• header

Det var det vidrigaste…

MIN BILD

EN BILD JAG HITTADE PÅ WEHEARTIT

EN ÄNNU VÄRRE BILD JAG HITTADE PÅ WEHEARTIT

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Jag tycker det är sjukt att jag tydligen klassas som “för stor” så att någon där ute tyckte att min bild behövde en make over. De manipulerade bilderna har taggar som “thin” “sexy” “thinspiration”.. Alltså?!?!

Jag är glad över att jag är vuxen nu i detta samhälle med de sjuka idealen på hur en tjej ska se ut och vara. Jag är glad över att jag är vuxen och självsäker för jag påverkas inte längre av det. Jag ser ut som jag gör och den som har något negativt att säga om det kan dra åt helvete för jag tycker att jag är skitsnygg (JA, det är okej att säga så!). MEN jag vet att jag har många unga bloggläsare som tar åt sig för jag får så mycket mail från tjejer med ätstörningar att jag sitter med gråten i halsen varje gång jag läser.

Om folk bara kunde sluta klanka ner på varandra, kommentera varandras kroppar & utseenden negativt, sluta slänga ut sig kommentarer om hur en “riktig” kvinna ska se ut, eller det värsta “killar vill ha…..” Jag förstår mig verkligen inte på er som gör det. Vad får ni ut av det? Ni bidrar bara till dessa unga tjejers skeva självbild. Sluta med det, tack.

350 Comments

olivia 16 år

Om alla bara slutade fottsätta att “bygga” på det så kallade “idealet” så kanske folk skulle kunna våga säga att jag är faktiskt nöjd med mig själv och stolt för den jag är.Tyvärr är det yterst sällen man hör eller ser dagens ungdom säga detta,för om dom gör de så anses det att vara fel att tycka om sig själv, vilket borde var tvärt om. Vi ser alla olika ut och vi är perfecta på vårat eget sätt. Hur kul skulle det vara om vi alla hade lika dana kroppar? Ingen skulle vara unik på sitt sätt. Jag är nöjd och stolt över mig själv. Kenza du är en riktigt bra förebild för unga tjejer! Go girl!

Reply
V

Det där va det sjukaste jag sett. Speciellt när dom till slut fick din kropp att se ut att tillhöra en bratz-docka, att ens komma på tanken att redigera en redan enligt mig felfri kropp är bara sinnessjukt. Och det är bra att du inte tar åt dig för vem fan ser ut sådär på riktigt ens (den sönderredigerade bilden)? Kram <3

Reply
Malin!

Du är så fruktansvärt grym och så snygg som du är, älskar hur du står upp för dig själv!

Reply
ugu

Fyfan vilket bra inlägg. Props till dig Kenza. Behövs fler bloggare som dig. Guld

Reply
Matilda

Alla som skriver “Åh kenza du är snygg ta inte åt dig” tror ni inte hon redan vet det eller? Så stört irriterande när så snuskigt snygga människor som får tusentals komplimanger varje dag om hur vackra dom är ska börja snacka om att alla borde vara nöjda med hur dom ser ut. Lätt som fan att säga när man är felfri själv. Och ja Kenza du kan säga att du faktiskt också får taskiga kommentarer och blabla men typ 80% av allt folk kommenterar om dig är fan positivt.

Reply
Rebecca

Jag blir så otroligt trött på folk.. Visst, jag har också lätt för att dras med i kommentarerna om hur man “ska” se ut. Bland annat hur killar vill att man ska se ut. Sånt får jag höra av mina tjejkompisar, och att det på grund av mitt utsende som jag är lite ensam på killfronten.

Jag förstår inte riktigt heller varför idealet är att man ska vara smal? Eller att man “ska” vara någonting över huvud taget? Nu flummar jag bara, klockan är mycket, men jag förstår absolut inte. Jag gillar verkligen att du tar upp det här Kenza, du har många som lyssnar på dig och inspireras och tar efter dina vettiga åsikter! Du hjälper nog en hel del unga tjejer (och en hel del andra!) där ute, fler än du tror, hoppas jag. :)

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Alexandra

Folk kanske skriver att du är “det perfekta idealet” och att det “inte är svårt för dig att ha bra självförtroende då”. Men det är som att söka vad som är perfekt, finns väl inget som är perfekt?

Folk måste sluta tro att det krävs att vara smal för att vara godkänd. Tro mig, utseendet är långt ifrån det enda som betyder något – insidan räknas. Och man är fin som man är.

Tack för att du inte har en snedvriden kroppsbild och måste operera halva kroppen för att känna att du duger – och låta andra tro att det är exakt det som krävs för att passa in -när du (precis som alla andra) är fin som du är För det är sådant som förstör folks kroppsbilder.

Tack! :)

Reply
Em -+mitt+liv+på+NZ

Men alltså gud så sjukt! Den första bilden är helt klart finast, jag fattar inte att någon ens kan komma på tanken att retuschera din kropp Kenza – den är ju redan unreal! Bra inlägg hursomhelst och underbart att du kan kalla dej själv skitsnygg, det borde vi alla tjejer bli bättre på!

Reply
Kristiane

Fy faen så jævlig sinnsyke folk er! HVEM gjør sånt?? Jeg har ikke ord! Men herregud, det originale bildet er jo virkelig det fineste uansett. Du har jo perfekt kropp, og er veldig slank. Skulle da tro at du kunne lagt tagget under “thinspiration” på weheartit med originalbildet. Hva synes du egentlig om at folk tagger bildene dine på weheartit? (nå snakker jeg om originale, ikke at de blir retusjerte)

Reply
F

Hej! du ser fantastisk ut, sjukt att folk gör sådär.
jag klagar ofta på mitt utséende och jämför mig med andra som jag tycker ser mycket bättre ut. Men efter att jag började läsa din blogg för typ två år sedan har jag lärt mig att tycka om mig själv mer. Alla är vi olika. Tack!!!

Reply
Fatima

Alla ni som tror att det är en dans på rosor att vara smal. Tänk er för.
Är ni redo för att bli anklagade för att ta droger? Är ni redo att folk påpekar att ni är psykiskt sjuka och har sjukdomar som Aneroxi och Bulimi? Är ni redo att lärare och föräldrar alltid påpekar att eran kroppsform är fel, ni måste börja äta mer, ni måste göra hit och dit? Är ni redo för ett samhälle som är helt emot eran kroppsform?
Då stannar ni där vid sista meningen och tänker “Vafan spinkis, du vet inte hur det är att vara överviktig! Och vadå, samhället gillar väl förfan smala kroppar?!”

