• header

ZARA

Man kan ju inte låta bli att shoppa lite på Zara, utbudet är ju alltid bättre utomlands än hemma! Köpte bland annat ett par nya sneakers för 899 Hongkong-dollar.

De påminner lite om dessa jag köpte i somras. Jag har fortfarande inte använt dem, de visade sig vara alldeles för små. Jag ligger mellan 37-38 så jag kan tänka mig att de passar en 36a eller en liten 37a. Någon som vill köpa? Oanvända, nypris 1800 kr. Maila isåfall.

68 Comments

Karro!

Hej Kenza!
Jag är en tjej på snart 17 år som är sugen att åka till Rhodos på ”The beach party” där du varit. Jag undrar ifall du skulle vilja skriva ett litet inlägg här på bloggen om det (eller skicka ett litet mail)? :) (Hur det var, + & – saker, bra att tänka på osv) och framförallt, tycker du det är en resa värd att göra? :) Vore super tacksam om du svarade!!

Reply
marj

hi! do you know about the Isabel Marant wedge sneakers? i mean, these kicks are same with what you bought in Zara. well, i kinda recommend them better, because they look more chic and sporty at the same time. you can even look more laidback in it. it’s just an opinion, though it’s a little more pricey than Zara’s i think. anyways, whatever you wear, looks good on you!
kisses! :*

Reply
paulina

zara är ju helt enkelt världens bästa affär. besvikelsen uppstår aldrig! så dessa skorna tycker jag så klart är otroligt snygga med! :D

Reply
tamara

Hej kenza! Jag bor i Malmö och vet att du är en stor bloggare! Det är såhär att jag har en kille som är designer och vill publicera sin nya app som är användbar för oss tjejer mest eftersom vi älskar att shoppa! Jag undrar om du är intresserad av att reklamera den här appen? Själv har jag allt färdigt, men tänkte om du kunde kontakta mig på [email protected] för intresset :)

Blir tacksam!

Reply
SLUTA SPRINGA PATRIARKATETS ÄRENDEN SNÄLLA

Hej Kenza.

Jag vill inte se dig halvnaken på din header varje dag när jag ska läsa din blogg, så jag slutar med det nu. När du som är så fruktansvärt begåvad, skarp och framgångsrik på alla sätt låter dig fotas halvnaken av Bingo Rimér, (aka sveriges mesta sexist som tar utvikningsbilder på minderåriga tjejer) sittandes på ett dött djur – då känns det som ett stort fett jävla svek. Vem är bilden till för? Du är smart och sexy as hell och det är så jävla befriande att du inte skäms över det. Men. Bilden på din header känns så osmaklig därför att den utgår ifrån en mans perspektiv, det är bara sex, sex, sex, kropp, kropp, kropp. Det första man ser när man loggar in på din blogg är din halvnakna rumpa. Vilken är målgruppen? Tjejer? (som jag antar är majoritet av dina läsare) Vad är tanken med bilden? Varför är det så oerhört viktigt att vara sexig på det där fördummande normativa, stereotypa sättet? Kan vi tjejer aldrig någonsin vara mer än bara KROPP? Kan du föreställa dig en liknande bild av en man, tagen av en kvinna?

Jag skulle väldigt gärna vilja veta hur du tänker kring detta.
Peace!

Reply
Tesa

SNÅLA HORA! KAN DU INTE LOTTA UT DE? DU ÄR DEN MINST GENERÖSTA BLOGGERSKAN ALLTSÅ HELT SINNESJUKT….KRAM

Reply
Cissi

Hej! Jag har några frågor. Bara så att du vet, jag dömer inte jag bara undrar. :)

Röker du fortfarande?
Ångrar du att du började röka?
Hur gammal var du när du fick din första pojkvän?
Var du duktig i skolan?
När flyttade du hemifrån?
Hur mycket spenderar du på shopping i månaden?

