• header

BORING

Nu får min pojkvän ta och komma hem tycker jag!!!! Så jäkla tråkigt och tomt här hemma. Saknar honom. Saknar till och med hans serbiska sång i köket haha.. Imorgon kommer han hem! Längtar. ♥

Dags för oss att boka en resa utomlands nu också. Det lutar åt någon ö….någonstans. Eh, Italien kanske? Någonstans där det är relativt solsäkert i juli iallafall. Och god mat. Maten är viktig.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i ett bad och läsa en bok. Puss!

Mina snygga shorts. Ni har sett dem förut, men de tåls ju att titta på igen. Minns hur jäkla lång tid det tog att sätta fast nitarna!! Fingrarna blödde haha.

168 Comments

jazmine

Åk till MALTA! det är helt underbart..och är som en ”ö” utanför Italien! de är helt underbart där..en av de bästa ställerna jag har varit på! maten..vädret..havet, allt! det finns olika ställen i Malta med..och tycker mest om Bugibba! dit borde du åka! helt uuuuunderbar! :)

Reply
Anne

I was wondering if you would put a link up where I can buy those shorts.
I have sourced after them for a long time now, but I can’t seem to find them.
Will you help me?

Thanks.

Reply
Jenny

Jag måste bara fråga dig några frågor.
Jag ska till Alcudia i år, hur tyckte du att det var? Rekomenderar du det stället och kommer du ihåg namnet på den fina stranden som ni gick till?
Sedan undrar jag vart du har köpt linnet/klänningen som du hade under din jeansjacka för någon dag sedan, den var så snygg!(färgen på den var lila).
http://kenzas.se/2012/06/09/9e-juni-2012/

Du är verkligen den bästa bloggerskan, kram<3

Reply
Linnéa

Åk till Grado! (Ö i Italien)

Varmt rekommenderat restips. SÅ. HIMLA. VACKERT.
+ Underbar mat.

Kram! :)

Reply
Om nitarna :D

Hej! Vart kan jag köpa nitar, vill gärna också sätta på de på mina byxor :D hihi. Skulle vara tacksam för ett svar :D ha det bra!

Reply
Anniquitita

Här kommer världens bästa ställe att vara på just nu; Nerja. Ligger i södra Spanien nära Malaga. Tropiska snorkelvatten, grottor och helt avskilda små vikar. Underbar mat och mysiga gränder.

Annat ställe som också är helt underbart är Bolonia i södra Spanien. Vidsträckta stränder och dyner där man kan äta gott, rida och runt omkring finns massa fina stränder som Conil, Tarifa (surfparadis), Caños de Meca. Riktigt varmt nu också (30 grader just nu). Och allt är oexploterad av svenskar och turister!!=) (dock väldigt mkt hålligång)

Reply
Maren

Jeg skal til Sardinia i sommer:) Anbefaler deg å lese litt om den øya, ser fantastisk ut!

Reply
Maya

Hey doll! I just Love ur blog! U r so cool and so unique! From which city in Serbia ur bf is? Im from Serbia too :), when will u visit Serbia again? I recomend for a good vacation Greek island as Corfu , Zakintos and Lefkada! kisses xoxoxo

Reply
Charlotte

Asså hur sätter man på nitar på kläder? skulle du kunna visa/ förklara? :) btw älskar din blogg så galet mycket och skulletyp döda för ditt utseende + din garderob! ♡

Reply
Ss

“men de tåls ju att titta på igen”

=

“men de tål ju att tittas på igen”.

Gör om, gör rätt. :)

Reply
Emma

Hej Kenza!
Kan inte du göra en videoblogg / inlägg om hur man sätter fast såna nitar på shorts t.ex.?
Skulle varit ascoolt, har aldrig riktigt fattar hur man gör :/

kram!! / Emma
sjukt snygga shorts btw.

Reply
Hanna Purunen

MALTA!!! MALTA!!! MALTA!!! MALTA!!! MALTA!!! europas mest solsäkra ställe med god mat och låg kriminalitet:)

Reply
Maya

Hey doll! I read ur blog every day! U r so cool and so unique!
From which city in Serbia ur bf is? Im from Serbia too :) when will u visit my country again? And for a good vacation I recommend Greek islands as Corfu,Zakintos,Lefkada! I chose Lefkada for this summer for me and my boy! Bigg kisses for u …xoxoxo

Reply
Nicole

Åk till tela viv i Israel, riktigt fint och sevärdigheter + att det är 35 grader i juli.

