• header

HIGH ON LIFE

Idag är det en sån dag ja! Även om jag sitter på kontoret när det känns som att varenda kotte är ledig idag så är jag på strålande humör. Jag jobbar bara halvdag idag och sedan ska jag fixa lite inför ikväll. Tjejerna kommer över för förfest och sedan ska vi ut. WOOP!

// Yep, it’s one of those days today! I’m in a fantastic mood even though I’m at the office on a holiday. I’m only working half-day and then I’m gonna prepare some stuff for tonight. The girls are coming over for pre party before we’re going out. WOOP!

505 Comments

paulinne törnblom

Fan vad irriterande att folk är så pantade i huvudet! Läste några gossip bloggar när de skriver att folk tänker ”röker Kenza så röker jag”. Men VAFAN, vad synd för dem personerna som börjar röka då!! Det är ju dem som är idioter som tänker som de gör. Inte Kenzas fel att folk är rubbade och börjar röka för att hon gör det. Ingen bryr sig liksom, det är inte hon som tar initiativet! Man får ju tänka lite. Hade ni seriöst börjat käka ko bajs om hon gjorde det eller? Naeeeeej tror inte det. Ugh, blir så irriterad på hur rubbade människor kan vara nu för tiden. Förlåt, men asså tänk lite! Tänk! Fan vad jobbiga människor det finns, chilla lite!

Reply
Maya

omg… vad alla överdriver hon får väl göra va fan hon vill… Varför är alla så himla känsliga nu förtiden….

Reply
Sofie

Har scrollat igenom kommentarerna lite och du har ju fått lite ris och lite ros och även många som varit inne på det jag vill påpeka. Men jag tycker verkligen att det är onödigt av dig att lägga upp en sån här bild eftersom JA du påverkar dina unga läsare och JA du bidrar till att rättfärdiga rökning hos unga personer. Jag själv blir påverkad. Jag har slutat röka för längesen och försöker nu hålla mig borta från att feströka. Ikväll ska jag festa gärnet och är redan sugen på en festcigg, men försöker intala mig själv att jag inte ska röra dom där jävla giftpinnarna. Men när jag ser den här bilden så tänkte jag faktiskt för några sekunder “skit i hälsan, ikväll ska jag fan röka, det är väl inte så farligt”. Men sen tänkte jag en gång till med mitt förnuftiga och rationella jag och blev mer provocerad av att du ens försöker ge rökning en rättvis bild genom att se sådär förbannat snygg och cool ut med en cigg i munnen. Rök gärna ihjäl dig kvinna, men lägg inte ut bilder på bloggen för guds skull!! I övrigt tycker jag ju att du bidrar med en hel del sunda ideal och värderingar, fortsätter heja på dig när det kommer till de! :)

Reply
Sanna

Alla som säger hur mycket ”hat”-kommentarer det kommer att komma på denna bild, så skulle jag lika lätt kunna säga att hur mycket ”love”-kommentarer det kommer på bilden. Kenza behöver du faktiskt bevisa att du är cool? Du behöver ingen jävla cigarett för det. Kanske du faktiskt inte borde visa något så personligt på din blogg..det är ju inte mera bara du utan det är alla hundratusentals läsare också som påverkas.

Reply
Sanna

Ah jo just det, alla som säger att Kenza ska sluta röka: tyvärr påverkar det inte på nåt sätt om bara en person slutar med att röka. hon vet nog om riskerna, hon är inte dum ju

Reply
Sara Eleanor

I just quit smoking in November, after being a smoker for 11 (!! years), and already I’ve noticed a healthier glow to my skin, and my voice can hit octaves I didn’t know I had.

…But every now and then I’ll see a really sexy chick smoking, and I’ll think “damn… Smoking can be so hot”. This is one of those occasions. You foxy, girl.

Reply
karin

JAG ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN! Visst, det är inte bra att röka och du borde vara en bra förebild och förstå att du har väldigt stort inflytande och blablabla, men den är så provocerande! Det visar att du bara är människa och visst, du röker, och det hör väl inte till idealet, men det är så kul att många verkligen blir provocerade och arga av att du röker! Jag ÄLSKAR att du provocerar.

