• header

24e februari 2012

Har haft en jobbig morgon. Jag brukar inte skriva om så mycket känslor, jag vet, men jag vet liksom inte hur jag ska börja detta inlägg om jag inte får skriva av mig lite. (Nu kommer det bli en sån “säga a men inte b”, så ni som irriterar er på det kan sluta läsa nu)

Jag har kämpat hårt för att ta mig dit jag är idag och för att bli den jag är idag. Och nu menar jag mentalt. Jag har lyckats lägga dåtiden bakom mig, blivit stark av det som en gång försökte bryta ner mig och lyckats se framåt. Jag trodde att allt skulle vara över men ibland så kommer spökena från ens barndom och hälsar på.

Allt jag vill är att få leva mitt liv och slippa vara den som blir lämnad kvar och får torka upp skiten. Jag fick bli vuxen alldeles för tidigt och det har jag accepterat, men nu när jag är vuxen vill jag också bli tagen på allvar. Och när jag menar att det räcker nu, så räcker det.

Ah, luddigt inlägg. Men det känns lite bättre nu.

Nu ska jag försöka vända den här dagen till en bra dag. Det är 10 grader och strålande sol ute, så nu blir det en promenad. Kram ♥

291 Comments

Olivia

Det är bra att du, skriver om dina känslor ibland så man får ut det!
Jag är världens största fan av din blogg läser den HEELA TIDEN
du är en stor inspiration till många och mig, älskar dig & din blogg & Jofama By kenza, osv. dina skinnjackor!
Du är grym! Puss ♥

Reply
Lina

Hoppas allt löser sig! Bamse Kram! :)
what doesn’t kill you makes you stronger

Reply
S

Krya på dig eller hur man ska säga…..:P Vad det än är så kommer det säkert lösa sig! Hoppas att dagen blir bättre iaf! Kram!

Reply
Nathalie

Vad det än är klarar du det! Kolla hur långt du har kommit? Du ska vara stolt över dig själv, och jag menar det! Du gör ett så bra jobb och skit i vad andra säger. Hoppas att det löser sig och som sagt, you can do it :) Många kramar från Nathalie!

Reply
Linnéa

Kenza – ditt bästa, och ibland det värsta, med att vara vuxen är att man får bestämma över sitt eget liv. Välja sina egna vägar. Det du har har varit med om gör dig stark, du är starkare än så många andra. Jag förstår dina känslor, en trasig barndom sätter de djupaste spåren.

Reply
Emelie

Även fast jag inte vet vad du gått igenom så känner jag verkligen igen mig i det du skriver i det här inlägget, fast jag tolkar det självklart på mitt eget sätt – till min egen barndom och hur det är i min familj osv.

“Allt jag vill är att få leva mitt liv och slippa vara den som blir lämnad kvar och får torka upp skiten.”
Det där stycket passar så bra! Det är exakt så jag känner!

Hoppas dagen blir bättre, för du är underbar och förtjänar att må bra! Kram.

Reply
emelie

du är stark kenza! vacker och min största inspiration, jag blir så himla glad när jag läser din blogg. dina läsare finns alltid här för dig och är alltid på din sida. kram på dig <3

Reply
Joana Filipa

Oh Kenza, don’t let anyone bring you down or make you think you don’t deserve what you have. I run a small blog and I get hateful messages and my life has nothing interesting to bitch about so I can imagine the hell you have to deal with.
People are too judgmental and jealous but they are also fake moralists, EVERYONE would catch the opportunities you’re having in your life. Let’s not be hypocrites, everyone would love to have a shoe, jacket etc collections, everyone would die to have the opportunity to sign with Universal (if they want to be singers), and everyone would love to be able to enjoy life as you do. That’s the point, enjoy life and make the opportunities and dreams come true if you can do it without hurting anyone.
I don’t know what you’ve been through in your childhood but I know that you’re an amazing person and you deserve all the good things, love, friends, money to buy wtv you want to, opportunities to make your dreams come true.
YOU made it happen!

Reply
Johanna

Många styrkekramar Till dig Kenza <3. Du är så stark med vad det verkar som en så otrolig personlighet. Jag hoppas att du tar hjälp av dina nära för att ta dig igenom det som kommit ikapp och låt ta den tid det tar.

Reply
Muna

Till min förebild!
Hoppas verkligen du läser detta
Jag är en 15 årig tjej som verkligen ser upp till dig jag vet att ditt liv är glamouröst och så men måste vara mentalt jobbigt! Jag har själv gått igenom mycket med att förlora ett syskon men vet du vad som fick mig att fortsätta i livet det var min famlij och min dröm jag ser att du har nått till din dröm så jag vill nå dit med! Du får mig att försätta att följa min dröm! Och att man kan nå dit! Men jag vill inte se min förebild så här ! gå och prata med vänner och bara få ut alla dina känslor! Hoppas detta hjälpte puss<3

Reply
Erika

Förstår exakt hur du känner! Känner samma ibland. Bara att försöka kämpa vidare!

