• header

HIGH ON LIFE

Idag är det en sån dag ja! Även om jag sitter på kontoret när det känns som att varenda kotte är ledig idag så är jag på strålande humör. Jag jobbar bara halvdag idag och sedan ska jag fixa lite inför ikväll. Tjejerna kommer över för förfest och sedan ska vi ut. WOOP!

// Yep, it’s one of those days today! I’m in a fantastic mood even though I’m at the office on a holiday. I’m only working half-day and then I’m gonna prepare some stuff for tonight. The girls are coming over for pre party before we’re going out. WOOP!

505 Comments

Johanna

Hur mycke röker du? Typ ett packet om dagen eller!? Varför röker du? Har du försökt sluta nån gång?

Reply
Ellen

Jag förstår att du får 100000000 kommentarer när du lägger upp sen sådan bild men du är så sjukt snygg och perfa men varför då röka? Jag gör ett skolprojekt i skolan om hur otroligt farligt det är att röka och man dödar sin kropp inifrån oxh tillslut kommer det att synas på utsidan! Du kanske inte har världens ekonomi kris men det är även svin dyrt! Tänk hur mycket pengar du lägger på något som är otroligt dåligt för din hälsa som du istället kan spendera på massa fina kläder och tillslut blir det kanske en resa! Kenza du är min förebild och även fast jag inte känner dej eller du ens vet om att jag finns i denna stora värld så bryr jag men om dej och vill inte att du ska må dåligt pga en dumm sak som bara är onödig! Eftersom att jag bara är 15 så röker jag inte själv men jag kan tänka mej vad besvärligt det måste vara att röka och när du sitter på ett plan i flera timmar måste du ha ett riktigt rök sug, om du slutade skulle du aldrig behöva lägga pengar och besvär på sådant skräp! Sen så förstår jag att det inte är lätt att sluta men INGET är omöjligt! Hoppas att du läser det här! Kram från en som bryr sej

Reply
Emma

Haha, you go Kenza!! :D Provocera de där bittra jävlarna som alltid vill hitta något negativt i dig mera bara! :D

Reply
Belinda

Varför röker du? Du förstör ju bara för dig själv. Har du aldrig tänkt att du ska sluta? kram!

Reply
b

nu är det bara att vänta på strömmande fula kommentarer -.-
idioter, låt henne va

Reply
Sarah

Du kan få röka om du vill det bryr jag mig inte om men jag hoppas du förstår att du kan påverka yngre tjejer att tycka det är häftigt. Du har ett kanske större inflytande än du tror på småtjejer. Hoppas du förstår och bryr dig. Kramkram

Reply
Ronja

Nu kommer det komma massa dumma kommentarer om denna bild ex alla ser upp till dig och så lägger du upp en sån bild…. Osv hahaha! Harre säger jag folk är otroliga att dom ALLTID måste ha nåt dåligta att säga!! Go kenzzzzzza:)

Reply
Victoria

Snygg bild på snygg tjej! Men gillar inte att du har ciggen med på bilden ;)

Reply
Sara

Jag har följt dig i flera år och jag vill tacka dig för dina sköna inlägg. Om jag känner vissa läsare rätt så kommer de klaga på bilden men skit i dem, detta är din blogg!
Du är så sjukt vacker och du har inspirerat mig till att bli hälsosam och hit the gym ;)

Reply
Hilda

Jag låtsas inte vara någon domstol eller något men varmt röker du? Vad ser du för fördelar? Kram :)

Reply
Mikaela

Haha åhhh jag bara älskar att du öppet visar att du röker! Sjukt grymt då många “döljer” det. Ha en FANTASTISK lördag fina!

Reply
Emilia

Fyfan vad jag älskar dig, så jäkla skön man kan va!! Du vet hur många som kommer klaga på att du röker efter denna bilden men lägger upp den ändå.

Du är guld värd!Jag läser din blogg varje dag och du är en utav mina största inspirationskällor just därför att du är dig själv och skiter i vad andra säger, då står upp för saker som många andra täcker över med skit precis som man sminkar över sina skönhetsfel. Vill bara säga att vad du än gör sluta aldrig va dig själv och go for it med att provocera folk för småsaker som är helt normalt och inte alls fel på som får folk så sjukt förbannade. Du är lika mycket människa som alla andra och bara för att du är känd ska det inte hindra dig från att leva som du själv vill och göra dina egna misstag!!

När du får skit från folk som verkligen tynger ner dig tänk på detta.

1:Du vågar iallafall va dig själv och leva istället för att gömma dig bland alla andra.

2:varje eviga dag ger du tusentals tjejer och gillar inspiration och glädje just därför, det är bara en litenliten gnutta folk som försöker trycka ner dig så tänk på alla andra som faktiskt vill lyfta upp dig!

3:No stars can’t shine without darkness.