Reply
Hanna

men alltså jisses, så sjukt kul att sitta och kolla igenom vilka idiot kommentarer vissa folk kommer med..
liksom “OJ HON RÖKER, VÄRLDENS GÅR UNDER yadayadayada”. som om hon inte vet att det är dåligt eller att hon har yngre läsare, men inte fasen kan hon begränsa sitt eget liv och leva efter era regler, herregud haha.
Kenza, you go guuurl! älskar bootybilden! kram

Reply
Alice

Hahah det var nån som skrev “jag röker men jag är snygg endå” HAHHAH jag dör! Du kommer bli så jäkla ful om några år!

Reply
Freja

Rätt onödig bild enligt mig, jag röker inte och jag tycker inte att de som gör det ska vara stolta över det. Du brukar ju skriva en del om träning och hälsa och jag tycker inte att rökning och träning går ihop, fatta vad bättre kondition du skulle ha om du aldrig börjat röka, dessutom kan man få dålig hy, fult hår, fula naglar och tusen saker till. Rökning är lite som ett självskadebeteende hehe. Man förstör inte bara för sig själv utan också för andra i sin omgivning, och så bidrar man till barnarbete. Alltså finns det bara dåliga saker med att röka och inte coolt för fem öre. Förlåt om jag liksom leker förälder här men jag bryr mig om dig och vill inte att du ska skada dig själv. Det är säkert svårt att sluta men ingenting är omöjligt och det kommer vara värt det, kram på dig!

Reply
Linnea

Helvete va ball du är! Så jävla skönt av dig att lägga upp en sån bild haha!

Reply
Elin

Tycker det är så himla töntigt av alla er som kommenterar om rökningen. “Vet du hur dåligt det är för kroppen.” “Usch vad äckligt att du röker, de trodde man inte om dig”

Men snälla, kenza vet mycket väl att rökning är dåligt och inte är bra för kroppen. Hon har skrivit om sin rökning tidigare och hon är inte så beroende som ni verkar tro. Visst att rökning är äckligt och förstör kroppen, men är man rökare så är man medveten om detta. Men bara för det så är det inte enklare att sluta heller. Och de här med att hon är en dålig förebild för att hon lägger upp en sån här bild? Bara för att yngre tjejer ser denna bild så betyder det inte att dom tror att man borde röka? Isåfall är det ännu mer illa om folk röker på film, för då kan mindre se det? Ge er!

Reply
Elin

Och en sak till, man är inte en sämre människa bara för att man röker :) såg att flera har skrivit det här ovan!

Reply
Sophies

haha ni som säger att hon försöker få fler läsare, hon har gott om det och toppar alla andra. så den biter behöver hon inte oroa sig över, haha!! sen har hon ju faktiskt skrivit ett flertal gånger att hon röker och att hon vet att det inte är bra, men hon är liksom inte den ända som röker, hitta något annat att klaga på.

kenza, tycker du är grym och skulle döda för ditt utseende, personlighet osv. jag skulle gärna flytta in i din garderob också, går det bra? föresten, kan du lägga upp bilder eller filma inuti din garderob? har du lådor, skåp osv. skulle vara jättekul att se. hoppas allt är br med dig, och att om du inte redan försöker.. så försök sluta hur svårt det än är. ta sådana där nikotinplåster eller prova elcigg?

ps. såg en video med bilder på dig samtidigt som en låt spelades i bakgrunden. stod att det var du som sjöng och lät faktiskt vääldigt mycket som du, kan du sjunga? det lät ialla fall fint, kram:)

Reply
Sophies

se till att din kropp blir lika fin inuti som utanpå (rökningen)
du är toppen, tror alla bara menar gott, haha men gör som du vill, PUS S.

Reply
Frida

Men nej allihopa hon röker ju absolut inte för det ser ni inte på bilden????!?!!?!!?!?!!?!?!

