, både när det gäller musiken och hans kommande klädkollektion. Väldigt trevlig & ödmjuk (!) också.

Jag och tjejerna kom hem vid fem imorse, vaknade vid elva och har sedan dess käkat massa mat, druckit flera liter cola och bara snackat. Mys-söndag!

På V inatt

442 Comments

buuukuu

HAHAHAHAHAH FÖR ATT GÖRA EN HISTORIA KORT HAR VI KÄNT VARANN I ÖVER ETT ÅR NU HAHAHAHAHHAHAHAHA GUMMAN DU TRÄFFADE HONOM EN GÅNG TIDIGARE OCH DU LEKER SOM ATT NI HAR HÅLLIT KONTAKT SEN DESS VILKET NI INTE HAR OCH DU HADE TUREN ATT TRÄFFA HONOM IGEN I KLUBBEN SOM OM HAN ENS KOMMER IHÅG …VILKEN ROLIG GROUPIE DU ÄR LOL

Kenzas svar: Om det hade varit så hade jag inte skrivit “känt”, eller hur? Nej, vi pratat/hållt kontakten med varandra i över ett år. Mer än så vill jag av respekt inte berätta, så du får tro vad du vill! Groupie är jag absolut inte, förutom att jag har pojkvän så tycker jag inte att det är så särskilt WOW med kändisar. Kram

Reply
S

Den där korta historien får du göra liite längre tycker ja! För nyfiken på hur du känner Kanye, helt stört ju. Ps, jättefin va du igår!

Reply
Maria

OMG, jag vet att jag kommer låta som en fjortis nu men, FAN VA COOLT! kul att du känner honom, då kan du någon gång i framtiden kanske träffa alla hans vänner i LA (kändisarna). Jag tycker inte heller att du ska berätta detaljer om hur du känner honom eller hur ni har hållt kontakten. Skulle vara kul o se fler bilder på Kanye :)

Ha det bäst!

Reply
- | | Carro | | -

Kanye som i West? Har inte superkoll på honom :P Kommer dock ihåg hans “skandal” när han förstörde för Taylor Swift när hon vann mtv-priset ^^

Men vi är nog många som undrar hur ni träffades och hur ni hållt kontakten sedan dess? pratar ni i telefon/smsar/msn etc? intressant och höra bara när det gäller att va “vän som är kändis” =)

Ha en bra söndag!

Reply
Lisbeth

Hej Kenza, jag tycker du är en super bra tjej som har lyckats väldigt bra i livet så pass ung. :D Jag vill be om en tjänst och jag hoppas du kan hjälpa mig. Jag har skrivit in mig på nellys tävling och jag hoppas verkligen att jag får chansen att få vinna eller åtminstånde komma tvåa så man kan vinna kläder något som jag verkligen vill ha. Jag är en 22-årig tjej som har sin värld upp och ner och mår känslomässigt dåligt, jag vill få mina tankar tänka på något annat och tycker att det här kan vara en bra tillfälle. Kan du på din blogg skriva upp min länk till tävlingen och be dina trogna läsare att rösta på mig. Snälla. Jag vet att det kan låta jätte fräck och att du inte ens känner mig och är inte tvungen att hjälpa mig alls, men jag skulle vara så tacksam om du kunde göra det och skulle tacka dig otroligt mycket. Jag hoppas du läser denna kommentar. Länken är: http://nelly.com/se/libresse/667584bc-6c01-47ee-bde0-41a1187fb462

Reply
kuubuuu

looooooool håller med buuukuuu lol man ser dina ögon gnistra o tindra av wow effekten att du får sittabredvid en kändis medan HAN SITTER HELT LIKGILTIG O SKITER FULLSÄNDIGT I DUMMA LILLA DIG. kinsa du är liksom inget annat än en sidekick även här i sverige bland kändisar let alone på den internationella arenan liksom. vem är du? en spinki liten arab som tror sig märkvärdig. anyway man ser att kanye helt o hållet bajsar på dig så låtsas inte att ni känner varandra för han vet inte ens vem du är. :)))))))))))))))) rant over lol

Reply
Nina

Han verkar vara en jävligt målmedveten person som jobbat hårt för att komma dit han är idag! Måste va inspirerande att kunna ha djupa samtal med en sån person!

Reply
Mimmi

Fan vad det finns avundsjuka människor, snälla skött er om det inte passar. Barnrumpor verkligen! Tro mig om du ens hade varit på samma gata som han hade du berättat för alla du känner så ge upp buuukuuu, som inte ens vågar ge ut sitt riktiga namn och stå för det han/hon tycker. Go Kenza

Reply
Dana

Kenza, älskar dig annars, men det här var lite skrytit och gud vad du ser över stolt ut på bilderna.

Reply
sandra

Kenza.. jag måste bara säga att jag inte förstår alla de människor som skriver att du tror att du är något bara för att du känner kanye west. jag beundrar dig otroligt mycket eftersom du känns så äkta jämfört med alla andra bloggerskor. Du är naturligt söt och jättefin och har inte gjort massa bröstimplantat och läppförstoringar som många andra bloggare. (okej nu ska jag inte dra alla över samma kant men ja..) Jag hoppas verkligen att du förstår att de som skriver massa elaka komentarer är bara avundsjuk på dig eftersom du har nått en stor framgång med din blogg och din egen klädkolektion. kramar

Reply
Lina

jag har fått höra av min kompis att du efter Bruno Mars konserten i Köpenhamn sprang efter Bruno och verkligen betedde dig som ett helt galet “fan” men i din blogg skrev du att du blev inbjuden av honom som vip.. haha kanske samma sak med West dårå?

