• header

“What’s goin on…”

Jag vill att ni, framför allt mina yngre läsare som går i skolan, tar en titt på denna video. Sedan vill jag att ni som känner er träffade, på det sättet att ni känner att ni kanske fått någon skolkamrat att må dåligt som pojken i videon, ändrar på er. Ni måste vara snälla mot varandra, för skoltiden kan vara tuff för alla och det är viktigt att man stöttar varandra. Hjälper varandra. Är snälla mot varandra. Ett litet glatt hej kan göra någon överlycklig, så jag ber er… Ta hand om varandra! ♥

470 Comments

On of your Fans

Hej Kenza!
Jag har kollat på video klippet och jag blev ledsen när jag såg det. Men när jag sökte på honom så kom det upp en video då han satt (tuggummi i munen)och pratade med en tjej. Han satt och pratade om videon som han gjorde så att ALLA grät men denna video var inte lika sorgsent som den första!! gå in på youtube.com och sök på (HAI DAIR)Jonah Mowry lied?You decide. Så får du en chock…
Tack! Älskar din blogg!

Reply
Elsa

Har precis fått reda på att allting var fejk!
Om du söker på toutube på hai dair.och sen den första som kommer upp så berättar han att allting var fejk.Det var ju inte ens något kul att skoja om.<3Tycker nu verkligen synd om dom som har det så svårt.!Kram!<3
Älskar din blogg,den är så bra.Du är också helt underbar!<333

Reply
Sofia

Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska tro.Min kompis visa mig denna videon och efter det så är man ju inte så säker på att detta är ju sant,me det är fortfarande synd att barn över hela världen blir mobbade :(

http://www.youtube.com/watch?v=zt5gvl5s2q4

Denna videon såg jag :/

Reply
Wilna :)

Många säger att denna video är fejk. Men jag bryr mig inte för det finns folk där ute som har det precis som honom…..♥

Reply
anita

Han har publicerat ytterligare en video där han ber om ursäkt för att han ljög. Allt var alltså bara påhitt.

Synd att dra nytta av hyfsat folk som bryr sig. Hoppas att han skäms brallorna av sig!

Reply
gabbi

Synd att detta är inte ett seriöst klipp !!!!! Han kommer få mkt karma tbx nu efter att fått hela världen att gråta, skit unge !!

Reply
Issa

Hej ! Kollade på videon innan ,såg den på facebook & på en kompis blogg. BLev först helt till mig,tårögd & tyckte att detta är fel ,att man har varit mobbad så länge. Sen någon dag efter att jag sett den videon så kommer det upp en till . Som man han gjort 4 månader senare,där han video filmar med sin kompis & säger att han bara skojade. Att alla i skolan älskar honom & att han aldrig varit mobbad osv. Det tycker jag är fel , varför gör man så ? Det finns flera barn som känner så varje dag,som inte vill gå till skolan. Och så gör han en video som i självkla verket bara är ljug. Jag tycker att han är patetiskt & tycker inte ett dugg synd om honom ! -.-

Reply
En imot mobbning.

Stackarn varför ska man äns behöva gå igenom sådant…?
han var stark och jag är nog säker på att han har förändrat många mobbares tankar för sådant är verkligen inte OKEJ :(
själv har jag typ ett sår i mitt hjärta efter att ha sett den här killen berätta historien om han liv som har gått snett pågrund av några som är mer osäkra än han som behöver trycka ner andra för att känna sig bättre.. peace till alla som blir mobbade här har ni en kille att se upp till !!!!!

Reply
Amanda

Stackars kille!! :(
Vet ungefär hur det känns…
Har själv blivit dåligt behandlad..
Har aldrig och kommer aldrig mobba eller vara dum mot någon!

Be strong out there! Be nice to eachother!

P.S Love your blog! Du är en stor förebild till mig, jag vill bli som dig när jag blir äldre!:)<3

Reply
Catta

asso , jaag gråter just nu så sjukt mycket och tycker att det är så jävla synd om sånna som blir mobbade =(

Reply
Yolanda

Hej kenza! :D
Du jag tänkte bara säga att han fejkade det, han la ut en till video där han sa att alla älskade honom osv.