Tacksam för svar. Kenza, du är min förebild i livet! ♥♥

Reply
Linnéa

Ja, eller så lottar du ut dem alternativt skänker dem till välgörenhet :)

Reply
Belinda

Kan inte du skriva lite om julen! Även om du inte har så mycket julstämmning där du e! Typ vad julen betyder för dej och varför du tror vi firar jul! Kramis :)

Reply
Maryam

Hej,fina skor,men varför skrev du så dyrt det är 1800kr är det sant du menade så?Här hemma den är 799:-

Reply
Antonya

Ni som skriver elaka kommentarer att ni orkar ni borde fan skämmas..vadå snål är de någon bloggare som delar ut är kenza vad fan snackar ni om och jämfört med andra bloggare så tänker inte hon bara på tjäna pengar utan hon gör detta för insperera oss alla.. Och den som la kommentaren om hennes bild.. Visst kanske första intrycket när man klickar på bloggen men hallå ändå vanlig bild det skriker inte sex eller något och för er som läser bloggen borde veta mer att kenza är inte sån verkligen inte alls om utseende men självklart om man har fin kropp oxh man själv är nöjd med den varför inte tror alla skulle göra de både tjejer oxh killar sen vad ska du klaga på vi tjejer brukar fan gå i bikinis detta är mer påklädd..jag rek att ni läser bloggen innan ni bedömer någon… Kenza hoppas du inte tar åt dig jag vill bara säga du är helt underbar som person och jag älskar din blogg :) önskar dig en god jul kram antonya

Reply
Alice

Zara i Melbourne tycker jag dock inte ha vart speciellt upphetsande, men Australienarna tycker det är väldigt flott haha! Nu kanske din kompis redan har tipsat om butiker att besöka men Forever New och Sportsgirl kan vara värt ett besök, även Myer på Bourke St! Hojta till om du vill ha tips på saker att göra/se i Melbourne, uteställen osv =) Madame Brussels är en riktigt nice terass/bar, och Rooftop Bar är värt ett besök med! =) Enjoy!

Reply
Dizz

Fy fan va skämmig du är, du har så mycket pengar att det inte är sant och du frågar om någon vill köpa dem?! Jag har inga ord för dig istället för
Och Skänka dem eller låta någon vinna dem.. Där tappa du en läsare ncnc fy på dig kenza inga ord!!!!!

Reply
Saga

Hej och god jul! Jag ska till Hongkong nästa vecka och undrar om du kan skriva lite shoppingtips på bloggen? Eller mejla mig eller nåt? Du har ju grym klädstil och köper alltid snygga saker så borde kul att få lite Hongkong shopping tips av dig. Kram

Reply
Viv

Asså ge er. Jag tror att hon beställde skorna, och kanske glömde skicka tillbaka de? Har någon tänkt så? Hon KAN Lotta ut de men det tar ju en jävla tid och fixa tävlingar, och läsa kommentarer etc, och om någon är intresserad på RIKTIGT tror jag att den mer än gärna betalar för de!
Varför ska kenza ge bort saker och vara snål pga att hon inte gör det??
Herregud denna världen kommer gå under pga alla idioter och negativa tankar därute. Stör ni er på bilden??? KOLLA INTE DÅ!!!
“har du inget vettigt att säga-säg inget alls”
– min kära mammas motto.
God jul allesammans!!!

Reply
T

Så man är en “hora” för att man säljer ett par skor fast man har pengar?
Intressant, förstår dock inte riktigt hur man resonerar..

Reply
a

jag förstår inte varför hon skulle vara
tvungen att lotta ut de eller ge bort, hon är inte skyldidig något någon, även om hon var billionär!
att hon har en stor blogg och tjänar på det, det är på grund av att hon har jobbat. om ni tycker att det är eran förtjänst, gå och skaffa en blogg som kommer vara minst lika populär, så får vi se om det är lika lätt. Du vet inte om hon ger ut pengar för välgörenhet eller inte, bara för att hon i inte väljer att skrika ut om det för hela världen, det skulle ha varit inget annat än ögöntjäneri.
Ni är inget annat än tiggare. och ni är varken hennes barn eller syskon, ni har inte försörjt eller uppfosrat henne, för att hon skulle vara skyldig med något till er, hon gör tillräckligt för sina fans. tiggare skaffa er jobb och köp egna saker,springer runt efter gratis saker

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*