• header

DIAMONDS ARE FOREVER/HARD AS A DIAMOND

På bilderna ser ni min senaste & 7:e tatuering. Gjorde den för typ 1,5 månad sedan och jäklar vad ont det gjorde. Värsta stället (på kroppen) jag tatuerat mig på, men det var det värt. Jag älskar min diamant.

425 Comments

M

Kan du inte lägga upp en bild bomb på alla dina tatueringar?
Vore kul, har inte riktigt koll på hur många du har ;))

Reply
Amanda

Åh vad fin! :D Vart gör du dina tatueringar? Jag funderar på att tatuera mig snart,har massor med idéer haha men jag vet inte riktigt vilka ställen som är bra…Skulle du rekommendera någon/några? :)

Reply
Hilda

oj det där var …. vad säger din kille , är det inte skämmigt om din pappa eller din bror kollar på bloggen :-X

Reply
Anonym

Hej kenza! Kan inte du lägga upp bilder på alla dina tatueringar och skriva lite varför du gjorde dom och vad dom betyder för dig! :)

Reply
paria

Hej Kenza!
Jag har tänkt att göra min första tatuering, men undrar om du kunde tipsa mig om en bra tatueringsstudio i Stockholm eller Göteborg.
Mvh P.

Reply
ana

Värsta stället (på kroppen)hehe kan man ens tatuera sig någon annan stans?

Annars tyckte jag att diamanten inte var så fin, men smaken är bakom baken.

Reply
Elin

Så fin! Låter inte kul att höra att det gjorde så ont där, funderar nämligen på att göra på ungefär samma ställe.. :S

Reply
Emma

Hur fina bilder som helst. Det kallas SKÖNHET, och inte porr. Att våga vara kvinnlig är vackert. Så sluta upp alla att skriva att Kenzas nakenbilder är det ena och det andra. De är jättefina!

Reply
Maria

Hon menar att det inte var värsta tatueraren, utan värsta stället att tatuera sig på kroppen hallå? För övrigt måste jag hålla med några andra, det var en väldigt skum placering på denna tatuering. Och bröstet hade du ju kunnat dolt, du har faktiskt väldigt många yngre läsare.

Reply
Anna

kan du inte lägga upp bilder på alla dina tattos?
den är jättefin förrestan! :)

Reply
Lana

Hej Kenza. Jag har följt din blogg slaviskt i nästan 2 år nu. Du har alltid gett mig inspriation och förmedlat självförtroende. Men på sista tiden så har din blogg bara blivit sämre och sämra…Färre inlägg och nästan inga alls om mode… bara lite bilder på dig ibland :( Jag tror att dom flesta saknar den “gamla” Kenza. Jag förstår att folk förändras och blir äldre men det betyder inte att det ska bli tråkigt och enformigt. Jag hoppas du inte tar illa vid dig då du verkar vara en underbar tjej. Men förändringar måste ske annars tror jag att du kommer tappa läsare :(

Reply
LINDA

Hej!

Jag och min kompis har precis skaffat en ny blogg som handlar om mode, design och foto + det vardagliga livet men vi undrar hur man sätter in en “translate” knapp i bloggen så man kan översätta den..?

mvh “behöver hjälp!”

snygg tatuering btw!

Reply
emma

Jag ser att många klagar över att du visar ryggen och en liten bit av bröstet, men egentligen.. vad gör väl det? Det är din blogg, din kropp och du gör som du själv vill. Sen när är en kvinnokropp något farligt som måste skylas? Om en man lägger upp en bild på en tatuering och visar hela bringan är det nog ingen moraltant som ber honom ta på sig en tröja, så varför denna hets kring kvinnokroppen? Någon kom med argumentet att det finns barn som läser din blogg, för att det argumentet ska hålla borde barn inte få dela omklädningsrum med vuxna på badhus och dylikt.. Jag menar inte att dra upp en debatt här, men min poäng är att du är vacker och har all rätt att visa upp din kvinnokropp och vara stolt över den.
kram!

