• header

Dagens

Ryggsäck från Modekungen // hatt + topp från Topshop // ring från Spell // solglasögon från RayBan (går runt i mina söndertuggade bågar tills jag orkar gå och köpa nya haha) // byxor i mocka & skinn från JOFAMA BY KENZA

Såhär har jag sett ut idag (+ en lång svart kofta), hatten fick dock åka av för det blåste så mycket. Vad tycker ni om byxorna? HÄR ser ni en bättre bild. Det är denna höstens variant av förra årets populära skinnbyxa som sålde slut på nolltid, och ni hittar dem ute i butik nu!

Jag har faktiskt ett par extra helt oanvända här hemma, om någon vill ha?! Det är ett par i storlek 32 (XXS). Jag har 34 i mina som ni ser på bilderna och är oftast en XS nedtill. Jag får på mig 32orna med nöd och näppe, men kan inte knäppa dem.. Så om du är lite mindre än mig passar de nog. Skriv bara en kommentar med din mailadress så väljer jag någon imorgon som får byxorna. :)

Ledsen att det bara blir ett par 32or.. Men glöm inte bort att ni fortfarande kan tävla om nya höstjackan “Kenza 10” i valfri storlek hos Jofama…!

(har valt en vinnare!)

2,259 Comments

emma

ÅÅH! Skulle bli såå glad om jag vann dessa fina byxor! beundrar din blogg så och tycker du är helt grym!! massa kramar emma=)=)

Reply
Magdalena

Skulle va kul att kunna ha på sig ett par byxor som förmodligen passar så ja slipper se ut som en myra som simmar i havet… (eftersom nästan alla sitter förstort på mig) ;p

Mailadress kommentaren ovan!

Reply
Linnea :)

Hade passat mig perfekt då vi har rätt lika kroppar fast jag förmodligen är något mindre :/
Du är skitsnygg och grym!!
Peace ^^

Reply
Elin

Åh, dessa byxorna skulle rocka min 23-årsdag nästa tisdag! Eller ja, jag skulle rocka byxorna.. Eller rocka loss i byxorna? Hade åtminstonde varit snyggaste katten i Malmö!

Reply
Christina

Åh kenza jag skulle sjukt gärna vilja ha dom!!! De är så fina och jag behöver ett par snygga byxor nu till att piffa upp hösten med! Ville ha dom redan förra året och tänkte spara pengar men sen tog dom slut :( jag skulle vara så tacksam! Puss <3

Reply
Tova

super fina byxor ! och skulle va kul att vinna då jag alltid har problem att hitta byxor som sitter bra. hoppas allt går bra med dina nya kollektioner, längtar tills allt är ute i butik ! kram Tova

Reply
Nadja

åååh jag skulle JÄTTEgärna vilja ha dom byxorna! Älskar dom, har några plagg från din kollektion men inte just den byxan. Skulle bli så himla glad om just jag fick dom. Det skulle lysa upp i detta höstmörker!
Kram.

Reply
Tora

[email protected]

Jag skulle bli jätteglad om jag kunde få de där byxorna, nu blir det väl inte så om det är lottning, men man kan ju hoppas :)
Jag har ett par byxor till i höst. Och visst, det kan man ju leva på, men jag är på jakt efter ett par tuffa byxor med roliga detaljer – och dessa är perfekt! Man kan matcha in de i olika stilar, enkla som detaljerade. Priset är tyvärr lite för saftigt för att jag ska kunna lägga dem i varukorgen, så nu håller man fingrarna! :)

[email protected]

Reply
Ebba

Hej Kenza! Det skulle betyda jätte mycket för mig om jag fick dom ;) Jag tror att dom skulle passa jätte bra på mig! :D
Kram kram Ebba

Reply
Moa

galet va fina dom är, skulle bli sjukligt glad om jag fick dom!!! :D

Dom skulle göra min vinter! ;)

Reply
Victoria

hej Kenza! Jag skulle verkligen vilja få byxorna, skulle vart så kul att få dem av just dig också. dom är verkligen super fina!! Min mail: [email protected] /kram på dig, Victoria

Reply
hanna

Jag skulle gärna “vinna” dem! Skulle vara perfekt i tiden då alla pengar just nu går till körkortet osv..
KRAMAR

Reply
Mary

Åh så underbara!!! Helt perfekta, och hur lycklig blev inte jag när jag såg att de var i min storlek! Kan inte bli bättre än så!!
Kram :D

Reply
Sara

Kanske lite sent ute, jag vet inte… Men skulle precis som alla andra så gärna vilja äga ett par, dösnygga verkligen!

