• header

Så långt borta…

När man kommer hem efter en resa så tar det bara nån dag innan allt är tillbaka till det normala igen. Man kommer in i vardagsrutinerna igen, jobbet, man träffar sina fina vänner och såklart går saker i privatlivet åt helvete igen. 2 veckor in på resan upptäckte jag att jag de senaste åren blivit utsatt för grovt bedrägeri och det tog mig några (tuffa) dagar att bearbeta det. Jag kunde inte sluta gråta och det blev ett par sömnlösa nätter. Jag försökte iallafall glömma det och njuta av semestern. Nu när jag kom hem, och det är dags för mig att ta itu med bank & polis, så slår det mig som en knytnäve i magen igen. Jag känner mig så sviken, äcklad, lurad, oälskad & utnyttjad. Och många bitar faller på plats nu.

Jag är väldigt ledsen, men jag känner mig själv. Jag vet att jag kommer ta mig ur detta, precis som jag klarat mig igenom allt annat skit min “far” gjort mot oss.

Var det här verkligen bara några dagar sedan?!

293 Comments

Sanna

Usch, låter jäkligt tufft :( Som tur är verkar du ha underbara vänner, mamma, bror och pojkvän!! Och som du skrev, du verkar ha klarat värre saker förut och kommer ta dig igenom detta också :) Be strong girl! Styrkekramar

Reply
Senila.

Du får så många kommentarer att jag sällan skriver, för det finns säkerligen inte tid i din vardag att läsa allt!

Men jag måste skicka lite styrka till dig, du klarar det här! Du är en stark självsäker kvinna som klarar allt som hamnar i din väg! Jag hoppas att du mår bättre snart och att allt löser sig. Just keep swimming.

Reply
Sara

Tänker bara säga en sak kenza, att just nu är din tatuering perfekt och de var väl av någon sån här anledning du gjorde den kanske? Spelar ingen roll nu, men be strong girl! Fortsätt vara den fina människa du verkar vara ;) kram på dig!

Reply
Sheriilyn

åh fy vad fruktansvärt. Sån tur är verkar du har många andra fina och bra människor omkring dig som kan hjälpa dig att plocka upp bitarna, men jävlar vad ont du måste ha. :(

Reply
Ines

Jag brukar också alltid känna att allt kommer tillbaka när man kommer hem när man är utomlands tänker man inte på ett skit och bara lever livet. Jag får alltid sån ångest när jag kommer hem att jag ska börja skolan och allt igen men du fixar det :) <3

Reply
Frida

Tycker det är starkt och bra av dig att skriva ut detta, bara för att folk ska sluta klaga på hur perfekt ditt liv är och hur du inte har några problem som jag hört och sett många göra :( Det är väll klart att du som andra har problem här i livet det är ju mänskligt, dessutom borde man väll fatta att du jobbat för den framgång du faktiskt har…!

Reply
Dorotea

Men oj stackare har du blivit bedrägen? Snälla kan du berätta mer om vad som har hänt?! Tycker verkligen så synd om dig och hoppas att det kommer bli bättre! Puss&Kram

Reply
Silvia

Stay strong Kenza. Massa styrkekramar till dig<3 vi vet att du klarar det här, och vi finns här för att stötta dig bruden<3

Reply
Elin

det kommer bli bra kenza, det lovar jag. Skulle inte du kunna ta och skriva ett inlägg om din pappa, vad han har gjort hur du har klarat dig genom livet osv. Ha det bra, kraam

Reply
Coco

Jag hade också problem med en “far” som
Behandlade mig och resten av familjen riktigt illa. Man får vara stark, för sin egen och sin familjs skull. Vissa dagar ville man bara ge upp, men att stå på sina egna ben och visa att man inte accepterar hans beteende, lönade sig för mig och han fick sitt straff. Jag hoppas att dina problem också löser sig en dag och jag skickar min kärlek till dig. Be strong girl! <3

Reply
Modefreak mamman

@ Hanna- “Du tar väl hand om din hy och dina naglar?
För så fin du är blir man väl inte av att äta pizza och äckla sig?”

