• header

WHITE LABEL

Jag fick hem skor från Nelly white label! De skickade båda i två olika storlekar, så nu lottar jag ut de rosa i 37 samt de beiga i 37. SMÅ 37or (jag ligger mellan 37-38 och till och med 38orna är liiiite trånga på mig men det funkar).

Den som vill ha kan säga till här bland kommentarerna, mailar någon senare ikväll. OBS, måste kunna möta upp mig här i Stockholm. Varför? Smidigare, samt kul att träffa en läsare. :)

2,176 Comments

veronika

jäklar vad snygga! tar studenten den 8 juni och har inte hittat nå bra skor än.. men dom rosa skulle sitta som smäck till min vita tighta klänning som har en rosa/röd “blomma” på ena axeln! jättesnygga verkligen! skulle vara så skönt att slippa gå ut på stan och fortsätta leta nu när jag sett dom där! :)

Reply
Josefin

Åh skulle jättegärna vilja ha ett par! Dem passar perfekt till studentklänningen jag har köpt :)

Reply
Elin

Som godis för en fattig student! Och dessutom min storlek och helt underbara färger. Bor i Stockholm och träffar gärna favvobloggaren!

Reply
nathalie

båda skorna är ju galet fina och jag ska besöka stockholm imorgon för första gången i 3veckor så skulle varit sjukt kul att träffa dig nu när jag väl ska dit!:)

Reply
sofia

hej! om du inte har lottat ut dem ännu är jag intresserad :D och båda färgerna är superfina till sommaren!! :P

Reply
Seyda

Hej Kenza! Jag vill verkligen vinna nån av dem, spelar egentligen ingen roll vilken färg det är för jag får ändå träffa dig då. Jag har storlek 37, så det kommer passa perfekt också. Gud vad kul att både vinna skor och träffa dig!

Reply
Jennifer

Åhhhh dem rosa skulle passa perfekt till min vita balklänning jag ska bära om ca en månad. jag vill!!!!

Reply
tilda!

Hejj :) lika bra att prova man vet ju aldrig! Dom beiga är underbara. Skulle gärna vilja ha dom på fötterna i sommar :) <3

Reply
Emelie

Hejsan!

Skulle bli jätte glad om jag skulle vinna de rosa skorna, kan tänka mig hur grymt snyggt de skulle sitta på fötterna till ett par orangea byxor!

Kram :)

Reply
Fanny

Skor är mitt liv!! haha har en hel garderob fylld av dom, minns till och med när jag gick på dagis och jag tog alltid på mig ett par röda lack klacksor :D är jätte sugen på att få ett par nya, sen skulle det vara spännande att få träffa en av sina favoritbloggare!:D

Reply
Matilda

Helgen runt den åttonde juni är jag i stockholm, om jag skulle få dom skulle jag ge dom till min bästa vän! (i år slår jag på stort på hennes födelsedag, har alltid gett henne typ chokladbollar för att jag varit pank..)

Reply
Nicole

Båda skorna är sjukt snygga! Skulle passa bra till studenten, sommarens alla utgångar och min 20-årsdag möjligtvis! Bor i stockholm dessutom!

Reply
chama

Åhh va fina , jag vill ha ett par :D vilken färg spelar ingen roll de va så fina båda två!

Reply
Frida

Skulle jätte gärna vilja ha dom rosa dom skulle passa perfekt till min bal klänning men har Inte hittat några sånna skor :(
Och de skulle vara jätte kul att få träffa dig <3

Reply
Ewa

Jättesnygga skor!Min dotter behöver ett par skor till studenten och dessa skulle ju vara toppen. Det skulle även bli en överraskning till henne att få träffa dig. Vi bor nära dig på Lidingö så det vore smidigt att ses.

