• header

Världens fulaste bränna!

Åh det har varit strålande sol hela dagen här! Nu har det dock kommit lite regn men vi fick många fina timmar på stranden idag. Vi låg bara i solstolarna och solade, och hoppade i vågorna. Så härligt! :) Men jag råkade få världens fulaste bränna idag.. Jag använde mig av hög solskyddsfaktor (gör det första dagarna) och trodde inte att jag skulle få så himla mycket färg, så jag tänkte inte alls på att flytta banden och ringarna.. Men solen tar som fan! Så ja…resultatet ser ni på bilden längst ner. SNYGGT!

Nu sitter vi iallafall på balkongen och käkar chips. Vi ska snart göra oss i ordning och gå ut och käka middag! Någon som har tips på en bra restaurang här i Alanya? :D

Påväg hem från stranden

Sol + värme + hav = glad Kenza!

Den  snygga brännan! Woho! Imorgon blir det bandeau-bikini fo’ shoooo’

247 Comments

Cassandra

RED TOWER!! Hur fint, gott och vackert som helst! Lätt finaste restrangen i Alanya! Den ligger nere vid hamnen ungefär, populär som fasen så alla taxichaufförer vet vart den ligger. Rekommenderas varmt! Inte så dyrt heller :)

Reply
Cassandra

mitt tips är Panderosa. En resturang blandat med god mat, trevliga killar och garanterad underhållning + partykänsla. Vi hade kul från början till slut. Underbart!

Reply
johanna

Cubana är en grymt trevlig resturang!
dock vet jag inte riktigt vart man går eftersom dom hade free pickup service, men det är i alla fall en jätte trevlig resturang! :)

Reply
Emma

Åk upp mot borgen och ungefär på mitten finns en jätte mysig och god restaurang där man sitter och ser ut över ena sidan av alanya. Sen finns det en jätte bra mitt inne på basaren, på en halvtrappa ner. Mycket god mat! Ha en mysig resa!

Reply
Sara

Jag avundas faktiskt inte dig. Är så glad över att slippa värmen. Tål verkligen inte värmen. SÅ är glad att det är höst och snart min faorit – vinter! :D Men blir ändå så glad över att se dina fina semesterbilder.-

Reply
M

restaurang ravza!! ligger nära hamen! annars har dom jätte bra restauranger längs hela hamnen! ligger även nära uteställerna om ni känner för lite partaj sen :)

Reply
Karolin

Gå till panderosa!! Så jävla skön bar, folk dansar på bardisken o jonglerar med eld ;) har vart i alanya 5 gånger o alltid gått dit :) hoppas ni hittar dit!

Reply
anette

den bästa restaurangen heter panderosa, där dansas det på bardisken och alla är glada och härliga.
har varit i turkan 3ggr på samma ställe och det är BÄST

Reply
Zeinab

ÅH LYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCKS !!!
Seriöt älskar dig KEnza.
du är sååå vacker och fin.
Fan att jag inte kunde ta kort med dig på modelljakten. :((
<3

Reply
Rebecca

EV restaurant. rekommenderar starkt!!! vet inte hur länge den håller öppet men skulle tro den är det fort.

Reply
Manella

hoppas att ni har det bäst,, njut innan ni är tillbacka i Stockholm inte lika fin väder hära,, haha men “Adana Sofrasi e en bra”det är en äkta Turkisk med utmärkt service. Eller Panderosa Restaurant här serveras härliga kvällsmiddag ! ha det bra kram !

Reply
maja :)

Restaurang Barcelona, jättegott, lagom pris och inga jobbiga turkar, ligger på den största gatan :)

Reply
Lovisa

Sedir är en restaurang jag varmt rekommenderar. Var i Alanya 2009 och gick på denna restaurang inte bara en utan två gånger. Trevlig personal å god mat.

KRAM!

Reply
Fia

ravza!! det är en muslimsk resturang med jätte billig och svin god mat! dock har dom ingen alkohol där, men maten gör det lätt värt de :)

Reply
Ellen

Har lägenhet i alanya och ni måste gå till ottoman house. Ni kan fråga er fram men ligger på den stora gatan med affärer. Grym lite turkisk mat och jättemysigt!

