• header

HIGH ON LIFE

Idag är det en sån dag ja! Även om jag sitter på kontoret när det känns som att varenda kotte är ledig idag så är jag på strålande humör. Jag jobbar bara halvdag idag och sedan ska jag fixa lite inför ikväll. Tjejerna kommer över för förfest och sedan ska vi ut. WOOP!

// Yep, it’s one of those days today! I’m in a fantastic mood even though I’m at the office on a holiday. I’m only working half-day and then I’m gonna prepare some stuff for tonight. The girls are coming over for pre party before we’re going out. WOOP!

505 Comments

Jossan

Hahah, blir lite road av att se alla kommentarer. Det är väl hennes val om hon röker eller ej. Hon vet nog mycket väl om att det är farligt..hon föddes inte igår! Och att hon är en förebild och inte borde lägga upp bilder när hon röker för att andra, yngre kan börja röka då…snälla lägg av. Det är ingen annan än man själv som väljer om man vill röka eller ej.

Reply
Louisé

Alltså, alla som skriver “förstår du inte att rökning är farligt, sluta rök” osv, jag tror Kenza vet vad fan hon stoppar in i som vackra kropp.
Det står liksom på paketen att det är farligt, reklam ÖVERALLT om att rökning är dåligt osv, men vafan vi är människor. Ge er alla ni som är så himla bittra.
Alla har ett eget val att börja eller sluta röka, och Kenza kan inte leva för dem som ser upp till henne. Man har faktiskt en egen vilja.

KENZA, you go girl! ❤

Reply
Saga

Fan va löjligt att folk påstår att de nu ska sluta läsa bloggen pga av detta? Hur många är det inte som röker i Sverige? Och att hon är en förebild och inte borde göra så?! Kenza är väl en människa precis som alla andra med egna beslut och väljer hon att röka så låt henne göra det! Inte så att hon propagerar för cigarettrökning, utan hon tänker på sina läsare och brukar inte visa sånna här bilder i sin blogg.. Om man nu pga av detta börjar röka för man har henne som så stor förebild så tycker jag man kanske borde kolla upp sin mentala hälsa först innan man skyller på nån annan!
Skärp er…

Reply
Felicia

Förstår inte hur alla orkar bry sig om hon röker eller inte? Hennes val och ni mår inte sämre av att hon röker. Kenza är alltid Kenza oavsett om hon röker eller ej. Och ni som skriver att ni inte älskar henne lika mycket bara för att hon röker, tror ni att hon bryr sig om någon som hon inte ens vet existerar inte gillar henne lika mycket bara för att hon röker.. Herregud

Reply
Emma

Någon “skrämseltaktik” med kommentarer som “rökning dödar” och liknande funkar inte. Man kan bra sluta om man själv har motivationen, låt henne va

Reply
Matilda

Bra förebild verkligen.. Unga tjejer är ändå den stora del av läsarna på denna blogg tänk på det

Reply
Amanda

Om någon börjar röka för att de ser Kenza som en förebild och vill bli som henne så är de ju helt dumma i huvudet.. Allvarligt. Hon är en vanlig människa, och ägnar större delen av sitt liv åt ER. Låt henne röka förfan.

Reply
Steffie

Alltså varför kommenterar folk “RÖKER DU?” antagligen gör hon ju det om hon lägger upp en bild med en cigg i handen? Och what’s the big deal med det egentligen? Bara för att hon har unga läsare ska ju inte det hindra henne från att lägga upp bilderna hon vill och göra vad hon vill. Sen alla som kommenterar att det är dåligt för henne etc och vad som kan hända om man röker, jag trooor att hon vet det. Jag tror att alla som röker vet det. Kan ni bara chilla lite och låta tjejen vara!
U GO KENZA!
Kram

Reply
Hanna

Ibland orkar man ju inte med människor.. Som om dom har nåt med det att göra och du blir ju inte en sämre människa bara för att du röker! Det är klart att du vet att det är farligt, det vet alla rökare. Folk blir så lättstötta nu för tiden..

Jag tycker bilden var jättehärlig!!

Reply
Astrid

Bryr mig verkligen inte om ifall du röker eller ej, men snälla skylta inte med det i bloggen. Vet att du har skrivit om det tidigare, och att du försöker undvika det. Vet att du redan har fått flera kommentarer på den här bilden, har även läst en del kommentarer som hyllar att du “vågar vara dig själv” men snälla, posta inte bilder som förskönar och glamouriserar rökning. Eftersom du själv röker är jag säker på att du känner till baksidorna så varför få det att verka som något coolt? Lämna det utanför bloggen, snälla.

Reply
Caroline

Såå skiter vi i allas ” du sjunker i mina ögon ” inlägg och fokuserar på att du faktiskt både tränar, käkar hälsosamt , reser och inspererar oss läsare att faktiskt ta tag i dessa projekten själva.
Och att du har en “last” ? Vem fan har inte de.
Nej nej Kenza, du är grym oavsett vad.!!!

Reply
Sofia

HAHAHA, KENZA ÄR EN VUXEN MÄNNISKA SOM FATTAR ATT RÖKNING ÄR SKADLIGT, PÅ MÅNGA VIS! MEN SOM SAGT, HON ÄR VUXEN. SÅ LÅT HENNE TA SINA EGNA BESLUT ! SÅ JÄVLA TÖNTIGA NI ÄR!

Reply
Tilda Dahlberg

Du är min största förebild, men jag hade inte en aning om att du rökte.. Jag blev riktigt ledsen..

Kram på dig, du kommer alltid vara en stor förebild för mig ändå! ♥

Reply
Linn

Otroligt fin bild! Älskar den faktiskt! Haha kommer vara väldigt mycket kritik om denna bild, smart där! ;)

Reply
Elin

Jag tror att hon är ganska medveten om vad rökningen gör med kroppen så jag fattar inte riktigt vad det är för mening med att klaga på henne?
Låt henne göra som hon vill för guds skull.

Reply
Matilda

Snälla alla präktiga människor som kommenterar nedvärderande om kenza för att hon har en cigg i munnen. Ni försöker vara politiskt korrekta, men hey: bry er om er själva och låt kenza och även andra som röker fatta sina egna beslut. Alla, även rökare, är medvetna om att det försämrar kondition, är farligt osv så det behöver inte ni miss perfects tala om. Alla vet det! Dock har väl vi alla våra laster? Känner bara att jag blir så trött på alla löjliga kommentarer om att “sjunka i mina ögon för att du röker” – vem tror du att du är som skriver en sån kommentar? Jag föraktar dig för att du tror dig vara bättre än andra samt att du påtvingar ex kenza i det här fallet att vara någon form av föredöme för alla som läser den här bloggen. Det har hon knappast valt att vara och bör därför slippa all sådan kritik. Låt henne vara som hon är och göra sina egna val som den vuxna människa hon är så kan ni präktiga moraliserande människor tänka över era egna val, liv o laster.