Reply
Nathalie

Kanske är försent nu, men jag skulle så himla gärna vilja träffa dig och så var skorna jätte fina så skulle gärna vilja ha ett par. Skulle dö av lycka om du valde mig. Kramar :)

Reply
Aleks

Hej :D
jag skulle jätte gärna vilja ha ett par , plus så skulle det var väldigt trevligt att träffa dig , och jag bor i Stockholm :D

Reply
Aina

Åh vad jag vill ha skorna! Bor i Stockholm såd et blir enkelt att plocka upp.
Måste bara tillägga att du är otroligt vacker och verkar så himla ren och fin insides ut!
Puss och kram

Reply
thess

Jag vill ha !!!! iiih :D helst dom begia :D !
Bor i Stockholms området så varför inte ta en fika :D ? hhiih

Reply
felicia

Å de hade betytt jätte mycket att vinna några av dem!
Jag är som du, helt sko beroende, MEN jag har inget sommarjobb eller Så , så jag har tyver inte råd att fylla på min sommar skosamling så mycket som jag skulle vilja !

Jag har idag tagit konfirmationen, men om bara några veckor tar jag skolavslutningen och det kommer bli de sista alla elever ser av mig innan sommaren och de skulle betyda så himla mycket att få bära ett par av dessa skönheter,
håller tummarna, massa kramar till dig kenza!
/ felicia

Reply
agnes

Hej Kenza! Jag skulle hemskt gärna bli ägaren till en av dessa godingar. Jag bor i Malmö men ska till stockholm den 18 maj och stannar hela helgen :)

Reply
Emma

Hej! Skitsnygga skor, skulle nog passa nig perfekt ;)
Eftersom att jag bor i Borås, så kan jag inte komma på en vardag, såfall någon helg. (har släktingar jag kanske kan bo hos) Skulle vara jättekul att träffa dig!

Reply
Vill inte skriva ut mitt namn hehe :)

Sjukt underbara skor! Jag är gärna med i lottningen :) Puss!

Reply
sadaf

hej kenza jag skulle vilja ha dem jätte fina är dem jag skulle vilja ha dem rosa tack vore jätte snällt om jag fick dem tack älskar dg mycket och plus att du är så finnnnnn och snyggg <3<3

Reply
stephanie

haha man lär väl antagligen inte vinna dom men värt ett försök! hade hemskt gärna vilja ha de beiga, shit vad fina :)

Reply
Cornelia

Älskar rosa, och skulle vara underbart att vinna dom med tanke på att jag inte hittat de perfekta studentskorna, och de här var verkligen perfekta!! Att man bor i Sthlm är ett stort plus :)

Reply
Ranja

Hej Kenza , vet ej om du har bestämt dig men jag önskar att jag kunde vinna en av dem skorna, de skulle komma till stor nytta och jag skulle passa perfekt i dem på min kusins bröllop, skulle vara till stor hjälp om jag vann (är student)…

Reply
fatma

sjuuukt söta skor o precis i min storlek skorna är 2 die 4!! skulle helst vilja få dom i beige men dom rosa är oxå grymt söta!!

Reply
Linda

Åhh vad ledsen jag blir. Kommenterade här igår typ först men så har det inte kommenterats,vad sur och ledsen jag blir :( jag skulle jättejättejätte gärna vilja få dom eller dom beiga helst! Skulle bli helt överlycklig!!! PUSS

Reply
fatma

heej kenza skulle så hemskt gärna vilja träffa dig!! du är verkligen en bra förebild o ja ser faktiskt upp till dig!! ja bor i stockholm så de skulle ju funkaa :D o skorna är precis min storlek hihi skulle helst vilja ha dom beiga :D så jäävla söta!! ja är verkligen en nskogalen människa o lovar att dom skulle komma till STOR användnig! :D ser fram emot att träffa dig!! :D <3

Reply
Sara

Heeeeej!!! :D
Jag vill jättegärna, isåfall skulle jag vilja ge bort dom till min syster :)
kram ♥

Reply
Isabella

Jag fyller 21 snart, det skulle vara snällt av dig att ge dem rosa paret som present till mig hahah kraaaammm

Reply
Nike

Skulle gärna villja ha någon av dom, spelar ingen roll :) Ps, du borde färga topparna rosa! Skulle se så himla frächt ut!