Kram

Reply
mimmi

Oj, du verkar jätterörd.
Vi finns för dig Kenza, o ja hoppas verkligen allt löser sig tjejen. Du förtjänar inte skit, du är amazing.
We love you Kenza<3

Reply
Alina

Vet hur det känns. Min mamma är nykter alkoholist så jag antar att vi har haft en liknande barndom… Jag är också vuxen nu men ibland blir man kastad tillbaka till dåtiden. Jag vet inte vad som hänt dig men min mamma fick ett återfall för ett par år sedan i samband med att min mormor dog, och på en sekund var jag tillbaka i min gamla roll (den som alltid fick torka upp skiten). Det är jobbigt, och även om man tror att man lagt allt bakom sig så kommer det ibland tillbaka, vare sig man vill eller inte.

Reply
Jessie

Det är oftast personerna som visar upp den gladaste attityden som har ett tungt bagage att släpa på.
Många av oss har skuggor från det förflutna och 99% av tiden lyckas vi hålla dem borta, men inte ens den starkaste klarar av att mota bort dem konstant. Och det är inget fel med det.
Du är en tuff tjej, Kenza, en person med mycket skinn på näsan. Och bara för att du erkänner att du inte mår tiptop konstant så är det knappast någon som klankar ner på dig för det. Ut och njut av solen och proppa dig full med positiva tankar så kommer förhoppningsvis dagen att kännas snäppet bättre :)

Take care

Reply
Elin

Efter regn kommer solsken :)Den här kommentaren kanske blir en i mängden men jag vill bara skriva att du är en helt fantastisk tjej. Jag beundrar dig så mycket, du är en fantastisk människa och du kommer att klara dig igenom allt. Jag tror på dig. Du är mycket vacker och har en fin personlighet, du är värd allt bra och du kommer gå långt :)

Tack för en fin blogg och all glädje du skänker oss läsare :)

Reply
Vendela Hedlund

Be strong girl.

Vi finns alltid här och stöttar dig, precis som dina nära <3

Reply
Karin

Promenad är bra, då frigör du bra med endorfiner !
Bästa bloggen i svergie ! Kram

Reply
Linnea

Förstår nog lite av vad du menar, har läst din blogg väldigt länge. Var stark och sluta aldrig kämpa kenza <3

Reply
Michelle Müller

“Do not explain.
Your friends do not need it,
your enemies will not belive you.”

-Paulo Coelho.

Fina, håll modet uppe! :)

Reply
Karin

Självklart ska du tas på allvar!
Har precis börjat läsa din blogg och jag är inte ett dugg tveksam över om du kämpat dit du är eller inte. Du är så jordnära, inspirerande och bjuder lagom på dig själv. Skulle jag träffa din irl, skulle jag ge dig en bamsekram för att du är du!
Kram

Reply
Karin

Glöm bara inte att du är bäst!
Du är en förebild för många av oss unga tjejer, och tror det är många som ser upp till dig. Jag gör det iaf!
Du är fantastiskt!

Reply
maria

Fuck alla haters, snälla va avundsjuka människor ni är!! Keep it up Kenza, du är bäst!! <3

Reply
Rebecca

Du är en stark,självständig och vacker kvinna!! Du har allt som istort sätt alla vill ha! Tycker du är bäst! kram på dig <3

Reply
Linda

Du är stark Kenza! Men ibland måste man låta sig ha dåliga dagar dock. Jag vet hur det är att ha en jobbig uppväxt och har själv blivit tvungen att växa upp alldeles för tidigt. Jag hejar på dig! Du är en fin människa! Din blogg är ett ljus i vardagen när man har en dålig/tråkig dag:) Ha en underbar helg! Många kramar L <3

Reply
Eva

Hej fina!

Hoppas du har en fin dag! såg dis hos Adam igår… och vill så gärna veta vad dina jeans kommer ifrån? Är d möjligtvis Bik Bok?? Jättetacksam för svar.
Kram/ Eva

Reply
stina

Du är så jävla bra. Tack för att du delar med dig när du känner för det, det är det som gör dig till dig. Den som alla utan att känna henne uppskattar något enormt för att vår magkänsla talar om för oss att vi borde. Det är djupt. Och jag hoppas din dag blir bättre. Och klart den blir det, du har ju som du själv vet otroligt mycket att glädjas över som är lättare att fokusera på när man fått vädra sina negativa känslor. Lycka till med singeln förresten eller vad det nu blir. Jag tror den kommer vara något alldeles extra, precis som det mesta du har att göra med blir! Stor kram

Reply
Alexandra

Det är bara att kämpa på, hur jobbigt det än kan vara! Livet har sina dalar men det resulterar helt klart i att topparna är desto bättre och härligare, så ta vara på varje bra sekund och stäng ute de dåliga. Du är stark.