Reply
Sandra

Jeg har aldri kommentert her før. Men jeg blir så provosert at jeg må, nå. Du har lagt ut kjempeflotte bilder som setter fokus på nettopp tatoveringen din. Så skal noen dra fram playboy og at du er et dårlig forbilde? Du er en vakker ung kvinne, og kvinnekroppen er så fin. Hadde du vært gravid og holdt over brystene dine hadde alle sagt hvor fantastisk fint det var. Haha, spesielt eksempel. Men folk må gi seg!

Reply
MARIANATHALIE

Hahah förstår mig seriöst inte på vad folk skriver i vissa kommentarer… Om hon vill visa halva eller hela tutten eller inget alls så får hon väl göra det, herregud.
Jättefin tatuering dock men vad står den för eller varför blev det just en diamant? :)
Kram

Reply
Joy

Jag tycker du är jätte fin Kenza och du har en okej stil! Men den här tatueringen var väll ändå inte så snygg, sorry väldigt ful och inte classy! Men det är bara min åsikt, du gillar säkert den jätte mycket, det är ju du som måste leva med denna tatuering.

Reply
Malin -

till några av kenzas läsare (tyvärr verkar nåra lite efterblivna för finns vissa!) ; för de första,jag tror hon vet att första bilden skulle få massa kommentarer , så jag tror hon tänkte på att hon la upp just den, och hon la ju antagligen inte upp den för att visa “bröstet” utan för att visa sin nya tatuering .. så sluta klaga för i helvete på att hon visar för mycket , de är väl bara att sluta titta på bilden eller något , hennes blogg och hon ville ju vara snäll och visa oss läsare sin nya tatuering .. åh va irriterad jag blir på sånna .. jo ..
för de andra .. alla ni som säger att hon ska lägga upp bilder osv på sina andra tatueringar, de är klart hon får göra de och så ,men ta och leta i lite olika kategorier och så och försök hitta de själv .. tror de ska finnas ett inlägg ngnstans om alla tattos eller något sånt! rätta mig om jag har fel!
för det tredje .. jag tror ärligt inte att kenza bryr sig om ni tycker den är ful och att hon kommer ångra den , för jag tror verklige inte att hon kommer ångra den, hon verkar fkatiskt tänka till riktigt länge och mycket innan hon gör dom .. anledning/betydelse kommer väl förhoppningsvis sen, men ja , säger bara vad jag tror, hon kanske bryr sig om att ni tycker den är ful, men de får ni väl tycka de de, för hon älskar som sagt sin diamant ..

själv tycker jag att den va jättefin, lite sådär diskret och snygg, du har antagligen en fin anledning eller något sånt oxå, så då blir den ju automatiskt mycket finare än vad den redan är!

Jag tycker du är en riktigt bra förebild, ser verkligen upp till dig, du är sjukt vacker oxå, GO KENZA, LAVJO! <3

haha lång kommentar, men fick lov attt skriva lite åsikter osv. ha defett, puss! <3

Reply
inamarinas

Håller med Jess där uppe! Säg till killen att sätta en sten på fingret med!! ;)… Serberna kan va rätt sega asså ;)
Du är jättefin, han får hålla hårt i dig!

Reply
sarah

men era små fittor som står och klagar på att hon flashar brösten vad i helvete har ni inte egna liv o sköta eller, gå och klaga på sånna scandal beauties istället, hon höll ju för i helvete för tutten!!
Stör mig så grovt på er som ska sitta och spela tjock o rediga bakom skärmen fucking haters, låt henne lägga upp bildjäveln om hon vill eller är de erat problem? svar nej.

Reply
Tina Blom

Den var söt.
Vars sitter alla andra tatueringar?
orkar inte läsa igenom alla kommentarer för att se om någon redan frågat det…
Och såg en bra fråga: “Vad betyder den?”
:)
vet att du har en i nacken, en på “foten” (vaden?), bakom örat, handleden och nu där, men.. vilka två har jag missat?

Reply
Josephine

Tja!
Kan du ta kort och visa alla dina tatueringar i ett inlägg?
skulle vara roligt att se ;)
/josephine

Reply
nellie

Till alla de som tycker att Kenza borde uppdatera mer: Men hallå! det är sommar, hon vill väll inte bara sitta vid datorn hela sommaren? Det vill väl inte ni heller? gå ut och var med kompisar och familj istället för att sitta hemma vid datorn! Låt henne ha ett liv!