Reply
Stina

Jag vill jättegärna ha dem, i min storlek och allt! Och så skulle det vara supernajs att få träffa dig! :)

Reply
Märtaaa

Hej kenza!! Jag är en 16årig tjej från Värmland, jag fick syn på tävlingen och självklart vill även jag ha skorna! As snygga!! Men till skillnad från vissa andra tjejer kommer jag inte smöra för att få dem! Men det skulle vara kul! Om nu jag inte får dem så skulle jag vilja träffa eller typ prata i tele med dig för jag gör en uppsats om
Dig på svenskan, vi ska berätta om en inspirations källa och jag kan ärligt säga att du är min.. Skulle vara underbart att få intervjua dig :). PUSS

Reply
Amanda pesonen

sjukt läckra skor. är dock osäker om dom passar eftersom du verkar ha ungefär samma strl som mig :) Hade vart grymt och träffa dig också. Ha en bra dag!!

Reply
katta

Är helt kär i de beiga som skulle passa perfekt till min klänning jag ska ha till studenten. Skulle va hur grymt som helt om jag fick ett par. Puss

Reply
Hilda

Åh vilka underbara skor! Jag älskar båda färgerna, och det skulle vara super att få träffa dig :) kram <3

Reply
Saron

Åh skulle vilja ha dem beiga 37 då jag länge har letet efter ett par snygga beiga pumps, bor i Stockholm också ett ålus :)

Btw din blogg e grym!
Kram

Reply
salem

Skulle lätt vilja ha dom rosa eller dom beiga då dom båda skulle passa perfekt till min student kläning skulle va grymt om jag vann :) Bor i Stockholm också.

Reply
Jane

Åh hade jätte gärna velat ha dem rosa, jag har stl 37 så det hade varit perfekt! Fast jag bor i Malmö :/

Reply
Ellen :)

Hej, hade varit helt OMG! om jag fick de+ träffa dig :) Så är gärna med… men bor i Småland..men åker upp isf! :) vad gör man inte för dig…och ett par skor :) kram på dig :)

Reply
Nicole

Åhhhhh, jag skulle gärna vilja ga de! Bor i Stockholm! Det skulle vara jättekul! Min största dröm är att få träffa dig Kenza!!!!! ❤❤❤

Reply
Diana

Hade varit så himla kul och vinna dom beige sjukt snygga, skulle vara roligt och träffa dig också, kram :)

Reply
Lilly

De beiga! skulle vara underbart för jag (göteborgare) åker ändå upp till Stockholm nu nästa vecka på konsert :D! Skulle vara suuuper att träffa dig o få skorna haha !
Ha en bra dag Kenza

Reply
babygirl

Jag skulle vilja ha vilken som helst av dem sååå snyggaa !!! jag fyller år nämligen och detta skulle bli en underbar present till mig själv =) jag är en ensamstående mamma och unnar sällan mig själv då jag spenderar allt på min son!! snällllaa oo hade gjort mig så glad verkligen jag hade oxå velat träffa dig ju =)

Reply
Bella

Skulle mer än gärna ha båda färgerna!!
De är ju såååå fina båda två!
Kram Bella

Reply
Adelina

Wiiiiiiiiiiiieeeeeeeee, i just looooove them! älskar färgerna! gör mig till den lyckliga :D

Reply
Emma B

Hejsan!
Skulle dö för att få ha dom beigaklackarna på min bal!! har letat efter ett par exakt sånadär skor, och du räddar mig :D Jag bor i stockholm så det blir ju inga problem, Har fixat klänning, nu är det bara skorna kvar.Min klänning är en vit från och ett par beiga klackar och röda läppar skulle göra allt! Och att få bära ett par skor jag fått av Kenza. Då borde jag till och med bli baldrottning, hihi! Jag gör allt för dessa skor och för att få träffa dig! Love your stile!
Kram Emma

