• header

KRULLTOTT

Jag sitter och leker med min stora frilla haha! När jag var liten ville jag så hemskt gärna byta ut mitt tunna raka skandinaviska hår mot ett riktigt Felicity-krull som mina marockanska fastrar/kusiner hade. Och idag fick jag testa på det!

Nu sitter jag här efter plåtningen och funderar på om jag ska låta bli att tvätta håret (det går ej att borsta ur så vill jag ha bort det måste jag tvätta det) eller gå runt som en krullis nån dag till? Åsa, make up-artisten, använde inte mycket hårspray alls så det är inte så att jag MÅSTE tvätta det heller, tvättade det igår..

Till er som undrade hur Åsa gjorde håret.. Hon hade någon teknik där hon virade slingan runt en stor hålnål och sedan plattade med plattången på det. Vips så blev mitt hår som en massa telfonsladdar och sedan borstade hon ut det försiktigt. Nu har det gått ut lite där fram för att jag försökte få bort tovor, men där bak är det fortfarande lite afro. :)

285 Comments

Moa

Åh, vart ju jättefint! Och om du vill ha en hårbulle med volym så är det ju lätt fixat! Tvätta inte ur det utan låt det vara i några dagar! :D Du är så fin, Kenza!

Reply
Christie

OMG… you are so unbelievably drop dead gorgeous. Green with envy here. :) If there’s a God, he was handing out extra special when he made you.

Reply
Jenny

Har tänkt att köpa dina shorts dom svarta med dragkedjor! Vilken storlek har du på dom?? Och är dom varm att ha på sig?? Skulle vara bra med ett svar för det är snart sommar :-) ha det och lycka till med allt !

Reply
Amanda

Du var verkligen så snygg i krulligt hår! Skulle definitivt ha det oftare om jag var du! Kram på dig söt!

Reply
Karin

Hej fina Kenza!
Mitt namn är Karin och är 45 år, jag blev tipsat av min dotter ang din blogg och jag ser att ni har många unga läsare, jag vill bara dela med mig om en riktigt bra kap jag köpte på häslomässan i nov. Jag fick syn på en soldusch maskin i mini version för hemmabruk, Först var jag skeptisk för jag har provat alla möjliga BUs produkter på marknaden och inte varit nöjd,men jag köpte den och hoppades att den skulle vara så bra som dem sa att den var. Och jag kan säga er att det var/är det bästa jag har köpt inte för min del bara, jag har två tonåringar som springer till solariumet 2 ggr i veckan vilket jag inte alls var förtjust i. Men idag så har det gått 3 mån då de slutat och dem använder bara Get air Tan dem verkligen älskar den, och samtidigt så har dem sparat en hel del pengar och det bästa är ju hälsan förstås. Jag vill bara att många andra föräldrar samt ungdomar får chansen att prova dennna produkt som vi inte kan vara utan, den är riktig enkel att använda och lämnar inga ränder el fläckar. Det var min tips och hoppas på att många unga kan se att det finns idag en bra produkt som verkligen är svaret på den efterlängtade solbrännan på den naturliga vägen och att många slutar att sola solarium och vågar att testa denna produkt så som jag gjorde det. Finns idag att köpa på eleven.se. Video kan man se på http://www.gettan.se ha en bra dag. Mvh / Karin

Reply
Malin

Detdär var ju något av det snyggaste håret jag sett! Vi har nästan likadan hårfärg så om jag känner för det kan jag ju alltid göra likadant sen gå runt och hoppas jag ser ut som dig. haha :)

Reply
Noris

Jäklar vad snyggt det blev!! Nu blev man själv sugen på att testa det men lär typ aldrig gå med mitt tjocka hår :p Du är så likt Beyoncé på den sista bilden, såå snygg!
ps. är det bara jag som märkte “hålnål?”? hihi kram!

Reply
Hanan 12:år

Kenza? Vet du hur jobbigt det är med lockigt hår? Jag är nordafrikan som dig och mitt hår är helt kaosigt! Jag skämms för mitt hår. Seriöst? Jag skulle kunna göra allt för att byta ut med ditt platta hår! Sen tycker jag att du passar så bra i platthår också. Vet du hur många som mig skulle vilja ha ditt hår? :c <3

Reply
Jessica

Har du klippt håret eller blev det så kort när du fixade?
tacksam för svar!
p.s du passar i det jätte mycket :)

Reply
Linn Milefalk

Känns “Pimp”- men du va söt i det =) Jag tycker du ser “stram” ut i när du gör den där “stramma hårsvansen”, – du passar bäst i sådär utsläppt- ditt vanliga.
Underbart vacker hår har du- på en underbart vacker brutta!
kram ha en go dag!

Reply
C.Lindell

Ettannatsverige har träffat Patrik som springer för livet!

Utklädd till Batman samlar han in pengar till UNICEF till förmån för världens svält.