Reply
Elin

Åk till Capri! Så sjukt fint där! Rekommenderar det verkligen! Jätte romantiskt också!

Reply
Helene

Hei
Jeg virkelig elsker klesstilen din, du er så pen! Får masse inspirasjon av å lese bloggen.
Hilsen din norske fan<3

Reply
Amanda

Heej ,vill gärna veta vart man får tag på nitar?så att man kan sätta fast dem på t.ex. Jeans?:)<3 hoppas du svarar!!

Reply
karolina

Ska med familjen till släkten i Serbien först, sen på semester till Hanioti på Kassandra (Halkidiki) med familjen i juni, och med pojkvännen i augusti till Alghero på Sardinien, ska bli grymt kul och mysigt! :) Jättefin natur verkar det vara där.

Reply
anna

Åh min pojkvän är också utomlands, han åkte i förrgår och jag går verkligen sönder utan honom.. Haha! Men we’ll make it!

Reply
Imaneburnedthattoast

You’ve ever been to Greece? We’re visiting Greece, the island Kefalonia to be exact, this summer and it’s going to be aaaawesome.. The nature there is so incredibly beautiful. Can’t wait!

Reply
Clara

Om ni vill ha en vacker ö, kolla in samos, en grekisk ö där det finns delfiner, snorkel vatten, mysiga tavernor, sand och sten stränder, jätte mysiga små byar och trevligt folk :D har varit där två gånger och det är en av mina favorit platser :) man kan även ta färgarn över till Turkiet och shoppa på marknaden där :D
Rekommenderas stark!
Kramar

Reply
J.

Du borde åka till Sardinien eller Capri. Från Capri kan du ta och åka med båt till fastlandet om du vill :D

Reply
jenny

Hej kenza! Jag har ett riktigt bra resetips till dig om du vill på ett litet äventys också. Mitt tips är filipinerna. Där är dem finaste paradisöarna i världen! Min familj flög till en ö som hette cebu sen tog vi en taxi ut till havet och tog en båt ut till en som hette malapascua. Vi var där i fem dagar och fyra av fem dagar åt vi på samma resturang! För maten var så himla himla god! Vägarna var väldigt dåliga så det tog tre timmar att åka nio mil! Men vattnet var så himla himla fint! Nästan helt klart! Många svenskar åker till filipinerna också. Filipinerna var en engelsk koloni förut så alla kan prata engelska och det känns väldigt tryggt!

Reply
Elin

Hej!!
Var kan man köpa nitar och hur gör man för att få fast dom
Kram till världens bästa kenza!!<3
(glad för svar)

Reply
Melissa

Prøv Singapore! Det er virkelig et fedt sted, og der er sygt varmt! Ellers kan jeg virkelig anbefale Tioman i Malaysia!!! :D

Reply
klara

Vill du åka till italien och ha det solsäkert med typ VÄRLDENS godaste mat, ska du åka till Sicilien, åk runt på ön, till de små smultronställen så ska du se att du får en kanonsemester samt jättejätte romantisk. //den med egna erfarenheter av denna semester, hihi! :)

Reply
Desirée

Sicilien är jättefint. Har varit i Cefalú, i den gamla delen. Nya delen är som vilken ort som helst, inget speciellt men gamla, åh vad fint och mysigt det var!!! Skojar inte när jag säger att alla restauranger (men några få undantag) hade en Michelin stjärna. Världens godaste mat och så mysig ort (gamla delen!) Helt fantastisk semester vi hade där!
Ska till Sardinien (Alghero) nu i juli faktiskt, verkar också jättefint. Mysig, lagom stor semesterstad, jättefin sandstrand och smarrig mat kan jag tänka mig (som man får i hela Italien skulle jag tro).

Kram på dig Kenza :D

Reply
elin

Amalfikusten är ju bland det finaste som finns.. Så kan man bo på olika byar längs kusten eller bara stanna på ett ställe beroende på om man bara vill slappa eller utforska lite. Helt underbart hursomhelst. Så ligger världens romantiskaste ö Capri en kort båttur från kusten, en liten ö men de har hotell om man vill bo där hela tiden, helt galet vacker :) Tycker helt klart ni borde åka dit. Hur vackert som helst.

Reply
Sofia

Superläckra!

