• header

I NEED SUN

Jag och min pojkvän åker om ungefär en månad iväg på vår årliga vinterresa.. Vart? Vi har ingen jävla aning, haha! Sitter och kollar lite nu. Alltså jag ÄLSKAR Thailand och vill verkligen dit igen (jag är tråkig och vill alltid ta det säkra före det osäkra) men min pojkvän vill testa på något nytt ställe eftersom vi varit i Thailand de senaste 2 vintrarna. Vi funderar på antingen någonstans i Sydamerika, eller Vietnam. Någon som har något tips på ett underbart PARADIS-ställe i Sydamerika? Vackra stränder, värme, god mat, härligt folk.. Vi vill inte sitta instängda på någon Ving-resort utan vi vill SE stället/ställena vi åker till!

Här kommer några härliga bilder från Thailand förra året. Då var vi i Bangkok, på Koh Samui, Koh Tao & sedan Ao Nang/Krabi (bäst!) och det var verkligen en helt fantastisk resa.. Vill verkligen göra om den!! Minus matförgiftningen då på regnigaste stället Koh Samui.. Spenderade ju nyårsafton på toaletten och det sprutade ur alla möjliga hål haha..

En halvmulen dag på stranden

Världens mysigaste strandbar på Koh Tao

Shark bay

Vi hyrde moppar en dag på Koh Tao

Chicken Island

Koh Tao. Där gick man runt i flipflops om kvällarna eftersom att man sedan stod och dansade i sanden under stjärnorna, med en bucket i handen såklart!

 Alla dessa söta hundvalpar överallt…

Ett svalkande dopp på Phra Nang Beach

Vild partykväll i Ao Nang

Såhär fint är det på Poda Island!

När vi inte spelade strandtennis låg vi och solade

Min fina prins

Glass i stora lass :D

En dag på stranden

Matar fiskar

Hoppbild på Chicken Island!

815 Comments

Jennifer

jag rekomenderar vietnam, väldigt fint i Saigon/ Ho chi minh city! Lilla ön cat ba är också väldigt fint, hyfsat många turister och alla är trevliga. Da nang i vietnam är också jätte fint!!

Reply
Carro

Karibien – Aruba
Ett paradis! Va där nyss och kan varmt rekommendera det. Maten är god, människorna helt underbara, kritvita stränder och turkost-blått vatten, precis som på kort =)

Reply
Emma

Hej hopp!
Reste runt i Asien hela förra vintern, Vietnam har regnperiod runt januari så skulle inte rekommendera er att åka dit just då. Kambodja däremot är helt underbart, där kan man verkligen åka ut till de där orörda kritvita stränderna! Jag var i Shianoukville vilket är grymt, passa även på att åka och se “Temples of Angkor”. Annars är ju maldiverna ett hett tips, man får dessutom passa på att åka dit då öarna kanske inte kommer finnas kvar allt för länge pga att vattennivån höjs. Ha en trevlig resa!

Reply
Pernilla - volontärblogg från SydAfrika

Ett land som är ett MÅSTE att besöka är SYD-AFRIKA!!! (Kapstaden, Cape Town)

Jag kom hem därifrån i Söndags efter att ha varit där i tre månader och jobbat som volontär! Jag har rest en hel del innan, och Syd-Afrika är lugnt det bästa landet ever, skall flytta dit så fort som möjligt! Älskar älskar älskar det landet! :)

Sommaren har börjat där nu, så när vi for iväg var det +35 grader, såå härligt. Om en månad lär det vara den lugnt bästa tiden med sol varje dag!
De har sååå fina stränder, och en hel massa att välja på.
Superbra nattliv, med en massa bra klubbar med rn’b och hiphop osv som du gillar haha.

Vissa säger att det är ett “farligt land” men inget hände oss under våra tre månader. Det gäller bara som i alla länder att ha sunt förnuft och inte röra sig helt ensam nattetid. Det är också ett rätt så fattigt land med kåkstäder här och där, men också rikt på samma gång. Camps Bay där är typ Kapstadens motsvarighet på Hollywood. Där David Beckham, Madonna och Leonardo DiCaprio bland annat har villa haha.

Sen så finns det så sjuuukt mycket roligt att göra där. Fast vi var där i tre månader så fick vi aldrig tråkigt och har ännu en hel del ogjort. Maten är också supergod, med en massa restauranger. Och billig och bra shopping, Afrikas största shoppingcenter finns där också. ;)

Skulle kunna skriva huuur mycket som helst, men det får räcka sådär haha.
På min blogg så finns det en kategori “Syd-Afrika 2011” som du kan kolla bilder av stället och läsa om saker man göra om man vill.
Även om ni inte åker dit just nu så rekommenderar jag verkligen att åka dit i framtiden iallafall!!! :)

Jag LOVAR att ni inte blir besvikna! :) Kram!

Reply
Elina

Sri lanka är underbart vackert. Ligger i Asien. På kartan ser det ut som ett litet russin nedanför Indien =)

Reply
Erika

Kolla upp Curacao, ska vara jättevackert och det ligger ju i Västindien så sol och värme borde inte vara något problem där! :)

Reply
emilia

Åk till maldiverna eller bora bora! Ser super härligt ut där! Mina föräldrar har vart på maldiverna, det skulle vara en resa ni aldrig skulle glömma! Kram

Reply
Isabella

Jag måste bara tipsa om Costa Rica! Der är ett fantastiskt land med otrolig kultur och värme. Jag var där i år och jag kan inte sluta längta tillbaka. Det ligger i Sydamerika och det är sjukt fint! Själv skulle jag ta alla mina chanser att få åka tillbaka dit. Ha det bäst Kenza jag tycker din blogg är otroligt bra! Kram.

Reply
Elli

ojojojoj om ni vill ha thailand restips så har jag MASSOR, ni har ju vart på alla turist ställen och dom kan jag inte rekomendera… själv hatar jag Ao Nang…
1. Koh Lipe
2. Koh muuk
3. Koh Hai
4. Koh Chang
5. Koh Samet
6. Koh Rok
7. Koh Raya ( Racha )
8. Koh Bulone
Alla dessa förutom Samet och Chang har bästa snorklingen i hela thailand!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*