Reply
A-m-a-n-d-a ♥

Jag skulle jätte gärna vilja ha ett par. Skulle bli så kul att bära dom beiga till ett bröllop nu i maj, hoppas hoppas hoppas!! Kram Kenza //Amanda

Reply
Vilda Forsén

Dom beigea var ju helt underbara! Vore perfekt nu till alla galna stockholmsnätter i sommar! :) bor nära stan också så det är smidigt

Reply
Maja

Ååååh, så sjukt snygga! Jag vill hemskt gärna vinna! =) Och träffa dig såklart ;)

Reply
Yasna Hansen

åh!!! de rosa skulle va mer än JÄTTE SNYGGA på, riktiga drömskor!! :)

Reply
Jessie Pohl

åh, så grymt snygga! Jag kommer till Stockholm i helgen! Skulle vara så kul att få någon av dom skorna och träffa dig såklart!!! Kram :)

Reply
Widya

Kenza iloove your blog! i havent got a lot of pair of heels because my
mother wont let me buy heels whenever i want to. She said i can only get another pair if i get them for free so i would looove to win ! also because i would love to meet you, you are a beautiful girl with an amazing life ! Have a nice day Kenza <3 xx

Reply
Elma Ottosson

fina skor! Kommer till Stockholm i helgen, skulle bli så glad om jag fick ett par. kram :)

Reply
Saga

Åh! Helt fantastiska skor! Snyggt till bruna ben i sommar. Det kan man ju inte säga nej till. Håller tummarna för mig själv haha! :)

Reply
Jannina

skullle gärna vilja ha ett par. Tycker båda färgerna är fina. Men det ät säkert för sent nu :( Bästa kenza<3

@Janinita på insta

Reply
R

så jäkla snygga, i’m in, även om jag med mina breda fötter säkert inte kommer in i dedär haha !

Reply
Sally Mercedes

Först måste jag bara säga att du är grym och otroligt snygg och har en fantastisk blogg dessutom. jag skulle bli superglad om jag skulle få ett par pumps! Dom är verkligen superfina. Skulle också vara superkul att få träffa dig! Du är en av mina största förebilder helt klart. Hoppas jag får chansen att få ett par! och att få träffa dig, det skulle vara så grymt! :)
/Sally Mercedes

Reply
Melinda

Åå de var verkligen jätte fina! De beigea är helt otroligt vackra! De skulle passa jätte bra till min röda balklänning jag ska ha! Jag vill hemskt gärna vinna! Älskar din blogg! Tack för all inspiration!

Reply
Nellie

Hej!

Skulle jättegärna vilja ha de beiga skorna. Perfekt timing eftersom jag, som kommer från en jätteliten by som heter Överturingen, ska ner till Stockholm nu i veckan. :).

Skulle bli så glad! Kram Nellie

Reply
Luisa Lima

oh nooooo and i´m too late :(
i would have loved to win those shoes!! And met you…
i´m from germany but i have never been to stockholm. maybe next time ;)

Reply
Madde

Heeej Kenza!! :D Jag skulle jättegärna vilja vara med i utlottning på dessa i Rosa, grymt snygga! Och vore riktigt roligt att träffa dig! :D

Reply
Tove

Hej Kenza! vilka super snygga skor. Jag tar gärna emot dom. Exakt min storlek också. Skulle vara jätte kul att få träffa dig också :D
Kram Tove

Reply
Yen thai

Postat av: Frida
Sjukt snygga skor! Jag skulle gärna vilja ha ett par!
2012-05-12 @ 14:45:32

Reply
hilda

Hej Kenza!
jag är i ett desperat behov av ett par skor till balen och de beiga skulle vara perfekt till min klänning! Skulle bli så otroligt glad om jag fick dem då skulle stressen försvinna haha. Bor i Stockholm och kan träffa dig vart som helst :)tack på förhand

