• header

LOVICH

Jag somnade i soffan framför världens sämsta film igår (och Aleks som alltid påstår att det är JAG som väljer de sämsta filmerna? haha) och när jag halvt sovandes la mig i sängen “råkade” jag shoppa lite via min iphone. När jag kollade mailen imorse såg jag ett bekräftelse-mail.. Jahaaaa, jag beställde visst ett par skor från USA inatt?!

Det blev iallafall bootsen ovan! Från Jeffrey Campbell såklart. Jag beställde dem från den amerikanska sidan Solestruck, har aldrig beställt därifrån förut men jag hoppas att skorna kommer fram. 334 dollar kostar dem och så blev det lite frakt också, och tull och sånt när jag hämtar ut paketet.

Om de är lika sköna som de är snygga lär jag bo i dessa boots i höst. :)

62 Comments

hilda

inte riktigt min stil men du gör ju att allt ser snyggt ut haha! :D

btw snälla kan du inte visa din garderob snart….? jag tror ingen bryr sig ifall det är stökigt bara man får se det liksom :D :D

Reply
Elin

solestruck e verkligen jätte bra! beställde ett par jeffrey campbells och det skulle ta ca 3 veckor men dom kom på 1 och 1/2 (:

Reply
Avicii

Du vandrande blomma, nya färger var dag. Hos dig vet man det är vår och blomning för evigt där man skönheten ser som ett levande rike utan natt. I betraktarens ögon nalkas ett mildare hjärta och din skönhet slår som stråkar mot ens själ. Jag hör själen sjunga din ljuvlighet inom mig. Låt det aldrig bli höst igen.

Reply
SARA'S HEMLIGHETER

Under år 2011 anmäldes 68400 våldtäkter i Sverige, det är 187 våldtäkter om dagen. Ändå visar annan statistik att det bara är en av fyra våldtäkter som anmäls.

Som trettonåring blev jag våldtagen av någon som stod mig väldigt nära. Idag driver jag en anonym blogg om min kamp för att få honom fälld. Att skriva är min terapi. Det är först nu jag anmält honom, trots att det gått över fyra år. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som under dessa fyra år. Det har alltid känts som att ingen förstår mig, och som att det är mitt fel. Sen jag startade bloggen har jag märkt att det finns så många därute som tänker precis som jag gjorde. Nu har jag förstått att jag inte är ensam, och jag vet att det som hände inte var mitt fel.

75 procent av alla våldtäkter som sker i Sverige anmäls inte, och dem procenten är något jag inte vill vara en del av. Men jag hade kunnat bli det, och många andra blir det varje dag.

För två månader sedan bestämde jag mig för att göra en anmälan. Två veckor senare var jag på förhör, och samma dag anhölls han. En vecka efter det häktades han på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Den nittonde juni väckte åklagaren åtal, och 2/7 & 3/7 hölls rättegången. För tre dagar sedan, den tionde juli, kom domen. Han döms för våldtäkt mot barn till tre års fängelse! Jag vann, och det kan DU också göra.

ALLA fall läggs inte ner, alla gärningsmän går inte fria. Tro mig som själv varit där – det är värt att anmäla.

Du har rätt att bestämma över din egen kropp och över ditt eget liv, ingen ska få ta det ifrån dig. Idag driver jag bloggen sarashemligheter.blogg.se med målet att nå ut till unga tjejer och killar som just nu går igenom, har gått igenom eller kommer att gå igenom samma sak som jag gjort. Vem du än är och vad du än gått igenom så är du aldrig ensam ♥

Reply
annette

jag brukar beställa därifrån. de är superbra! jag har alltid fått gratis frakt. en gång skickade de fel storlek på ett par jeffrey jag beställt, o då fick jag behålla de som de skickat fel, plus att de skickade nya gratis med express o betalade tullen till mig. så man kan snacka om kundservice :)

Reply
Amanda

Snygga!! Min kompis beställde från den sidan nyligen och hon fick hem skorna ganska snabbt!:)

Reply
Elle

Hej! Jag letar efter en snygg väska, men jag undrar i fall du har några tips på bra hemsidor/affärer som säljor snygga väskor till bra priser?

Reply
S.

Därifrån köpte jag mina litas, men de har ju ingen frakt för internationella användare för över 150$, sålänge man inte tar express, som är lönlöst för det tar lika lång tid ändå pga tullen.

Reply
Frida

När jag var i USA för någon vecka sedan så såg jag dom på Urban Outfitters för 229 dollar, dom är riktigt snygga! :D

Reply
camilla

Hej! Jag tänkte bara höra med dig om du minns vad tull och frakt ligger på när man beställer från nasty gal? Och hur lång tid det tog för dig innan du fick sakerna:)

Reply
Tess

haha, farligt det där :P
Jag undrar hur du rymmer alla dina kläder, och använder du alla ens XD ?
JAg älskar shoppa, men man hinner ju knappt använda allt ^^

Reply
Karin Åström

Hur mycket extra kostnader blev det när du beställde från Nastygal?
Tacksam för svar!

Reply
Laura Aanen

I ordered Lita’s on solestrock a month ago, they claimed no delivery cost’s but I had to pay 50 euors import costs at the door, I live in Holland. Hope you won’t have this living in Sweden.

take a look at my blog please http://www.sucker4style.blogspot.com , it would mean a lot to me, I follow your blog daily! X

Reply
Lola Reggy

They just look super cool, but then again you are a Jeffrey Campbell girl, u got quite some shoes from that shoewonder Campbell :D

All<3Lola

Reply
erica nilsson

Hej kenza. Du är ju så jäkla fake så det inte finns.
Alla kläder du har, är ju så att du visar upp vart du har “fått låna dem” och tar en bild på en tröja och sen så lämnar du tillbaka den till affären så vi läsare ska köpa en likadan tröja för att den är snygg och sitter bra på dig. Du kan inte ha så mycket pengar och köpa typ 7 par Jeffrey Campbell + alla dina saker för typ 10.000? Du tar iprincip “outfitbilder” varje dag och du använder nya saker hela tiden och man ser inte ens en droppe av dina andra kläder som du påstår ha köpt. Klart jag förstår varför du har så mycket läsare och kommentarer och sånt. Men du behöver inte överdriva i bloggen och säga att du köpte en väska för 10.000 och sen så ser vi inte ens droppen av den? En väska ska man väll använda? eller det kanske bara är jag..
Klart jag är svartsjuk på dig eftersom du har sååå mycket kläder, men i verkligheten.. Hur mycket kläder har du som är KÖPT och inte är lånat och sen lämnar tillbaka?! Jag har varit ett stort fan av dig i över 3 år och har följt bloggen varje dag och natt. Men nu vet jag inte vad jag ska tro eftersom du börjar bli för överdriven. Haters gonna hate me efter jag har skickat detta. Men kenza. Hur orkar du ljuga för så många läsare du har? Patetiskt.
Hoppas du får en fortsatt fin dag!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*