Du är omtyckt av många och helt unik tack för all glädje och inspiration du ger mig!! kram Emilia<3

Reply
Niki

Nej Kenza! Röker du? Du kommer förstöra dig själv! Älskade dig skit mycket men inte så mycke längre :/ förlåt

Reply
Rebecka

Gaaah så snygg! Detta inlägget fick mig att ladda om till ännu en utekväll! Kram på dig

Reply
Ida

Nejnejnej!!:'(
RÖKAR DU?! Du som är så fin och söt, förstör inte dig med att röka!! Älsakr din blogg men detta var ingen bra bild! Förlåt det är ditt val men jag tycker det är så synd :((((((

Reply
Edith

Usch vad onödigt att lägga ut en bild när du röker när du har så mycket fans som vill vara exakt som du. Klart att du får röka om du vill men varför skylta med det? Du brukar ju aldrig lägga upp “spontana” bilder på dig själv (det har du ju själv skrivit om) utan det är ju alltid genomtänkta outfit-bilder, och sen när du väl lägger upp en spontanbild så är det med ciggen i högsta hugg…

Reply
Fia

Du tränar ju mycket och vill ha en hälsosam kropp, men ändå så RÖKER DU? Du kommer aldrig nånsin få en hälsosam kropp om du röker. Du bara dödar dig själv långsamt och snart kommer du att hamna på sjukhus med lungcancer och då kommer mina skattepengar behöva gå till att ta hand om dig.

Reply
Shade

Iiih, nu kommer folk ragea för att du la upp en rök-bild… :P Jag trodde att du hade slutat, men det var väl bara ett antagande från min sida!

Reply
linn wallard

Nej snälla sluta det förastör så mycket i livet , det är ju bevisat att för varje år man röker dör man ett år tidigare så jag skulle slut med än gång om jag var du ! älskar i alla fall din blogg kramis!

Reply
vanessa

FAAAN kenza, du är typ min största förebild och min INSPIRATION!!
så ser man denna JÄVLIGT ÄCKLIGA bild, fan varför ska du röka för? sååå sjukt jävla äckligt, det försör hela dig med den dära ciggen i munnen. tycker det är sååå synd för du är sååå fiiiiin :((((

Reply
Fridowitsch

Så gött att nån verkligen vågar visa att man röker! Visst det är inte bra för kroppen men du är vuxen och tar ditt egna ansvar. Sen om småtjejer tar efter så är det inte ditt fel utan deras föräldrar. Du är den mest personliga och ärliga bloggaren jag vet :) så ta dina rökpauser nån gång ibland utan att skämmas :)

Reply
filippa

alltid lika fin, fast jag tror du är finare med cigarretten ur munnen! Men det är din egen sak att bestämma, du är bäst!

Reply
Emilia Babbaro

Så jävla grymt att du lägger ut en sån här bild. Folk kommer ragea, men du är ju faktiskt bara en normal människa. Sen vill jag passa på att säga att jag verkligen uppskattar att du lägger upp bilder med så bra skärpa. Det blir mycket roligare att läsa bloggen då <3

Reply
Anna

Först en rumpbild och nu en bild när du röker… Försöker du bli lika provocerande som Kissie? Börjar du få ont om läsare eller har du fått en ny “asball” image………?

Reply
S

Måste bara säga att jag verkligen hoppas att du är RIKTIGT stolt över dig själv. Många i din ålder hade slösat upp allt de har på sprit och fest utan att tänka på framtiden. Men du kämpar på och utvecklas mer istället bara för att stå stilla och enbart jobba på bloggen. Du är en riktig bra förebild och kommer komma lång i livet. Stay strong girl!
Ser fram emot att se alla kläder du har jobbat så hårt med.
Riktigt bra jobbat!
Du förtjänar all framgång för du kämpar för den varje dag!

Reply
Lina

Hahaha! Du kommer få så mycket skit för den där bilden. Själv blev jag jävligt röksugen. (Slutade för 2 månader sedan.)

Reply
Petra

Innan hysterin om rökningen kommer igång måste jag bara säga skit i vad alla säger! Du är en grym förebild som en stark självständig kvinna,dåliga ovanor har vi alla!
Försvara dig inte för vilka val du gör,det är ditt liv!
Du är grym!

Reply
sabina

ojojojoj vad folket kommer bli sura när du har en cigg i munnen på denna bild! :DD
hahah kommer va kul att se alla komentarer när du accepterar dem ^^
snygg bild btw :)

Reply
Kajsa

Kenza, jag beundrar dig verkligen och tycker att du är en toppen tjej. MEN… Du borde sluta röka! Rökningen är dålig för både din kondition, naglar, hårväxt, tänder och allmänhälsa. Plus att det är dåligt för ALLA i hela världen!