Är det verkligen så? För jag vet i somras gick det runt en bild på facebook på en överviktig tjej i bikini som hade skrivit att hon var nöjd med sin kropp, då hade alla skrivit var modig och vacker hon var, att så skulle en riktig kvinna se ut, en riktig man vill ha kött och bara hundar går efter ben. Hon var en hjälte!

När en smal tjej lägger ut en bild på sin kropp som får tusantals like och man kollar på kommentarerna så är det “Attentionwhore” , “hora” etc.

Låt alla få vara smala, feta, mitemellan eller vad de nu vill vara. Säg inte till din överviktiga klasskompis att hon måste banta, påpeka aldrig att någon tjej har aneroxi.

bara hållllllll käften om ni inte har något bra att komma med(:

Reply
Johanna

Du har helt rätt att man får säga att man är snygg.
!! Fattar inte hur folk tänker när dom gör om dina bilder så, original bilden ät ju så mycket snyggare än dom andra 2 :/ man blir ju förbannad.

Reply
E

Håller med om vad några av ovanstående kommentarer påpekar. Varför lägger du upp så mycket bilder på dig själv i bikini? Jag känner iaf när jag ser dom, “fan så vill jag med se ut” och jag tror inte jag är ensam om att känna så och därför försöka anpassa mig efter det. För du är ju så pass känd bland unga att du är med och skapar unga tjejers ideal! Snälla du kan väl tänka på det:) !!!

Du skriver att du är glad att du är vuxen och kan låta bli att bli påverkad av dom sjuka idealen, men du är ju själv med och skapar dom! Du är ju oerhört smal och

Reply
Shade

Den sista bilden var ju sorglig :( Verkligen långt ifrån sanningen! Inte inspirerande, utan mest skrämmande.
JAG gillar former. Det kan jag säga. Men jag håller helt med om att “kvinnor SKA ha former” är en hemsk sak att säga. Och “killar vill ha” har alltid fått det att bränna till i bröstet. Skit fan i “vad killar vill ha” – fullständigt – och tänk på vad ni själva vill ha istället. Det räcker att en kille tycker om dig, för den du är. Att flera killar gillar sig dig enbart för ditt utseende är bara ett jävla besvär, ändå.
Killar som skriver “killar vill ha” till tjejer borde fan få straffkommendering på uppfostringsanstalt. Bara svin uttrycker sig på det sättet. Nu är jag arg. Bara för att jag tänkte på det. Morr.

Reply
Maria - Helt (h)ärligt!

Har aldrig förut kommenterat eller läst din blogg men detta engagerar mig verkligen – det är en helt sjuk värld vi lever i! Vi som försöker stå upp för sunda ideal utövar en ständig kamp mot all retusch och andra osunda grejer som existerar i dagens samhälle.. Blir så ledsen när jag ser sånt här. Du är en bra förebild!

Reply
Tilda Forslin

Ja det är verkligen vidrigt! Alltså du blev så otroligt mycket fulare på de retucherade bilderna! Det är verkligen skitbra att du skriver om det på din blogg, visar att du inte vill att sådant ska ske.

Reply
Frida

Kenza, av det man läser på din blogg verkar du vara en helt fantastisk människa. Du har bra åsikter och en sund inställning till livet. Dessutom är du, precis som du påpekar, skitsnygg! Det är inte så konstigt att just din blogg är en av de största. Fortsätt som du gör!

Reply
Emma

Åh herregud, vad är det för fel på människor? Du är i mina ögon helt perfekt, precis som du är!

Reply
Anonym

själv har jag hamnat för att man förvrängt mina bilder så att jag ser fetare ut vilket är bara såå barnsligt… Sedan lägger man em upp på andra bloggar och säger stt jag gått upp i vikt!!! Såå himla fräckt… Det om något sårar mj. Jag är typ i samma mott som du och jag har börjat inbilla mj att jag är lika fet som i de photoshoppade bilderna

Reply
Elin M

Men snälla! Det är så många som säger att “idealen” av hur en tjej ska vara beror på vad killarna vill ha! Att “alla vet ju att killar vill ha tjejer med former” eller att “alla killar vill ju ha jättesmala tjejer.” Jag blir så jävla förbannad på vissa av tjejerna här som uttrycker det som att vi existerar enbart för killarnas skull, och att vi ska se snygga och sexiga ut för DERAS skull. Att hela jävla grejen med vårt yttre är till för att männen ska vara nöjda, inte för vår egen självkänsla. Det ÄR inte männen som styr världen, det är inte VÅR uppgift att se till att det finns snygga tjejer överallt för deras skull. Men varför ska vi låta vissa killars bild av en tjej avgöra vår egen uppfattning om vår självbild och lycka? Det här är till och med första gången jag ens kommenterar här, men var tvungen att säga det. Det enda som ska betyda någonting är om VI är lyckliga med hur vi ser ut. Lycka till med allt, vackra Kenza, du har en sjukt bra blogg! :) /Läsare, 15.

Reply
Lovisa

Din bild (originalbilden) är så mycket finare! Hur du än skulle se ut är du min förebild! Du är så stark som skakar av dig alla negativa kommentarer du säkert får dagligen! Även om du säkert som vilken människa som helst tänker på det folk skrev ibland! Jag tycker du är helt perfekt! Ingen är perfekt men i mina ögon är du verkligen förebilden för mig! Du borde föreläsa på skolor om allt negativt, hur du tagit allt bra, vad man ska tänka på osv! Många skulle nog lyssna på dig, iallafall jag! Kramar! :)

Reply
Emma Nyström

Det är därför jag älskar din blogg! för att du är helt underbar och trevlig och snäll och inte tar åt dig av något elakt, för du är perfekt som du är :) och dom som sitter o redigerar sånna bilder eller skriver elaka kommentarer är nog dom som är avundsjuka och helt knäppa och dom fattar inte att dom kan såra andra människor som dom inte vet något om.
onödigt att lägga tid och energi på att försöka få andra människor att må dåligt, fattar inte hur man orkar ! MEn du är bäst och alla andra som blivit sårade på internet, skit i allt, ingen vet allt om er och ni är perfekta ! STOR KRAM TILL ER ALLA <3

Reply
Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta

Väldigt fint skrivet Kenza!