Reply
emelie

Mahperi i hamnen kan jag rekommendera! Suverän service med vita dukar och snygga servitörer hehe… Men viktigast av allt jättegod mat :) Bästa stället jag ätit på i Alanya helt klart! Kram <3

Reply
Jonna

Ät på Pearl!! Stengod mat och trevlig personal som pratar svenska och alltid bjuder på goda drinkar efter maten! Ligger nära stranden nedanför hotellet club sidar ungefär 1,5 km från centrum, längs cleopatrabeach ;)

Reply
Linnea

Sedir!! Otroligt god mat och restaurangen ligger precis vid huvudgatan vid Kleopatrastranden. Planksteken är to die for! ;)

Reply
Susanna

heej kenza! jag var i alanya förra året med min pojkvän och då åt vi på ett ställe som heter Cleo Cafe and Restaurant. Suuuper god mat och super bra service! Vi fick goda fördrinkar och färskt frukt gratis och de var allmänt jättetrevliga. Och bra priser med! Hoppas du hittar det, klicka på länken så kommer du till en bild på hur restaurangen såg ut! kram

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/40999_468041076082_549261082_6984141_4067773_n.jpg

Reply
Lisa

Mahperi – ligger jättefint vid hamnen. Lite finare och lite dyrare mat
Picasso – ifall man vill ha underhållning till maten ;)

Reply
Susanna

det är förövrigt väldigt nära stranden där du är på bilden när man kommer upp till vägen så är det första restaurangen till höger på gågatan om jag inte minns fel. kram!

Reply
Lovisa

heej, snälla kan du vissa din nya tauering! är så himla nyfiken på den! kram!

Reply
Charlotte

Vad tycker du om att myndigheterna nu har börjat utreda er storbloggares tävlingar? Det är tydligen ett lagbrott, då endast ideela föreningar får hålla i lotterier och era tävlingar räknas som lotterier. Hade varit kul att få veta vad du tycker om detta!

Reply
Linnea

The orange, å där måste ni prova deras enchilladas!! :) vi åt där 3 kvällar av våran vecka i somras!

Reply
Linnea

Restaurangen The orange, och där måste ni prova deras enchilladas!! :) När vi var där i somras åt vi där 3 kvällar av 7!

Reply
Therese

Kenza Elit ligger nere på damlatas gatan SJUKT god mat.. SEN måste ni ner till hamnen och partaja man behöver inte ÅKA till summergarden..Bott i alanya förut så trust me HAMNEN är det ni skall till.

Reply
Usagi

Men på den sista biden har du dina nya tatuering på vänstra handleden, men på den andra bider är det inte tatuering utan bara ditt hårband!
Konstigt! ;s

Reply
Emmy

Ett tips är att gå på Elivs bar/resturang deras mat oh servic är super. (likaså deras strand) Dom ligger på andra sidan om cleopatra beach. Hoppas ni har det toppen!

Reply
BELLA

RÄTT ÅT DIG! TROR ATT DU ÄR BÄST OCH SNYGGAST! DU ÄR IRRITERANDE NÄR DU PRATAR!

Reply
kathrin

tag en taxa op til bjerget og den første restaurant der kommer er super god, men der er også mange andre gode inde i byen så prøv jer frem ;) men et godt fest sted i skal prøve er helt sikkert Queens Garden det er et åben sted (udendørs) inde midt i byen, I kan spørger tjener om hvor det ligger alle kender det hihi det er super godt, der er også gode steder nede ved havnen f.eks. James Dean GOD FERIE TIL JER!!! :D

Reply
ela

Ni ska gå till restaurangen “orange” som ligger nere i hamnen bredvid Robin Hood. Sååååååå god mat där. var där min första gång i alanya, åt där iår igen för att det var så gott. Blev lika nöjd denna gång :)

Reply
Hanna

hahaha har du photoshopat bort din tatuering? varför inte bara visa den? haha :)

Reply
diana

I liked the restaurant “Redtower Brewery Restaurant”
service and the food is excellent ;)

Reply
Linn

Elite har varit en bra resturang när jag varit där! Ligger nära stranden, kleopatrastranden.

