• header

After work

Efter plåtningen idag mötte jag upp tre vänner för afterwork! Vi hittade en varm uteservering där man fick ha hund, så vi satte oss där, käkade tapas, drack vin och bara pratade.. Mys!

Nu är jag på bussen påväg hem till min mor för vår traditionella onsdagskväll med middag + Grey’s. Sprang in på systemet också och köpte en flaska vitt, tänkte att det skulle passa till lax-rätten jag ska laga till oss! :)

20111116-184719.jpg

20111116-184727.jpg

20111116-184732.jpg

Tre bilder från mysiga eftermiddagen med vännerna <3

115 Comments

Josefine

Vad fina bilder! :D Men jag måste bara ta upp några frågor som jag undrat på.. skulle du kunna länka till den fina halsduken från H&M herr? Som du skrev om igår, de har många halsdukar på hemsidan och det vore snällt om du kunde hitta just den, & kommer du ihåg vad du har för storlek på din byxdress som du hade på EMA? Fattar inget med storlekarna där. Tacksam för svar! Ha en trevlig kväll, nu ska jag kolla på Modelljakten avsnitt 9 :D <3

Reply
Anna

Det verkar mysigt!
Har en fråga.. Vilka av dina vänner brukar du vara med mest?
Det känns som du inte nämner några namn. Men de kanske inte vill vara med på bloggen?
Ha en bra kväll, älskar din blogg. ♥

Reply
Melissa

Åh så vacker,snygg å fin du är!
Snälla skulle du kunna bara svara på denna frågan, det är redan några fler som undrar detta! Snälla!
Hur tar du hand om ditt hy? Den är såhär fin, len & utan problem!

Reply
Afrikas Horn uf

JAG HAR FÖRSÖKT ATT FÅ TAG PÅ DIG PÅ MÅNGA SÄTT KENZA :(
HAR SKICKAT HUNDAR BREV TILL DIG JAG BER DIG SNÄLLA KAN JAG FÅ DIN UPPMÄRKSAMHET OCH SNÄLLA SVARA PÅ MITT BREV. DET HAR SNART GÅTT TVÅ MÅNADER OCH VÄNTAR PÅ SVAR FORTFARANDE

Skulle uppskatta om du kollade på länken jag har skrivit nedan. Om du kollar på länken snälla läs vår information.

https://www.facebook.com/pages/Afrikas-Horn-UF/208501849223078

Vi behöver hjälp med att marknadsföringen, jag skrev stora bokstäver så att du kan se det är inte alls arg haha.

Reply
N.

Hej Kenza! Är ute efter en mysig halsduk och din var jättefin. Du har säkert sagt flera gånger var du har köpt den men du kanske skulle säga det en gång till?
Tack!

Reply
Julia

Skulle inte du kunna visa hur du sätter upp håret i en stram hästsvans? :) Jag har försökt, men lyckas inte sådär jättebra… :P

Reply
tina

Så underbart mysigt det såg ut!
Och så en grej, på zumban som du var på, gick det bra med stegen och grejer eller var du rätt förvirrad? Haha, jag själv har provat för första gången och det blev ju inte jättemånga rätt. Till slut blir ju allt så ihopsnurrat att man går bakåt istället för framåt och så. Haha, men man har ju verkligen fått garva åt sig själv!

Reply
emilia

snälllaa, kan du inte lägga upp bilder på dina ziperaller och skriva vilken du gillar mest å så? för ska beställa en och kan inte bestämma mej om jag ska ha en leopard elr den vit och rosa randiga :))

Reply
ida

Nej, men gud vad mysigt Kenza!! Låter som en onsdag i min smak!!lite vin och både vänner och mamsen. he he

Reply
frida

har du några bra tips på uteställen i sthlm? är inte ute efter något överdrivet stekigt, utan mer dansställe med lite drag! ska ut i sthlm på lördag och alla är tjugo, så något anpassat efter det också vore bra, tack haha:)

Reply
karin

hej kenza! finfin blogg! då du gillar att nätshoppa kan jag tipsa om nastygal.com ,verkar vara din stil:)

Reply
Helene

Kenza! kan du inte visa vad du har köpt när du va i polen?? vad va det? haha kommer inte ihåg, men det är kul när du visar vad du har köpt så man får lite inperation! :)

Reply
Johanna

vad härligt det ser ut! En sådan kväll drömmer jag också om. Jag älskar lax, och även goda vänner givetvis!

