• header

WHITE LABEL

Jag fick hem skor från Nelly white label! De skickade båda i två olika storlekar, så nu lottar jag ut de rosa i 37 samt de beiga i 37. SMÅ 37or (jag ligger mellan 37-38 och till och med 38orna är liiiite trånga på mig men det funkar).

Den som vill ha kan säga till här bland kommentarerna, mailar någon senare ikväll. OBS, måste kunna möta upp mig här i Stockholm. Varför? Smidigare, samt kul att träffa en läsare. :)

2,176 Comments

maja

Jag ska ta studenten nu till sommaren och jag blev helt förälskad i de rosa skorna!! Läser din blogg varje dag, bästa!!

Reply
Rafa

Hej Kenza! Jag är intreserad av skorna. Jag skulle vara jätte glad ifall jag fick dom.

Reply
Josefin

Wow, inga kommentarer! Måste betyda att jag få de! :) visst? Bor i stockholm till och med..:p

Reply
Berri

Hej kenza! :-)
Vill gärna vara med i lottningen!
Ha det bäst and keep it up med din grymma blogg,bästa du!:)

Reply
Lanya

åh va de var fina! skulle gärna velat ha ett par men det är lite för sent nu antar jag haha.

fin blogg du har kenza, älskar din stil!

Reply
R I M A

Ååh jag skulle supergärna vilja ha ett par, helst dom beiga! Dom är suupersnygga och jag hittar inte dom perfekta skorna trots att jag letat som en tok! Skulle uppskatta om jag kunde få något par. Min kusin gifter sig snart också så skulle behövas annars får jag gå i mina converse haha..

Puss! :)

Reply
Emelie

Jag skulle så himla gärna vilja ha de beiga skorna!! Jag har normalt 36 i klackar så de skulle förmodligen passa som handen i handsken :D kan hämta dem i Stockholm när som helst!;) hoppas jag äntligen vinner en av dina tävling Kenza!!! Puss och kram!

Reply
Camilla Nilsson

Jaaag snälla Kenza! En sliten “funkismamma” som mig kan behöva lite glädje på fötterna! Jag bär dem när jag knatar med barnvagnen, jag lovar ;) Kärlek fina du!

Reply
Sheida

Hej vackra du!
Jag skulle bli super glad om jag vann dina skor, så därför vill jag vara med i utlottningen :).

Kramar

Reply
Ronja

neeeeej jag skulle så vilja ha ett par! Men bor i Finland så kan bli lite svårt. FAST jag kommer ju vara i stockholm på torsdag? Kenza vad tycks? :)

Reply
daniella

Jag har panik inför skolavslutningen, för jag hittar inga skor jag vill ha och har inte mycket tid på mig! Dom rosa skulle vara perfekt!

Reply
Mia

I almost want to buy then, just so i could meet you ;) you’re such a big inspiration for me! xx

Reply
PrinceL

Skulle vilja ge min syrra som en present efter alla dessa år , Hon har alltid varit där för mig så ;)

Reply
Jing

Jag har suktat så länge efter ett par beiga pumps! Eftersom att jag är rätt kort och har relativt korta ben så tror jag att beiga pumps skulle trolla och förlänga min ben. Tyvärr är jag fattig student och har inte råd med nya, fina skor så ofta. Därför vore jag så himla glad om jag vann ett par!

Jag har storlek 36,5 i skor och små 37:or låter därför PERFEKT! Snälla, snälla Kenza. Make my day!

Reply
Mariam

Jag skulle gärna vilja ha de beiga i 37a, de passar verkligen till min balklänning ;)

Reply
Magdalena thors

Jag vill ha! Helt fantastiska skor!!
Och vore så häftigt att träffa dig! :) din blogg är grym! INSPERATION!!

Reply
Tamara

Hej söta Kenza!
Jag vill så jätte gärna ha den i rosa den är så himla fin!

