• header

24e februari 2012

Har haft en jobbig morgon. Jag brukar inte skriva om så mycket känslor, jag vet, men jag vet liksom inte hur jag ska börja detta inlägg om jag inte får skriva av mig lite. (Nu kommer det bli en sån “säga a men inte b”, så ni som irriterar er på det kan sluta läsa nu)

Jag har kämpat hårt för att ta mig dit jag är idag och för att bli den jag är idag. Och nu menar jag mentalt. Jag har lyckats lägga dåtiden bakom mig, blivit stark av det som en gång försökte bryta ner mig och lyckats se framåt. Jag trodde att allt skulle vara över men ibland så kommer spökena från ens barndom och hälsar på.

Allt jag vill är att få leva mitt liv och slippa vara den som blir lämnad kvar och får torka upp skiten. Jag fick bli vuxen alldeles för tidigt och det har jag accepterat, men nu när jag är vuxen vill jag också bli tagen på allvar. Och när jag menar att det räcker nu, så räcker det.

Ah, luddigt inlägg. Men det känns lite bättre nu.

Nu ska jag försöka vända den här dagen till en bra dag. Det är 10 grader och strålande sol ute, så nu blir det en promenad. Kram ♥

291 Comments

Gylle

Älskar dig Kenza, alla har vi speciella dagar. Önskar jag fick träffa dig en dag för det vore en toppendag för mig :))) Kram på dig (En trogen läsare)

Reply
Charlotta

Jag håller dig högt som person, och bloggen som plus, som en enormt positiv och bra förebild, även om man är äldre än du. Det är svårt att lämna skuldkänslor bakom sig när man blir myndig och flyttar hemifrån, men försök att separera dig från själva problemet och kom ihåg att det inte är du som äger det. Självklart så ska man hjälpa sina nära men bara om de själva vill ha hjälp. Andas och räta på axlarna, be nice to you.

Reply
Lilly

You should not let things that happened in the past bother you. Look forward, you are such a positive person and an inspiration to so many !
Stay positive lovely Kenza:) Hope you have a wonderful day !

Reply
Josefin

Alla har vi bra och daliga dagar, det ar bara till att inse. Minnen etc ar inget som man bara glommer bort och aven om du blivit “vuxen” sa ar du ju bara 20 ar. Som sagt sa ar det ju ok att ha daliga dagar. Ibland forvantar folk sig att man inte har det, men sa ar det ju inte. Alla har vi daliga dagar, man far bryta ihop och sen ga vidare och som du sager, gora en dalig dag till en super dag!

Reply
Hanna

Försök bara skita i allt dumt som sägs/snackas och sträck på dig:) Du är grym Kenza, glöm inte det! <3

Reply
Elin

“Det är bara tid” är mitt mest använda motto. När jag tränar (alltså så där hårt så man tror att alla ben i kroppen stiicker ut lite varstans), när jag pluggar eller gör något jag inte tycker är roligt. När jag opererade mig och skulle rehabilitera. Även när något superbra händer mig brukar jag tänka så för att komma ihåg att verkligen njuta.

Ibland måste man bara inse att livet, “det är bara tid” och ibland måste tid ägnas åt de saker som gjort ont eller fått oss att ta vissa belut. För allt man gjorde då, har lett en hit :)

Lite flummigt, men “det är bara tid” har verkligen hjälpt mig genom svåra tider, och uppmärksammat de bra!

Ta hand om dig ♥

Reply
Louise

Det kommer bli bra! Du är en underbar person, omtänksam och OKROSSBAR! Vad det än är hoppas jag du kan ta dig ut det och må bra igen. Dina läsare kommer alltid stötta dig!!

Reply
Keyla

Det ordnar sig Kenza oavsett vad det än är. Du är stark och en stor förebild till så många tjejer därute. Det är okey att inte vara på topp, alla (kändisar som inte) har vi det svårt ibland och det är mänskligt. Blicka framåt och var stark och säg hejdå till alla spöken som gör sig påminda. Du klarar det.
Många kramar från Keyla! <3

Reply
m

Du behöver inte berätta. Var aldrig rädd för att stå på dig och säga ifrån. Var inte rädd för att ställa krav på andra. Du känner dig själv bäst. Gör vad du mår bra av! Var din egna lilla power-inspiration ;)

Reply
m

|||| ” Mediocrity will always try to drag excellence down to its level. Don’t trade your superiority for their inferiority. “

Reply
m

|||| “Persistence is the hard work you do after the hard work you’ve already done.”