Gör som du vill snyggKenza :)

Reply
Hannaa

hennes blogg handlar väl fan om hennes liv och vardag och då så får hon väl fanimig lägga ut en bild när hon röcker då det är hennes vardag `? atthon röcker är hennes val. Så inget vi kan göra åt det. var inte så jävla omogna och hota med att sluta läsa hennes blogg.

Reply
R

FYFAN vad folk är löjliga. jag är säker på att nån av era föräldrar/syskon/vän/släkting röker OCKSÅ. och tänker ni så varje gång ni ser en rökare på stan? Nej, för ni bryr er inte ens om att den personen röker. så SKÄRP ER OCH HÅLL KÄFT! jävla fjortisar hela bunten ………….. -.- ! “men guuuuuuu röker du kenzaaaa, det är ju jättefarligt, du är en sååå dålig förebild.” SUCK, LÄGG FÖR FAN NER.

Reply
rökare

Är ni helt från vettet eller? Alla som röker vet mycket väl om riskerna och nackdelarna med att röka. Er moralpredikan är totalt onödig. Går ni i taket av folk som käkar socker och gör annat som är skadligt för kroppen också?
Kenza är en vuxen människa och får bestämma själv vad hon gör med sin kropp.
Hon driver en blogg, jag tror inte hon vill vara en förebild för någon. Hon vill vara en människa. Sen om folk har henne som förebild är väl det skoj, men det är aldrig bra att dyrka en person som en gud och att göra allt för att efterlikna den personen. Var er själva. Rök inte för att Kenza röker, börjar ni röka gör det då för att ni själva vill, inte för att någon annan gör det. Eller låt bli.

Och ni som säger att hon visar upp rökning som något coolt med den här bilden. Det är NI som tillskriver den egenskapen till bilden, inte hon. Det här är en helt vanlig bild, på en vanlig människa. Jag har svårt att se att Kenza la någon form av värdering i den här bilden, eller ville förmedla något speciellt (mer än att det är vår och hon är glad). Vad ni läser in i bilden i och med ciggen är ert problem, inte hennes.

Reply
Petra

Säger bara: wannabe – rihanna. Herregud. Och fina inlägg om att man ska ta hand om sig själv osv är bara löjliga nu..

Reply
Mathilda

Haha you go girl! Undra om alla ni som blir upprörda för detta blir lika upprörda när ni ser en random person röka ute..skaffa ett liv

Reply
Karoline

Kommenterar aldrig bloggar men blev så himla provocerad av detta, inte av kenzas inlägg utan alla små skitungar som flammar upp över att en vuxen kvinna har valt att röka. Hon får ju enligt lag röka så varför ens lägga sig i? Och argumentet att hon är en förebild för så många unga tjejer är ju bara löjligt, om kenza skulle börja skära sig ska 14 åriga tjejer också göra det då eller? Tycker personligen att föräldrarna isåfall måste ha gjort något fel vid deras uppväxt om de själva Inte kan se skillnad på rätt och fel. Det är otroligt många i dagens samhälle som röker men bara för att man driver en blogg som det går riktigt bra för måste man vara perfekt ut i fingertopparna? Och tjatat om hennes rump bild, har ni aldrig sett en rumpa i ett par jeans eller? Och ni kan inte vara så stora fan om ni aldrig märkt att kenza rökt då hon hållt en cigg diskret i handen på ett flertal bilder. Stay strong kenza! Kram

Reply
G

Jag har inget emot att du röker, de e ditt val men jag tycker inte att du borde lägga upp bilder när du röker. visst, jag vet att du inte är den enda personen i Sverige som röker men alla andra som röker skyltar inte med det. även om jag vet att det är ditt liv och din blogg så tkr jag inte att du borde lägga upp bilder som kan ha dåligt inflytande på andra. Med kändisheten medföljer ett visst ansvar :/
men jag vill att du ska veta att jag fortfarande gillar dig och ser dig som en förebild, och kommer INTE sluta läsa din blogg<3
ville bara att du skulle veta.. hehe

Reply
Malin

Det är helt ditt beslut om du vill röka, men jag tycker att det är helt fel att visa upp det som något “coolt” för de små tjejer som läser din blogg… Du måste inse att du påverkar dem som läser din blogg enormt mycket!