Reply
Sara Hedlund

Sååå fina, jag skulle gärna vilja ha någon utav dom eller varför inte båda;) bor dessutom i Stockholm så no problemo!

Reply
A

Skulle gärna vara med i utlottningen, men bor tyvärr i Finland, så att möta dej i stockholm är lite svårt, men kommer dit i juli!

Reply
Ahlam :)

Hej, Kenza jag skulle jätte gärna vilja ha dom där skorna. Min sko storlek ligger mellan 36-38 så att jag tror dom passar mig. Jag är bara 13 år men skulle hemskt gärna vilja ha dom. Puss.

Reply
paula!!

Hej Kenza! Jag vill gäärna få ett par, vilken färg spelar ingen roll eftersom jag älskar modellen. Snälla Kenza kan jag få dem och vara den som träffar dig. / halvmarockanen

Reply
Viktoria

Kenza!!!! Jag såg inte detta inlägg igår, men jag skulle jätte gärna vilja ha dessa skor!!! Spelar faktiskt Ingen roll vilken färg XD storleker borde passa eftersom jag är mellan 36- 37 :D och jag bor i Stockholm och är jätte villig på att träffa dig :D kram!

Reply
Linda

Wow! Vilka vackra skor. Skulle vara trevligt att sätt sig på tåget med min lilla son på fem år till Sthlm för att möta upp kenza PLUS få ett par jätte fina skor :) den som lever får så! På tal om något helt annat, såg ditt inlägg om vecko revyn och var tvungen att köpa min första tidning av vecko revyn och tack till dig så kommer jag köpa varje nytt nummer! Ha en trevlig dag i solen för det ska vi ha här i Uppsala!
Med vänlig hälsning, Linda med familj

Reply
Paulina

Jag vill jätte gärna ha de Beiga skorna! Tar snart studenten och de skulle passa så himla bra till min klänning! :) bor i Stockholm så att mötas upp blir inga problem! :)

Reply
Moaa

Åh! Skulle vilja ha de beiga till skolavslutningen skulle också vara underbart att träffa dig! :D

(Jag vet inte om jag redan hade skickat ett sådant inlägg, därför gjorde jag ett till! ;)

Reply
Claudia

Jag vill så gärna ha dom rosa. Det är min födelsedag och ingen vän har velat fira mig. Så ett par skor skulle verkligen göra min födelsedag.

Reply
Anneli

Så fina! Jag kan gärna betala en peng för dem och för frakten eftersom jag inte bor i Stockholm.

Reply
Cassandra Lorca Macchiavelli

Hej! Har precis fått barn, en liten Arizona och läääängtar tills I sommar då jag förhoppningsvis kan börja bära högklackat igen. Älskade de du lottar ut så jag anmäler mig:)
Cassandra

Reply
Elin

Läser din blogg varje dag och bara älskar den! Man får så mycket tips och ideer från dig! Sen är du så vacker så man blir tokig ibland! Skulle inte vara helt fel att få träffa dig och dessutom få ett par dojjor på köpet! De beiga var ju som en dröm! Kram Elin

Reply
Michelle

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vara med i tävlingen om utlottning av klackarna. Och samtidigt få träffa dig snabbt en stund, skulle verkligen vara något jätte trevligt! Din blogg är den jag läser i princip varje dag, och det har jag gjort några år nu faktiskt. Du är sjukt grym och dessutom så otroligt vacker!

Reply
Nina

Åhh jag skulle hur gärna som helst vilja ha dom där rosa eller beiga skorna, för jag har bal snart och dom skulle vara perfekta till min bal! Skulle bli hur glad som helst, och annars kan jag ge dom till någon av mina kompisar!

