• header

Guldfynd by Kenza

Landade i soffan lagom till Desperate Housewives! Fan nästsista avsnittet. Vet inte hur jag ska klara mig utan denna serie? Följt den sedan avsnitt ETT! Vet ni någon serie som påminner mycket om denna? Ge mig tips!

Nu ska jag göra i ordning en skål med kladdkaka & glass och mysa till det rejält här i soffan. Puss! ♥


Mina örhängen kommer från Guldfynd by Kenza, ute i butik nu!

232 Comments

Amanda

One tree Hill! Serien blir bara bättre och bättre! Ett avsnitt och du har inget liv längre!<3

Reply
Fanny

Pretty Little Liars är VÄRLDENS bästa serie! Du fastnar vid avsnitt ett, se den! Hoppas att du kommer gilla den! :)

Reply
Amanda

Grey’s anatomy! :D as bra, drama sex död typ som dh ;) annars GCB eller revenge alla är jätte bra men grey’s är ju då min favvis! :D

Reply
hedda

det finns en film som jag tycker är lite lik desperate housewives. den heter “the women”. rätt underhållande :)

Reply
Christel

Jag har också följt den sen avsnitt ett och sett sista avsnittet som jag har för mig är ett dubbelavsnitt. Faaaan vad jag grinade, det kommer hända så mycket i det sista. Så himla spännande men tråkigt att det slutar, slutar dock med ett sådan slut så att det skulle kunna fortsätta med nya karaktärer.

Reply
Filippa

Desperate Housewives är det bästa programmet någonsin! Hoppas bara att dom inte sätter åtal mot Gabbie! Btw du har världens bästa blogg! Din stil är bäst, önskade att jag hade samma snygga kläder som du! :)

Reply
Batol

Såg dig idag i Gina tricot i Vällingby flippa ur blev jätte glad att se dig men sen vågade jag inte gå fram för du såg stressad ut-.- skulle vilja jätte gärna se dig igen! Ha en bra kväll puss.

Reply
Ella Finne

En serie som jag verkligen följer (som du säkert har sett någongång) är Grey’s Anatomy. Har för mig att du har skrivit att du sett den i din blogg men kommer inte riktigt ihåg. KRAM URGULLIGA KENZA

Reply
ana

Du måste kolla på One tree hill. Sjukt bra serie, verkligen! Världens bästa, man blir helt fast. Började gråta floder när det slutade, sjukt haha!

Reply
Rebrcka

Vampire diaries borde du verkligen ge en chans, bästa serien det händer något hela tiden:) Inte för att den är lik desperate men ändå ;)

Reply
Victoria

How about Gossip Girl? It’s not really the same, but I think you may like it. By the way, you look stunning as always. xo

Reply
Sara

Pretty Little Liars! Visserligen handlar det om lite yngre tjejer, och det är bara ett och samma mysterium de försöker lösa, men det är faktiskt en otroligt bra serie! Och så är böckerna också sjukt bra!

Reply
Zaara

GCB ! den påminner lite smått om DHW GCB är verkligen en bra serie eller new girl ! :)

Reply
Carolina

Många skulle säkert säga Good Christian Bitches (GCB) men jag tycker inte personligen att det är någon höjdarserie faktiskt. Lite smårolig ibland och om du mest vill ha något att slötitta på så är den serien bra :)

Reply
Elin

GCB påminner väl lite grann, rika “tanter” liksom :P Hur som helst är det en riktigt bra och rolig serie tycker jag :) Fast jag har bara sett typ tre avsnitt.. Haha!

Reply
helene

En serie som egentligen inte alls är som DH men som förtjänar all uppmärksamhet är Ringer. Hört talas om den? Sarah Michelle Gellar (Buffyyyyyy!) är huvudpersonen i serien och den är helt sjukt bra. Aldrig sett en sådan bra serie med så mycket spänning i varenda avsnitt, det är liksom prison break spännande! Värt att kolla in :)

Reply
Agnes

Om du inte har sett Revenge kan du göra det, den är inte s lik men fastnade vid första avsnittet!

Reply
Ellen Klersell

Pretty Little Liars är en bra serie! Men vetinte riktigt om den liknar Desperate Housewives helt men tror det är ungefär lika!