Det var väl inte speciellt lägligt och mänskligt skrivet??
Du verkar skadeglad på något sjukt sätt!
Vad sägs om att stötta henne istället när hon mår som hon gör… Därför hon skriver ut det på bloggen,, Hon är i behov av stöd och kärlek från sina läsare,,, Att det finns såna människor som är så konstiga och kan yttra sig på det viset gör att jag blir äcklad…

Reply
EMma

Välkommen hem igen Kenza! Så synd att du blivit bedragen, hoppas allt löser sig! Dina läsare finns här och stöttar dig, vi vet att du klarar detta. Försök ha lite roligt mellan allt det tråkiga så går saker lite lättare. Kram, sköt om dig! <3

Reply
Emma

Hej Kenza! Hoppas allt löser sig, du förtjänar inte att bli behandlad dåligt. Dina läsare finns här för att stötta dig, tråkigt bara att det ska vara i en sån här jobbig situation för dig. Du är en stark, självständig kvinna som arbetar hårt och förtjänar det bästa! Hoppas allt löser sig, kram. <3

Reply
Katrin

jag läser din blogg flera gånger om dagen men kommenterar aldrig. idag ville jag bara säga att jag hejar på dig. x

Reply
Ida

Det låter struligt och inte alls roligt, speciellt inte när det handlar om något inom familjen.. Hoppas att det löser sig!

Reply
madde

Missförstå mig inte Kenza, men jag måste säga att det känns skönt när du flikar in meningar ibland på bloggen om när du mår dåligt eller har nedgångar. Haha nej jag njuter inte utav att du mår dåligt men jag tror alla människor (kanske även jag ibland) har den här bilden av att människor som du har perfekta liv och ni inte går igenom någonting jobbigt.

Tycker du är så stark som orkar uppdatera med välarbetade bilder och texter på din blogg när du mår dåligt, även att du tar en paus när du verkligen inte pallar med något..

Hoppas det blir bättre! :3

Reply
Alexandra

Också fick min underbara pappa orättvist lämna sina döttrar pga en läkarmiss! Livet är bra orättvist .. :(

Reply
fredrika

they say what dosent kill you makes you stonger but you kill what’s stronger girl!

Reply
Elin

Jag hoppas inte att bedragaren är någon som stått dig nära, typ släkt/vänner, fast det låter tyvärr som så…
Men allt har en mening, även om man inte kan förstå varför. I ditt fall handlar det om att bli en härdad och stark människa som ska lära andra (kanske dina framtida barn) om att överleva när det är tuffa tider, och att på bästa sätt skydda dem från att hamna i samma situation som dig.

Styrkekram till dig Kenza! Det här kommer du fixa med stöd från Aleks och de du älskar.

Reply
Narre

stay strong kenza!<3

btw. Skulle du kunna ta kort på ditt smink ,säga vars det kommer ifrån skulle bli jätte glad! :)

Reply
Mia

Du har så rätt Kenza, du kommer ta dig igenom dina motgångar! För du är så jävla grym! Och glöm inte bort att du aldrig är ensam. Du har din familj, dina vänner, din pojkvän, hund, oss(dina fans)och säkert mycket mycket mer. Det är mycket styrka i det. Don’t u forget it ;)

Reply
Camilla Lövgren

Vet du vad? Jag tycker att sånt här är så jävla tragiskt. Det är verkligen hemskt. Du verkar som en rätt fin tjej med shyssta värderingar.. och så är folk som svin mot dig. Alltså fine, jag skulle ju sagt att “pengar är inte allt” men det är ju just precis så du känner antar jag.
Du är nere för att han svek dig. En som är bunden till dig oavsett hur mycket man försöker putta bort det.. Fan alltså. Jag blir så ledsen.. Det är så skitnödigt att det inte är sant.
Jag vet inte om det hjälper, men det är viktigt att tänka på att det finns andra människor runt dig som älskar dig.. Som verkligen älskar dig.. Du förtjänar förmodligen inte att känna dig oälskad. Jag känner dig såklart inte, men av vad man sett av bloggen… Seriöst.
Försök lösa detta med alla regler och lagar som finns, och sen.. ta tid att vara ledsen. Ta dig tid att bearbeta detta. Visst, var stark, men tänk inte bara på att hålla din fasad uppe. för allvarligt talat, du är en vanlig människa, man kan må bra av att få vara helt färdiggråten ibland.
Ta hand om dig och dina närstående

