• header

Guldfynd by Kenza

Landade i soffan lagom till Desperate Housewives! Fan nästsista avsnittet. Vet inte hur jag ska klara mig utan denna serie? Följt den sedan avsnitt ETT! Vet ni någon serie som påminner mycket om denna? Ge mig tips!

Nu ska jag göra i ordning en skål med kladdkaka & glass och mysa till det rejält här i soffan. Puss! ♥


Mina örhängen kommer från Guldfynd by Kenza, ute i butik nu!

232 Comments

Linnea

PRETTY LITTLE LIARS!! Förr var Desperate Housewives min favvo serie…men sen kom PPL, som en solstråle från himlen LOL men i alla fall, den är så spännande och bra!

Reply
Matilda

finis! alltså one tree hill påminner om desperate housewives. kollar också på den serien och det är så himla skit att den slutar… :( pretty little liars påminner inte riktigt om den men är också skit bra :)

Reply
Nicky Behshad

BÄSTA TV SERIERNA:
Alla påminner inte om DH, men gillar det också, och älskar dessa:
– Pretty Little Liars (Första avsnitten är lite cliché, men det är helt sjukt nu!)
– 90210
– The Vampire Diaries
– The O.C
– The Secret Circle
– Awkward
Sen finns det dom som är bra men inte lika bra som dom ovan:
– GCB (Påminner om DH riktigt mycket!)
– Suburgatory
– The Secret Life of the American Teenager
ENJOY!

Reply
Emma Nilsson

Alltså, om du inte sett PRETTY LITTLE LIARS än så är det ett måååååste!! Serien har allt! Man blir helt besatt av att lösa mysteriet, jag har börjat läsa böckerna och allt;)
Och sen är One Tree Hill är min favvo-serie all times, du kommer att älska alla karaktärer som om det vore din egna familj!

Reply
isabelle

Pretty Little Liars har många sagt påminner om Desperate housewives. Mest pga att det är fruktansvärt spännande, precis som DHW.
Hur som helst så är PLL helt beroendeframkallande och jag är säker på att du skulle gilla den (vem gör det inte?)

Reply
Lova

ÅÅÅh jag dör :( Gråtit till de senaste avsnitten denna säsongen, blev asdepp efter gårdagens avsnitt och kunde inte släppa att det snart skulle ta slut. Är bara 16 men har också sett sen första och vet inte vad jag ska ta mig till nu… hahah desperaaaaaaat ;)

Reply
smedra

kenza jag älskar din blogg och jag älskar din stil av kläder och du är skit fin/söt/snygg.
Du är min förebild <3

GCB är grymt bra, vet inte om det påminner om DHW men du borde tittat på den!

Reply
Ida

Pretty little liars, O.C och One tree hill är helt klart mina favoriter. Om du inte har sett O.C, gör det nuuuuuuu!! bästa programmet jag någonsin har sett.
Desperate housewives är såklart också en favorit!

Reply
Malin

Haha du MÅSTE kolla på New Girl! :D Påminner inte ett dugg om Desperate Housewives iofs men den är så underbart rolig!! xD

Reply
Felicia

Hej, det finns en tv-serie som liknar Grey’s Anatomy fast det handlar om poliser som precis har gått ut polisskolan och är nu “rookies”. Serien heter Rookie Blue, väldigt bra! :)

Reply
Clara

Mina favvoprogram är desperate housewifes, svenska hollywoodfruar och det nya Revenge! Super spännande! Nästan bättre ön desperate faktiskt… Hehe. Det går på trean på torsdagar kl.21:00-22:00 , värt en titt!
Annars finns ju http://www.tv3play.se

<3

Reply
Maria D

Jag följer ganska många serien. Jag kan tipsa dig några.

1. Pretty Little Liars ( fyra tjejer som får ett sms ifrån – A ett år efter att deras kompis Alison dog! Vem är -A, är det Alison?)

2. The lying game (handlar om ett tvillingpar som blev separerade som barn. Den ena tjejen, Sutton, blev adopterad av en rik familj medan den andra, Emma, åkte in i fostersystemet. När Sutton som tonåring börjar forska i sitt ursprung så är det först då som hon upptäcker den syster hon aldrig vetat om! Men återföreningen blir inte långvarig – Sutton ber Emma att låtsas vara henne medan hon åker iväg för att ta gå till botten med sanningen om deras separation.)

3. Switched at birth (”Switched at Birth” handlar om Daphne och Bay – två tjejer som lever två helt olika liv. Vad de inte vet om är att de faktiskt lever varandras liv då de av misstag blev förväxlade vid BB! När misstaget uppdagas har tjejerna hunnit bli tonåringar och den nya sanningen blir omtumlande för både familjer. Nu måste de lära sig att leva tillsammans som också blir mer komplicerat av att Daphne är döv sedan en infektion hon fick som bebis.)

4. Ringer
5. The secret circle
6. Vampire diaries

Reply
Maja :D

Jag vet inte heller hur jag ska klara mig … Kommer nog börja gråta på tisdag när det sista avsnittet är :(((

Reply
ILLUMINATI

JA, VA GÖR MAN INTE FÖR PENGAR LIXOM..
TYCKTE VERKLIGEN OM DIG, TILLS JAG SÅG DITT NYA KOLLEKTION.

Reply
Anna Terneborg

Jag vet inte om dem är så lika, men dessa är grymt bra serier iaf: Pretty Little Liars, New Girl, Cougar Town, True Blood, Criminal Minds, One Tree Hill, 2 Broke Girls, Revenge..

Finns så många pärlor!

Reply
ANIKA

Good Christian Bitches är roligt och påminner om Desperate Housewifes.

KENZA du får INTE MISSA Vampire Diaries som går på tv 6, går klockan 19.00 på fredagar. Köp säsong 1 och 2. Helt beroende framkallande och så mycket bättre än Twilight (detta säger jag som äger alla Twilight böckerna och hitills sett alla Twilightfilmer som kommit ut).

/En Vampire Diaries tittare

Reply
Felicia

De som har gjort DH har gjort God Christian Bitches också som går efteråt!

Reply
moa

hej :) jag gick till guldfynd för någon dag sen för ville köpa lite saker för tycker att guldfynd by kenza är sjukt fint. Men det var ju så dyrt.. så kan inte köpa pga att de är dyrt, kan ni inte sänka priserna lite? kram!

Reply
E!

Såg att någon/några redan rekommenderat serien som jag hade tänkt säga men jag säger den ändå…. GCB! den är asbra och hur rolig som helst! dör fan av skratt av VARJE avsnitt!

Reply
E!

Juste fan Vampire Diaries måste du så också! denna serie är så fett med jävla bra att man dör!!! Det slutar aldrig vara spänning och efter varje avsnitt som man sett klart vill man bara hoppa över till nästa och se direkt!!!!

Reply
emma

90210 är en sjukt bra serie! den liknar inte alls desperate housewives men den är lite mer glamorös eller vad man ska säga…

PS.Älskar ditt hår,skulle också gjort så om inte det var sån press på att alla ska vara lika inom skolvärlden…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*