Förslag på resa: Santorini, en ö i Grekland, som är sååå vacker och romantisk. Se solnedgången i Oia kan få vem som helst att vilja falla ner på knä ;) klarblått vatten och flera typer av stränder att välja mellan, plus att från Santorini utgår nästan all båttraffik till närliggande öar, toppen! Tips tips

Reply
vendela

Hej hej! Jag har ett restips till dig: Vietnam. Många tror att det är samma sak som thailand men det är det inte. Det är inte alls lika mycket turister, maten är väldigt vietnamensk(De ändrar inte på något för turisternas skull) och det är underbart. Min syster var där i februari och hade det helt fantastiskt. Hon åkte till en ö som heter Phu quoc. Där bodde hon på ett ekologiskt resort som heter Mango Bay. Allt var ekologiskt. Man sover i bungalower och ligger två min från vattnet. Där kunde man gå på en härligt vietnamensk matlagnings kurs(på resortet) och det fanns mycket att upptäcka. Hon åkte till en peppar farm, pärlodling mm. Hon var också ett dygn i huvudstaden vilket också var en upplevelse. Det finns långa vita stränder och solen skiner. Du som vill åka till en ö med god mat. This is it!

Hoppas du uppskattar tipset! Ha det bra, kram

Reply
Moa

Hhhahaahaha jag dör!! Hans serbiska sång i köket, får gärna slänga upp en video när han sjunger den! Hoppas allt är bra med dig Kenza, när byter du header btw? <3

Reply
Amanda

Jag skulle rekommendera Capri som är en superhärlig och vacker ö utanför Neapel och Sorrentos kust i Italien. Annars har jag hört att ön Sardinien ska vara ett riktigt bra semestermål, är själv riktigt sugen på att uppleva det stället!
Amalfi-kusten i Italien är också en stor favorit, aldrig vart på vackrare platser än där och hade ständigt uppe kameran!!

Hoppas ni kommer fram till något härligt val av resa:)

Reply
klara

jag gick in och tittade pa kategorien ,bilder och filmer pa mig mfl 2007. da var du tillsammans men nan annan. Anthony, eller nat. var itne du tillsammans med aleks da XD

Reply
Liza

Sök på Google/youtube efter tutorials på hur man sätter på nitar. Shortsen borde man väl kunna hitta på 2nd hand, jc och andra butiker som säljer le vis’.

Reply
aine

ÅH! Åk till Sardinien, en ö i södra Italien – det är hur fint som helst där + att maten är helt underbar!!! :D

Reply
ida

Kan rekommendera Verona i Italien, grymt underbar stad och väldigt romantisk! Romeo och Julia bodde ju där och deras hus finns kvar som turistställen :) Dock är invånarna inte så bra på engelska där.

Reply
Maria

Kroatien, Hvar! Bra party, kristallklart vatten, underbar mat,man kan göra många roliga utflykter och maten är fantastisk vart i kroatien man än är:)

Reply
my

tips: San Remo! Det är världens mysigaste stad vid Italienska kusten. Den ligger 40 minuter från Nice och har nästan alltid tip top-väder i Juli. Det är mysiga stränder, överdrivet god mat, shopping, mysiga gå-gator, fantastisk italiensk glass vart man än går, vinbarer och även najsa barer och en del uteställen. Eftersom att det ligger nära Nice och ja hela franska rivieran så kan man ta tåg eller buss till Cannes och Nice till exempel. Om man vill festa mer eller se fler städer!

Reply
Jinni

Kommer ihåg när du gjorde dessa, shit känns inte som att jag följt din blogg särskilt länge men när man känner igen grejer från tidigare somrar liksom… tiden går..

Reply
EMELIE

ITALEN ÖN SARDINIEN ÅK DIT HUR MYSIGT SOM HELST OCH VARMT I JULI! JAG SKA DIT I JULI OCH DÅ KANSKE JAG TRÄFFAR DIG DU HA DEN SNYGGASTE STILEN EVER, SNYGGASTE KLÄDER OCH DITT HÅR ÄR PERFEKT HELA DU ÄR PERFEKT!!!!<3 ÄLSKAR DITT UTSEENDE OCH ALLT PÅ DIG!!

