• header

Världens fulaste bränna!

Åh det har varit strålande sol hela dagen här! Nu har det dock kommit lite regn men vi fick många fina timmar på stranden idag. Vi låg bara i solstolarna och solade, och hoppade i vågorna. Så härligt! :) Men jag råkade få världens fulaste bränna idag.. Jag använde mig av hög solskyddsfaktor (gör det första dagarna) och trodde inte att jag skulle få så himla mycket färg, så jag tänkte inte alls på att flytta banden och ringarna.. Men solen tar som fan! Så ja…resultatet ser ni på bilden längst ner. SNYGGT!

Nu sitter vi iallafall på balkongen och käkar chips. Vi ska snart göra oss i ordning och gå ut och käka middag! Någon som har tips på en bra restaurang här i Alanya? :D

Påväg hem från stranden

Sol + värme + hav = glad Kenza!

Den  snygga brännan! Woho! Imorgon blir det bandeau-bikini fo’ shoooo’

247 Comments

Ina

Hejsan! Pelles place har sjukt god mat! Tror resturangen heter så, Det bästa med dom är att de flesta killar som jobbar där har svenska tjejer så de kan lite svenska och är skittrevliga! =) Hoppas du har en bra semester!

Reply
belle

meh, haha, ofta kenza av alla som finns skulle ha ätstörning. Äter fan som tre hästar gör hon. Verkar det som iaf. Och förr i tiden var hon ännu smalare väl, för några år sedan då. Det kallas smalgener, och ja, vi hatar dom som har det. Nu måste jag dock säga kenza, att du har en sjukt snygg kropp. Ser helt vältränad ut, miiaooow! vet ej om du har sådan tur att fettet bara ser ut som slimmade muskler eller om det är kvar sedan du tränade med sadik, men anyways, perfect. Och som någon skrev bör du alltid ha hög solskyddsfaktor, samt inte vara så beroende att vara brun som 7656120 av sveriges befolkning, fast nu har du ju också halvblatte gener så din hy är iaf halvt anpassad till sol. Jag har också halvblattegener men trots det är jag “något bleklagd” enligt doktorn från när jag var liten… hehe.
iaf, enjoyz ur timez downz there!

Reply
Natalie

Hej :) Ar ocksa nere i Alanya nu ;) Vi va pa en grym resturang igar, i hamnen =)Den hette siesta tror ja =)Bra mat men lite dyrare an de andra.

Reply
Emma

Ni borde komma och äta på min & min killes restaurang “Adana Kebabcisi” :) Vi är specialiserade på det turkiska köket men har även internationell mat. Ligger på en sidogata till Ataturk gatan (huvudgatan) mittemot Starbucks. Jag ger er gärna tips om Alanya, kul att träffa svenskar och inte bara turkar ;)

Reply
_Melissa_

Awful burnt, indeed. But your body looks even more amazing than it used to. I guess your silly power-walks and sparse work-outs totally paid off. Your abs look fantastic!!! Should I start resenting you? hehehe ;) Naaah!
Kram!

Reply
Nathal

Hej Kenza! Kan inte du inte visa lite övningar du brukar köra på gymmet? Ska själv börja gymma nu och skulle olja ha tips på övningar:)

Reply
R

Du måste till Dimcay, ett härligt ställe uppe i bergen. Där kan du äta havsmat. Du får din sitts mitt i vattnet med vattenfall vid sidan om. Hamnområdet är också härligt

Reply
-M

OMG så sjukt smal du ser ut på den första bilden, och det ser ut som om du håller in magen..?

Reply
Dani

haha är det bara jag eller har du retuscherat bort din tatoo på bilden med peacetecken? för man ser ju något på handleden på bilden där du visar brännan. haha

Reply
ellen

hej kenza, vill verkligen tipsa om en resturang som heter Elite, det är en svensk som är resturangchef och han heter Akke, han är hur trevlig som helst och personalen är jättetrevlig, den ligger ganska nära havet!

Ett STORT tips till er, har varit där i alayna några gånger o vi äter ALLTID där !!

Reply
maria

Nummer ett i Alanya är Kervan saray som ligger längs med atatürk-gatan. Bra service, GRYM mat, massa goda meze´s och ingen som stör. Ett bra ställe om man vill prova på turkisk mat! Panderosa , som många rekommenderade, är ett bland de vidrigaste ställena i Alanya och definitivt ingen “restaurang” att gå till om man vill äta god mat i lugn och ro. Men smaken är som baken =) /tidigare Alanya-bo

Reply
danniiiiiiii

en restaurang som heter siesta ! ligger lixom mitt i centrum !åt där varje dag när jag va i alanya ! personalen är är sjukt roliga och snälla och maten är helt grym !