Reply
rebecka

ah sa typiskt :) jag som bor pa cypern och har omkvallen blev stulen pa (en) av mina skor. fick ga hem som Askungen fran balen med bara en sko. (och tjuven maste ha varit nojd med sitt kap, en vanster klack)

Reply
antonia

jag vill gäääärna ha ett par av skorna! skulle passa jätte bra nu i sommar.till en ljus jeans jacka och en söt blommig klänning skulle jag matcha skorna med. eller ett par höga jeans shorts..? haha skulle ha dom till mycket!

men det är faktiskt inte bara skorna som jag vill vinna, det är också att få träffa dig! du har varit en enorm inspartion källa och förebild för mig under en väldigt lång tid. vet inte hur länge jag har följt din blogg.. förlåt nu babblar jag på! men tack kenza, för din blogg och allt :)

Reply
Maria Söderlund

Vore jättekul att träffa dig i verkligheten efter att ha läst din blogg i flera år! Skorna var också jättefina! Och jag har storlek 37 :) kram Maria

Reply
rosina

Jag skulle jätte gärna vilja ha dem beiga. Ska ha 18 års fest på fredag och har köpt en guldig kjol och det är bara skorna som fattas så dom skulle passa perfekt. Vore jätte kul. Kram

Reply
Sofia lejon

Sjukt snygga skor, skulle inte tacka nej till de. Skulle också passa perfekt till mina svarta och de ljusblå stuprörsjeansen jag nyligen köpt.
Hade lätt använt de till min nästa Sydafrika resa för att se lite extra lång och “chic” ut inför pojkvännen min.
Jag bor också i stockholm å de vore kul att få träffa dig. Är speciellt nyfiken på hur du tyckte att Sydafrika var eftersom att du var där nästan samtidigt som mig. Kanske har något roligt tips på vad man kan göra där nere från dina erfarenheter? :)

Ha de bäst! / sofia lejon

Reply
Emelie med Hugo Vilma

Gissar att jag är sent ute? Jobbar i Hjorthagen ochmöter gärna upp dig för ett par skor :-).

Hälsningar,
Emelie

Reply
mia

Hej Kenza! Jag älskar rosa och har allt i rosa och mina drömskor är dessa rosa. Dom är sååå galet snygga! Jag hoppas du väljer mig. Jag bara älskar dom! Sen tycker jag att du faktiskt ska färga ditt hår rosa nertill :-) Ha en underbar dag! kram från en trogen läsare.

Reply
Mathilda

Hallå! Superfina skor ju, klart man blir sugen :) skulle passa perfekt inför studenttiderna!! De beiga skulle matcha min klänning perfectly!
Bara att höra av dig om om jag blir den lyckliga läsaren!

Reply
Denice

chansar på att du inte valt någon än så skriver igen så att du kan välja mig.
Jag bara älskar älskar skorna! Skulle kunna göra vad som helst för dom, nästan. Kanske köpa egna men har inge klirr i kassan för sånt.
Sen så fyller jag även 25 i sommar och skulle älska att ha dom där skorna på mig på! Du får komma på mitt kalas om jag får dom! Deal?
Kooooom igeeeen:)

Reply
Jasmina

Hej, jag är väldigt intresserat utav skorna!! kanske är lite sent ute men..

Reply
jonna

Åh vad vakra. Tänk att få bära dom till en fin sommarklänning eller till ett par snygga jeans och kavaj. Skulle sitta fin fint att få äga sådana fina skor :) jag bor i stockholm och kan möta upp dig någonstans. Underbart att få träffa dig också :) puss

Reply
Hanan

Jag vill jättegärna ha de rosa. Jag har ALDRIG vunnit något. Och jag träffar gärna dig. (Har alltid viljat höhö). Och jag har alltid viljat ha en klacskor. Tror jag inte har haft tillräckligt med pengar för att få såna. Jag vill jättegärna ha. Mer än någon annan!

