• header

27e juni 2012

God morgon!

Sitter och äter frukost och ska snart klä på mig. Om tjugo minuter ska jag iväg, idag är det dags för plåtning! Ska plåta omslag och lite höstmode (!) för en stor tidning. Det ska bli väldigt kul, tar med mig systemkameran och tar massor med bilder under dagen!

Hittade en bild från när jag plåtades för Bubbleroom för över 1 år sedan. Då hade jag tränat 2 gånger i veckan i några månader, det är det enda som krävs för att jag ska bli FIT. Eftersom att min kropp inte är van vid träning annars reagerar den väldigt snabbt och muskler jag inte trodde fanns ploppar upp. Nu har jag inte tränat på flera månader och jag ba känner hur jag förfaller. Är smal naturligt och har alltid varit det, men det börjar ju hänga lite här och där nu…haha. Kan någon ge mig lite träningsmotivation, tack! Kanske någon vill ha en träningskompis? Gym är ju så tråkigt annars och inte kan jag gå ut och springa heller för då dör jag av all pollen typ.

Ok, nu måste jag dra! Puss!

213 Comments

Sara

Du borde testa att ladda ned “daglig workouts” som går att hitta i app store. Jag har kört med de i några veckor och resultaten är riktigt bra. Det finns en variant som är för hela kroppen och sedan även för specifika delar.
Det är gratis och går att göra hemma! Toppen! :)

Reply
Mine

Aerial ring og poledancing!!. Jeg har skrevet masse om det på bloggen min. Super bra trening, super gøy og kult!

Reply
siri

“Hittade en bild från när jag plåtades för Bubbleroom för över 1 år sedan. Då hade jag tränat 2 gånger i veckan i några månader, det är det enda som krävs för att jag ska bli FIT. Eftersom att min kropp inte är van vid träning annars reagerar den väldigt snabbt och muskler jag inte trodde fanns ploppar upp. Nu har jag inte tränat på flera månader och jag ba känner hur jag förfaller. Är smal naturligt och har alltid varit det, men det börjar ju hänga lite här och där nu…haha.”

Och du ska inte provocera..? Jag blir äcklad. Du har väl något slags ansvar för vilka buskap du sänder ut? Du är en förebild för så många unga tjejer, klart som fasen att fler och fler får extrema kroppsfixeringar som leder till träningsmani och ätstörningar. Tänk efter som alla vi andra.

Reply
Alexandra

TIP!

Kör pop-pilates!! Det är super bra för hela kroppen,det gör så att man bränner bort fettet!(de flesta supermodel kör de)

Finns en bra video på Youtube, sök bara på pop pilates :))

Reply
H.

Har sett att du gillar boxning, vilket också är min favorit!
Det ska kännas att man har tränat efteråt!
Är du sugen kan vi dra och träna någonstans någon dag, jag har bara koll på SATS här än så länge.
Är färsking i stan! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*