• header

Dresses

Kikar på lite klänningar medan mami lagar mat. Det är ju dags för Finest Awards nästa vecka (ni kan fortfarande rösta på www.finest.se/finestawards) och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig! De här från Nelly.com var ju snygga (speciellt skinnklänningen från Jofama by Kenza hehe) men jag tror att jag är ute efter något mer…uppklätt? Det är ju inte Oscarsgala-klädsel direkt men vid sånna här event kan man ändå passa på att klä upp sig och göra sig fin. Vi får se… Jakten fortsätter! Tänkte iallafall att jag kunde tipsa er om lite partyklännigar, ni gillar ju det. :)

139 Comments

Klara Gadd

Hej Kenza
det här har inget med klänningarna att göra men skulle inte du kunna berätta lite om hur din karriär startade och hur den fortsatte? :) det skulle vara väldigt kul att få läsa om, för jag tror det är många + jag som inte vet det! :)
Ha en mysig kväll!
Bamsekramar Klara :)

Reply
Dana

Jeg er helt vild med den lilla! Tror den vil klæde dig godt, ellers er den enkle sorte også pæn :) <3

Reply
Nelly

Finns snyggare klänningar ;) Men den första var ändå snyggast och jag tror den skulle passa dig superbra :)

Reply
Johanna Jagerlund

Hej Kenza!
Jag hoppas verkligen att du kan svara då Nelly inte hjälper mig på något sätt, de har väldigt dålig kundservice :S
På en av frågestunderna som du hade så svarade du på kommentaren om vart denna klänning kommer ifrån (länk): http://kenzas.se/2012/02/05/5e-februari-2012-i-london/
Och då svarade du Nelly.com, de har väldigt många klänningar och jag hittar tyvärr inte den, vet du vilket märke den kommer ifrån? Vore jättesnällt.
Och vart har du köpt den fina gråa toppen med mönster på som du hade på den söta bilden som du la upp imorse?
Puss<3

Reply
julia

vet perfekta klänningen för dig, svart, väldigt urskärd eller vad man ska säga, både fram och bak, helt underbar. Vid intresse maila mig så letar jag gärna upp sidan.

Reply
Linda

Den första är rätt fin :) Kan du inte visa mer vad du köpt i New York eller fler bilder därifrån?? :)

Reply
Anna

Åh passa på att passa på att ta på dig en vacker långklänning! Fast du kommer se fantastisk ut i vad du än tar på dig :)

Reply
Frida

Seriöst köpa en klänning till blogawards, du har väl redan 100.000 klänningar, onödigt köp skulle jag tycka. När du säkert bara använder dom 2 gånger..

Reply
Alissa

The first Dress is wonderful! I Love You Kenza you’re such a nice person of course i didn’t know you :) haha lots of kisses and hugz! Alissa :***

Reply
Sara

Den längst ner till vänster har jag kollat på jättelänge!!! Synd bara att jag är lite tjockis så jag kan inte ha den ;) men den skulle sitta PERFEKT på dig!! :)

Reply
maya

Den som var längst upp til vänster var skitfin och den skulle nog verkligen passa dig. Platta håret och ha en orange/corallfärgad blomma i håret + svarta skor och en ganska naturell sminkning blir skitsnyggt! Kör på den klänningen tycker jag:)

Reply
Zzz

Alltså vad fan? Lägger du med flit upp fula klänningar som “tips” så folk ska köpa dom och du se bättre ut än dom på dansgolvet, eller vad fasen är det frågan om..? :P

Reply
Terese

Men herregud, ge dig.
Hur många klänningar har du inte? Du kan säkert hitta någon mer uppklädd klänning i din garderob.
Jag har inget emot dig personligen men tycker du är för mycket nu. Lägg pengarna på något vettigt istället. Man behöver inte köpa ett nytt klädesplagg inför varje event.

Reply
louise

hej! är en tjej som till våren går ur nian. Då hålls på min skola en liten “avslutningsbal”. Min fråga är om du skulle kunna tipsa om bra hemsidor på klänningar? (FÖRUTOM nelly)och skulle du kanske kunna välja ut några fina som du tycker skulle passa till “balen”. Tror det är mer än jag som skulle bli tacksam om du gjorde detta!! tack på förhand

Reply
Carolin

Jag skulle inte välja den lila om jag var du, beställde den när jag fyllde år och oroade mig hela kvällen om mina puppisar skulle trilla ur. Den svart/rosa klänning var väldigt läcker! Tack för en bra blogg (om man kan säga så?) :)

Reply
Bea

Klänningarna var mkt fina! Bara undrar om du har några förslag på studentklänningar? Vet att du la upp några för länge sen men jag undrar om du har några fler förslag? Jag letar nämligen och det är så svårt att hitta klänningar som är vita, de flesta är offwhite elr cremefärgade och det vill inte jag ha… Skulle vara supersnällt om du kunde hålla lite utkik! :D kram!

Reply
sara

snälla söta rara Kenza kan du inte lägga ut några snygga långklänningar som man kan köpa! Jag har letat efter en i åratal men har inte hittat “den perfekta” än!
P.S Du vet förmodligen redan det här men din blogg äger! Går in var femte minut för att kolla om det har kommit några nya inlägg haha :D <33

Reply
Katt

I really love the first one. I think this shade of pink really suits you. Actually I checked on Nelly and did not find it there :<

Reply
Anna

SKULLE INTE DU KUNNA TIPSA OM konfirmationsklänning? SKULLE VARA JÄTTE GULLIGT! :D

Reply
Mari

Myys med en sådan kväll hos familjen. Men jag kan däremot inte tycka att någon av dessa klänningar var sådär jättesnygga…..Hm!!!!!!!!