Men jag vill ta det ett steg längre. Jag vill att vi slutar prata om varandras kroppar och utseenden helt och hållet! Även positivt. Komplimanger är förtryck, brukar jag tänka och jag vet att det låter förbaskat kontroversiellt. Det kan nämligen verka harmlöst och uppfattas oftast som snällt, men genom att ge komplimanger gör man människor självmedvetna (man blir medveten om att andra människor ser på en & bedömer) samt angelägna att behaga (det är ju roligt att höra att man är fin, så då anstränger man sig ännu lite mer nästa gång för att få höra det igen).

Man lägger fokus på det man egentligen vill komma ifrån, uppmuntrar varandra att tänka på hur vi ser ut och så fortsätter hetsen.

“Vad snygg du är idag!”, “Vilka fina byxor, wow!”, “Har du gått ner i vikt? Du ser fantastisk ut!”, “Vad fin du är i håret!”. Även om budskapet är “du duger som du är” så håller vi kvar tankarna på utseendet vilket i sin tur håller kvar kvinnan på mattan och så fortsätter spriralen. Runt runt. Vi blir aldrig befriade.

Varför kan vi inte börja tala om hur våra kroppar KÄNNS och allt fantastiskt vi kan göra med dem istället för att tala om hur de ser ut?

Reply
Lady Dahmer+//+postpatriarkal+feministfitta

Och sen… vem bryr sig vad killar vill ha? På riktigt? Eller ja, problemet är ju att många unga tjejer bryr sig ganska mycket om det! Och det gör mig tokig! All dessa unga kvinnor som på fullaste allvar tror att man ska anpassa sig, hålla på sig samt bara finnas till för en potential eventuell framtida pojkvän.

Varför vill man leva livet utifrån hur knullbar man är? Jo för att vi blivit så jävla matade med Disneyideal och romantiska hollywoodideal.

Reply
Saga

Det finns en massa bilder på dig på olika thinspiration tumblr, minst en på varje är inte det typ olagligt? Isf kan du ju anmäla dem. Det finns så många sjuka människor, dessa bilder redigeras av ätstörda människor, och då är man liksom inte frisk.

Reply
Fredrika

Såg en bild på Victoria Silvstedt från 90- talet för Panos Emporio och hon skulle räknats som fet idag. Det är inte klokt vad idealen förändrats snabbt. Så det bästa är att strunta i dem! På 60-talet var inte smala tjejer idealet. Smala förresten, allt är ju relativt. Vi som är smala får också höra elaka kommentarer jätteofta om hur vi liknar skelett och liknande. Nej, det är vidrigt och förstör liv som annars skulle kunna vara kul!

Reply
Marie

Men Gud va obehagligt… Hade fått spader om jag hittat nåt sånt på mig! :O helt sjukt att någon kan göra om dig, som redan är så fin i kroppen, till något SÅ smalt. Kram Kenza!

Reply
Sabine-Välbefinnaren

Men herregud, något av det sjukaste jag har läst och sett. Hur kan man göra en sån make-over på en annan människa?! Galet. Jag tycker du är skitsnygg som du är och behöver inte någon makeover. Ingen behöver en make-over. Den som behöver det, mentalt, och hjälp är den person som gjorde make-overn. Tyvärr mår den personen troligtvis inte så bra. Synd bara att det går ut över dig. Kram kram på dig.

Reply
Anela

Nej, nu känner jag att jag måste kommentera det hära.. För det första, vem får för sig att ta en bild från en blogg och börja retuschera den? Den enda personen som har rätten att göra det är DU (då det gäller din bild)! Sedan håller jag med dig där om att kvinnor måste se ut på ett visst sett. Vem är det egentligen som har bestämt hur en kvinna ser ut? En kvinna är ett kön, inte ett specifikt utseende. Jag tycker att alla ska vara nöjda med sina utseenden, då alla har olika utseenden och är unika! Min kropp är inte som någon annans kropp, och inte din kropp heller! Man ska vara tacksam för det man har istället för det man inte har. Sedan det där med vad killar vill ha. Så tänkte jag alltid förut, killar vill ha det där och killar vill ha det där (gällande kroppen), men det är inte sant! Om du frågar fem killar vad de tycker är snyggt på en tjej, kommer de ge dig fem olika svar! Allting är individuellt, och folk måste lära sig det. Det är inte rätt att må dåligt över sin kropp, man ska vara stolt över den man är och hur man föddes, inte må dåligt över det!

Reply
Hanne

Fy f..Er det mulig?! For en forskrudd verden vi lever i, når detaljer om utseendet skal være så utrolig viktig.
Du ser fantastisk ut, og jeg er så GLAD for at du klarer å heve deg over slike ting. Dette var bare skummelt å se..
Ha en herlig weekend!

Reply
Katina Wiberg

Men va löjligt! Du är vacker som du är! Alla är, på sitt egna, unika sätt! Det är det som gör en speciell, att man inte ser ut som alla andra. Tänk liksom om man levde i ett samhälle där ALLA såg PRECIS likadana ut.. Fyihelvete..

Reply
Mone

Så bra skrivit! Ser verkligen upp till dig och alla som har något dumt att kommentera kan bara hålla det för sig själva. Alla är snygga precis som de är och ingen har rätten att trycka ner någon annan. Tycker det är jätte bra att du skrev detta inlägget, you rock! :)

Reply
Maja

Att folk har mage att redigera en annan persons utseende! Det är som att säga till personen att den ser “fel” ut. Den sista bilden är ju riktigt vidrig, du ser nästan anorektisk ut. Hemskt!

Reply
Miss J

Nejmen gud va hemskt! Du och alla vi andra är perfekta, så sjukt att nån har så mycket tid att göra om ens utseende. Nej usch bara.

Reply
Paulina

Så bra att du skriver sånt så att unga tjejer kan kanske förstå att man inte behöver vara överdrivet smal! För ALLA kvinnor är riktiga kvinnor, spelar ingen roll hur deras kroppar ser ut. Det är så omoget att ha en åsikt om någons kropp, alla kroppar är ju vackra, det finns inga rätt och fel.

Reply
Aurora

Din kropp är superfin och det hade den varit även om du lagt på dig extra kilon eller varit så smal som de retuscherade bilder. Helt galet att vi människor blir så besatta av “den perfekta kroppen” när den inte ens existerar. Kram på dig!