Reply
Deniz

Det är helt okej att få släppa ut det Kenza, jag har också haft en svår barndom och levt utan min pappa hela mitt liv. Känner också att jag alltid ha fått varit den som fått torka upp skiten efter allas misstag och har riktigt aldrig fått de där hemska flashbacksen ur mitt huvud.
Du är min inspiration<3

Reply
Elena

Jag har också haft en jobbig uppväxt och jag förstår hur du känner dig. En styrkekram från mig!

Reply
Helena

Du är den du är, på grund av din bakgrund och du kanske inte hade presterat så här bra som du gjort, om du haft ett annat förflutet. Tyvärr finns det idioter därute och kommer alltid finnas. Du ska vara stolt över dig och det är du säkert, för du är super cool. Jag önskar dig all lycka i framtiden, kram Helena

Reply
sandra

Du förtjänar att må bra och allting som varit har du gått genom utav en anledning och de ska bara stärka dig.

Reply
Jenny

Du verkar vara en riktigt stark kvinna Kenza, låt inget stå i din väg eller något gammalt tynga ner dig. Låt dig vara ledsen, irreterad, svag för ett tag och blicka sedan frammåt och försök vända allt till något positivt. Du kommer gå långt, riktigt långt. You Go girl!

Reply
ida

Så trevligt att att du faktist skrev ett känslosamt inlägg och visade dina känslor även om du inte sa allt. Förstår dig helt och hållet. Kan tänka mig att det har med din pappa och göra och att han fortfarande är jobbig och att du får ta hand om det. Bara var stark, det är du redan. Men var starkare. Berätta att det nu räcker och strunta i det/lägg det bakom dig även om det inte är lätt. Du har lyckats så bra!! Kram

Reply
Elin

Tänker på dig och du är hur stark som helt och kommer ta dig ut ifrån detta. Massekramar ifrån mig!

Reply
Rebecca

Vet att du är stark och du har inspirerat mig och min bästa vän på så många olika sätt! Du kommer igenom det här. Sånt som inte känns bra i livet ska man släppa och jag vet att du kan det! Fattar ju självklart att du inte vill ha hela den historian över nätet. Det är din blogg så du väljer ju själv hur mycket du vill skriva:) Kämpa på nu och hoppas att dagen har varit någorlunda bra iaf:)

Reply
Läsare

Oh de blir säkert bra! Så illa kan de inte vara, du har tak över huvudet och mat för dagen;) va glad över allt du kan!!!

Reply
Unsimplewoman

Lilla Kenza!! Alla har deppiga dagar, även underbara människor, och speciellt nog den kvinliga del av befolkningen. Hihi. Det viktigaste är att inte glömmer vem du är. Njut varje dag ! Titta på ditt liv. Ärligt tålat ! Grymt jobbat! Och är nån elak , så är det bara avundsjuka som kallar genom sådana som är lata och det ända de gjor i livet är försöka förstora nån annans lycka. Kram på Dig och smile!!!

Reply
Annah

Du ar sa stark och duktig, en riktig inspirationskalla. Det ar fint av dej att dela med dig av dej sjalv, andra kan dra styrka av det, om dom ser att du inte ar ‘perfekt’ utan precis som dom, och har lyckats komma sa langt och ha en san fin syn pa livet trots vissa svarigheter.

Kram!!!

Reply
amanda

Du är min förebild!
Du är sjukt cool på alla sätt &vis.
Jag tror på dig!

Reply
evelina

skickar många kramar! vi har alla jobbiga tider ibland, och då r det skönt att skriva ut det. nu vet ju inte vi läsare vad det är sim har hänt, men vad det än är så tar du dig igenom det! du ör en enorm förebild ska du veta, du verkar så ödmjuk, jordnära, trevlig och gullig (och även då har man jobbiga tider ;) ) kämpa på kenza! kör ditt eget race! guldkramar från mig till dig!

Reply
emi

det blir bättre , man måste blicka tillbaka utan att fastna där för att se vilken enorm utveckling man gjort från dåligt till bra
kram <3

Reply
Sara

När det översätts till eng, blir det jätte weird! :S spec den delen med spökena från det förflutna. Det blir; but sometimes you will the ghosts from one childhood and say hello. Typ vadå helt osammanhängande???

Men aja, bara en bagatell. Men fortsätt att vara stark som du är!! Never mind the haters! Förr elr senare måste dem växa upp och sluta hålla på med den skiten som dem leverar. Trust me.

Reply
Sara

På eng blir översättningen jättekonstig, spec delen med “spökena”, det blir; But sometimes the ghosts of one’s childhood and say hello”. Typ vadå osammanhängande???