Reply
Ebru

men gud vad alla ska klaga om att Kenza röker då! shit låt henne leva sitt eget liv , hon får väl röka om hon vill och hon vet vad som är rätt och fel. sluta kommentera om det bara.

du är bäst Kenza!!

Reply
ida

det är så inspirerande att du vågar vara dig och lägga ut en bild på när du röker trots att du säkert vet hur alla kommer börja med sina onödiga negativa kommentarer YOU GO GIRL!
det är det som gör dig till en bra förebild, genom att skita i vad andra tycker och köra sitt egna race <3

Reply
Lovisa

Jag skiter fullständigt i om du röker eller inte, men antalet unga tjejer som röker idag ökar bara hela tiden. Precis den grupp av människor som läser din blogg handlar det om. Jag tror att den största anledningen till att man börjar röka är för att det anses coolt. Jag tycker att det skulle vara extremt tråkigt om den här bilden bidrog till att en enda person blev mer positivt inställd till rökning på grund av den här bilden.

Jag accepterar att du väljer att röka, men jag hoppas att du inte vill att andra personer ska göra samma val, för helt ärligt finns det ingenting som är speciellt positivt med det. Ett steg på vägen kan ju vara att inte lägga ut sådana här omotiverade rök-promoters.

Reply
F

Ni skriver “röker du?” VAD I HELVETE SER DET UT SOM?!!??! Hur i helvete orkar ni bry er? Ni är fan helt otroliga! Kenza är snart 22 år, tror ni inte hon fattar att rökning är skadligt? Det vet väl för fan en 5åring! Sen varför hon röker, ja ni.. För att hon vill, har lust, tycker om det och VÄLJER SJÄLV. Det som är så jävla skönt med livet – DU bestämmer själv vad du vill göra och inte göra. Man ska alltid vara sig själv, gå sin egen väg och skita i vad andra tycker, då kommer man jävligt långt! Lyssna på Ikaros med Björn Afzelius “vem kan säga till någon annan hur lyckan ser ut, vem
kan säga vad någon annan vill bli?”. Stå på dig Kenza, du är bäst!

Reply
sabina

haha orka att folk bli arga för att du röker.. fan sköt era egna liv istället hon röker ta mig fan om hon vill de skadar ju inte er direkt. usch patetiska folk som tjurar över att nån annan röker. vi ska ändå dö så va spelar de för roll om tar en cancer pinne då och då..
Tycker för övrigt bilden är jätte härlig!

Reply
Kilou

ÅH KOLLA, EN MÄNNISKA RÖKER! FY FAN VAD OVANLIGT!! DET ÄR EN MÄNNISKA… SOM RÖKER…

Nej men, skärp er! Snygga Kenza får väl göra vad fan hon vill. Jag tror nog faktiskt att hon vet att det är farligt yadayada. Hon är inte 10 år direkt.. Sluta lek extramammor.

Reply
Malin

Jag tycker det inte är konstigt att du röker! MEN! Tänk på att du har massa tjejer (och killar) som är lite yngre och du påverkar dem. Visst, det kanske inte är ”ditt fel” för det är din blogg och du bloggar om vad du vill men man kan väl tänka lite? Du får det att framstå som något coolt att röka, vilket det inte är. Jag personligen tycker det är vidrigt och det finns inga fördelar med det! Sen, sa du inte att du bara feströkte? :)

Ta inte detta som ett personligt angrepp eller npgot sånt, men vill bara ge dig en tankeställare liksom. Jag tycker verkligen om din blogg men sånt här gör jag inte.

Reply
Hanna

Jag har inget emot att du röker men du kunde väll ändå tagit en bild utan en cigg i munnen. Ganska onödigt. Du har yngre läsare också. Du vet jag själv hur galna alla blir. Kram!

Reply
Malin

asså tjejer hon e inte den enda i Sverige som röker, det är gott och man blir high on life!

Reply
Gloriya

Kenza förstår väl själv vad det innebär att röka och vad det kan framkalla. Alla ni som ber henne att sluta genast, för det första är det ju hennes liv och för det andra så är det inte så enkelt att sluta! Det tar tid och tålamod, men Kenza kanske ändå inte vill sluta och delvis så tror jag ej att hon röker så mycket, hon har ju sagt något om hennes rökning i något annat inlägg.
Vi alla förstår ju att rökning inte är det bästa men det gör ju inte Kenza till en sämre person? Sjukt att man dömer henne pga av rökning, att hon är en sämre role model, INGEN är väl perfekt? Alla har sina flaws.

Reply
Linn

Superdåligt av dig att lägga ut en bild när du röker. Jag förstår att detta är ett sätt att provocera och spinna vidare på skiten du fick för rumpbilden. MEN, även fast du har all rätt i världen att röka dig sönder och samman och få alla härliga följdsjukdomar som rökning ger, så bör du tänka på din roll som förebild för unga tjejer som inte vill något annat än att vara som du, innan du lägger ut sådana bilder igen.

Reply
ponce

tung är du bre! och ni andra stoppa upp något, sheeeeeeeeet hon röker orka göra en sån stor grej av de jao. Hennes liv, och ja små läsare har hon, ska hon sitta och gömma grejer bara för att hon har små unga läsare hade aldrig gjort de man ska ju visa vem man är eller? , sluta tro på lyx ni också, tuuuung är du kenza! fuck alla haters. rök rök rök rök hur mkt du vill! ditt liv du vet ju liksom själv konsekvenserna så fuck the others habibiti pussssss

Reply
Malin

Du vet antagligen redan om att du kommer få en del negativa kommentarer av den här bilden och din mening är kanske att provocera lite? Ah, jag vet inte. Det är ditt val och ditt liv och och klart du får röka men att lägga upp en rökbild tycker jag bara är onödigt. Jag störs inget av rumpbilder och sånt men rökbilder är en annan sak och jag kanske är extra känslig för att min morfar dog i lungcancer för inte så längesen, jag vet inte men onödigt är det. Men who am I to say?

Hoppas du tar hand om dig för i övrigt gillar jag dig!

Reply
Lina

Jag har verkligen inget problem med att du röker, alls, för jag gör det själv, men jisses vad mycket uppståndelse det kommer bli kring detta… haha lol.

Reply
Sofia

Jag röker själv ibland, det är din blogg, du har inte valt att vara förebild, du behöver inte tänka på vad du lägger upp, får skriva vad du vill, osv osv. MEN,

Jäkligt onödigt.