Reply
Johanna

Jag vill ha! Jag vill ha! :D skitsnygga byxor och dem är i min storlek :)
Du är så snygg Kenza!

Reply
Frida

Jisses så sjukt snygga byxor! Jag skulle bli aaaasglad om jag fick dom byxorna! Underbara :)

Reply
Carolina

Åhh vad snygga!! Jag har alltid så svårt att hitta tighta snygga byxor som inte allt för dyra.Skulle vara kul och få nått nytt att fräscha upp garderoben med också! Kram

Reply
Cecilia

Åh vad jag skulle vilja ha de byxorna !!! <3 så jäkla snygga skulle dö för dem. Kram bästa kenza

Reply
Mathilda

Äntligen ett par byxor i storlek 32! Jag är helt klart med och tävlar! :)

Reply
Frida

Detta vore den perfekta 21 årspresenten till min bästa kompis
Erika. Hon har alltid haft problem att hitta byxor då hon har smala ben och lår. Vet att hon hade blivit överlycklig, och jag hade blivit snäppet
lyckligare av att få ge dessa byxor till henne.

TACK!

Reply
Paulina

Har nyligen sparat ihop pengar och precis investerat den nya kenza jackan(10), så har inte råd att köpa dessa snygga byxor. Hade gärna velat ha dom då mina vader är extremt smala vilket gör att jag aldrig hittar byxor som sitter åt överallt. Sjukt perfekta! :)

Reply
Alexandra

Kanske är försent men jag skulle gärna vilja ha ett par byxor som dessa :)

Reply
Sofia Calrsson

Har problem o hitta småbyxor. Får alltid ångra mig efter jag har köpt ett par dyrare, för då är de fortfarande för stora. Dessa skinnbyxorna ska jag matcha med en tunn överdel med snygg rygg, och röda läppar :)

Reply
Emily

Du gör min dag men jag gör din då jag läser din blogg varje timma alltså förgyller du min och jag din.därför förtjänar jag byxorna då jag är ett fan
Emily
[email protected]

Reply
Lea

Åh, jag skulle jättegärna vilja ha dem!! Verkligen jättegärna!! Skulle bli vääääärldens gladaste!

Kramis!

Reply
Erika

Eftersom inga skinnbyxor någonsin har suttit tajt runt mina kycklingben kanske dessa skulle göra det?

Reply
Hedda-Martina

Skulle verkligen göra mycket om jag vann dessa byxor, har precis börjat studera på universitet och ekonomin krisar ganska mycket så shopping blir det ingenting av långt framöver så dessa byxor skulle verkligen bli perfekt i höst!

Reply
Johanna N

Åh jag skulle jättegärna vilja ha ett par Kenza! Så himla snygga!
Perfekta nu i höst till bland annat stickade tröjor :)
Skulle bli hur glad som helst om jag fick möjligheten att bära dem nu!
Älskar din blogg förresten, du verkar veklingen vara en jätte härlig tjej :)
KRAM Johanna

Reply
Hanna

Sjukt fina byxor! Skulle göra vad som helst för att få ett par sådana.

Men av över 1000 kommentarer är man nog bara en i mängden som tävlar.. Men man kan ju alltid hoppas på att jag blir den lycklige som får byxorna att dö för!

Kram! :)

Reply
Josefin

Jag är en ensamstående mamma på 22 år. Otroligt fina byxor, som jag själv skulle köpa om ekonomin tillät. Skulle bli jätte glad om jag vann dom, och skulle använda dom flitligt tillsammans med mysiga koftor och bots i höst. Kram!

