• header

Skit också!

Egentligen ska det stå lite härligt grova svordomar i rubriken, “skit också” är knappast ett uttryck jag brukar använda, men ni hade velat köra in en tvål i munnen på mig om ni fick höra hur mycket jag egentligen svär haha..

Iallafall, fick hem Lovich-bootsen jag beställde från solestruck. På bilderna ser de ju tanfärgade ut med lite mer guldaktiga nitar & spännen. Håller ni inte med mig? Och hur såg de ut då.. Jo, GRÅA med silvriga spännen. Fortfarande snygga men inte det jag var ute efter. Lite surt, när man beställt hela vägen från USA. “Buhu”, jag vet, men tänkte iallafall skriva det så att ni som tänkt beställa dem vet det, så att ni inte blir lika överraskade som jag.

Annars så har jag haft en härlig dag med D, M & N. Lunchat, suttit och pratat i timmar & kikat i lite butiker. Nu är jag hemma och snart blir det middag! ♥

103 Comments

Delia

Surt :/
Jag planerar att köpa ett par skor därifrån men undrar lite över storlekarna. Tog du din vanliga storlek som också passade när du väl provade skorna?
Läste nämligen nånstans att man skulle ta nån strl större än ens normala.

Hade uppskattat svar :) alltid svårt när man köper online, från utlandet också dessutom hihi

Kenzas svar: Det är olika från modell till modell. Jag tog iallafall 38 i Lovich (ligger mellan 37-38) eftersom att det stod att de är små men de är liiiiite stora faktiskt.. Allt blev fel, haha!

Reply
TYP GRATIS - BLOPPIS

Nej så syyynd:-(

In och fynda från 30 kr. Märken som Crocker, JC, Wildflower, New Yorker, Nelly, BikBok, Ginatricot, Shestore, Asos, Vero Moda, H&M, Lancome, Longchamp, Dinsko och Don Donna (Accent) är saker du kan hitta i min bloppis. In o fynda!!

Reply
cornelia

hej kenza!
jag har en fråga, var köper du dina jeans oftast? alltså typ vanliga blåjeans?
tacksam för svar.
ha det bäst, kram ♥

Kenzas svar: Typ Ginatricot! De har jättefina och de sitter snyggt. :)

Reply
Carro

Inte fått fel färg skickad då? :o

Kenzas svar: Nää, det står den färgen som det står på hemsidan.. De andra är ju i skinn (mörkbruna och svarta). :/

Reply
Anna

Ohh gud vad synd :(
Jag har en liten fråga, jag tänkte köpa en väska från USA men är osäker på hur mycket tullen kommer kosta osv.. vet du hur mycket det kostar, typ ungefär? :) Eller är det olika från vara till vara? :)

Kramisar Anna!

Reply
Mella

Det har hänt mig också faktiskt, att jag har beställt boots som ser bruna ut och som sedan visat sig vara gråa. Så himla trist!

Reply
Linda

Dom ser verkligen inte gråa ut på bilden. Dom måste ju haft dom i flera utföranden och råkat skicka fel till dig. I annat fall är det falsk marknadsföring för dom är definitivt tanfärgade på bilden och detaljerna ser ut att gå i guld. Mycket märkligt! Ring eller maila leverantören och fråga. Hoppas det löser sig!

Reply
traderareshop

Förtsår inte hur företag kan ge en förvräng bild av en product jag skulle aldrig någonsin göra det. Man vill ju att kunderna ska komma tillbaka. Typ dumma amerikaner eller hur ska man uttrycka sig?

Kika gärna in min blogg och fynda det allra senaste modet inom bloggvärlden.

Reply
Sara

Hur kan du veta du att det är Aleks du vill spendera resten av ditt liv med? Känner man sånt?

Reply
Evelina

Ja grå såg de ute ut att vara på bilden iaf! Dock såg man att detaljerna var i silver tycker jag! Men fy vad surt att få hem något som man inte alls väntade sig!

Men du klarar ju av att bära allt så de blir säkert skitsnygga på dig ändå!

Reply
Sandra Olsson

Jag svr otroligt mycket jag också.. inget jag själv tänker på utan de bara ploppar ur munnen när jag försöker förmedla mina känslor haha..

Reply
Sofia

Hej:) Vad har du för storlek i anine bing t-shirten? Dog lite när jag såg den !

Reply
Julianna

Hej!
Åhhh! Att du ALLTID klär dig så snyggt! Jag beundrar verkligen din stil, och dig!
Men jag har några frågor: I vilket program redigerar du dina bilder? Typ outfit bilder och så?
Dina platform Converse, vad kostade dom utan frakt och med frakt? Och tog du en större/mindre storlek än din vanliga? Och till sist, vet du vem (vad den hette) du köpte de av?
Kram!

Reply
S.

vi kan inte få se en bild på hur de ser ut irl då? tänkte så man vet ifall man vill ha dem så eller inte. :)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Har märkt att du har många olika väskor, snygga är dom också! :) Vart köper du dom? Har du något tips på någon hemsida där man kan hitta snygga väskor? :) Behöver verkligen några förslag :) Kram !