Reply
Isabella

Eh jag brukar nog aldrig kommentera men Kenza, stå på dig! Se hur långt du har kommit nu och var stolt över dig själv. Det finns flera människor som stöttar dig och älskar dig. Du är älskad. Kramkramkram och hopppas det löser sig! Det menar jag verkligen. :)

Reply
Ellinor

Du klarar det Kenza! Det vet jag och jag är helt säker på att alla dina läsare tycker samma sak! Du är stark fina Kenza, och vi kommer stötta dig på vägen till frihet! Tack för en så fin och bra blogg, med mycket inspiration, du är bäst finis!
Kram bästa!!!

Reply
karin

<3 <3 <3 <3 du kommer ta dig igenom det Kenza, du är så otroligt stark!!! vi stöttar dig till 100 % kram!

Reply
Viktoria Bergqvist

Du kommer ta dig igenom detta,
du har alltid alla dina fina vänner, Aleks och Mani som kan vara med och stötta.
Jag tror på dig och som du skrev är du en viljestark person.
Hoppas verkligen allting löser sig, aldrig kul när någon mår dåligt.

Tycker också som madde skrev att du är väldigt stark som fortfarande orkar uppdatera med inlägg och berättar om detta.

Reply
Tante Jul

Å nei, hva har han gjort nå?! Det er nok tungt å ta tak i, men det må vel gjøres om det noengang skal bli slutt på det. Jeg ønsker deg all verdens lykke til, du skal klare det!

Reply
L

Ta en titt på din tatuering på armen och så kommer du att minnas. Du kommer klara dig fint, även fast det känns jobbigt just nu :) Puss och kram!

Reply
Ellen

För mej är du iaf en stor förebild och fortsätt kämpa för du är bäst! Massa pussar och kramar ifrån en tjej som verkligen ser upp till dej!

Reply
viktoria

usch, hämskt hur människor kan skada än så. Men du är stark, du klarar igenom det här, det är ofattbart vad en människa kan ta sig igenom. Jag skickar en puss och massa glädje till dig på posten!

Reply
Lena

ush vad tråkigt att höra kenza :( Du kommer att klara detta! Tänker på dig och alla dina nära och kära (om de också blir drabbade).. Du verkar ju ha så många underbara männsikor runt omkring dig som stöttar dig, skönt! puss på dig

Reply
Julia

Hi, Kenza! Sorry for the grammatical errors … I just wanted to tell you that I also have problems with my father. He alcoholic too. But you are lucky that you can live without him, you’re independent. And I do not have the money for it. He spoils me every holiday – drunk and scandals. I just never forgive him that. Know that you can stand! I wish you a lot of strength.
Maybe it’s any consolation, that many (and me too) a similar situation … and worse. Let you be all right, hold on :)

Reply
Sarah

Oälskad? Du har väl otroligt MÅNGA människor kring dig som älskar dig :S Min pappa är en jävla idiot också, inte träffat honom på över tio år. Men du om någon borde känna dig älskad, känns lite oschysst mot resten av din nära bekantskapskrets att säga sådär tycker jag..

Reply
Elin

Vad tråkigt, Jag hoppas att du vet att du är mer älskad än otroligt många andra och jag hoppas dina närmsta hjälper dig igenom detta och kramar om dig extra mycket.
Du verkar ha ett gott hjärta, Du förtjänar kärlek och rent spel. Kram fina

Reply
Elina

Åh, jag vet precis hur det känns. Min “pappa” är precis likadan, med alkoholproblem och en massa annan skit. Nu har det varit såhär i snart 22 år och jag vet att han aldrig kommer att förändras eller bli bättre. Istället får man försöka hitta styrkan i sig själv. Du är inte ensam Kenza, vi kämpar tillsammans! <3

Reply
Olika värderingar

Varför gillar du på Facebook?
Är 120 miljoner en acceptabel summa för ett bröllop, på skattebetalarnas nota?
Varför är kyrkoskatten så jobbig att betala?
Är det rätt att Sverige tjänar pengar på vapen?
Varför har pengar mer värde än människan?
Är inte att sminka sig egentligen att dölja hur man ser ut?
Varför skriva kommentarer som man vet att ingen kommer att fatta?