Reply
A :)

Elite :) ligger på ett hörn ca 50 meter från stranden, svensk ägare har jag för mig. Jättegod mat + trevlig personal ! :D

Reply
natali

Vad har hänt med din kropp, Du är väldigt smal gämförelse med inna, Inte alls så snygg som du en gång i tiden var…

Reply
SandraB

Greenbeach är jätte mysig restaurang vid stranden å live musik :) ligger vid strandbar nr 12 typ ! Sen finns Restaurang damlatas som ligger vid 1an ,precis intill berget :) as mysigt ställe! Å en jätte mysig restaurang i hamnen som heter Bamse :) de har super god mat !

Reply
Malin

Crazy horse!! det är nästan ett måste, något helt annat än den turkiska maten som jag tycker man tröttnar på rätt snabbt.. Dom gör även sjuuukt goda drinkar, deras strawberry daiquiri är nog det godaste jag smakat! Trevlig personal också :)

Reply
paulina

Lätt! Green beach som ligger precis vid cleopatra beach! De är helt underbart gott!

Reply
Annica

Gå till Garage, några pratar svenska. En som heter Hanna och Ameth jobbar där. Superbra mat och roliga servetriser, dansar mycket!
Och hälsa från mig :)

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag är en tjej som ligger i startgroparna för att börja resa utan föräldrar, med pojkvän. Jag, och säkert flera med mig, skulle uppskatta väldigt mycket om du delar med dig av din kunskap när det gäller att resa. Vad är bra att tänka på (allt från kläder att packa till streetwise-tips till matnyttiga saker att tänka på), vilket flygbolag brukar vara bra, vilket resebolag är bra och hur får man en billig men säker resa, eller kanske något med försäkring. Jag och säkert många med mig hade uppskattat detta riktigt mycket. Kram!

Reply
Jessie

Gå till Barcelona restaurang!! Jätte god mat och världens godste kebab kan jag lova!! Den ligger längs ataturkgatan/huvudgatan på sidan mot stranden. Deras adana kebab är sjukt god!!!

Reply
Lina

Du borde VERKLIGEN äta på ‘Marina’ någon kväll, den ligger på högra delen av klippan. Där kan man beställa en kötträtt som dem kommer och grillar vid bordet och det smakar UNDERBART! Du lär inte bli besviken :)

Reply
ida

Så du photoshoppar dina bilder???!! Tatueringen är ju borttagen på bilden i mitten!! Så fjantigt!!

Reply
miri

Det finns en jättebra restauran som heter villa nånting… Minns ute exakt vad den hette men den ligger längs huvudgatan! Jättegod och förvånansvärt billig mat :) elite som ligger nära stranden har också god mat, men kyparna är alldeles för flörtiga och lite läskiga. Dessutom pratar alla svenska också. Men det är väldigt bra mat!

Reply
maya

men Kenza! Du ska alltid använda solskydd för du blir brun oavsett…i promise you. Min syrra är super noga i solen och hon hade 50 i Turkiet och kom hem väldigt brun…då menar jag halvägs till svart! haha! hon gillar att sola…

Reply
Hanna

Ni MÅSTE testa Brothersfive och deras chef special (en kötträtt)det godaste jag ätit i hela mitt liv! ligger längre ner till vänster på samma gata som robin hood :)

Reply
Matilda

Cubana MÅSTE ni gå till. Det är en bar/restaurang med jätte god mat och riktigt bra ös. Ni missar något om ni inte går dit :)!

Reply
Ena

Hej hej gå till GREEN BEACH jätte god mat bra kypare och fint läge vid stranden den är vid kleopatra stranden :)?

Reply
elin

Det finns en jätte trevlig restaurang som ligger vid hamnen. Det är norsk/dansk/svensk så de flesta kan hyffsat mycket svenska vilket är lite kul. Restaurangen ligger bredvid klubben robbin hood(alanyas bästa klubb btw) på hamnsidan. Toppen mat!

Reply
josephine

rekomendera dig starkt att äta på ottoman house verkligen god mat där.
sen måste jag ju självklart tips dig om min kompis restaurang Elci!!!

