• header

Dagens

Ryggsäck från Modekungen // hatt + topp från Topshop // ring från Spell // solglasögon från RayBan (går runt i mina söndertuggade bågar tills jag orkar gå och köpa nya haha) // byxor i mocka & skinn från JOFAMA BY KENZA

Såhär har jag sett ut idag (+ en lång svart kofta), hatten fick dock åka av för det blåste så mycket. Vad tycker ni om byxorna? HÄR ser ni en bättre bild. Det är denna höstens variant av förra årets populära skinnbyxa som sålde slut på nolltid, och ni hittar dem ute i butik nu!

Jag har faktiskt ett par extra helt oanvända här hemma, om någon vill ha?! Det är ett par i storlek 32 (XXS). Jag har 34 i mina som ni ser på bilderna och är oftast en XS nedtill. Jag får på mig 32orna med nöd och näppe, men kan inte knäppa dem.. Så om du är lite mindre än mig passar de nog. Skriv bara en kommentar med din mailadress så väljer jag någon imorgon som får byxorna. :)

Ledsen att det bara blir ett par 32or.. Men glöm inte bort att ni fortfarande kan tävla om nya höstjackan “Kenza 10” i valfri storlek hos Jofama…!

(har valt en vinnare!)

2,259 Comments

Emma

Åh, drömt om dom där byxorna såå länge! skulle va så kul att vinna dom! kram :)

Reply
Wilma

Skulle bli sjukt glad om jag vann byxorna!
Är rätt smal och har svårt att hitta byxor som verkligen sitter tight runt anklarna också eftersom 32 inte finns i alla butiker… så hade vart fett fint att vinna dessa! :D

Reply
Josephine

Hej Kenza,

Känner att jag skriver lite sista minuten kommentar. Så jag hoppas på att du inte har skickat iväg byxorna till någon än.

Jag har tittat på just de här byxorna massor med gånger men tyvärr har jag inte råd att köpa de.
Det skulle vara himla kul om jag skulle få de av dig för du är ju en förebild för nog alla som läser din blogg och jag läser din blogg varenda dag för den inspirerar mig väldigt mycket och är så rolig/bra att läsa.

Dessutom bor jag i Stockholm så antingen kan jag hämta upp de nånstans eller så kan du skicka de till mig, så sätter jag in pengar på ditt konto för frakten. Eller så väljer du själv hur du vill göra.

Nu håller jag tummarna på att du inte skickat iväg de, eller att du väljer att skicka de snygga byxorna till mig.

Kram Josephine

Mail: [email protected]

Ps: Krya på dig! Hoppas du mår bättre snart! :)

Reply
Vickan

Hej!
Jag röstar för min lilla syster som jäätte gärna vill ha dom byxorna!
Hon skulle bli så himla glad :)
Xoxo

Reply
Paulina

Åh, jag skulle jättegärna vilja ha de byxorna. Har länge suktat efter dem, men inte haft råd. Chansen att du väljer just mig är väl minimal, men jag får ändå hoppas!:)

Reply
Wilma

Åh va fina! Skulle gärna vilja ha dom, hade varit perfekta i höst. Gillar byxor som verkligen är som dom! Dock har jag smala ben och då är det svårt att hitta byxor i storlek 32..
Skulle vart en dröm!
Kramar Wilma! :)

Reply
Sandra Wilderoth

Hej, hej!
Du verkar vara en kanon go tjej och har följt din blogg ett par månader nu :) Det är roligt att du anordnar sådana här lottningar och så blir det lite extra pirrigt att kolla mailen imon ;)
Kramar

Reply
Madelene

Inte haft tur på mina 20 år men varför inte testa! Första gången jag någonsin kommenterar någons blogg men jag läser din varje dag, jätte mysig blogg! Ha det bra.
Mvh Madde

[email protected]

Reply
Maria

Ohh Nice själv är man liten och smal… Så det blir svårt att hitta ett par fina passande byxor:( men dom där är ju SNYGGA! Och skulle passa perfekt! :):)

Reply
Lollo Eriksson

Tänk om jag vann! Tänk om, då skulle jag överraska min underbara dotter som är mitt allt!

Reply
Sony Talukder

Dessa byxor som du lottar ut, är exakt i min storlek, är väldigt smal och nätt, hehe, så alltid så svårt att köpa byxor i min passform, plus att dem som väl sitter som smäck är rätt dyra, har ej råd med det, då jag hjälper min mor med hyran, och betalar min körkortsutbildning själv.

Har aldrig vunnit något fr din sida, hur många ggr jag än försöker, så lyckan just nu är väl på skala 1-1000000 upphöjt till X.

Men får ändå hålla tummarna och hoppas mitt unika namn, Sony, gör att du väljer mig, hehe. =)

Ha en bra dag! <3

Mvh//Sony T.

Reply
Marina

Skulle passa bra med ett par SNYGGA skinnbyxor från DIG. Seriöst, kommer isf gå med dom varje dag. Allt som är från dig = LOVE IT !

Har själv inte råd att köpa något från Jofama By Kenza….