Reply
M

Sjuuukt snyggt! Det passar dig verkligen men en lite större och tuffare, blir en snygg kollision mot lockarna och din annars mjuka look liksom :D

Reply
My

Hej kenza! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar alla dina tatueringar?:)

Reply
lina

Förstår inte poängen med att visa bröstet när du har tatueringen på ryggen/sidan? Man kan kalla det oskyldigt och fint bäst man vill men det är uppenbarligen bara ett tecken på ett gravt bekräftelsebehov. Det är liksom inte första gången…

Reply
Malin

Är lite osäker på vad jag tycker om denna, är inget större fan av diamant-tatueringar faktiskt men det spelar ingen roll vad jag eller någon annan tycker så länge du själv är nöjd! Det är ju huvudsaken. :) Ditt hår blev iallafall skitsnyggt, du passar asbra i ombre!! :D

Reply
Andrea

Haha, fan vad bittra folk är, det är ett halvt bröst. So what!? Jag älskar både bilden och tatueringen btw :)

Reply
einnaf

Jag skulle tro att tatueringen symboliserar det som står i rubriken, alla har så bråttom… :)

Reply
Johanna

Skitsnygg! Kan du inte visa upp alla dina tatueringar i ett inlägg och skriva lite story bakom dom? :)

Kika gärna in på min blogg också! Jag skriver om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

Reply
Edith

Vissa kommentarer är ju så himla löjliga. Någon tog upp att diamanter försvann med tiden och att det därför var en dålig present… Eh jaha men det tar en jävla tid för en diamant att försvinna -.-

Och skulle det vara dåligt att tatuera en diamant för att folk i Afrika dör pga dem? Asså shit…

Och hon har väl ingen BH för att tatueringen ska synas bättre……

OCH den är ju inte alls stor!!?? Seriöst? Stor?

Reply
herregud

asså nej gud, fyfan så pinsam. skäms du seriöst inte? Vad vill du egentligen framföra med första bilden? Vill du visa din tatto, gör det för tusan med BH åtminstone. usch, attention whore

Reply
Emelie

Du vet att en diamant tatuering i många länder sitter på golddiggers? Kvinnor som ligger med män för att få materiella ting.

Reply
helen

Skulle ljuga om jag sa att din tatuering var snygg, för det tycker jag inte… Men ditt hår däremot är GUDOMLIGT snyggt. Faaaan va du passade bra i den hårfärgen. Smaken är ju alltid som baken, men huvudsaken är ju vad DU tycker. som sagt. du passade så sjukt bra i din frisyr nu, den fick ett helt nytt lyft.

Reply
siri

åh vad snygg den blev! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med bilder på alla dina tatueringar? Hade vart kul! :)

Reply
Saga

Om någon nudistbadar så är inte det fel men detta är??
Och ang att barn läser hennes blogg, jag hoppas att de har sett ett bröst förut! De duschar väll på badhuset? Gassh..!?

Reply
linnea

Hjälp vad snygg du är, grym tatuering – nya frilan också.

Men Kenza, övre bilden får mig att tänka på något. För några år sedan då du fortfarande hade en relativt liten blogg (jämfört med dagens siffror, det var typ 2006!!), skulle iväg på en photoshoot och hade tagit plojbilder hemma där du skulle likna Heidi Klum på en bild där hon bara har jeans och räcker fingret, så såg man lite av ditt bröst och det blev VÄRLDENS jävla diskussion, jag skrev ett långt inlägg och du skrev själv ett inlägg enbart för att länka det. Haha, glömmer det aldrig, mina besökssiffror har aldrig varit högre… Det var typ du, jag och Izabella Fröberg mot 1800-talsvärlden ;) var bara tvungen att nämna det, hahah.

Reply
Maria

Hej Kenza! Älskar din blogg och älskar hela dig! Du är helt enkelt min insipration<3 Kan du lägga bilder på alla dina tatueringar snälla :*
Tack!<3

Reply
Beatrice

När jag läser en del kommentarer, haha! Har ni aldrig sett lite bröst förut eller? Haha!

