• header

DIAMONDS ARE FOREVER/HARD AS A DIAMOND

På bilderna ser ni min senaste & 7:e tatuering. Gjorde den för typ 1,5 månad sedan och jäklar vad ont det gjorde. Värsta stället (på kroppen) jag tatuerat mig på, men det var det värt. Jag älskar min diamant.

425 Comments

Bella

Jag älskar den, skit snyggt! Förstår inte varför alla ska kommentera så dumt, om ni inte har något vettigt att skriva, skriv inte alls! So what om hon visar lite hud, det gör ju alla bloggare men när det kommer till Kenza är det dumt? Tatueringen kanske inte har någon betydelse alls, men vadå det är ju hennes kropp? Jag gillade den i alla fall. Loveu kenza!

Reply
Maja

Folk som skrev att diamanter inte är för evigt, jo det är dem. En ÄKTA diamant, multnar ALDRIG. Den är gjord av den renaste kristall som finns, och ren kristall multnar eller rostar aldrig. Så det är sant; diamonds are forever.

Reply
Maja

Skitsamma om hon visar sitt bröst halvt om halvt. Finns folk som ställer ut fotoutställningar med temat “Nakenhet”, där man ser allt och där själva fotografen ibland själv är med i sitt verk och visar upp sig. Nakenhet är bara naturligt, samt att det kan vara något konstnärligt. Men självklart, bara för att det är Kenza, ( eller en kändis överhuvudtaget) så blir alla så extremt upprörda. Ser man däremot någon som ligger och solar topless på stranden, ja då bryr sig ingen. Patetiskt.

Reply
Michelle

Jag tycker att tatueringen är väldigt vacker med en fin placering. Du har en väldigt fin kropp dock så tycker jag du borde tänka lite på att det finns många barn som läser din blogg. :)

Reply
anonymt

visst att du troligen har bra gener men du kanske ska börja tänka på vad du stoppar i dig? du börjar se lite små hullig ut jämfört med innan. tycker dina bilder är lite vulgära också….väldigt mycket naket på senaste tiden. inget vi vill se tack.

det här kommer ju troligen inte visas eftersom du vill framstå som att du bara får fina kommentarer och verkar inte kunna ta sanningen men du ser ju iallafall det här. eller så publicerar du för att trotsa och verka obrydd. vet inte vad som är löjligast.

Reply
Emma

Det finns ju bara två alternativ med vad hon kan göra med din kommentar så uppenbarligen kommer ju något av det du skrev vara “rätt”? Och jag antar att hon accepterade din kommentar av den enkla anledningen att hon accepterar i princip alla kommemtarer.

Reply
Pauline

löjligast är väl du som ens inte vågar stå för din kommentar eftersom du är anonym, dessutom kan kenza stoppa i sig va fan hon vill för hon kommer med största sannolikhet alltid se bättre ut än dig! :)

Reply
Christel

det där var inte snyggt kenza. Tyckte inte att du skulle ha satt en diamant där. Tänk sedan när du blir äldre. Kommer du verkligen vela ha en skit stor DIAMANT där? :S men skitsamma, det är du som ska ha den ändå och de som inte förstår varför behöver inte va?Bara du tycker det känns rätt va? bra där kenza, så ska det se ut. Men sluta tatuera dig nu kenza xD du är fin som du är och nya trenden sen kommer vara en oritad kropp, svär ;)

Reply
Christel

Christel här igen hehe.
Ville bara säga, bli inte som kissie. som sagt jag gillar att du kör ditt eget och allt och det är därför jag läser din blogg, men naken, really? Även fast jag vet att många tycker att det är fierce och så, så har jag aldrig trott att du skulle göra något sånt. Stackars din släckt som ser det här. du uppmuntrar och insperar andra att fotas nakna, bra där! eller?

Reply
Tina

Värsta stället på kroppen skrev hon väl för att det inte skulle missuppfattas som värsta tatueringsstället, vad annars?!

Reply
Lindz

Jag förstår inte varför alla klaga. Hon visar lite hud. So what? Man set inte ens halva tutten. Blir ni rädda och skriker när ni ser era egna i duschen. Skulle inte tro det. Sluta vara så jävla puckade.

Tycker för övrigt att tatueringen är sjuukt snygg!

Reply
stina L

Alltså med tanke på att folk reagerar är ju för att hon aldrig lagt ut något sådant här innan. Det är inte livsfarligt att visa lite av brösten… men hon borde dock tänka på att det finns unga tjejer som ser upp till henne och som följer allt hon gör och vad hon har på sig. Kenza är liksom en förebild för andra tjejer.När jag menar med unga tjejer så menar jag inte att ungt är 15…utan nu snackar vi verkligen om att det finns under 13 år som sitter och läser hennes blogg. Det är ju trotsallt hon som bestämmer vad som ska läggas ut och inte… men man borde tänka på vad för bilder och inlägg… så man inte ger fel uppfattning för dom som är yngre…. dom tror väl det är okej att göra det då med!

Reply
Värdighet

Så bara för att Kenza har kvinnliga former så måste alla 13 åringar visa sina bröst, nu när hon visar sin nya tatuering?
Det låter ju som vissa här tillhör någon religiös sekt.

Schysst budskap med motivet, även om det kan tolkas annorlunda/negativt i vissa länder. (Och även här hemma tydligen)
För egen del tycker jag att man avsexualiserar brösten genom att inte ha massa klädesplagg i vägen. Om man inte har sett en kvinna förut är det väl ändå dags att man får göra det, eller? Riktigt vackra bilder måste jag säga :)
Bara osmakligt att många skriver så negativt om dessa 2 bilder, fyy!

Och gillar du inte bloggen kan du ju sluta komma hit, svårare är det inte, man måste inte skriva skit.

Reply
Nathalie

Tycker den ser fult och “påklistrad” ut. Synd att du förstör din kropp så. Har en grym tatuerare i Belgien “Polak Pool” som får tatueringarna att harmonisera med kroppen

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*