• header

Ny frisyr?

Haha! Jag fick den här bilden av en läsare och tyckte den var lite rolig. Kanske man skulle testa på en nummer 10 a la Rihanna? Trodde aldrig att jag skulle passa i kort hår men det ser ju inte SÅ jäkla illa ut. Fast jag kan tänka mig att ostylat och osminkad skulle jag se ut som en liten arabisk pojke. Så nej, jag skulle aldrig våga klippa kort.

Har ni testat på en massa olika frisyrer? Förutom en vända med rakmaskinen (tuppkam) när jag var 13 & den gången mamma klippte typ pottfrilla på mig så har jag alltid haft långt hår. Lite tråkigt kanske..

250 Comments

emma

Jag har också bara haft långt hår, dock med lugg ett tag. Sedan klippte jag håret axelkort, lät det växa ut ett tag, sedan klippte jag det riktigt kort för att det var så slitet och dåligt skött. Håller på att spara ut det nu vilket är SJUKT jobbigt.

Reply
Filippa

Klippte mig jättekort en gång, har alltid ångrat att jag gjorde det! För då skulle mitt hår vara mycket längre nu!

Reply
Donna

Jag tror du skulle passa i allt verkligen, men tror ändå att mörkbrunt är din hårfärg!! VÄRLDENS BÄSTA BLOGGARE :D

Reply
Liz

Nr 14 var riktigt cool, du liknar Gwen Stefani där ( Och det är en komplimang! )

Reply
Miki

Oj,va snyggt! Du passar verkligen i allt. Skulle gärna vilja se dig i mörk choklad-aktig färg! Kram!

Reply
Sofia

Jag hade långt hår tills jag var 22, sen fick jag nog av mitt långa, superplatta och tunga hår som det inte gick att göra någonting med (efter en vända med locktången så var det platt igen en stund senare) och klippte av det. 2009 klippte jag det axelkort, sen har det gradvis blivit kortare. Nu har jag ungefär som bild nr 6 – längre i mitten, och rakat på sidorna. Superskönt!

Reply
Luucy

haha ball :D ! Slår vad om att om du hade varit med i americas next top model så hade du varit en av dom som hade fått kort hår ;D

Reply
Felicia

I børjan av året hade jag långt, brunt hår ner till rumpan, haha. Och så fick jag nog och klippte page oh blen blond. Aldrig varit nøjdare :) och så ser jag ældre ut med kort hår. Men nu børjar jag bli smått trøtt på blondt så funderar på att færga det lite mørkare nu till vintern :)

Reply
Emma

Jo, du har nog absolut utseendet för kort hår :) Jag skulle aldrig kunna ha det dock! haha.

Tycker att den färgen (är väl i princip redan din frisyr) längst ned i högra hörnet var fint på dig! Du skulle vara fin i lite ljusare :)

Reply
Rebecca

Haha, jag har testat på en mängd frisyrer! Från extremt långt hår när jag var mindre (enda till midjan, haha), till lite kortare, men ändå långt, till snygg page, tills det blev kortare och kortare av diverse anledningar, så att det till slut inte liknade en page längre. Förra året, vid den här tiden på året ungefär, blev det helt avrakat då jag var sjuk. Sen övergick jag till page (peruk) igen, och sen blev det en peruk med hår till axlarna och pannlugg. Nu har mitt hår vuxit en del, så nu slipper jag använda löshår och peruk. Mitt hår har snart vuxit till axlarna. :’)

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra med det, har aldrig varit typen som lagt ner mycket tid på att styla håret eller så, så jag kanske kan ta lite tips här från dig.

