• header

Här ska det bli rent!

Nemen hej söndag! Du kom alldeles för fort.

Hur mår ni idag? Jag mår bra med tanke på att jag var ute en sväng igår. Jag behöver bara mina 5 glas coca cola sedan är jag fit for fight igen haha. Vad har ni för er idag? Vi städar! Och tvättar.. Här ska det bli rent! Men det tar väl bara en timma innan vår svarta matta är fullt med ljust hundhår igen hehe. Är det vinterpälsen som fäller nu kanske? För han hårar ovanligt mycket. Försöker borsta honom med jämna mellanrum men det verkar inte hjälpa.

Nu ska jag pallra mig ut på en prommis med lillen. Puss!

// Well hello there Sunday! You came too soon. How are you today? I’m fine even though I went out last night. I just need my 5 glasses of Coke and then I’m fit for fight again haha. What are you up to today? We’re cleaning! And doing the laundry. But I guess it will only take on hour until our black carpet is full of dog hair again hehe. Maybe his winter fur is coming off. I try to brush him every now and then but it doesn’t help..

Now I’m taking the little one out for a walk. Hugs!

Jag lovar, jag har ytterkläder på mig. Men jag tar gärna av mig dem för bildernas skull. ;-)

I promise, I do wear a jacket. But I prefer to take it off for the pictures.

52 Comments

Jojo

Haha det är kanske inte så kul att städa men det är värt det sen efteråt;) och jätte snygg jacka du har på bilden!<3

Reply
Sara

Hej bästa Kenza! Jag hoppas verkligen att du kan svara på mina frågor nu, håller tummarna!

1. Vad du har för UK size på din skinnjacka från Missguided och den röda klänningen därifrån? Vill beställa några saker och är lite osäker på vilken storlek jag ska beställa, vill inte hålla på och skicka tillbaka. Skulle du kunna länka skinnkjolen du hade på dig igår? Jag har letat efter en sådan otroligt länge, det vore supersnällt!

2. Var du har köpt den vita tröjan du hade på dig iförrigår när du var på kontoret? Du skrev inte det.

3. Vad heter läppstiftet du hade igår och var är solglasögonen ifrån? Samma sak vad gäller den mönstrade koftan du hade här: http://kenzas.se/2013/03/06/gardagens-25/
Tror att du glömde skriva var den är ifrån.

4. Var har du har köpt de rosa kontorsprylarna? Jag vill ha sådana då jag älskar rosa! Skulle verkligen uppskatta om du kunde svara. Ber hemskt mycket om ursäkt för alla dessa frågor men har undrat ett tag, du är min förebild! Älskar din blogg, blir alltid lika glad över att läsa den! Kram <3

Reply
synd

Sjukt tråkig din blogg har blivit! Slutar läsa den nu, tyvärr.
Roligare förr!

Reply
Matilda

Köp en “Foolee” borste, tar bort mängder som man inte trodde va möjligt. Snällt mot både hund och husse/matte :)

Reply
Sara

Prova borsta honom med en furminator :) Den tar bort mycket av pälsen som annars är på väg att lossna. Brukar göra det på min hund och då hårar han mindre :)

Reply
Elvira

Du är så snygg! :D

Behöver du tips för att få långt hår eller inspiration till nya frisyrer? Kolla in elvirall.blogg.se. Massa frisyrer, tips och även frisyrvideos! :)

Reply
N

Min katt fällde något Otroligt, men fik tips om borsten “furminator”. Är helt magisk!!! Har knappt någon päls i lägenheten längre!

Reply
en fundersam tjej :D

Hej kenza! Så underbar klädstil du har! fast det jobbiga är att du är snygg i allt och när ja provar de ser ja förfärlig ut…. haha

Ja tänkte iaf fråga lite om yasuragi. du va där längesen med alex och jag funderar på att åka dit med vänner och så som en överraskning till en av de. jag undrar om du hade det bra där och om du skulle rekommendera det? vad gjorde ni? hur va maten?:D

skulle betyda allt i världen om du svarade på detta genom att bara skriva hur de va där och så med bilder också om du vill
puss<3 :D

Reply
Nadine

Finns något som heter Dermoscent som är ett spot on medel man sätter i nacken eller vid rumpan på hunden precis som fästingmedel om du använt det. Det ska ge glansigare päls, minska mjäll och håravfall på hundar och även om de luktar illa (luktar blöt hund). Värt att prova :)

Reply
Emma &+Amelia

Hej! Vi är två enäggstvillingar som driver en livsstilsblogg. Vi lägger upp mycket bilder på oss själva och våra outfits och skriver om hur vi kombinerar vår elitutbildning inom bioteknik med att fixa kroppen inför beach 2013. Kika gärna in. Kram!

Reply
Marina

Alldeles rätt, det är vinterpälsen som ramlar av nu! Det du kan göra är att köpa en furminator, den är oerhört bra när man vill få bort vinterpälsen något! Annars skulle karda kunna funka på en sån liten hund som inte har SÅ mycket päls!

Sen hjälper det att bada dom lite extra när det är fällperiod.

Reply
Sofie

Hej! Jag har tre små chihuahua flickor och dom löder hår som bara den!! Blir galen av allt hår som är på alla kläder, i sängen, i munnen, ja du förstår överallt! Jag tror kanske att det är för att det har varit varmt nu ett tag och sen blev det kallt igen. Så det är nog vinter pälsen som ska väck ;) Men man blir rätt så less när man borstar och borstar, badar och badar men inget värkar ge något resultat. HAr du några tips på vad du brukar göra och använda? :) Kramar Sofie

Reply
Alice

hur lång är du? du har en helt fantastisk blogg och du är så sjukt snygg! vad tränar du mest? styrka eller kondition.. springer du ofta? och hur tränar du innersidorna av övre låret? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*