Reply
Merve

Vad heter stället ni var på? Såg jätte trevligt ut, svårt att hitta sådanna caféer som har en varm uteservering. Kram

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges utan tvekan bästa kändissajt. Levererar kändisskvaller före Klick!, Posh24 och MSN. Dessutom är jag oftast först med heta nyheter. Jag är också aldrig rädd för att publicera nakenbilder på kändisar, ocensurerat dvs.

Reply
Clara

Å va mysigt det låter! :D
din blogg e verkligen grym Kenza! :)

Kramar :)
kolla gärna in min lilla blogg ^^

Reply
Elina

Hej!
Du har en jätte jätte söt hund!!!¨
Och jag tycker det är awesome att du gillar Tokio Hotel. Jag ÄLSKAR dom! Har älskat dom i 4 år<3
Kolla gärna min blogg!<3

Din blogg äger =D

Reply
wilma

ja kom på en sak har du körkort ja kanske är helt lost men ja har inte sätt det nånstans?
älskar din blogg :)

Reply
Lisa

Hej! Jag vill bara tipsa om att Greenpeaces nya Rainbow Warrior kommer till Stockholm nu i helgen och är öppen för besökare som vill bli runtguidade. Det lär bli häftigt och en riktig folkfest. Kom dit vet jag. Miljöfrågan är så oerhört viktig – vi är beroende av miljön oavsett om vi vill det eller inte – och det är många av oss unga som inte känner till tillräckligt om den. Eftersom du når ut till många unga tjejer tror jag att du skulle kunna göra en fantastisk insats genom att ge det hela lite publicitet.

Reply
Soffan

Ser jätte gott ut =) Letar efter bra tapasställen och har provat en del men var ligger det här någonstans i stan?

Reply
Jossan

Hej! Så nyfiken på hur du gör med mani när du ska in någonstans? Som typ systemet? Kram

Reply
Ragnheidur

Oh,you are so perfect. I want to be you so bad.
Were did you get your scarf :)?
Its so nice.
Greetings from Iceland:)

Reply
Nawal

Hey Kenza ! I’ve just seen some videos of a lebanese singer which i didn’t know before,and YOU LOOK SO MUCH LIKE HER !!!!! DAMN ! At first, i thought she was you, but no. Her name is ‘Naya’, you both look like twins, especially when she has light brown hair like you !!!! you can see her videos on youtube. LOL it’s crazy !

Reply
isabelle

Hej Kenza! Varför tål du inte kritik? Jo därför du får jämnt höra hur vacker du är men när det är någon som säger tvärtom hänger du ut dem och deras ip och söker medlidande. Patetiskt! Varför länkar du inte till dina läsare som säger du är fin varje dag istället? Jo för att du inte bryr dig.

Reply
Rebecka

KENZA!!
Snälla kan du länka denna sidan http://www.ondirection.se. Det är en sida så om 1D kommer högt upp på sveriges topplisa kan man vinna priser till London och se dem LIVE och kanske t.om träffa dem. Jag vet att det finns många fan av One Direction där ute men det skulle betyda så mycket för oss om du bara länkar den sidan! Kram :)

Reply
daniel

Snälla Kenza, kan du berätta vilken uteservering ni satt på eller ge tips på några andra som man kan sitta på nu när det är kallt ute? Jag har skaffat mej en liten valp och det skulle vara så trevligt att kunna åka in till stan och ta ett glas vin även fast det är vinter nu..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*