Att skänka pengar har inte alla råd med, men att följa hans process och stödja honom kan alla.

Sväng förbi!

Reply
Amanda

Haha TRO mig att ha sånt hår är inte roligt alltid! Mitt hår blir som ditt å bilden fast ännu större om jag borstar det, så är lite allergiskt mot sånt hår ;) Korkskruvar är dock fint, dock ansträningande att få :D

Reply
linn

vilka fina tänder du har, hur är dina vanor när du borstar tänder? morgon Och kväll eller typ 3 gånger dag? puss

Reply
Jennie

Åh vilket härligt krull! Jag har lite kortare hår än vad jag brukar ha och därför inte vågat locka det ifall allt bara skulle bli en stor boll haha!

Reply
Liza

Hej!
Jag tycker du verkligen jättefin
Jag kanske är lite efter men jag undrar om din handleds tatuering betyder något??<3
Liza<3

Reply
Lina

du är helt otroligt vacker Kenza! skulle göra allt för att få se ut som dig. jag är missnöjd med allt på mig själv. mitt hår är självlockigt och jag kan inte göra någonting åt det, skulle behöva gå till frisören och färga och klippa bort det slitna flera gånger i månaden, men det har jag inte råd med. sen har jag haft anorexi som nu gått över i hetsätningar, detta har gjort att jag gått upp sjukt mycket i vikt och har fått finnar över hela kroppen. min hy är helt förstörd och allt är bara kaos. jag har blivit fet och ful, helt enkelt. men skit samma, ville bara berätta att jag tycker du är otroligt fin och en grymt bra förebild!!!

Reply
Anela

Du är så fin i de håret! Du borde ha kvar det en dag till. Själv har jag tråkigt rakt skandinavisk hår så måste bara fråga hur lyckas du få volym och hur lång tid tar det för dig att fixa de fina vardagslockarna du brukar ha?

Reply
Alexandra

Det lockiga håret framhävde verkligen dina afrikanska drag mer :) Superfint! Permanenta dig! <3

Reply
Cathy

Så fint :) som en hyllning till oss som vaknar upp med sånt där hår helt ofrivilligt varje morgon ;D lockar äger!

Reply
Milla

Åh.. Jag är halvt finsk. Har typ sånt där krull hår… Ibland önska jag att jag bara kunde raka av håret! Så jäkla svårt att få det snyggt. Vill ha vanligt hår! Men du passa väldigt bra i det där kenza! Älskar din blogg! :)

Reply
Liza

Hej!
Du är verkligen jättefin!<3
jag kanske är lite efter men betyder din handledstatuering något?
Hoppas på svar
Liza<3

Reply
ida

Jag går på ett stylistprogram så jag har lärt mig göra sånt hår! superkul men det tar tid!

Reply
Julia Ljungberg

Haha, sådant har jag, fast värre! Har ingen aning om vart jag fått det ifrån, var spikrak när jag var yngre! ;)

Reply
Julia Ljungberg

Haha, jag har sådant hår, fast ännu krulligare/värre! Har ingen aning om vart jag fått det ifrån, hade spikrakt som liten! ;)

Reply
Natalie

ÅÅåååh vad fin!!! :D Läste några av dina svar i kommentarerna, fan så jävla sant. Om du själv inte tycker att du är bra, snygg osv vem ska då annars göra det?!:) bara det att jag gillar oftast mig själv när jag tittar i spegeln MEN när jag är med på kort blir jag abra tjock och det ser ut som att jag ahr babyface… Blir så less, ser jag verkligen ut så? Så jag hatar verkligen att vara med på kort, men tycker om mig själv irl. Lite jobbigt när jag vill ha kvar kort som minnen sen, eftersom jag nu äntligen har acceptera mitt utseende och gillar min smala, korta kropp. Kanske därför jag inte heller valt att skaffa en blogg (Älskar bloggar) för jag skulle aldrig palla ta “dagens outfit” även om jag vill, men det skulle ta 200år för mig, blir liksom aldrig nöjd när jag tar krot själv.. Och jag ahr ingen i min närmst närhet som vill ta kort heller:/ skitliv.(vet att de egentligen är ett LITET problem om man tänker sig hur många det är som svälter varje dag & hur många tjejer som itne ens är nöjd med sig själv..och här sitter jag och klagar på att jag blir missnljd emd mig själv på kort, men för mig är det skitjobbigt! Eftersom jag får så otroligt många komplimanger också varje dag..Sen så kan jag inte lägga ut kort på mig själv för att jag då blir cp..) Bor uppe i Jämtland och är 15 år. Tack för att du läste ! Kram

Reply
karima

Hej Kenza. Det er først gang jeg besøger din blog. Fandt den gennem google :)
Jeg vil lige spørge dig om dit hår. Hvilket hårfavre hat du brugt ?
XoXo Karima :)
Ps: Du er så smuk :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*