Reply
Daniela

Jag bor i Finland men kommer till stockholm om jag vinner detta! (jag kan prata svenska flytande)

Reply
Rebecca lund

Hej skulle jätte gärna vilja vinna skorna, dom jag helst vill ha är dom rosa men dom beigha är också jätte snygga, skulle jätte gärna vilja ha dom för alla klagar på att jag är så kort så då blir jag ju lite längre med dom skorna ;)
Kram!!
Btw älskar din blogg och din stil på kläder, man får alltid jätte bra insepration och de är alltid roligt att kolla på din blogg!

Reply
nellie

åååh dom rosa skulle va så fina till min balklänning! och sedan att få träffa dig (min strösta inspiratör inom mode och allt sånt) skulle vara ännu mer underbart! kram på dig <3

Reply
Cilla

Som fattig student vore det underbart med ett par nya fina skor för att snart få dansa in sommarlovet! Jag skulle vilja ha de beigea :D

Reply
Ida

Åå Kenza:) De ljusa skulle vara perfekta för mig till min skolavslutning:D jag bor i närheten av sockholm så jag skulle kunna hämta upp dem när som hels nästa:D Skulle bli skit glad!

Reply
Frida

åh jag är kär i de beigea! skulle såå gärna vilja ha dom. möter självklart upp dig!

Reply
Soula Stoj

Hejsan Kenza!!

Skulle jättegärna vilja ha de rosa skorna. Din blogg är assba..

Hälsningar Soula :)

Reply
hayat

Jag vill gärna ha dem fina skorna om det inte är sent// stort fan kenza, skulle vara en ära att träffa en sån skön brud som du:)

Reply
Soso

Födelsedagspresent till mig kanske som fyller åt idag hihi, vore sjukt kul att vinna och att få träffa dig!! :D

ha det bra, Kram! :)

Reply
Besarta

Anledningen Vf jag hade velat att du väljer mig att få ha dessa skor i vilken färg spelar ingen roll jag vill bara något av dig som ett minne av min stora förebild jag är ditt största FAN!! jag har
Följt din blogg redan sens du skaffade dig den, jag har verkligen gått i ditt fotspår om man kan säga så haha eftersom att jag har ungefär 30 par heels behöver jag egentligen inga men du är ju fan min “MODE IDOL” älskar dig och din stil har alltid verkligen diggat den och vill jämnt se ut som
Du en ren popstjärna!!!!!! Hoppas du väljer mig pch ifall du skulle göra det skriv din autograf på baksidan av skon pleassss, kram på dig kenza önskar dig all lycka:)

Reply
Elif

Jag skulle jätte gärna vilja ha de!
Men viktigast av allt är att träffa dig <3

Reply
Karolin

Åhhhh vad fina, jag är med och tävlar! Skulle lätt ge de till syrran som student present, hon skulle bli så glad! Hon har 36 i klackar så dessa blir förhoppningsvis bra.

Kram <3

Reply
Johanna

Hejsan, att få skorna skulle göra mig så himla glad och de skulle passa perfekt till min bal klänning.. Har tittat massor på liknande skor men har tyvärr inte hittat rätt storlek och har inte pengar till dem nu :( skulle vara pricken över i:t att få ha dem på min bal, har verkligen sett fram emot balen länge nu och vill verkligen känna mig riktigt fin :) kram
Ps: jag bor i stockholm :)

Reply
Carolin Pettersson

Åååh jag skulle gärna vilja vinna dessa skor (och träffen!!) åt min kompis som är världens bästa och ställer alltid upp. Hon skulle bli såååå glad för skorna och för att få träffa dig! Detta skulle va den perfekta gåvan till henne.