Reply
Sandra

Att folk ens orkar lägga energi på att ba “bra förbild” osv. Även “röker du” men det ser du väl själv??? Asså låt henne lägg upp vafan hon vill, det är hennes liv, alltså hennes val och inte ERA. Sluta läs bloggen om ni ska störa er så mycket, låt henne bara vara

Reply
NINA

Röka är inget att vara stolt över!
Säger inte att du är det, men det är ju det första man tänker att du är när du lägger upp denna bild.

Du,gillar din blogg Kenza! Förstår att du har Sveriges populäraste blogg, & DET är något att var stolt över…

Reply
Ida

hahah omg orkar inte alla kommentarer! kenza har typ rökt sen hon var 12 och hon gör det inte ens ofta, har hon sagt i alla fall. Låt henne göra vad hon vill liksom, tror hon vet att rökning inte är bra? vet väl alla.

Reply
Marie

Låt henne röka om hon vill? Att det ska bli sånt liv över en sån sak.. säkert 5 av 10 röker, så vore det så konstigt att kenza var en utav dem?

Reply
Louise

Om du själv inte vill/kan sluta röka kan du ju tänka på att du gör så folk i din närhet ökar att få cancer.. Passivrökning påverkar hundar också!

Reply
Njomza

ha aldrig kommenera i din blogg men IDA ska jag göra,den bästa bilden du ha haft på din blogg,so BRA att du VISA dig själv!att de just du som röker!stor kraaaaam du e fin TJEJ;)o cool, O forsätt vara bara dig SJÄLV!O BRY INT ETT skit va läsarna ha skrivi bollskit!

Reply
Olivia

Som många här redan sagt tycker jag inte det är okej att lägga upp en sån bild när du vet att minst 50% av dina fans är unga tjejer som ser upp till dig och tar efter varenda steg du tar. Självklart är det din blogg och du har rätt att lägga upp vad du vill, men jag tycker inte det är speciellt smart eller snällt mot dina yngre fans att göra så och jag tycker du borde tänka på hur mycket du faktiskt påverkar.

Vill inte bara klaga, måste säga att annars tycker jag du brukar vara en riktigt bra förebild när det handlar om att leva hälsosamt och tycka om sig själv, och jag tycker du är en av de absolut bästa förebilderna i bloggvärlden.

Reply
My

Ni ser väl själva att det inte ens är en jävla cigarett hon har i käften utan en “sminkpenna”. Palla att ni blir så upprörda över en bild

Reply
Emma

Hej kenza! Ja massa negativa kommentarer kanske man måste räkna med när man lägger upp en sån här bild. Det är ditt liv du får göra som du vill, men tänk på hur många som läser din blogg och hur många som har DIG som förebild. Du har stor makt på ungdomarna och de vill såklart göra det du gör, så varför uppmana andra till att det är okej att röka genom att lägga upp en sån här bild? Tycker som dem andra även att det är sjukt äckligt och inget man borde vilja visa upp för så pass många människor.

Reply
Lilly

Att du röker är ju egentligen inget du behöver dölja, det är ditt liv och din blogg.. Men med tanke på att du är en bloggerska som faktiskt bryr dig om dina läsare så kanske detta inte var så smart.. Med kändisskap kommer ett ansvar, tänk på att när du la upp denna bild så var def minsf en liten tjej någon stans i sverige som tog sitt första bloss för att hon vill va som dig..