Jag tycker det är imponerande att du är en så stor inspirationskälla för så väldigt många människor (även mig). Tack!

Massa kramar fån mig <3

Reply
Emma

Hej Kenza. Jag vil bara tacka dig för du har inspererat mig att hitta tilbaka till mig själv och börja ta hand om mig själv så att jag mår bra. Hamnade i ett deprimerat tillstånd för ungefär ett år sedan och det påverka hela mig, jag blev tillbakadragen gick upp massa i vikt och tyckte mest synd om mig själv.. Men så hittade jag dig här och fick en tankeställare! Nu är jag rädd omm mina vänner och mig själv, och mår bra igen! Tusen tack! Jag såg dig i onsdags på blog awards men våga inte gå fram..så jag tackar dig här istället! Kram från Emma.

Reply
L.K

“The most beautiful people we have known are those who have known defeat,
known suffering,
known struggle,
known loss, and have found their way out of the depths.
These persons have an appreciation,
a sensitivity,
and an understanding of life that fills them with compassion, gentleness,
and a deep loving concern.
Beautiful people do not just happen.”

Du är allt detta! Att “spökerna” kommer upp och söker dig är p.g.a Dem vet precis som dina goda och kära att du är en Stark tjej som inte ger upp!!

Lycka till med allt du gör.

Reply
Ida

Det är din blogg, du skriver precis vad du vill :)
Ibland blir man påmind om saker som man vill glömma, men det är bara att köra på och vända det till något positivt.
Det du gör, gör du så bra! Jag gillar din blogg!

Reply
Rebecca

Jag vet känslan.
Men jag får ta all skit när jag aldrig får vara delaktig i vanliga familjeärenden. Jag ska ställa upp när det passar. Glad att jag har en “normal” del av familjen som stöttar. Kämpa på och ens egen välmående är alltid viktigast, tror att särskilt vi tjejer ofta sätter andra före.

Reply
Elin

Klart du ska kunna skriva av dig! Jag menar hallå?! Du är en människa precis som alla andra och har känslor, som du sa på Adam Live igår. Skit i alla andra som skriver negativa saker, för de är bara så avundsjuka! :o
GO KENZA! ♥♥♥

Reply
Therese

Jag vet hur det känns. Att bli vuxen för tidigt. Det kan både vara skönt och jobbigt. Den bild jag har fått av dig på bloggen är att du är en stark tjej. Tänk på det. Att du är stark. Det hjälper mig ibland. Kram!

Reply
Viktoria

hej Kenza,
Tack för detta inlägg, det tyder bara på att du är ockå en vanlig human being. Känner igen mig i det du skriver. jag kämpar med att lämna det förflutna bakom mig, men det finns både bra och sämre dagar. Under de sämre dagarna så kommer all tillbaka till mig, alla känslor, tankar. Ibland är jag trött på att kämpa och försöka “vara normal”. Men det som inte dödar oss….

kram kram

Reply
K

Jag tror att vi upplevt liknande saker under vår uppväxt, och det enda jag kan säga är kämpa på :) du är stark och värd all lycka och framgång i världen!

Reply
Sara

Skönt att se en person ibland. Inte bara prylar och lyx, utan också en människa :)

Reply
Pinnen

Hej kenza, Vet inte om du läser detta, men vill bara säga att jag tycker att du är en otroligt fin människa. Jag hade en fruktansvärd jobbig uppväxt. Även jag fick växa upp i förtid, jag har fått kämpa mig igenom allt kännslomässigt. Och det är inte lätt. Men jag önska att jag var lika målmedveten som du. Jag är 21 år och vet inte ens vad jag vill med mitt liv, Önska att jag kommit halvvägs av vad du har kommit. Keep up the good work lady! :) Kram.

Reply
-A

ifrågesätt inte vad du är gjort för att bli den du är idag! dem är avundsjuka, jag vet att det är svårt att ignorera dem! men när du visar hur du känner på nätet, så visar du också att du har förlorat ditt självförtroende pga idioter som inte har några liv, som skriver otrevliga saker för att trycka ner dig.

