• header

CLASSIC

Såhär är ni inte vana att se mig va? Bilderna är från en plåtning jag gjorde med Hannah Hedin för ett halvår sedan. Gillar stylingen och det svartvita, lite klassiskt sådär. Och att jag på första bilden känns lite…androgyn?

Är sjukt sugen på att plåta lite igen, så funderar på att styra upp en plåtning för skojs skull! Och nästa vecka kommer nya VR ut med mig på omslaget. Spännande.. Och lite nervöst haha.. Man vet aldrig vad de valt för bild.. :P

268 Comments

elsa

herregud vad vacker du är Kenza!

Kenzas svar: <333 Tack tack tack!! Och vilka fina kollage du sätter ihop, väldigt fina kläder! =) Kramar

Reply
Amanda

Du är så otroligt vacker!

Hoppas allt är bra med dig, och kämpa på med körkortet och teorin. Jag tog körkort förra veckan och det är helt klart värt all tid man lägger ned på det :) Tror du kommer klara det galant!

Kram!

Reply
Alexandra

Wow! Det här är nog några av de vackraste plåtar-bilderna jag har sett på dig! :D kul!

Reply
Ida

Hej Kenza! jag har nyss börjar följa din blogg och den är super kul att läsa :) Älskar verkligen bilderna på dig, så vacker!
Kramar <3

Reply
Lisa

Alltså guuuud så vacker du är, dessa foton är nog de absolut finaste plåtningar du någonsin tagit, jag avgudar stylingen! :)

Reply
Ine

Hei Kenza!

Jeg kommenterer nesten aldri her, men er innom hver dag. Må bare si det – du er det vakreste mennesket jeg vet om! FOR noen flotte bilder av deg! :)

Reply
Sussie

Första bilden! Älskar den! Liknar denhär bilden fopgrafiska hade ute på tunnelbanor m.m för ett tag sen :) jättefin!

Reply
Alexandra

Så sjukt vacker du är! Du fastnar verkligen på bild hur du än gör! Skulle vara så häftigt att få fotografera dig någon gång :)

Reply
Ida

hej fina kenza!
ja skulle bli super glad om du skulle vilja slänga in en kommentar på min blogg angående mina nya super snygga färg glada skor! läser din blogg varje dag! kram

Reply
evelina

Hej Kenza! Super fina bilder!
Jag ville bara säga att jag älskar din blogg, jag har läst den i stort sett varje dag i flera år nu! Du har den bästa bloggen och du ger mig så grymt mycket insperation! Tack för det :D

Tänkte även tipsa dig om dessa skor, då jag vet att du gillar Jeffrey Campbell LITA skorna.
Länk: http://www.henrykole.se/shoes/lita-crochet-jeffrey-campbell.html

Jag tror dom skulle passa dig jätte bra!! :)
Ha det bra! KRAM!

Reply
crazylikeazebra.

Wow den första bilden måste nog vara den snyggaste bilden jag någonsin sett på dig, och då har jag ändå sett en hel del! bara Äääääääääälskar den! jag tycker deffinitivt du ska ha den som profilbild!!

Reply
Moa

Hejsan Kenza!
Imorgon ska jag gå min första modevisning för en himla MASSA folk! Och jag är super rädd/nervös att jag ska ramla, titta ner eller liknande! :/ Vad ska jag göra för att få bättre självförtroende som du? Min dröm är att bli en lika bra modell som du och en bra fotograf!<3
Sjukt tacksam för svar! :)
xoxo //ditt största fan.

Reply
wilma

Vet du vart man kan köpa nitar här i Stockholm ? Letat som en galning men hittar inte. Det ska vara pyramidnitar som man kan sätta på shorts :)

Reply
Sofie

Jag brukar inte kommentera så ofta, men måste bara säga att den första bilden var helt otroligt vacker på dig!

Reply
ebru

ÅH vad fin du är kenza! jätte fint chanel halsband ! Hur kan man få tag på ett sådnt

Reply
Johanna

Du är så galet vacker så jag nästan blir arg på dig! ;D Haha <3

Kika gärna in på min blogg! Jag skriver om träning, utseende, mat, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Michelle

Sjukt vacker och naturligt elegant. Som alltid i och för sig! :)

Hoppas din onsdag varit fin!

Kram Michelle

Kolla gärna in min blogg!

Reply
Therese G

Jisses! Som alla andra säger, sinnessjukt snygga :) Synd att bloggen fått lida lite på senaste, men kollar ändå alltid in här. Alltid mysigt att läsa. Hoppas allt är bra med dig och jag ser fram emot många härliga inlägg :D Kram kram!

Reply
Tove

Hur kan man vara så himla vacker? Tycker iaf att du är jätte fin å du blir alltid så bra på bilder. Hoppas du har de bra, kram! :)

Reply
B.

Grymt snygga bilder :) . Ser jag fel eller är dina ögonbryn inte helt symmetriska? Skit svårt att få båda perfekt, i know.

Reply
elsa

åå tack så mycket Kenza för ditt svar på min kommentar! verkligen beundransvärt att du är så jordnära och har så bra kontakt med dina läsare trots att du har så många! du är en riktig förebild, tusen kramar <333

Reply
Emma

WOW! kunde inte sluta kolla på första bilden, så avslappnad och sanslöst vacker. Gör mer sådana plåtningar, klassiska utan det där sockersöta.

Reply
Miranda

MEN VAD VACKER DU ÄR, QWINNA! Snälla gör flera såna här photoshoots! Du är vacker som “katalogmodell” men ännu vackrare som haute couture modell! :D

Reply
Sanna

Hej Kenza!

Jag skulle väldigt gärna vilja veta var fjäderörhänget på andra bilden kommer ifrån, var man kan köpa det? Grymt fina bilder!

Reply
emilie

Jag håller inte med om att första bilden ser lite androgyn ut. Jag tycker att du ser fantastiskt kvinnlig och strålande vacker ut. :)

Reply
tjei

You are so beautiful! I really love your style, amazing body, and of course your georgeous look <3 Keep it up, you are fabulous! Hugs from Norway :)

Reply
Emelie

Kenza jag har en liten random fråga:
Gillar dun att köpa kläder in ” vanliga affärer” typ lindex,h&m och Åhléns? För då kommer ju massor av dina läsare ha nästan likadana kläder. Eftersom du brukar beställa mest kläder så undrar jag om det beror på det eller en helt annan sak? Hoppas du vill svara och hoppas du förstår vad jag menar. Love<3

Reply
Sanna

jag tycker att bilderna är helt fantastiska !!
Gillar styling, de svartvita färgerna och känslan i bilderna

Reply
Julia

Den översta är riktigt riktigt bra, så vacker- nog den bästa bilden på dig jag sett!

Reply
Marta

Vilka himla snygga bilder på dig. Du är ju alltid snygg, men dessa blev som du själv skrev lite klassiska.
Hoppas det går bra på körlektionen idag!
Kra Marta

Reply
Ida

Hej Kenza :) underbara bilder från plåtningen. Jo jag tänkte du sa att du ville styra igång en plåtning, ja tycker du skulle kunna ha en tävling för dina läsare där man kan vinna att få chansen att bli plåtad tillsammans med dig! Då skulle du få plåtas, göra dina läsare glada och nån skulle vinna en chans att prova på det, jag skulle iallafall älska det! Aja de va bara en ide :) du kanske har gjort de massa gånger förr! Kram!

Reply
P U C K

Vill bara säga att jag gillar din blogg starkt, du är hur fin som helst. Så fina bilder!!! =)

Kram puck

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*