Reply
C

Hej kenza! Asså, jag tycker att du är skitsnygg, osv, osv. Och jag gillar absolut inte att skriva ngt dumt och så. Du får ju röka om du vill och jag tänker inte vara värsta morsan som ba “det är ohälsosamt och röka, du kmr må dåligt om du fortsätter!” , jag tror lixom att du vet det själv. Du är inte dum. Och även om det kan vara svårt att sluta röka så skylta inte med det!!! Jag vet inte hur gamla folk är som kommenterar de här inläggen, men jag är inte gammal. Jag går i skolan lixom. Så jag kanske inte vet bäst. Men om man tittar på allas kommentarer så uppmuntras de av att röka! (Några iaf). De säger ju “goo girl”, “coolt kenza”. Och jag tror inte att du vill uppmuntra andra att röka, du skulle ju aldrig vilja göra ngt dumt mot oss, dina läsare. Så hur tänkte du? Jag menar, bilden såg ju ganska “konstnärlig” ut. Men jag blev typ ledsen. Så jag skulle gärna vilja ha ett svar på tal elr ngt. FÖR JAG GILLAR DIG SJUUKT MYCKET! Så ta hand om dig.
Kram

Reply
Linn

Kan alla bara chilla. Man gör sina val här i livet, och ni kan aldrig säga till någon annan vad de kan och inte kan göra. Vi vet alla att det är extremt ohälsosamt att röka. Så gör det inte då. Tro det eller ej men ingen är perfekt, inte ens kenza.

Reply
Ida

Haha så fort jag såg bilden tänkte jag ” Fan vad mycket skit hon kommer få nu!”
Kul att du vågar visa att du röker även om du inte borde göra det. Bad ass, Kenza? ;)

Reply
hanna

Men förfan folket, skärp er!!!
Hon kan inte bara anpassa sig för vad ni tycker och hur gamla ni är som läser bloggen! Hon måste få göra som hon vill. Jag själv är ingen rökare och tycker inte det är okej, men vill kenza så får hon väl för fanken göra det? Vad är problemet??
Hon är en stor förebild för många men hon måste få ha sitt eget liv, och välja själv vilka bilder osv hon vill lägga ut, det är HENNES blogg, inte ER blogg! Ingen har tvingat er att läsa den! så chilla!!!

Sluta bete er som 5 åringar!
Tack för mig.

Reply
Jo-25

Sjukt snygg bild…men tänk på att dina “fans” säkert också tycker det. De unga tjejerna som läser din blogg, de som ser upp till dig. De som bara vill vara som du är… Snälla tänk på hur du påverkar dem! Av det jag sett innan tycker jag att du sköter dig rätt bra vad det gäller att vara en förebild men här bara dök du… Du ser ju svincool ut här vilket blir megafel. Tack för en i vanliga fall trevlig blogg.

Reply
Norah

Visst, man behöver inte lägga på locket om att man röker. Men om man vet med sig att man har tusentals tonåriga flickor som läser ens blogg och inget annat vill än att vara vän med eller VARA Kenza, då kanske man ska undvika såna här bilder.
Men det finns en intressant faktor i detta.
Ni som skriver “Jag gillar att du vågar vara dig själv” – “Jag älskar att du visar öppet att du röker”
… Tänker ni så om lodisen som sitter vid plattan och bolmar? Tänker ni – Va jag älskar att han vågar vara sig själv. Tänker ni samma sak om pappan som går bakom barnvagnen med cigaretten i högsta hugg? Tänker ni – Jag älskar att du vågar visa öppet att du röker.

Kenza driver en jättebra blogg. Hon verkar vara en trevlig tjej. Men kom inte och säg att ni skulle tänka samma sak om gemene man, för det skulle ni inte. Ni skriver sånt för att Kenza är snygg, har pengar, en karriär, ett tillsynes perfekt liv, och driver Sveriges största blogg. Hon är vad många tjejer vill vara. Det är bara en helt hysterisk dubbelmoral.

Jag har följt Kenzas blogg ett par år nu. Jag kommer fortsätta läsa den oavsett om hon röker eller inte.
Men man måste väga saker för och emot ibland som offentlig person. Ex. Är det värt att lägga upp en bild där jag röker när det finns många tonårsflickor som både klär sig som jag och har samma ambitioner och säkert kommer ta steget och smaka på cigarett? Var det värt? Var det en sån viktig bild? Var det nått som verkligen behövdes läggas upp på bloggen? Förmodligen inte.