Reply
Lisa

jag vill väldigt gärna ha ett par! har storlek 37 och har inga problem att möta upp dig i stockholm =)

Reply
joanna

skulle vilja ha båda, superfina och snygga till balen samt studentennn!!!!!!!!!!!!

Reply
Matilda

Jag skulle supergärna vela ha dom rosae o då ftersom jag letat efter såna i stan där jag bor men det finns aldrig + att jag har storlek 37.. Och att samtidigt få träffa dig skulle vara jättekul efter att ha följt din blogg! :)
Och jag ääälskar din stil, det är helt otroligt!
Kraam Matilda

Reply
Elli

Fyfaaaaaan vad snygga dem var! Jag skulle bli så sjukt glad om jag fick köpa dem, ska dessutom på bal med min pojkvän nästa helg och eftersom att den är svart skulle vilken färg som helst passa så bra till klänningen! tack för en fab blogg kenza! PUSS

Reply
Elli

ÅH nu vet jag inte om min kommentar skickades så jag skickar en gång till för säkerhetsskull, men jag skulle bli så himla glad om jag fick skorna, då jag ska på bal på lördag och äntligen hittat den finaste klänningen men inga skor till! tack för en awesome blogg kenza!

Reply
Jelena

Hej! super fina skor & skulle gärna tänka mig att ha sånna ! bor mitt i stan så skulle vara perfekt att möta upp dig. Ska resa iväg till Marocko och träffa mina släktingar som jag inte träffat eller sett sen jag var 3 år! Skulle vara roligt att ha nya fina skor då. Du skulle verkligen göra min resa mer längtande om just jag fick dom. Kram ! :)

Reply
Ida

Jag skulle önska mig dom beige-färgade! Mina fötter är små 37:or, så dom borde passa! Skulle bli såå lycklig! :)
H. Ida

Reply
Catrine Eklund

Ohh jag skulle vilja ha dom rosa <3 , men ja bor i Finland och är inte ofta på besök till Sverige. Men varför inte posta dom! :)

Reply
Annica Gerdin

Hej Kenza! Dör lite smått här hemma för dessa skor, passar ju perfekt till min 18 års dag som snart närmar sig! Skulle kunna lida en hel utekväll med dom där klackarna på mina fötter! Sjukt snygga! Hoppas jag blir den lyckliga vinnaren!

Reply
Gloria

Hej
jag skulle jätte gärna vilja ha dom rosa skorna. Eftersom det är min sko storlek och jag älskar dom.
Jag skulle tacka dig hela mitt liv.
så snälla.

Reply
Isabelle

Åh, så fina! Har inga pumps så dessa skulle vara perfekta :) Färg spelar ingen roll men helst beige! Kan mötas upp i stan närsomhelst :) Skulle dessutom vara kul att träffa dig! :) Håller tummarna och hoppas jag har lite tur denna gång.

Kram

Reply
JULIA RUNDBERG

hej,
Jag träffade dig för någon dag sedan på östermalmstorg.
Jag är bara 12 år men skulle ändå jättegärna vilja vinna klackarna. Spelar ingen som helst roll vilken färg!

Jag bor mitt i stan så inga problem här inte! <3

Reply
Blenda

Hej Kenza!
Jag skulle vara jätte glad om jag var den som fick de
beiga 37:orna som skulle passa perfekt till min gul/guldiga
balklänning , är en trogen 08 och skulle dö om jag fick träffa dig!
Puss och kram
Blenda

Reply
Shabnam Davachi

Hej kenza! Jag skulle vilja ha de rosa skorna. Jag gifter mig den 14/7 och temat på bröllopet är rosa. Jag letar efter rosa skor som jag ska ha på mig. När jag nu läste på din blogg tänkte jag, vad är inte bättre än att ha på mig ett par rosa skor jag vunnit av kenzs:) åhhhhh hoppas jag vinner. Du är bäst. Min största mode idol. Puss och kram.