Reply
Dixi Wonderland

Hoppas att denna dagen vänder för dig och att du får ett fin fortsättning. Har ju läst din blogg ända från början och jag vet att du inte haft de lätt. Förstår att man inte vill dela med sig av sånt inför så många människor men om du gjort de hade du nog många ändrat sina negativa åsikter om dig till positiva men samtidigt ska du inte behöva de. Man ska inte behövt ha en jobbig uppväxt för att kunna få leva ett bra liv som vuxen om du förstår vad jag menar. Du är värd all lycka som du får Kenza, som alla andra. Hoppas som sagt att dagen vänder för dig (:

Reply
Mina

Dear Kenza, it’s hard sometimes, especially because among others, running a blog so larg as yours brings also a lot of pressure whit it.
You have to concentrate on where you are now and look at the bright things in life and the people around you who love you and who you love back! What happend in the past happend. Leave the sad things behind and bring the bright and happy things along with you!
Take care,

Mina

Reply
elvira

Kärlek och styrka till dig! kämpa på, och låt ingen eller inget som inte är värd din energi heller stjäla den!

Reply
Anna

Stor kram på dig Kenza! och jag satt bänkad framför Adam Live igår, tusan så snygg och grym du är! :) Älskar den röda skinnjackan du designat och hoppas på att man får ett jobb snart så man har råd att glida runt i den :) som sagt stor kram på dig! Hoppas att det som tynger dig till slut löser sig. Du är grym :)

Reply
Nathalie

För de första Kenza, vad stark och modig du är som vågar erkänna för alla oss bloggläsare, men främst dig själv att allt inte är på “topp” just nu eller idag. Tur att dagen inte ens är halvvägs än, så den har tid att bli en kanonbra dag! Samtidigt är det viktigt att låta sig vara ledsen och även om du är vuxen, så får du emellanåt vara liten. Jag har egentligen ingen aning om vad du skriver om eller tänker på, men det träffade mig rakt in i hjärtat när du skrev om när “spökena från sin barndom hälsar på”. Känner igen mig. Så kan väl glädja dig med att du är inte ensam om och känna så och det förflutna kommer aldrig försvinna, men vi kommer lära oss att ha distans från det. Hoppas att du får en bra helg och tack för världens bäst blogg <3 Kram

Reply
Miranda

Du värkar vara en juvlig person, jag gillar din blogg alldeles massor :) fint skrivet tycker jag, det du skrev fick mej också på gott humör för att du endå ser frammemot det positiva :) ha en juvlig dag!

Reply
Hanna

Kenza du verkar alltid så posetiv, och tänker allt från den ljusa sidan och jag vill bara säga att du är verkligen min förebild!!!
Jag vet att alla inte kan vara glada jämt, men det känns ändå som du inte tar ut dina dåliga dagar på dina läsare. Det kändes som att detta inlägg behövs ibland, jag menar du är ju också mänsklig! Kram på dig!

Reply
Sofie

Jag är en trogen läsare, men kommenterar inte så ofta. Jag tycker om när du visar upp dig själv lite mer. Jag förstår att det är svårt när man har en så stor blogg, men den blir sååå mycket bättre när man får lära känna DIG lite. Annars är du bara en (jäkligt) snygg utsida.

Reply
Moa

Kan du göra ett inlägg om hur du sminkar dig till vardag tack i förhand skulle bli jätte glad många kramar Moa! <3 :)

Reply
felicia

Alla har bättre & sämre dagar, det är mänskligt. Vill bara säga att för mig är du King, & min största förebild! Bamsekram på dig :)

Reply
Linnéa

Du är också en människa kenza, alla har känslor så det är bara normalt! Det är roligt att du delar med det till dina läsare också, stark gjort! :) BE STRONG GIRL!

Reply
Marie

Låter väldigt jobbig! Skickar dig lite styrka o hoppas att dagen blir bättre! Du är grym! :-)

Reply
kommenterare

Jag tycker man förstår precis vad du menar och att du absolut inte är skyldig någon att skriva “B”

Reply
Emma

Jag vet hur det är att behöva växa upp alldeles för tidigt, och det är viktigt att sätta sig själv först emellanåt så man orkar med. Kram

Reply
kommenterare

Jag tycker man förstår precis vad du menar och att du absolut inte är skyldig någon att skriva “B”…

Reply
sandra

detta har också hänt mig så jag kan inte göra annat än att känna sympati för dig! <3 jag har också spöken som poppar upp ibland och får en att känna sig precis som om man var tillbaka till den jobbiga tiden… men man hittar ut såsmåningom och jag hoppas du vet att sånna människor inte kommer långt i livet med sådant beteende /Sandra

Reply
Malin

Vi vet alla att du har kämpat och det ska du ta till vara på. Det finns många tjejer där ute som skulle vilja vara som du. Det finns ingen som kan vara mer än människa. Din blogg är inspirerande! Ha en bra helg :) Kramis

Reply
Bloggläsare

Som det står på din arm – be strong girl!
Det vet jag att du är, jag vet inte vad det här handlar om. Men jag vet att du är stark, det ser man dagligen!!