Btw tatueringen var skitsnygg, lika snygg som du! :D

Reply
Sara

Har suttit och kollat igenom kommentarerna lite. Tycker det är väldigt roligt att väldigt många klagar och säger att tatueringen är ful och att du flashar dig och att allt är väldigt dåligt helt enkelt.. Fattar inte varför människor har ett sådant behov av att trycka ned varandra, otroligt drygt faktiskt! Tatueringen är skitsnygg, du är skitsnygg. Vill du visa upp din kropp. Gör det! Känner man sig trygg med det så varför inte?!

Orkar inte med avundsjuka människor som ska klaga på andra för att känna sig själv bättre. Eller som ska vara sådana himla moralmänniskor och därför ser sig rättfärdigade att klaga på allt. Var och en får göra som dom vill. Punkt!

Reply
EBBA

och däär visste man direkt att några torrbollar skulle kommentera den första bilden! varför sånt kaos över människokroppen? ta de lugnt folk!

Reply
ellen

kan du inte lägga upp alla dina tatueringar i samma inlägg så man får se dom ? :D

Reply
Sofia

Ganska klumpig är den ju! Onödigt att bara tatuera in för att följa strömmen. Dessutom visar du lite väl mycket på den första bilden. Ciao bitch

Reply
Ofelia

Åh vilken fin tatuering! Och bilderna är otroligt vackra, du är så fin! Till er som undrar vad den har för betydelse – så gissar jag på att det är det som står i rubriken, “diamonds are forever/hard as a diamond” Är det så Kenza? :)

Reply
Kajsa

Kan du inte visa bilder på alla dina olika tatueringar? Vet inte vad du har för några andra än den du nyss visade, så jag skulle gärna vilja se alla en och en.
Jag undrar också om du kan göra ett inlägg om hur du fixar ditt hår och smink till både vardags och fest? Och att du även skriver vilka produkter du använder och vad du tycker om dom. Hehe, jag älskar att få lite tips från andra om vad dom tycker är bra/dåligt.

PS: Tycker jätte mycket om din blogg, och läser den varje dag :)

Reply
Ann

Ett helt inlägg på en dag, du blir bättre med blogga, o det är vi o din kille som fixar pengarna till dig! Nu är det bara tyras.se och itsmeyourdani.se jag tänker läsa, för du är ju värdelös! Plus diamant tatuering på tjej visar att du utbyter sex för kläder killen ska köpa :p bilden du tog är passande!

Reply
ale

ska du inte fixa en tatuering närmare din ** så kanske vi kan se en del av den också? ;)

Reply
A

Fyfan vad osmakliga bilder. Den första bilden iallafall, var too much. Hur jobbigt är det att bara täcka för din tutte? Eller den andra bilden, vad är meningen med den? Man ser ju inte tatueringen precis. Sen undrar jag verkligen hur din pojkvän (antar att det var han som tog bilderna) kan ställa upp på att ens ta dessa bilder för att du sedan ska lägga upp på bloggen där hela världen kan se. Näää jag förstår mig verkligen inte på det… Pinsamt. Men du brukar ju provocera i smyg så antar att detta inlägg var menat så, eller det hoppas jag iallfall!!

Reply
Allis

Den va grymt snygg! Jag vill att du lägger upp ett inlägg på alla dina tatueringar, för det är snyggt att ha tatueringar som inte syns så mycket men betyder mer, som du har!

Reply
Laurah

Herregud fattar ni inte att hon skrev värsta stället (på kroppen) för att man inte skulle uppfatta det som att det värsta stället (tatuerings “affären”) man kan göra det på.. Åh angående bilderna, oavsett vad ni tycker om dom och hur vågade vissa tycker dom är håll det för er själva hon la upp den för att hon ville så? Set hjälper inte att ni kommenterar. Och eran åsikt om tatueringen är eran inte hennes

Reply
Camilla Nilsson

Kenza! Snygg tatuering, upp och nervänd triangel? Flash på du, ögongodis ;) Funderar också mycket på Illuminati som jag ser att vissa andra har skrivit. Önskar inte jag blivit indragen i det här triangeldramat men har läst sönder mig om det och fastnat. Nu är du stor, tillräckligt stor för att Illuminati ska slå klorna om dig. Hur ligger det till? Jag vet ju att du aldrig kommer svara på detta men det känns bra nu när jag frågat iaf. Kramar!