Reply
sara

Hej underbara kenza, jag skulle blir överlycklig om jag kunde få dessa skor, jag har storlek 37 det skulle vara så perfekt. Hoppas hoppas hoppas du väljer mig. Ha en underbar dag :)

Reply
Hanna

Åh, vet inte om det är för sent, men jag är jättesugen på skorna! I båda färgerna! Kram

Reply
elin

åååh jag vil ha de rosa. hade tänkt ha sånna till skolavslutningen men jag har inte råd :(

Reply
Vilma

Jag skulle vilja ha dom! Älskaren blogg
Och skulle vara kul att få ha ett par skor som egentligen är dina!! :D kram

Reply
Clarice

Hej Kenza! Jag har storlek 36-37 och äääääälskar skor så jag skulle jätte gärna vilja ha,Gud det låter så girigt men ja! Plus att träffa dig skulle vara så jäkla ballt,har sett dig några gånger men fegat ur totalt när jag har varit påväg fram och hälsa,man vill ju ändå inte störa..så detta skulle vara helt awesome :D

Reply
Amanda

Åh skulle gärna vilja vinna dom, skulle passa perfekt till min skolavslutningsklänning. Men jag bor inte i Stockholm… <3

Reply
Denders

Kenza snälla jag vill så gärna hämpta dem senast på onsdag! För jag ska till bröllop o vill så himla gärna ha dem på mig! Din fans!!!

Reply
Karri

Åh vad fina! Jag har alltid velat ha ett par sådana skor. Jag bor på Lidingö så jag kan lätt åka in o möta dig, snällasnällasnälla..

/ Karro, en väldigt trogen läsare

Reply
Denice

Ingen som har kommenterat om skorna, jag tar gärna dom beiga om dom finns kvar så klart :)

Reply
Tilde

jag skulle jätte gärna vilja ge dom här till min kusin som snart fyller år!
(jag vill ha dom beiga):)
kram<3

Reply
Caroline göransson

Hej Kenza!
Jag har tyvärr lite stora fötter för en 37a, men min bästa kompis har 36-37 och hon fyller år om drygt 2 veckor så jag hade gärna velat överrask henne med de rosa skorna. Hon är BESATT av rosa i olika nyanser. Jag bor i stockholm och hade varit grymt att få träffa dig!
Ha en bra dag, / caroline

Reply
Jasmin Rasteh

Hejhej:) jag skulle jättegärna vilja ha någon av de skitsnygga 37:orna, hade varit perfekt till min balklänning så slipper ja tänka på dt :D Att dom e höga e bara ett plus eftersom ja e så himla kort heheh..slipper snubbla mig fram med min klänning då// Jasmin :)

Reply
Lily

ÅH! Dom rosa är ju to die for, skulle passa min mörka hy så perfekt! Håller tummarna, hoppas hoppas! :)

Reply
Johanna

JAG:D
Men jag bor i skåne (Lund)…
Skulle jag kunna skicka en vän/familjemedlem som
Bor i Sthlm ifall det blir jag?
Kram

Reply
Lisa

Hej! Jag skulle jättegärna vilja ha dom, dock bor jag inte i sthlm utan i Linköping..

Reply
Blerta

Hej , jag bara älskar dessa! har velat a dem ett bra tag, men hittar inte dem ingte på nelly. Köper gärna dem om det är så.. vill verkligen ha dem! Btw din blogg är grym har fått så mkt insperation och hjälp!

Reply
Sara

jag vill ha båda, jag är super kär i båda skorna och jag är i ett behov av ett par snygga skor till avslutningen! Kramar Sara

Reply
Alexandra

Ååååhh jag vill jättegärna ha de beiga!!! Så himla fina!! Kan självklart möta upp dig!

Reply
Emma

Hellu! Väldigt fina, och jag som har små 37or! Bor även här i sthlm ;) Hade bra!