Men aja, bara en bagatell. Fortsätt att vara stark precis som du är! Never mind the haters! Förr elr senare måste de växa upp och sluta hålla på med den skiten som dem levererar. Trust me.

Reply
Malin!

Kenza, du är grym, det som är fel löser du som är så stark! Så många gånger som jag har läst din blogg och mått bättre! Tack!

Reply
Lisa

Be strong girl <3 Efter regn kommer alltid solsken, fortsätt vara dig själv och den enorma inspirationskälla som du är.

Reply
Nja..

Du behöver inte se ner på din barndom, pappa osv för att säga du att lyckats. Det är lågt av dig. Verkligen. Ge beröm till folk som lyckats från noll istället o inse du har haft redan rätt mycket innan bloggen, och med bloggen fick du bara mer gratis saker o upplevelser. Hade du inte varit först med storbloggarna har du sett saker annorlunda idag.

Reply
zzz

Hej Kenza, låt inte någon påverka dig eller få dig att må dåligt, du är bäst på allt du gör och verkligen en framgångsrik person. Människor som inte har gjort nått bra i sitt liv blir avundsjuka på dig. Men tänk positiv och njut av de goda i livet :)

Reply
fanny

Hej kenza! Jag tycker du är grym person, du har tagit dig dit du är på egen hand! Du är värd alla priser du får på galor! Jag följer din blogg dagligen och jag tycker verkligen att den är grym! Du är inte som alla andra, du är du och det är alltid lika kul att läsa din blogg! Kram!

Reply
Annika

Kenza, det är ditt liv och du gör det som du tycker är bäst för dig.
Vi är många runt om i världen som vill det bästa för dig och vi är otroligt stolta över dig.
Du är en stark tjej och låt aldrig någon annan påverka dina beslut.

Det blir bättre, vi läsare tänker på dig <3

Reply
Caroline

Hej!
Även om det givetvis är tråkigt att du mår dåligt så vill jag tacka dig för att du visar dig mänsklig. Har följt din blogg sedan i somras och har tänkt ibland att du verkar vara lite av en “övermänniska” med ett perfekt liv. Tack för att du visar mig att ingens liv är perfekt, det hjälper mig att bättre tackla mina egna motgångar. Hoppas du mår bättre snart!
Kram

Reply
Annika

Åh, läste just vad några andra läsare har skrivit. Så himla gulliga läsare du har! We love you <3

Reply
Sanna

Det handlade om din pappa, misstänker jag.
Man har sina upp och nedgångar. Tror du redan som du skrev mår bättre när du skrev av dig lite.

Reply
Annica Viklund

Förstår hur du känner!
har lyckats komma in på en av sthlms främsta teaterskolor trotts en mamma som tyckte att att jag var pappas problem och lämnade mig 16 år gammal för en annan stad, 49 mil bort för att min storasyster var myndig. fortsätt kämpa för oss som behöver det! STOR styrke kram!!! är stolt över dig!

Reply
gardeniia

kenza,

I love you,
we LOVE you,

No matter what you do, no matter what happends.. You will never be alone. Even miles away, oceans apart there are allot of ppl who love you as a person and will support you even when you think it’s not that way it is. You’re a great person. You’re real, and that’s what’s important. Take care and i wish you well.. Hope you can get through this, soon it will be summer again and the sun will rise again.

huggs for the sweetest blogger that i’ve already been following for 4 years.

Reply
Nina

I don’t know what’s wrong, but believe me Kenza, your followers love you. Please write about your feelings, it’s your blog and we read it because it interests us! <3

Reply
Lina

Säger som någon annan, skönt att se en riktig person med känslor i bloggen. Inte bara prylar, yta, lyx, resor och rosa moln. Känner mig själv nere och det var jätteskönt att läsa att det även finns andra som inte känner sig på topp alltid. Tack!! Det ordnar dig kenza! Kram

Reply
Hanna

Kämpa på, bara fortsätt att titta framåt !! ;D

PS ; GLÖM INTE att ALLA av dina fans bryr sig om dig
och kommer stå vid din sida! Gläm alla hatare,
dem slutar förr eller senare…

Reply
Hanna

glöm* he he fail, inte gläm … men btw det var allt ;P he he längtar tills nästa inlägg!!!