Reply
cornelia

Det gör ont i mig när jag ser alla dessa hatfulla kommentarer, alla som har skrivit dom är dessutom anonyma, varenda en. Jag tycker inte det är en porrig bild någonstans, jag tycker det är konst, du uttrycker en känsla i dina bilder och jag förstår heller inte varför det ska vara så farligt att visa lite hud, alla har vi just det, hud. Dessutom jag och de som har större bröst vet mycket väl att de inte går att dölja upp hela bröstet med armen, så jag tror inte att det var menat att det skulle vara som något provokativt(stavning?), var glad för hur ni ser ut<3

Reply
Cissi

Fyran vad snyggt det var!! Riktig drömtatuering. Jag har aldrig varit speciellt sugen på att tatuera mig tidigare men nu blev jag helt kär<3 åhvad fint!

Reply
Cissi

Fyran vad snyggt det var!! Riktig drömtatuering. Jag har aldrig varit speciellt sugen på att tatuera mig tidigare men nu blev jag helt kär<3 åhvad fint!

Reply
NF

shit kenza du behöver inte vissa halva brösten.

Nu kommer killarna på krogen rönka till detta :P

shit , du tappar i värdighet……

dun kunnde ta bh , linne men nä du vill vissa dina bröst för alla. Bekräftelse? :P

Reply
Jessica

Wow, jag angrar mig alltid nar jag borjar lasa alla dess lojliga kommentarer, och sa lagger jag en sjalv…

Jag alskar alla dina ANDRA tatueringar, det har ar den forsta jag inte gillar. Men det spelar ingen roll.

Men jag maste saga att som en svensk som bor utomlands, skams jag over somliga andra svenskars pryda, gameldags asikter… Ar det nagonting man ar stolt over, som svensk i ett nytt, konservativt land, ar det att vi vanligtvis ar naturliga och lattsamma. Manniskokroppen ar vacker, SPECIELLT Kenzas. Varfor ska vi skamas over det?

Reply
Karolin

Hej! Jag älskar din blogg och har alltid gjort men 1 uppdatering bara idag? Det är ingen kritik utan bara ett påstående, du behöver ju inte uppdatera men man saknar ju dina inlägg. :) ha en bra dag!

Reply
maria

Det är inte bra alls att visa sig halvnaken i sin egen blogg eller på något annat ställe heller.

Sådana bilder är bara enbart till för att visa sin egen man, ifall man nu vill göra sånt.

Det finns inga ursäkter till att visa sig halvnaken till hela världen.

Hoppas du Kenza tänker till en extra gång nästa gång du ska visa dina tatueringar.

Kram
maria

Reply
N

Såg att någon skrev att du skulle ta på dig en BH. MEN HALLÅ? Då ser man ju inte tatueringen, haha smart. Jag tycker att den är jätte fin i alla fall! :)

Reply
marie

Kenza skärp dig!! Blogga bättre, dina inlägg har blivit så tråkiga och få! Ett inlägg på en dag, hallå eller? :( tatueringen var fett snygg

Reply
Madeleine

RIKTIGT snygg tatuering!
Och ditt hår, riktigt snyggt det också!
Du liknar lite Rebecca Simonsson, och ni är både två väldigt snygga!
(Överdriven användning av ordet “snygg” kanske)

Reply
th

vilka avundsjuka bitterfittor det var här. Usch så sjukt jävla less jag blir på alla dessa bittra, gnälliga och avundsjuka människor. Om man inte har någon schysst eller konstruktivt att säga, så säg ingenting alls. Varför ska man vara elak för? VARFÖR ska man vara elak? Varför ska man ta sig tid att kommentera en elak, liten bitter jävla kommentar? Får det dig att må bättre? Känns det bra att internet mobba? Känns det bra med vetenskapen om att denne faktiskt kan må dåligt av din egentligen helt meningslösa kommentar? Hur hade du känt att få tillbaka samma bittra, elaka kommentar du just publicerade?