Reply
ester

TIPS PÅ RESTURANG: ASPENDOS!!
Det är en grym resturang med god mat grym personal! Mina familjekompisar var där första gången för 4 år sen och sen dess så har dom åkt dit varje år,, och mycket är pga den resturangen! Så där måste du gå! Ta mycket kort och hälsa från Kent och Familj.. Spc fr Ester och Angelica ;) Jag var där i veckan :) Kramar!

Reply
Anonym

Hej! Ett tips på en grymt bra resturang är resturang Panorama uppe på berget. Dom har super mat ( har ätit där alla 11 gånger jag varit i Alanya) och en enormt vacker utsikt ;)

Reply
AMANDAFOTO

va inte sur för att brännan blev lite snett,
va glad för att du åtminstone har bränna.
jag är helt blek nu i hösttider ):

Reply
olivia

Resturangen “Vikingen” kan jag tipsa varmt om. Jättetrevlig personal (de flesta kan svenska), god mat och jättemysigt där på kvällen. Det bästa av allt är brödet med massa goda röror som man får innan maten. Det är faktiskt det jag saknar mest från Turiket – det brödet! :p

Reply
c.östergrem

Ni måste prova restaurang EV. Den ligger längs med största gatan, mittemellan östra stranden och kleopatrastranden, asså nästan precis i höjd med berget.
Underbart god mat, och skön underhållning!

Reply
Hanen

alla som kommenterar om att hon är för smal är bara avundsjuka för att dom själva är fetton hahahaha

Reply
Natta

En jättebra restaurang är villa okan. supergod mat och trubadur som underhåller medans man äter! :) GÅ DIT!
Kraaaam

Reply
amelie

“Why not” är en restaurang jag verkligen rekommenderar :) åt där 5 av 7 kvällar när jag var i alanya i somras :)

Reply
daniella:)

Hej! Jag har varit i alanya flera gånger! Och jag vet en jättefin resturang som heter “barcelona tapas bar” och en heter “villa” :) Det finns jättemånga fina resturanger! Sen finns det roliga klubbar o barer där också. Robin Hood är roligtast:) Och på Lambada & Casablanca som ligger mitt emot är en bar.. Det är kul där också! Känner killarna som jobbar där:D

Reply
Elin

På Scandinavia i Alanya har de den godaste maten och den godaste bernaisesåsen!

Reply
della

Elite resturangen , nära kleopatra beach.
dom har svensk meny & allt och supergod mat.
var där i somras :)

Reply
thea.

Äsch, jag vet inte om min förra kommentar kom med så jag kommenterar igen.
Resturang Vikingen rekommenderas! Den ligger nära Kleopatra beach. Väldigt god mat (deras tonfisksallad och deras turkiska kyckling i lergryta, galet gott!) helt underbar personal och underbara drinkar. Dock inget dansställe men en otroligt bra resturang! Spreciellt brödet med rörorna som man får innan maten, haha, vi beställde extra mycket bröd varenda gång, så sjuukt gott!

Reply
Isa

Gud vad smal du blivit Kenza!

I en intervju i frida för ett tag sen hade du sagt att du nästan aldrig tränar och att du unnar dig godsaker nästan varje dag…

Jag tror inte på det.

Reply
Elin

Åkte hem ifrån alanya i torsdags, när det äskade och spöregnade (kul att flyga med blixtar runt om flyget). Rekommenderar crazy horse och elite! :)

Reply
Fanny

Om jag inte ser fel så har du jättesnygga magmuskler. Hur har du fått dem?

Kram:)

Reply
lina härdin

HEEEEJ!
Jag har varit i Alanya 5 gånger, och äter nästan varje dag på Elite. Klart bästa!! Det är en svensk som jobbar där också, fråga efter han, han är trevlig! Ni måste äta där :)

Reply
Jenny

Hej, vilket hotell bodde ni på där i Alanya ? :) du har så många fina bikinisar kan du inte lägga upp några av dina favoriter?..

din blogg äger, kram!:)

Reply
Nina

Ni måste äta på Picasso – Pelles Place. Jag var i Alanya för ett par veckor sedan med min pojkvän och det var helt klart det bästa stället med grym mat och grym personal. Ni kommer inte bli besvikna, tro mig =)

Reply
Lisa

Hej Kenza och alla andra! Vill bara tipsa om en resturang som heter Café Istanbul, gå INTE dit och ät, när jag och några till åt där så fick tre av oss så kraftig matförgiftning så vi blev inlagda på sjukhuset!…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*