• header

Dagens


Vinröda jeans från H&M, skjorta från Style by Tyra, skinnjacka från Jofama by Kenza, boots från Jeffrey Campbell & armband från 82/kyssjohanna

269 Comments

Felicia

Kenza, jag har alltid tyckt att du har varit den snyggaste av alla kändis-bloggarna. Du har kör din egna stil och är inte som dom andra som måste vara i stortsätt likadana.. Jag måste bara säga att du är en så grymt mycket bättre “förebild” tillskillnad från som andra, som svälter sig själva, opererat hela kroppen och ansiktet etc. Självklart finns det någonting man verkligen inte tycker om med sig själv och det går och ändra på så gör man ju det. Men till exempel. Kissie har gått till överdrift, hon ser inte ens bra ut längre! Därför tycker jag att du ska vara riktigt stolt över dig själv som människa. Du är helt perfekt! Träffade dig för ett tag, och kan inte direkt säga att du är den otrevligaste typen, du skrattar och är alltid glad. Sånt gillar vi alla! Bara man går inn på din blogg så får man ett leende på läpparna! Go for it girl.

Reply
Vendela

Hej Kenza!
Hoppas du ids läsa inlägget.
Har en liten fundering bara ang. en av dina killar….
Hur säger du hans namn ~ Mani (maani,manii).Dina småkillar är hur söta som helst, har själv en tuffing Milito-Papillon.

Reply
Nara

du är galet SNYGG!:)

kolla narabella.com
nu har vi fått in snygga kläder och snygga ringar! Även make-up borste set:)

Reply
Johanna E

Supersnyggt som vanligt Kenza! Misslyckas du någonsin?

När jag tänker efter skulle det vara kul om du lade upp mågon outfit som du blivit missnöjd med genom åren, något som du tänker typ WTF?

Reply
Madeleine

Verkligen självegen stil!
Inte många som klär i den. Men tyckte inte det passade ihop :/ du har vit shorta till dom byxorna och sånt. Denna gång machade du lite knäppt men annars finfint (::
jag skulle mascha en svart fint bas linne till dom vinröda jeansen :)

Reply
Lidingölife

Klicka in på bloggen om Sveriges exklusivaste villa område. Följ mitt lyxliv på Lidingö, läs om min galna föräldrar som kastar åt mig tiotusentals kronor bara sådär och om mitt shoppingberoende ;) see ya

Reply
Camilla Lindberg

Hej Kenza,

Jag vill be dig tipsa om bra hotell, bra shoppinggator och grymma nattklubbar i London. Skicka gärna en snabblista till min email.
Äger du en iPhone så kan jag ge dig 10% rabatt på valfri lagning hos oss, som tack för Londoninlägg.

MVH

Reply
P

Gutt att man för en gångs skull kommenterar, inget otrevligt överhuvudtaget, och får kommentaren raderad. Tänker då inte göra om det.

Reply
Cissela

GUD vilken skillnad där är på fotona tagna med din nya kamera!
Och GUD vad snygg du är, kvinna! Både du och din klädstil.

Reply
felicia

bra blogg asså du är så himla söt kenza! önskar att man skulle kunna se ut som dig skulle döda för dit ansikte och skulle göra vad som helst för att får din aoutograf! jag är så ful!!!!!!! men snälla kan du inte skicka din aoutograf till mig om du vill det så skicka ett mejl så kan du få addressen

Reply
elen

Synd att du inte ens läser dina inlägg själv. Tänk alla som skriver kika in på min blogg!! Ja där får de sitta me lång
näsa.

Reply
Johanna

Hej Kenza! Älskar dina vinröda jeans, har letat efter ett par i åratal känns det som. Men hittar aldrig några bra.. Är det längesen du köpt dem på HM? För jag hittar inte de på hemsidan, annars kanske du kan tipsa om andra affärer som har vinröda jenas? VÄLDIGT tacksam för svar! :D Kramkram!

Reply
Helin

Kan du skicka länken på den vinröda byxorna på hm? Kan inte hitta den.
Så jävla snygga!

Reply
carro

snygga bilder! Nya kameran? :)

hehe du läser säkert inte det här och tycker jag är töntig eller något sånt men för att komma till saken, gillar din blogg!

Reply
Goneee

..Nu tkr jag att ni går in på Miss World Sweden och röstar på min underbara kusin som inte bara har ett vacker yttre utan ett vackert inre. Underbar människa och värd en final plats. : Diana Zeqiraj . Tack på förhand <3 =)

Reply
Emca

Kenza, så galet snygg! Kan man få hennes garderob? Tack och lov att man har Jeffrey Campbellsen i alla fall, äslkar dom. Världen bästa Kenza!

Reply
Louise

SÅ SNYGGT!!!! <3
Kan du inte lägga ut en bild med alla dina jeffrey campbell-skor?? <3

Du är en stor förebild KENZA!!! <3 <3

Reply
Jasmin

jag älskar dina looks !
Om du publicerar en look som jag inte ens har sätt kan jag säga att den är fin för att du har så bra smak !

Reply
Misha

Du är ju finfin ditt utsläppta hårsvall men jag var tvungen att kommentera hur tilltalande du ser ut på något vis med just den här håruppsättningen!

Reply
Christina

KENZA, SOM MÅNGA REDAN SAGT, LÄGG UPP KONY 2012 KLIPPET PÅ DIN BLOGG. SNÄLLA.

Reply
OleLukkoye

I was looking for BK’s halloween 2011 shoes in one site (i left the link below)and found there suddenly your shoes from these post and also Jeffrey Campbell The Spike Shoe in Black with Silver Studs! just to mention..it’s such a fun coincedence.

Reply
Natalie

Gud, vill ha dig som min stylist, hahha! :D Eller skulle vilja vinna en shoppingdag med dig iaf typ:) Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*