Visste ni inte att kenza hade bröst? Visste ni inte att kvinnor har bröst? Jag antar att de flesta som kommenterar bittert är avundsjuka tjejer. Är ni så avundsjuka på en sån otroligt liten peak på ett bröst – SOM ÄR DET MEST NATURLIGA SOM FINNS? Bröst som ni också har? Usch, jag är så sinnessjukt less på er bittra äckel. Sprid lite jävla positivitet, kreativitet, inspiration och kärlek istället.

Ha en fucking underbar dag.

Reply
Annasofia

snyggast av dina tatueringar tycker jag, snygga skuggningar, snygg placering! dessutom snygg bild, sensuell! och snyggt hår, även där det snyggaste du haft enligt mig! snyggt, snyggt, snyggt Kenza!! :D

gillar f ö budskapen med dina senaste tatueringar; “be strong girl” och “hard as a diamond”. kram

Reply
Tufwa

Super snyggt Kenza, du är så vacker <3
Kan du skriva ett inlägg om vad diamanten symboliserar för dig? Det vore super! Kram på dig :)

Reply
Mig !!!

Hej !! , snygg tatuering och shit va brun du är :) as bra blogg med :) <3<3<3<3

Reply
jiss

Att folk, år 2012, fortfarande reagerar på lite hud gör mig fundersam. Jag vet inte med er brudar, men jag visar ungefär lika mycket av min tutte när jag har bikini på mig. Skärp er!

Reply
Shakar

För er som kommenterat rätt så kränkande kommentarer, tänk om ni hade gjort ett inlägg och lagt ut en bild då ni är lättklädda och ni skulle fått 220 kommentarer, hälften av de va kränkade, hälften inte. Kenza är också en människa och hon tar åt sig så skärp er, hon gillar den och de gör flera tusen andra, inklusive mig, den vart jätte fin kenza!

Reply
Ida

Hej kenza det e jag som kommentera först ihhiihi men glömmde och skriva fan vad snygg tatuering <3 love you

Reply
anon

Jag förstår inte varför folk måste säga till henne att klä på sig. Det är bara hud. Jag ser inte hennes rygg och sidan av bröstet som något sexuellt. Ni som säger så gör uppenbarligen det. Jag är glad att vi har kommit så långt i utveckling att det enligt många är okej att inte alltid behöva skyla sig. Det vore ju okej om en kille stod utan tröja, eller hur? Hela mansbröst får visas men sidan av ett kvinnobröst är inte okej. Suck.

DESSUTOM: Att hon skriver att det var värsta stället på kroppen beror till största möjlighet på att hon inte vill att någon ska missta sig och tro att tatueringsstället hon var på var dåligt. Jag trodde att det var uppenbart.

Reply
My

Sjukt vad folk klagar över den första bilden -.- Riktigt fin tatuering, och förbannat snygg bild!

Reply
Jennifer

Superfin tatuering! Passar perfekt på den platsen också! Och bilden kunde inte tagits på ett bättre sätt heller tycker jag, konstnärlig och vacker bild, bra vinkel och grymt inspirerande som vanligt! Kram!

Reply
Sandra

alltså…. hur kan man inte förstå att Kenza vad Kenza menar med “värsta stället (på kroppen) jag tatuerat mig på.”?? det är inte den värsta TATUERINGSSTUDION hon tatuerat sig på, därav parantesen som menas typ “på kroppen alltså”…. hahah.

Reply
linnea

vill hon tatuera en diamant så gör hon väl det. vill hon visa en del av tutten så får hon väl göra det! det är hennes blogg och hennes inlägg. vad hon vill visa bestämmer hon väl själv? tycker man inte att sakerna passar en själv i smaken behöver man inte skriva det, inte skriva alls :)

Reply
evelina

Så det är okej när andra tjejer lägger upp sådana här bilder, men inte Kenza, för yngre tjejer läser hennes blogg? Kenza är för fan 21 år och bestämmer över sig själv, fan va alla alltid ska hitta NÅGOT fel på allt. Så länge ni har något att klaga på är ni nöjda?

Hennes kropp. Hennes blogg. Hennes val! Gå in på weheartit.com och sök på tattoo så ska ni ser hur många sådana här bilder det finns. Tyckte den var skitsnygg och jag tycker om kenza, löjligt att säga att hon gör såhär för att hon behöver bekräftelse – vilket jag verkligen inte tror hon är ute efter.

