• header

DIAMONDS ARE FOREVER/HARD AS A DIAMOND

På bilderna ser ni min senaste & 7:e tatuering. Gjorde den för typ 1,5 månad sedan och jäklar vad ont det gjorde. Värsta stället (på kroppen) jag tatuerat mig på, men det var det värt. Jag älskar min diamant.

425 Comments

Therese

Fan va snyyyyyggt!! Är så taggad på att tatuera mig, vill också ha något därikring men blir tvekig nu när du säger att det gör så ont? :/ Kanske får värma upp med något mindre på ett annat ställe först? :)

Reply
Matilda Lundhagen

Riktigt fin. Btw, är hundra procent säker på att du kommer att få hundratals kommentarer om att du “flashar” – ignorera. Merparten är bara jävligt avundsjuka och den resterande delen är bara riktiga bitterfittor. Du är skitsnygg och the same goes for your newest tattoo.

Reply
Lilly!

Vad fin! den är väldigt speciell, lika fin på utsidan som på insidan, precis som du!

Kramar från en glad malmö tjej lilly

Reply
Sanna

Hej!
Jag tycker att du inte bloggar så bra längre! :(
Så uppdatera lite mera, annars älskar jag din blogg! :)

Reply
Maria

Hej Kenza!
Jag har några frågor..
1. Skulle du kunna göra ett smink-inlägg som t.ex. Angelica Blick? Där du tar bild på alla produkter och skriver numret och märket på dem? (både till fest och vardags) Tror att många skulle uppskatta det då jag sett att andra också har frågat samma fråga. Vet att du har berättat om några produkter lite då och då men tror att det vore enklare om man gjorde allt i ett och samma inlägg.

2. Jag ska till Alcudia i sommar och undrar om du kommer ihåg vad stranden hette som ni brukade gå till? Dessutom så vore det bra om du kunde tipsa om solkräm/skyddsfaktor (eller berätta vilka du använder) nu när det är sommar då din bränna blir så fin.
Kram på dig!

Reply
Agnes

Ursnyggt!! Fundera också på att göra något liknande, dock får jag inte det förräns jag är 18. Kan du itne visa upp fler av dina tatueringar någon gång?? :D

Reply
louise

hello!
Tycker du har en bra blogg men sista tiden gatt liiiite over the edge…gillar din blogg men kanns som att du har blivit a bit too much “i know you know im famous”. Anyway maybe i would be the same if i was famous …hmmmmmmm

Reply
Jessica

Super fin! :) Btw, skulle du kunna göra ett inlägg med alla dina tatueringar och när du gjort dem? :)
Kraam!

Reply
Carolina

Måste man verkligen visa tutten? Det går ju att hålla armen för helt…

I övrigt var tatueringen ganska fin och du vacker som vanligt i övrigt. Diggar dock din tatuering i nacken bäst! :)

Reply
Lillajag

Vad har du mer för tatueringar? (har aldrig sett nån förutom hjärtat på foten på dina bilder :)

Reply
anonym

vad står den för? eller betyder den något? kan du inte skriva detta i ett litet inlägg? tack på förhand!! lavio

Reply
Sara

Snyggt! :D Jag trodde bara om att du hade tre tatueringar. Kan du inte visa alla och berätta kring dem, varför du gjorde dem, vad de betyder osv. Är riktigt sugen på att tatuera mig, vill ha en personlig som ingen annan har… så det skulle vara jättekul och intressant om du kunde göra ett sånt inlägg! Vill få lite tips om hur man kan tänka innan man tatuerar sig ;)

Reply
malin

självkalrt tar du av dig allt upptill och visar halva bröstet. vrf inte bara ha ett linne med öppen rygg som du alltid har annars och visa tatueringen på de sättet. nej just de, du behöver ju bekräftelse

Reply
lovisa

Gud vad snygg! Vad kostar det ungefär att göra en sådan tatuering?
Kan inte du visa alla dina tatueringar i ett inlägg, hade varit jättekul att se! Jag funderar själv på att skaffa en och då är det kul med lite inspiration :)

Reply
Matilda

Nej!
Du som är så fin!
Detta ogillas :(
Kanske jag är gammal modig men har själv 2 som jag verkligen ångrar :(

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för en månad sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika , ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Reply
Tina

Hej! Jag undra om du kunde visa alla dina tatueringar? Det vore jättesnällt! Älskar din blogg!

Reply
amanda

Följ mig när jag flyttar till usa i slutet av 7:an , ja skriver mycket om shopping och andra roliga saker , shopping ,resor ,flytt , smink , ska börja med täclingar , söker sammanbeten , hår , rosa och sånna sakker hoppas ni kollar in och börjar följa våran blogg , kommenterar du , kommenterar ja din blogg <3

Reply
Omg

Och DÄR tappade du du din värdighet, helt och hållet. Alltså, vad fan håller du på med? Stå och posa sådär? Haha, playboy nästa?

Ang diamanten så var den väl fin, men rätt stor, men du gör såklart som du vill ahah

Reply
???