Reply
Evelina :)

hej!

är så förbannat sugen på att få se din nya tatuering! kan du inte visa den nu? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA? haha, har verkligen letat etfer den på varenda bild x)
ha en helt underbar semester! var själv i Turkiet förr förra vecka, fick brännblåsor precis vid bikinitopslinjen så smörj dig där! <3 puss!

Reply
Nanette

Jag vet ett par resturanger p.g.a att min kusin bodde där 2 månader och jag var där nyss.

TIPSAR VERKLIGEN!!
– Gipsy Bar & Resturang(jätte god tacos och pizzabuffé tisdagar, torsdagar och söndagar. Ligger brevid The Doors(discot).
– Joséf Resturang. Supergod Plankstek, värt pengarna!!!. (Ligger inne i centrum mittemot Las Vegas kring shoppingen ungefär)
– Crazy Horse. Ligger mitt i centrum vid alla butiker. Kan vara så att den ligger brevid Jeséf resturangen.

Reply
L

Ev restaurant! Är garanterat den bästa restaurang du kan hitta i alanya:) live musik och riktigt god mat. Skriv vart ni gick sen! :)

Reply
Unni

Hej Hej!!
Ni måste testa restaurang Cleo.
Även restaurang Bacus är kanon.
Ha det fint!

Reply
Nathalie

Orange nere i hamnen! Prova den grillade kycklingfilen med spenatsås, underbar!!! Supergoda STRAWBERRY daiquiris också! Kram

Reply
Micheee

Panderosa, har sjukt bra och god mat måste jag säga. Jäkligt goda drinkar också! Super trevlig personal..

Ni bor på hotell Park va? :) tycker jag känner igen mig.

Trevlig semester, kram på er

Reply
Kajsa

Bistro Alanya är ett supermysigt ställe med SUPERGODA drinkar. Det stället borde ni prova!

Reply
Elina

Hej! Nere vid östra stranden finns ett par bra restids ger. Då har ni också nära till de bästa festarställena! Kram

Reply
Hanna

Queensgarden! Sjukt mysig stämning och servitriserna dansar och det är bra musik! Ligger nere i hamnen vid alla klubbar typ!

Reply
Madde

Hej! Jag kom hem från Turkiet i onsdags och då åt vi bl.a på capella den resturangen tycker Jag är jätte bra. God mat och underhållning och massa musik :)

Reply
anonym

Om du ska festa gå till Havana club och robin hood.. om du vill ha rkt god mat gå till Garaget

Reply
Lilly

Du har ju alltid en sån där ful bränna från bikinin. Förstår inte varför du inte bara kör på bandeu hela tiden istället för trekantsbikini?

Reply
Niki

Hej Kenza!

Besök Istanbul Steakhouse. Ligger mot östra stranden längs den stora huvudgatan. Personalen är för jäkla underbar och du kommer ha en grym kväll där!

Reply
sara

Gå¨på restaurang Crazy Horse. Dom har sjukt god mat! Det ligger i hamnområdet bland alla uteställen etc. Äter där varje gång jag åker till Alanya!

Reply
ronja

hej kenza!! :-D
Var i Alanya för en månad sen och vi åt mycket på “Elite”, en restaurang 20 meter från kleopatrastranden! Jättetrevligt ställe och jättegod mat! Men akta dig om du tar plankstek-då min far blev sjuk av plankan! DU MÅSTE PROVA IRISH COFFE PÅ ELITE! dom har sin egen speciallete på den, och dom gör ordning dom precis framför ögonen på er! Måste ni se!! SÅ DRA TILL ELITE OCH KÄKA! Ligger vid “Havana apart”. Hoppas ni har det bra! hej&kram

Reply
Emelie

NI MÅSTE GÅ TILL PANDEROSA, måste, ni kommer aldrig att ångra er!!!!! och Zorros!! Bästa i hela Alanya!! :D

Reply
Kajsa

Häärligt att vara i turkiet ,skulle också vilja åka dit nu.
Ha det bra och shit vad solbrun du blev.
loveyou
Kajsa

Reply
Johanna

Ni måste gå på capella! Ligger pä en liten gata nästan vid stranden! O Mona Lisa har sjukt god mat. Ligger nästan vi cappella. Om du vill ha karta så mejla :)

Reply
en som tidigare såg upp till dig

tycker att det är synd det du har gjort med din kropp… Du hade en jättesnygg kropp innan och så gör du såhär!