Ser också ofta att många hoppas på henne på instagram, för minsta lilla sak. Lägg ner bara! Om ni stör er så jävla mycket, sluta gå in här och läs? Så enkelt är det faktiskt.

Reply
Sofia

Om man inte tatuerar sig på kroppen, vart tatuerar man sig då? Tänkte på din lilla parentes.

Reply
sogand

första bilden var la ändå lite over the top Kenza, du sjunk i alla fall i mina ögon, förebild? fast nej

Reply
Malin

Men herregu vad kristna folk är! Man ser inte mer av hennes tutte här än på bikinibilder! Get a grip.

Reply
Luna

ska jag vara ärlig, enligt mig, så var den inte fin alls. Fel ställe också.. Du vet väl att a diamond tatto är lite som en “tramp stamp” utomlands. Och du reser ju mycket utomlands . Annars så är du sjuuukt vacker, du dödar!

Reply
Louise

Hej!

Jag skulle uppskatta ett inlägg med bild på dina olika tatueringar, de är så fina och speciella, är själv sugen på svalor på handleden.

Gör det ont att göra en tatuering där? Vilken gjorde mest ont att göra?

Kram från en nyfiken tjej i Uppsala

Reply
Emily Louise

Kenza you look gooorgeous! Not a big fan of the tattoo though… It looks like a sticker to me. And guys, if I could speculate, I think the headline says it all… “hard as a diamon” I think she’s making a statement with the tatto… SHE is the diamond. NOTHING can break her… Stay strong, girl ;)

Reply
Sarah

Det var ett jävla tjat om att du visar bröstet! Vad fan man har ju sett minst lika mycket av dina bröst när du haft bikini. Det är ju bara en tutte! När du börjar lägga upp bilder på fittan börjar jag bli orolig…

Angående tatueringen, måste säga att jag gillar dina andra bättre, min favorit är “be strong girl” himla fin! Men kommer säkert börja gilla diamanten inom snar framtid, lätt påverkad tös

Reply
emma

Du är jättesnygg som vanligt, men tatueringen var inte i min smak. Personligen tycker jag att den är lite konstigt placerad.

Reply
Sara Z

Tyckte överhuvudtaget inte det var snyggt att du flashar halva hängboobsen. Väldigt oattraktivt och inget jag vill se på, varför inte beskära bilden bara?

Reply
Amanda

Hon skrev “värsta stället (på kroppen)” för att man inte ska tro att det är värsta tatueringsstudion hon har tatuerat sig hos :)

Reply
Amanda

rätt osmaklig tatuering om jag får säga min åsikt. Sen så är ju första bilden endast där för att visa halva ditt bröst typ…vad är vitsen liksom?

Reply
lovisa

Hej Kenza!
Skulle vara jätte kul om du kunde lägga ut alla bilder på dina tatueringar och skriva varför du just gjorde dom? :)
Tack på förhand!

Reply
Moa

Forstar inte heller varfor du har sant behov av att visa upp dig. Det ar inte sexigt, det ser bara desperat ut.

Reply
maria

Ni som skriver att man visar lika mycket av tuttar när man har bikini.Hon står ju inte på stranden precis nu. Hon visar en halvnaken bild.
Det handlar ju om vad hon representerar i en bild. Och det där är inte att representera sig bra.
/maria

Reply
Malin

Alltså ärligt! palla klaga över att hon visar några cm av tutten! Ja, hon har yngre läsare och jag svär på att dom har sett ett par bröst förut och som sagt, det är bara ett par cm liksom! Finns det nåt naturligare än ett par kvinnobröst?? Vore en sak om bilden faktiskt vore porrig men det ser ju vem som helst att den INTE är. Hon har ett naturligt uttryck i ansiktet och bilden är inte porrig på något sätt, bara naturlig. Jämför man Kenzas bild med typ Kissies tuttbilder så ser man verkligen skillnaden mellan porrig och naturlig. Good God. Hon flashar ju inte upp hela tutten direkt.

