• header

KRULLTOTT

Jag sitter och leker med min stora frilla haha! När jag var liten ville jag så hemskt gärna byta ut mitt tunna raka skandinaviska hår mot ett riktigt Felicity-krull som mina marockanska fastrar/kusiner hade. Och idag fick jag testa på det!

Nu sitter jag här efter plåtningen och funderar på om jag ska låta bli att tvätta håret (det går ej att borsta ur så vill jag ha bort det måste jag tvätta det) eller gå runt som en krullis nån dag till? Åsa, make up-artisten, använde inte mycket hårspray alls så det är inte så att jag MÅSTE tvätta det heller, tvättade det igår..

Till er som undrade hur Åsa gjorde håret.. Hon hade någon teknik där hon virade slingan runt en stor hålnål och sedan plattade med plattången på det. Vips så blev mitt hår som en massa telfonsladdar och sedan borstade hon ut det försiktigt. Nu har det gått ut lite där fram för att jag försökte få bort tovor, men där bak är det fortfarande lite afro. :)

285 Comments

Katte

Tips: Japp. en teknik som fungerar super. Har man ingen stor hårnål kan man använda en permantkam, eller en virknål eller liknande, bara inte den smälter av värmen! Vira slingan tätt runt skaftet på kamen, nålen .. och platta. Var noga med att inte dra kammen över håret. Då ruggar du upp håret yta vilket inte bara blir fult och frissigt utan även skadar håret. :D

Reply
OMG

Haha du ser faktiskt ut som en afroamerikan haha! Lite som Tyra Banks, så långt ifrån svensk som det bara går i vilket fall! :)

Kenzas svar: Jag ser väl aldrig svensk ut hehe, men håret plockade verkligen fram mina nordafrikanska drag tycker jag! ;P

Reply
Nellie

Galet snyggt faktiskt, haha, jag tycker lätt att du ska vänta med att tvätta det tills imorgon! :D

Kenzas svar: Ja fan, det är ju kul att testa på något nytt och se annorlunda ut för en gångs skull! :) Kramis

Reply
Elvira

Hej fina du! Snyggt, har själv fått testa det där krullet när jag var hårmodell och det var ett helvete att få ut de men älskade att ha de så fluffigt afro. Det går att permanenta håret så, så om du i nte kan släppa de är det bara att testa å permanenta .. ingenting är omöjligt :)

Kenzas svar: Haha nää det skulle jag inte våga.. Men hur ska jag få ut det när jag tvättar det då? Typ dränka det i balsam och försöka kamma lite? Kram!

Reply
Tove

Hej, först vill jag bara säga att din blogg är sjuuuuk bra och du är sjuuuuuuuuuuukt fin!
Men min fråga är: Vilka butiker i Stockholm stad säljer jackan Jofama by Kenza 3?
Tänkte innhandla den imorgon, så jag behöver svar så snabbt som möjligt! Kraaam <3

Kenzas svar: http://www.jofama.se/fashion/?page_id=869

Reply
Johanna

Gud vad söt du var i det fina håret! :) Hoppas du kan svara på några frågor som jag undrat på.
1) Vad heter din plattång som du fick i julklapp? Modellen på själva tången & märket?
2) Vad har du för storlek i din svarta Jones & Jones klänning?

…och nu dök det upp en till fråga.. Vart är den fina tröjan från som du har på dig idag?
Din blogg är bäst!<3

Kenzas svar: Plattången är från Babyliss, ultrra slim. Jag har minsta storleken i den klänningen och tröjan jag har på mig idag är från Zara :) Kram

Reply
Tove

varför är du så sjukt ego?

Kenzas svar: Om jag inte kan gilla mig själv, vem ska gilla mig då? Jag kommer alltid att vara jag och jag kommer alltid att se ut som jag gör. Lika bra att älska det.

Reply
malin

vad är det för cam du har? eller det är en inbyggd i datorn? :)

Kenzas svar: Nej nej den på datorn är KASS! Jag har en extern från Logitech pro 900

Reply
Sanna

Du var super gullig i det stora håret! :D Du borde absolut ha det en dag till, ibland är det inte lika fint när man sover med det men testa! Super söt är du i håret iaf!