Reply
Elin

Jag vet precis vad du menar, jag hade det kämpigt som liten med en Mamma som inte var mycket till en mamma men jag hade tur som hade min Pappa och det tror jag är min räddning, att jag hade en Pappa och en Syster som kunde hjälpas åt med allt helvete. Att behöva se sin mamma på de viset sätter spår för alltid, tyvärr! Och hur mycket man än vill förlåta så kan man inte helt. Och nu känns det lite som att om hon inte kan tillföra något positivt i mitt vuxna liv så behöver hon inte finnas för mig alls! Jag har fina och trygga människor runt mig och gör mig av med dem som ger mig dålig energi i livet! och jag är inte rädd för att prata om allt som varit för jag har inget att skämmas för det är min mamma som ska skämmas, vilket jag inte förstod när jag var liten! Lite luddig kommentar men jag ville bara få en sak sagt, du är inte ensam om att ha svårt att glömma barndomen!

Reply
Claudia

Hey, du klarar det!! Du är helt otroligt fanatisk person. Du är stark, kom ihåg det. Massa kärlek till dej!! <3

Reply
Amanda_gbg_13

Det blir bättre, alla har dÅliga dagar men allt löser sig, och ja jag är knappast 13 år men jag vet att allt är bra i slutet, om det inte är okej då är det inte slutet. Och alla haters som inte har något annat för sig än att kommentera taskiga saker på andras bloggar.. Ni kan väl ta 1 dag från datorn och gå ut föriheeeelvete..

Och tack för en superblogg!
Fråga: När är nästa gång du kommer till Gbg?
Älskar dig Kenza!<3:)

Reply
Isabell

Kämpa på det KOMMER att gå över detta jag vet för jag har själv en tuff tid i livet!Du har mitt och dom flesta andra läsares stöd!

Reply
mayaa

Nu vet jag ej vad detta handlar om men kan säga såhär till dig habibi att skit många människor vill inte se dig lyckas människor klarar inte av det människor är helt enkelt äckliga av sig. Du har kommit så långt lyckats så bra gått igenom skit och som man säger efter regn kommer det alltid solsken lycka till med allt och va stark även om det är svårt så måste man lyfta upp sig.

Reply
ellen

Du är helt fantastik Kenza! Du är en otrolig människa som har hela världen framför dig. Du är så ung men så framgångsrik! Jag skickar tusentals kramar till dig! <3

Reply
Alice

Du är bäst Kenza!
Du är stark och framgångsrik för att vara så ung! Ser dig som en stor förebild!
Massor med kramar och lyckoönskningar till dig på din LA resa!

Reply
mallalalalala

<3 sänder dig nu en bamsekram. hoppas den når ända fram o ger ditt hjärta en berörande känsla! ta hand om dig finafina kenza!

Reply
Ronja

Har en känsla av att det är exakt så där jag kommer känna när jag är i din ålder. Hmm… men du Kenza, du är bäst! Du har ett helt fantastiskt liv (som jag vet att du är tacksam över), du har kommit långt! Låt inte det förflutna förstöra din dag! Massor av kramar ♥

Reply
Malin

Det är helt okej att vara ledsen och det är okej att inte alltid vara på topp! What dosen’t kill you makes you stronger <3 Du är stark!

Reply
M

Tog hand om människor som egentligen skulle tagit hand om dig. Jag vet hur du känner. Du är inte ensam, vi alla är starka tillsammans. <3

Reply
Em

Hey Hun,
Jag forstar precis vad du menar. Ibland sa spelar det ingen roll hur langt borta allt det dar gamla ar, ibland kryper det tillbaka och da maste man kampa samma gamla kamp igen. Det ar som att det paminner en om att man ska vara tacksam for det man har. Vad jag har lart mig ar att varje gang skiten kommer tillbaka sa far jag ett nytt perspektiv pa det hela efterat och kanner mig starkare. Du ar inte din barndom, du ar mer an sa.

“The most beautiful people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss, and have found their way out of the depths. These persons have an appreciation, a sensitivity, and an understanding of life that fills them with compassion, gentleness, and a deep loving concern. Beautiful people do not just happen.”
— Elisabeth Kübler-Ross

Reply
Joanna

Du är helt fantastisk, underbar och så himla go!!! Hoppas din L.A resa blir toppen!!! Du har riktigt fina vänner och en awesome prins. Tänk på det du har istället för “det som fattas eller borde vara bättre….” Det räcker långt vill jag lova. Ta hand om dig. Du är riktigt bra Kenza! Kram Joanna

Reply
halmstadfrida

jag tycker att de var fint att du skrev så!! Inte för att man har nån aningn om vad du snackar om, men känslan känns likt de du beskriver. de känns fint att veta att man ikke är ensam

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*