Reply
David

Alla var fina, men vilken som du väljer så kommer du ändå att vara snygg! För det är du i alla kläder Kenza!!!! En av våra bästa bloggare som vi har i Sverige eller vad säger ni? Sedan är det såklart Kissie och Amir också för min del tycker jag (förrutom mig själv lite skämt o sido)!
Looove to you Kenza från Malmö;)

Reply
Helen

Inte för att vara sådan, men har inte du typ en gaderob helt överfull med kläder? Hur många gånger använder du ett klädesplagg egentligen? Seriöst, kanske dags att vakna upp lite och inte leva så himlans ytligt hela tiden.

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker personligen det är så jävla tråkigt av svenskar (vill inte räkna med mig själv nu haha)som inte klär upp sig så som i Hollywood. Jag tycker det är skandal när folk går ut och festar i byxor/leggings! Kan även tycka att din outfit på Blog Awards i New York var för tråkig då du har så många fina klänningar som du kunnat ta på dig. Men kör på som fan nu inför Finest :D

Reply
Lena

Tyckte den i skinn och den längst upp till höger (den svarta) var snygga! :-D Lycka till på Finest Awards :)

Reply
lis

Jag tycker du ska ta den allra första klänningen. De andra kändes lite för billiga.. men jag tror du kommer hitta något riktigt snyggt snart så vänta och se! Hoppas du vinner flera priser nu :)

Reply
Emma

Skulle inte du kunna tipsa om student och balklänningar nu när det börjar närma sig? vet att du gjorde det förra året vilket var super!:)

Reply
Emma Hörnbäck

Skinn klänningen var ju super snygg! Har blivit inbjuden till finest awards men kan ej komma:/ Hoppas du vinner något pris, jag har röstat iaf! (:

Reply
Emma

Lite sen fråga kanske men… Var köpte du din klänning som du hade på finalen av modelljakten. Supersnygg var den!

Reply
Emelie

Hej! Kan inte du tipsa om lite bra affärer i New York? Ska dit snart och är mycket intresserad, tack på förhand :)

Reply
lisa

hej jag är en tjej som går ut nian i sommar och börjar redan nu att leta avlutningsklännigar. snälla kan du inte lägga upp några du tycker är snygga och skriva vart dom kommer ifrån?

kram

Reply
anniiii

du visar ju alltid upp en massa ASfina klänningar du har, har inte du en biljon att välja bland??!?!?!? hhihi

Reply
ida

inte för att vara sån men måste du verkligen köpa en ny klänning för ett tillfälle? jag kan tänka mig att du har hundratals klänningar som du inte ens tagit av prislappen på! :)

Reply
kajsa

skulle inte du kunna börja med ” how to match ” igen ? det va så himla bra den tiden du gjorde det, vilket inte alls varade länge :( haha nä men tänker på det en massa för har svårt att “sätta ihop” outfits.. tacckopuss

Reply
sherin

du som har så fin stil! Jag tror att du kan hitta betydligt snyggare klänningar än dom här faktist ;) skinnklänningen ser ut som något man skulle kunna tro att du haft tidigare faktist..jag tycker att du ska köra på en lite längre klänning den mehöver inte va super fancy men kör på ett rejält smycke till typ ett stort halsband skulle va fint :)jag har en fråga. Kan inte du lägga upp favorit outfits som du gjorde ett tag förut? det ger så mycket inspiration PUSSS!!!

Reply
Cassandra

Riktigt snygga klänningar! tänkte bara ge dig ett litet tips om den svarta klänningen längst upp till höger kommer från nelly så satt den som skit på mig och 4 st av mina vänner, fast iof med din kropp så sitter den nog perfekt :)

Reply
Essie Mashadi

Ta lite risker nu Kenza;) Du är så snygg att du can pull off anything! Kör lite Semi cuture/ready to wear. Kör på en sagolik ida sjöstedt klänning med brodering och transparanta tyger, eller en Dagmar eller något annat som är lite ovanligt.

Ps.Du är så snygg att jag dör lite. Varje gång jag går in på din blogg, varje dag.

Reply
magaluffarna

Åååh den persiko-färgade var ju asnice, ska klicka hem direkt!!! Tycker du ska köra på din egna skinnklänning faktiskt ;)

Om du vill ha träningstips, skinny-motivation eller undrar hur det är att jobba och bo i soliga Magaluf? Check our blog – fitformagaluf.blogg.se

Reply
ann9o

skit fula fjortis klänningar du som är bloggare borde har något speciellt å inte vanliga klänningar hos nelly där ALLA HAR

Reply
emma

Kenza jag är riktigt sur på dig! Jag hade planerat att köpa den svarta klänningen sedan tidigare och nu när jag skulle visa den för min pojkvän så är den borta från Nelly!! aaaaargggghhhhh!!!

Reply
Amelia

Jag tycker den högst upp till vänster, de andra var också sjukt fina men den där kändes som att den verkligen passar in i evangemanget och du skulle vara jätte vacker i den!

Reply
Sarah

Jag skulle ta den högst upp till vänster om jag var du. Den var verkligen superfin. Den kändes lite annorlunda.

Reply
Kenza sucks!

Den uppe till vänster är urläcker, men dina egendesignade skinnklänningar är ju bara too much White Trash! Du har då ingen smak alls! Och vadå ska du vara uppklädd för en gångs skull!? ;). Haha du ser ju alltid ut som en trailer park slut jämt annars! ;).

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*