• header

Idol-final

Jag och en vän har myskväll här hemma hos mig! Vi ska snart börja laga mat och sedan blir det massor med godis framför finalen av Idol. Vem tror ni vinner? Jag hejar på Amanda! Dags för en tjej att vinna tycker jag. ;-)

Bjussar på lite härliga vimmelbilder (stureplan.se) på mig och några vänner från några utekvällar i år. Är faktiskt riktigt sugen på att göra mig snygg & gå ut och dansa, men jag spar mig till nästa helg hehe.. Ska ni ut? Ha så det så kul vad ni än ska göra.. Puss! ♥

 

98 Comments

Amanda

Vad fina bilder! :)
En fråga: vad använde du för ögonbrynspenna och rouge här (länk)? http://kenzas.se/2011/12/01/event/
Skulle du kunna säga märket & nr på produkten? Du är jättebra på att sminka dig, kanske borde satsa på att bli make-up artist? ;P hehe..

Kenzas svar: Använder mörkbrun ögonskugga från make up store med liten borste/pensel till mina ögonbryn. Rouge använder jag inte, använder solpuder från Make up store. Kan inte du snälla sluta spamma nu, släng ihop ett mail med alla dina frågor istället för att skriva i flera olika namn i varje inlägg. :) Kram!

Reply
Sarah

Hej Kenza, jag undrar vad du har för storlek på dina svarta vanliga Jeffrey Campbell Lita (med brun klack)? då jag hört att de är konstiga i storleken :( Själv ligger jag mellan 37-38, men tänkte passa på och fråga dig eftersom att du också gör det. Älskar din blogg! <3<3

Kenzas svar: Amanda, Sarah.. Vad heter du egentligen? :P Ser din ip-adress.. Jag ligger mellan 37-38 och har både 37 och 38 i alla mina litas.. De svarta har jag 38 i!

Reply
Go Attention

Hej :)

Har följt din blogg nu ett tag och jag är verkligen imponerad.. din stil är helt gudomlig om man får säga så! Märkte att din personlighet verkligen passade in på våra kläder, därför undrar jag ifall du någon gång besökt webbhoppen Go Attention? Har du inte, ta då gärna en titt och säg vad du tycker :)! bloggadress: http://goattention.blogg.se
hemsida: http://goattention.se

Hoppas du gillar den :)

Reply
sara

Hej! jag är JÄTTEnyfiken på vad du tycker är snyggast av mittbena och snedbena?? :) både på dig själv och andra? jag själv får alltid sådan beslutsångest om vad jag ska ha :) kram

Reply
Hally

Hej Kenza. Du skriver aldrig om Dilay? Är ni fortfarande bästa vänner? Gillar din blogg. Keep up the good work!! :D

Reply
Alma

Hej Kenza! Skulle du kunna tänka dig söka till IDOL?
Du hade varit grym! Tycker du verkar vara en super härlig tjej.
Önskar dig en fin kväll. Kramar <3

Reply
Anna

Hej Kenza, två frågor:
1. kommer du någon gång ha en läsarträff eller något sånt i Göteborg?
2. Kan inte du lägga upp en/några bilder på dig från när du var yngre runt 8-12 år ungefär? :)

Reply
Alma.

Åh, känner att det är ett måste att bänka sig framför idol nu ikväll!! Har inte följt det så mycket tidigare, men är det final så är det!! :)

Reply
Amanda Andersson

Men åh vilken irriterande brud där uppe som byter namn och håller på.. hahahah :p

Reply
Dixi Wonderland

Amanda/Sarah kanske är scitzo? HAHHAAHA sorry men kunde inte låta bli xD

Jag och min pojkvän har köpt hem coca cola och chips och tittar också just nu på Idolfinalen. Hejar också på Amanda men Robin är riktigt bra. Tror Robin är väldigt nervös.

Reply
LAF-mannen

Lak Kenza bror vad händer?
Vilka parfymer använder du brorsan? Vem vill inte lukta som Kenza right? Aight mannen, hoppas du svarar brorsan, beundrar dig feta mycket. Och din man mycket grym pojke i den här kampsport han spelar.

Reply
hej

asså kenza du bloggar aldrig. det finns så många som skulle velat vara en så känd bloggerska och som skulle gjort det tusen gånger bättre, ibland bloggar du bara 4 gånger om dagen.

Reply
Carrooo

Hehe Amanda visa ikväll hur överlägsen hon var mot Robin =) man vill egentligen inte att hon ska vinna för att hon är bättre än idol och ska göra sin grej och inte det tv4 bestämmer..men å andra sidan är hon bättre med både vinnarlåt och allt framförande.. haha.. tror hon vinner faktiskt =) går nog bra ändå..