Reply
Marie

Du är så vacker och klok och allt du gör, det gör du för att det känns bra för dig. Det är det viktigaste! Blir irriterad då vissa inte har känsla och förståelse för att ord kan såra. Alla har vi alla olika åsikter. Men det gör saken inte rätt att hosta ur sig dom i det enda syftet att förnöja sig själv och såra andra. Att skriva “jag tycker den var skitful” Sen när har kenza brytt sig ifall någon person inte skulle gilla nån av hennes kläder/skor/bilder. Hon gör precis som hon vill! Vill hon raka bort håret, måla gula smilisar på kroppen och posera naken i gröna gummistövlar, så kommer hon att göra det. Ni som skriver onödiga dumma kommentarer kanske själva skulle prova hålla käften. Bra att vara ärlig om någon ber en, men då genom att endå visa respekt och inte vara dum. Men annars kniper man igen. Du är bäst kenza, det vet du!

Reply
Sandra

Fin! Väldigt unik.

Förstår dock inte varför folk klagar så mycket på att Kenza visar en liten del av hennes bröst, eller ens ifrågasätter det. Jag tycker att det är otroligt vackert, naturligt.

En vanlig urringning klagar man inte över, men visar man en liten del av sidan av ens bröst ja då är det tydligen för mycket! Visar man inte MER av sina tuttar när man har bikini på sig? Åh herregud.. so much hate!

You go Kenza! :D

Reply
Marie

Du är så vacker och klok och allt du gör, det du gör, de gör du för att det känns bra för dig. Det är det viktigaste! Blir irriterad då vissa inte har känsla och förståelse för att ord kan såra. Alla har vi alla olika åsikter. Men det gör saken inte rätt att hosta ur sig dom i det enda syftet att förnöja sig själv och såra andra. Att skriva “jag tycker den var skitful” har inget å göra med “att ärlighet varar längst”, det är bara folk som mår bätte när dom trycker ner andra. Sen när har kenza brytt sig ifall någon person inte skulle gilla nån av hennes kläder/skor/bilder. Hon gör precis som hon vill! Vill hon raka bort håret, måla gula smilisar på kroppen och posera naken i gröna gummistövlar, så kommer hon att göra det. Du är bäst kenza, det vet du!

Reply
Amanda

Du är väldigt vacker på bilderna men om jag får säga min åsikt så är jag inte så förtjust i diamanten men ändå är den ganska fräck :) Ha en bra dag.
Kram Amanda

Reply
Daniel

Otroligt snygg tatuering, helt perfekt faktiskt! Likaså första bilden, att visa lite av bystet gör ger tatueringen mer attityd, jag förstår dig! Helt rätt.
Alla avundsjuka Svensson Svenskar som klagar, vad är det för fel på er? Gå och sätt er framför Lets Dance och ät köttbullar och vara glada, herregud!

Reply
Elin Å

Hm, reagerade på en kommentar ovan “självkalrt tar du av dig allt upptill och visar halva bröstet. vrf inte bara ha ett linne med öppen rygg som du alltid har annars och visa tatueringen på de sättet. nej just de, du behöver ju bekräftelse”.. Okej, i början skrev du att det var självklart att hon skulle visa halva bröstet. Sen frågar du varför hon inte har ett linne på sig som hon ALLTID har. Alltså? Då är det väl inte så självklart att hon visar upp halva bröstet? Visst någon som är avis ;-)

Reply
Emma

Gillar dina andra tatueringar men den här känns som den kan sitta på armen av en gubbe 50+ som jobbat på båt eller suttit fängelse. Tycker inte alls den var snygg.

Reply
fgfgff

kokar nt alex att du vissar tutten?? o ärligt talat uää på tutten. ser billigt ut. inget illa men ja så tycker ja i alla fall. lite privat kan man ha

Reply
Carolina

Din tatuering var snygg men du borde ha haft i en annan färg, min kusin har gjort en likadan (dock var hon innan dig)men men kicka på denna inlägg så får ni se vilken tatoo som jag menar, den sitter på hennes arm!:)

htt://tamaralopez.blogg.se/2012/march/snygg-header.html#comment

Reply
M

Tycker inte alls att det är någon skum placering, Tvärt om, skit snyggt! Och inget fel med att visa lite hud. Naket är vackert.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*