Reply
Marja

Jag tror nog att hon vet mycket väl om konsekvenserna om rökning. Så ni som håller en föreläsning om hur farligt det osv, kan ju bara lägga av. Så här är det varenda gång du lägger upp en cigg-bild, alla blir eld och lågor! Som om inte alla redan visste att Kenza röker :)

Aja, ha en fin påsk! :)

Reply
ems

hahah “röker du?” vilken fråga ni ser ju för fan på bilden att hon gör det

Reply
Sara

Haha blir förvånad över att så många skriver: “röker du???”. Alltså hon har svarat på den frågan i både intervjuer och här på bloggen typ hundra gånger, sen så har man ju sett bilder från när hon varit utomlands mm med en cigg i handen… Ja hon röker och har gjort det till och från sen hon var 12. Där har ni svaret :) tycker inte heller att det var jättebra att lägga ut bilden med tanke på alla unga läsare, men det är som sagt hennes val…

Reply
Hilda

Du kanske ska börja modella för Marlboro? Jag är säker på att du skulle bara och är en väldigt bra inspirationskälla för rökning!
Bra jobbat :)

Reply
Louise

ha jag ÄLSKAR att folk blir helt jävla galna bara för att du lägger upp bild när du röker. Herregud, det är HENNES LIV, låt henne göra vad fan hon vill. Ja, det ärfarligt, för alla. Det är dyrt, det luktar skit och bla bla bla, jag tror hon är medveten om det faktiskt :)

Väx upp någon gång och säg inte att ni “bryr er om henne och vill att hon ska leva länge” för det är bara bullshit. Herregud, låt henne göra vad hon vill. Bitches.

Reply
Javel.

Du är guld värd absolut. Men du är en förebild för unga tjejer tänk på det!

Reply
Fashion Snag

I love this picture! It captures you in a moment. It is also your decision if you want to smoke or not. I don’t know why people start freaking out about it. Geesh.

Reply
Maja

Vad som publiceras på bloggen och hurvida du röker eller ej är ditt beslut. Däremot kan jag inte förstå att det är något du vill skylta med? Det känns pinsamt och desperat. Du vet att det provocerar och lockar läsare, men har du inte tidigare tagit avstånd från sådant här? Nej Kenza, det här kändes bara som någonting en fjortonåring skulle göra för att visa sig hård. Förstör inte dig själv, varken genom såna här löjliga revolter eller genom rökning.

Reply
Emma

ÄLSKAR att du visar att du röker! In those bitches faces… provocera alla idioter! you fucking rock xo

Reply
Sara

Haha man behövde inte ens gå in på kommentarerna för att fatta att det skulle bli uppror. Jag förstår varför du lägger upp bilden, frustration över att alla alltid hittar något att gnälla på. Detta är ett mildare sätt att peka långfinger på, härligt! Gillar attityden och känslan i bilden!

Reply
sara

Hon vet säkert att det är fel ni behöver inte berätta det men har man börjat så är det svårt att sluta hon vet säkert att hon förstör sin kropp men sluta gnälla bara för att hon är bloggare och känd så kan hon väl ändå röka ingen är helt perfekt alla har vi brister tycker bara att det är skönt att veta att även kenza har det

Reply
sara

Förstår inte alla okunniga människor som skriver typ “älskar att du visar att du röker” osv, wtf? För det första, hur fan kan man tycka att det är bra? För det andra, jag skiter fullständigt i om Kenza eller någon annan bloggare röker, eftersom jag är 22 år och skulle aldrig påverkas av någon annan till att röka. Men den här bilden glorifierar ju verkligen rökning, haha. Jag tänker främst på alla tonåringar som ser den här bilden och ser upp till K, och tänker “ååh vad fin/cool, så vill jag också se ut/vara”. Och är det så jävla konstigt att folk skriver typ “sluta rök”, “hur kan du röka?”, osv?! Ingen kan väl förfan komma och påstå att det är BRA att röka? Haha, shit alltså. Roliga människor det finns :)

Reply
.

Går det dåligt med jobbet eller varför provocera så mycket? Är pengar värt allt dåligt det medför?

Reply
S

Hahahaha jag gillar alla “röker du”-kommentarer varje gång du lägger upp en bild. Man ba jaa tydligen

Reply
sara

Håller med Maja ovanför. Jag bryr mig inte ett dugg om du röker, rök ihjäl dig för guds skull! Men du vet att sånna bilder uppenbarligen drar kommentarer och läsare, och det känns sjukt att du känner att du behöver visa upp det. Varför hade du ciggen i munnen? Du hade kunnat ta ned den när du såg att personen tog kort? Men du valde att ha den i munnen, av en anledning. Right? :) :) Den bilden signalerar att du glorifierar rökning, tycker jag iallafall. Tänker främst på ungdomar som ser upp till dig och tar efter det minsta lilla du gör, synd att du inte gör detsamma.

Reply
Lily

Du är så vacker och en utav mina största inspirationskällor! Jag läser din blogg varje dag och älskar den. Jag älskar att du vågar vara dig själv och lägga upp denna bild trots vetskapen om alla hatkommentarer. Du må vara en förebild men det är folks egna val att börja röka eller inte. Jag röker inte även om min idol gör det, alla behöver inte påverkas. Denna bild är förresten helt underbar! Kram

Reply
Valentina

Trodde inte du rökte! Själv är jag mot det 100% men tkr inte man ska skämmas för nåt man gör!

Reply
Edith

“ÄLSKAR att du visar att du röker! In those bitches faces… provocera alla idioter! you fucking rock xo”

Det är det här jag menar! Det är inget vi behöver bry oss om ATT hon röker, men att hon lägger upp en bild för att visa att hon gör det, DET tycker jag är omoget, onödigt och fel. Och den här kommentaren bevisar just detta. Nu tycker de som ser upp till Kenza att det är “coolt att hon vågar vara sig själv”. Det är inte vad det här inlägget handlar om. Att “våga röka” är inte att våga vara sig själv. Skitlöjlig koppling.

“In those bitches faces”. Eh va?!?! Vi som kanske känner någon som dött i lungcancer? Vi som lider när vi blir tillfrågade av 12-13-åringar “kan du köpa ut cigg åt mig?” vi som stod där utanför skolan i sexan och blev utstötta för att vi sa nej? Är det i våra faces? Eller?

Reply
Elin

Förstår inte varför folk blir så upprörda? Det är väl bättre att stå för att man röker än att försöka gömma det. Jag gillar bilden starkt, hade gjort det vare sig jag var rökare eller inte. Keep on rockin’ du är så jävla snygg Kenza!

Reply
A

Det är inte bra att visa att man röker, för då gör alla unga tjejer det sen och då är det ditt fel, och det är inte bra att visa att man äter snabbmat för det är bara onyttigt och inte heller bra, eller godis för då trillar alla tänder ut, eller att köra bil för då kan man krocka, eller äga fina saker för då kan man bli rånad, eller… Såå om alla bara sitter inne och lever på luft och vatten blir det bra

Reply
Hanna

Dumma idiot, du vet att du är störst av alla Svergies bloggare och att vi behöver BRA förebilder, och så använder du din makt på det absolut sämsta sättet som finns. Du som låtsas vara så classy på utsidan är lika jävla dum som en nöt på insidan. Hade lika gärna kunnat lägga ut en bild på tre påsar knark , för du VET att folk tar efter dig!! Blir så jävla ledsen och arg, besviken.