Reply
Alena

Skulle gärna vilja ha dom åt min lillasyster som älskar din blogg och framförallt din stil.. Hon är dessutom en storlek 32 :)

Reply
Bella

Hej! Skulle bli så himla glad om jag fick byxorna! Rätt storlek är de också! :) Kram

Reply
Victoria

Ja vill ha dem. Snälla är bara 13 år och har inte råd med ett par annars! Snälla.

Reply
Therese

Jävlar vad många kommentarer! Vet inte om folk vill ha byxorna för att de suttit på dig eller för att de är så sjukt snygga men jag vill väldigt gärna ha dem iaf! :D

Reply
Johanna

Byxorna är jättefina! Jag är i stort behov av nya byxor då de enda jag äger är antingen för stora eller helt oanvändbara pga stora hål på fel ställen.
Vid tillfället har jag inte råd att spendera pengar på kläder överhuvudtaget, då jag bor i Paris och jobbar för att samla ihop pengar för min utbildning. Det känns trist såklart, inte speciellt roligt heller att gå runt i kläder som får mig att se ut som en fyrkant.
Det skulle betyda mycket om jag blev utsedd som vinnare!
Kramar från Paris

Reply
Arta

åååh gud vad fina! Jag vill så gärna ha dem.
Det är inte min storlek men jag hade tänkt ge dem till min kompis som snart fyller år! kram

Reply
Mariah i Frankfurt

ÅÅÅH, det är så sällan man hittar byxor i XXS, jag skulle blir superlycklig över att vinna dem! Har tjatat på mannen om att jag vill ha ett par av dessa, han har ju lederhosen… ;-) (fast jag har iofs dirndl då). Tyskarna behöver modeinspiration!!!

Reply
Carro

Åh, skulle vara guld värt. Är både student och hästägare och får aldrig unna mig! Väldigt fina var de hur som helst <3

Reply
Charlotta Larsson

Pants to die for! Hade blivit hur glad som helst om jag skulle vinna dem!
Kram!

Reply
Ella

1264 personer har redan kommenterat detta inlägg så jag känner väl inte direkt att mina chanser för att få de där byxorna är speciellt stora… Men jag skulle så gärna vilja ha dem. Just nu finns jag dock inte i Sverige utan i Kenya, på ett sätt har jag flytt från min egen verklighet hemma med familjekris och en pappa som svikit hela familjen, på ett annat sätt har jag hittat min fristad i detta underbara Afrika. Vill även rekommendera alla andra att ta ett år på Svenska Skolan i Nairobi, det är värt alla pengarna.

Din blogg får mig att känna igen mig i den jag vill ha råd att vara. Kläder är ett av mina största intressen men de senaste åren har det tyvärr varit HMs rea som gällt till 100 %. Det hade varit underbart att bli unnad med något fint som de underbara byxorna.

Om inte får man passa på att tacka för en så fin blogg från en underbart snygg kvinna! Tack!! <3

Reply
Asena

Ååh, skulle (nästan) döda för de byxorna! Behöver verkligen något nytt nu till hösten och vintern och de skulle vara prerfekta. Fingers crossed, haha! :)

Reply
Jennie

Skulle så gärna vilja ha dem, är en XXS som aldrig hittar byxor som sitter!

Reply
Matilda Lind

Ohhhhh gud! De är så snygga! <3 32or skulle va perfekt!
Jag skulle bli så glad om jag fick dom :D Det skulle lätt göra mitt år! :D

Tack snälla Kenza i förhand <3

Kram Matilda

Reply
Filippa Remvig

ÅÅÅH JAG VILL, hade varit perfekt eftersom att alla mina pengar är upp shoppade efter ett halvår i London och skinnbyxorna som var inhandlade redan hunnit gå sönder! Kram på dig snygging

Reply
Matilda

Ååh! Skulle bli jätte glad om jag fick dom dä! Hur snygga som helst, skulle verkligen göra min höst med ett par snygga byxor. :D

Reply
Sara

Jag tävlar om byxorna. Dock inte åt mig själv utan åt min dotter som fyller år snart. Hon skulle bli så glad och lycklig över dessa fina byxor.

Tack för en blogg som inspirerar unga tjejer i stället för att trycka ner dom! Detta är den enda blogg jag faktiskt tycker om att min lilla tjej läser.

