• header

Dagens


Vinröda jeans från H&M, skjorta från Style by Tyra, skinnjacka från Jofama by Kenza, boots från Jeffrey Campbell & armband från 82/kyssjohanna

269 Comments

Silvia

Jag skulle bara vilja veta vad du har för storlek på din Jeffrey Campbell? Tacksam för svar.

Reply
fanny jansson

hej! jag älskar verkligen din blogg och dina kläder speciellt nya jofama jackan!!! Skulle inte du kunna skriva lite mer om ditt designeri eller hur man nu ska säga. Vad har du för storlek på din jofama nr 9?? skulle vara jätte snällt om du svara på min blogg eller mail! :) ha en fortsatt trevlig dag :)

Reply
saba

#make kony famous

kenza jag undrade om du kunde hjälpa världen genom att lägga ut denna videon på din blogg eftersom många läser din så det skulle hjälpa! det handlar om barn i uganda. Kolla så får du se själv! http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

du kommer nog ändå få höra om den snart eftrsom den kommer att bli känd :)

Reply
lina

Vilken skillnad det blir på bloggen med frächa balla bilder! Fortsätt med det! :-)

Reply
hej

Hejsan jag har precis startat en blogg och jag vill hjälpa människor. Bloggen handlar om tjejer och hur vi ser oss själv eller iaf vad jag hör många säga om sig själva osv. Om du skulle kunna titta in på min blogg och bara säga vad jag ska göra bättre så skulle jag vara grymt tacksam :D även ni blogg läsare ge mig råd om hur jag ska göra! Jag vill förbättra världen och människor hjälpa till :)

Reply
Sandra

Hej! Först och främst vill jag bara säga att jag tycker att du är otroligt vacker. Sen måste jag få fråga vart du har köpt dessa skorna du har på bilderna? URSNYGGA! Kram Sandra

Reply
Helena

Fattar seriöst inte hur man kan ha sånadär skor. Visst, snygga att kolla på, men när de sitter på någons fötter ser det ju bara för larvigt ut, haha. Asstora träklossar på världens smalaste ben? Säger ju allt..

Reply
saraau

när köpte du jeansen? :) tänkte om dom finns kvar affären, och vad dom kostade? :) skulle vara super om du slängde upp ett svar eller något! Kramis :)

Reply
Gullan

Hej Kenza!
Tänkte höra med dig om byxorna från H&M, kollar på hemsidan men hittar inte dem! Vad kostar dem?

Sköt om dig

Reply
14 åringen

Du är ju typ äkta fotograf nu! Haha grym blogg förtjänar grymma bilder;)

Reply
Elsa

Älskar kragen + färgen på byxorna! Din nya kamera tar riktigt fina foton dessutom. Ville bara säga detta och att du är grym Kenza!

Reply
Nathalie

Jag måste fråga en sak. Var kan man köpa Lita skorna ? Jag är helt såld på dom , speciellt dom med spikes :) Men jag hittar inte nånstans var man kan köpa köpa dom. Tänkte också fråga om priset på dom. Är dock fattig student så det är ju verkligen dröm skor från himlen ;)

Reply
KONY 2012

Hej,

Jag har en önskan till dig Kenza. Tänkte be dig om att lägga upp denna video på din blogg http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc. Du har så otroligt många läsare och om bara hälften av dessa människor skulle se detta skulle det spela så fruktansvärt stor roll. Det är viktigt att detta kommer ut och det skulle du kunna hjälpa till bara genom ett litet blogginlägg. Hjälp till att sprida! Tack på förhand. Kram

Reply
Olivia

Så snyggt!

Såg att du skrev om Kony2012 för någon dag sedan och ville även tipsa om detta. Det handlar om två svenska tjejer som driver ett barnhem nere i Uganda. Skulle vara så snällt om du orkade ta en titt på det och eventuellt sprida vidare! :)
Deras blogg: http://skitungarna2011.blogspot.com/ samt att man även kan gilla “Våra Skitungar” på fb. Där finns mer info om projektet!

Tack för din tid om du orkat läsa!

Reply
Olivia

Så snyggt!

Såg att du skrev om Kony2012 för någon dag sedan och ville även tipsa om detta. Det handlar om två svenska tjejer som driver ett barnhem nere i Uganda. Skulle vara så snällt om du orkade ta en titt på det och eventuellt sprida vidare! :)
Deras blogg: http://skitungarna2011.blogspot.com/ samt att man även kan gilla “Våra Skitungar” på fb. Där finns mer info om projektet!

Tack för din tid om du orkat läsa!!

Reply
Anna

Hej Kenza! Gillar din blogg jäääääätttemycket, men har en fråga. Vem fotar dina outfit bilder? Och HUR får du så snyggt hår??? Du är så snygg!!! <33
Kramar Anna från Finland <333

Reply
Julia

Hej Kenza! Sjukt snygg outfit! Jag har letat i några veckor nu efter ett par vinröda skinny jeans. Har du köpt dom nyss? Hittar dom inte på hemsidan! Tack så mycket! Ha en go kväll.