Reply
Alexandra

Vill bara säga att de tjejer(eller kanske killar, man vet ju inte eftersom att de inte vågar ge ut sina riktiga namn) som skriver elaka kommentarer endast är avundsjuka. Smått och kort skulle de säkerligen göra vad som helst för att vara precis där du är just nu. Jag tycker att det är riktigt patetiskt att vissa människor sjunker till såna nivåer för att såra någon och för att nedvärdera deras liv bara för att de själva skall kunna känna sig lite mer nöjda med sina liv. Dags att växa upp va, folks?

Reply
Hania

Hahahhahahahha åh jag dööööör, du är vän med kanye west? HAHAHAHA. Det roligaste jag har hört på länge!! HAHA! :D

Reply
aya

Vill inte vara elak, men jag har svårt att tro att en hollywood kändis (speciellt kanye west som är en liten diva) skulle bli “nära vän” med en bloggare som inte ens är särskilt känd utanför lilla sverige. jag har svårt att tro att kanye skulle “hålla kontakten” med en random tjej som han träffat ute på någon klubb.

Reply
Adela

Aaa Kenza I’m so jealous , you met my favorite two artists Kanye and Bruno. You live my dream. Can’t you put a picture with you and Bruno? PLease I really love him so much…btw don’t listen to those stupid comments like ‘arab’ you should be proud, but I know exactly what it feels like. You’re my nr 1 blog and always will be. xoxo

Reply
Henrik

Oj vilken avundsjuka bland kommentarerna. Specc från buukuu och kuubuu, undra om de är samma person kanske? haha. Så jävla patetiskt, väx upp människa, prova det? Avunsjuka människor är ofta rätt missnöjda med sitt egna liv och kräker ut på alla andra. Kubuu, du är en idiot, vet du det, människor som dig skapar hat, ta dig en funderare på ditt eget liv så kanske även du kan uppnå något.

Bry dig inte Kenza, fan va coolt o hänga med han, kul att du känner han :) Ser ut att ha haft en trevlig och mysig kväll.

Reply
Felicia

Haha, kenza du ser ju fett cool ut brevid honom. Jag menar om det var jag skulle ja skitit på mig!! Åååh jag vill veta hur du känner honom!? ASAB vad ballt

Reply
Linda

Det som hör mig så full av skratt är hur du verkligen vill få fram att han är din vän! Du skryter som vanligt, tror inte någon är förvånad. Kändiskåta Kenza, jag skäms å dina vägar! :)

Reply
Sannie

Hej kenza! Undrar bara om det är okej att publicera dessa nya bilder på kanye i stockholm på en amerikans skvallerblogg? Jag länkar gärna tillbaka till din blogg om du tillåter det! :)

Reply
Sofia

Whaaaaaat?? You know Kanye West?? I can’t believe it :D So cool xD!!

Ps. Don’t mind the haters! People are so jealous!

Reply
dine

Haha, du börjar bli lite för mycket nu. what a drama/attention biatch. varför berättar du ens detta? för nu vill folk veta mer nu när du ändå har blivit världens mest opersonliga bloggerska. älskade din blogg innan, men nt nu längre. ses.

Reply
Paulina.

oh är du helt seriös? Jag är såååå avundsjuk herregud!han är ju typ gudarnas gud! ooooh kan du inte snälla snälla berätta lite mer om honom och hur ni lärde känna varndra osv! snälla!

Reply
Natta

OMGGGGG! KANYE WEST!!!!hur fan kan du känna honom? :o sjukt avis här,haha! vore ju inte helt fel att”hänga” med honom inte…..

Reply
Nicki

Hahahaha…yeah right Kenza, and Beyonce is my mother, Jay-z is my father and I’m married to Eminem. Get over yourself! ;) What you wrote is just plain stupid. Yeah. You met him a couple of times, but honey you’re not his friend. =)

But thanks for making my day. I laught my ass off. Oh, and btw next time you see him say hello for me and give him a kiss. =)

Reply
Karin

kanye west ödmjuk? pfft…VMA 2009 säger jag bara. motsatsen till ödmjuk där i alla fall skulle jag vilja säga.
du å andra sidan verkar vara ödmjuk och trevlig! :)

Reply
Steffi

jag erkänner att jag är FEtt avundsjuk så nu ska jag klaga lite för att må bättre.. haha men är du någonsin tänkt på hur ditt liv vore om du inte vore känd? du skulle aldrig kommit in på sånna klubbar eller jag vettefan och du skulle aldrig träffat kanye west och designat kläder. haha, gillar din blogg :’)

Reply
Hania

Och btw, så tycker jag att det är extremt onödigt av dig att sitta o i princip skryta om att du är “vän” med kanye west.

Vad förväntar du dig egentligen? Att folk ska sitta o skriva “ÅH NEJ MEN GUD KINZAA, FYFASIKEN VAD TREVLIGT” eller något liknande när du sitter och spelar som om du i princip vore hans familjemedlem or something.

Och klart som fan att man ska stämplas som “avundsjuk” så fort man kallar ut dig på ditt bullshit. Får nog inte glömma att det oftast är små skitungar på 10 bast som sitter och kommenterar här.

Nåja. Have a nice day kenz :)

Reply
Elinor

Haha jag tycker det är så kul att så många blir upprörda för att du känner honom! haha Du var jättefin igår :) Kram

Reply
Carolina

Hej, det skulle ju va skit kul om du berättade om hur du och Kanye West lärde känna varandra! Det hade vi ju ingen aning om! :)
Var det i samband med MTV, när du fick resa runt på galor och sånt? Det är min dröm att jobba med en dag, du har tur! :)

Jätte bra blogg förresten!