Reply
Lollo

Hej Kenza jag är en av de tjejer som påverkas mycket av ideal, jag är bara 13 och önskar att jag hada haft anorexia. Jag kan inte förstå varför de vill fixa rill orginal bilden du är jue redan smal. och jag skulle kunna dö för att ha din figur :'( . Om jag någonsin träffar dessa personer som “fixat” till din bild ska de få en riktig smäll…
Kram Lollo

Reply
sanna

gillar detta inlägg. att du visar hur FEL det är att göra detta och att du tar dig tid att skriva detta till oss. du som har en sådan makt som du faktiskt har! du kan påverka oss i princip hur mycket du vill och jag vill tacka dig för att du påverkar oss på rätt sätt jämfört med väldigt många andra bloggare som gör tvärtom, de redigerar sin kropp och skriver om hur äckligt det är att vara fet, vara för stor eller se annorlunda ut. ja, du fattar! tack för att du är posetiv och ger oss rätt inställning! så jävla skönt att se det bara! :)

Reply
Rebecca

Fel av er idioter som sitter och skriver hur äckliga och sjuka dom andra bilderna är! Om kenza hade sett ut som den understa bilden då och inte haft nån ätstörning? Hade ni fortfarande tyckt att hon va perfekt som hon är?

Reply
Grace

Du har rätt, vi kvinnor (eller män för den delen) är inte skyldiga varandra snygga kroppar, vi är inte skyldiga att sträva efter ett orealistiskt ideal, och jag tycker att det är bra att du inte säger “kurvor är bättre” eller “smalt som ett streck ska det va'” utan att alla är lika fina :)

Reply
Johanna

Har sett dom här bilderna på weheartit men inte fattat att dom var omgjorda. Tyckte att du såg äcligt smal ut på dom, när jag fick se orginalet måste jag säga att fattar inte hur folk kan göra såhär?? Du är redan hur smal som helst och har bland de snyggaste kropparna jag sett. Därför förstår jag inte hur folk kan göra såhär, vart håller världen på att ta väg riktigt? Hoppas verkligen inte att du tar åt dig negativt av de här bilderna. Du är hur fin som helst. Kram

Reply
Klara

Alltså varför bryr sig alla så mkt om utseende? Förstår inte. Enligt mig finns det så mycket viktigare saker att bry sig om i världen än om ens lår är för stora/för små, om man har snea tänder eller en finne på hakan.
Politik, konst, resor till fjärran länder, roliga skämt, att lära sig att sticka, att få en bra utbildning eller ett bra jobb, att visa sin familj hur mycket man älskar dem, att ha en skön fest med sina bästa vänner, att äta en god morotskaka på ett fik, att laga en god matbit, att läsa roliga böcker, att ha en hobby, att dansa på krogen, att kolla på en bra film eller att ha en rolig spelkväll med sina vänner, att ställa upp för personer som har det svårt, att hjälpa människor i tredje världen, att ta hand om ett övergivet djur, osv osv osv är saker som jag värdesätter så mkt mer än mitt utseende.
Det känns så ytligt på något sätt, att bry sig så mycket om hur man ser ut och hur andra tycker att man ser ut.
Personer som går runt och tänker på det och inget annat hela tiden borde åka och jobba ideellt för typ Läkare utan Gränser i något fattigt land för att få lite perspektiv på sina liv, kan jag tycka.

Reply
Linda

Hej kenza, jag undra bara om din storlek på den studded bustier från runwaydrean om man ska köpa en storlek större eller mindre?

Reply
Frida

Jag säger som dig Kenza, jag är så glad att jag är vuxen! Jag skiter i idealen för jag ser ut som jag gör och jag kan inte ändra på det. Bättre att acceptera och vara nöjd :)

Reply
Sara

Du har sjukt fin kropp! Bry dig inte om va de gör! Den är hälsosam och perfekt!

Reply
M

JAJAJA!! Tack för detta inlägg! Önskar att fler tänkte som du…

“En riktig kvinna ska vara..”. Ursäktavadfansadu? Hör inte folk hur jävla sjukt det låter??? Vad är resten då? Låtsaskvinnor? Really!? Kom igen liksom… Och “killar vill ha”… Vad fan? Även om precis ALLA killar ville ha exakt samma sak och hade precis samma smak – betyder det att vi som kvinnor ska anpassa oss och leva efter det i så fall? Nej tack. Precis som Lady Dahmer skriver ovanför: “Varför vill man leva livet utifrån hur knullbar man är?”. Är det verkligen vårt mål? Att vara prydnader som värderas efter hur knullbar man är av det manliga könet?

Reply
N

Jag kan förstå en del av kommentarerna, att det är lätt att tänka “men hon är ju perfekt, det är lätt för henne att säga.” Samtidigt är det så fel att tänka så. Man ska inte sträva efter att se ut som någon annan, för det går inte. Man kan utnyttja sin kropps potential, för ja, om man äter hälsosamt och tränar lagom ofta så kommer man närmare samhällets skönhetsideal. Klart man skiner mer om man tar hand om sin kropp. Men att ta hand om sin kropp är inte att oavbrutet banta, överträna och vad vet jag. Man borde vara stolt över att man tar hand om sig själv, istället för att försöka att se ut som en bild på NÅGON ANNAN. För det kommer man ändå inte lyckas med.

Tack för det här inlägget.

Reply
Mimmi

Tänkte kommentera igår, men skippade det. Men idag tänkte jag att detta ska uppmuntras. Är så glad att någon som du, med stort inflytande, skriver de sista meningarna. Jag är är smal naturligt och hur mycket jag än försökt kan jag inte gå upp i vikt. Finns många som inte gillar att de är “o-kurviga” men det glöms bort då det jämt hetsas om att det är smal man ska vara. Men jag får fan höra mer att “en tjej ska vara kurvig” och att man ska kunna ha något att ta i. Jaha? De som inte kan få “något att ta i då”? Och de som vill leva nyttigt och hålla sig friska, ska de uppmutras att äta chips och sluta motionera då, för att en tjej ska vara mullig? Nej. Jag tycker inte att det finns en perfekt kropp. Perfekt ser olika ut i olika ögon

Reply
Carolina

Ville bara säga att jag tycker att det är bra av dig att säga att du tycker att du är skitsnygg! I Sverige är det fult att tycka att man är bra på något som helst sätt, särskilt som tjej, vilket bidrar till en allmänt dålig självkänsla. För att sånt här ska sluta måste det vara okej att älska sig själv!

Reply
sanna

det ÄR sjukt, men, ja, du är en offentlig person som lägger ut offentliga bilder på internet. att vara känd har sina baksidor och är inte bara glamouröst.

