• header

CLASSIC

Såhär är ni inte vana att se mig va? Bilderna är från en plåtning jag gjorde med Hannah Hedin för ett halvår sedan. Gillar stylingen och det svartvita, lite klassiskt sådär. Och att jag på första bilden känns lite…androgyn?

Är sjukt sugen på att plåta lite igen, så funderar på att styra upp en plåtning för skojs skull! Och nästa vecka kommer nya VR ut med mig på omslaget. Spännande.. Och lite nervöst haha.. Man vet aldrig vad de valt för bild.. :P

268 Comments

Julia

Kenza, du är så sjuukt vacker! Du har en snygg klädstil, du kan ha på dig vad du vill och du blir alltid snygg på bild! Plus att du verkar ha en sån underbart härlig personlighet! Älskar din blogg, kram :D

Reply
Stina :)

Fy vad fin du är! Förbannat snygga bilder!
Ps:Grymmt fin blogg, du är en riktigt bra förebild som man kan se upp till. KRAM

Reply
Mikaela

Vacker som vanligt! Du liknar Jennifer Love Hewitt på den här bilden :) Googla henne hon är en av dom vackraste kvinnorna på jorden tycker jag! Kram ha en fantastisk dag :) <3

Reply
Mia

Kenza you’re such a big inspiration, one of the most beautiful girls i’ve seen :) xx

Reply
sofia

jag förstår inte är kenza en modell eller gör hon bara några plåtningar då och då?

Reply
danne

Det är just den stilen som passar dig. Klassiskt och stilrent. Man ser din afrikanska sida genom dessa bilder, och det får dig att se ut som en professionell modell. Det är detta du borde gå efter, och inga fake-smile bilder som är så typiskt bloggar-bilder. Detta säger jag från hjärtat för att du har ett fantastiskt uteseende.

Reply
Miranda

Hur kan du vara så vacker och underbar, min reaktion var faktist et stort WOW. Din blogg är absolut en av mina favoriter. Alltså måste ennu en gång säga att du är sjuuuukt snygg :) skulle vara alldeles härligt att nondag få träffa dej!

Reply
Isabel

WOW. Dom bilderna var nog dom finaste bilderna jag någonsin sett på dig enligt mig, även alla är snygga!:)

Reply
Isabel

WOW. Dom här bilderna var nog dom snyggaste som jag någonsin har sett på dig enligt mig, även alla bilderna är snygga!:)

Reply
Elina

Gud så vacker du är!! Fantastiskt VACKER. Din blogg är den bästa och du är lite av en förebild för mig. Hoppas du är lycklig i ditt liv, puss!

Reply
Elli

Åh! Påminner mig om en av dina första “stora” plåtningar med alla fina hattarna. Så vacker Kenza och genuin; det är det allra viktigaste! <3

Reply
Amanda L

Är det bara jag, eller har du väldigt cirkelformade öron? (: Menar inte att vara kritisk eller negativ (bilderna är skitfina) Blev bara fascinerad av rundheten på örat på nedre bilden (: Du är bäst Kenza.

Reply
Caroline

Tyckte tvärtom att du såg väldigt KVINNLIG ut, snyggaste bilderna på dig jag sett på länge, :D verkligen!

Reply
Matilda

Du är så otroligt vacker! du ska vara stolt över dig själv verkligen! verkligen vacker är du

Reply
vic

Den översta bilden på dig är typ den vackraste jag någonsin sett!!!!!!!!!!!!!

Reply
Theres

Väldigt vackert! Det enda jag tänkte på är att hur synd det är att fokusen inte verkar legat på detaljerna i håret. Allt annat är så stramt och fint men särskilt det frissiga krullet på huvudet på första bilden stör, i alla fall mig. Tar udden av det snygga strama :) På andra bilden känns det mer naturligt.

Reply
Hanna

Alltså, jag har läst din blogg ända sen du började och du är alltid grymt vacker, men det här var fan de finaste bilderna jag sett!! Älskar den klassiska stilen, du ser så vuxen ut :)

kram Hanna

Reply
Emma

Åååh, första bilden är såå rå-snygg på dig! Önskar jag hade ett lika fint foto på mig men till det krävs ju förutom fotografen också utseendet ;) Kramar från Finland!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*