Reply
Mary

OH YES PLEASE come to Italy!!! *-* i want to meet you love you! please come to Abruzzo *-* there’s the sun e the beach everytime :) i live near the beach so..! :)

Reply
Minaaaa

Vet du kanske vad låten heter som han brukar sjunga? :D Skulle varit lite smått roligt om du kunde filma han när han sjöng :p

Reply
Ines

Jag tycker ni ska åka till Kroatien, dom har massa fina öar och maten är att dö för! Så god!
Romantisk stad!
Det rekommenderar jag iaf :)

Reply
Anonym

Kenza, fina fina du. Jag vill läsa om något som berör dig. Som du tycker är viktigt i livet. Jag tror att detta kan göras utan att bloggen får en politisk prägel.

Skriv om vad du tycker är viktigt. Ytligt blaj i all ära, du förpackar det snyggt, men jag tror du kan ge mer.

Ha en fin kväll, vet hur det känns, saknar min karl med :/ De rackarna.

Reply
Annso

GREKLAND! Stotta deras ekonomi. :) Vackraste platsen pa jorden ar Samos, ligger nara Turkiet sa det ar VARMT nu.

Reply
Nerma

Åt till Capri! Det är en liten otroligt vacker ö i södra Italien som är känd för god mat, bra shopping (faktiskt för en liten ö) och fantastisk vy från toppen av ön som man tar sig till med hjälp av en linbana. Min man och jag gifte oss där för tre år sedan, kunde inte ha valt ett mer romantiskt ställe. Vill man bo något billigare kan man välja något av hotellen på Anacapri, byn som ligger utanför själva lilla staden Capri, men som är bara ett par minuter ifrån smeten. Man tar sig fram med deras välkända taxi utan tak, eller bussar som åker non stop. Åker ni dit så måste ni käka på restaurangen Da Gelsomina http://www.dagelsomina.com/
Världens vackraste utsikt, sjukt god mat, inte dyrt alls, plus att de hämtar en från Anacapri /free of charge) och skjutsar tillbaka en ner igen efter maten. Dessutom så har de pool där uppe som man kan svalka sig i efter maten :))
Ja, ni kommer säkert ha kul vart ni än åker men Capri är ett av de ställen man bara måste se innan man dör.
Själv ska jag till Kroatien i år. Orten Trogir. Varit där? Sjukt vackert där med!
Skulle vara kul om du svarade :)
Kram från en något äldre läsare!
Nerma

Reply
Lex

Har några riktiga smultronställen i Italien ( bodde en period där för nått år sedan).

Nr1- TROPEA, Calabrien. Geniunt och äkta, en riktig pärla i södra Italien. Mer kärlek får du leta efter! Åker du dit, är Lido Tropical det skönaste strandhänget! Folket är underbart där!

Nr2- Cagliari, Sardinien. En stad med både shopping, strand och uteliv! Mycket folk i åldern 20-30.

Personligen tycker jag att ni ska åka till Tropea :)

Reply
Hanna

Jag tror inte det är smart åka till Italien när du inte äter vitt bröd eller pasta för det och pizza är typ det enda dom äter där ;)

Älskar din blogg btw! :)

Reply
jess

Tycker du inte synd om din hund när du reser i bort från honom hela tiden? kasnke lite dumt att skaffa hund när du reser flera gånger per år :p

Reply
Zita

Går det att sitta ner på en stol med de shortsen? Det måste göra svinont! De är väldigt fina, dock.

Reply
Bella

Kom till Spanien! Både Nerja och Bolonia är underbart! Men även Marbella och Estepona där jag bor under sommaren! Sjukt varmt, god mat, bra party och trevliga människor! Rekommenderar starkt! ^^

Reply
Marta

yeeeeeeeeees please come to Italy! And come to Tuscany we have the best cities and the best food (Firenze, Arezzo, Siena!)
It’s like a dream living here.. no pollution, beautiful hills and a big sun all summer long

Reply
Anna

Åk till Capri om ni inte vart där. Världens vackraste ö sägs det, och det är det verkligen. heeeelt fantastisk.

Reply
Katarina

Ja om man ändå hade det så skönt att man bara kunde boka en utomlands resa varje månad.

Reply
Sanny

Tips på Ö : Hvar i Kroatien är helt fantastiskt..väldigt romantiskt och mysigt. Solsäkert med för den delen :)

Reply
Wilma

Åk till Mallorca!!! Jag looovar dig att det är bra där!!! Det är ju ett av världens mest “turistbesökta stället” (Vet inte hur man ska säga det;)) I staden Palma finns en superator vattenpark<3 Och dääär ÄR det god mat Maccen finns tillochmed i mallis <<3<3<3<3<3<3!!!!! ;D;D;D

Reply
Evelina

Heej Kenza!
Jag undrade bara var man kan köpa nitar? Du brukar ju ha det på mycket av dina kläder:)
Kram

Reply
Alessia from italy!