Reply
Wilma

Hej Kenza! Jag är en tjej som läser din blogg varje dag pågrund av att jag gillar både dig och din stil starkt! Du kör ditt eget race och bryr dig inte om vad andra tycker, vilket är bra! Jag tycker du är jättecool precis som du är! Jag hoppas att du fortsätter göra vad du vill och fortsätta ha din egen stil! Det var en gång en man som sa ” keep running, never give up” det har du gjort och fortsätt göra det! Kram Wilma :). PS: din hund Mani är jättesöt!

Reply
ellinor

Hoppas du mår bättre snart!

Kom in till min träningsblogg. Idag berättar jag hur du ska äta rätt för att orka träna. Alla kan börja träna, jag hjälper er! Kommentera bara vad vi vill veta, så svarar jag.

Kram!

Reply
Alia

Hej jag är ett super fan av dig jag älskar dig tycker din blogg är riktigt bra, du har fått mig att själv börja blogga.
Hoppas du får en bra dag <3

Reply
Sarah

Kenza I think you are amazing, and people are only jealous at you! Kisses from Holland

Reply
Johanna

Kämpa på Kenza! Vi alla hejar på dig och tror på dig, stå på dig, det är du värd! <3

Reply
Johanna

Hoppas du får en toppendag resten av dagen :) för jag vet själv att det är svårt vända något när allt känns “skit”!
Men jag har lärt mig (det kan kännas lite töntigt) men ställ dig framför spegeln och le mot dig själv och samtidigt försök tänka på allt som är bra, allt som gör dig lycklig och man brukar märka efter en stund att leendet känns mer äkta för att man faktiskt känner sin lycka istället för “skithumöret” som man hade innan <3

Reply
M

Hej Kenza! Detta är dit liv och du gör av du vill med detta, du ska inte känna så. Om man säger A måste man säga B. Du skriver va du vill när du vill, vi ska bara vara glada att få ta del av din värld. Glöm inte bort att du är en fantastisk förebild för många unga tjejer! Kämpa på! Man är sin egen lyckas smed! Du är att bra bevis på det! Kram,

Reply
Julia

Du är stark, vecker & underbar, även en enormt bra förebild glöm aldrig det!

Reply
Anna

Jag hor dig och jag forstar..
Glomma det som en gang hant ar en omojlighet, men att lara sig att leva med det, det ar absolut mojligt.
Det du har gatt igenom i ditt forflutna ar vad som har gjort dig till den manniskan du ar i dag, sa forsok att se det som nagonting positivt.

Du ar underbar, kampa pa! <3

Reply
jenny

Jag vet inte vad jag ska skriva i denna kommentaren men:

Be strong girl! :D (vilket jag vet att du är!)

(det blev lite fel i förra kommentaren som du säkert märkte…)

Reply
Amanda

Det är lite komiskt på något vis hur flera olika människor på flera olika ställen kan känna nästan precis samma sak. Jag vet inte riktigt vad du gått igenom, men alla är vi människor och tro mig när jag säger att du inte är ensam. Jag har varit där du är idag många gånger. Och jag kämpar och jobbar fortfarande på att bli en stark tjej som tröstar den lilla flicka inom mig som blev Tvungen till att bli vuxen alldeles för fort, flickan som fick gå igenom alldeles för mycket vid alldeles för tidig ålder!

Mitt tips till dig är att du låter vissa känslor bara få vara vissa stunder/dagar, försök inte trycka bort dom, hur jobbiga, smärtsamma eller plågsamma dom än är! Det kanske inte hjälper att säga det här, men Jag förstår dig och det kommer ordna sig, fortsätt kämpa kämpa och glöm aldrig den du är!

Reply
Anonymus

Heej

Har det hänt någonting så di skriver upp detta
är du typ ledsen eller glad när du skrev upp detta :D

Reply
Nikki

Många (inklusive mig) har spöken från barndomen och fucked up minnen. Men var stark och stå på dig. Tänk att du inte längre är samma person som du var då. Omringa dig med kärlek, var med dina fina vänner och din fina pojkvän och prata med dem. <3

Reply
emma gustafsson

Tycker det är skönt att se att du har andra känslor än de alltid glada som du annars har i bloggen! Hoppas i alla fall att du mår bra.
btw. Blir så sjukt inspirerad av dig och ditt glada humör, keep going girl!