Reply
Malin

Snygg bild :D & till er som klagar tror ni inte att hon vet att det är skadligt, äcklgit blablabla? Tror ni inte att rökare redan vet det? Man kan enbart sluta om man nu Själv vill det så det spelar liksom ingen roll att ni klagar & tjatar på henne om det. & till nån som tycker hon skyltar med det, det är ju hennes blogg låt henne lägga upp vad hon vill! Varför ska hon smyga runt med att hon röker? Alla har vi laster, vad har du själv för last?

Reply
Nea

HAHAHAHAH IDIOTER som skriver “Röker du?” Hahahahahah alltså nej det är därför hon lägger upp en bild där hon röker.. så obvious omg

Reply
Casey Vendélle

Det finns så mycket som är farligt för hälsan och rökning är absolut inte det värsta. Jag försöker inte alls göra reklam för rökning, självklart inte. Jag vill bara säga att jag gillar att du står för alla dina sidor. So what om du röker då och då…vem utsätter inte sin kropp för påfrästningar? Orka moraltanta hela tiden!!!!

Reply
Emma

Varför ska folk alltid lägga sig i, om hon känner för att röka så är det upp till henne! Alla gör sina egna val.

Reply
Gabriella

Men hjälp, människor. Ta det lugnt. Kenza är den bloggaren som är bästa förebilden ändå! Det här är verkligen första bilden jag ser när hon röker och jag förstår att hon la upp den, den är väldigt cool. Och jag tror inte det hjälper att ni berättar hur farligt det är att röka, kenza är nog smart för att veta det men man kan inte bry sig om allt!! Förutom rökningen och de gånger hon går ut och när hon röker så lever hon hur hälsosamt som helst verkar det som. Äter bra och så men kan ändå unna sig pizza och liknande. + tränar. Shit, låt henne leva :-)

/inte bra svenska i den här kommentaren men jag orkar inte riktigt skriva ordentligt i telefonen :)

Kenza, jag tycker du är bra och jag kommer inte börja röka bara för att du gör det, även fast jag tycker du är en förebild ;)

Reply
kenza zouiten is not a good rolemodel, SHARE THIS

VAFAN GÖR DU???JAG VET ATT DU VILL STARTA KALABALIK OCH PROVOCERA ALLA , MEN DIN BITCH DET ÄR YNGRE TJEJER SOM LÄSER DIN BLOGG?! ÄR DU HELT JÄVLA STÖRD I HUVUDET ELLER? DET ÄR DU SOM GÖR SÅ ATT DESSA TJEJER VÄXER UPP HELT FEL, HOPPAS FÖRÄLDRAR SER DETTA, DU ÄR EN DÅLIG FÖREBILD. YOU´RE NOT A GOOD ROLEMODEL!

Reply
Maria

Glad Påsk till dig Kenza <3 <3 <3
Underbart att höra att du mår bra. Blir glad att se och höra när folk är glada =)
Massa kramar från Maria =)

Reply
Emma

Inte så classy att skylta med något som är riktigt jäkla farligt. Men det är såklart upp till var och en! Men förstår inte hur man medvetet kan vilja dra i sig gift. Du som är sjukt vacker borde värna om din skönhet, ciggen kommer inte göra dig bra.. Tycker att bilden är ganska så opassande.

Reply
Paula

Kenza är över 20 år gammal och hon är nog fullt medveten om vad rökning gör med ens kropp. Dock kan inte hon ta på sig ansvaret för 24587565 fans om dem börjar röka, BARA för att hon gör det ibland. Är man så korkad att man börjar röka bara för att en tjej som man ser upp till gör det, då får man fan skylla sig själv och då är det banne mig föräldrarnas jobb att hålla koll på vad deras barn gör!

Alla borde vid detta laget veta vad rökning innebär, så det är ett medvetet val man gör ifall man börjar eller avstår. Sluta lägga allt ansvar på Kenza!

Reply
Sanna

Alltså är ni som säger “det är hennes liv” tröga? Har ni missat att man förgiftar hela sin omgivning och personer som INTE vill röka? Tycker det är bra att folk reagerar.

Reply
Kajsa

Så synd att folk röker och förstör sina kroppar i tidig ålder dessutom.. Men din kropp och dina val, bra att du är ärlig iaf! :)

Reply
...

Men asså LÅT HENNE VARA, hon är en normal människa som gör EXAKT vad fan hon vill. Vill hon röka så får hon ju fan göra det? Mind your own buisness

Reply
Louise

Haha hjälp, jag förstår inte hur det kan vara så himla provocerande med en cigg i munnen. Jag menar, hur ofta lägger du upp bilder på det egentligen? Gillar att du är dig själv, och detta gör inte dig till en dålig förebild. Ta hand om dig!

Reply
Anna

Provocerade.
Och nej, försök inte skylla ens på att du, Kenza, får göra vad du vill. Är du lika stolt när småtjejer börjar röka som en följd av ditt beteende? Det undrar jag.

Men jag antar att du känner dig bortglömd och måste få lite uppmärksamhet.

Reply
kristina

DU FÖRLORADE PRECIS EN LÄSARE. Fruktansvärt ansvarslöst av dig, Kenza. Jag trodde faktiskt bättre om dig.

Reply
Sara 12år

Har aldrig rökt i hela mitt liv men man blir faktisk lite sugen nu. Ska definitivt pröva nu! :)

Reply
Toti

Trodde inte för en sekund att du rökte med tanke på hur hurtig du verkar vara :O
Hur funkar det ihop med konditionen?

Reply
hanna

Om du röker är inte något som berör oss direkt, men indirekt påverkar du dina yngre läsare. Så tänk på vad du vill sprida för insperation! Kram

Reply
hanna

Om du röker eller inte berör inte oss direkt, men indirekt påverkar det dina yngre läsare. Tänk på vad du vill sprida för insperation! Kram

Reply
Moa Eliasson

Hej Kenza!