Kram Yolanda

Reply
Marika

Han fejkar inte.
Jag tror han bara blev osäker, hursom så är principen och budskapet i den här videon väldigt rörande och verkligt! <3

Reply
Stolt Marockan

skit många har snackat om att denna video är fake, egentligen spelar de ingen roll om den e riktig eller fake, oavsett så händer detta varje dag, och mååååååånga ungdomar blir utsatt, ta hand om personerna runt omkring dig så som du själv vill att de ska vara mot en själv

Reply
lovisa

Fy fan. Den här killen är GRYM. Varför ska man trycka ner varann, det gör ju bara liv till rena helveten… bra att du la upp denna Kenza, så att fler ser den. Stackars kille…

Reply
jolinesteen

den är verkligen hemsk, men den är fake, det finns en till video då han säger ” alla i skolan älskar mig ” och att han ljög och så…

Reply
Amanda

Gör ont i lillhjärtat att se..:(( Känns dock lite konstigt att han inte hänvisar till hon som gjorde en video först, nästa precis likadan.
Den heter Meet Jade och ska vara orginalet. Tre dagar efter att hon hade lagt upp videon tog hon livet av sig. Sägs det. Gör ofantligt ont i hjärtat att se o tänka på.
http://youtu.be/InuWV9_FoPU

Reply
Zassa

Så sjukt hemskt att sånt här händer på riktigt! Vi ska alla vara snälla mot varann, precis som du säger !

Reply
Patricia :D

Asså jag började gråta när jag såg den videon! :'( Jag är med i en grupp som heter “friends” och den gruppen är emot mobbing. Det var så att 2 st i klassen skulle bli “friends medlem” eller hur jag än ska säga det…Så klassen tyckte att jag skulle vara med i den gruppen och jag tackade ja!
Och som du skrev; Ta hand om varandra!

Reply
ELLEN -+eecederholm

Hade man kunnat hoppa in i detta youtube klipp och krama om denna lilla killen så hade jag gjort det men det samma.
Någon skrev att den är fake, och det kanske den är, MEN sanningen är att det finns tusentals barn som känner som honom.

Reply
Mary Jane

You guys are all so mindfucked. Saying that you feel so sorry for the guy in the video but I am pretty damn sure you do just the same thing to people in your enviorment every single day. screw you all you fuckin idiots! talking about all the mean people in the world..wondering how people can do stuff like that to another human being, well most of you are just the same!
I guess everyone knows someone who’s being bullied, and what do you do about it..NOTHING..so go fuck yourself with your worthless words..cause they mean nothing..you just leave comments like that cause afterwards you feel good, but what you have done is nothing but lied to yourself when you say you have never bullied anyone!

don’t get me wrong, i know there are good people out there..I count Kenza as one of them, i love her blog and she never says anything mean in her blog! <3 lots of love from England Kenza you are awesome

Reply
Evil angel

Videon om mobbade pojken som visar massa små lappar är fejk kollade på hans andra video (sitter med sin tjej kompis Jonah mowry) :)

Reply
rebecca

Den ger ut ett bra budskap, synd bara att han ljög, eller ja, dåligt gjort.. Bra att han iallafall inte är mobbad på riktigt, för tydligen så är han ju värsta poppis

Reply
Emma

Även fast den är fake, så finns det fortfarande människor som tar självmord för detta. Man kan inte hacka upp sig på att han ljög. Videon väckte uppmärksamhet, kanske blir det en förändring? vem vet..

Reply
lisa

Ville bara tala om för er alla att han har nu lagt upp en till video där han berättar att den här videon bara var en bluff , Så tyck inte synd om han , han säger även massa andra saker i videon som om att den här videon skulle vara rolig .

Reply
Johanna

Bra Kenza att du föregår med gott exempel! Mer av det!

Och några ovan – det spelar ingen roll om det är en fakevideo eller inte, han har oavsett lyft mobbing till ytan samt tagit fram den hemska verklighet som är för så många tjejer och killar idag.

Tänk på det istället!

Kisses

Reply
linnea

Det tråkiga med denna video är att killen bara driver, han har lagt ut en ny video där han förklarar att allt bara är ett skämt.

Reply
anonym

Hej Kenza jag har ett problem.

En i min klass har kallat mig och mina vänner för hora och nu har hon slutat men hon har inga vänner. Några i min klass brukar säga hej och då blir hon jätte glad. Men jag kan värkligen inte bli vän med henne, och ibland känner jag mig jätte taskig. Snälla jag vet inte vad jag ska göra, hjälp!

Reply
ina vafan!1

MEN ERA TRÖGA JÄVLAR.
Han har inte ljugit?
han har postat en ny video 4 MÅNADER EFTER den där videon. Och han visar ärren, och säger att tårarna va äkta.

Men det är inte grejen, grejen är att han får folk att öppna ögonen. Spelar väll fan ingen roll om videon nu skulle vara fake, det finns barn/folk överallt som har det såhär!
Sluta haka upp er på det där och öppna ögonen istället.

Reply
Maria. - BLOGGEN OM MIG OCH MIN KRONISKT LUNGSJUKA MAMMA.