Den tekniken hade dom också i mitt hår när jag hade tuppkam med mitt långa hår!!

Reply
lina steén

Wow vad fint :)
Måste testa den tekniken någon gång.
Har sådär super-rakt skandinaviskt hår så det blir mycket hårspray för att få lockar att stanna :)

Kram

Kenzas svar: Ja testa! Det är ju alltid kul att se hur man ser ut i något man aldrig annars har! :)

Reply
G

Så otroligt fin är du! Du passar i vågade frisyrer må jag säga Kenza! Alltid kul att prova något nytt, eller vad säger du? :) Vill dessutom passa på att säga att du passar så sjukt bra i starka färger, såsom den blåa tröjan du har på dig på bilderna ovan. Sjukt snyggt! Hoppas du hade en rolig dag, kramiz. :)

Reply
sanna

Hej Kenza!
Vill bara påpeka att det är sjukt kul att du har börjat uppdatera “normalt” igen :D

Reply
tina

du är såå vaker aalltsåå, finns inget o ändra
kan du snälla visa din garderob? har länge velat se den
puss:*

Reply
M

Åh, det passade dig så himla fint!
Du borde ha så när du går ut och dansar :)

Själv skulle jag se jäkligt dum ut i det, har otroligt rakt hår, tjockt dock, men jag har alltid velat ha lockigt. Skulle nog inte passa i det dock.

Reply
OMG

Äntligen börjar du svara på frågor! Vi läsare har känt oss fEdDtT ignorerade senaste tiden ;P

Reply
JOLINE [Hästar - Foto - Personligt]

USCH vad du är galet snygg! Haha :) Har gjort två riktiga modellplåtningar, skulle vara kul om du ville kika och kanske ge lite tips vad jag kan förbättra nästa gång? :) Du hittar den i kategorin “Foton på mig m.fl”

Kramkram

Reply
OMG

Haha ditt svar till “Tove” lät väl lite.. Ja, inte så att du är ful direkt och bah “jag kommer se ut som jag gör, lika bra att älska det” haahha

Reply
S

Tycker du har jättefint hår naturligt, tycker dr är sjukt hur du kan se bra ut i allt.. Tom den där galna frillan haha:p

Reply
Ebba

kan du inte byta header snart? du är fin, men är så mycket snyggare på vissa andra bilder enligt mig :)
hoppas du får en bra kväll, kram!

Reply
Evelina

Hej! Grymt fina lockar, du borde värkligen ha kvar dem tills i morgon!
Jag har en fundering och eftersom jag verkligen tycker om din blogg så tänkte jag fråga dig.. Jag min dröm är att bli modell men jag vet inte om jag har rätt utseende,vad tror du?
Btw så älskar jag din blogg jag kollar den jämt :D
Tacksam för svar kram evelina :)

Reply
Malyn

Haha wow :D måste verkligen säga att du passade skitbra i håret :D såg ut som en marockansk prinsessa. Vilket passar eftersom du verkligen är en prinsessa. Jag har följt din blogg vääääldigt länge och det var du som fick mig att starta min egna blogg. Jag har hållit igång och skrivit i den nu ett bra tag och jag har verkligen mått bättre av att få skriva av mig alla mina tankar och känslor i en blogg.
Jag vill tacka dig för att du är du! Och jag hoppas att man kanske en dag får chansen att träffa dig.
Kramar <3

Reply
Linda

Behåll ett par dagar! Passar dig bra! Lika bra med lite förändring någon dag bara ;) skitsnyggt pårej iallafall! :D

Reply
Jasmine

Det kallas för pinnkamsafro, för om man använder en pinnkam eller mindre hårnålar så blir det afro :) jätteroligt att göra men tar tid. Tvätta bara håret och blöt ordentligt så får du ur det. Gärna balsam. Jag lärde mig sånt på min utbildning till hår artist/stylist :)

Reply
josefine

Tycker du passade jättebra i det där! Så kul med lite annorlunda hår också, en fin frisyr kan verkligen lyfta upp kläderna och allting :)