Reply
Tanya Kobilinski

Haha jag älskar hur alla kommenterar: röker du?!
nej, det är bara en magisk liten penna som det kommer rök ur. Kör på Kenza, vem ska behöva ljuga om vem man är och vad man gör :)

Reply
Ida

Mer än hälften av alla dessa kommentarer är något om att Kenza röker. Jag tycker att Kenza borde få göra precis hur hon vill, man lever bara en gång. Visst är det farligt att röka, men det är en massa andra saker också. Det kan vara farligt att göra typ allt, gå över gatan t.e.x. Men ska man tänka “oh nej, jag kan inte gå över gatan jag kanske dör?” Nej, you only live once.

Jag tycker att Kenza borde få visa vem hon är utan att få flera hundra negativa kommentarer.

Jag älskar det Kenza gör, hennes känsla för mode t.e.x.
Sluta klaga, när det inte skadar någon annan om kenza röker eller inte!

Reply
ily

Asså fy fan för människor… Varför försöker hälften av alla läsare här ändra på henne? Sen kommer ni klaga på att hon inte är den samma… Nä ni borde skämmas hela bunten! Och det här med förebild… Vem fan börjar röka för att en kändis gör det? då är det ju inte kändisens fel, då är det ju föräldrarna för att deras barn inte har en normal verklighetsuppfattning.. skyll inte ifrån er!

Reply
Julia Ström

Varför röker du om du vill träna och vara fitt?
Älskar din blogg men liksom varför?

Reply
linnea

Tycker det var lite konstigt att du lägger ut en sån här bild när du vet att du har många underåriga läsare som ser dig som förebild. Dålig stil. Där sjönk du i mina ögon.

Reply
ida

hejsan Kenza!
Jag bara älskar dina röda läppar. Kan inte du nån gång lägga upp en video när du sminkar dig?? hade vart kul att se:) kram

Reply
alice♥

Usch du är så jävla äcklig rent ut sagt! Jag trodde du va en bättre människa än så som förstod hur jävla mycket det skadar och att du förkortar livet för varje cigg.

Reply
Nathalie

hahahaha, vilka löjliga kommentarer och vilket gott skratt man fick när man läste igenom ! :D
Tycker det är as löjligt att människor börjar skriva hit något om att Kenza är en hemsk person nu när hon visat att hon röker och att hon inte är en bra förebild för alla hennes tonårs fans osv. Och att hon inte är samma person mera, det är ju sjukt. Har följt Kenzas blogg nu i lite på ett år och jag älskar hennes blogg ! Varför skulle hon ändras genom att lägga upp en bild på när hon röker? Hon är ju samma person, har alltid varit en och samma person, nu när hon lagt upp en bild på när hon röker betyder inte att hon ändrats bara därför. Hon fortsätter med sitt vardagliga liv, och hon fortsätter skriva om det, har ni sett några ändringar hit tills? Nej, det var lite det jag tänkte också. Jag tycker att människor ska sluta klaga och tjata på Kenza om vad hon borde och inte borde göra, kanske ni har henne som förebilder och ser massor upp till henne, men snälla vänner fortsätt så. Ändra inte på någonting, låt inte en rökbild stoppa det. Herregud nog vet ni själva att ert tjatande inte kommer att leda någonstans. Get used to it that you don’t always get what you want.
And Kenza, you go girl ! You’re awesome and keep on dooing what you’re doing ! <3

Reply
becczter

Hahahhhahah, älskar hur alla flippar över för en bild där du håller en cigarett. Måste vara jobbigt för dig med dessa människor & deras påhopp hela tiden… :/ Men detta finner jag hilarious!! Idioter hela bunten.
Älskar att du röker! 1000+ i mina ögon:) Är ju så jätte farligt om kändisar röker, haha. Lätt att du hamnar i min bloglovin nu:) Puss

Reply
Tjofsan

Varför i hela fridens namn skulle du välja den bilden med den titeln för?!!! Har du insett att på dina axlar vilar ett stort ansvar för att visa gott föredöme för alla de unga som läser din blogg och beundrar dig som person.