Reply
Adelie Molander

Hej Kenza! Skor i storlek 37 från nelly sitter perfekt på mig! Det skulle vara sjukt roligt att få träffa dig, bor bara en litn bit från stan. :)
Kram

Reply
Marie

Hej jag skulle gärna vilja ha ett par, men jag bor i Malmö.
Jag kommer inte kunna åka upp till stockholm för jag har massa prov, det är väldigt trist. Jag önskar mig att få se dig, Oavsett om jag får skorna eller inte<3

Reply
Cecilia

Så fina! Och i min Storlek! Måste ju vara meningen, eller är dom utlottade redan? Kram!

Reply
gabriella

Hej! Jag brukar oftast ha 37 i skor, men kommer de va trånga?för jag hade tänkt mig att klicka hem dem här om Dan!
Blir lite osäker nu :P

Reply
Josefine

Hej Kenza! Dom där skorna är de snyggaste jag har sett på länge! Så jag är helt klart med och tävlar. Färg spelar ingen roll :D oh, hoppas jag vinner. Då får man ju träffa dig och allt. :)
Stor kram och ha en bra dag! <3

Reply
Linda

Snällaaaaaaaa ja vill ha dem på min student snällansnällaaaaaaaaaaaaaaaa kenzaaaaaa…………

Jag bor inte i Stockholm men snällaaaaaaaaaaaaaa jag vill verkligen ha dem av hela mitt hjärtA, har ej haft råd med dem för har velat ha dem skit längeeeeeeeee snöllaaaaaaaaa

Reply
Fatma

Jag går i nian och snart har jag bal , de skulle passa jättebra till min klänning !! Därför skulle jag vilja vinna dessa snygga skor!

Reply
Emma

Så fantastiskt fina skor, skulle bli sjukt glad om turen vart min ställa upp det beiga paret i min garderob! Bor dock i Luleå men befinner mig i stockholm nästa helg för personalfest, då skulle dessa skor sitta fint på mina fötter! :)

Kram Emma

Reply
Amanda

Jag skulle gärna vilja vinna då jag har storlek 37 och vill ha de på min bal då det är omöjligt att hitta fina höga pumps! Skulle bli överlycklig Att ha sånna fina klackar på min bal !! :)

Reply
Malin

Såg dig i paris men hann aldrig hälsa tyvärr. Hoppas du får en fin söndag!

Reply
Amanda

Jag skulle vilja vinna då jag har storlek 37 och vill ha de på min bal då det är omöjligt för mig att hitta ett par snygga höga pumps. Skulle bli överlycklig ifall jag skulle vinna de !! :( :) jag bor förövrigt inne i Sthlm ;)

Reply
Hanna Hyltén-Cavallius

Skämtar du!?!? Jag vill sååå gärna träffa dig, och skorna blir som det extra på köpen, även fast jag mer än gärna skulle vilja ha dem med och ge till min kompis som älskar klackar (har för stora fötter hehe..) puss puss puss
JAG BOR I STOCKHOOLM, wehooo

Reply
Jenna Pietilä

Guuuuuuud, jag skulle vilja ha de rosa eller beiga i storlek 37. så otroligt läckra. Snygga till brunbrända ben i sommar :)

Ha en underbar vår/sommar :) du gör ett riktigt bra jobb med bloggen :)

Reply
Jessica

Hej! Jag skulle inte tacka nej till dessa godingar! Skulle passa perfekt till sommaren som i mitt fall kommer innehålla studentfirande av lillebror och bröllop! :-) Tack för en superbra blogg Kenza! Kram!

Reply
thilda

JAG DÖR PÅ DESSA UNDERBARA SKOR! kan aldrig få nog av skor och dessa skulle ju passa perfekt på mina fötter ju! jag vill jag vill jag vill! Bor i stockholm :) PUSS

Reply
Elin

Hej finaste Kenza, jag vill så otroligt gärna vinna de beiga paren, skulle bli överlycklig!!! Jag bor i Stockholm så att ses är inga problem! :D

Reply
Lina

Åhhh jag vill ha! :) perfekt storlek för mina fötter och jag bor i Stockholm så det kan ju inte bli bättre :D! KRAM

Reply
Ronja

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna de rosa i stl 37. Supersnygga! Bor i Sthlm, är tillgänglig 24/7 :)

Reply
Andrea Selin

Hej hej Kenza!
Jag skulle döda för att få de rosa, kommer då att använda dom till studentdagen, tar alltså studenten 8 juni och vill jättegärna ha de rosa skorna!