Det finns barn som läser din blogg.. och du lägger upp såna bilder. ! haha men snygg tatuering :)

Reply
sally

Hej! Alldeles nyss hade Nelly modellen från Jeffery Campbell som heter ZOMG, som är en tygsko med platå. Jag har ett par svarta som jag säljer om du är intresserad, dem är i storlek 38 aldrig använda!! De var för stora för mig :( jag har 37. Är du intresserad mejla [email protected]

Reply
Elsa

Hårfärgen har ändrat dig totalt i ansiktet, istället för att se ut som en vanlig söt svensk tjej från plugget ser du ut som en väldigt snygg kvinna. Känns ovanligt att se dig såhär, jag gillar det! Du ser mer självsäker och kvinnlig ut!

Hoppas du är nöjd med tatueringen, det är väl det viktigaste, personligen tyckte jag inte alls om den. För stor, klumpig, konstigt ställe att ha den på, tror att du kommer ångra dig om några år, men aa, hoppas iaf du är väldigt nöjd. Jag tyckte i alla fall inte alls om den. Blev uppriktigt sagt väldigt fult och tycker det e jättetråkigt att du har en så grov tatuering på din vackra rygg :(

Reply
Sofia

åhhh nej =( Den var inte vacker eller klädsam alls.
Så stor också? Dina andra är så vackra, symboliska och klär dig hur bra som helst. Den här såg bara slarvig ut och total felplacerad =(.

Fick direkt den där känslan när jag såg bilden…. “guuuud vad glad jag är att det där inte är jag och min tatuering huua” som man kan få ibland.

Aja, som tur är syns den inte så mycket och såklart är huvudsaken att du är nöjd..

Reply
amanda

Dina tatueringar är jättefina men är det inte lite tråkigt att dom är så uppenbara trender? Otroligt tydligt att varannan tjej nuförtiden vill ha en text på axeln,revbenen eller vad det nu är- totala kopior av kändisar som Rihanna? Men det är viktigast att du själv är nöjd och jag hoppas verkligen du tänkt igenom dina val av tatueringar med tanke på hur “typiska” dom är.

Reply
Elin Persson

Kan du inte visa alla dina tatueringar ?:D
Älskar din blogg läser den varje dag och tröttnar ALDRIG !<3

Reply
Sofie

Skulle du kunna skriva varför du valde en diamant? Skulle vara kul och höra storyn bakom den :)

Reply
Josefine

Så fina bilder! Sexiga fast ändå stilrena :)
Diamanten var fin, passar med sånna enkla tatueringar just där :)
Kram!

Reply
Elin

Kan du inte göra ett inlägg med bilder på alla dina tatueringar? Skulle vilja ha lite inspiration! KRam :)

Reply
Caroline

Skitsnygg! Har själv en tatuering där. gjorde mest ont av alla mina iaf! haha. Men lätt värt det ;)

Reply
Fia

Vill inte vara glädjedödande men diamanter varar inte för evigt faktiskt, haha. Dom förmultnar dom med :)

Reply
Tess

nice!! blir en tatuering på revbenen för mig snart, det lär göra riktigt ont haha! men så värt :)

Reply
Xoxo

Är det sant att Kenza röker?? Svara snälla någon för att jag vet att ingen bloggare svarar!!

Reply
agnes hellsing

Hej :) kan inte du lägga ut bilder på AllA dina tautujeringar ? :) (stavning) hehe :)<3 puss och kramskumbanan

Reply
erika

väldigt olika för folk att tatuera där. min tatuering gjorde inte särskilt ont. grym diamant i alla fall! :D

Reply
SchNooK

Kan du fixa en bild med alla dina tattos på? It would be sweet if you could to that, jag tror inte jag är den ända som vill se dom ;) xoxo SchNooK

Reply
SARA'S HEMLIGHETER

LÄS DET HÄR OM DU VILL VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD!!
Under år 2011 anmäldes 68400 våldtäkter i Sverige, det är 187 våldtäkter om dagen. Ändå visar annan statistik att det bara är en av fyra våldtäkter som anmäls.

Som trettonåring blev jag våldtagen av någon som stod mig väldigt nära. I min blogg skriver jag anonymt om min kamp för att få honom fälld. Det är först nu jag anmält honom, trots att det gått fyra år. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som under dessa fyra år. Det har alltid känts som att ingen förstår mig, och som att det är mitt fel. Sen jag startade bloggen har jag märkt att det finns så många därute som tänker precis som jag gjorde. Nu har jag förstått att jag inte är ensam, och jag vet att det inte var mitt fel.

75 procent av alla våldtäkter som sker i Sverige anmäls inte, och dem procenten är något jag inte vill vara en del av. Men jag hade kunnat bli det, och många andra blir det varje dag.

För två månader sedan bestämde jag mig för att göra en anmälan. Två veckor senare var jag på förhör, och samma dag anhölls han. En vecka efter det häktades han på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Den nittonde juni väckte åklagaren åtal, och 2/7 & 3/7 kommer rättegången att hållas.

ALLA fall läggs inte ner, alla gärningsmän går inte fria. Tro mig som själv varit där – det är värt att anmäla.