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
warda

Nummer 6 ahh så snyyg och rihanna style. Tror faktiskt du skulle passa riktigt bra på kort hår!! =)

Reply
Yasse

Hej Kenza! Jag undrar varför du inte provar lite galnare saker med håret. Du har både pengarna och utseendet för det. Du är otroligt vacker och hade passat i det mesta. Om jag varit du hade jag provat platinablont och kort typ Rita Ora eller mörkt långt lockigt svall eller rött. Titta tex. på Rihanna eller Rebecca Stella, de bytar hårfärg och frisyr ofta och ser väldigt bra ut i det och du är vackrare än de båda så du hade varit dösnygg i lite galnare frisyrer plus att du har en grymt fin stil att matcha håret med! Ha det bra, puss!

Reply
Mari

Förstår att du kanske inte menade något illa, men det låter taskigt att ironiskt säga att “jag skulle se ut som en liten arabisk pojke”, precis som om arabiska pojkar skulle vara jättefula… Att göra en sån jämförelse är ju ärligt talat stötande. återigen, jag förstår om du ej menade något illa men snälla tänk på att folk kan ta åt sig när du använder dig av såna uttryck.

Kenzas svar: Jag är ju själv halvarab haha, men jag skulle ju inte vilja se ut som en liten pojke för det.

Reply
emelie

du skulle nog passa jätte bra i lugg, men annars så tycker jag att
du är jätte fin i den hårmodell då har nu :)

Reply
Amanda

Prova en Loreen-lugg annars? Det vore coolt! En sån där riktigt tung, bred och mystisk lugg. ;) Till det kan du ju göra håret aningen mörkare, det behöver ju inte vara MÖRKbrunt utan kan ju lika gärna vara lite ljust chokladbrunt?

Reply
Yvonne

Tyckte frisyrerna på bild 2 & 8 passade dig :) 5 också men den färgen vart ju hemsk!

Reply
Louise Pettersson

På bild nr 4 ser du ut som Gwen Stefani. De hade du absolut passat i :)

Reply
Julia

Hej!
Jag har alltid haft rättså mellanlångt, mörkblont hår. Tillslut (förra året) blev jag trött på att vara så “vanlig” Att jag klippte av det. Väldigt kort på ena sidan och knappt under örat på den andra. I början var jag gråtfärdig, ville bara göra om allt ihop. Men allt eftersom, så har jag vant mig och när jag tittar tillbaka på bilder så inser jag att jag passar mycket bättre i den här frisyren. Allt med att jag bytte frisyr fick jag dessutom bättre självförtroende och lät mig inte tryckas ned (inte blivit mobbad men på gränsen om man kan säga så ^^). Supernöjd! Våga prova om du vill, det är förhoppningsvis värt det!

Reply
Maria

Jag har haft lite olika längder, från nyckelbenen till under brösten. Klippte nyckelbens kort i januari 2011 och kämpar nu med att få lååångt hår igen. När jag hade långt var det bara vågit, men när jag klippte mig kort blev det Carrie (i Sex and the city) lockigt, snacka om förvånad! Det är fortfarande så lockig fast det är någon decimeter längre och ser framför mig hur snyggt det kan vara i långt hår, så jag kämpar på! Men det är jobbigt nu när man har mittimellan längd varken kort eller långt.. Men ska också börja med balsammetoden nu så hoppas att det börjar växa snabbare! :)
Kram

Reply
Pernilla

nummer fyra men med nuvarande hårfärgen! eller kanske lite mörkare brunt?

Reply
Matilda

Tror faktiskt du hade varit skitsnygg i lite fler ljusa slingor. Kan du inte samla ihop lite bilder på olika frisyrer och färger du haft genom åren? Skulle vara jättekul att se :D

Reply
Madey

Hej Kenza! Älskar din blogg så sjukt mycket! Du har inspirerat mig till att bli den jag är idag, genom bara dina ord har jag blivit starkare. Jag har aldrig någonsin komenterat på din blogg förut, varför? För att jag haft så dålig självkänsla så jag inte har vågat. Jag tänkte att när du skulle se min kommentar bara “neej, inte hon!” även om du inte vet vem jag är. Men tack vare dig vågar jag med gott mod kommentera.
Du är min idol, har alltid varit det, kommer alltid vara det!

