• header

Så långt borta…

När man kommer hem efter en resa så tar det bara nån dag innan allt är tillbaka till det normala igen. Man kommer in i vardagsrutinerna igen, jobbet, man träffar sina fina vänner och såklart går saker i privatlivet åt helvete igen. 2 veckor in på resan upptäckte jag att jag de senaste åren blivit utsatt för grovt bedrägeri och det tog mig några (tuffa) dagar att bearbeta det. Jag kunde inte sluta gråta och det blev ett par sömnlösa nätter. Jag försökte iallafall glömma det och njuta av semestern. Nu när jag kom hem, och det är dags för mig att ta itu med bank & polis, så slår det mig som en knytnäve i magen igen. Jag känner mig så sviken, äcklad, lurad, oälskad & utnyttjad. Och många bitar faller på plats nu.

Jag är väldigt ledsen, men jag känner mig själv. Jag vet att jag kommer ta mig ur detta, precis som jag klarat mig igenom allt annat skit min “far” gjort mot oss.

Var det här verkligen bara några dagar sedan?!

293 Comments

Hanna

Verkligen tråkigt att höra Kenza, tror iallafall på dig att du kan ta dig igenom det, du verkar vara en stark person. Stor Kram!

Reply
Karin

Usch tråkigt att höra… Men du kommer ta dig ur detta starkare och visare. Det kan ta ett tag innan man är över det och inte låter det förpesta dagen mer men dagen kommer- det lovar jag. Du är så fin Kenza och du klarar ALLT!!!

Reply
Elin

Du tar dig ur det Kenza! Se fram i mot våren och sommaren nu och låt inte saker få dig att falla.

Reply
Klara

Fan vad jobbigt, men du är så stark så du kommer självklart ta dig igenom det! Får jag fråga, vad är det för bedrägeri? Har du blivit lurad genom nåt jobb eller har någon kommit åt dina pengar på annat sätt?

Tänker på dig!

Reply
Christie

Really hope you feel better soon and everything works out soon. Sending positive thoughts your way! xxx

Reply
ebba

Åh Kenza förstår att allt känns jättejobbigft nu och det får det göra men glöm inte bort nu att du har så många personer som älskar dig och ser upp till dig, både i din familj och bland dina vänner och alla tusentals som läser din blogg och tykcer att du är en fantastisk människa. Hoppas du mår bra snart igen och att allt löser sig. puss och kram

Reply
hanna

stackarn.. förstår hur sånt känns, tro mig. men ja, vad ska man göra? man gör allt bra & ändå får man sota för det. ha det så bra kenza och stå på dig! kram <3

Reply
Sophia

Du kommer klara dig igenom detta! Sluta inte tro på dig själv och glöm inte bort vem du är Kenza!

Reply
Freja

Åh jag är ledsen Kenza :/ Men du är stark! Du klarar detta! Kämpa på nu, det kommer lösa sig <3

Reply
H

Usch, får ont i magen av att läsa vad du har blivit utsatt för. Förstår inte hur man kan vilja skada sitt eget barn på det sättet!
Hoppas att du kan finna styrkan att ta dig igenom det här, du verkar ju ha många bra personer i din närhet.

Reply
Fitness

Kolla in min blogg, träning, motivation och mode på ett och samma ställe :)

finest.se/fitnesshion

finest.se/fitnesshion

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Vad det än är så hoppas jag verkligen att det löser sig för dig! Menade inget illa heller med de som jag skrev på Instagram och ber om ursäkt om jag formulerade mig på ett klumpigt sätt. Du är otroligt stark Kenza och du har bra personer runt omkring dig, ta styrka från dom! Som sagt hoppas att det löser sig för dig och att du kommer må bättre snart :)

Reply
Rebecka

Fy vad tråkigt och orättvist, jag hoppas de känns bättre snart och ordnar upp sig!

Reply
Dope

Herregud du måste ju få någon vinning ut av detta eftersom du lägger upp det officiellt på bloggen? Vi visste ju “bara 1% av ditt liv” och eftersom sådåna saker är extremt privata så antar jag det har med pengar/ bekräftelse att göra. Lycka till.