Reply
Emma

skulle uppskattas väldigt mycket då jag aldrig hittar storlek 32 i butik… Kram

Reply
ANTONIJA

TJENA!
BYXORNA ÄR SKIT GRYMMA! PERFEKT TILL HÖSTEN OCH DEN KOMMANDE VINTERN! TÄNKER MIG ATT MAN KAN MATCHA DEN MED EN STICKAD TRÖJA O FÄRG OCH KANSKE EN SKJORTA UNDER! ÄR RÄTT LITEN FAKTISKT SÅ SKULLE PASSA MIG PERFEKT TILL MIN KENZA 10 JAG KÖPTE FÖR ETT LITET TAG SEN!
(JACKAN ÄR GRYM KENZA!)

LOTS OF LOVE.

Reply
Alice

jag skulle dö och få ett glädjesprut i hela kroppen om jag fick dessa byxor!
Du är bäst Kenza! kram :)

Reply
Nina

Åh, skulle så himla gärna vilja vinna, det skulle betyda så mycket! Behöver verkligen byxor till hösten, men hinner aldrig åka in till stan…

Reply
Emma

Åh, jag skulle verkligen vilja ha byxorna!!
Shit vad nice att matcha dem med en stickad tröja och skinnjacka, perfect *tummen upp* :D

Har alltid älskat din blogg kenza! <3

Reply
Theresa

Du är sjukt fin, älskar din blogg Kenza :D
DET skulle betyda jätte mycket om jag fick byxorna, det skulle vara en ära.

Jag är inte så stor, men 32 är precis, som sagt jag är inte så gammal men jag vet att de passar,även fast det inte passar skulle jag växa i de och kunna ha de i många år :) Skulle vara jätteroligt om du valde mig :D ha det bra <3

Reply
Theresa

Du är sjukt fin, älskar din blogg Kenza :D

Det skulle betyda jätte mycket om jag fick byxorna, det skulle vara en ära <3
Jag är inte så jättestor eller gammal men jag vet att 32 skulle sitta som en smäck, om de inte skulle passa direkt skulle jag kunna växa i dom :d Och de kommer fortfarande till andvänding för att min storasyster skulle kunna använda de. Som sagt det skulle var jätteroligt, kanske inte så stor chans men jag vill försöka! :) Ha det bra <3

[email protected]

Reply
emma

Jagggggggg skulle så Järna bli den lyckliga vinnaren såååååå snälla kenza välj mig kram ditt största fan emma

Reply
Astrid Hammar

ÅHHH!!!
Jag skulle så gärna vilja ha dem för byxorna gör att för det första så är dem as snygga jue :)
Och för det andra så har jag väldigt smal midja och ben, men dem här byxorna låter det som att dem skulle passa mig perfekt!
Jag ville oxå bara säga att jag aaavgudar din blogg och stil till 100% så snäääääälla välj mig så skulle Jg bli överlycklig!!!
Kram//Astrid <3

Reply
Amanda

Jag måste bara säga att jag älskar dig<3 Du är en sådan stor klädinspiration! Varje gång jag vill fräscha upp min garderob eller bara slänga ihop någon cool outfit så tar jag en snabb blick på din blogg och ser vad man kan plita ihop, helt fantastiskt! Big Love<3

Reply
Linnea

Hej Kenza! Du är hur fin som helst , ser verkligen upp till dig! skulle mer en gärna vilja ha dom dära byxorna! Dom är ju bara hur snygga som helst, ÄLSKAR DOM!! kram /Linnea

Reply
emmy

hej, har länge velat ha ett par sånna jeans och nu lottar du ut ett par. min ekonomi räcker inte till för ett par så nu hoppas vi!
jag har ALDRIG tur med sånt här men nu kanske jag kan vinna!
här är min mailadress: [email protected]

Reply
amanda

Hej jag heter amanda och ska fylla 13 har en kenza 3 som jag köpte sprade pengar väldigt länge och ville så gärna ha dessa och de passa perfekt tack så mycket :D <3 !

Reply
Maja Jansson

Kenza jag skulle vara så sjukt, löjligt, fantastiskt glad om jag kunde få byxorna! Jag har storlek 32 och jag riktigt svårt att hitta byxor (förutom jeans) som jag tycker är snygga och dom där är ju helt sjukt snygga! Skulle troligen inte ha råd med dom just nu men GAH va snygga dom är! Jag älskar din blogg och jag skulle göra vad som helst för ditt utseende! Du är så sjukt vacker! //Maja :D <3

Reply
Kaisa

Hej Hej ! Jag älskar dig , din blogg , dina kläder och allt du gör. Du har så bra klädstil och du är så vacker ! Hade varit sjukt häftigt om jag fick träffa dig och typ se hur det är när du blir fotad och vad du gör på fritiden och sånt. Älskar jackan du har designat , den som finns i rött och svart , skulle gärna vilja köpa den men jag får inte för mina mamma. Jag har en fråga , med vad tar du alla dina fina bilder med, kamera eller mobil , vilken sort ? JÄKLIGT tacksam för svar !
Mvh : Kaisa 12 år !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*