In och debattera, ge din åsikt och säg vad du tycker och tänker. Vispa runt i grytan och rör upp känslor.

Reply
Emelie

Du är så stark och bra Kenza!! Du är en grym förebild och jag vet att allt kommer att bli bra för dig igen! Du klarar ju allt!!

Reply
miranda

Hej kenza! Du kommer kanske inte se min kommentar eftersom du har andra fans som kommenterar oså. Men du ska veta att jag iaf kommer stötta dig till 1000% Jag vet inte riktigt vad din pappa gjorde mot er men de verkar vara hemskt! Skulle vara ganska intressant om du kunde göra ett inlägg om det, men jag kan förstå om det är alldeles för privat eller för känslosamt ämne. Men du ska veta att du är grym och kommer att klara allt. Du har en massa fina fans som stöttar dig, dina vänner och familj osv!

Ha en underbar dag, loveu

Xoxo

Reply
Maja

Om du klarade det med dig pappa, så kommer du säkert klara detta.. Glöm inte att DU är stark.

Reply
Hanna

Det är nu du ska kolla på din tatuering du har på armen o komma ihåg varför du tatuerade in den

Reply
zinnia

Men gud så hemskt. Vilka fruktansvärda känslor du måste gå igenom. Fint att du delar med dig. Ta hand om dig!

Reply
saris

Hejjja dig Kenza! What doesnt kill you makes you stronger! Glöm inte det! Kram från Sara

Reply
linnea

Jobbigt att höra. Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig. Varit med om mkt jag också. Men man växer och blir starkare som person. Man hade ju inte varit den man är idag om det som hänt aldrig inträffat. Även fast jag kanske fått växa upp för tidigt som liten så försöker jag fortfarande hålla mig stark.. Det är något som jag märkt, jag är starkare nu, har mer förståelse och jag känner att det är okej att inte alltid må bra.. Kom nyss hem från utlandet jag också och gud vad jag längtar tillbaka, blev helt deppig första dagarna haha. komma hem till kalla Sverige.

Hoppas allt löser sig :)

Reply
Anna

Du kommer säkert inte läsa den här kommentaren
Eftersom du får hundratals varje dag, Men stay strong kenza! Lyd din tatto!
Du har så många älskare så nu kan du inte falla. Jag älskar din garderob. KRAM <3

Reply
Kajsa Veylia

Verkligen tråkigt att höra :( men du har så mycket kärlek från dina läsare och förhoppningsvis från folk runt omkring dig :) det är de svåra stunderna i livet som utmanar oss, våra svaga stunder som i sin tur gör att vi blir starka :) du kommer att klara det här!! Tänker på dig :)

Reply
Susanne

Så utrolig trist å høre. Det verste som finnes er å bli behandlet dårlig av noen som står deg nær, noen som egentlig skal elske deg og være der for deg. Du er så sterk og tøff, så dette klarer du. Jeg heier på deg!! Klem fra Norge <3

Reply
Lovisa

Jag brukar inte kommentera samt att jag inte har läst din blogg på evigheter men nu har jag fastnat igen ;) Du var en av de få bloggar jag började läsa. Av det lilla jag har sett av bloggen verkar du vara en ur gullig tjej och det gör mig tok förbannad att läsa visa kommentarer. Är det verkligen människor som sitter bakom datorskärmarna? Typiskt tjejer att leta fel på varandra. När ska man börja stötta varandra istället för smutskasta varandra? Jag mår riktigt illa när jag läser vissa saker. Iallafall vill jag hoppa in genom datorn och ge dig en kram. Det värsta som finns är bli sviken ifrån någon man älskar men på något sätt läker tiden såren fast det känns för jävligt tillfälligt. Hoppas allt löser sig för dig tjejen! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*