Jag gillar stenhårt att du inte provocerar i bloggen, you go girl!
Det är onödigt att posa med en cigg i munnen för dom yngre läsarna
Dom som funderar på att testa och tycker att det ser snyggt ut
Men jag accepterar det helt för att du står för allt du gör efteråt och tex “rump” bilden, så jäkla härligt att du sedan lägger upp samma på bloggen och visar att du inte viker dig för några kommentarer. Du är grym!
Det är ju lixom inte mindre hälsosamt för dig än någon annan att röka för att du är officiell så är det klart att du måste röka, festa och lägga ut samma bilder som andra :)
Jag är 15 i år och föll själv dit då jag var 13-14 (är 14) “jag ska bara testa, en gång” -det finns inget testa, kom ihåg det! Men det ävar INTE för en bild eller sådant. Det var utav nyfikenhet, tyvärr. Men jag är helt rökfri och stolt över det :) Om ni börjar och skyller på henne så är det bara en usel bortförklaring och då är det lätt att skylla på andra :)
De som reagerar som om jorden skulle gå under imorgon kommer alltid prata så lika bra att ge dom något att snacka om :)

Tänk igenom era kommentarer innan ni skickar, hon är också en människa och tar emot alla comments, tror ni hade velat desamma :)

Reply
Agness

Sluta behandla Kenza som att hon är tre år, hon vet nog redan att rökning inte är bra för konditionen, naglarna och håret och allt det där. Ifall hon vill röka så får hon det, och det är ju inte som att hon gör reklam för rökning och vill att alla som läser hennes blogg ska röka. Älskar att du visar den där sidan Kenza! Du är bara människa

Reply
Kilou

Det är rökning. Sitter ni inne hela dagarna i ända eller? Ta er ut en sväng i stan så lär ni se att det finns betydligt fler personer än Kenza som röker. Jag menar.. Tjejer som tar efter rökningen enbart för att Kenza röker borde istället kolla upp självkänslan, eftersom det då handlar om grupptryck. Det kan inte Kenza hållas ansvarig för.

Notera att hon inte direkt säger i texten under “hej, börja röka, för det gör jag och det är cooooooolt”… Skärp er! Hon vågar vara sig själv och skäms inte att hon röker. Varför skulle hon skämmas över något hon gör? Hon hade väl inte gjort det om hon skämdes?

SKÖNT att du vågar Kenza! Underbart skönt. Fortsätt vara dig själv i bloggen och privat (inte för att jag känner dig personligen, men men)! :)

Reply
Sekreterare i klagoklubben

TACK all ni som klagar på alla som klagar på att hon röker, ni gör min kväll med er bitterhet och allt fjäsk. Fast nä, nu ska jag rita påskbrev och lämna det här kommentarsfältet som osar nolifers.
Ciao!

Reply
Lovisa

haha men låt henne röka om hon vill för i helvete. att människor ens orkar bry sig…omg omg omg

Reply
INES

SLUTA UPPMANA FOLK ATT RÖKA ,DET ÄR MÅNGA SOM SER UPP TILL DIG SÅ TÄNK EFTER…

Reply
Mia

Blev faktiskt förvånad över bilden, jag röker själv ibland och vet att det inte är bra, men man gör ju lite som man själv vill och ibland även saker som är ohälsosamma, som att dricka alkohol, röka, etc.

Men tråkigt att du som är en förebild för så himla många väljer att visa upp just rökning här på bloggen. Inget illa menat, du står för väldigt bra saker, och det är klart man ska vara sig själv och vara stolt över den man är, men när det finns så många unga personer som vill vara precis som du till varje pris, tycker jag det är synd.

Reply
victoria

inte för att förstöra någons liv eller något? men ärligt talat vad är det som är så jävla fel att röka i hennes ålder?! det är hennes liv och för att vara helt ärlig har jag aldrig hört någon dö av rökning.. så snälla sluta att klaga på henne om rökning. jag tror hon vet vad hon har gett sig in på när hon tände den där ciggen. det är bara patetiskt hur alla håller på och klagar på henne för detta! väx upp istället!
tack för mig!

Reply
Mia

Tillägg: Du har ju aldrig visat bild där du röker innan vad jag vet, varför börja nu? (Förutsätter att det inte är en ny vana)

Reply
Wilma

Hej !
Måste bara börja att säga att du är sjukt fin!
Men när alla hackar på dig om att du röker blir jag lite sur. Att du röker är väll ditt val och du ska väll inte behöva tänka på alla dina läsare varje gång du gör något. Du har ju ett eget liv precis som alla andra. Visst det är inte bra att röka, men det är fortfarande ditt val ! Många vill dig förmodligen väl när de skriver att du inte ska röka, men när de skriver att du sjunker i deras ögon så förstår jag inte. Du är väll inte helt perfekt fast en man ibland kan tro det. Du är väll också en helt vanlig människa, bara att du är sjukt snygg och har en stor framgång inom bloggandet.
Ha det bra och ta inte år dig av all skit, de är bara avundsjuka på dig ! :)

Reply
Gerda

GET OFF. She does whatever she wants and whether she smokes or not is none of your buisness. Kenza, you’re amazing. xo

Reply
so

Gå in och läs om min träning. Gått ner 20 kg på knappt ett år :)

sophiebergqvist.myshowroom.se

Reply
Wendy

Fy fan vilken snygg bild! Alla ni som klagar va fan väx upp och inse att ni inte kan bestämma över kenza vafan det är hennes eget liv…

Reply
fardus

Hahaha these comments I can’t even hahahahahaahhahahahahahahahaahhaha
En länkar för sin blogg
den andra varnar om hur dåligt det är
och den tredje säger gött.
Hahahahahahahaah.
I’m just gonna say: Do whatever you want. jag diggar din blogg, tycker inte om rökning men om du gillar det.. you do it gurlfriend! hahaha

Jag tror damen är medveten om att det är dåligt, ladies. Så innan vi når den 196 kommentaren om det, så kan ni väl sluta. hahahahahahahahaha.
Så himla kul…
DRAMA tihihihhihi hahaha. lol.
Nej, men najs att livet är på topp! Hugs darlin

Reply
MollyESN

Det tar 3 dagar för luftröret att återhämta sig efter EN cigg. Och om man röker i ca ett år så tar det TIO år för lungorna att bli nästintill normala igen. Just sayin

Reply
nora

Ska inte vara som alla andra som får spel för att du röker, för du gör såklart som du vill! Men jag vill bara att du ska veta hur många unga tjejer som ser upp till dig och som vill vara precis som du. Jag tror inte att du fattar hur mycket makt du har…

Reply
Johanna

HAHA ni som kommenterar ba “Röker du?” Det ser ni väl själva? Ta en chillpill folk, hon har ju sagt innan att hon bara röker ibland, så ta de luuugnt.

Reply
Sass

Alltså, jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, efter att ha läst alla FUCKED UP kommentarer från dina efterblivna läsare. SHIT! Vad är folks problem, Gå och klaga på alla andra som röker, Kenza är varken mer eller mindre värd än någon annan människa, era fulingar! Har ni inte något positivt att komma med, just stfu!

Reply
Rebecca

haha shit vad patetiskt med alla småungar som ska försöka förklara att rökning inte är bra och man dör av det. ALla som röker vet ju det men om man ska oroa sig varje dag att man dör kan man lika gärna sitta inne i en garderob resten av livet. Lol

Reply
Lina

Bortkastat att träna och äta så nyttigt om man sen ska stoppa en cigg i truten.. Just saying

Reply
Benita

Jisses vilken snygg bild du fick till! Har också försökt 711 ggr att få till en snygg rök bild men ack så svårt! Vilken kamera använde n? :)

Reply
Miranda Jakobsson

men herrejesus!
vf orkar ni bry er att hon röker, hon får väl göra som hon vill!
asså vaddå pinsamt å desperat! hon får ju för fan leva sitt egna liv!!! fan märks at ni är så jävla omogna!