Jag ser upp till dig jättemycket och jag vet att många andra unga flickor också gör det. Varför skapa ett kroppsideal där man ska vara så smal att revbenen syns?

Reply
adina.

en restaurang att rekomendera är PANDEROSA! härlig personal, god mat och ett riktigt partyställe framåt kvällen! fast det är ganska litet, men definitivt ett bra ställe att starta sin partynatt på! (y)

Reply
Ida

Har du gått ned i vekt Kenza? Bra å få en unnskyldning for å spise mer godis og shiit da, haha :D

Reply
rey

ät på valentino resturant sjukt gott.. och hälsa den norktalande turken från raihana :D

Reply
Mari

dere må besøke restrurangene Vikingen og Oscars! også må du smake kylling bearnen på oscars og kylinng curry på vikingen! det er verdens beste :- D

Reply
Magda

Jag kan rekommendera restaurang Crazy horse som ligger i centrum.. Jättebra mat och trevlig personal. Det är typ steak house med lite mexicanska rätter

Reply
Angelica

PANDEROSA (ligger i hamnen) god mat dansande bar och sjukt underhållande restaurang! efter middag och några drinkar där går man vidare till discon :)

Reply
M

Hallå!! Varför har ingen skrivit om OLD HOUSE. Serverar bara turkisk mat på sin supermysiga bakgård. Jättetrevlig familjerestaurant! Gå dit.! :)

Reply
Emma

HEJ KENZA!

NI MÅSTE ÄTA PÅ RESTAURANGEN “LA LUNA”!!! SJUKT GOD MAT OCH JÄTTETREVLIG PERSONAL :D

Reply
Josefin

EV’s har supergod mat, bra priser och live musik. Jättemysigt ställe som inte ligger mitt i smeten men inte heller långt därifrån. Dessutom har de happy hour på drinkar :) 10 lire har jag för mig

Reply
linneagrahn

Jag kan verkligen rekommendera en restaurang som heter Cubana :) dom hämtar en vid hotellet och skjutsar hem en igen, gratis! perfa! man kan även få skjuts till discona ;) Maten är rätt billig och man får ENORMT mycket och gott är det!

Reply
Olivia

Jag och min pojkvän åt på en sjukt bra resturang när vi var i Turkiet i somras. Maten var helt fantastisk och cheesecaken var helt gudomlig!
Vet inte riktigt hur jag ska förklara vart den ligger men resturangen är i hamnen och är precis bredvid Hotell Seaport. Hotellet har glasbalkonger och är inte jättestort. Om jag inte minns fel så var det två resturanger bredvid varandra och då tar ni den till höger.
Haha gud vad jag är dålig på att förklara..
Men om ni nu hittar dit och äter där får du gärna skriva vad du tyckte. Ha en fortsatt trevlig semester! :)

Reply
Sofia

Det finns ett jätte bra ställe men jag kommer inte ihåg vad det heter, det ligger nere i hamnen typ vid alla “piratskepp”. Den är en lite finare och har vita dukar och man kan se upp på robin hood där ifrån. Sjukt god mat, har varit där 3 gånger på 2 veckor :)

Reply
laura

ett måste är günaydin!! när du går dit säger du att du är skickad från akpinar som känner tamer från sverige så kommer dom servera er som om ni vore guld

Reply
elinor

Pearl är ett MÅSTE!! Alanyas bästa restaurang ;) den ligger på kleopatra sidan vid ett stort grön/rött hotell som heter club sidar. Dom pratar svenska och är jätte trevliga, har kännt dom i typ 5 år. Sen är den lugnare med lugn musik så man kan prata när man äter och gatan som går ner brevid kallar vi för “bargatan”, där är det massa restauranger som man kan festa på :)

Reply
Emily

Förlåt om jag säger det här, men du ser ut att ha blivit riktigt smal :S Jag vet att jag inte alls ska lägga mig i, så förlåt förlåt förlåt, men jag menar inte alls illa. Låt bara inte modellbranschen ta dig! <3 TUSEN KRAMAR!!