Reply
Minea

jag hoppas att allt löser sig kenza men du vet att vi läsare alltid kommer att vara vid din sida vad som än händer! <3

Reply
Nathalie

Det finns många idioter som inte har nått vett i huvudet (tyvärr för många! vart tog samvetet vägen hos dagens människor undrar jag?) Låt det inte påverka dig för mycket, som du säger så vet du att du kommer ta dig ur det och det vet vi med! Du verkar vara en underbar människa med både hjärta och hjärna på rätt ställe. Låt inte någon dra ner den fina människan du är!

Reply
Emma

kämpa på så kommer det bli bättre! Umgås med de som du känner sig trygg med och kan vara sig själv. Säg till dig själv att det är okej att vara ledsen, för man kan inte må på topp jämt!
Läs det som står på din arm, be strong girl.
kramar till dig! <3

Reply
Amanda

Fina du, får alldeles ont i hjärtat av det du skriver. Så hemskt. Beklagar verkligen. Styrkekram, du fixar även det här! <3

Reply
JOSEFIN

Åh du kommer klara dig igenom det! Du har iaf väääldigt många som stöttar dig fina du.. Du är gudomligt vacker ♥

Reply
Sofia

Bounty, fyfan vad gott! haha :P

Åh :( stay strong girl <3 Du kommer såklart komma igenom allt samt har du dina nära och kära runt omkring dig som älskar dig något enormt. Puss på dig :)

Reply
Chanelle

Du fixar detta! Du är stark Kenza! När du tvivlar, titta dig själv i spegeln och visa din bicepstattuering (Be strong girl) för dig själv! Spänn armen lite extra när du göra det också! :) We got your back! xx

Reply
Hanna

äntligen en kenza som känns trovärdig. Jag är verkligen ledsen att du blivit lurad och det är tråkigt att du känner dig bedrövad. Alla läsare kan känna igen sig i den förfärade känslan. Blir väldigt irriterad när du försöker få allt illa och tråkigt/oglamoröst som händer att verka det motsatta. t.ex. när du berättade om någon nyårsafton för några år sen då du fick vinterkräksjukan/matförgiftad och låg och spydde vid tolvslaget, trots det så vände du det till något glamouröst, ”Det var inte så kul men vi korkade upp en flaska champagne och skålade in det nya året vid tolvslaget” Det irriterar mig för det känns inte så ärligt och det målar upp ditt liv som något det kanske inte är. Du jobbar väl hårt? Berätta om det. Det är väl okej att ha en trist och sugig nyårsafton? Säg som det är. Du tar väl hand om din hy och dina naglar, för så fin som du är blir man väl inte från att äta pizza och äckla sig :) Du behöver absolut inte bli privat eller speciellt personlig, men snälla fejka inte. Ha det bra

Reply
sh

Går själv igenom skit som min såkallade “far” orsakat min familj och undrar ifall du har några tips eller råd om hur man hanterar skuldkänslor? Det kommer och går, oftast är det ilska gentemot allt han orsakat, men när det lagt sig lägger en ångest sig över allt och jag känner enorma skuldkänslor, dels för att han sprider ut hemska anklagelser, men också för att han en gång varit en far, inte precis gjort sig förtjänt till titeln, men någonstans ifrån kommer skuldkänslorna och jag undrar ifall du har några råd?

Reply
Madde

Du är inte Sveriges största bloggerska och businesswoman för intet, det krävs styrka för det, och det har du! All lycka till dig!

Reply
Josefine

Du klarar ALLT bara du VILL! Kom igen nu Kenza, jag vet att du klarar det!!<333

Reply
Michelle

Känner igen mig. Kom nyss från en två veckors semester i solen och visst längtar man tillbaka igen så fort man kommit hem?! ;)

Reply
Gabriella

Åh du är så gryyymt fin!! Älskar din blogg och dig så himla mycket. Kan inte förstå att jag träffade dig i Jönköping!! :D Puss på dig! <3

Reply
Albulena

Precis som alla andra gånger kommer du klara dig igenom detta också, be strong girl <3

Reply
Lina

Beundrar att du ändå försökt hålla humöret uppe i bloggen, det är inte alla som har styrkan till det. Du är en fin människa Kenza, hoppas att allt med polisen går bra!