Nu har jag startat en blogg för att hjälpa andra att komma till den insikten. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något – min blogg är mitt “något”. Jag bloggar anonymt och tjänar inga pengar på min blogg, vill bara finnas där och hjälpa andra. Gör något du med, vem vet du kanske förändrar livet för någon annan?

Reply
klara

Hej kenza! kan du inte lägga upp en bild på alla dina tatueringar, vill se hur dom ser ut på nära håll och vart dom sitter! :) kram från Klara.

Reply
Swiss Girl

hej hej! im from switzerland and im following your blog since a while. you’re a natural beauty. quite rare nowadays! wish you all the best! xox

Reply
Amanda

Fan vad snygg!
Jag har en exakt likadan i nacken fast med “shines” över :)

Reply
Elin

Riktigt snyggt!!
Jag har också en tatuering på revbenen, det känns ju en del ;)

Reply
sara

Jättefin! kan du inte visa dina andra tatueringar också? har nyss börjat läsa din blogg ”på riktigt” har bara kollat den ibland förut :)

Reply
Emelie

Kan inte du göra ett inlägg med bilder på alla dina tatueringar?
Jag får det till 6 st =P hahaha

Fåglarna
Diamanten
“C”
Bakom örat
Tokio hotel “citatet”
Be strong

och en till…… hahaha

skulle vara skoj om du berättade om dina tatueringar och var du gjorde dem?? E du nöjd. Mest nöjd med någon??

Reply
ebba

hej, har för mig du sa att du tänkte göra en kategori om dina tattueringar, eller är det bara något jag har fått för mig? :) skulle vara kul iaf, du har sjukt snygga tatueringar!!

Reply
Bella

Hej! Skitsnygg!! Oj visste inte att du hade 7st! Vart och hur ser dem ut? :) Vore kul om du skulle kunna göra ett inlägg med bild på alla :D

Reply
Nathalie

Är det bara jag, eller finns det bara få saker som kan mäta sig med att tatuera sig? Alltså själva upplevelsen, kicken och lyckoruset innan, känslan under gaddningen, lyckoruset och kicken efteråt, och att man bara älskar sönder den där lilla delen av en själv sedan och bär den lika stolt som en nybliven mamma bär sitt barn? Och då har jag ändå bara en liten, fjutt tatuering :D Men känslan! Den är mäktig!

Reply
josefin

Kan inte du göra ett inlägg om alla dina tatueringar och varför du valde just dom symbolerna?

P.S. Diamanten var jättesnygg!

Reply
LinnéA

eftersom du gillar dina nya converse platåskor så mkt så tänkte jag tipsa om http://www.jfr.se de har fått in massor av sådana i olika färger, både höga och låga :)

ha en bra dag! /Linnéa

Reply
Julia

Vet inte om man får fråga sånt, så förlåt om det är för personligt.. Har du någonsin gjort plastikkirurgi? Och vad i så fall? Du är grymt vacker och verkar vara en häftig tjej annars också! Nu måste man bara vänta för den finska cosmon:)

Reply
isabelle

kan du inte berätta vart de gjorde minst ont att tatura sig på för dig? :)

Reply
Christie

You’re beautiful. All these tattoos… I think you’re eventually going to regret them. But your body, your choice! :)

Reply
Hannah

Kan du inte visa upp alla dina tatueringar? :)
Behöver lite insperation till min nästa tatuering! ;)

Reply
bella

Gud vilka fina bilder kenza, du är så himla vacker! Väldigt fin tatuering också <3 kram

Reply
eellaaa

Snyggt! :D
Vänta tills du skaffat sleve som jag gjorde för ca 4 år sedan + lite till ;) ^^
Man blir ju beroende haha <3

Reply
julia

Jag har ärligt talat aldrig gillat såna där diamant tatueringar.. men du är ju snygg i allt så jag tycker faktiskt att den blev fin på dig :) hehe

Reply
Ebba

Kan inte du göra ett inlägg om vart alla dina tatueringar sitter och visa hur de ser ut? Skulle vara jätteroligt att få se! Älskar din blogg :) Kram

Reply
Genious

Diamanter är inte alls föralltid. Det är i alla fall en dålig investering ifall man vill att äldre släktingar ska ärva förmögenheten eftersom att det består utan Kol(C-12) com faktiskt utsöndras och efter ett tag (långt tag dock!) så har stenen utsöndrats.

Reply
Lina Tsutsumi

Coolt! Har hört att det är värsta stället att tatuera på. Revbenen, aj aj :/ Men det hindrar inte mig från att vilja tatuera mig :)

Reply
Nathalee

Actually the diamond in most parts of the world (in most countries) is seen as a symbol of something or someone very materialistic. Many companies use it as this kind of logo…also, sorry to say that, in some countries (mostly these “exotic” ones, i dont want to say specific) when a girl has a diamond tattoo it means that she’s offering her “sexual services” for a man buying her clothes, accessories etc. I would be careful with exposing this tattoo in many countries – diamond tattoo is a common sign how man recognize those girls who are keen on entering into a “relationship with benefits”.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*