Kram, Madey 15 år

Reply
Alyssa

Number 6 looks so damm good! Really! You should try it :p miley tried it too^^ and even if you regret it, its just hair and if you talk with your hair dresser then he will do what fits you the most. Onceive had really long hair but after a while it gets so boring -.- so i decided to cut it a bit under my chin, and i was really satisfied haha :D i also cry when i go to a hair dresser but that time dont because i got so annoyed of it. I also have thick hair and curly, so it was so much work with long hair :D but the short style looks so good on you! I really wish i could wear short styles but with curly hair everything looks stupid and i dont want to iron it every day.

Ps: you would DEFINETELY NOT look like an arab boy :D its impossible with this lips hahah :D

Reply
Sandra Wallin

ALLTSÅ 6:AN !!! Det korta platinablonda håret gjorde att du fick ett helt annat liv i ditt ansikte! Sjukt snygga kontraster!! Daym gurl!

Reply
Sara

Har nästan alltid haft mitt långa blonda hår , förutom nångång när jag var liten och klippte lugg. Sen klippte jag mig i februari till axellångt från att ha haft till naveln typ, ångrade det sjukt mycket men det var extremt slitet så. Fanns ingen utväg egentligen, nu har det växt en bra bit! :D

Reply
Hannah

Vad är det med dig och håret egentligen? Har någon hårstylist sagt att du är tråkig som aldrig provar något nytt eller sagt till dig att du har torrt och fult hår? Varför alla dessa inlägg om ditt hår de senaste dagarna?

Reply
Elsa

fina kenza, det märks att du har fått tilbaks din blogg-glöd, massa roliga inlägg varje dag är det nuförtiden, jättekul. :D kram!!!!

Reply
Erika

Du var ju sjukt snygg i kort hår! 6:an!! Fast förstår att du inte vågar, hade inte heller vågat det… lite jobbigt att man inte kan sätta upp håret när man inte orkar fixa det.

Reply
m

Kenza, allvarligt! MÖRKBRUN PAGE, med längre hår framme och något kortare bak, hade passat dig PERFEKT.

Reply
Sara

Det korta platinablonda (mittenraden längst till vänster)!!! Sjuukt snyggt! Tror du skulle passa jättebra i kort hår eftersom (detta baserar jag nu bara på bilder/klipp på dig för har aldrig sett dig i verkligheten) du ser inte ut att ha så stort huvud, och ganska smalt ansikte. Jag hade kort hår ett tag (när jag lät mitt växa ut från tuppkam, hehe:)) och det såg inte klokt ut eftersom det korta blev ganska fluffigt och la till ytterligare volym till mitt redan stora huvud. Till råga på allt färgade jag håret grönt då också, för det såg inte konstigt nog ut.. tur att det bara är hår som växer ut igen och som går att färgas om :)

Reply
Christie

I think you look great in the short hair and the long blonde ones in the bottom left!

DO IT! :)

Reply
stina

Jag klippte håret kort förra året, himla nöjd! Så skönt då allt det slitna håret försvann (hade inte klippt mig på tre år för att försöka spara ut det, usch). Fick massa komplimanger om att jag såg äldre ut (såg typ ut som 12 innan, är 19) så det är inget jag ångrar! :)

Reply
kia

the first one in the second row looks amazing, but in my opinion your hair are more than pretty – you just may go back to chocolate brown? This color fits you perfectly :)

Reply
Lina

Har i flera flera år haft låååångt mörkbrunt hår.
Men så för ca 1 år sedan fick jag ett ryck och klippte en page. (Frisören använde en rakapparat i nacken på mej) och inte nog med det så färgade jag det knallrött!
Nog var det fint, men ett helvete att hålla på med. Fixa håret varje dag och greja i duchen med färginpackningar så att de röda höll sej intensivt!