Den videon är otroligt hemsk och fin. Jag hoppas att folk slutar trycka ner varandra snart, det måste bli en ändring. Det cirkulerar rykten om att den är fake, men jag tycker det kvittar. Även om den är fake så väcker den många känslor och det är ett stort antal människor som faktiskt har det så som han beskriver. Jag tycker att alla ska se det som en väckarklocka.

Reply
s

I den här videon har han bara spelat, allt var fake. Han la upp en till video där han smackade med sitt tuggummi och sa att han bara drev med folk och hade härmat andra personer som verkligen ville förmedla något med sina videos. Han borde skämmas för det han har gjort!

Reply
Sara.

Hej Kenza!

Denna videon gick runt på facebook och jag kollade på den. Jag blev jätte ledsen och började som sagt gråta.
Men sen såg jag en annan video när han själv är där med en kompis bredvid säg och berättar att hela skolan älsklar mig.
Videon laddade jag upp för fyra månader.
Han låter lite kaxig i videon och tuggar tuggummi och säger att alla älskar honom.

Här är videon: http://www.youtube.com/watch?v=zt5gvl5s2q4

Hoppas du ville läsa denna komentar.
Kram

Reply
Alice

Han har själv sagt i ett annat klipp att han bara skojade.. Om det är ett skämt så är det nästan så att man blir arg ju !:)

Reply
Louise

This just make me wanna cry,, especillay because i can reconise alot of those feelings, and i have been in his place (not as bad though), but no matter how much you get bullied it is not okay.

I have always had an open mind to people, if they are not mean to me, why be mean to them. I am shy though, and there fore come across not so friendly some times, but are always giving people a smile.. I wish more people had that kind of attitude, it would have saved med alot of pain and scares, and alot of other young people too..

<3 <3 <3

Reply
tilda

jag som är deppig för att jag inte blir bjuden på alla hemmafester. ska aldrig mer tänka så för gud vad syndom han..

Reply
PetraC

Jag följer Jonahs twitter och i den säger han “Jag gjorde den nya videon för att berätta för er att mobbingen har slutat. Min gamla video är inte fejk alls, jag har blivit mobbad hela mitt liv, men efter jag gjorde denna videon för fyra månader sen slutade mobbingen, folk började respektera mig och vara snälla mot mig. Visst finns där fortfarande några som mobbar mig men dem flesta har slutat och respekterar mig, så nej, den första videon är äkta” :)

Reply
Anna

Jag har själv skurit mig under nästan ett års tid och vet hur lite som ibland krävs för att få en människa att må så dåligt att man gör det. För mig behövdes inte att folk ogillade mig – jag har massa vänner och en underbar familj – det räckte att jag undrade. Undrade vilka som faktiskt brydde sig men framförallt hur de kunde bry sig. Jag som är så ful, så fet, så otillräcklig. Jag antar att man kan säga att jag mobbade mig själv.
Fantastiskt att du skriver det här, det kan verkligen få slut på en del människors beteende. Det finns enkla sätt att få folk att må bättre; tala om att du gillar dem! Min mamma, när hon fick reda på hur det låg till med mig, sa att hon inte fattade varför eftersom hon tyckte att jag var vacker. Men gissa vad? Det berättade hon aldrig. Berätta sådant, för ibland kan det vara allt som krävs för att hindra någon från att göra någonting de kommer att ångra.

Kramar,
Anna

Reply
Erika

Härligt inlägg! Om det är någon som kan förändra, så är det du. Tack för en bra blogg :)

Reply
Lina

Videon är fejk.. han gjorde det som ett skämt. Finns en video när han säger att han drev med alla. Men det kanske var bra att han gjorde så, så att alla förstår allvaret i mobbing.

Reply
Erica

Samma kille har även sagt:
Pitiful. Seriously. Get the fuck over yourselves. Every single one of you have an easy life. You don’t know what hardship OR abuse is.

What? Someone raped you? Well maybe you shouldn’t have gotten so wasted in the park with strangers. YOUR FAULT.

What? Someone stole your I-phone? How the fuck can you even afford an I-phone.

What, your tongue piercing’s infected? Well you wanted to mutilate yourself so FUCKING DEAL WITH IT. You could always take it out if it’s that big of a problem.

What, your bitch/dick left you? Happens to the best of us. Except the best of us move on. You’re feeling sorry for yourself and wondering why nobody else want’s you now. HAH!

Go out and get a job. No, I don’t mean giving out hand jobs for cigarettes either.

Reply
Linnea

Tänkte bara säga att den här videon är fake tyvärr :/ Han har lagt upp en video efter som han erkänner att han ljög. Tycker inte att man ska skoja om sånt här :/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*