Reply
Amanda

Men du är älskad, av många. You will make this girl, ingen kan ta ifrån dig allt du åstadkommit

Reply
Fanny

det ordnar sig ska du se Kenza, som du säger så klarar du dig igenom detta som allting annat. Det måste vara jobbigt, men kämpa och ta en dag i taget! du är en stor förebild, fina du!
varma styrkekramar!

Reply
Fatma

Du är stark Kenza!! Visa alla som är äckliga mot dig att du är tusen ggr starkare och visa dig aldrig svag för dem!!

Reply
Amyyyy

Du är stark! Bedrägerier är ju det värsta som finns. En sån fin kvinna som dig, helt underbar blogg Kenza och du är hur vacker som helst. Hoppas allt blir bättre, tror ej du ser detta men skriver ändå. Kram. <3

Reply
Linda

Så jävla jobbigt… Har själv en “pappa” som gör mig tokig. Man förstår inte hur en förälder kan bete sig så mot sitt egna barn…

Hoppas det löser sig snabbt. Du är värd så mycket mer, precis som alla andra som inte har RIKTIGA föräldrar eller på annat sätt varit med om något liknande.

Massa kramar. Du är så jävla bäst Kenza, ursäkta svordomen! :)

Reply
Alexandra

För jävligt att sånt ska hända, men du kommer klara dig genom den här perioden med hjälp av nära och kära + alla som läsare som stöttar dig genom detta! Hejja hejja!

Reply
Agnes

Så ledsen att höra detta… Be strong girl.

Tänkte kommentera på ett annat inlägg men det buggade ur. Kan rekommendera en läsplatta eller e-bokläsare som det också heter om du läser mycket. Köpte en inför min långresa i vintras och det var kanonbra! Jätteskönt att bara släpa med sig 160g istället för 10 böcker :) tips!

Reply
Malin

Innerst inne så bär nog de flesta på sorger, precis som du. Jag tycker att det är jätte bra att du vågar dela med dig om det svåra i livet också. Vi är alla människor som bär på svåra saker och jag kan tänka mig att det är svårt att “hålla ihop” när man är “känd” och ett ansikte utåt.

Reply
nelly

Finaste kenza du är stark! du är inte ensam om att ha en knäpp pappa vi älskar dig och finns här alltid!! tusen kramar

Reply
Linn

Om jag inte minns fel så har du tidigare skrivit att din pappa har alkohol problem. Du ska veta att du inte är ensam! Jag är snart 21 år och så länge jag kan minnas har jag fått tagit hand om min pappa, stupfull som nykter! Jag har lärt mig att jag måste stå på mig och inte ta all skit, jag är bättre än så, du är bättre än så!! Som du skrev, du kommer ta dig ur det! Låt ingen trycka ner dig!!! Kram

Reply
MADDISENJ

Usch jag lider med dig Kenza men jag vet att du kommer ta dig ur även detta stärkt även om det är tufft just nu. Du är en fantastisk förebild och en stark tjej glöm aldrig det!

Reply
C.k

Jag förstår chocken och sorgen du hamnat i. Har själv varit där och förstår än idag inte HUR så “nära” kan bete sig. Man blir verkligen äcklad, själen känns helt blottad. Inga ord kan beskriva.
Du har gått långt och verkar ha underbara vänner och pojkvän, kör järnet med bara dom vid din sida så kommer du åter på livets glada väg igen!
:)
Kram <3

Reply
Sara

Jag har själv problem med min pappa, han som aldrig funnits där för mig eller brytt sig om mig. Han som alltid tagit mig i sista hand. Jag fyller 18 om två dagar och har fortfarande aldrig bråkat med honom, just för att jag är “rädd” för honom. Har funderat på att bryta kontakten med honom hundratals gången men det har aldrig blivit av. Jag bor självklart inte hos honom och träffas honom bara några gånger om året. Min relation med honom har gjort att jag är relativt känslokall och har slutat upp med att bry mig om vad andra säger, utom just honom. Jag skriver inte detta för att du ska tycka synd om mig, tvärtom, så tycker jag du är otroligt stark och att det är okej att bryta ihop, det gör alla. Fortsätt med det du gör och låt inte din pappa nå dig!

