• header

I just wanna make you sweat!

Efter träningen.

Hej från en glad och svettig tjej! Kom precis hem från gymmet. Ja, jag var där idag igen. Jag sprang 2,5 km sedan 35 min CORE och efter det sprang jag 3 km till.  Jag håller fortfarande det jag lovat mig själv, alltså att träna 3 gånger i veckan. Den här veckan fick det bli 3 dagar i rad (med fokus på olika muskelgrupper) för att jag så gärna vill ha helgen ledig. Det ska bli så skönt att vila haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag har sett att några av er undrar om BM och det går super! Nu har det gått en månad och det är dags att ta en ny bild på håret. Men jag väntar nog några veckor/månader till innan jag lägger upp resultatet med före- & efterbilder här. :)

99 Comments

isa

du er så utrolig nyydeeeeelig! seriøst! verdens søteste og nydeligste person du fortjener alt godt i livet<3 elsker at du er så down to earth selvom du er kjent! stor inspirasjon<2

Reply
Katrine

Så utrolig flink du er! Godt å få helgen på å slappe av nå da :-) Gleder meg til å se resultater av håret ditt!

Reply
Louise

Vart bor du? Har du planerat någon bloggträff eller nåt, isf var? <3

Ps. du är min absolut största idol, vill bli precis som du! ÄLSKAR dig!!! <333

Reply
Rebecca

Don’t lose weight, please.
Your body is perfect, I really admire you. You are my inspiration to recover from my eating disorder. You looks fabulous and healthy, exactly what I want to look like rather than my skinny obsession. I wouldn’t have come so far on my journey, if I hadn’t come across your blog. Thank you for being a healthy role model <3

Reply
Erika Myrsell

Hej, Kenza!
För ett tag sedan bloggade du om att du ville ha en rattmuff. Det finns på biltema för en billig peng! Jag använder själv den och tycker att det är så mysigt på morgonen när jag sätter mig i bilen och jag för en gångs skull så börjar jag inte frysa om händerna! :)

Reply
Zeinab

Så söööt!! Snälla kan du inte skriva hur du tränar och vad för träningar du gör, snälla skriv allt i ett inlägg ;)

Reply
Sofia

Är det inte svårt att springa med så stora hörlurar? Funderar på att köpa sånna istället för in ear-lurarna jag har nu, men är osäker på hur bra de sitter?

Reply
helene

Tror du att du slutar blogga den dagen du ska ha barn eller kommer du fortfarande dela med dig av ditt liv den dagen det sker?

Reply
Ida

Hej! Skulle du inte kunna dela med dig av din favorit träningsmusik, typ en lista på spotify? Älskar att träna till musik och skulle vilja ha tips på riktigt taggande musik! :D

Reply
johanna

OJ! Jag igen, något fel på min dator iblad finns saker på din blogg andra gånger inte, nu dök arkiven upp igen. ops;) <3 ha en bra kväll, love your blog!!!!!

Reply
D

Nu när du tränar, hur äter du ? Alltså tänker du mer på vad du äter och hur kan en matdag se ut för dig på ett ungefär?

Reply
Ella

Hej Hej! du har ju gått ut med att du röker, kan inte du ge lite tips på hur du tränar?? jag röker själv och tycker det är lite jobbigt att träna eftersom jag röker… hur gör du?

Reply
Julia

Heeeej allihopa! Kolla in min blogg snälla? Skulle vara superschysst! :) Bloggar om det mesta. Haha!
Ha en trevlig kväll allihopa!

Reply
Matilda

Jag tycker du är så himla fantastisk! Du är en stor förebild för både mig och oss andra. Läser din blogg hela tiden! Du är så himla bra på att skriva och är en förebild för mig och alla andra! Du är grym Kenza! Hoppas du läser de här och tar åt dig :) Kram

Reply
Modefreak mamman

Hehe du ser ut som en riktig söt buse på bilden=)
Så jäkla duktig och disciplinerad du är tjejen som håller igång med träningen no matter what!!
kram<3

Reply
isabelle

tycker om att läsa din blogg väldans mycket, men vill bara uppmärksamma dig på att reklamen vid sidorna gör att man inte ser vad det står längst ut.. ganska irriterande och den går inte att trycka bort alltid!..

Reply
Sara

Ville bara tipsa om en naturlig ingrediens att tillsätta i balsammetoden, nämligen avokado!
“Feta frukter som avokado hjälper till att ta bort fett och smuts från håret. Håret får glans och mjukas upp samtidigt som din hårbotten mår bra.”
Enda nackdelen är att den kanske är lite för fet. Oftast måste du tvätta bort det med schampo, vilket inte är bra för balsammetoden. Men vad jag har hört är det okej att använda shampo någon enstaka gång?

Reply
andrea

bra jobbet, man får jo mere energi av å trene også noe du kanskje trenger som gjør noe heletiden! utrolig bra

Reply
Melissa

You look like a completely different person “au naturel”. Interesting!
Hugs!

Reply
Zamba

Härligt att du också ser lite halv hemsk ut efter ett träningspass. Ser man fortfarande snygg ut har man inte tränat tillräckligt haha ;)

Reply
...

Hej har hört att BM inte gör nått för håret att det typ bara binder smutsen i håret . Det Blir inte rent. Min frisör rekommenderade inte BM metoden .

Reply
Evelina

Det var dagens chock för mig..
Sa igår när jag satt och läste din blogg att ” de hade varit kul att stöta på dig i verkligheten” Eftersom att man alltid bara ser dig på bild och läser här. Och jag har själv tänkt köpa en Mini Cooperi ljusblå eller svart färg i över ett års tid. Och varje gång jag ser en sådan brukar jag nicka och hojta till min pojkvän och säga att “där är en mini-bil”. Och idag gjorde jag samma utanför Mood när en svart mini stannade för oss vid övergångsstället, och sen ser jag efteråt att de fan ta mig var du som satt i den. Lagom chockad över min upptäckt! Lika snygg i verkligheten om inte lite snyggare till och med som på bild! Dagens uppiggande chock. Ville dela med mig av det bara hehe. Kram på dig /Evelina

Reply
filippa e

hej Kenza! snälla svara på vad du använder för tång när du gör ditt hår är sådär halv lockigt?

och hur ofta du har lösögonfransar och om inte hur du kan ha så långa snällla?

Reply
Paulina

Grymt jobbat!
Läs om min vardag som instruktör och tonåring.
Allt från vardag, mode till träningstips! Kika in vet ja!

Reply
Malin Persson

Angående Balsam metoden, tvättar du aldrig ditt hår med shampoo? Jag tvättar mitt hår med bra shampoo och balsam engång i veckan, låter också en inpackning värka i mitt hår dagen jag tvättat med shampoo. Sen använder jag billigt balsam 2-3 gånger i veckan :) Funkar super och det blir inte alls fett!

Reply
Bella

Kan inte du berätta för oss hur och vad du tränar hur många gr i veckan? och nått speciellt du gör med kosten? :)

Reply
akey

har hört talas om en viss träningstyp där man tränar intensivt (typ spinning) i några minuter i sträck men med 10 sekunders intervall, man ska alltså ge allt man har.. två gånger i veckan.. det e som att man tränar varje dag har forskare kommit fram till

Reply
Casper

Godt gået! Hvor ser du frisk og overskudsagtig ud. Træning er virkelig det fedeste.

Fornuftigt at fokusere på forskellige muskelgrupper og træne flere end to gange om ugen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*