• header

TORÖ

Dress from Chicy // boots from Scorett

Vi var ju ute på Torö för ett tag sedan och tog en massa bilder. Ni har redan sett en hel del, men här kommer några som vi tog på stranden! Jag tycker nästan att det blev coolare att det var molnigt. En bra kontrast till den ljuva klänningen.

104 Comments

Maja

hej! jag undrar vad du har för färg/färger och märke, till dina ögonbryn? De är väldigt fina :)

Reply
Stina

Du är så vacker! Gillar stort hårfärgen du har nu, och jag tror skulle passa i mörkrött hår också!

Reply
J

Jättefin klänning, och så enkel att ha på sig, passar utan smycken eller andra detaljer, just för att den är så dekorerad själv! :) Hoppas du mår bättre, KRAM

Reply
Laura

Redigerar du dina bilder?
I så fall, var?
Jätte fina bilder och din nya hårfärg är hur fin som helst!

Reply
Riham (foto)

Kenza du vet väl att du finns överallt på tumblr? Är det ok att lägga upp bilder på dig där? Har några stycken på dig och alla rebloggar de :P Du är otroligt vacker! :)

Reply
Omg

Förresten, börja blogga på riktigt nu kenza.. Att ta med sig ett x antal klänningar ut och fota lite fina bilder att ha till många inlägg

Reply
Ninni

Fina bilder :) Men ett tips är att skaffa ett polariseringsfilter som man lätt kan sätta på objekivet. Då kan man även se himlen och molnen istället för att det blir vitt. Brukar bli rätt häftig dramatisk effekt :)

Reply
kayli

lovely dress!!! :)
love it~
seems like it’s not crazy hot there~
it’s so hot here in L.A!! :(
anyway, happy sunday!!

Reply
mathilda

Hur får du ditt hår så fint? Alltså hur det blir vågigt istället för spikrakt!?

Reply
Tina

tycker du ska ha den översta som header! jättefin ju :) den headern du har nu tycker jag inte riktigt om..

Reply
Elsa

Jag gillar bilden där dina läppar e normala och du inte putar sådär konstigt med överläppen (som du också gör när du ler sådär onaturligt).

Tkr det e finast så när du inte överdriver den.

Reply
Elise

Är det ditt naturliga hår eller lockar du? Om du lockar, kan du inte göra ett inlägg om hur du gör? :) Älskar ditt hår!

Reply
Sofie

Jättefint! Önskar en sån klänning själv.
Man säger väl att moln är en fotografs dröm ;) Det blir alltid bäst foton då.

Reply
agnes hellsing

Hej Hej :) Jätte söt bild!
En fråga bara …? Hur tar du dina bilder ?? För du kan ju inte ta alla med självutlösare ? Vad har du för kamera ? Elr har du ngn som tar dina bilder åt dig :) hare gött .. !!

Reply
Emma

Hej Kenza! Skulle verkligen verkligen verkligen vilja ha svar på den här frågan! Denna klänning ska även finnas i svart har jag sett, men jag kan inte hitta den någonstans? Har du någon aning om vart man kan hitta den i svart? Hade nämligen tänkt att bära den på nyårsafton, och då passar svart bättre än vitt. Jätte tacksam för svar Kenza! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*