Reply
tygkassar

Hej är du intresserad av en tygkasse med häftiga texter? Den perfekta kassen som både rymmer laptopen och skol böckerna? Kolla då in http://tygkassar.blogg.se där du även kan special beställa din unika kasse för bara 80kr !

Reply
Ronja

KENSA VAD VILL DU MED DETTA INLÄGG? PROVOCERA? SKRYTA? GÖRA DIG SJÄLV SPECIELL? Skulle vara ballt å höra vart du vill komma med ett sådan icke-inlägg (iof i bunten av alla andra icke-inlägg som du har)

JAg är inte avundsjuk men som fler sa så sätter du dig själv i en position där du kommer få fler frågor och du kommer kanske få skvallerpressen på dig och du kommer dra på dig rykten att han kanske vill sätta på dig för VARFÖR annars skulle han vilja vara polare med dig??? Seriöst alltså? Vad har du att erbjuda honom mer än ditt yttre (han hamnar på kort med en relativt snygg tjej å då verkar han poppis fast han börjar bli gammal….)

Reply
malin

men varför inte skryta lite till haha, fy fan vad pinsamt sista gången jag besökte din blogg för nu har du börjat sväva lite väl uppe bland molnen..

Reply
hejsan!

du ska alltid döda oss av avundsjuka…. :( okej, jag håller med andra.. detta börjar bli för mycket nu! Har stor respekt för dig Kenza… men COME ON

Reply
lisa

om du inte hade tyckt att det var “så särskilt WOW med kändisar” så hade du väl inte skrivit detta?? jag tycker du är grym, men ibland känns du som en helt annan person.

Reply
Ag

Kenza blir igenkänd utomlands. Mest för hennes utseende. Många kändisar vet vem hon är

Reply
ssssss

Börjar bli irriterad på folket som kommeterar här. Direkt jag läste kenzas text visste jag att det skulle bli avundsjuka och “du överdriver, du är groupie, du leker, du är inte ens känd för något speciellt, du skryter etc”.

Men ärligt? Blir så jävla less.

Antaligen har väl kenza o han haft kontakt och snackat lite? Och jag tror inte kenza hade skrivit det om det inte var så heller.

Och kenza skriver varje dag om vad hon gör, men just idaaaag när hon skriver att hon träffade kanye så skriver ni “varför berättar du detta? du skryter bara” blabla.

Orkar inte ens skriva mer. Patetiskt.

Reply
hanna

blid nr 2 var det typ meningen att han skulle “kolla” sådär eller är det bara jag som tycker det ser lite konstigt ut..jag menar hade du inte en pojkvän? menar inget illa, men hoppas du svarar :)
kram!

Reply
Hedvig

buuukuu och kuubuuu , vad är ert problem egentligen?! skaffa er ett liv och sluta bete er som idioter

Kenza vad kul att du känner Kanye West :) !

Reply
Isabelle

varför ska han hålla kontakten med nå random brud? :p du hör ju själv hur det låter.

Reply
Vickan

Men herregud, dom träffades och det är inte konstigt om man håller kontakten, särskilt när dom diskuterar mode ihop osv..

Kanye är även han en helt vanlig människa, precis som Kenza, eller som jag, eller som nån annan.. det är inte omöjligt att förstå hur dom 2 kan vara vänner..

Bara för att han är typ jättekänd, men en vanlig svensson kan också vara vän med en kändis.

Nu är Kenza mer känd än oss som sitter här och kommenterar men iaf så borde jag om jag vore känd som Kanye tycka att det är rätt skönt att ha “vanliga vänner” också.. inte bara superkändisar…

Om ni förstår mitt svammel, men det är inget konstigt om dom är vänner, att Kanye är vän med Kenza.

Det är superroligt, det förstår jag, jag är glad att ni är vänner Kenza.

Jag skriver bara det här till dom som påstår att du ljuger för att det kan inte vara sant..

Jag menar bara att det är ingen stor eller konstig grej..

Reply
Sussi

Att få höra att Kanye är både trevlig och ödmjuk slår allt litet fel med tanke på att han dissat både hit och dit i publika sammanhang, och vem har kunnat glömma vad han gjorde mot stackars Taylor Swift? Nåja, det är ju bra att han är en hyvens kille privat, men om han nu är det så borde han försöka tänka på sin yttre image mer då denna inte är den bästa. Kul i alla fall att ni hade en rolig kväll! :)

Reply
aldijana

Håller verkligen med “dine”. Tänker inte hålla mig anonym för att säga vad jag tycker utan står för det som kommer ut käften. För mycket attention i den här bloggen. Ner med fötterna på jorden. Fan vad media ska få folk att andas och det är just det som får folk att sjunka så mycket.

Och lägg av alla assssslickers där ute. Innerst inne så vet ni själv att ni också är avundsjuka. Vem fan vill liksom inte “Känna” till kanye tex? en av de största stjärnorna i världen.. en av legenderna liksom. Patetiskt av alla med andra ord.

Reply
NK

om kändisar inte är så WOW för dig… varför skriver du värsta inlägget om Kanye West då? KOM IGEN! Vem tycker inte kändisar är WOW? till och med dom kända hollywood stars tycker att det är kul när dom träffar någon annan kändis. SOM SAGT, Mycket bra blogg, du är mycket snygg, Du är en bra människa… MEN ibland förstår jag inte dig…….

