• header

Studded sneakers

 

20120730-203050.jpg

Jag laddar upp inför hösten med ett par sköna sneakers i skinn! Självklart med massa små nitar på. Kommer bli sjukt snygga till svarta tighta jeans och skinnjackan.

Jag köpte dem inne i Mood gallerian här i Stockholm, för 1800 kronor.

86 Comments

Sosso

Så sjukt snygga!!
Vet du var man kan färga håret i Stockholm så att det blir bra?? Vet inte någon bra men snälla svara behöver verkligen hjälp! Jag ska färga mörk brunt till hösten!

Kraaam

Reply
Amanda

Jag såg dig i stan idag om du undrar vem som stirrade mycket på dig med grå t-shirt & rosa shorts! Har aldrig sett dig på riktigt förut så nära, bara på tunnelbanan men du är en stor inspiration för mig och hade lust att gå fram och fråga om jag fick ta kort, men vågade inte (a) Ha det bra och som sagt, du är min förebild nr 1 :D

Reply
elin johansson

Hej Kenza!
jag ska snart köpa en höstjacka och undrar om du har något/några tips?

Bara undrar.. =)

Reply
alina

jäklar vad snygga, skulle inte förvåna mig om hur snygga dem skulle sitta på dig , puss och kram underbara Kenza! <3

Reply
Vedrana

HEJ! VILLE BARA SÄGA ATT DET FINNS EN TJEJ SOM HETER RENATA MITROVIC FRÅN SERBIEN SOM LÅTSAS VARA DU PÅ FACEBOOK. C:ET I EFTERNAMNET SKA HA ETT SÅNT DÄR TECKEN DÄR UPPE. DIN POJKVÄN VET VAD DE ÄR FÖR TECKEN JAG MENAR.
GILLAR DIN BLOGG FRST =)

Reply
Amanda

hallå kenza! jag har en liten undran då jag tänkt på din vinröda klänning du hade på ett dop eller bröllop eller vad det kan ha varit, så fantastiskt fin va den men jag hittar den inte någonstans i din blogg. skulle inte du kunna lägga upp dina absoluta favoritlång klänningar i ett inlägg och berätta vart du köpt dom? kan inte sluta tänka på den! kanonbra blogg har du ju självklart också :)kram amanda

Reply
linn

Vet du en bra hemsida med snygga vinterjackor?
Letar efter en dunjacka med pälsluva för ett rimligt pris!
Skulle uppskatta svar från dig!

Reply
Julia

Blä! Skulle inte ens köpa dom för 50 kr haha! Du passar inte I hiphop stilen eller vad du nu försöker med :)

Reply
Helena

HEJ KENZA

HAR VART PÅ JAKT EFTER ETT PAR SNYGGA SNEAKERS ETT TAG OCH DESSA VAR JU SKIT SNYGGA :)

BOR I GÖTEBORG DET FINNS INGEN CHANS ATT JAG SÄTTER IN PENGAR TILL DIG OCH FÖR BESVÄRET OCH ATT DU KAN KÖPA OCH SKICKA DESSA TILL MIG???

SKULLE VARA GULD VÄRLD

MVH
HELENA

Reply
Jessica

För så mycket pengar köper jag inte ens kläder på ett halvår…. Somliga har de bra, är glad för din skull! :)

Reply
-

Snälla svara på kommentaren, vilken kenza9 jacka tycker du är snyggast och har mest användning av, svart eller röd?

Reply
sima

OMG, så snygga! Vill ha dom! :)
Jag älskar dig o din blogg du är bara bäääääst!! :D

Reply
elin

så sjukt snygga skor! var det i någon speciell affär du hittade dom? bor i lund och undrar om man kanske kan få tag på ett par sånna snygga även här nere haha. undrar även om du inte skulle kunna tipsa om lite andra sånna här snygga skor eller något snyggt boots aktigt kanske!

kram

Reply
karin

Vad hände med de här då??? skitsnygga, rätt dyra, men har aldrig sett att du har använt dem??? kanske fel årstid nu, men hoppas inte att det blir ett sånt “plagg” som du använder en gång och trycker sedan in i garderoben. Bara slöseri med pengar isåfall.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*