Efter en resa med bad och sol gav jag upp. Nu är jag ljusbrun/koppar i håret som växt sej till axlarna.
Vill bara att det växer ut nuuuu..

Men deg var kul att testa! ^^

Reply
Fabienne

A short cut would actually really look good on you! Especially the dark one!
You could wear any hair color, you are a natural beauty anyway!
I prefer a mix between dark blond and light brown on you!
Kisses from a swiss girl!

Reply
Elin

Hade hår ner till midjan, men fick ett ryck veckan innan jag skulle börja gymnasiet och klippte en hak-lång page. Passade faktiskt riktigt bra i det! Men nu har jag sparat ut allt sen dess (går i trean nu) och försöker få tillbaka mitt långa fina hår.

Har aldrig vågat färga särskilt extremt. Bara lagt i ljusare slingor osv. Kanske ska våga göra någon cool färgning någon gång :)

Reply
L

Kenza, är man snygg som du passar man i allt!! Man lever bara en gång, så jag tycker du ska göra något nytt. Hår är bara hår – de växer ut. Ja, det är inte det lättaste att vänta på att håret ska växa ut igen, men man kan alltid ha löshår. Mörkt hår skulle verkligen framhäva dina ögon. Så jag säger go for it! ;)

Kraam

Reply
Olivia

Alltså säger som många andra: nr. 6 var HELT SJUKT SNYGGT på dig (inte nr. 10 dock.)

Reply
Ahlam

Ursäkta? Sedan när blev du så försvenskad? Du är fan uppväxt i Marocko, ett arabiskt land. Så i grund och botten är du mer arab än vad jag och alla andra araber är. Lite respektlöst att skriva så men arabiska pojkar är och ser mycket bättre ut än vad du gör när du är ostylad och “osminkad” måste jag säga.

Reply
Lisa

Du skulle passa skitbra i kort hår! Skulle va så jäkla ballt om du vågade, då skulle jag beundra dig ÄNNU mer ;)

Reply
martina

hey kenza, i think the right picture in the first row looks great. i mean a pony will fit you:) you should try!
will you start blogging in english too? would be great, because I don’t understand Swedish and I love your blog:)) Google Translater often fails. :D

Reply
Marie

Håller med Elsa. Jättekul att du bloggar om roliga saker nu och inte bara, godmorgon jag äter frukost ska jobba och ni får outfits bilder senare.

KEEP GOING LIKE THIS KENZA!

Reply
r

Några av dom ser ju ut som du haft förut! Typ 3:an, så hade du ju nästan alltid ett tag! Fast lite mörkare då… Sen 5:an och 8:an, så såg det ju nästan ut när du hade lugg ett tag! Gillar det blonda jätte kort håriga, det såg ju bra ut :) Men om du hade haft det korta rihanna håret kan jag också tänka mig att det skulle se tråkigt ut ostylat haha…

Men jag tycker du ska testa något nytt, du har ju bara haft samma nyans hela tiden förutom lite brunare! Och ombren var ju inte så stor skillnad… och frisyren kanske skulle vara kul att ändra? :D Den har ju också sett likadan ut ett tag, inte för att det inte är fint men det är ju kul med en förendring :)

Reply
laura

ÅÅHHH herregud va fin du va med svart hår, nummer 7! kör på det, du såg ut som en blandning av kim kardashian och beyoncé :) så fint.

Reply
Fanny

Hade haft långt hår hela livet. Klippte page i nian. Trivdes jättebra i det i typ några månader, men sen saknar man att ha långt hår. man inser inte hur snyggt det är med långt hår, tills man klipper av det. Sen är det ju såklart supersnyggt med korta frisyrer.

Reply
Fiona

Heej Kenza jag ville bara veta några saker fakta på dej eftersom jag kommer göra enn redovisning på dej i skolan och Jag undrade vilken är din favorit maträtt ,favorit färg och din favorit landställe (för att resa) . Tack i förväg hoppas du svarar mig .
PS: Love your blogg !!!!