Du är bäst Kenza! Puss ♥

Reply
Johanna

tror du skulle gilla pretty little liars, om du inte redan sett/testat den :) påminner liiiite om dh förutom att huvudpersonerna är yngre :) när man väl kommit in i den är den hur bra som helst!

Reply
emelie

Älskar DH, men är även galen i Scrubs. Kanske inte så likt DH, men satsa på att köpa ett par säsonger av Scrubs. Du kommer bli som besatt :)

Reply
Marica

Sörjer också att Desperet Housewifes är nästan slut. Jag har dock bara sätt den sista säsongen. Verkligen beroende framkallande serie. Får väll titta på alla dom gamla säsongerna så att jag överlever. ;)

Reply
Sofia

Vad kostar dom superfina örhängena,och finns dom i alla butiker?
Jätte fina!

Reply
Malin

GCB! Good christian bitches :) riktigt bra! Går på femman om jag inte minns fel. Typ desperate housewifes fast mer kristet :)

Reply
Lisa

Hej! Vet inte om denna påminner om dh men om du inte sett pretty little liars så borde du testa den serien.. :)

Reply
Camille

Asså det är inte likt Desperate Housewives men det är en grym serie som jag och mamma alltid kollar på efter Desperate Housewives, och det är Ghost Whisperer (på 7:an)! Den är så grymt bra! Ge inte upp efter ett avsnitt !! (det har gått i 20 min nu så denna gången kanske inte är så bra om man hoppar in nu) Sen imon är det Greys Anatomy (på 5:an) Det är också en serie jag och mamma har följt sjukt länge!

Förlåt att de inte är lika Desperate Housewives men det är några andra tips då… ;) Älskar din blogg!

Kram Camille <3

Reply
josefine

kika på GCB, good christian bitches, grymt kul serie men kanske inte som desperate housewives dock :)

Reply
Linda -+The+world+is+my+playground

Du kan alltid titta på the real deal:
Real housewives of OC, New Jersey, New York, Atlanta….
Själv gillar jag “GCB” (vet inte om den går i Sverige än), läckra kläder och tjejig.
Revenge är spänning och grymt bra…
Kram,
blogg.amelia.se/lindasblogg

Reply
Mina

Vet ingen som er akkurat som Desprate Housewives, men vil du se en sykt bra serie burde du sjekke ut Revenge! Mest spennende serien på lenge! :)

Reply
Ajsa

Det är en ny serie som har kommit ut. Den är skit bra! Det är typ en blandning av “Sex and the city” och “Desperate Housewives”. Den heter GCB och står för ”Good Christian Bitches”. Den går på kanal 5. Men nu är det så att man måste betala för att kolla.. Men om man googlar in det så kommer det ju fram olika sidor man kan kolla det på. :) här kommer lite så kallad “fakta” om den.
Iförda rosa cowboyhattar, skyhöga Louboutin-pumps och med blingade mobiltelefoner i högsta hugg kommer en ny samling alfahonor att göra entré i Kanal 5:s vårtablå.  Dramakomedin GCB har blivit en av säsongens mest efterlängtade och omtalade tv-premiärer i USA. Dels eftersom den väntas bli Desperate Housewives nya efterföljare, dels eftersom den bygger på boken Good Christain Bitches (Kim Gatlin) vars titel har fått religiösa grupper att dra efter andan i bibelbältet.

Hoppas du gillar den! :D Ha en underbar dag kram! <3

Reply
Sofia

DET ÄGEEEEEEEER! Har du någon favorit av hemmafruarna? :) SÅ JÄVLA RÄTT ATT DET BLEV TOM OCH LYNETTE IGEN, GRÅÅTER.

Reply
Elin

Ååh jag dog när Lynette och Tom blev tillsammans igen! Grina som ett väldigt hungrig bäbis! Som jag väntat!! :)

Reply
Dixi Wonderland

Super kul att jag faktiskt inte missade chatten ikväll. Blev så glad över att det faktiskt var du som hade skickat mailet till mig. Det betydde mycket!

Reply
Emma

Såg sista avsnittet igår, det allra sista. Grät en skvätt… och ville ha mer, mer, mer! Den kan bara inte vara slut :(

Reply
Johanna

Det är ett pogram som kommer efter despret
Och det heter GCB det är jättebra och det är lite liknande.