Hi Kenza! I suggest you to go to Amalfi coast in Italy! There are so many places to go! Last summer Rihanna went there and Mariah Carey comes every single year. I live in Sorrento, a touristic town near Amalfi. You can go also to Capri from Almalfi harbour or Sorrento harbour, famous island, Ischia, an other famous island for its mineral resources and beautiful thermae!!! The food is incredible!! Trust me! Hahaha! Love you Kenza! :)

Reply
Sara

KENZAAAA ÅK TILL ALANYA/Turkiet DÄR ÄR DET JÄTTE VARMT OCH SKÖNT!!! Medelhavet knäcker och invånarna är så himla goa o glada!!!! Jag rekommenderar ALANYA starkt!!!!

ni kommer ha så kuuuuul!!!!!

Reply
Therese

Ni borde åka till Garda sjön i Italien, det är så himla vacker där. Maten är suverän och det finns många affären vart man kan shoppa loss :)Vädret är mellan 30-40 grader så man kan inte klaga :)

Reply
Uma

Sardinien är enligt mig det finaste stället på jorden. Inte på den “rika” sidan (costa Smeralda) utan på den motsatta sidan där det mesta är bevarat som det är, utan massa stränder med färdiga solstolar på som endast riktar sig mot turister. Äkta ska det vara! :) Juli är bästa månaden där.

En annan sak, när du har nitar på fickan är det inte jobbigt att sitta ner? Eller känns dom inte? Fixar med ett par shorts och funderar på om jag ska ha på bakfickan eller inte…

Reply
Anet

Go to Milan,Italy!You will not be sorry! Fashion city,with old,narrow streets,reminds me on Paris…
beautiful

Reply
Tina

Åk till Sicilien :) Finns ett otroligt vackert ställe man kan besöka där som heter cava grande del cassibile :)
Åker till Sicilien varje sommar i minst 2 veckor för att besöka familj & vänner samt åka till cava grande :D

Ett hepp tips bara! :)

Reply
Moa

snyggt :D har också suttit och nitat mina shorts sådär… haha jäklar vad ont det gör, men det blir värt det sen! :)

Reply
Andrea

Hej Kenza!
Vart kan man köpa nitar som man kan sätta på på sina kläder? och hur gör man?

Jag älskar dej och din blogg!! :)

Reply
rebecka

åk till Capri!! var där i höstas för att min pappa jobbade där. jag och min syster hade jätteroligt när vi gick runt på ön. man kan åka färja till Rom därifrån. jätte fint och varmt.

Reply
Anonym

Är din pojkvän serbisk? Btw.. du har en jätte bra blogg och är en utav dom finaste jag sätt :)

Reply
fanny

Vart har du köpt nitarna?har inte lyckats lista ut var dom finns att köpa,är jätte tacksam för ett svar!

Reply
-

Hej på dig :) Tänkte fråga dig.. Hur har du satt dit nitarna? Själv har jag köpt shorts och nitar men har ingen aning för hur jag ska sätta dit dem.
Har hört att man måste dela fickan o sånt?

Reply
Lyra

CORSICA is a gorgeous island, with good weather and stunning landscapes. And I love the culture, it’s like a mix of France and Italy :) So there’s obviously good food !!

Reply
Jessica

Kenza, boka en resa till Sicilien – ni kommer älska Palermo! Man kan bo i city sedan 20 min buss ut till stranden, inte alls mycket turister och man kan strosa omkring hur mycket som helst och självklart är det bra shopping! Jag är där hela juli om ni vill ha guide :)

Kram!

Reply
Carin

SARDINIEN!!
Jättefint, mysigt, romantiskt, soligt och jättegod (italiensk) mat!

Reply
Alma

Jag har ett underbart restips! Åk till Cinque terre. Det är det avlosut finaste stället jag varit på. Idylliskt blått vatten, underbara olivgårdarbprecis intill, de sötaste byarna jag nånsin sett och såklart underbar pizza, pesto m.m.
Stället är minst sagt värt ett besök!!!!

Reply
Kristina

Var kan man beställa/köpa sånna högmidjade shorts och var kan man köpa/beställa nitar?

Tacksam för svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*