Reply
Feliz

Om samhället inte hade varit så utseendefixerat så hade du ju inte kunnat tjäna pengar på din blogg/ditt utseende….och om du nu är emot det så som du ska ge sken av att du är, så varför lever du på det? Du har ju pengar nu så varför utbildar du inte dig till något där du kan jobba med något intelligent? Hade du haft mage osv så hade du aldrig lagt upp den bikinibilden. Du är ju så pass medveten om vad idealen är och att såna bilder utan att den är retuscherad skapar komplex hos många. Det är lätt för dig att predika och verka som om du inte alls är berörd eller har några som helst komplex….Jag köper inte det i alla fall och dom som har mer innanför pannbenen går inte heller på det för tänker man lite längre så går dina ord inte ihop med dina handlingar. Det är helt enkelt inte logiskt. Men så är det när man är känd; man får hemskt mycket frihet……

Reply
dina

hahaha såg först ingen skillnad…
jaag baa okeeey dom har kopierat din bild som du har ksk copyright elr ngt haha…
men sedan läste jag texten :O

herregud du är ju helt perfekt och SNYGG SOM FAN!!
önskar att jag såg ut som du :O

Reply
anna

det är givetvis hemskt att folk gör såhär men när du lägger ut din kropp på internet på detta vis får man nog lite skylla sig själv vad folk gör med bilden.

Reply
Sara

Bra skrivet verkligen rätt tänk!:D kan inte annat än att hålla med till tusen! :D, men en liten fråga, modelljakten som du var programledare för, hur tänkte ni/du där när tjejerna valdes ut? Vilka var kriterierna, jag menar eftersom ingen kvinna “ska” se ut på något speciellt sätt. Hur många tjejer som blev utvalda var 160 cm lång och vägde 95 kg? Du kanske inte har någon aning om detta, men eftersom du var programledare så tänker jag att du delar deras värderingar, varför annars ställa upp tänker jag?

Reply
Hanna

Bäst är du! En riktig förebild!! Du får så många att känna sig värdefulla, fortsätt så!

Reply
Jenny

Fint sagt, och skönt att du inte tar åt dig av sådana absurda redigeringar av din kropp. Snuskigt, du är fin som du är!
Det ska inte spela någon roll om du är känd eller inte, din kropp är din kropp. Ingen har rätt att inkräkta på dig och ditt utseende/din kropp bara för att du står i rampljuset. Omänskligt.

Reply
D'

Jag är så blind att jag inte såg skillnaden först xD men nu ser jag och tycker definitivt att orginalet är bäst ;)

Reply
LISA

folk är inte kloka! du är hur fin som helst Kenza, och din kropp också. Du skriver så otroligt bra eftersom det är många unga tjejer som har dig som förebild. PUSS

Reply
Victoria

Det är också det att din kropp är helt perfekt Kenza! Du är helt klart en förebild som bara skiter i alla kränkande kommentarer. Den första bilden är den som är snyggast och finast! Det är sån mage och sånna lår man vill ha. Den sista ser bara äckligt smal ut..

Reply
Lina

Ser en del underliga människor som har “man får skylla sig själv om…”-mentaliteten. Nej, man får inte skylla sig själv. Bara för att man är en offentlig person eller delar med sig av saker innebär inte det fri tillgång att göra vad man vill med detta. Det är inte tillåtet att sno någon annans foto och än mindre manipulera det utan fotografens tillstånd. Anmäl.

Reply
namn

det är med thinspo grejen som håller på nu är sjukt sjukt. jag har fått komplex över mina ben och jag har aldrig haft komplex förut över att jag skulle vara överviktig. ligger inte många kilon över undervikt. och vissa dagar äter jag ingenting under förmiddagen och får för mig att gå ner tio kilo. sen mår jag jätte dåligt och äter något. vecko revyn skriver mycket om att man ska inte vara smal, då är man ohälsosam, och att en kvinna ska ha former, jag slutade läsa vr. jag har inte former, min mamma är smal och har inte former, så jag kommer förmodligen aldrig få former heller. de enda formen jag har är att min rumpa putar. det du skrev i en kommentar om att en kvinna ska ingenting var det bästa jag läst på länge. du är jättesmal och faktist ännu smalare i verkligheten (träffade dig i gävle å fick en kram) och att någon har redigerar en bild på dig att bli mer smalare är dumt. förlåt för att jag skrev att du är smalare i verkligheten. men om det får dig att må dåligt att någon lägger ut redigerade bilder på dig ska du veta att du är smal.

Reply
Sanna

jag måste bara få fråga en sak och hoppas du svara. Känner du dig ibland pressad eller känner att det är jobbigt att leva upp till att kommentarer du får dagligen om hur snygg du är “svergies snyggaste”.
Kan tänka mig att det inte är det lättaste att höra jämt och du känner att du inte kan leva upp till det där? svårt att förklara men.

och att folk blir upprörda för du mår dåligt när folk klankar ner på dig och får negativ kommentarer är hemskt. även om du får 100 bra kommentarer och 20 dåligt så är det Inte lätt att “dont give à fuck” när man kanske ha haft en jävligt dålig dag.

För övrig är du en bra förebild och jag tycker du gör det bra, förstå att ditt jobb är inte så lätt som att skriva “idag shoppade jag det här” sen tjäna 1000 kr på det som en del tror.

Reply
s.

Sjukt. Du som från början har en smalare kropp än många ! Hur kan någon tycka att din kropp behöver göras smalare :S

Reply
Lina

Fyfan va vidrigt!

Kenza så jävla bra du är! OCh du är sjukt snygg! Idealet idag är inte realistiskt längre.

Reply
Sanna

det är inte enda bilden, antar att den här också är rätt så redigerad?
weheartit.com/entry/30402037/via/immadoit

Reply
Felicia

Nej men vad sören :s
originalbilden är allt för fin för att göras om! Du har en kropp som ser så hälsosam ut och jag skulle mer än gärna se likadan ut som dig :)

Reply
Hanna

Till Sanna:
Jag tror inte hon tänkte på sig själv när hon skrev det här, att det är elakt mot henne att någon redigerat om hennes bild för att dom anser att hon är för stor. Hon tänkte på alla tonårs tjejer som ser den bilden och tänker att dom är feta. Jag har faktiskt sett den nedersta bilden en gång och tog åt mig jätte mycket och kände mig fet även fast jag inte är många kilon ifrån kenzas vikt (vad jag gissar, har ingen aning om vad hon väger) och VERKLIGEN inte är tjock. Men jag ÄR en tonårs tjej som presis som många andra tonårs tjejer är osäker på mig själv och vad jag klarar av, killar säger jag är skit snygg och sen hittar dom en snyggare tjej att “leka” med, bästa vänner växer ifrån en och hittar andra vänner, skolan ställer högre krav, man vill klara av ALLT på en gång… Är det fel på mig eller är det fel på alla andra? Tonåren är skit svåra och en endaste liten kommentar- eller i det här fallet bild – kan rubba systemet mer än man tror. Det var allt jag ville säga…