Reply
katta

så sjukt snygga!<3 skulle vilja ha de rosa men bor inte i stockholm och har ingen möjlighet att åka och att träffa dig så synd hade gärna viljat såå mycket!!!<3:)

Reply
Lollo

WOW sjukt snygga!! :D skulle passa perfekt till studenten! båda färgerna var lika snygga, skulle bli överlycklig för vilket som ;D

Reply
Angelica

Hej Kenza! Skulle verkligen vilja vinna de beiga klackarna då de skulle vara så himla fina till min studentklänning! Helt perfekta är dom verkligen. Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann och fick träffa dig såklart!
Kram!

Reply
Elin

Jag har letat som en galning efter sådana, i beige! Dom skulle passa perfekt till min klänning till min mammas bröllop. Och jag får träffa dig, och prata med ett så stort fan för mig!! Kram Elin

Reply
Stina Nederstedt

Hej Kenza! Jag vill jättegärna ha dessa fantastiska skor i beige! Skulle passa perfekt till in balklänning! puss & kram <3

Reply
Matilda

jag vill vill jättegärna vinna ett par klackar! :D och träffa dig såklart!
Kram Matilda

Reply
pelin

hej! skulle vara jätte kul om jag vann någon av paren, skulle behöva till min balklänning! och jag bor i stockholm! :)

Reply
Agnes

Åh, jag älskar de här skorna! Färg spelar ingen roll, jag måste bara vara med och tävla och hoppas på det bästa.
Kram!

Reply
roza

ooooh gud va snygga! oooh är en fattigt student som dör för snygga skooooor ! tyvääär har man inte råd med såna snygga skor längre, depppiiiiiigggt =/. De skulle verkligen göra mig jätte glad o lyckligt om jag van. Och sist men inte minst få träffa dig !! super trevligt. Ha en underbar fortsätting! puss o hej

Reply
lara

Hej Kenza!

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om dessa fina klackar! Dock, vinner man aldrig något sådant! Jag håller tummarna.

Dessutom skulle du få en bamsekram av mig!

Kram

Reply
erika

ÅÅÅH! skulle vara super kul att få ett av paren!! jag bor på Lidingö så det är nära och bra! jag har faktiskt varit på jakt efter ett par i detta stuk, men fattig som man är har jag inte råd.. men när du är en sådan ängel och lottar ut sånna måste man ju bara gå med!! håller tummarna! :D

Reply
Mariette

Dom var riktigt snygga ! skulle jätte gärna kunna tänka mig dem rosa! Har precis köpt en mörkblå klänning och tror att dessa skulle bli ett utmärkt par till den!

Riktigt bra blogg med massa inspiration vad man kan bära nu till sommaren, skulle vara riktigt kul att få träffa dig också och se hur fin du är utanför bloggen också!

jag hoppas du läser detta inlägg

Kramisar

Reply
Felicia Westling

Båda var otroligt snygga, men jag skulle helst vilja ha de beiga! Smart av dig att göra såhär med dina läsare, det är ju alltid kul för oss att träffa vår förebild!

Reply
Lisa

Om det inte är alldeles för sent så skulle jag hemskt gärna vilja vara med i “utlottningen” xP Dom beiga är fan århundradets mest perfekta nudepumps xP

Fortsätt kicka ass!

Reply
Anna

Åååh. Jag som inte ens har råd med ett par klackskor.. :(
Går snart ut 9:an och har inga klackskor till balen.
Köpa ett par kan jag inte heller göra, känns hemskt.
Jag skulle kunna döda för dessa snygga skor!
Hade absolut inte suttit fel om jag fick ett par.
Det skulle göra min dag, :’)

Kram världens bästa bloggerska!
Din blogg är bäst, remember that! :’)

Reply
Didi

Doom beiga, har verkligen letat o letat, men inte hittat ett par fina skor till min skolavslutningsklänning -.-
Dessutom får jag träffa dig, som jag inte har fått tillfälle till än :/

Reply
Ara

Åååh vad snygga skor! Skulle så gärna vilja ha ett par! Skulle bli så himla glad och att samtidigt få träffa dig skulle ju vara helt underbart! Får väl hålla tummarna. :) Pusspuss!