Reply
Evelina

Hej! Jag ÄLSKAR din blogg jag läser den jämt!
Jag har lite funderingar och eftersom du är som en förebild för mig hade det vart kul att få svar av dig :)
JAg har lite funderingar på att bli modell för jag tycker verkligen det är kul att stå framför kamran, tror du jag har rätt utseende för modellyrket när jag blivit lite äldre?
vore jätte kul att få svar, kram evelina :)

Reply
Linnea

Hej! Ville bara säga att du är söt och TACK för att du gör så jäääääävla snygga skinnjackor! har precis köpt en “kenza9” som är fruktansvärt vacker!:)

Reply
felicia

gud vad fin du var i det, det passade dig verkligen! plus jag är nog ditt största fan! jag bara älskar att läsa din blogg, jag läser den varje dag. och hoppas när jag ska till stockholm att få träffa eller åtminstone se dig! hade varit grymt att ha en fotograf av dig! och bry dig inte om vad andra tycker! och du får säkert sånna kommentarer varje dag, men du är så stark som inte bryr sig om vad andra tycker! och det är grymt!
du är helt enkelt dig själv!
plus jag hade en fråga, ska du någon gång ha bloggträff? det hade varit grymt!
kramis!
hoppas på ett svar!

från ditt största fan! :D <3

loooove

Reply
Alexandra

Haha själv har man självfall – jättelockigt hår… Trots att man ofta har velat ha platt hår som typ alla andra har jag lärt mig att tycka om det jag har :) Och jag har ju faktiskt trots allt valmöjligheter, för kan tänka mig att det är enklare för migg att platta det än för “er” att locka det så? ;) Tycker iaf att du passade jättebra i det! :) Du är så himla söt! Kram!

Reply
Sali

jag tror inte jag skulle klara av så lockigt hår, haha. Mitt hår är lite konstigt, ibland lockigt, ibland vågigt och iblan helt spikrakt, haha .
jag har bara en fråga, har du några planer att komma till Helsingborg någon gång igen? hade varit kul att se dej, hann nämligen inte se dej då du var här med modelljakten :s

Reply
Vendela

Vet inte vad det är med denna frillan, du ser ju fasiken bra ut i allt men detta är sagolikt och originellt! Får ta och lära mej & få litta volym i mitt platta (men ack så fina det också) hår. KRAOM!

Reply
Frida

Gud så underbart vacker du är!! oavsett hår men du passade sjukt bra i detta, helt klart att du måste gå runt som krullis en dag till, passar dig!;)
älskar din stil, du passar verkligen i allt och du får allt att se så sjukt snyggt ut!:)

Kramisar

Reply
Zabrina

Gud vad snyggt du måste ha det fler gånger för du passar verkligen i det.
Mitt hår är rakt och tråkigt, jag lockar mitt hår lite då och då men det blir inte så fint

Reply
isabella

Hej Kenza! Du säger att du har tunt hår i vanliga fall men det syns då inte på bilderna, haha! :D Älskar ditt hår, det ser så tjockt o luftigt ut. Berätta gärna hur du gör till vardags för jag har ett supertunt hår som bara hänger :(

Du passar i “affro” btw :) Kram!

Reply
Ella

Kan du snälla ge lite tips om några affärer i stockholm som säljer finare klänningar? Ska nämligen på skolbal till våren!! Love your blog!

Reply
Elsa

Det ser ju ut som mitt hår när det är orört :D dock kan jag ju inte låta bli att platta det dag ut och dag in..