Reply
marie

Jag bryr mig inte om vad kenza gör, men om hon röker tycks hon inte riktigt veta vad rökning gör åt henne, men samtidigt tyckker jag inte om när många kommenterar “bra gjort kenza” för att hon röker, varför?

Komiskt nästa gång hon skriver “ta hand om er, må bra” i sina inlägg!

Reply
Frida

Visst är det dumt att röka, men å andra sidan så är Kenza inte en dålig människa för att hon har gjort ett val. Hon är en vuxen människa, hon får röka precis hur mycket hon vill. Det är inte så hälsosamt att festa så mycket hela tiden, men det är det ingen som klagar på. Låt henne röka och festa och göra vad fan hon vill med sitt liv. Bara för att vi läser bloggen så betyder inte det att vi får hacka ner på hennes livsstil eller vad hon gör. Var tacksamma över att hon faktiskt skriver varje dag och visar en del av sitt liv för oss, jag skulle fan aldrig gjort det, på grund av vidriga människor som tror att dom kan bestämma över någon annan.

GO KENZA!

Reply
Hanna

BIG FUCKING DEAL ATT HON RÖKER????? Brukar aldrig kommentera bloggar men det här tar fan priset. Kenzas liv och hon gör som hon vill? Och det här med att vara förebild, att rökning dödar osv osv, man kan dö av i princip allt här i världen och folk bestämmer över sig själva och man behöver ju inte apa efter allt som en ‘idol’ gör. Sorgliga vissa folk är.. GO KENZA!

Reply
Martina

Men snälla människor, tänk inte så himla mycket på vad andra gör hela tiden. Låt er inspireras av det som ni vill inspireras av, resten låter man bara va. Vill hon röka så gör hon det, hon behöver inte rätta sitt liv efter era tycken.

Själv gillar jag inte rökning men kan ändå säga – gillar verkligen bilden och du ser lika fin och snygg ut som vanligt :D

Reply
Jennifer

LÄÄÄS!! VIKTIGT! VIKTIGT! LÄÄÄS! VIKTIGT! LÄÄÄÄÄÄÄÄS!!!!!

Röka är ett val man väljer själv, så om du vill röka Kenza, så gör du det då. Jag hade aldrig någonsin rökt, då det inte finns en enda fördel med det, det är bara dåligt på alla sätt. MEN jag blir sjukt irriterad när du lägger upp sådana här bilder på din blogg, för du har den STÖRSTA bloggen utav alla! vilket betyder att du har fans överallt i ALLA åldrar!! barn och ungdomar som ser upp till dig till 100%, du är deras idol. Inser du inte att när du lägger upp en sån här bild, så anses det som coolt. Du är en förebild för så otroligt många, och klart att de påverkar när du lägger upp en sån här bild… tycker det är egoistiskt. Då din blogg faktiskt är ditt jobb. Min lillasyster som är tolv år vill röka, bara för det ser så himla snyggt ut när du gör det. Så snälla, skippa sådana idiotiska bilder bara. Du har faktiskt ett ansvar, för detta är inte en “liten” blogg direkt. Så snälla, var ett gott föredöme för dem som inte vet bättre :)

Reply
Ledsen

Vissa människor tar det längre för att förstå hur korkat/omoget man beteer sig. Ta en bild på sig själv med en lungcancer-pinne i munnen och lägga upp på en av Sveriges största bloggar, det är riktigt pinsamt. Jag skulle skämmas ihjäl om det var jag själv som gjort det. Trots det är vi lika gamla.
Hoppas inte att de unga läsarna ser detta som mer okej nu bara för Kenza gör det.
(Har man en förälder som dött av rökning så reagerar man rätt kraftigt på en sån bild i en sån här blogg)

Reply
mirre

Du skulle kanske tänkt en gång till på vilken åldersgrupp dina läsare har. Här sitter min 11-åriga syrra och tycker att bilden är cool. Tack kenza, hon behövde inspiration till att röka.

Reply
Alexandra

“Think about alla de små flickorna som is going to börja röka nuuuuu beacause of att du la upp that picture, now kommer jag aldrig mera läsa your blog”
Helst seriöst tror jag faktiskt att det är flera såna kommentarer än faktiskt några tjejer som kommer börja röka, ärligt tror jag att antalet tjejer som kommer börja röka ligger på noll.

Sen så hoppas jag ändå ifrån tårna att Kenza imorgon kommer med ett glatt litet inlägg på gårdagens outfit med en liten note längst ner “Fake cigaret – Buttricks”, bara för att det skulle vara så hiiiiiiiimla kul & pinsamt för alla små moralkärringar, HAH.

Reply
mira

Men so what att hon röker!? Herregud det är väl hennes liv!? Om ni nu vet att det är så fruktansvärt att röka bör ni inte ens nämna: Tänk vilka signaler du sänder ut till dem som ser upp till dig. Etc etc. Hennes liv hennes lungor. Röker du inte? Nej fortsätt då. Alla vet att det är farligt. We ALL know. Så det behöver inte påminnas och detta bör inte få andra att börja röka….????

Reply
Dessa33

Snälla tror ni inte hon vet hur farligt det är att röka? varenda kotte som röker vet det men ibland äre så gött att bara ta ett blosssss poooffff

Reply
A

smoking girls… bleergh
even though i have never seen any lips around a cigarette or around anything in such a gorgeous, sexy way, its a cigarette… makes your skin stink :-)

Reply
Johanna

Inte så många människor som är snygga när de röker, typ du och rihanna!! Blir röksugen fast jag aldrig prövat haha! Love you kenza

Reply
Johanna

Gillar att du provocerar medvetet ibland, det kan vissa ute i internetvärlden behöva. Visst är rökning inte bra, men du står i alla fall för att du gör det och att det är ditt val. Respekt!

Reply
Nathalie

hahaha herregud visste på en gång innan jag ens tryckte på kommentarsfältet att folk skulle fucka ur totalt pga bilden. Låt henne röka om hon vill, det är inte som att man är en dålig människa bara för att man röker, jag röker gör det mig till en dålig människa på en gång nää exakt dont judge a book by its cover? Puss på dig Kenza väärldens snyggaste brud, och skit i va alla haters säger haters gonna hate somsagt :)!

Reply
Sofia

Jag gillar alla kommentarer där folk skriver “nu kommer massa idioter att ragea” “bry er inte vad hon gör, bra där kenza läxa upp dem bitches” och så vidare… Vet ni hur töntiga ni låter?! Det Kenza gör med att posta upp en sådan bild med en sådan här bild är ju endast för att få uppmärksamhet = fler läsare.. Känns desperat och lite paow-dessie-kissie-style över det hela.. Trodde kenza hade bättre stil än de andra tjejerna, men nehe..