Reply
josefine

jag är så STÖRT avundssjuk (precis som alla de som kommenterat inlägget) så jävla fett att träffa kanye i egen hög person

Reply
linnea

hahahahaha som om det vore en småsak att vara kompis med en av världens största artister just nu….
det är coolt, det är fan så coolt det kan jag erkänna, men det måste väl till och med du tycka. inte fullt seriöst skriva att ni känt varandra länge och mena att det inte är en big deal. HAHAHAHA åh hjälp………

Reply
Michelle

Kenza, it’s always so fun to read comments of when you’ve met some big celeberty. People can be so jealous. I saw some girl who’d wrote like “you, close friend with Kanye? Hahah, I dont believe it” And I’m like. Well, when did she ever say she was super close? Being friends can be texting once in a while. Doesn’t mean that they hang out every week, or call and stuff. Chill out people. Put you jealousy somewhere else. Be happy about Kenzas success instead of behaving like bitches. Grow up you pathatic people!

Reply
anna

hahahahahaha :D :D i just had to laugh.. Kenza, i liked you before, but now your nothing but a mainstream, attention craving, lying wannabe blogger ;) i agree with dine, you are really starting to get over the top..

Reply
Marlene

Hej!

Såg en bild ifrån Andreas Wijks blogg och du håller i ett ciggarettpaket. Röker du? :o

ps. Du är så jävla vacker! :)

Reply
Fredrik

Ni som klagar på att Kenza lagt upp dessa bilder och skrivit att dom känner varandra, ni hade varit sjukt stolta själv om ni hade den kontakten, en av världens mest kreativa människor och en grymt duktig rappare. Jag tror dock inte Kenza är överdrivet stolt över att känna honom, men kom igen, det är coolt. Go Kenza! :)

Reply
Dopeman

Vilket skrytsamt inlägg. Du kan knappt klassa din bekanthet med att du känner Kanye. Fan känner massor med folk som skulle uppskatta den lilla tiden med Kanye West till 100. De skulle kopiera varje ord han sa i deras minne, De skulle absorbera varenda lilla aspekt kring honom för att få inspiration men du behandlar det som om ni träffas lite då och då och är super bra kompisar.

Var lite mer ärlig, du dog säkert inombords. Ni är inte ens i samma liga. Du är fortfarande där nere du är precis som dina egna läsare jämfört med Kanye west. en myra alltså.

Meningen med detta inlägg var att jag hatar människor som ska leka större än vad dom egentligen är. Erkänn bara att detta var one in a million ögonblick du hade tur tjejen!

Reply
Maja

HAHAHA var kul det är att läsa alla avundsjuka kommentarer som trillar in här, speciellt kuubu och buukuu hahaha. Riktigt sorgligt att folk tror sig veta hur saker ligger till fast ni inte vet någonting om deras relation. Jag vet inte heller, men vafan? Tror inte Kenza är någon som hittar på en massa saker för att verka cool.

Reply
E M+M+E+L+L+Y

Men det var väl han som gjorde bort sig som in i när han typ tog micken för Taylor Swift och sa att Beyoncé förtjänade priset Taylor fått mer …? :O

Reply
Anna

Kommer ihåg förut att du skrev att han gästade någon klubb och att dj:n Jay hade gått fram till han (alltså jag är ingen stalker jag har bara bra minne) och att du bah “han hade massa blonda bimbos runt sig” blabla. Självklart fattar jag att det bara var första intrycket men lite kul är det ju ;p

Reply
Hanna

Varför skulle Kenza inte var Kanyes polare? Han är väl också en människa som har vänner. Skulle han leva som eremit och aldrig träffa andra eller lära känna nytt folk bara för att han är kändis? Kändisar har väl för tusan också vänner.

Reply
Elin

Oavsett hur goda vänner ni är eller inte är, så fattar jag inte hur folk orkar bli så upprörda. Du verkade ha haft en superrolig kväll Kenza! Jag skulle gärna suttit och snackat mer herr West :)

Kika gärna in på min blogg – där finns musik, måleri och annat gött!

Reply
Fanny

ÅH HEREGUD JAG DÖÖÖÖR!!! jag är så jävla avundsjuka, Kanye West är min största idol. va på festivalen Way Out West i somras och stod längst fram och såg han, han e gryyyym :D Kenza jag va redan avundsjuk på dig p.g.a ditt otroliga utseende och nu det här!! omg <3

Reply
Jennifer

VILKA AVUNDSJUKA MÄNNISKOR DET FINNS DÄR UTE! VILKA ÄR NI OCH DÖMA KENZA FÖR ATT HON UMGÅS MED KANYE WEST OCH VILKA ÄR NI SOM TROR ATT HON SKULLE ÖVERDRIVA/HITTA PÅ! “vanliga människor” som inte är kända som Kenza är också vänner med Kanye? Så varför skulle inte en av Sveriges mest kända tjejer vara det? hahah jaja ni skapar bara er egna negativa energi! good luck haters, ni måste ju också finnas såklart!

Till Kenza!!! Jag har aldrig kommenterat något på din blogg men ville ba hälsa att jag tycker du borde vara en av Victoria’s secret angels för du passaar FETT in där! Har alltid tänkt på det! Men samtidigt gör du allt säkert bättre o bäst på ditt egna sätt! Hade underbart! ciaoociaoo

Reply
anja v

åh va roligt :D hoppas du får en trevlig söndag kväll Kenza :) tack för en superduper bra blogg :) och riktigt bra jobbbat med modelljakten :) ska lätt kolla när det kommer på tv5 play:)

Reply
Johanna Hedvall

Jag tycker så synd om alla patetiska människor som sprider så negativ energi här i kommentarfältet. Jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig! Du är vacker, smart och framgångsrik, klart att alla bittra människor blir avundsjuk. Så jag hoppas bara av hela mitt hjärta att du inte tar åt dig utan att du är stolt över den människa du är! Kram.