Reply
Mimi

Det kommer alltid att finnas motgångar. Mot och-medgångar tillhör vår natur. Du ska bara veta hur bra majoriteten av alla tycker om dig. Och om de inte tycker om dig, så vet du att det ligger mycket avundsjuka bakom. Jag menar, hur kan någon av oss hata när vi inte ens känner dig? Som du sa i intervjun igår, du är personlig men inte privat.
Kör ditt race och känns något fel så stanna och ändra riktning.
Du har alltid vårt stöd, dina vänners, din pojkväns och din familjs. Men viktigast av allt, du har framgång och enorm vilja att lyckas. Och du har lyckats. Om du inte känner dig nöjd än, så fine. Men du har iaf lyckats med att inspirera andra tjejer till att följa sina drömmar. Tack, Kenza! :-)

Reply
Andrea Castells

Even the people we envy the most have skelteons in their closets and you are one of those people. Nobody has the perfect life from childhood to death but you should look at the (many) positive things in your life and focus on that. As your tattoo says: Be strong girl!!

XX from Barcelona

Reply
Magbulef

Det är rätt, man kan inte alltid hålla skenet uppe.
Om folk inte förtsår att du är mänsklig även du så vet jag inte vad ordet human betyder.
Bara för att du lyckats så har väl även du känslor,och du har rätt till dem.
Vädra dina känslor och dem som inte vill ta dig på allvar kan väl dra åt helvete. Du är varken deras morsa eller farsa så they need to mind their buiseness. Alla vi som klickar på din blogg är intresserade av vad som pågår i ditt liv, det gör dom andra som skriver skit till dig också men dom har tydligen mer avund och vill inte inse att vissa lyckas medan andra inte gör. Big deal! Aja , ha en underbar dag och gör det bästa av den, va med dina nära och låt inte andra som inte känner dig bryta ner dig. Dom har säkert mer skit i sitt liv än vad dom vill erkänna så då är det ju lättast att hacka på andra…KRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM=)

Reply
sara

fina kenza, du är inte ensam om det. jag känner nästan likadant. visst är det jobbig ibland o man får lov o vara ledsen en stund sen sträcka på sig o fokusera på framtiden. det gör att man uppskattar mer det man har.styrka kramer till dig <3

Reply
Ida

Vad det än är Kenza så är du fantastisk, jag och resten av dina fans stöttar dig till hundra procent <3

Reply
Hanna

Det viktigaste är inte att skriva varför man mår dåligt, utan att man inte är på topp. Verkligheten hinner ikapp då och då, på samma sätt som minnena. Livet är inte lätt alla gånger, det är nog nog alla de hudratusentals tjejer som följer dig varje dag överens om. Men hela verklighten suger ju inte hela tiden och även om alla minnen inte är fantastiska så kommer vi en dag få framtiden att bli det, eller hur?

Reply
Emma

Fick precis min Piece of Norway, and I LOVE IT! Kika in och säg vad du tycker: nattstad.se/daghjort
Välkommen ;)

Reply
N

Jag fick tyvärr också bli vuxen för tidigt, nu önskar jag att jag var liten igen. :(

Reply
A

I vanliga fall brukar jag egentligen inte kommentera bloggar men efter att ha läst detta så känner jag att jag måste skriva någonting. Min dag är inte riktigt på topp och för mig känns det lite bättre om jag kan “hjälpa” eller “stötta” någon annan. Vem som helst.
Tänkte därför bara påminna dig om en liten tatuering som du har: Be strong girl! Du klarar vad som helst! Kram

Reply
Hanna

Bara att andas och försöka skaka av sig det. Det är jobbigt att gå runt och bära med sig en tyngd på sina axlar hela tiden!

Reply
Karin

Älskade Kenza vi finns här för dig, och jag lovar dig, det är väldigt många av oss som skulle ställa upp för dig vad du än bad oss om, även om vi inte känner dig. Hoppas det är någon tröst! Det är bara bra att du visar lite känslor och att du är mänsklig så att vi kan visa att vi finns för sig så som du finns för oss. ♥

Reply
Sanna

Huvudsaken är att du mår bra ooch får den respekt du förtjänar. Du är säkerligen både stark och vacker ( inifrån och ut )och jag tror på dig kära tös. Hejja!

Reply
Mia

Hoppas du mår bra!! Jag tycker iaf du har en grym blogg och du förtjänar att leva som du vill och ha ett bra liv!! :D <3 <3

Reply
Ellinor Bengtsson

Håller med dig fullt ut Kenza. Samma sak gäller mig.
jag är 16 år. Blivit vuxen alldeles för tidigt. Fyller snart 17, men trivs som
fan i det jag gör nu. “Jobbar på att vara vuxen” innan jag kastas in i det när jag är i din ålder.