Reply
melina

har också en alkoliserad (å pundar) pappa, men jag måste säga att efter ditt inlägg där du skrev att du skulle bryta kontakten med din pappa så förstod jag själv att ibland finns det stunder då man ska vara egoistiskt. ville bara tacka dig för de :)

Reply
Frida

Vi står bakom dig Kenza! Du är en grym människa. Som flera har skrivit, du är bättre än så! Stay strong vackra du.

Reply
Michaela

tråkigt att höra att man ska bli behandlad på det viset och att ingen lyssnar. hoppas allt löser sig!! underbart fina bilder!

Reply
Naash

Du klarar detta be srong! btw :min blogg handlar om allt möjlig men mest om outfit, resor musik och allt annat skoj klicka in !

Reply
ettan

vad synd :( tycker så synd om dig, vet inte vad du blivit utsatt för men är säker på att folk kommer att stötta dig! jag förstår att det är jobbigt med din far, dumt att du ska behöva ha det så men vi hoppas att du snart är back on track! vi tror på dig kenza, du är en härlig tjej!

Reply
Edith

Du är super-woman! Du kommer klara det galant! <3 ta ett rejält träningspass, ett varmt bad och en stor påse godis och håll dig nära dina kära. Kram

Reply
Nina

Sjukt att nån kan göra sånt hemskt! Du är så fin, allt kommer ordna sig, det vet du! Oroa dig inte!! <3 :)

Reply
Sofia

Det ser så sjukt härligt ut, blir så sjukt sugen på att åka iväg !
Kolla in min blogg nattstad.se/sofia :D
Kram

Reply
Linnéa Claeson

Fyfan va jobbigt! Jag skulle verkligen känna det som orättvist och bli så himla ledsen när det kommer från någon som ska stå en nära. Jag önskar dig all lycka.

Linnéa

Reply
D

Jag blir ledsen när jag läser det här.. Hoppas att allt löser sig världens bästa bloggare <3

Sjukt fina bilder också som gör att jag DÖR av längtan till sommaren :(

Reply
elisabeth heien

Jeg er sikkert ditt eldste fan, 54 og attpåtil norsk! Men etter at min 24-årige datter viste meg din blogg, kikker jeg stadig innom, og du er som en vitaminsprøyte! Håper virkelig du forstår norsk, hehe. Men for en SKIT at du skal oppleve at folk “stab you in the back”, og spesielt om det er noen som skulle være nære deg. Du får bare samle kreftene og hente støtte fra alle som elsker deg, så kommer du gjennom sviket. You go, girl!

Reply
Katia

So sad to hear it. But I’m sure you’ll make it through. Hope everything changes for the better in your life soon! <3

Reply
Sanna

hoppas allting går bra för dig, ta hand om dig och låt dig ta tid att bearbeta allting <3 Livet är inte alltid lätt, man kan använda det som en ursäkt, eller göra som du gör, som är en riktig jävla fighter och väljer ett bra och framgångsrikt liv istället för ursäkter. Du är stark!

Reply
liz

BE STRONG KENZA. all your fans know that you can handle it ! you are amazing person. You don’t deserve that, people as nice than you deserve to be happy for ever. but you know, your friends know , your family and we know that you are gonna be strong. Never forget : BE STRONG GIRL

Reply
Vis

Han är ingen far för ingen far gör så mot sitt barn. När du går vidare från ilskan och sorgen kommer du att inse det och vara starkare än någonsin. Du har din familj hos andra, mamma, bror, Aleks osv. Det är dem som finns där, tar hand om en och älskar en som är familj.

Reply
ida

Tycker jättesynd om dig Kenza! Jättetråkigt och jobbigt. Hur stark du än är så är det ju jobbigt när det händer. Hoppas verkligen det löser sig så att han inte kommer undan med det!!

Reply
Linnéa

Keep strong, girl! Om det är till någon tröst alls så fick jag en ring och ett par örhängen ur din kollektion i födelsedagspresent idag och jag ÄLSKAR dem :) Fortsätt göra det du tycker är kul och brinner för, du är jävligt grym på det.