Reply
JBK

Hahaha what det var det sjukaste, om du klassas som för stor som är spinkig då undrar jag vart världen är på väg. Stå på dig själv

Reply
Johanna

Jag håller med dig Kenza!
Om folk verkligen tycker att du är “för tjock?!” Så finns det ju ingen anledning att ta just en bild på dig. Dom kanske kan lägga upp en bild på sig själv istället för att redigera andras och klaga på dom.
Jag kanske bara är 12 år, men jag vet att dom som gör såhär är jävligt avundsjuka på dig. Du är perfekt Kenza. Du verkar vara en snäll, omtänksam tjej som egentligen inte bryr sig om vad folk tycker, du försöker bara få folk att förstå att andra kanske såras att bli ledsen och må dåligt inombords.

Reply
Sophie

Det sjuka är att den riktiga bilden är verkligen den som är snygg! Förstår inte hur någon kan få för sig att reducera den från första början. Tänkte WOW när jag såg den. Du har skitsnygg kropp verkligen och är jättevacker. Bra att du vet det också. Förstår att du blir förbannad av något så sjukt. Starkt av dig att du kan viffta bort det, det är inte alltid lätt.

Kramar<3

Reply
Sinem Kesim

Jag och mitt UF-företag tycker likadant som du och vi vill så gärna få bort dessa hysteriska skönhetsideal om hur en kvinna “ska se ut”, för det finns inget sådant. Alla ser ut på sitt sätt och vi vill verkligen att alla ska vara nöjda med sig själva.

Vi är trötta på detta “size-zero” ideal och säger därför “Confidence is beauty!”.

Vill du veta mer detaljerat vad vi arbetar med så är det bara att höra av sig på mailadressen: [email protected]

Annars finns vi även på facebook där vi heter Confidence UF, men även på twitter och instagram där vi heter confidenceuf!

Reply
Tante Jul

Å fysj, så mye mindre fin de hadde gjort deg!
Du ser jo fantastisk ut, og når noen synes at DU ikke er tynn nok, da er de syke i hodet! På det nederste bildet ser jeg en syk og sulten kvinne. På det øverste ser jeg en veltrent, sunn og glad kvinne. Jeg ville hundre ganger heller vært sunn og glad. Og om jeg kunne velge mellom MIN kropp og den manipulerte på det nederste bildet, da ville jeg helt klart hatt min egen. På tross av at jeg stort sett synes den har kurver på feil steder og er en størrelse eller to for stor.

Takk og pris for at det finnes fornuftige jenter med innflytelse. Fortsett å si ifra når du kommer over slikt som dette, det er jeg sikker på at leserne dine har godt av å se.

Reply
nellie

Tycker du ser galet bra ut på den översta bilden och att du gör helt rätt i att vara stolt över dig själv Kenza!
Dessutom håller jag med dig om att idealen som är nu är helt sjuka, vågar inte ens kolla på provdockorna när jag ska köpa nya kläder..

Ha det bra!

Reply
Eemmelie

shit va dåligt självförtroende jag får nu.. är typ dubbelt så stor som dig, kanske trippelt, och dom har förminskat dig till mindre än hälften än vad du är och ser det som thinspiration? vad är jag då egentligen….

vidrigt, sluta sprid ohälsosamma ideal :(

Reply
john

Blir så irriterad på vissa kommenterar här. (Eller ja, kommenterar i verkligheten också, för den delen) T.ex. folk som vräker ur sig att den ena kroppen är finare än den andra. Det är klart jag förstår (eller hoppas) att de menar att det är för att de andra bilderna är redigerade, men samtidigt kan de ju inte bortse från att det faktiskt finns folk som har sådana kroppar som på de bilderna.
Kan folk inte bara lägga ner med att kommentera andras utseenden, oavsett om det sker i menad positiv eller negativ bemärkelse? Det enda det leder till är självmedvetenhet, vilket åtminstone inte jag tror gör folk gott. Vi finns inte här för att behaga andra, det är inte det vår existens handlar om.
Och som fotnot: Folk som säger att “alla är SNYGGA som de är!!!”, vad är det om? Om folk vill vara fula, eller helt enkelt ser sig som det ändå, låt dem! Sluta fortsätta hetsa ett ouppnåeligt ideal. Bara lägg ner. Sluta kommentera, sluta kritisera och sluta värdera.

Reply
Emelie Franzén

Känner verkligen att jag måste kommentera detta!
För 2,5 år sedan såg jag ut precis så som på den nedersta bilden. Inte frivilligt för jag har alltid velat gå upp i vikt men har verkligen inte lycksts, mådde dåligt från det att jag började skolan för hur smal jag var!
Men när jag var 21 så bestämde jag och min sambo oss för att skaffa barn, sagt och gjort! Har aldrig känt mig finare än med min mage jag hade då <3
Efter förlossningen gick jag ner ALLT på 3 veckor, det var 17 kilo! Jag mådde så dåligt för jag ville verkligen behålla varenda kilo. Men när jag slutade amma (för 6 månader sen) så började jag äntligen gå upp i vikt. Min kropp började förstå att den väger för lite och nu har jag gått upp 14 kilo, ja jag har fått en liten mage men jag är så otroligt stolt över den!! Mitt självförtroende har ökat avsevärt och jag börjat äntligen känna mig "vacker"!
Såå många blickar jag fick när jag var så smal och så många gånger man fick förklara för folk att man inte har anorexia, får en verkligen att må så otroligt dåligt! Ofta gick jag med mat i handen bara för att folk skulle se att jag åt! Tror egentligen inte att någon kan tycka det är fint att vara så smal!!?? Iallafall ingen jag har träffat dem senaste 17 åren!…
Du är jättefin Kenza, finns ingen som kan ens tycka att du är tjock? Dem har allvarliga problem isåfall!
Nej det är ett sjukligt ideal. På bild ska man se ut som en pinne, men kommer det till verkligheten så ratar man det och smutskastar det totalt. Då är man anorektiker, sjuk, äcklig…

Men som sagt! Med mina nyvunna vänner 14 kilo så börjar jag må riktigt bra!