Reply
julia

Du är bäst!!! Tänk nu bara glada och härliga tankar om dig och saker som händer eller kommer att händ. Glöm aldrig bort att jag och många fler tänker på dig mycket. stor kram :D

Reply
Laila

du är grymt stark tjejen! vi har alla saker som vi kämpar med…spöken från förr eller rädsla för framtiden…alltid är det något! men att du har lyckats så bra, det är oslagbart. du e sjukt positiv och det smittar av sig! du ska inte behöva ha en GLAD_MASK på dej 24/7…så det är ok om du e nere ibland…det är bara mänskligt…så var inte för tuff mot dej själv. du are doing great job :) ja hejar på dej :)

Reply
Annica

Jag förstår precis vad du menar och jag kan verkligen relatera till detta inlägg mer än jag skulle vilja erkänna.. hoppas att allt löser sig och att du får en trevlig helg :)
Tack för en super bra blogg btw!!

Reply
Alissa

Det som har varit tufft “spökar” alltid även om man lyckats lägga de bakom sig men vi har våra försvarsmekanismer o det hjälper oss över de ångesten som uppstår men man får ju tänka ingen e perfekt o de normalt att man går igenom svåra tider och huvudsaken är att man lyckats ta sig vidare ändå de e jätte viktigt vilket du har gjort men man kommer ju alltid o återminnas ändå men de normalt så länge du inte glömmer bort att du lyckats o ta dig vidare o dit du är idag, de e starkt! Good luck :)

Reply
S

Jag förstår precis vad du menar, jag har gått igenom exakt samma sak. Jag råder dig till att ta en dag i taget bara, förr eller senare löser sig allt och det gäller bara att ha tålamod. Vissa dagar kände jag också att mitt tålamod tog slut, men idag är jag tacksam (och stolt!) över mig själv och att jag kommit dit jag befinner mig just nu :) Ta helg nu och lägg allt annat skit bakom dig! Kraaaaaaaam

Reply
Patricia Jacobsen

Hei Kenza!!
Jeg forstår ba du mener når du sier at fortiden spøkelser kommer tilbake… Men jeg vil bare si at du er et utrolig fint menneske og en stor livsinspirasjon:)
Keep going cause you rock a lot of people’s life an you’re one in a million!
Masse kjærlighet og en stor klem,
Patricia <3

Reply
Julia Pogo

FINA KENZA! Du ska ALDRIG låta någon få ta energi ifrån dig som inte förtjänar det. Nu vet ju inte vi vad det handlar om och det respekterar iallafall jag. Men jag hoppas att du får en JÄTTEFIN fredag och tar hand om dig själv! Din blogg är bäst i hela världen! KRAM

Reply
stina

Kenza, du e så underbar!!! Du verkar vara en jätte bra och snäll tjej. (du e ingen b**** du e snarare rolig, helt enkelt go av dig!) Va den du e och låt ingen få dra ner dig till botten, tänk på där du befinner dig idag e du värd för. Man ska sikta för det bästa o det e precis det du har gjort. Bara för att folk ser att du har lyckats blir dom bara avundsjuka och på det sättet slänger ut sina patetiska kommentarer. Förstår mig nt på sånna människor.. får dom äns ut ngt av det dom säger?! så hilma värdelöst.

Själv e jag en tjej som har varit med om mkt på mitt förflutna.. kan nt påstå att jag har lyckats så bra som dig men jag har iaf lyckats gå ut i en viss konflikt helt ensam. Vänner för mig kommer o går.. har aldrig haft nära o stabila vänner därför vill jag säga att ta på vara med dom du har nära dig, det betyder så himla mkt. Jag har märkt hur mycket lycka det ger en och vilket hopp man får för sig själv när man har dom nära sig. Jag som inte har någon, känner mig ensam o tycker att livet känns tragiskt (av detta bildas det lättare negativa tankar)Det jag vill säga:
– var glad att du har nära o kära bredvid dig o stunt i resten. dagens människor e så självupptagna o egoistiska. nu menar jag nt att alla e det.. but u get it, hoppas jag. Kram o ta hand om dig!!

Reply
Laura

Fattar ingenting, men du ska veta att det finns många som ser upp till dig! :)

Kramis <3

Reply
:)

Ibland finns det dagar där det förflutna tränger sig på en igen, det kan man inte komma undan och man får lov att vara ledsen och känna sig nere. För det är ett sätt att bearbeta det förflutna, att låta sina känslor flöda. Du har säkert gjort otroligt många möten med olika typer av människor, vilket gör en väldigt erfaren. Det finns många runt omkring som säkert känner sig bättre och mer erfarna än dig på grund av att de är äldre än dig, det är bara bullshit. Du ska strunta i dem och vara glad att du säkert har varit med om saker och gjort fler möten än vad de jävlarna någonsin kommer att göra. Man kan vara stark, men inte alltid! Du är superduktig, kraaaam!