Reply
Camilla

Har en fråga som är väldigt viktig för mig och jag hoppas att du kan antingen svara på min mail eller i nästa frågestund.
Just nu håller jag och överväger att skaffa hund, en långhårig chihauhau närmare bestämt. men ingen i min närhet har hund så jag vet väl inte riktigt vad det innebär.
Du verkar ha ett hektiskt liv, hur hinner du med? Får du hjälp av någon med din hund? Hur mycket tid tar hunden om dagen? Hur länge kan den vara hemma själv?

Vore så snällt om du kunde svara.

Reply
Frida

Hej Kenza! Jag bara undrar hur du blev en så känd bloggerska och när började du blogga ? :)

Reply
s'

Var det längesen du köpte de byxorna? Vill ha ungefär likadana och letat i lite affärer, men hittar inga. :)

Reply
Leila

Helt ok, stillen är speciell och klär inte alla…

Kolla in min blogg, om du följt någon riktigt drama serie. då kan du tänka dig att min blogg är typ likadan :P

Reply
klara

var det nyligen du köpte jeansen?
ps, du har bästa bloggen, kram från klara :)

Reply
andrea olofsson

OM du inte redan har sett “Kony 2012”- minifilmen, så rekomenderar jag dig att göra det nu och sedan dela med dig av den på din blogg (du hittar klippet här: http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc)
En film som är skapad för att göra Ugandas ledare uppmärksammad och “känd” (inte populär), så att man sedan kan störta honom, då han som ledare skapar barnsoldater, barnprostituerade och mycket mer hemskheter- du skulle kunna göra en skillnad, bara genom att få folk att se den. Make a difference! Själv så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa till, men för det första så sprid denna video!!

Reply
Stina

Hej!

Du har säkert hört det här förut, läst det på facebook eller bara vet om det. Säger namnet Joseph Kony dig någonting? Jag hoppas att det gör det, annars har du missat något. Någonting hemskt. Snälla se den här filmen och sprid här på din blogg. Alla de som fortfarande inte hört talas om Joseph Kony måste få göra det, och om du skulle skriva några rader om det här på din blogg så tror jag att det kan göra stor skillnad. Hoppas du läser det här och att du vill, precis som många andra i världen, göra skillnad.

Peace.

http://vimeo.com/invisible/kony2012

Reply
En tjej

Hej skulle gärna vilja veta om du vet några snygga konfirmations klänningar (vita), Bara nån enkel och inte för dyr klänning

Reply
Stella

Hej! Du har antagligen hört talas om en hemsk brottsling vid namn Joseph Kony. (om inte gå in på youtube och sök på Kony 2012, se sedan videon av invisiblechildreninc.). När du har sett videon och förstått vad den handlar om så hoppas jag att du publicerar ett elr flera inlägg om budskapet som videon förmedlar.
Tack på förhand! / Stella, 12

Reply
Matilda

grymt snygg outfit! Jag bara älskar den. :D Älskar färgen på jeansen som är ifrån H&M . En fråga bara, var det länge sen du köpte dem ? :)

Reply
ANNA

Hejj snygg outfit! Jag kommer ha en tävling så att du kan bli veckans blogg så gå in på min blogg och kommentera så är du med i tävlingen :)

Reply
Julia

Asså din stil DÖDAR! Hatar att min morsa inte låter mig gå i sånna klackar och ha så mycket kläder jag vill ha, samt slänga allt skit -.-

Reply
Sara

Hej Kenza! Kan inte du ge lite förslag till både snygga studentklänningar och balklänningar! Skulle vara mycket uppskattat! :)Älskar bloggen!

Reply
camilla-A smalltown girl

Säger som alla andra: en grym outfit verkligen. Enkel men snygg! Nu till min fråga: Du som reser som en toka,kan du inte göra en Rese-kategori? Det är så roligt och skönt att se på fina utlands-bilder och du har ju gjort en hel del resor genom åren! Skulle vara jätteroligt! :)

Reply
Sara

Hej Kenza :)

måste bara fråga vilken färg du har på din ögonbrynspenna och vilket märke!? Har typ samma färger som du men hittar ALDRIG någon jäkla penna som passar bra! Antingen ser jag ut som om jag målat dom med kol eller som om jag ja jag vet inte…hahah… :)

Reply
dria

Please help stop Joseph Kony he is a vile and evil bastard and deserves to be brought to justice. Please use your celebrity to support the cause….