Reply
Theres Engberg

Jag tyckte det var fränt att Kenza kände han, sen läste jag några kommtarer om att dom också känner han. Hur träffar men och lär känna han? Jag tycker personligen inte om honom, men ändå. Jag är ett kändisfreak. :)

Reply
jossse

HAHAHAHAHAHAHAH faaan va rolig du är!!!
Ville inte kommentera från början, palla att du bara tjänar pengar på allas hat. Nu är jag inte avundsjuk eller nåt men.. HAHAHAHA “vi känner varandra” really?? Trodde du var smartare än så, hoppas du inser själv hur mobbad du är!!
xoxo

Reply
Charlotte

Jösses, så mycket anonym avundsjuka som sprids här. Kenza, snart kanske du får börja göra som kvälls- och dagstidningarna funderar på att göra – länka kommentarer till Facebook…
Till de som skriver exempelvis “varför skulle en amerikansk kändis bry sig om en b-kändis från Sverige?”: för att Kanye West också är en människa, inte bara kändis… kanske? :) Man kan inte låta bli att skratta. Jag hoppas att du också tar dessa kommentarer med ett skratt, Kenza! Fortsätt gärna skriva om din vardag, oavsett vilka dina vänner är! :)

Reply
Dixi Wonderland

Men åhh va dumma ni är. De kanske finns en anledning till varför de hållt kontakten, låt oss säga musiken? Daah. Kenza tar ju sånglektioner och allt så de kanske planerar att göra en låt tillsammans eller liknande. Hur som helst är behöver man väl inte bli avis utan mer tycka det är kul att han ville ställe upp på att vara med i bloggen och få veta lite om honom (de då Kenza valt att dela med sig av). Jag hoppas iaf att de gör låt tillsammans!

Reply
vicci

Hej kenza!
Satt precis och läste igenom kommentarerna till detta inlägget, och herregud vad taskiga vissa är. Antar väl att dem är avundsjuka eller något. Skit i dem onödiga iqbefriande kommentarerna.

Jag säger bara RESPEKT, seriöst. Kanye west är så sjukt ball!

kram,

Reply
Hana

Jiddrar ni med mig, helt seriöst ?!
Kenza berättade om sin natt vilket de flesta vill veta om så kommer några nolifers & säger saker de ALDRIG kunnat säga face 2 face .
Du gör ett bra jobb, Kenza .
Glad att du träffade Kanye .
Keep it up, ser upp till dig ♥ .

Reply
sara

faaaaaaaan va coooooolt! så jävla avis :D och bajs på alla som skriver muppiga kommentarer!

Reply
sara

åh vill så gäärna träffa kanyee west, älskar kanye west! har gjort det ett väldigt långt tag nu! vet bara nte hur man kan träffa honom,

Reply
fanny

Hade du inte bara varit ute efter uppmärksamhet nu så hade du ALDRIG skrivit ett inlägg om det här. Usch, bevisar bara hur kändiskåt du är.

Reply
hanna

Inget illa ment men, men aaaaaah om jag hade träffat alla de här kändisarna skulle jag vara skitglad och tycka de är världens största grej, men alla är väl inte likadana :)

Reply
Alicia

Jag undrar vad du tycker om att chefen från Elite säger åt en av vinnarna av Modelljakten som är 170 lång och väger typ 50 kilo att hon måste gå ner 10 kilo för att ens ha en chans att vinna? Jag vet att det är branschen men att den här tjejen inte ätit mer än lite frukt i flera veckor nu, är det okej? Att hon svimmade på skolan eftersom att hon inte ätit tillräckligt? Att gå ner 10 kilo på en månad är fan helt omöjligt, särskilt om man väger 50 kilo. Är det vad Modelljakten ska handla om, att framkalla ätstörningar på en tjej som redan är skitsnygg? Usch, även om det är branschen som ser ut så finns det alltid sätt att motverka sådana sjuka ideal. Ett sätt att börja är att inte låta såna som han i närheten av unga tjejer.

Reply
meli

Damn. He’s beautiful! He’s so talented and such an inspiration to me and so many other people. Wish I’d get a chance to meet him one day too. You are so lucky! (:

Reply
Sly

det är ballt, men jag vet inte… jag tänker på din kille. jag hade inte blivit så glad om jag var han, även fast ni litar på varandra bla bla bla. vet inte, tycker du borde ha mer respekt. sen vet inte jag hur han är mot dig… men jag hade inte kunnat va i ett sånt förhållande som du. jag hade blivit för svartsjuk.

Reply
Evelinn

Asså det är ju väldigt ofta man läser i din blogg och skulle vilja vara dig, speciellt när du reser/plåtningar haha och träffar coola människor :)

Reply
Marie

Kollar han in tuttarna på dig på bild 2? XD Låter som en helt galet rolig kväll iaf, kul!

Reply
Susanna

alltså HAHA, det är så jävla roligt att läsa alla kommentarer. ta inte åt dig, jag vet att du inte behöver ljuga i din blogg, är dock jävligt avis på dig (precis som alla andra) men läs alla kommentarer, du kommer få dig några goa skratt iallafall

Reply
evelina

Du är inte mer än människa Kenza, du KAN erkänna att det är en stor grej, han är en jätte stor artist och det är skit ballt. Jag gillar bara inte att – som det framstår i det här inlägget – ni hänger med varandra ofta och det är en SMÅSAK. Inget speciellt, bara jag som hänger med min vän Kanye. Vi alla förstår hur coolt det är, de borde du också tycka. För det är väldigt stort, det är KANYE FUCKING WEST vi snackar om här!!!