Puss på dig! :)

Reply
Amanda

Herreguud så snygga skor!!
Spelar ingen roll vilka av dom!
Underbart kul det skulle va att få träffa dig också!
Kraam<3

Reply
Daniella

Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna om där rosa skorna! :D Sjukt snygga <3 Jag bor i Stockholm city så tillgänglig :)

Reply
Emma

Hejsan!
Skulle så grymt gärna vilja ha dom beiga skorna i str 37 (exakt min storlek)! ^^ De skulle passa super till min skolavslutningsklänning också! Kramkram :D

Reply
H.

Jag är gravid i 7:e månaden och behöver något som får mig att se smalare ut då jag gått upp hur mkt som helst. Vill helst ha dem beiga.
Roligast av allt kommer ändå vara att få träffa dig, vilket jag länge hoppats på!!
ha en bra dag
XoXo

Reply
Evelina

Hej kenza!
Skulle verkligen jättegärna vilja ha ett par. Har letat efter skor till studenten hur länge som helst men inte hittat några. Studenten är snart, så känner mig riktigt stressad. Båda färgerna skulle passa perfekt till min klänning.

Gillar verkligen din blogg och du inspirerar mig!
Kram på dig!

Reply
Hawaz

Heej! Jag och min kille landar på Arlanda ikväll kl ca 18 efter att ha varit i Luleå och träffat vänner :) skulle gärna ha de beiga :) kram!

Reply
Melinda

Hej Kenza! Jag är en fattig student och skulle tycka att de var super roligt att vinna ett par snygga skor i beige såhär till studenten! Blir liksom som en Studentpresent :)

Reply
Samira

Hej kenza!!
Jag vill jättegärna ha dom! Så himla fina!!
Och såå himlaaa kul att få träffa dig oxå ;) :D

Reply
Mona

Halloj Kenza!

Jag tror jag dog när jag såg dem rosa, så underbart fina. Alltid velat ha den modellen i rosa, dem skulle vara så perfekta för sommaren. Kram!

Reply
Evelyn

Hallå, de rosa var verkligen to die for, och de beige var inte så dåliga heller!
Att få äga ett av de där paren skulle va kul, och perfekta för långa partykvällar!

Reply
Cissi

Jag skulle jättegärna vilja ha! Jag älskar båda färgerna! Supersnygga. Jag bor dessutom i Stockholm :)

Reply
Hilda

Åååh så fina! Dem skulle verkligen sitta perfekt till min skolavsluting, snälla kan någon av dem bli mina? :D

Reply
Amanda

Hade varit underbart att vinna dem rosa. Dessutom får jag träffa dig, underbart.

Reply
Agnes

Jag skulle jätte gärna vilja ha ett par! Helst de beiga men de rosa går också bra :* kram!!

Reply
Walli

Tjaba tjena hallå!
Säger bara min kärlek till skor går inte att förklara =D
Om jag vinner så bär jag skorna med stolthet!
gooos!
Med vänliga hälsningar
Walli Hanna

Reply
Hanna Taherpour

Hej finaste Kenza! Det bästa jag vet är klackar och jag råkar ha strl 37, vore jätte kul om jag skulle få vinna de grymt snygga rosa klackarna!