Reply
Lexi

Ett tips bara KENZA, det kanske är flera tjejer som skriver ifrån samma dator och du klagar på att personen ska sluta spamma.. Inte så snällt! Nu vet ju inte jag men, just saying ..den möjligheten finns ju och du kanske borde tänka på det innan du blir sur på dina “fans” eller vad man nu ska kalla dom! :)

Tack för en bra blogg, är inne och kollar dagligen! <3

Reply
ida

Kanske du inte är mogen för ett allvarligt förhållande då?
För då vill man inte hela tiden ut och dansa med sina vänner utan hitta på andra grejer med sin kille. Men du gör ju som du vill.

Reply
Michaela

Åh, hejasr också på Amanda, hennes röst är otrolig! :)

Men du jag undrar en sak, följer du några bloggar dom inte är kända lixom? Skulle vara kul att höra, vill också få lite tips från storbloggare som du!

Reply
Veve

alla tjejer som kommit 2a har blivit större stjärnor än 1orna. så håll på att hon kommer 2a (om du vill höra mer av henne) :)

Reply
sofia

Ah jag hejjar också på AMANDA hon är bäst, hon är en världsartist redan nu. Hon är lite som lady gaga en person som vågar prova på nya saker!!!!! :D grym tjej, helt otroligt.

Reply
LAF-mannen

Lak Kenza bror, vad händer?
Vilka parfymer använder du, vem vill inte lukta som dig right?
Aight mannen, hoppas du svarar brorsan.

Reply
a.

GUUUUUURL du kan inte göra dig själv snygg…. Du kan göra dig snyggare.. för du var redan född snygg (a

Reply
Anna

Tror min kommentar jag skickade innan försvann…
Jag hade två frågor;
1. kommer du någon gång att ha någon form av läsarträff i göteborg?
2. Kan inte du lägga upp en/några bilder från när du var yngre ungefär 8-12 år gammal? :)

Reply
Bea

Could you make the English text of the end of the post? Thank you. And you are so beautiful.

Reply
Mia

Hej Kenza.
Har fastnat för din blogg och läser den varje dag :) Jag undrar lite om ditt hår.Är det din naturliga färg eller färgar du det själv eller hos frisör?Om du färgar det själv så undrar jag vilken färg du använder.
Ha en fin helg :)

Reply
VS-fan!

hej, asså kan du inte prova till Victorias secret fashion show du skulle göra Adriana Lima grön av avundsjuka!
ha en fin dag!

Reply
Ingrid

Haha, har du märkt att du nästan alltid står med handen på midjan på dina bilder? Kram :)

Reply
Ida

Låter som en mysig kväll! :) Själv kramas jag med katterna i soffan då baby är på julfest och jag chaufför ;)

Reply
Saida

Hejsan Kenza!♥, tänte fråga om man får vara model om man är 13 år?? jag vet det låter som en löjlig fråga men jag undrar och tänkte kanske du vet??:)♥ föresten ÄLSKAR din blogg!♥♥

Reply
Maria

hej kenza !
tänkte fråga dig om du använder nån form av skokräm eller någonting till dina jeffrey campbell skor, jag har kikat runt lite på nätet men hittar inget där det står nått om det ! (: så tänkte höra hur du gör? (: kram

Reply
Evelina

Hej Kenza!! Jag vill börja med o säga att jag älskar din blogg! Men jag undrar om du ska byta header snart. Det är inte det att jag inte tycker den är fin men du har haft den länge nu! Kram! <3

Reply
Julia

Hej Kenza, hoppas du har de bra :)
Jag undrar om du kunde ta upp en sån sak som att dricka alkohol när man är minderårig. Jag antar att inte du var nykter på alla hemma fester som du var på före du fyllde arton hehe . Nåja, skulle vara intressant om du kunde skriva om det i ett inlägg, hur du förhåller dig till sådant, och hur du kommer uppfostra dina barn till dirckande som underåriga :D

kramar från Finland :)

Reply
Andrea

Vadå göra dig snyyg? Du är ju altid det!
Blogg kramar din käraste bloggläsare Andrea

Reply
Louise

jag tycker att robin skulle ha vunnit! :(
tycker bara att amanda står och skriker på scenen.. :/
men det är ju vad jag tycker ;)

Reply
Nina

Haha vad gör killarna på tredje bilden!?
Älskar dig Kenza! Skulle göra vad som helst för att träffa dig!

Reply
Linnea

Hallo igen !
Det där linnet du hade på gymmet, finns det fortfarande att köpa?
Jag och några kompisar har fixat en tävling mellan oss om vem som köper roligaste tröjan, den där skulle klart vinna ! :)

Kram.

Reply
Louise

Varmt välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 22år, som skriver om hur det är att leva med social fobi, lite om min träning och mycket mer! Kika gärna in, eller släng in en kommentar! :)

Reply
Malin

Den helt vanliga svarta klänningen du har på sista bilden, snygg men så enkel! Var hittar jag den? :D Väldigt tacksam för svar! Kram Malin :)

Reply
Viktor

Fredag nästa vecka är det Rose som gäller! Handelsbanken Corporate Finance kommer bjuda upp till dans efter sitt årliga julbord! Ses där!?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*