Reply
Annika

Heluuw :) Var i Alanya förra året, och det finns en jätteschysst restaurang som ligger typ på ett berg i närheten typ 10 min taxiresa. Fråga nån där så vet dem nog :) kraam

Reply
Linda

Kan rekommendera Queens Garden nere vid hamnen, där brukar servitörerna dansa också. Perfekt förfest ställe eller crazy horse, ligger också nere vid hamnen ganska nära queens garden. Annars har ni även Josefs place där nere, bara att välja och vraka.

Då har ni nära till alla uteställen där nere vid hamnen sen;)

Reply
b

mearlots ( vet ej hur det stavas) var en jätte fin resturang. och Bar serlona var sjukt gott. prova!

Reply
flis

Om ni är sugna på pizza, gå till EV restaurant, den ligger precis vid Ataturk-statyn. Skitgod pizza verkligen!
Där har man hamnat många gånger för bakispizza, för den är suverän! ;)

Reply
Natalie

Var bara tvungen att gå in och lämna ett litet avtryck här. Var nämligen på exakt samma ställe i Alanya för bara 2 veckor sedan. Känner igen den lilla stigen du står på ovan, och den söta minigolfbanan som ligger precis brevid :) Måste bara tipsa om Villa Okan! Verkligen jätte god mat, bra service, smaskiga strawberry daquiris och en mysig trubadur som spelar. Bästa resturangen vi var på.

Reply
Hanna

När jag solar med min trekantsbikini brukar jag inte knyta den runt nacken, utan istället knyta både vanligt i ryggen, men även det som knyts i nacken runt ryggen, vet ej om du förstår, men jag tycker det är smidigt för då slipper man få sån ful bränna hehe. dock är det inte så roligt för oss med lite bröst, så man får passa sig så bikinin sitter på plats! och sen såklart varva med bandeau och trekansbikini!

Reply
milla

Bamse’s terass är väldigt mysig :) sen måste jag även säga att resturangen där taxin alltid släpper av en om man ska in till alanya centrum, kommer inte ihåg vad den heter dock.. men inkastaren kan iallafall prata svenska. det kan dom på bamse också, deras inkastare är riktigt duktig på svenska. pratar flytande.

Reply
Rebecka

MÅSTE i alanya!!!

Panderosa (ligger lite ovanför bargatorna upp mot stora gatan och bazaaren.) Beställ deras chicken fajita. SJUUUKT gott och svinrolig personal.

Bar celona.. Drewl på allt.

Gå till Los Angeles bar. Fråga efter John och hälsa från Rebecka!!!! SNÄLLAAA :D världens snällaste person, följde oss till hotellet varje dag så vi inte skulle bli bortrövade. (blev rånade första kvällen haha..)

Reply
Celina

Anbefaler Red Tower! GOD mat! anbefaler også Chickla ved havnen/harbor, god mat der også ;)

Reply
danfang

resturang five brothers jättegoood mat ägs av fem bröder som pratar svenska riktiga turkiska rätter

Reply
johanna

restaurang orange har en skitgod rätt, enchilados med kyckling!!!! ät den !!!! (den ligger mitt i stan brevid robin hood)

Reply
Frost

I närheten av Okan Towers (ligger en bit från stranden) så finns en skitbra resturang. Billig, god mat och man får MYCKET. Nu kommer jag ju inte ihåg vad den heter. Men om man är utanför Okan Tower så går man åt vänster nedåt stora vägen. Sen går man över gatan och följer trottoaren åt höger. Det kommer en resturang med neonskyltar (blå och röd..?) och hela resturangen ligger nedsänkt, under trottoarnivån typ. Jag kan verkligen rekommendera det! :)
(Varit och dansat på The Doors än? Under studentveckorna var det där man hängde iaf!)