Reply
ronja andersson

Helt rätt, helt underbart skrivet. ALLA är perfekta precis som de är. Alla är olika och det ska inte finnas någon bild utav hur man ska se ut -.-
Superbra skrivet min förebild KenZA!

Reply
Ida

Det er lenge siden jeg har kommentert bloggen din nå, men nå ble jeg virkelig imponert! YOU ROCK KENZA! En utrolig viktig sak, det er bra du setter søkelys på det. Thinspiration er bare kvalmt.

Reply
lili

Det är tragiskt att folk gör om bilder på människor, som de här bilderna. Hur kan man göra så? Hatar thinspo och pro ana, jävla idiotiska påhitt! Jag har haft anorexia och vill bara slå alla som tror att anorexia är något att eftersträva.

Sen har du så jävla rätt i att kvinnor inte ska se ut på något visst sätt för att “så ska en kvinna se ut” eller “killar gillar det”. Man kan inte bli mer eller mindre kvinna beroende på hur mycket man väger. Sen skiter jag väl fullständigt i vad killar gillar, det är MIN kropp som JAG ska trivas med! Skiter väl i om den ser perfekt ut eller inte, huvudsaken är att den är frisk och mår bra.

Reply
Julia

h du räddar världen.

Så himla mycket tacksamhet för dig och jag tycker du kan blunda och luta dig tillbaka och inse att du gjort världen och alla tjejer en sån himla stor tjänst.

Vad är något utseende om man jämför med lycka, klingade lyckligt skratt och att få titta in i någons ögon och känna sig trygg?

Sätt lyckan i rätt saker alla människor.. :) Tänk att någon sjuk människa ägnat sin fritid åt att skapa orimliga ideal. Den sätter kanske inte riktigt lyckan i att skratta? :)

Reply
Annasofia

många som kommenterat har fortfarande inte förstått, tragiskt.. att skriva negativa kommentarer, varför det är fel behöver jag inte ens förklara. men ska man ge dig en komplimang tycker jag det räcker med att du är fin och snygg, eller varför inte smart och med ett gott hjärta, ännu bättre! de som beskriver vilken “avundsvärd, perfekt, smal och vältränad drömkropp” du har, det spär på idealen och osäkerheten, som tur är inte hos dig men säkerligen hos somliga av dina läsare. sen finns det faktiskt även många som själva får sämre självförtroende av den typen av komplimanger, eftersom det blir till krav. många med sjukdomar som ätstörningar och BDD har alltid varit smala och ansetts snygga. bra skrivet kenza, du är vettig!

Reply
Janna

men alla har sina åsikter…Om jag laddar upp bilder på mig då får jag acceptera det

Reply
Jessica Arvidsson

Själv anser jag att utséendet inte har någon betydelse men jag förstår att alla inte har kommit dit än.
Jag förstår att ALLA måste kämpa för att få ett självförtroende, att alla har fått taskiga kommentarer osv. Men skillnaden är ju att du faktiskt ÄR idealet.

Reply
Lena

Kenza du är underbar! Så jävla jordnära,smart och vacker (inifrån och ut!). En riktig förebild helt enkelt!

Reply
Iida

Oh my god, I cannot believe that…!!! You have such a beautiful body and that is just disgraceful that is even allowed in fashion industry..! Human body should not look like the 2 last ones.
I just want to say that you are one inspirational woman and my idol :) Hope all the best for you!!!

xx

Reply
F

Hej kenza! Detta är första inlägget jag läser på din blogg, länk från LD. Jag får ofta höra från en god vän (som är helt otroligt bra i alla andra sammanhang!) att jag borde klä mig annorlunda, klär mig lite 60/50tal, bara kjol och klänning, just för att, jag citerar, “du borde klä dig lite mer normalt och mordernt, killar tycker du är mycket snyggare när du gör det! Det har jag hört från flera killar!”. Då brukar jag kontra med att jag inte bryr mig, jag trivs alldeles perfekt i mina kläder, i jeans är jag inte mig själv. Är det då en kille som inte går fram till mig på krogen På grund av mina kläder så spelar det ingen roll. Jag vill ändå
Inte ha en Pojkvän som inte älskar mig för att jag är precis mig själv.

Att inte fler tjejer fattar det tycker jag är tragiskt och att få höra det gjorde mig ledsen när jag var yngre, så jag är otroligt glad över att jag inte föll för min kompis kommentarer och bytte stil. Jag har en kille nu som tycker jag är stencool just för att jag är mig själv och inte låtsas.

Reply
F

Och förresten, inlägget är grymt! Fortsätt så! Du har makten att påverka många tonårsflickor!

Reply
Sofia

Så super av dig att skriva ett sånt inlägg, som har väldigt många unga läsare, de behöver höra det. MAN ÄR BRA SOM MAN ÄR. Alla är olika, alla ser olika ut. ALLA är fina på sitt sätt. Och DU ÄR skitsnygg! Hoppas ni andra kan titta er i spegeln och säga det högt för er själva, det är ni värda :)

Reply
Millan - två små och mamma mu

Jag blir helt paff! Det mesta är väl redan sagt i kommentarsfältet här, men jag måste ändå kommentera. Du har redan min idealkropp, bara sjukt att någon satte sig och ändrade på bilden! Skönt att du är en sån bra förebild för unga.

Reply
Isabelle

Hur kan man ens göra sådär? Jag skulle aldrig ens tänka tanken att försöka redigera någons bild på det där sättet!! Du är vacker precis som du är !! Om det glädjer dig så har jag bara hört bra saker om dig, för du är så jädrans vacker!

Reply
Simone

The first picture is amazing. You don’t need to lose any weight, you’ve got hips and breasts. Like, look at those abs! I’m not saying that you HAVE to look like that, but I want to look like that :-) The last picture just made me angry, because I actually saw it before you posted about it. My thoughts on it were like: That’s Kenza! But it’s not her body? The picture is worse than a barbie doll. And now we’re talking about barbie dolls, what’s happening to them? It seems like people are trying to brainwash small girls, so they think, that they have to look like one! Thst’s too much. But anyway, you’re gorgeous. Hugs xx

Reply
Kaia

amazing! någon behövde äntligen säga nåt positivt om sig själv! jag är skitglad att läsa nåt som det :)

Reply
Izabella Grapen

Gud va bra att du tar upp det här med att det inte finns rätt och fel med tjejers kroppar och problemet med hur unga tjejer mår idag. Kul att nån så stor bloggare som du är så smart och underbart hoppas du påverkar unga tjejers självförtroende :) Go feministiska Kenza love you inte för att du är snygg utan för att du är smart och rolig och underbart fina kläder. You go girl.