Reply
Nelson

SÄTT NER FÖTTERNA PÅ JORDEN KENZA!!!!
Sluta sväva på moln, det finns tioåringar som
ser upp till dig och du försöker vinna folks
uppmärksamhet och respekt genom att kändish*ra
(ja det är exakt vad det här inlägget är!) så jävla pinsamt!
Och alla över tretton tycker inte att det ör inlägget
är ballt, för vi kan läsa mellan raderna och det står:
ARROGANT, Försöker va MÄRKVÄRDIG och
DRYG, WANNABE..

Reply
Lotta

Seriously, det är så otroligt inspirerande men människor som uppnår saker i livet (och jag menar nu inte vänskapsförhållanden med kändisar, haha, det här var bara sådär nää seriöst nu fan va coolt :D)! Du är en fin tjej, och bäst av allt är väll att du själv vet det och kan uppskatta dig själv och dina achievments! Ja, grattis bara och sådär!:-)

Reply
Marigonas

fett jävla ballt! you go girl!
men.. för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu” .. får de å låta som att du dejtat någon eller nåt :P. undrar bara om du hade skrivit samma sak om det vart en random person som du träffade istället för kayne? :) just wondering! keep it up!

Reply
Sanna

Hm..Din blogg har legat halvt nere pga Modelljakten och så postar du ett sånt här inlägg..Det börjar bli trist att bara se dig posa i en outfit eller läsa om att du festar, hänger med vänner eller pojkvännen..Gillade din blogg bättre förr. Känns som att du bloggar för att du måste, inte för att du tycker det är det minsta kul.

Reply
CiCi

Åh Kenza Lilla. Du måste verkligen tillbaka till verkligheten. Jag trodde först att du skojade när du skrev om att ni har pratat/hållt kontakten i ett år.. För jag tänkte; varför ens skriva det :S Asså du kunde att skrivit jag Träffa Kanye på klubben PUNKT. Det där med att ni har känt varandra var sån jävla onödig fakta egentligen? Vafan spelar det för roll om du känner honom eller inte, privat? Så länge DU själv vet var ni ligger varför PÅPEKA DET PÅ DIN BLOGG? Det får dig verkligen att se ut som en riktigt fakeass BITCH! ”tycker inte att det är så wow med kändisar” kiss my ass, vad du är one hell of a fake bitch

Asså du är verkligen a peace of work. Väx upp på riktigt och sluta Sväva. Skriv vettiga saker och sluta ge folk en bild av att du är en sån som inte tycker uppmärksamhet, du är ingen skrytmåns, du är perfekt blablabla. Du behöver en fet smäll för att vakna! Fortsätt med ditt beteende så kommer du se att dina vänner som du inte kan leva med kommer att bli less på dig.

Skulle inte förvåna mig om dilay och nadia börjar dra sig drar ifrån dig. Kanske därför Mika åkte till ASIEN, För att vara långt från your fakeass. Skulle inte förvåna mig och du en del av Illuminati, eftersom du och Kanye är så bra vänner. Jag kastar the holy water på dig, känn dig frälsad.

Reply
linnea

Vidrigt hur folk tar ut sin avundsjuka. Varför inte bara erkänna att ni är fett avis, måste ni börja hacka ner och nedvärdera Kenza OCH Kanye?

Btw trodde jag det var ett skämt på riktigt,du brukar ju vara lite skojig höhö.. är inget Kanyefan men säger bara riktigt kul för dig, klart som fan jag förstår att du vill skriva ut det i din blogg :)

Reply
Yulia

Jag tycker att det är riktigt grymt att du är bekant med Kanye, men jag förstår samtidigt att många läsare här blev upprörda eftersom ditt inlägg + svar till en kommentar här i är riktigt förvirrande. Först skriver du ett hyllningsinlägg om din kväll med Kanye (det är ju det hela inlägget går ut på) och ändå skriver du att du inte är så “wow” med kändisar. Lite förvirrande och tvetydigt faktiskt. Om du inte vore kändiskåt på Kanye så kunde du skippat det här inlägget totalt – DET HADE VARIT RESPEKT gentemot både dina läsare, Kanye och din pojkvän.

Reply
Karin

Va kul!! Den där låten han har gjort med Chris Martin är fanstastisk, tror den heter Homecoming eller nåt sånt!

Reply
Alexandra

Kan du inte vara helt öppen om det så tycker jag att du lika gärna kan vara helt tyst om det. Det retar ju bara upp en (så klart, man är ju nyfiken!) Det var inte snällt Kenza. Är dock väldigt glad för din skull (jag är faktiskt det)! Meeeeen, är faktiskt om jag ska vara helt ärlig skeptisk mot honom då han var så fruktansvärt taskig mot Taylor Swift. Fy fan för såna typer! Har alltid tyckt om honom innan, men hur oprofessionell får man vara! Har han sagt anledningen till varför han gjorde som han gjorde den kvällen? Du som umgås med honom tänker jag.

Reply
Alexandra

Fan vad awesome… då är det väl bara en tidfråga innan du möter Beyoncé och Jay Z ;) Rätt som det är kanske du är gudmor och allt också :D Haha!

Skämt åsido. Häftigt att känna honom alltså. Tur han har som känner dig!!