Reply
Mire

Oooh tkr du ska fixa till en outfit med det här håret, fett snyggt. Så du sen har den i dina “outfits 2012”. ♥

Reply
Mollllyy

Sjukt snyggt hår!! Kan du göra en videosnutt och visa hur de gjorde?? Vill ha likadant.. Tack!! :)

Reply
Therese Berg

Den första bilden var SJUKT SNYGG! Du passar redigt bra i det tycker jag :). Snygg festfrisyr tex ;) hihi.
Vart har du köpt den blåa tröjan du har på dig? :). Redigt fin, älskar den blåa färgen :D

Kramkram! <3

Reply
alva

gud så fint! jag har prövat en gång, men det gick inge vidare.. skulle vara kul att ha så där nån dag! :) kram♥

Reply
Sara

Hej kenza kan inte du köra “how to match som du gjorde en gång förut med dina vita shorts ? Skulle va jättekul :)
Ps. Du va jätte snygg i krulligt hår :D

Reply
Hilda

Åh.. Min största dröm är typ att få sånt där hår! Hatar att ha platt hår, så jag lockar/vågar eller flätar mitt hår varje kväll för att inte få det platt! Hehe..
Hur gör du för att få ditt hår så vågigt? Har du så naturligt eller? Det är så galet snyggt! :D

Reply
palita

OMG VA VACKER !!!!!! lockorna tar fram mer av din maroccanska sida snälla ha såååå!!!! passar dig skit mkt !! seriöst de e din swag!! kan du snälla inte ha så någon dag på nån fest eller något så jävla vacker

Reply
isabella

en liten fråga bara, vad har du för dator,svara gärna i ett inlägg<3 P.S tycker jättemycket om din blogg<3<3

Reply
mystyleonthoughts

Helt samma, har alltid haft tunt och spikrakt hår och var så avundsjuk på alla som hade lockigt hår men nuförtiden gillar jag mitt hår som det är, haha :)

Reply
camilla

Hello the 80s! Gud va roligt att se dig i något annat gulligt än det ursnygga som du själv gör! Jag testade för några år sen att göra det där knepet med hårnålar..Det blir helt sjukt krulligt! Jätteroligt!

Reply
Anna

Måste bara säga att det är otroligt kul när du svarar på kommentarer direkt under inlägget! :)

Reply
Emma

fan vad snygg du är !! jag skulle göra vad som helst för ett länkbyte med dig ! de skulle va drömmen som blev sann ( dock kommer de aldrig hända men .. ) <3

ha en bra dag sötis

Reply
hanna

Hej Kenza!
en liten konstig fråga bara hehe; vad har du för Bh-storlek? vill bara jämföra för att jag tror att jag har ungeför lika stora som dina, jag har 70 C och ibland D. kram!

Reply
...

Du får bara erkänna Kenza, du skulle inte vart sådär snygg om du inte var halv arab. Araber är sjukt vackra.

Reply
Carolina

Kenza! Jag gillar din hårfärg så himla mycket.. vad tycker du jag borde göra för att få den färgen? kanske lite mörkare? Och vad har du för dator? :) Kramar!

Reply
yasmin

Köpte Kenza 9 idag! Och trots att det inte har nåt med det här inlägget att göra, så måste jag bara säga att det är den snyggaste skinnjackan jag har haft på länge! :-D

Reply
Linatinaina

HAR EN FRÅGA TILL DIG KENZA SNÄLLA SVARA : HUR KAN MAN VA SÅ FIN SOM DU :))) ?

Reply
johanna

Hej kenza! Skulle vilja få hjälp med en sak. Det är att kunna förmedla ut min blogg till alla männsikor där ute. Jag skulle vilja kunna berätta och hjälpa människor där ute med samma problem som mig ( att behöva leva med en alkolist i familjen ) skulle vara jätte snällt om du kunde hjälpa mig på något sätt (eller tipsa)Ps: du passa skit bra i det där håret ;) <3

Reply
Karolina

Sista bilden – BEYONCE!!!!!!!!!
Supersnyggt :D
Jag hade faktiskt ungefär sådär på nyår, fast då lockade jag det runt en smal locktång så att det blev jättesmå lockar och sedan borstade jag ut det lätt och så tuperade jag lite :) så jag tror det går att göra ungefär sådär utan den tekniken som ni använde :)

Reply
sara

You’r rocking it, guuuurl!
Jag har “sådant” hår, haha.
Ja, för mig är det mitt naturliga hår så :)

Reply
Julia

kan du inte visa hur din näsa ser ut i profil, den verkar vara så perfekt haha :D

Reply
Natta

Hej! Haha herrgud vad obeskrivligt vacker du blev i afro! :) Det passar dig sjukt bra! Själv har jag afro(värre än ditt,hehe) och det är ett rent helvete att borsta! Men du var sjukt fin i det,behåll det en dag till vettja! Du är den vackraste och klokaste bloggerskan inom bloggvärlden. Just sayin. Kram!