Reply
Sandra

GCB är rätt så lik! Faktiskt riktigt bra när man kommer in i den :) Inget kan ju omöjligt slå Desperate Housewives men GCB är ett bra komplement!

Reply
Kajsa

Åååh, ja det är helt hemskt. Efter det allra sista avsnittet ska jag ladda ner alla säsonger, hehe. Men en annan serie som jag gillar är iallafall Cougar Town. Inte så jättelik, och har något uppehåll på teve just nu, men gryyymt bra, plus bra humor!

Reply
Mimi

GCB är rätt bra.
Men snälla kolla in serien THE VAMPIRE DAIRES något liknande BUFFY så du kommer nog att gilla den.
Den har pågått i tre säsonger nu så kolla in den. Visst pilot avsnittet är inte något vidare men jag lovar den är grym.

Reply
Anonym

Du har börjat blogga jätte sällan. Synd tycker jag, och jag tror att många kan hålla med mig om det.

Reply
Mimmi

desperate housewives är bästa serien!
skulle oxå vilja veta en liknande serie…
vill bara säga att jag älskar dina outfits!
hur gör du ditt hår så fint och vågigt?

Reply
Matilda

kenza hur tycker du att dina rosa toppar har hållit? funderar på att göra något liknande men i en annan färg, så hur håller färgen? KRAM

Reply
Rebecca

Du borde kolla på Greys Anatomy om du inte redan gör det (; den är liknande och as bra!

Reply
Emma

Den nya GCB kanske? Eller en ännu nyare serie som heter Girl tror jag, den är dock mer lik sex and the city sägs det, och sänds nog på typ canal +.

Reply
IRINA

Pretty little liars! Jag är också ett stort DH-fan och var inte alls öppen för förslag till någon annan serie förrän jag till slut var så rastlös att jag laddade ner alla säsongerna!:)

Reply
Linnea

serien GCB (Good Christian Bitches) är sjuk rolig och mycket drama med en massa damer i texas, den är den serie jag stött på som är mest lik DH. den är att rekomendera

Reply
Tj

Hey kenza :) just wondering if I’m correct but on your instagram foto is that kanye with you ? Since he’s on tour and you’re friends ? :) xo

Reply
Mallan

Kenza! Jag är sjukt nyfiken på när och vad du ska tattuera dig! Älskar de du redan har:) vi vill även se dina kläder du skaffade från gina trivit! ;)

Reply
Hanna

Serie-freak som jag är har jag koll på massor med serier och den överlägset bästa är The Vampire Diaries! Brutalt bra serie! 3 säsonger ute och den fjärde kommer ut i september ;)
Du kommer inte bli besviken!
Kram kram :)

Reply
Tiger

Pretty little liars är typ som en blandning av DH och Gossip Girl. Jag tror säsong 3 börjar om några dagar. Bara att sätta igång med S01!

Reply
Tiger

Och just det, Suburgatory handlar om en tjej som flyttar från stan till förorten där allt är typ som en parodi på DH, haha den är sjukt rolig!

Reply
jaaaa

Helloooow cutiepie

Good christian bitches e skiiiiiit braaa och precis likadan som desperate housewifes. Missa inte “Dont trust the bitch next door” samt “Scandal”
och även “common law” hur braaa serier som helst :D

Reply
Alva

One tree hill(OTH) är verkligen en serie du ska sattsa på! Jag har sätt alla 9 säsonger tusen gånger och det är så tråkigt att det nu har slutat i år. Grät i flera dagar efter så så fast var jag. Jag kan bara säga en sak att de första två/tre avsnitten i säsong 1 är lite skumma men sen är du fast det lovar jag!

Reply
jaaaa

oj jag glömde “GIRLS” det är precis som sex and the city minus alla pengar som typ ingen har i NYC :D

Reply
alison

desperate housewives har aldrig fallit mig i smaken, men däremot om du vill se en riktigt bra serie kan jag rekommendera game of thrones! sjukt bra serie. och ligger 4:a på imdb på mindre än ett år! värt att se.

Reply
heddan

Lipstick jungle! SÅ BRA.. dock finns det bara två säsonger typ :( men SÅ VÄRD ATT SE!