Reply
Jossan

HAHAAH men herreguuuud, vad är det för avundsjuka o hat bland folk? seriöst, skäms över er! vem fan hade inte skrivit ett inlägg om att man träffat en världsstjärna?
Kenza är fantastisk människa och hon har inte direkt åkt en räkmacka in i denna branchen.. kända människor träffar kända människor. Live with it.

Reply
Therese

Nå är det jävla mellanmjölks land. Mm Sveriges befolkning<3
Verkligen. Klagar på allt. Är avundsjuk på allt. Varenda jävel är elak och kan verkligen inte vara glad för någon annans lycka eller framgång i livet. Ingen får vara glad, stolt, skryta eller berömma sig själva för då är man, enligt den efterblivna befolkningen, respektlös och egoistisk. Varför får man inte vara stolt över sig själv eller sticka ut? Varför kan inte folk vara glad över andras lycka och framgång?

Så jävla bittra människor. Jag spyr på mänskligheten.

Reply
Daria

haha, shit vilka kommentarer du fått… Klart som fan att du skriver om det? precis som när du skriver om att du varit med dina vänner och lägger ut bilder på de? o sen det där med att du skryter, hallå, vem i din position hade INTE gjort det? tvivlar starkt på att alla ”haters” hade själva betett sig annorlunda. Anyway, kul att ni är vänner :) hade varit roligt att få höra hur det gick till också :)

Reply
Julia

Kanye är sjukt begåvad. Kenza, du har-oavsett hur nära eller inte nära vänner ni är- träffat honom mer än en gång. Bara det är respekt YAO hahah..

Reply
Agnes

Men fyfan vad sjukt, du måste vara världens lyckligaste människa helt ärligt!!! OMG. jag var helt överglad efter att ha stått 10 meter ifrån honom i somras, men att festa med honom känna honom, skulle kunna döda för att få göra det. helt galet lycklig du måste vara kenza!

Reply
Bergstrom Productions

Bland alla elaka kommentarer jag läst nu, är det ingen av er som tänker steget längre? Alltså – Kenza har ett kontrakt med skivbolaget Universal Music, right? Det har även Kanye West. 1 + 1 = ….? Come on!

Skitcoolt Kenza, och jag dör tillsammans med många andra av avundsjuka. Kanye West är en otrolig visionär och artist! Tänk att få höra vad han har att säga, irl.

Reply
Yulia

PS. Hittade det här inlägget du skrev angående Kanye 2009.

http://kenzas.se/2009/11/29/igarkvall-3/

Då skrev du såhär ; ” Kanye satt iallafall med sitt blonda big boobs entourage uppe på VIP-hyllan och jag hade absolut ingen lust att gå dit och åla mig för att få en bild med honom ”

…för oss läsare verkar det som att du blivit som de tjejer du föraktade för bara två år sedan? Bytt sida?

Reply
Bella

Alltså…Fy.Fan.Va.Grymt!!!! Älskar hans musik men har alltid tyckt att han verkar vara ganska uppblåst…Men tycker du om honom så måste han ju va en skön snubbe=)

Reply
KENZA HEART KANYE | linnea's blogg

[…] på Kenzas blogg i vanlig ordning, och ni eventuella Kanyefans får ursäkta men efter att ha läst hennes inlägg två gånger trodde jag det var någon kompis till henne som var typ lookalike-Kanye, att hon […]

Reply
sofia

Haha underhållande att läsa kommentarerna – ATT DETTA KAN STICKA SÅ MYCKET I FOLKS ÖGON?? :D

Helt underbart att alla blir så pass avundsjuka!
Klart vi alla skulle vilja hänga med Kanye West – men man behöver inte klanka ner på någon annan för att den personen får det och inte en själv..barnsliga kommentarer.

Kul hursomhelst! :)

Reply
F.W.C

(för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu). HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ;) det bäääääästa jag läst på länge nu, nej men klockren bild annars, men lägg av. först ljuger du om att du är 170 och nu att du känner kanye west.

gossip gossip NIGGA just stop it ;) fett roli

Reply
vän? how dear you?

vän? HAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAA har aldrig skrattat såhär mycket du gjorde min dag, kiss my black ass :)

Reply
linnea

haha så sjukt!!!! sitter och lyssnar på kanye as we speak och klickar in på kenzas.se och ser bilderna!!! FETT som fan, soft att höra att han verkar ödmjuk också :))

Reply
My

HUR LäRDE NI KÄNNA VARANDRA? Skulle va jättekul å få veta det! DU ÄR BÄST KENZA!

Reply
My

Vad fasiken!!! Du är så sjukt lycklig lottad Kenza!! Vän med Kanye fucking West?!?! Jesus…