Stor kram!

Reply
Natalie

Du är så underbart fin Kenza! Min allra största förebild <3 Hoppas allt löser sig, det tar kanske dit men till slut blir allt bra. Kramar i massor!

Reply
Bella

Älskar bilderna! Förstår dig helt, stay strong! Du kommer klara allt! Kolla gärna in min blogg för lite insperation! :)

Reply
Elina

Så det är alltså pappa som har gjort något? Hemskt. :( Hoppas allt löser sig, och kämpa på, tjejen!

Reply
Javel.

Tycker det är oerhört fint att du delar detta med oss. Ger dig massa styrka. Can u feel it?

Reply
Linn

Du klarar det finaste Kenza! Vi bloggläsare älskar dig. Vi störtar dig till tusen! <3

Reply
Lina

DU ÄR GRYM KENZA! Man måste inte alltid heller vara stark, det är okej att visa sig ledsen också, kom ihåg det! Puss och hoppas att det blir bättre!

Reply
Em -+mitt+liv+på+NZ

Men fy vad tråkigt att höra… Under flera år?? Låter som att din pappa verkligen gjort något hemskt. Förstår att du känner dej sviken, ledsen och arg. Hoppas du får den hjälp du behöver på vägen att reda ut allt! Och fokusera på de som står dej nära och älskar dej!

Reply
Eemmelie

Min pappa tog alla våra pengar och stack ifrån oss så jag vet hur det känns på sätt och vis. Fyller 18 om två månader och hade pengar till ett körkort och att kunna flytta hemifrån på mitt sparkonto som sparats sen jag föddes men nu står det 0 kr istället, tack vare honom.

Hoppas allt löser sig! Stay strong :-)

Reply
Jenny

“Herregud du måste ju få någon vinning ut av detta eftersom du lägger upp det officiellt på bloggen? Vi visste ju ”bara 1% av ditt liv” och eftersom sådåna saker är extremt privata så antar jag det har med pengar/ bekräftelse att göra. Lycka till.”

*** Det är väl så du tänker, själv tänker jag att Kenza vill berätta om detta för att det kanske kommer att påverka bloggen nu när hon kommit hem och inte kan visa de härliga soliga bilderna. Sen har hon ju skrivit om privata saker förut, men det har väl du missat?

Reply
Linda

Såg någon som skrev “du är ju rik så det är ju tur”
ÖH OKEJ?!?!?!? Så det hade varit värre då om hon inte haft några pengar? Den personen måste ju vara helt jävla efterbliven.

Reply
Soma

Har läst din blogg ända sen starten och av vad jag har fått se och läsa så är du en otroligt stark och fin människa! Allting kommer att bli bra igen och lösa sig så småningom men kom även ihåg att det ÄR okej ifall du mår dåligt och känner dig nere, you’re only human!❤

Reply
Eleni

Det är hemskt när ens “egna” kan vara så fruktansvärt elaka.
Man förväntar sig inte att bli så sårad och speciellt inte utav sin egna “pappa”.
Jag själv har blivit huggen i ryggen utav min “pappa” och hans sida utav familjen, jag vet inte om jag kommer komma över det någonsin tyvärr.

Fy fan för såna människor!

Reply
Ida

Hej fina Kenza!

Detta lät ju inte kul alls :( Men du klarar detta, det vet jag. Du är såå stark och du har ett stort support av flera 100 000 personer!

Kram och hoppas allt snart ordnar sig!

KRAM ♥♥♥

Reply
Jessica

Jag brukar aldrig kommentera på någon blogg, men nu kände jag verkligen ett behov av det. Jag tycker att du verkar vara en så himla fin människa och det gör mig verkligen ledsen att läsa att en annan människa som borde finnas där för dig inte gör det. Jag hoppas att du på något sätt finner kraft och tar dig igenom detta. Styrkekramar

Reply
T

Låt aldrig saker få dig att falla, du har en man i ditt liv som får dig upp på benen. Jag vet hur det känns med en alkoholiserad pappa, det känns som att allt i livet bara finns där utan någon mening. Allt faller ihop, allt skär sig och det är riktigt tufft. Jag ser dig som en stark människa, även om du känner dig som svagast ska du alltid tänka på det positiva du har i ditt liv och ta vara på det och se upp till det. Du har gjort det absolut största och svåraste i ditt liv, att bestämma dig att avsluta kontakten med din far. Det är inte många som klarar av det, många hamnar på fel vägar, gör fel saker och skadar sig själv istället.
Ta hand om dig! Allt kommer att gå bra, du är framgångsrik och har byggt upp dig otroligt mycket! Fortsätt med det! Kramar!