Reply
Dani

Ojojoj Kenza!!! Hur kommer det sig att du valde att hänga i soffan istället för att gå kolla när din “polare” Kanye west uppträdde på Globen samma kväll ;)?

Reply
Johanna

Gossip girl är helt enkelt bäst!!! Trodde inte alls på att de skulle va bra först men när jag väl började kolla blev jag helt fast! Snygga killar också ;)

Reply
Emma

Hej! Jag har verkligen fastnat för gossip girl. Den är sjuuukt bra. Du skulle inte ångrat dig om du började följa den:D

Reply
H

Påminnner inte om Desperate men är den bästa serien på år – Hart of Dixie. Handlar om Zoe Hart (Rachel Bilson) som flyttar från New York till Blue Bell i Alabama för att arbeta som läkare. Väl där händer det en massa roliga saker!

Reply
Belinda

Snyggt! Det är så snyggt o ha enkla accessoarer! Less is more! :D jag har ritat av Beyonce! Skulle uppskatta om du tog en titt på den i min blogg, KRAM! :)

Reply
Elin

Varför var du inte och träffa/kolla på Kanye West? Var inte ni jättebra vänner?

Reply
louise

Pretty Little Liars det är som DHW fast för lite yngre det äger och man fastnar för det direkt :)

Reply
Tanten

Kan inte tipsa dig, avskyr verkligen desperate houswives. Men annars är Sex feet under, L word & Gilmore Girls riktigt bra.

Reply
Mollie

ÅHH jag har också kollat på DH sedan avsnitt 1 och en serie som påminner mest är väl Pretty little liars och det är ju som DH fast dom är yngre <3

Reply
annika

pretty little liars, gossip girl och vampire diaries är bra! Men jag tycker fortfarande Desperate Houswives är den bästa programmet i hela världen :/

Reply
Jenna

Pretty Little Liars, Once Upon A time, och Rookie Blue! Tre helt awesome:iga serier! :)

Reply
sofia

inte som är som DH men finns flera sjukt bra serier!
Greys anatomi
Pretty little liars
How I meet your mother
big bang theory
:)

Reply
Jaana

GCB vet jag ska bli den “nya” desperate housewives, men har inte sett den själv så.. Annars en mysig serie att titta på är Hart of Dixie, fast det finns bara en säsong hittills tyvärr :/

Reply
J

Jag är förvånad över att typ ingen har sagt 90210, den är verkligen inte lik dh men jag har sett typ dom flesta serierna och kan med utan tveka säga att den är den lätt bästa! Men som med alla serier, ge den en chans :) plus att jag tror att det finns gamla avsnitt med men dom är inte lika bra! Snälla det skulle vara jätte roligt om du började följa den!!

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Jag skulle vilja att du svarar på några frågor, för jag skriver en uppsats om mode. Tänkte att du skulle vara den perfekta personen att göra det, eftersom du är så modemedveten:)

Hur klär du dig ?
Hur är modet nu i Sverige ?
Följer du trender ?
Har det hänt någon gång att du verkligen hatar den nya trenden ?
Är det många olika stilar i Sverige ?
Vad är din favoritstil just nu ?
Tacksam för svar :)

Reply
Sarah

GCB, Good Country Bitches, är typ en exakt copia av DH men det spelar sig i Texas ;)

Reply
Erika

One Tree Hill! Du bara måste titta på den serien, så sjuuuukt bra :)

Sen är Vampire Diaries och Pretty Little Liars också jättebra :)

Reply
Therese

One Tree Hill!! HELT KLART. Trodde inget kunde klå DH men där har du serien som gör det.. Så bra. Blir bara bättre och bättre och bättre men tyvärr är det ju sista säsongen nu, booo! :(

Reply
bella

GCB är ingen ide att följa eftersom den lagts ner i USA efter 10avsnitt.. Men jag rekommenderar verkligen REVENGE!! säsong ett är precis slut i Usa och säsong 2 börjar i September igen :):)

Reply
Emma

Ser att många rekomenderar GCB, men det är ingen ide att börja titta på det. Det har blivit nedlagt, så det finns bara en säsong. Onödigt att fastna när det inte kommer fortsätta..
Finns inte så mycket liknande DH, men Revenge är en “ny” serie med massa rika backstabbande, snygga människor! Väldigt välgjord och spännande serie faktiskt :)
Kollade du klart på Buffy förresten?