Reply
Jenny

Jag hade pojkfrisyr tills jag var runt 7 och mitt hår började växa snabbt! Så jag har haft långt hår sen dess, men nu har jag färgat en gång! En ombre, men inte lika ljust i topparna! Fick inspirationen av dig :D

Reply
kath

du hadde jo vært skikkelig sassy i kort,lyst eller mørkt. faen kan du ikke prøve? du har vel kanskje råd til å fikse løs hår elno om du ikke vil gå helt til alt vokser ut igjen

Reply
Sofie

This short light blond looks very good ! This would be a great change but will look awesome !!!

Reply
Linnéa

Jag tycker det var svinsnyggt med sexan, den nästan vita kortklippta frisyren! Haha.

Reply
Petra N

Men den med vitt kort hår passande dig sjukt bra! Du skulle verkligen passa i så kort hår :)

Reply
Alicia

Vadå arabisk liten pojke?
Håller med att du liknar kim kardishian i mörkt hår. Men snälla klipp inte visst passar det dig i kort platein men du har så vackert hår som det är nu. Varje bild man ser av dig beundrar man håret! Nej till kort hår på dig! :)

Reply
Caroline

Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar alla dina gamla headers? Det skulle vara jättekul! :)
Kram! <3

Reply
sara

fint! :) har haft allt från lång, riktigt långt då, sen kortare och kortare.. varför vet jag inte, så nu låter jag det växa ut igen.. Ångrar att jag klippte av det från början.. :D men en vacker dag är det väl långt igen :)

Reply
Malin

Utrolig fint!
Kan du blogge om dine favoritter innen leppeprodukter? Det hadde vært supert!

Kram fra Norge!

Reply
lina

LUGG LUGG LUGG LUGG LUGG = HOT … riktigkt fin i LUGG du borde köra på de! Växer ju ut fort ändå !!

Reply
Maja

Kenza du är så fin, du passar i allt!
i vintras fick jag ett spontant ryck och klippte mig kill-kort , mitt hur var enda ner till rumpan. Men man måste testa på nya grejer, vara lite spontan! Jag stormtrivs i min nya look! pusss och kram!

Reply
Sanna

Hej kenza! Såg nyss en video på youtube där en tjejs
Pojkvän gör hennes makeup! Det var såå kul och tänkte direkt på dej!
Hade varit sjukt kul om du kunde gjort en likadan video när Alex sminkar dej! :D

Reply
Amelia

Jag tror verkligen att du skulle passa i CHOKLAD BRUNT hår !
Tycker du ska behålla håret långt för du har så fint hår !
Hoppas du får en underbar kväll!
Kram :D

Reply
Julia

Sexan!!! Så sjukt snyggt! Annars så tycker jag att du ska köra på mörkbrunt, eller bara lite ljusa slingor i din nuvarande hårfärg!

Reply
Josefine

SJUKT SNYGG KENZA!
Kolla gärna in min och mina 2 kompisars blogg, vi har en veckans blogg tävling och den som vinner får en länk i våran blogg som har 200-300 unika per dag!
MISSA INTE CHANSEN ATT FÅ DIN STATISTIK PÅ TOPP!
Kram Josefine

Reply
Emma

gör ingenting med ditt vackra hår!!!!! iallafall inte klippa av det. vet du hur många som vill ha så fint hår som dig.