Som offentlig person så får man det ansvaret oavsett man vill eller inte!

Reply
HERREGUUUUUUUUUUUUD :O

LÅT HENNE RÖKA OKEJ? Och ni som undrar ”varför gör du det :'( ” aso vafan? Man kan väll ta en cigg om man vill, och när man gjort det är det inte så svårt och sluta ibland (För vissa)
så låt henne, bara för att hon är känd och har en stor blogg ode betyder det inte att hon ska vara PERFEKT.
En förebild ska inte ens behöva vara perfekt,eller jag menar.. Det finns ju inga ”PERFEKTA”. & ni som håller på och sgäer att hon sjunker i era ögon o fan vetja aså seriöst? Tror ni ens hon BRYR sig om hon gör det eller inte? det är HENNES liv och hon ska få leva det utan att ni ska behöva lägga er i och leka som om ni vet allting och som om ni är perfekta.

Reply
Ida Glimne

hahaha du är fan den goaste bloggaren som finns!!
Visst det är inte bra att röka, men det är väll hennes liv, hennes blogg?
Hon får väll lägga upp en bild på när hon röker om hon vill.

Älskar hur alla flippar ut över att du röker.. asså jag har läst din blogg länge och vad jag vet så röker du bara iband.. vilket många gör!

Reply
isabelle

sluta fråga om hon röker när det är väldigt självklart att hon har en cigarett i munnen. :) Bry er om hennes kläder och stil istället, mycket roligare än en liten cigarett hööh

Reply
Vanessa

Smoke if you want to but don’t post a pic like this without even thinking about what an effect it might have on your younger readers… Especially since it looks really nice! I don’t know about all the others but speaking as a former smoker this is not the kind of pictures I wish to see on your blog. It doesn’t really help keeping away the addiction…. <3

Reply
Julia- Om vägen till att bli sjuksköterska

Att du röker borde alla veta om som läser din blogg, men jag håller med många ovanstående. Rök hur mycket du vill men det är opassande med en sån här bild i bloggen med tanke på hur många unga som ser upp till dig.
Ta till dig dina läsares kritik och se det som om att de bryr sig om hur du mår :)

Reply
vill inget illa

haha, tränar och röker samtidigt. you go girl, om tjugo år har du svarta lungor och kan knappt springa 1 km utan att börja flåsa som en galning. och till er rökare som försöker rättfärdiga hennes handligar: stfu babes

du är bra kenza. du behöver inte den där cancerpinnen.

Reply
Firda

Men herregud småglinen börjar väl inte röka bara för att Kenza gör det? Ansvaret man har för sig själv kom när man föddes och försvinner när man dör, och det kan man inte skylla på andra för.
Det är ju inte så att Kenza skrev värsta inlägget om att alla som inte röker är töntar?

Reply
A.

Till alla som klagar över Kenzas rökande: låt henne röka! Med lite otur lär jag väl få henne som KOL-patient i framtiden. Då kommer det låta annorlunda när hon kippar efter lite luft. Och till er andra som tycker hon är sååå cool för att hon vågar röka offentligt: vad är ni för masochister egentligen? Fyfan.

Reply
Ea

Damn alla kommentarer… Vacker som få e du kenza!
Hahaha tror alla glömt bort ciggen då du inte lagt upp en sån bild på fleeera månader. Finns ingen som ska bry sig om att du röker except yourself!:)
Tror ändå inte du läser kommentarerna speciellt hårt i detta inlägg, men visst e det lite kul att skapa reaktioner hos folk?;) även om syftet med bilden inte var det så visste du att det skulle bli såhär. Du är en förebild på så många andra plan. Du är sån framgångsrik kvinna så en seger-cigg då och då är det ingen av dessa tjejer som dör av!:):)
Fantastisk vekar du vara och det ska du bära med dig hela livet!