Reply
mickan

Var det längesen du köpte byxorna??? Vet du någonstans de finns? Såå sjuuukt snygga :D

Reply
linda

byxorna är sjukt snygga.. när köpte du dom, eftersom jag hittar de ej på hm:s webshop :((((

Reply
A

Har inte du sett videon ”KONY 2012” på yt? Har du det så tycker jag, eftersom du har så många läsare, att du borde lägga ut den på din blogg. För tillsammans kan vi stoppa honom och rädda liv! Man behöver bara sprida vidare om man endast vill det, men annars kan man skänka pengar också! Barack Obama stöttar till och med det här! Skulle vara bra om du också gjorde det. Eftersom du är så känd och allt, tycker man är riktigt självisk om man ignorerar såna här saker. Inte för att du gör det kanske men när man är rik borde man verkligen försöka göra nåt åt såna här saker. Jag skulle lätt gjort det! Bara en liten grej jag påpekar, inget illa menat alls. KONY 2012 trendar worldwide men behöver mer personer att engagera sig.

Reply
Isabel

Kenza, dina bilder har blivit otroligt mycket bättre! Kul att du redan har lärt dig kameran så bra :) Och riktigt snygg outfit!

Reply
Malin

Hej Kenza,
Jag skriver till dig eftersom jag blev så oerhört berörd av denna video,

video.http://feber.se/video/art/237905/kony_2012/

Den handlar om Kony, som sedan 1987 plockat upp mer än 30 000 barn och tvingat dem till att bli soldater till hans armé. Filmen vill uppmärksamma världen om denna man i hopp om att han ställs inför rätta för det han har gjort. Som helhet beskriver den hur vi tillsammans kan skapa en bättre värld och påminner oss vad vi kan göra, ensamma som tillsammans. Jag beslutat mig för att dra mitt stå till stacken och hjälpa andra.

Anledningen till att jag skriver till dig är för att be dig uppmärksamma andra om detta genom att publicera denna video.
Världen behöver bli uppmärksammad, och lilla skyddade Sverige är inget undantag. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Det kan vara värt att minnas…

Tack på förhand!

Reply
Melina

Det kan nog vara de mest perfekta byxorna som jag har sett, har letat hur länge som helst efter ett par vinröda! Är de H&M trend eller från orginalkollektionerna? MÅSTE-HA-BEGÄR!!

Reply
Cezzer

Hej Kenza! tänkte bara att du kanske kan lägga ut något om KONY som du säkert har hört talas om, riktigt hemskt! men det som händer nu är stort och alla ska få veta och hjälpa till. Du är en stor länk som kan dela med dig av detta så ta en titt på det här klippet så förstår du vad jag menar. förövrigt så har du en jättefin och bra blogg vackra du! :) take care! /Cesia
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Reply
felice

Skjortan var ju skitsnygg! Galet! fast jag börjar lessnapå jeffrey campbell…
Besök min nya blogg för mode inspiration och pepp !!

trueromancebyfelice.blogspot.com

Reply
P

Jag vill säga att dina skor är underbara, men jag kan bara inte. Tur du är snygg i övrigt i allafall! Och snälla, snälla, lägg inte upp Kony videon som alla tjatar om. Inte för att det är hemskt med barnsoldater, för det är det. Utan för att ingen riktigt vet vad den här organisationen egentligen står för. Så snälla, avvakta lite, lägg inte upp den bara för att den cirkulerar just nu. Kolla i såfall upp den riktigt ordentligt först!

Reply
Lovisa

Hur är jackan fodrad? Eller innehållet haha. Det jag syftar på är om man kan ha den på sommaren eller om den är för varm? Otroligt tacksam för svar. Ska nämligen försöka fixa en;))

Reply
Theresa

Du burde sjekke ut norske Jenny Skavlan, hun er en utrolig dyktig skuespiller og klesdesigner og et utrolig godt moteforbilde! Minner litt om din stil, du burde ta en kikk! :D

Reply
Zoe

Kenza, the photos are lovely! Love the whole look but I must say those boots are gorgeous! You certainly have style!

Reply
Goneee

KAN NI VARA SNÄLLA OCH GÅ IN OCH RÖSTA PÅ MIN KUSIN TILL TOP 16 I MISS WORLD SVERIGE OM NI TYCKER HON FÖRTJÄNAR DET??? …DIANA ZEQIRAJ HETER HON. HENNES YTTRE SKÖNHET ÄR INGENTING JÄMFÖRT MED HENNES INRE, OCH VILKEN UNDERBAR MÄNNISKA HON ÄR. !!

TACK PÅ FÖRHAND <3 =)

Reply
Ida

Älskar skjortan! Jackan är bra snygg i svart med, fast jag är löjligt förtjust i min röda :)

Reply
Nellie

Älskar bloggen!!Fattar inte hur du är så fin!Förresten, har för mig att du har träffat en kille som heter Christoffer Olsson!det är min bror ;D

Reply
Vera

Åh så snyggg! Jag dör :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*