Reply
matilda

Haha jag hade en sån bränna hela tiden när vi var i Turkiet. Syndes ganska mycket när jag varit där en vecka x)

Reply
Malin

Jag är lite sent ute men ni lär ju ska äta fler kvällar! Inne i hamnen bortanför robinhood ligger det en fin resturang som har lite allt möjligt. Själv åt jag deras fajitas, dom var sååå goda! Finns olika kyckligrätter, kötträtter, pasta, pizza osv..

Kommer inte ihåg vad den heter men den ligger längst ner mot hamnen, så på andra sidan gatan ligger båtarna liksom. Längst ut i hörnet av en radda resturanger. Dom har lila stolar iaf haha

Reply
tove

bäta .. alltså nu snackar vi BÄSTA förkrökstället med goodaste drauqiris (kan inte stava, but you get it) är helt klart panderosa ! dom jonglerar med brinnande flaskor, dansar på ardiskarna, skjuter ut toapapper och personalen är helt jävla galna – LOVE IT ! vissa taxichaufförer hittar inte dit, sucks. men det ligger typ vid robin hood och allt det vid hamnen.

Reply
karolin

asso har jag missat när du visat din tatuering eller har du inte gjort det än? 100000 år sedan du gjorde den ju, visa snälla :(

Reply
Lotta

kan inte du skriva om hur du har fått en sådan drömkropp som du har? älskr din blogg!

Reply
Anneli

Nu var det ju ett tag sen jag var i Alanya, men Håkans restaurang serverar riktigt god mat. Gratis förrätter och gratis frukttallrik har vi fått de gånger vi har varit där. Svårt att förklara exakt vart den ligger, men går man längs med den stora gatanAtaturk gatan eller något liknande) in mot centrum så ligger den strax innan PTT (postkontoret). Det är en populär restaurang så folk borde veta vart den ligger.

Nere i hamnen är det dyr mat och små portioner… =)

Reply
Sanna

i hamnen finns det en restaurang som heter Bamse, dom har asgod mat och jättetrevlig personal.

Reply
Johanna

Gå till Palmyie Beach hotel and restaurant,ligger ungefär vid mitten av kleopatra stranden, sjukt god mat och jätte härilg personal!! skulle vilja åka tillbaka dit bara för den resturangen!

Reply
steffi

Green house!!! Jätte god mat och jätte trevlig personal. Kom hem ifrån Alanya för 2 veckor sedan.

Reply
AM

Dimcay!

Vackert ställe där man äter mitt ute på vattnet.
Googla för att se bilder.

Trevlig resa =)

Reply
Anna

Åk till Sky Lounge och ät sushi! Bästa utsikten och lite “högre klass” än andra uteställen.

I princip alla restauranger uppe vid borgen är bättre än de turistanpassade i Alanya.

Restaurang Damlatas, ta bord vid vattnet. Underbart.

/Föredetta reseledare i Alanya

Reply
Klara

Om ni går ut på gatan från hotellet ochner för backen så går ni till höger och fortsätter lite så kommer ni upp till en gatan med massor av fina restauranger med underbar utsikt!

Reply
cajsa

så brun och snygg du är kenza!
skulle gärna vilja se ut som dig!

hoppas du har det bra utomlands!

älskar dig & din blogg!

Reply
f

kanske kommer låta väldigt konstigt, men va har du för bröststorlek? hehe. aldrig fått några bröst och ska nu genomgå en operation och vill verkligen inte ha för stora, sitter och funderar fram och tillbaks men så svårt att veta.. därför undrar jag va du har för storlek så man kan ha något att jämföra med, hehe

Reply
matilda

PANDEROSA !! bästa stället! Finns inge bättre! Personalen är underbara o helt craaazy!

Reply
ida

Jag har varit i alanya 2 gånger och jag rekomenderar restaurangen Aspendos! Sjukt god mat och grymt rolig personal! :)

Reply
Emmi

Gå och käka på PANDEROSA!! Sjukt god mat – särskilt deras beef (tror den heter Argentina beef eller något sådant). Godaste köttbiten jag någonsin ätit, och jag är kräsen :D Personalen är dessutom jättetrevliga och kramgoa =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*