Reply
Frida

Herregud hörrni! Det är hennes liv och hennes regler! Att röka är kanske inte det bästa man kan göra men låt henne gör som hon vill. Bara för att hon är en stor bloggerska så ska hon inte behöva göra så som alla andra vill att hon ska göra. Hon är faktiskt en helt vanlig människa också. Sen tycker iallafall jag att när man kan ta en sån här galet cool bild, med röda läppar, ciggen, ljuset, röken som blir galet cool på bilden och aa, typ hela Kenza så borde man iallafall få lägga upp den utan massa störda kommentarer om att hon röker.

Bilden är döhäftig och du rockar Kenza!

Reply
M

Så sjukt fräck bild!

Och till alla er bitches hon har varit ganska tydlig med att hon röker tidigare. Chilla på det lite….

Förresten, det är riktigt roligt att du lägger ut så fina outfit bilder. Din blogg är inspirerande!

Reply
ellen

det er da hendes eget valg om hun vil ryge, det burde ingen af jer da blande jer i :) hun har desuden allerede gjort det tydeligt før, som ovenstående også har nævnt.

Reply
Klara

Men klart folk blir upprörda, speciellt de som inte visste att K röker sen tidigare.. Alla vet ju att rökning är farligt och läsarna bryr sig om Kenza.

Sen påverkar det visst unga. Visst de kanske inte börjar röka hux flux för att de såg denna bilden, men hon som har testat några gånger med kompisarna kanske ser det mer som okej när hon vet att Kenza röker. Om Kenza typ hade varit emot rökning istället hade det säkert fått motsatt effekt och fått många att säga nej!

Reply
Angela

hej fina Kenza!
Är det gott att röka? Hur mycket kostar det ungefär i månaden? Funderar på att börja för det verkar så gott och jag vill också ha sånna coola&snygga bilder till min blogg

Tacksam för svar<3 Kram Angela

P.s: hostar man mycket av det?

Reply
Fanny Winkfield

Jag hade också rökt om jag sett sådär smokin’ sexig ut med cigg.

Reply
fanny

rökning är väl aldrig bra men snälla ni, hon röker på en bild. det är ju inte som rihanna som är världs-känd och röker hasch, på varje bild…. skärp till er. ni hade inte reagerat såhär på någon annans blogg. det är ju hennes liv, och ni har valt att läsa om det. :-) det är vår och sol, puss på er!

Reply
anonym

jag som trodde du var hälsosam och så.. tycker det e jättesynd att du röker och det förstörde dig som min förebild.

Reply
Angie

HAHAH asså palla alla negativa kommentarer, vem bryr sig om Kenza röker? själv älskar jag bilden , den va skiiitsnyggggg! :D älskar att du kan va dig själv

Reply
anonym

Bra förebild du är. lägger ut bild på när du röker. Det finns faktiskt unga tjejer som ser upp till dig.

Reply
anonym

glöm det, jag ber om ursäkt. Det är ditt val och man tar sina egna val här i livet.

Reply
Ettstortfan+(Vendela)

Bry dig inte vad alla säger ! DU är bäst ! Du får röka om du vill liksom.
Go Kenza <3
// Stort fan :D

Reply
någon

Hahah jag dör verkligen när jag läser alla kommentarer, vilka skojare ni är som säger att Kenza är er största förebild osv när hon har rökt cigaretter flera år tillbaka. Tro inte att detta var hennes första cigg och det kommer troligen inte vara den sista heller, hon gör precis vad hon vill med sitt liv och ni som tycker att hon precis sjönk i era ögon pga en bild kan dra sig någonstans där solen inte skiner. Peace

Reply
melissa

Asså seriöst sluta ba sluta!!! det räcker med all hackning!!! hon får röka om hon vill!!! Sluta!!!
LOVE YOU KENZA<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*