Reply
Dalila

Om du vill ha krulligt hår så kan du göra fyra eller sex fiskbenflätor, det brukar jag göra.

Alltså göra fiskbenflätor på kvällen och på morgonen ska du ta av dem och kamma håret.

Kram ♥

Reply
Anki

vilka härliga bilder. du passade jättebra i håret! Vilken cool idee att göra krusigt hår på! Det måste jag testa nån gång!!

Reply
Dixi Wonderland

Alltså Tove´s kommentar HAHHAHAA. Hade jag sett ut som du Kenza så hade jag fan inte gjort annat än att lägga upp ego bilder xD Du är ju så otroligt fin att man själv får ont i magen av att kolla på dig :D

Reply
REBECKA

Mitt hår är så lent så om jag lockar mitt hår eller skruvar eller liknande dränker jag det i spray men det tar bara en halvtimme tills det är SPIK-rakt igen. Har du tips på spray eller vad jag ska göra åt saken haha! kram!

Reply
Emma

Jättesnyyggt!! Jag har en liten fråga.. Varför är du aldrig med på Fashion Weeks?

Reply
Ett fan! :)

Jag älskar din blogg! :D
Trots att du har fullt med saker så svarar du ändå på kommentarer! Hoppas din dag vart bra. Du passar i håret!! Puss :D

Reply
Nereida

Asså, haha, småskrattar åt dem som kommenterar om hur du gör till/vad du “är”/vad blablabla…

dem är bara fett jävla avundsjuka, för DAMN bruden, this is HOTHOTHOT!

(btw, som om dem själva inte poserar som fan ensamma hahaha)

Reply
Sara

Gud vad snyggt! Har funderat länge på att permanenta mitt hår men jag vågar verkligen inte, haha. Har också sådär tråkigt, skandinaviskt hår :(

Reply
Felicia

Såna lockar har jag… fast jag hatar det! Fast på dig var det ju jätte fint, men jag ser ut som en luffare så jag måste platta håret varje dag… jobbiigt!

Reply
Johanna B

Det ser riktigt snyggt…du passar i vågigt hår,… Bild nr 3 uppifrån ser ut o vara tagen från the 80:es :)

Reply
elvira manning

Hahaha sådär ser mitt hår ut i vanliga fall. Men plattar ner det.
Det den ena inte vill ha, vill då den andra ha. Aldrig nöjda.
Grymt snyggt på dig dock.
Kram

Reply
Amanda Wikelid

Hejsan Kenza! Gud vad snyggt med håret!
Jag har bara en fråga.
Vart köper du alla fina jeans och? Jag har letat och letat men hittar inga! Kan du några bra hemsidor där det finns fina shorts i det stuket.
MVH Amanda!

Reply
Madde

Hello krruuully girl! :) annorlunda och läckert! Ingen tvekan om att det blev bra bilder!

Ha en fin kväll! Själv försöker jag komma på simpla saker som kan förgylla ens dagar. (:

Reply
anna

Jättefint, men du ska nog vara glad att du inte har den typen av lockar naturligt. Min syster har det naturligt trots att hon har skandinaviskt tunna hårstrån men det är verkligen inte lätt att ta hand om. För att ett lockigt hår ska vara välmående krävs mycket mer omvårdnad än för ett rakt hår. i alla fall om det ska se tipp topp ut..
Jag har alltid varit avundsjuk på min syster dock ;)

Reply
Amel

Behåll afrot!!! :) Det är skit fint, och lätt hanterligt i och med att det är stylat afro, och inte riktigt <3

Reply
Karoline

Hei!
Jeg liker bloggen din utrolig godt, og misunner utseende og stilen din! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om tattoveringene dine, synes de er så fine, spessielt den du har ved håndleddet! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*