Reply
Amanda

heejheej kenza , Jag är en tjej på 14 år o har exakt den storlek. har länge velat ha ett par HÖGA klack men har aldrig hittat fina som e billiga.. allt kostar så himla mycket just nu. Just drärför skulle det vara underbart att få dessa utav min favoritbloggerska! skullee uppskattas väldigt mycker, annars grattis ti den personen som får dom! :D

Reply
Lara

Det skullle vara världens bästa studentpresent från världens bästa bloggare om jag fick vilken som helst av dem skulle kunna ha dem på min student och skorna skulle göra min outfit till student helt perfekt!:D
Tack på förhand
Puss

Reply
Stephanie

Jag har en polare som kan möta upp dig då jag läser din blogg men själv bor i Helsingborg ;) Älskar dom beiga!

Reply
victoria

Hej Kenza ! :)
Jag bor på Åland och skulle gärna ta båten över en vardag eller helg(när du har tid) bara för att få träffa dig, och för att jag skulle vinna ett par skor som du har testat! Skulle vara en dröm för mig. Har aldrig träffat en kändis och för mig är du en kändis, skulle bli super glad och jag jag skulle vara lycklig i flera månader efteråt. :)

Krammmm en tjej på Åland.

Reply
audrina

hej kenza jag skulle bli överlycklig om jag fick chansen att få träffa dig sedan även få skorna helst de beiga, hehe lite sent och skriva men bättre sent än aldrig, pösssss :)

Reply
Matilda

ååååååhh… vad fina! Skulle vara underbart att få vingla runt i någon av dem i sommar!
och som om ett par underbara klackar inte vore nog så får jag då träffa dig! Skulle vara underbart… A dream come true ;)

Jag håller tummarna och hoppas på det bästa :)

Kram Matilda <3

Reply
Vanessa

Ååååh dom är sååå fina, skulle göra allt för gå runt i dom så snygga!!! Och såklart träffa dej vore grymt, hoppas på de bästa.

Love u kenza du e gryym kram Vanessa <3

Reply
Annica Larsson

Hej, skorna var jättefina bägge två. jag förväntar mig inte att få nåt av dom men det skulle vara jättesnällt iaf. kram

Reply
Sandy

Ååå vilken färg som helst, så himla snygga skor! :)
Inga problem i sthlm, bor också där :)
Ha det bra! Mvh sandy

Reply
Yonca

Hahah, jag vet att jag inte kommer att vinna, men det skulle vara jättekul att göra det. Jag har aldrig träffat dig, och eftersom jag läser din blogg flera gånger om dagen skulle jag jätte jätte JÄTTE gärna vilja göra det! Du är verkligen min förebild!
En gång såg jag dig i stan, när du sprang mot tåget, men jag vågade int säga något. Det kändes liksom oartigt att skrika efter dig eller att ens gå fram till dig när du hade så himla bråttom, haha :)
Oj vad långt det blev, men men vill bara säga snälla Kenza låt mig vinna! Jag skulle gärna vilja få skorna, men att få träffa dig skulle betyda så mycket mer!
Ps. Jag är en 1996:a :)

Reply
Terri

Jag har ju aldrig tur, speciellt inte när 2000 till andra tävlar om dessa underbara skor. Men jag har länge letat efter denna modell och skulle bli tacksam och super glad om jag vann 1 par. Man förlorar aldrig på att chansa. Skulle knna mig som Cinderella som funnit hennes sko :)Håller tummarna

Reply
Sofia

Hej Kenza :)
Skulle jätte gärna vilja träffa dig, och skorna skulle bara vara som en bonus! Bor i Uppsala men skulle lätt kunna ta tåget till stockholm för att träffa dig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*