Reply
Camilla

För 3 år sedan var min (numera ex) pojkvän otrogen mot mig. Då flyttade jag hem till Sverige igen, skaffade nytt jobb och lovade mig själv att därefter våga vara självisk och ta hand om mig själv! Träna mer, läsa fler böcker och resa mer bl.a. För att “inviga” mitt nya liv klippte jag faktiskt av mig mina långa lockar, så från att ha haft hår ned till naveln gick jag till kortklippt! Minns fortfarande när frisörskan som skulle klippa mig försökte övertala mig att inte göra det ;) nu har jag långt hår igen, men jag har ALDRIG ångrat att jag klippte mig kort. Det blev liksom “the beginning of an era”, och jag har hållit alla mina löften ;)

Reply
Mittinorr

Hej Kenza! Våga prova nya frisyrer! :D jag vet att det känns läskigt innan. Jag hade väldigt långt hår förut, sträckte sig långt ner på ryggen men så en dag fick jag för mig att göra något crazy så jag klippte av allt. Jag kommer aldrig att spara ut mitt hår igen. Första gången jag skulle tvätta håret när det var kort.. wow, helt awesome! det gick så fort och numera kan jag ha en schampo flaska hur länge som helst eftersom man behöver så lite. Det går på nolltid att styla håret på morgonen + att det är snyggt när håret får vara lite busigt :) du är grym! kram

Kram!

Reply
Malin

Någon slags lugg kanske? Typ lite snelugg? Eller klippa upp håret så man får mer volym, självfall och det ser större ut? Hade varit spännande :D

Reply
Maggie

Nr.6 påminner mig om miley cyrus nya look, du skulle passa i det ;) Måste bara fråga dig ang. din Jofama nr.9 jacka vilken storlekt har du? Hoppas du svarar, skulle gärna vilja beställa, men kan inte prova då jag bor i USA. Keep my fingers crossed att du svarar :))

Reply
Mari

Tack för att du svarade på min kommentar Kenza :). Jag vill då lämna ett svar på det med. Jag råkar också vara halvarab och kände mig illa till mods när du jämför att något ser “så jäkla illa ut” med “en liten arabisk pojke”.. Vill bara påpeka att man kanske ska tänka på hur man uttrycker sig på en offentlig blogg med hundra tusentals läsare när folk faktiskt kan ta åt sig.. Ha det bra! :)

Reply
ledsen tjej

Eller så är man sjuk och behandlas och tappar allt hår och det har konstaterats att jag aldrig någonsin kommer bli frisk och få mitt hår tillbaka.. njut ni som får ha ert svall kvar! man dör inte om man klipper lite för mkt vid något tillfälle om det kan växa ut igen.. take it easy

/ledsen tjej som vill ha sitt liv tillbaka

Reply
Isa

Kör på bild nr 4, typ axellång page, fast i mörkbrunt. Du hade passat asbra i det! :)

Reply
Sandra

Så sjukt… Satt precis och tänkte samma sak. Nr 10. Passa dig bäst av alla frisyrerna tycker jag. Och som jag skrattade åt din kommentar om att frisyren kan va snygg med smink .. Men utan.. Som en liten arabisk pojke. Vet precis vad du menar för jag själv klippte mig kort och är enl mig och många andra av mina vänner sjukt snygg i frisyren sminkad men ser ut som en gullig liten asiatisk munk utan make…. Hi hi… Men med smink är detta min bästa frisyr… ;)

Reply
Sandra

Oj vad många stavfel och vad konstigt det blev i min föregående text. Menade …. Asiatisk munk utan makeup såklart

Reply
Bicca

Alltså där finns sjukt många frisyrer som du verkligen ser ut att passa i! Men det är faktiskt inte så dumt att satsa på kort hår, klippte mej korthårig när jag var 11 och har haft det så i 3 år nu. Först var det en stor förändring och folk kände knappt igen mej, men jag har själv inte ångrat mej en sekund, superlätt att sköta och med en passlig frisyr så krävs ingen styling alls! Rekommenderar varmt till alla som vill slarva lite med hårtvättar ;) Kram och tack för en superblogg!

Reply
Louise

Jag klippte av mig halva håret förra året! sakanr det långa grymt mycket men eftersom det gått ett år har ändå det mesta kommit tillbaka ;) fulast var väl när jag klippte lugg!

Har du ingen bild på din tuppkam ? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*