Reply
Alice W

Hej kenza! Jag vet inte vad jag ska srkiva för att fånga din uppmärksamhet men du kan verkligen förändra mitt liv genom att bara läsa detta. Jag är det största Kanye West-fanet du kan hitta, det är ett löfte, för han har räddat mitt liv när jag var mobbad i skolan, bedragen av min pojkvän och inte hade någon trygghet hemma. Allt jag hade var KAnye West och i somras såg jag honom på Way Out West. Jag stod utanför hans hotell i 16 timmar, men han kom 20 minuter efter jag hade gått. Jag åkte dit själv och tog mig längst fram, jag är 14 år gammal, och jag älskar verkligen honom så himla mycket. Och det är inte bara hans musik utan faktumet att han har räddat mitt liv, han har gjort Allt. Jag gick ifrån att gå runt och gråta 24/7, påväg till skolan, i skolan, kunde knappt stå ut på lektionerna för behövde hela tiden gråta. Jag hade en allvarlig depression (har fått det diagnostiserat av en psyklog senare) och jag mådde bara dåligt. Förutom när jag lyssnade på KAnye West. En kväll tänkte jag göra slut på allting, på riktigt, jag mådde så jävla dåligt och Ingen i hela världen brydde sig så jag hade gjort upp en plan för att ta mitt liv, men den kvällen ringde mig alarm, med en signal med Kanye West. Och jag kände att visst, jag kanske inte kan se den nu, men det finns en mening. Fuck alla som skriker saker efter mig, det är deras Fucking problem, fuck mina “vänner” som gick bakom ryggen på mig. Fuck min familj när de skiter i mig trots att jag försöker få hjälp. Jag kanske inte har n¨ågon, men jag har mig själv och deras hat ska Inte få ta mitt liv eller min gnista. Att inse detta när man är 12 år krävs en hel del och ddet är 100% tack vare Kanye West som jag gick vidare, såg till att byta skola, sk’ällde ut mina föräldrar och förändrade mitt liv föralltid. Det skulle betyda Världen för mig att få kanske en hälsning eller en autograf, elelr bara att du visar detta för honom så att han föörstår vilken underbar, fantastiask och genialisk person han är för jag är skyldig honom mitt liv och ett riktigt stort Tack. För mig är det värt att riskera att vem so helst kan se detta för att jag Måste få tacka honom. Hörde att han var i stockholm, har gått runt hela stan idag för att försöka få se honom. Han var varit min största idol sedan jag var sju år gammal och du har verkligen möjligheten att förändra mitt liv. Jag ber dig Kenza, snälla.
Här är ett inlägg jag skrev på min blogg som förklarar lite mer: http://motswanasoul.blogg.se/2011/june/kanye-west.html
Jag ber dig.

Reply
leilaaaaa

Han är säkert din vän o jätte kul att du är vän med honom liksom men jag fattar bara inte hur kommer det säg att han är din vän när du för några år sedan vägrade att hälsa på honom på en club i stockholm pga det där med taylor swift?

Reply
OOHHNOOO!!!

DRIVER DUU MEDDD MIGGGG!!!! MAAAAAAAAAAAAAAAAMMAAAAAA NEEEJJJNEEJJJNEEJJJJ!!!!!!!! JA GRÅTER BLODDD ÄR DU?? DUU VEM MED KANYEEE ÅHERREGUD. VET INTE VART JA SKA TA VÄGEN. keeenzaaaa neejjj jaa vill träfa honom :(((((( åhhh du fattar inte vilken ångest jag hatr nu. det är som om grabbarna från tokio hotel skulle vara mina bästa vänner.. fyfaaaaan..kanye:(((( min fina vackra man..

Reply
s./

Jag hoppas att du inte tar åt dig av kommentarerna, dom är bara avundsjuka på att du är sveriges vackraste, framgångsrik OCH har coola vänner :)

Reply
du är roooolig

sidekick sidekick sidekick det är allt jag har att säga hahahahahhahaha kanye west kommer knappast ihåg ditt namn medans du sitter här och skryter fuck my ass HAHAHAHAHAH kyss mina tå att du är han ”vän” =)

Reply
Mathilda

Återigen bevisar alla som kommenterar att ingen i Sverige får lyckas bättre eller vara bättre än någon annan.

Do your thing girl!

Reply
Sara

men KÄRE BARN vilka fjortisar ni är som går i taket för att hon träffat kanye west ? fast kenza, det var faktiskt lite löjligt hur du la fram det hela, att du verkligen ville få fram att du känner honom liksom, det lät lite “desperat”, och som att du nästan började försvara dig på förhand genom att typ säga AHMEN JAG KÄNNER FAKTISKT HONOM BARA SÅ NI VET! hade varit coolare om du bara skrivit “jag och min fina vän kanye” eller nåt istället ;) aa du förstår nog hur jag menar :) kul att ni håller kontakten med varann då iallafall :)

Reply
Malin

Herrre min jesus vad jag är avundsjuk på dig :( kompis med kanye west som ingenting, hade dödat för det..

Reply
hej

VARFÖR I HELVETETS TUSEN ELDAR BLIR NI PROVOCERADE PATETISKA JÄVLA SMÅMÄNNISKOR? HAN ÄR EN FUCKING ÄCKELMÄNNISKA SOM ALLA ANDRA ÄCKELMÄNNISKOR!!! VEM I HELVETE BRYR SIG HON HADE LIKAGÄRNA KUNNAT SKRIVA OM SINA KOMPISAR! DET ÄR NI SOM ÄR PATETISKA SOM TROR ATT EN KÄNDIS ÄR VÄRSTA GREJEN.

Hon berättar ju om sin kväll. Vad fan är problemet? Blir så evinnerligt jävla banantrött på patetiska människor som ni.

Reply
Keela

hade ju hellre läst den lite längre varianten ;) och jösses vad folk blir galna av att du känner honom, så avundsjuka folk det finns här i världen :)

Reply
Ida

Hei Kenza! Jeg har lest bloggen din i omtrent fire år nå, og liker deg kjempemye! Håper du ikke tar deg nær av alt det slemme som blir skrevet her i kommentarfeltet. Desverre må jeg si meg enig i noe av det som har blitt sagt… “lang historie kort…”. Jeg vet ikke hva du ville med dette innlegget, men det hadde nesten vært bedre om du droppet å nevne det. Du må da ha skjønt at du ville få sånne reaksjoner fra lesere? Skjønner ikke helt hva du tenkte på. Håper det kommer et oppfølgingsinnlegg hvor du forklarer deg litt bedre.

Ellers da… Stå på Kenza! Du er fortsatt en fantastisk blogger! Klem Ida

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*