Reply
Anna

Slutet på DH är i princip som gjort för att det ska bli en spinoff. Så har man tur kommer det bli en ny säsong med lite yngre och nya skådespelare :)

Reply
Amanda

Alla som tror att Gaby kommer bli åtalad har fel. Det är hon gamlingen på gatan som tar på sig skulden. Hon hörde Carlos och Gaby prata och då sa hon att hon skulle skylla på sig. Men gamlingen hann redan göra det. Och ingen fick något straff eftersom gamlingen är döende.

Reply
Amanda

Men en annan serie som är bra är väl Revenge haha! Är iallfall fast och har laddat ner hela säsong 1 hoppas att den fortsätter gå.

Reply
Miifi

Jag har börjat kolla G.C.B, ganska rolig och det handlar om ett gäng fruar ;)

Reply
Petronella

Pretty Little Liars, kolla bara trailern på Youtube och man håller andan hela trailern. Har sett varenda avsnitt och aldrig blivit besviken och aldrig blivit lämnad utan att ha dragit efter andan flera gånger under avsnittet! Tycker allt att du ska ge det en chans, sedan har alla i serien sjukt snygg stil, så man får även inspiration till snygga outfits hhihi :)

Reply
Lisa

Du måste se One tree hill!!!!! Den serien är så otroligt fin och man känner verkligen igen sig i karaktärerna. Man skrattar och gråter och njuter av all den fina musiken som är med också. Rekommenderas varmt :)

Reply
Malin

Pretty little liars är som dhw fast med ungdomar och är såååå bra och spännande:)

Reply
Liina

Heej Kenza:)
Once upon a time. är grymt bra!!(tycker jag) fast inte så likt DH.. men ändå;) De har tyvär redan gått på TV tror jag? Men du kan kolla på Watchseries.eu Där kan du kolla ALLA amerikanska serier..
puss o Kram!
Älskar dig o din blogg!!<333

Reply
Axelina

SEX AND THE CITY!

BÄSTA SERIEN, kände en riktig sorg när jag var på sista avsnittet, man blev ju så van vid att följa deras liv :)

Reply
sandra

Kom precis på att du ville ha en serie som liknar DH, och då är ju inte game of thrones ett bra exempel. haha. men det är en sjukt bra serie ändå!

Reply
Victoria

GCB är typ som den. Brukar vara efter DH på tisdagar men nu har det tyvärr varit sista avsnitten av det för den här säsongen. Iallafall så är serien rolig och spänande. Du får väll köpa dvd eller ladda hem den :)

Kramar/ Victoria

Reply
Madde

Everwood är en mycket bra serie, fast den är så långt ifrån desperate housewife man kan komma men absolut sevärd!

Reply
-

One Tree Hill!!!!!!!
Såg att många skrev pretty little liars, men tycker det är för lite yngre tjejer. Inget för en tjej på 20 + liksom :)

Reply
Emma

Pretty Little Liars är nog världens bästa tv-serie, lite samma som DH fast med yngre personer och mer spännande. Annars är Revenge också bra, men man måste ge det två-tre avsnitt innan man blir fast av det. Puuss älskar din blogg!

Reply
Malin

Ser att en annan Malin precis ovanför skrev EXAKT det jag skulle skriva. Se REVENGE! Absolut bästa serien och även killen kommer gilla den! Inget snack om saken.

Reply
Natasja

KOlla på GCB eller Revenge! GCB tycker jag dock är snäppet bättre än revenge :)

Reply
Isabelle

Pretty little liars!! är precis som desperate housewifes förutom att dom är 16/17 osv. det är asbra och super (!!!!!) spännande!

Reply
julia

Revenge är sjukt bra! Påminner kanske inte så jättemycket om desperate housewives men man får i princip samma känsla av den serien som man får av dh, haha :)

Reply
Natta

Du mååååååååste se hart of dixie!!!! Världens underbaraste mysigaste serie. Tror du kommer älska den!

Reply
Louise

Susan flyttar tom och lynette blir tillsammans igen, mrs mcklusky tr på sig skulden för mordet sen dör hon så alla blir friade:) sist åker Susan ifrån wisteria lane och då står alla som dött från säsong 1 och vinkar till henne. Så nu vet du slutet ! Mo haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*