Reply
Lycke

åhh känner att jag får panirre på folk här. Om ni nu ser Kenza som er förebild osv och hon “förstör” det genom att röka? Kolla då på Kate Moss. HA! Snälla. Trodde vi alla var överens om att ingen är perfekt om vi nu ska sätta ord på det. Ni har inte tänkt på att hon är en vuxen människa och får göra precis vad hon vill? Alla rökare är väl medvetna om risker med att det hela eftersom de flesta av er har koll på det åt dom. Ni är väldigt duktiga på att berätta det för dom också. Alla har val.

Reply
EM

Låt henne röka om hon vill ffs. Så om yngre personer ser någon känd person så kan hen inte tänka själv??! Haha, sorgligt då isf.

Reply
Jasmine

“röker du?” Nej hon äter jordgubbar på bilden, ser ni inte det? :)
Jag undrar om alla människor som kommenterar här går fram och säger samma saker till folk på stan. Det är så lätt att peka ut någon som är igenkänd. Det läggs ut bilder på halvnakna brudar dagligen som kallas för “fitspiration” och ni klagar antagligen inte där heller, men när Kenza lägger ut en bild på sin jeansrumpa blir det ett jävla liv.
Jag tycker att du är skitsnygg, rolig och inspirerande och du borde fortsätta precis som du är för alla är inte “perfekta” vad det nu än är och om folks barn börjar röka pga av din bild så borde deras föräldrar se till att dom inte sitter vid internet när dom är så lättpåverkade.

Reply
Iza

hahaha, förlåt men ni är riktiga nollor. Du har världens jobbigaste läsare Kenza. Just sayin

Reply
Clara

asså hahahhahahaha jag kollade igenom kommentarerna och hittade minst 50st där det står “röker du?”
men nej ni vet…. hon har bara sin svennebanan vita elefant i munnen som liknar en cigg som det kommer rök ur.

asså dagens människor xD

Reply
Elaine

A lot of those in the public eye do not realize that becoming a role model is not something you decide, but is decided by others who look up to you. Kenza, you made the voluntary decision to be a popular figure, and thus you should understand that you must project yourself as a good role model. When you put a glamorous shot of yourself smoking it really does influence the many young girls (and boys) who put you on a pedestal and respect all that you do.

Reply
Jessica

Till alla som klagar: Jag tror nog att Kenza är väl medveten om hälsoriskerna så det är ingen mening att ni sitter och predikar för henne som om hon vore född igår. Det är hennes val att röka och det finns inget skamfullt i det.

For the record så är jag icke-rökande och stödjer inte rökning men har ändå full respekt för de som röker. Dem är inte mindre människor för de!

Reply
Jennifer

Självklart ska alla bli arga på dig för bilden…

Även om jag aldrig någonsin har rökt, och tänker aldrig göra det. För jag vet mycket väl hur jävla farligt och hemskt det är! Då jag förlorat två mycket nära personer p.g.a det och jag vet hur mycket det förstör kroppen.

Men även om jag vet det så tycker jag att du ska få göra det utan att 10000000 läsare ska klanka ner på dig. Fy skäms!

Reply
Louise

Det känns fel när du har så många yngre läsare och du lägger upp såna här bilder. Det blir ju mer accepterat med rökning för dom då… Det är så tråkigt, för vi jobbar varje dag med att ungdomar och barn aldrig ska börja.. Och jag anser ändå att du är en bra förebild, men inte med detta :(

Reply
rebecca

Kenza har aldrig bett om att vara en förebild, även fast hon kanske är det, så låt henne röka. Tror hon är medveten om konsekvenserna liksom. Bilden var riktigt snygg förövrigt ;)

Reply
micki

Men snälla ni bryr er om ert eget, röker hon så röker hon varför ens bry er?
Bara för hon gör det betyder inte att ni måste om ni är så jävla rädda att bli påverkade, för det påverkar inte ens er. Så låt henne va istället för att bara trycka ner personer ni inte ens känner…

Reply
Ella

Om du vill röka så får du ju det men tänk på att bara den här bilden kan få massor av små tjejer att vilja röka och det kommer ju att, enligt min åsikt, förstöra deras liv. Tänk lite på det och utnyttja din position som förebild på ett bra sätt.

Reply
Olivia

Herregud för alla kommentarer här..det är ju fan ditt beslut,din blogg, dina bilder och ditt liv!
Jävligt strongt att lägga upp en sån bild, you go girl! :D

Reply
josefin

kan inte låta bli att predika lite! jag är sjuksköterska och jobbar på en akutmottagning, varje dag träffar jag människor med sjukdomen KOL. de kommer in med svår andnöd och syresätter kroppen betydligt sämre än normalt. till slut är det många som kvävs till döds av sin sjukdom. nästan alla som får KOL är eller har varit rökare, och de skäms över detta. de som har slutat kan till och med visa stolthet. att röka i dagens samhälle är rent av korkat med all den kunskap vi har idag. det är fritt val självklart, men otroligt dumt oavsett. varför inte sluta medan du är ung? det kommer bara bli svårare och svårare.

Reply
Josephine

Att röka är ett eget val och till skillnad från vad många andra skriver så skiter jag fullständigt i att du förstör din kropp, för det är helt och hållet ditt eget val att göra!

Och alla människor som kommenterar att “nu kommer det komma massa kommentarer om att du röker” och att du ska skita i dem, GÖR INTE DET! Skit inte i dem som förklarar hur mycket du påverkar dina unga läsare, du är mycket väl medveten om detta och jag tycker att denna bilden är så fruktansvärt nonchalant av dig! Jag tycker inte att bilden i sig är fel, och som sagt, du får röka hur mycket du vill, men att du lägger upp den här, hur tänkte du då? Ville du provocera lite för att det är kul? För tänk på att ditt roliga kanske göra att en femtonårig tjej börjar röka!

Du har valt att vara en offentlig person och en förebild, vad du gör på din fritid är helt och håller ditt val och det tänker jag absolut inte kritisera, men snälla tänk efter innan du lägger upp en sån här bild i din blogg, så slipper vi kritisera dig:)

Reply
Cassandra

rökning bland unga tjejer ökar dramatiskt.. som blivande sjuksköterska vet jag hur farligt det är och speciellt för kvinnor som tål rökning mindra än vad männen gör och där står du, tonåringarnas största förebild och blossar!! dåligt måste jag säga!!! du vet ju att småtjejerna apar efter allt du gör….