Mamma Sara

Reply
Matilda

åååh, jättefina. Vill ha dom! Skulle bli hur glad som helst om jag fick dom där. Dom skulle verkligen göra min höst, med ett par snygga byxor. :D

Reply
Isabelle

Hej,
Är 15 år och skulle väldigt gärna vilja ha byxorna. Jag köpte nyligen ett par på MQ men de sprack i sömmen direkt och jag är så himla ledsen för det. Hoppas, hoppas, hoppas!

Reply
Elin

Oj, här har man nog ingen chans, men jag är med om utlottningen iallafall :) Har gått ner några kilon med hjälp av motion och bra mat, så ett par 32or skulle passa mig! :)

Reply
Petra

Oh jag skulle bli superkanonglad! Chansen att du ser den här kommentaren är väl minimal men jag håller tummarna ändå! :D

Reply
Vida

Åh gud, jag skulle jättegärna vilja ha byxorna, haha… Så jäkla snygga! Skulle se dösnyggt ut med en enkel t-shirt, aaah! ;)

Reply
Mamma till min älskade Nelly

Åh, jag skulle verkligen behöva nya byxor. Hade man haft mer pengar så skulle jag lätt köpa allt ur din kollektion.
Är väldigt liten, efter amningen rasade jag väldigt mycket i vikt, och då har jag även varit väldigt liten tidigare. Idag tycker jag det är supersvårt att hitta byxor i strl 32.. Hade varit toppen :)

Kram från en ung, ensamstående mamma Petra!

Reply
Marie Dahlberg

Jag vill ha dom SÅÅ gärna. Letar efter byxor med mocka på och tillsammans med skinn blev det ju sjukt snyggt ! :) Plus att jag är liten och behöver små brallor.
/ Marie

Reply
andréa jonsson

jag har 32! är ganska liten och har oftast svårt att hitta byxor som passar, har ett par andra skinnbyxor hemma men de är alldeles för stora. Hade blivit jättelycklig för ett par sådana du har på dig! De är riktigt snygga!

Reply
gotapparel

I LOVE it! That turned out so cute! I also wanted to let you know that I’m hosting my first giveaway, I’d love you to stop by my blog & enter to win a free My Memories Scrapbooking Program. Thanks!

Reply
Elin

De näst bästa med dina kläder är att de finns i storlek 32 (har Kenza 3 i brunt och jag ÄLSKAR den) eftersom jag alltid varit väldigt liten och mår sjukt dåligt över det. Skulle bli väldigt glad om jag fick dom där sjukt snygga byxorna :D Kram!

Reply
Linn

Åh vad snäll du är som vill ge bort ett par, jag skulle bli sååå sjukt glad om jag fick byxorna och det är min storlek! Jag har gått och tittat och klämt på dem redan på Shestore (detsamma gällde den förra modellen) men har verkligen inte haft råd att köpa dom (att vara student sucks).. Jag älskar verkligen skinnbyxor, har inte haft ett par riktiga utan köpte på mig ett par fusk-skinn från H&M och bokstavligen levde i dem hela hösten, tyvärr var det ju skitkvalité så de sprack i alla sömmar.. Har varit så sugen på dina i två år nu, och den här nya modellen är ju to die for! Hur som, jag antar att det finns flera 1000 tjejer där ute som både vill och förtjänar att vinna dem, men jag hoppas det är min tur, det skulle göra mig så otroligt glad och jag lovar att ta hand om dom! Jag bor dessutom i city, kanske underlättar för dig? (hehe, här drar man alla kort man har liksom). Kram L <3 <3 <3

Reply
Setareh

Hej! Såg att du har över 2000 kommentarer vid det här laget men jag tänkte att jag kan bidra med en till kommentar, hehe. Jag är 160 cm och väger strax under 50 kg, så jag hoppas att byxorna passar mig. Skulle uppskatta det rejält om du fick lust att skicka dem till mig, då det svider lite i min plånbok… :( ha det gott! Mvh, Setareh!