Reply
Bea

Önskar dig all styrka som du kan behöva! Tråkigt att läsa, hoppas verkligen att det löser sig i slutändan <3
Bilderna ser underbart härliga ut, skönt att du fick en månadslång semester i alla fall, trots det som hände! Kram

Reply
Tanya

Stay strong! You really are an inspiring person. Your honesty is so refreshing and you seem like a lovely girl! Hope you are happy again soon x x

Reply
lisa

du är en framgångsrik,ung och snygg tjej du kommer att gå hur långt som helst trots livets motgångar! önskar dig all lycka!

Reply
dely

Kära Kenza du har vuxit otroligt mycket i mina ögon det senaste året ska du veta! Du har utvecklats så mycket som person och jag vill bara påminna dig om hur otroligt stark du är! Tänk att du har klarat dig så bra i blogg världen och undvikit en massa problem som de andra storbloggarna inte lyckats göra! En pappa är inte allt i världen ska du veta! Var glad och uppskatta de som älskar dig! Fokusera på dem och uteslut honom. Det han gör är nog inget personligt utan tyvärr han är en sådan människa och ja det finns sådana människor i denna världen! Men du ska istället fokusera på allt du älskar! Läs The secret!! Jag säger inte att det fungerar men det kommer definitivt ändra din livsstil till det positiva! Du är stark! Kram

Reply
Sabina

Kenza jag är sjukt glad att du bloggar fast du har många saker att tänka på! Och jag tycker att du är sjukt starkt av dig att ta upp det här för hela Sverige! Jag värkligen beundrar dig och tycker att du är den mest fantastiska personen du bloggar tilloch med på din semester! Super ofta!

Reply
Malin

du är älskad av sååå många! otroligt bra förebild är du. Du är stark, be strong girl. Hejar på dig <3

Reply
Saga

Nä FYFAN säger jag bara!!
Stå på dig Kenza, det kommer fixa sig tillslut. *Skickar massvis med styrkekramar* <3

Reply
Mini

Stackarn, tycker så synd om dig angående bedrägeriet. Folk i denna värld är helt galna :/ Tur att du mår bra fysiskt i alla fall :)

Reply
MARIA NATHALIE

Du är stark Kenza du klarar det här det vet jag. Tänk bara på allt annat du klarat, du är tillochmed starkare än vad du själv säkert tror, det är jag övertygad om. Stay strong and fight back. x

Reply
Amanda

Hejsan kenza!
Nästa vecka ska jag testplåtas för en modellagentur . Undrar om du kan göra ett inlägg med lite poserings tips. Skulle vara as grymt !
Tack på förhand :)

Reply
Helena

Du är en fin människa med stark vilja, själ och hjärta Kenza <3 Du kommer ta dig ur det här och komma ut som än ännu bättre människa. Ta hand om dig! :)

Kram

Reply
Natalie

Fina Kenza <3 Allt ordnar sig, var bara positiv och stark som du alltid är så kommer allt att lösa sig.
Måste vara skitjobbigt att gå igenom något sådant. Många av oss har någon gång haft problem med en förälder.

Be strong girl ! <3

Reply
Emelie

Fina Kenza! Verkar som du har många bra människor omkring dig, kommer förhoppningsvis kännas bättre med deras hjälp. Även om man ju egentligen inte alls känner dig, får man ju lite ont i magen av att höra hur vissa kan med att bete sig. Hoppas att det löser sig, försöker skicka lite varma tankar genom en kommentar! Kram

Reply
Josefin

Finaste Kenza, vad det än är så klarar du det! Låt aldrig någon trycka ner dig. Take care, och hoppas du mår bättre snart! Umgås med massa nära som du vet älskar dig. Puss!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*