Reply
Josephine

Alvarligt talat, alla ni idioter som som skriver hur grym Kenza är för att hon lägger upp denna bilden och att hon är så bra som provocerar, vad har ni bakom pannan egentligen? De personer som blir provocerade blir det av en anledning, just för att Kenza är en förebild och har själv valt att vara det, det finns massa unga tjejer som säkert kommer att bli lite mer sugna på att prova att röka bara för att dem såg hur cool Kenza såg ut när hon gjorde det på bilden på hennes blogg! Ni kanske är starka människor men alla är inte det! Så tänk efter lite innan ni kritiserar folk som inte tycker att det är ok för en förebild att lägga upp en sån här bild!

Fattar inte ens att man ska behöva förklara en sån här självklar grej för er, men varaågoda!

Reply
Elsa

Vaa röker du? :(
Det är jättefarligt att röka du får i dig massa koldioxid och det är farligt för hälsan! Men du sa ju att du bryr dig om barn som har canser varför röker du då? man får ju canser av att röka! Men om du ska sluta röka så kan du köpa sån där Nicotinell du vet sånt som brukar komma på reklam ibland. Testa! Om du slutar att röka jag LOVAR dig livet kommer kännas 100000000000000000 gånger bättre! :) ♥ ☻

Reply
Nadia

Driver ni? Herregud hon röker, vad är grejen? Ska hon sluts för er skull eller? Nej Kenza har antagligen ett beroende och hon gör som hon vill. Om ni stör er på bilden sluta läs hennes blogg då, svårare än så är de inte. Palla göra de till världens grej. ” fina flickor röker inte ” bevis på att de gör det då

Reply
Malin

Det jag reagerar på är inte ATT du är rökare för det är hälften av min familj och vänner också, det jag reagerar på är att du lägger upp en sån här bild när du har såååå många vackra bilder utan en cigg i munnen. Du är såklart en lika bra tjej fast att du röker men det är själva bilden som stör. En sak om nån tar en bild och du råkar hålla en cigg i handen men här visar du verkligen upp att du röker som om det vore coolt.

Reply
Lollo

vet inte om det är så bra att du röker.. Du är ju folks stora förebilder! Dom kanske tror att det är ok att röka och sånt…
Jag vet inte om du gjorde det för bildens skull men jag tycker att du borde ta nått ansvar för vilka bilder du lägger ut! Det är vad jag tycker och ingen kan ändra på det. Men jag är själv en av dina fans men tkr att du borde tänka på vilka bilder du lägger ut.

Reply
En tjej som hatar folk som röker.

Varför röker du ens? Jag såg dej lite som en förebild, men jag klarar inte av folk som röker. Det är sjukt äckligt, du förstör din hälsa, du förstör andras lungor, din kondition försämras.. Även om det är din blogg och allt, så måste du tänka på vad du lägger ut här. Det är väldigt många unga som jag som läser din blogg varje dag. Vissa tar ju såklart och gör precis som du gör och skriver här. Det kanske inte alltid är jätte bra.
Jag säger inte att du inte är en bra förebild, för det är du ofta. Men inte lägger ut sånthär.

Reply
J

Hon får väl göra bäst fan vad hon vill med sitt liv och sina last. Människor verkar alltid bli iretterade när man bryter den synen dem har på en, vilket syns tydligt i det här fallet. Sedan har hon tidigare utalat sig om att hon inte vill ses som en “Role model”, och anledningarna varför hon skulle vara det bara ligger i ytligheten. Snyggheten, kläderna osv. Inget som i slutändan är så viktigt och ljupgåeende.
Nästan alla storbloggare lägger ständigt upp bilder när det röker som t.ex, Dessie, Paow och Isabelle. Så varöfr ska det bli en sån tabu när Kenza lägger ut just bara en bild på typ 2 år där hon röker?
Iaf så vet jag att alla har blivit redovisade sen tidig ålder om skadorna som rökning ger. Så om någon skulle bli påverkad av den här bilden ang. Att börja röka så är det personen själv, korkade misstag. Och inte Kenzas fel.

Reply
:´(

tråkigt att du röker. du var en stor förebild för mig men efter att ha sätt att du frivilligt utsätter dig för risken till många sjukdomar däribland cancer, så önskar jag att du och alla andra som röker kunde få de här sjukdomarna än vanliga stackars människor som dött av cancer och lämnat förkrossade barn efter sig.

Reply
sara

Förstår inte vad ni gnäller om, Kenza har i flera år vart öppen med att hon röker så det är ingen stor grej. Hade det vart så att hon försökt dölja det, hade ni gnällt om att hon ljuger, det finns alltid något att klaga på. Jag är säker på att Kenza vet om riskerna med att röka, det är svårt att undgå i dagens samhälle men hon har en fri vilja precis som alla andra har, att småtjejer tar efter henne är väll deras föräldrars ansvar att motarbeta.

Reply
Lisa

High on LIFE..? Ironin som uppstår när du röker på bilden. Men men, jag ska inte säga något. Jag är en föredetta bolmande skorsten :P

Reply
Emma

Så jäkla snygg!

Fan vilken storm det blev bland kommentarerna. Detta är inte direkt första bilden på kenza när hon röker. Sen förstår jag inte vad det har att göra med att hon skulle vara en dålig förebild? Hon verkar ju vara en superhärlig tjej. Vem vet förresten inte att det är dåligt att röka? Alla kan väl ta eget ansvar? Sen har ni ingen aning om ifall hon trappat ner, håller på att sluta eller kanske röker mer än någonsin, hennes ensak!

FÖRESTEN SÅ TYCKER JAG ATT NI ALLA KAN SLUTA ÄTA GODIS, BÖRJA KÄLLSORTERA, SLUTA ÄTA KÖTT, GÅ ÖVERALLT, SLUTA DRICKA LÄSK, SLUTA KÖPA KLÄDER SOM ÄR TILLVERKADE I ANDRA LÄNDER osv.osv. Innan ni börjar klaga på någon! Ingen är perfekt, om man nu inte råkar må bra av att enbart leva på kaninmat och även gå klädd i det ;)

Reply
Johanna

Men vafan, låt henne röka. Man klagar aldrig på personer på gatan som gör det, så varför får inte hon göra det? Visst, det är farligt, men hon har aldrig deklarerat sig själv som förebild. Hon har inget som helst ansvar för Sveriges småflickor bara för att hon är en offentlig person och hon är dessutom en vuxen kvinna, hon väljer helt själv vad hon gör eller inte gör. Hon är nog fan medveten om riskerna. Team Kenza!

Reply
Felicia

Låt henne fucking röka om hon vill, gå till 12-åringar och be dem sluta röka och berätta till dem hur dåligt det är.

Reply
Celeb News

Kenza, you are a beautfil girl with a damn nice ass( referring to the ass post ;D) and a heck of a fashion sence! Keep up the good work

Reply
tanja

Keeenza , ta nicotinell eller nicorette , så du kan du sluta röka, eller du kanske vill röka… det var bara ett tips, osen kan man köpa vanliga tuggummi så ääär ddeeet done!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*