Reply
Linn

Jag har redan skrivit tidigare, men jag vill så otroligt gärna ha dom! :/ Verkligen velat ha den förra modellen i 1,5 år och redan varit inne och tittat på den här nya mocka/skinn modellen och jag har typ aldrig velat ha något så mycket! (I klädväg ;)) Ser att du har 2000 kommentarer så det lär ju inte bli jag, men jag önskar verkligen att jag fick dom! Skulle bo i dom hela hösten! Till en stickad tröja och boots till vardags och så skulle de få följa med och dansa på stures på helgerna till en fin topp med utsvängd midja, eller en slarvigt instoppad skjorta och ett par höga klackar på det! Skulle vara såå sjukt tacksam om jag vann dom! Åhhh!!! Kram L <3 <3 <3

Reply
Jennifer

Sjuukt snygga byxor Kenza :)
Det hade inte suttit fel att få ett par sådana gobitar nu när man har blivit en fattig student. Jag är rätt övertygad om att storlek 32 skulle passa också :)
Min mejladdress: [email protected]

Reply
Michelle N

Sett etter eit par skinnbukser i str XXS her i Norge! Jeg vil gjerne ha de! :-)

Reply
Elin

Jag skulle dö för dem byxorna :) Jag har alltid problem att hitta snygga byxor för jag är så liten och är dessutom ganska fattig som student :(

Reply
Ellen

du kanske redan dragit vinnaren men jag hoppas att det inte är försent! De där byxorna är min dröm!svårt att hitta bra byxor i den storleken,har länge funderat på dem men tyvärr är jag väldigt pank :( så man kan ju försöka! Kramar

Reply
Ellen

Hej! Jag kan se framför mig hur dessa byxor skulle förgylla mina utekvällar och skulle bli jätteglad om jag fick dom!

Reply
vendela :)

Jag skulle jätte gärna vilja ha, tycker dom är riktigt coola, och snygga såklart :)

Reply
Ellen

Otroligt snygga! Eftersom jag har svår byxstorlek är de här perfekt storlek! Länge velat ha dem men ekonomin säger stopp.kramar:)

Reply
Johanna

Hej hej! Dom där byxorna skulle verkligen pigga upp i ett höstigt Umeå. Hela outiften var vansinnigt snygg. Kram!

Reply
Elin

Exakt sånna har jag gått och föreställt mig att jag vill ha. SÅ jävla snygga!!

Reply
Anne

kanske är för sent men måste ge det en chans! Min tjejkompis Stacey i Nya Zeeland är i den storleken. Och eftersom hon är svårt sjuk med en sjukdom som påverkar hennes immunförsvar så tack vare det kan hon inte jobba och det gör hennes liv väldigt svårt. Jag försöker så gott jag kan med att hjälpa henne, som ge henne min gamla smartphone när jag uppgradera mig. Så det skulle göra mig lycklig om jag skulle kunna ge henne något hon skulle kunna andvända och som är svenskt! Ska dit ner och hälsa på i November för träffa henne och ta med henne till Calvin Harris konsert i Auckland, så önskar jag skulle kunna komma ner med dem och ge henne dem :) Hoppas hoppas hoppas! Mvh [email protected]

Reply
Mariell

Heej, sjukt snygga byxor! Skulle så gärna vilja ha dom där byxerna! asså dom är såå fina!!Och dom passar dig jätte bra, hoppas att dom passar pån mig lika bra om jag skulle få dom!:) första gången jag så dom där byxorna så tänkte att dom där vill jag ha, synd att man inte är milionär och kan köpa vad man vill!

Kram //Mariell

Reply
Lydia

åh skulle bli så sjukt glad om jag fick byxorna. Kan själv inte köpa dem för jag har inte råd och plus är jag liten så det skulle vara perfekt. Men skulle bli så sjukt lycklig om jag fick dem!

Reply
Lydia

Skulle bli så sjukt lycklig om jag vann byxorna! Har alltid viljat köpa dem fast har aldrig haft råd..

Reply
Katia

Din kommentar inväntar granskning.
Din kommentar inväntar granskning.
OMG, älskar din stil och din blogg och hela dig Kenza!!!
Jag vill så gärna ha dem byxerna !!! ♥

Mail: [email protected]
puss ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*