• header

Ny frisyr?

Haha! Jag fick den här bilden av en läsare och tyckte den var lite rolig. Kanske man skulle testa på en nummer 10 a la Rihanna? Trodde aldrig att jag skulle passa i kort hår men det ser ju inte SÅ jäkla illa ut. Fast jag kan tänka mig att ostylat och osminkad skulle jag se ut som en liten arabisk pojke. Så nej, jag skulle aldrig våga klippa kort.

Har ni testat på en massa olika frisyrer? Förutom en vända med rakmaskinen (tuppkam) när jag var 13 & den gången mamma klippte typ pottfrilla på mig så har jag alltid haft långt hår. Lite tråkigt kanske..

250 Comments

Elisabeth

Hva med nr 4? Bare ikke like blondt. Det er fortsatt litt av en forandring, men ikke for ekstrem.

Reply
Lina Tsutsumi

Jag tycker verkligen att ni ska klippa nr 10! Skulle vara skit snygg på dig! Annars är ju epage väldigt snyggt på dig, sådär som Angelica Blick hade, i din naturlig hårfärg förstås (:
Jag har testat allt från pojkkort till långt, olika färger, inte blont dock för det vet jag att jag inte skulle passa i. Tycker att man ska våga testa sig fram, det är kul och om man hittar en frisyr som man passar i så kan man verklige trivas i det! Ett lyft i vardagen. Sedan växer det ju ut om man ångrar sig. Kan du tatuera dig s kan du säkert skaffa ny frisyr (;
Just nu har jag sidecut och det är verkligen helgrymt! Vågade först inte, men sedan gjorde jag det bara och är såååå nöjd! (: Ni borde testa något nytt, tror ni blir fin i vad som helst för den delen (;

Reply
Edona

Tycker bara du ska färga ditt hår i en mörkchoklad/brownie färg!! Framhäver ditt ansikte men främst dina ögon. Skulle passa fint nu till vintern också :)

Reply
Siri

Jag klippte faktiskt håret kort för mer än två år sedan. Från att ha haft mellanlångt mellanbrunt mellanrakt hade jag kort mörkbrunt-nästan-svart och snedlugg. Det var någotnav det bästa jag gjort. Sen dess har jag haft alla möjliga korta frisyrer och färger. Nu är det rött…

Reply
Sara

På nummer tio, det korta svarta, ser du ut som en utav de modellerna i americas next top model, haha :) passar faktiskt riktigt bra i det må jag säga! Sen om man vill ha just såååå kort, är ju en annan sak :P

Reply
Sara

Vad menar du med arabisk liten pojke? Rasist eller? Det kan tolkas på många sätt, se dig för om vad du skriver!!

Reply
Amber

I don’t usually leave comments, but i have to say this: I don’t think you would look like a little arabic boy with the dark short hair! haha, i think you will look very sophisticated and stylish with a edgy twist! I like that Rihanna hairdo on you! haha, you should go for it!

Reply
Saga Wikström

Du liknar verkligen Kim Kardashian på bild 7. Enligt mig är hon världens snyggaste kvinna så ta det som en komplimang. Färga mörkt! :)

Reply
kathy

go crazy och klipp kort, den under din är rätt snygg!! men klipp kort du skulle passa skit bra!!

Reply
MG

Jag tycker, helt ärligt att du borde ha så som jag sett att du hade på någon gammal bild, någon slags chelsea cut med tuppkam, du passar sjukt bra i det, och dessutom skulle du gå emot normen och vara lite mer egen, inte se ut som precis alla andra

Reply
Isa

Ser ut som beyonce på 2an, cpsnyggt! men svårt att styla den frisyren faktiskt, men hade varit sjukligt snyggt på dig!

Reply
Alina

Hejsan hoppsan, älskar din blogg för det första, läser den varje dag. Men om du söker på miley Cyrus 2012 på Google så liknar du henne sjukt mycket när du körde på kort blont hår, fin i det också var du. Har det bra :

Reply
Nina

Måste bara kommentera att vissa människor här, det här med den arabiska pojken; vafan är grejen med att ta illa upp?! Haha arabiska pojkar ser ju inte svenska ut, visst? De ser ut som just arabiska pojkar och de har väl oftast kot hår (som de flesta andra) är lite mörkare (om kenza) och då hade hon antagligen liknat en arabisk pojke, just med tanke på att hon till hälften är arab, bara att hon är TJEJ. Och man fattar väl att (många tjejer) inte vill se ut som ojkar om de nu är kvinnliga till sättet. De kan va hur snygga som helst men hon är tjej. Hade hon vatt pojke hade det väl vatt en annan sak att säga så. Nu får ni skärpa er.

Reply
Emilia

Du borde klippa lugg! Det passar dig ! och det gör väääldigt mycket utan att man behöver förändra håret så mycket :D

Reply
Carolina

Det första jag reagerade på var just nr 10 och att du var riktigt snygg i det :)

Reply
Rebecka

den 4:de bilden längst upp va ju skit snygg, en annan färg bara.. och den 3:de bilden längst ner va också fin!

Reply
Henrietta

Haha i det precis till höger om ditt vanliga ser du ut som Tyra Banks; i det under ditt vanliga ser du ut som Miley Cyrus; och i det under det ser du ut som Beyonce!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*