Reply
Jonna

Vad i helvete, du är ju så jävla snygg precis som du är, varför skulle nån fixa bilden? Sjukaste jag har sett helt ärligt! Håller med om allt du skrev, jag kämpar med min ätstörning och såna bilder förstör så mycket för så många. Så stort tack för att du tog upp det och sa ifrån, vi behöver mer personer som tänker såhär! Du har garanterat hjälpt många tjejer, inklusive mig med det här inlägget! Puss och kram världens goaste Kenza! <3

Reply
neao

Åh! Så himla bra skrivet av dig, K!

Jag gillar framför allt att du verkligen lägger betoning på att man FÅR säga att man är snygg!!! Det är alldeles för mycket snack på nätet om “hur ful och tjock” man är. Och då menar jag inte bara så som du säger: att andra säger “hur man ska vara”, utan alla dess unga kvinnor och tjejer som klankar ner på sig själva av den anledning.

BRA KENZA för att du tycker att du är SNYGG! Jag är också snygg och jag är också nöjd med vem jag är.

Kram neao.

Reply
en tjej

Roade mig med att läsa igenom några kommentarer men tror jag bara hann till andra innan jag såg den där som jag visste skulle komma “tjejer ska har former”.

Det gör mig så oerhört ledsen när folk säger så eftersom jag har problem med min vikt och jag kan inte gå upp i vikt så pass att det skulle synas. Jag har blivit kallad anorektiker, bulimiker och har blivit ifrågasatt om min vikt så mycket. Det är ingen sjukdom så de finns ingen magisk medicin som gör att jag hips vips bara kan gå upp i normalvikt. Men många säger samtidigt att det är så fint att vara smal när dom inte själva är det och att dom tycker att jag borde vara glad över att vara smal.

Det är inte okej att klanka ner på en mulligare människas vikt men helt okej att klanka ner på en smal? Det är inte mitt val och om de hade varit de hade jag väl inte viljat vara så smal?

Förut mådde jag extremt dåligt över det här men de fanns inget jag kunde göra mer än att må dåligt vilket såklart gjorde att jag tappade ännu mer. Numera mår jag bättre och har liksom accepterat att jag har svårt att gå upp, men alla måsten om att man ska ha den “perfekta” vikten trycker på.

Men tack Kenza för att du svarade den där kommentaren på det sätt du gjorde.

Reply
Maria-Alexandra

Tacka gudarna för att du inte ser ut som på den sista bilden, ser ju helt sjukt ut… Du ser helt klart bäst ut på den första bilden så försök att inte bry dig!

Reply
Rebecca

heey kenza läst din blogg jätte länge inte haft mod att kommentera hur fin du är.
men när jag såg detta inlägg blev jag så arg, att det finns så patetiska människor som vill förstöra för andra, jah har själv varit jätte smal o haft problem med maten. Nu gör jag allt för att äta upp mej, det är inte vackert att vara så smal att man ser skin o ben. Tack för ditt fina o peppande inlägg!
Måste även säga att jag e sjukt avis på att du e modell haha :) diggar din blogg Kenza !!

Reply
Karoline Kalvo

Kenza, du er det vakreste mennesket som finnes. Og det viser bare det sjuke idealet om at ifølge noen vil man ALDRI være “bra nok”. Når det mest perfekte av det perfekte (du) ikke er bra nok, hvem vil være det da? Dessuten er det første bildet så uendelig mye vakrere enn de to andre.

Du beviser gang på gang hvorfor du er BEST.

All kjærlighet fra norsk modell

Reply
fanny

fy fan, den riktiga bilden är absolut finast! det finns olika typ av kroppar och jag tycker man ska vara nöjd med den form man har. det finns människor som har svårt att gå upp i vikt och det finns människor med kurvor. det spelar ingen roll, så länge man är hälsosam så ser man automatiskt vacker ut! det värsta som finns är folk som känner att de behöver banta ner sig och vara pinn-smala fast deras kroppar inte är skapta så. eller gå ner i vikt via photoshop. som de gjort med din bild i det här fallet. blir förbannad. faktiskt.

Reply
Edit

Riktigt bra skrivet! Alla ser ut som de gör och det är tråkigt att det blivit så himla stor grej om hur man ska se ut då man egentligen bara ser ut som man gör och är fin på de sättet, bara folk kunde förstå!

Reply
Frida Jönsson

Hej Kenza! Jag satt precis och läste lite gamla inlägg av din blogg, och såg dessa bilderna. Den första bilden är ju helt klart finast. Jag menar alla är olika och ser olika ut, det finns ingen perfekt kropp eller perfekt utseende för alla är perfekta på sitt sett. Ingen är bättre än någon annan. Så länge man mår bra så ska man strunta i vad andra tycker och säger kraaam.

Reply
åsa

asså så sjukt, sådär ser ju ingen riktig kvinna ut, du är mycket finare än på de där bilderna. du behöver inte banta, en kille har tom sagt att du skulle va finare om du gick upp några kilo!!! jag sejer att tjejer ska ha kurvor för det är sant, killar gillar inte ens de där anorexiabarnen! eller man ska i alla fall vara hälsosamm och inte för smal som en modell. det är ju sjukt att vissa är så smala! ni tjejer som bantar och opererar er behöver inte det, alla är fina som ni är! <3

Reply
Mister Photoshop.

Denna är ju photoshoppad och det set man! Hon har exakt samma pose, håret ligger exakt likadant, ljuset är samma samt att lampskärmen lyckas strechas i alla bilder!

Reply
Hanna

Haha underbart att se! Det festligaste är ju helt klar att du är snyggast på din egen bild, och vill man ha fitness insperation är ju den bilden helt klart bäst, eftersom du ser sund ut. Det andra ser ju bara skevt ut. Kul att du vågar säga ifrån och visar alla tjejer att man är bäst som man är och att det är okej att vara nöjd med sig själv!

Reply
Emma

Sorgligt att alla har blivit så besatta att gör om sin kropp för att man inte känner sig, som de tjejerna som svälter sig på WeHeartIt ( Om man inte kan gå upp i vikt är en annan sak, men tror inte att varannan tjeje föddes med anorexi?)

Kenza du är fin, har helt underbar hälsosam kropp anser jag, och tycker att de som gjorde om bilden är idioter!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*