Reply
Alexandra

Åh va surt! En gång beställde jag en festklänning från USA, och på bilden såg det ut som om den hade silvriga paljetter, men när den väl kom fram hem till mig så visade det sig vara paljetter med färgerna blå, lila, rosa & röd… Blev så himla besviken & sur!

Reply
Hanna

Vilken tur att man inte hann beställa de då, väldigt synd dock för de var ju så fina :/
Har du något annat tips på ett par snygga boots? Ett måste på hösten ju!

Reply
Heddi

Men jag sa ju det din envisa borstbindare:( min mob e still på lagning så skriv på fejjan lr bloggen,,puss

Reply
Rebecca

vill ni ha tips på lite nyttigare fika kolla in min blogg,
bra hjälp om man vill få bort sommarfetan ;)
härlig blogg du har btw!

Reply
Marica

Tråkigt, det är nackdelen med att beställa på internet! Hoppas dom var fina ändå, eller att du hittar vad du söker någon annanstans. :)

Reply
C

Kan du inte lägga upp en bild på dom? blev lite nyfiken på hur dom ser ut haha :)

Reply
Camilla

Hei, elsker bloggen din og du er uten tvil den nydeligste jenta jeg har sett! Jeg ville egentlig bare informere deg om at det er enda en fake profil av deg på facebook: Masha Maria Kenzaz. Tenkte bare jeg skulle si ifra :-) Håper du får fjernet den, lykke til! Kram

Reply
Saranya

Hej Kenza!
Var är väskan ifrån? Har varit ute efter en sån skitlänge, men har inte hittat någonstans… Snälla snälla svara!!!!

Reply
Fanny Nordqvist

Vad synd med skorna! :( Så tråkigt när sånt händer! Händer mig ofta med, inte den färgen jag trodde eller annorlund tyg m.m. -.- blä haha

Men va inne på nelly nyss och kollade på väskor och du har sagt innan att du ville ha någon clutch med paljetter eller stenar eller nått sånt och såg den här clutchen http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/väskor/french-connection-117/argett-clutch-117375-129/

vet inte om du redan har sätt den eller om du tycker den e ful men tänkte iaf visa dig den ifall, ha en bra dag! eller aa natt… haha puss :*

Reply
jasmin

Dem ser verkligen inte gråa ut, men vid texten “color” står ändå “Taupe Distressed Suede” och om du googlar det, så är det ganska grått..

nu är det ju ganska försent att komma med de tipset, men då vet du att du kan googla nästa gång! ;)

Reply
Sofie

Men det står ju att de är i färgen “taupe”? Som är brun, fast åt det grå hållet.

Reply
Caroline

Hej! Jag gillade skorna iallafall! Om det är dem du har på bilden!? Men väskan… Love! Vart kommer den ifrån? <3 och jag är kär i din 'sloppy joe'!!!

Reply
moa

men altså… det ser ju inte ut som samma skor??!! vars ä spännerna å nitarna? dom se ju helt “släta” ut juh!
stryk skull dom haft.. =)

Reply
Agnes

Trist med skorna! Har hänt mig flera gånger och man blir såå besviken när man gått och väntat på att få hem paketet och så visar det sig vara fel.

Men det är så att jag ska ner till stockholm några dagar nästa vecka, och jag undrar om du kan tips om några bra affärer? Fullständigt aaavgudar din klädstil. Är inte heller ute efter typ gina, hm osv. Been there done that lixom. Skulle vara kul att veta vars man ska då det inte är allt för ofta jag hänger där :) (bor ca 93 mil bort)

Reply
Louise

Var har du köpt den urläckra väskan?? :) jag har varit på jakt efter en sådan grymt länge!
Tack på förhand! Kram!! <3

Reply
flooo

En engelsk nätbutik som man ska passa sig för är
cloggs.co.uk

De skulle ha kopior på leg, visakort samt adress där man bor.
(har aldrig hänt på ngt annat ställe)
Sen skickade de helt fel färg. När jag skickade tillbaka dem så fick jag bet frakten själv. Sen fick jag ett mail att den färgen jag beställt inte fanns längre. Så då skulle jag få pengarna tillbaka vilket tog flera veckor.

Finns bättre ställen.

Reply
Karen

Åh, din leilighet, kanskje du kan lage et video av den for oss ? trenger lite inspirasjon :)

Reply
Julia

Älskar dina ben!! Fan va fina de är!
Jag själv har ganska smala ben med de går ihop lite i låren. Det stör mig eftersom jag tycker det är så attans snyggt med mellanrum (det gör att benen ser längre ut.
Dina ben är perfekta!

Reply
Joy

Vart har du köpt iphone skalet som du har på bilden (leopard mönstrat), det var jätte fint! Skulle bli jätte glad om du svara!

Reply
Sylwia

Hej Kenza!
Vad gick tull och moms på när du betalade för skorna? Jag vill beställa ett par från den sidan men vet inte hur mycket det kommer att bli…

Mvh
Sylwia

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*