Reply
alida

jag hoppas att jag en dag oxå kan lämna allt bakom mig. att se hur stark du har blivit får mig att hoppas att man verkligen kan klara den här svåra tiden och sedan få ett bra liv! man känner ibland att man inte orkar mer. men sen så känner man att man aldrig ska låta andra få knäcka en!
kramar till dig, glad att se hur stark man kan vara och kämpa för sin lycka!

Reply
JF

Kenza, bara så att du vet så är du helt otroligt bra! Skickar stora kramar till dig! ♥

Reply
Sara K

Det du håller på med i dag Kenza är inte lätt, du måste blogga varje dag flera gånger om dagen, du är modell, du måste springa på ärenden hela tiden och mycket mer. Så du ska veta att dina trogna läsare stöttar dig upp till 100%. Vi står vid din sida och det kommer vi alltid att göra. Så fortsätt kämpa för den du är och glöm inte att du har otrolligt fina vänner, en pojkvän som älskar dig och en Familj som skulle kunna göra allt för dig! SÅ TUMMEN UPP FÖR DIG KENZA ZOUITEN! <3

Reply
Mikaela

Hej Kenza!
Jag har följt din blogg ett tag nu & tycker du skriver om roliga saker & gillar bilderna från din vardag. Tycker det är bra att du kan skriva av dig..det är bra att få ur sig tankarna ibland ;) Du inspirerar mig till att se positivt på saker & att våga följa mina drömmar. Hoppas din dag blev bra med lite promenad & sol :)

Reply
linnea

hej kenza!

jag och mina två kompisar var på myrorna och såg dig och lilla hunden när vi var på väg till tunnelbanan igen. hade så gärna kommit fram å hälsat men vi hade bråttom till tåget/var ganska så starstruck’a av att se dig haha!

så om du undrar va det var för konstigt tjejgäng som kanske stirrade lite för mycket för sitt egna bästa så var det nog vi haha. hoppas jag stöter ihop med dig en annan gång och kanske ta en bild!

Reply
anonym

hej kenza . jag är en tjej på 19 år fyller 20 snart som också fått växa upp alldeles för tidigt jag fick en egen lägenhet när jag va 15- 16 och har aldrig haft nån riktig mamma ( mamma är alkoholist och pappa valde en ny familj ) eller pappa . jag fick bo på en massa hem och flytta runt. jag har också fått arbeta hårt för att gå vidare med mitt liv och liksom lägga allt bakom mig men jag lyckas inte mina såkallade spöken kommer och hälsar på var och varannan dag och jag vet inte hur jag ska få livet att rulla på i rätt spår ? hur gör man för att lägga de bakom sig ? . jag fattar att jag bara är en i mengden av alla dina läsare som skriver en massa shit som inte du har tid med men jag skulle bara vilja veta att du läst de här . anonym

Reply
Hilal

I also know how it is to be grown up soon. I wish you a lot of patience, strength and happiness! I think you’re great, keep it up :) Have a nice day!

xoxo

Reply
melina

gäller detta din pappa? isåfall vet jag exakt vad du pratar om. hoppas de blir bättre!<3

Reply
Dancing mermaid

Du är en sån duktig tjej, som fixat allt själv, du är den du är, en mogen och vuxen Kenza.
Jag tycker att du ska tänka på dem saker du åstadkommit och bara tänka positivt, för d kommer ALLTID att finnas folk som vill trycka ner en. Men vet du vad? Skit i dem, för dem vill bara vara i dina skor, och förstöra din fina personlighet. Do what You r good at; Being Yourself coz WE love it! <3.

All the best, Kenza, Insha Allaah (Arabiskt ord för "Må ske Allahs vilja"), in case if u didnt knw, thihi.

Love from Uppsalabo!

Reply
Helena

Man måste inte alltid säga B, utan huvudsaken är att det känns bättre för dig. <3 till dig!

Reply
Alexandra

det känns tungt ibland, man får försöka att tänka framåt eller kolla på problemet från en annan vinkel, det kan hjälpa. eller bara prata om det :)

Reply
sofia

Du ar grym Kenza!!!!!!!! Kampa vidare. Vi ar manga som stottar dig och tror pa dig. Har foljt din blogg dagligen i arhundraden kanns det som, och jag har insett hur stark du ar! Du rockar, det var mest det jag ville saga!

Reply
Michelle

Vårda ditt hjärta, ty därifrån utgår livet. Kärlek o styrka till dig, syster. Keep up the good work, det är det du gör bäst :) Kram

Reply
Alva

Jag har kikat på din blogg ett littet tag men jag vet inget om din barndom..så läser man det här,då vill man ju naturligvis veta mer !skulle du kunna göra ett littet inlägg och berätta varför du blev vuxen för tidigt? kram

Reply
fridah

Hoppas spökena försvinner snart, vad det nu än är. Hoppas också att du fick en fin dag ändå, kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*