Kram på dig snygging/ Stockholmstjej

Reply
Ellen

GIVE MEEEE! Åh skulle så gärna vilja ha dessa godingar på skolavslutningen, speciellt dom beiga passar perfekt till min klänning! Kram

Reply
Ellen

Jag bor i jönköping men göt andå vad som helst för att få dessa och för att få träffa dig! För det första så passar de perfekt till min skolavslutningsklänning, för det andra så skulle jag göra vad som helst för att träffa det och för det 3 så är du bäst! :D

Reply
Emma Svensson

Gash vad snygga! Skulle gärna vilja ha de rosa! Ha varit sjukt kul att träffa dig på riktigt så man får en bättre bild av vem du är :)
Kram

Reply
samira

Hade varit underbart att vinna dom rosa eller beiga 37orna, spelar ingen roll vilken! Skulle det gå bra att skicka en vän att hämta dom av dig?:D (även bloggläsare hon med) :D

Reply
Rebecca

Hade varit sjukt roligt att vinna de beiga skorna, de är underbart snygga! älskar din bloggg och bor i Stockholm:)))

Reply
Fanny

Hej Kenza! Jag skulle jättejättejätte gärna vilja ha dom beiga skorna för dom är dö snygga och skulle pass perfekt till min bal jag ska ha om några veckor! Och skulle även vara skit kul att träffa dig för att du är min största svenska förebild. Jag bor mitt på Södermalm så har lätt att möta upp dig också! Puss

Reply
D

ÅHHH! Lyllos dig som fick dem i två storlekar så att du kan lotta ut dem till någon utav dina fina läsare, som mig :D:D:D

Jag skulle bli superduper glader om jag fick chansen att vinna dem rosa höga pumpsen :D *hoppas hoppas och håller tummarna*

Ha en underbar dag fina du!

Reply
josefine

Åh det skulle vara en dröm att få äga sånna otroligt fina skor. Jag pluggar just nu och har inte råd med nått extra alls i månaden. Så detta skulle vara underbart!

Reply
Emma

Hejhej, underbar skor.
Båda är skit fräcka! Det skulle va as fräckta att äga ett par såna skor.

Reply
Vilma Mollstedt

Hej grymmaste Kenza!! ❤
Älskar verkligen din blogg & du är verkligen en stor modeikon för mig! (:
Skorna är verkligen bara föör snygga! Måste ha! Verkligen perfekta till min syrras student! Älskar verkligen dem!! (:

Ha det grymt! Älskar dig!
Puss & kram!!

Reply
Ellen

Skulle mer än gärna ta både de beiga eller de rosa, jättefina! Studerar och kan aldrig handla skor längre så sitter på TGIF och håller ett bord medan mina två arbetande och därav shoppande kompisarkompisar handlar kläder till höger och vänster haha! Skullebli superglad över ett par av skorna!

Reply
mille

hej kenza, jag älskar verkligen din blogg jag är intresserad av dom rosa så jag vill gärna träffa dig.

<3 <3 <3

Reply
Nevin ciftci

Heeej Kenza älskar dig skit mycket !
Jag tycker båda är skit fina men skulle endå vilja ha dem där rosa

Reply
Josefin

jag brukar ha 36/37 så dom kommer säkert sitta som smäck på mig, grymt snygga är dom med!!!!! Vill träffa dig med finaste Kenza.

Reply
Ida :)

skulle bli överlycklig om jag vann dom rosa! Min allra bästa kompis fyller snart år och vill ge henne något riktigt speciellt men tyvärr tillåter inte min plånbok det just nu så därför skulle dom här skorna passa perfekt! Hon är ett rosafreak, allt hon äger är rosa och du är hennes störta förebild (min med) så vetskapen om att du har hållt i hennes skor skulle få henne att tuppa av! Jag håller tummarna för att jag vinner för det skulle verkligen betyda hur mycket som helst för min kompis och för mig!
Kram

Reply
kajsawestman

jag skulle super gärna vilja ha dom där skorna :) tar studenten i juni och har fortfarnde inte kommit på vad jag ska ha för skor, men dessa skulle vara perfekt! (bor i övik & ska till stockholm inatt, så de är inga problem att träffas)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*