Reply
sanna

usch kinsa…du har faktiskt yngre läsare som kommer att börja röka bara för att du gör det, så käns som du är så påvärkar dina handlingar faktiskt andra

Reply
clara

kenza, du har länge varit en förebild för mig…
men just idag nej, visste inte att du rökte :(

Reply
.

Först en rumpa bild och sen en när du röker. Och alla små tjejer som ser upp till dig.. bra jobbat.

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

PS. Glöm inte kolla in frågestunden!

Reply
lare

vem är det som tar bilden eftersom din man står bakom dig<3333 nohate justlove

Reply
Linnea

Jag gillar dig verkligen och tycker du är så himla härlig! Men måste bara säga att din bild är ganska opassande..

Reply
Sandra

Med den här bilden visar du att det e coolt att röka, hur tänker du? Det e många unga tjejer som läser din blogg och ser dig som en förebild, tänk på det.. Sånna här bilder gör ju inte att det blir färre unga tjejer som röker direkt..

Reply
Mina

Men vafan ingen kommer börja röka för att du hr lagt ut bilden! Tyckte bilden va in på dig även om vi är oroliga att du röker men ingen kommer börja röka för det <3

Reply
Jennie

Jag gillar verkligen dig och din blogg, men är du medveten om hur mycket rökning sabbar din lungkapacitet? Tänk hur mycket längre du skulle orka springa om du inte hade rökt. Jag säger inte det för att vara elak eller nått sånt, utan endast av omtanke :) ha en fortsatt underbar dag vackra tjej!

Reply
Paulina

Ska bli kul att läsa alla arga kommentarer på denna bild om din cigg hihi :D

Reply
Matilda

Hej! Jag gillar din blogg jättemycket! Hur fin som helst! Du är så snygg!
Bara en liten fråga, röker du? :)

Reply
LORISSA LOVEBOMB

Sååååå jäkla snygg bild på dig, den känns ärlig och in the moment! Så skönt då jag är en av de stackarna som får posekomplex av att se hur vacker du är på alla bilder. Här också, självklart, men du förstår kanske vad jag menar. Mindre posevacker och mer här-och-nu-vacker.

Jag vet inte vad jag säger, jag är ledig idag och blir rastlös…

Reply
Matilda

icke bra att röka.. Jag förstår att man blir beroende men det är ju bara så korkat! :( men jag hoppas du verkligen inte gör det “för att det är coolt” iaf. Man dör i förtid, får kol, dåliga lungor, cancer osv men det vet du väl redan.. Och det är ju trots allt ens egen beslut och man får skylla sig själv så jag ska inte tjata mer haha :)
Ha det bra ikväll! Ska också ut, tjoho!

Reply
Nico

I got nothin’ against you, kinda like your blog but I burst out in laughter while readin’ the title hahaha, “high on life”. I immediately thought “well, more like ‘high on the weed I got between my fingers’ ” hahahah sorry, really NO offense, we’re all free to to w/e we want to do, as to say it ain’t ’bout the ciggarette, it just made me laugh thinkin’ ’bout it

Reply
:Maria

Jag vet att många röker men Kenza du är en förebild, du behöver inte visa en bild där du njuter av din cigarett fastän den är så farlig för dig själv och omgivningen. Du uppmanar unga att röka känns det som när du visar en sådan bild som denna.

Reply
KassandraPalma

Röker du?? Jag har för mig att du sa att du hade slutat eller nått liknande… Men om inte, tänker du sluta?

Reply
Johanna

Nej Kenza det är inte okej att du röker och får det att framstå som snyggt och coolt när du har flera hundra tusen unga läsare som kanske funderar på att prova att röka. Du borde veta bättre!! på riktigt… Älskar dig annars men fan detta, nej, inte ok!!

Reply
AM

OMG DET VA SÅ LÄNGE SEN JAG SÅG DIG RÖKA I EN BILD ATT JAG TRODDE DU HADE SLUTAT RÖKA LOL STILL LOOKS HOT THOUGH

Reply
oliv

Haha u know what is funny?
U have been talking about healthy lifestyle but you are smoking whyyy!??? :( u are tooooo cute :)

Reply
Emma

“Omg She is smoking!!!”

Så kommer kommande 300 kommentarer lyda :) like u Didnt know

Fin bild :)

Reply
Clara

haha du är så jävla grym, diggar dig starkt tjejen!
förstår inte människor som blir upprörda av att du lägger upp en bild när du röker? ditt liv,ditt val.

anyway… fortsätt så som du gör, du är bäst!

Reply
Julia Eriksson

Så fort jag såg bilden visste jag att sjukt många skulle kommentera om ciggen. ;) haha.. Grymt att du inte bryr dig iallafall. Även om det bara är negativt med rökning. Men det är dina val :)

Reply
denise

För helvete! Hon är 22 år gammal! Vill hon röka (vilket ju oftast är ett beroende och inte något man vill) så får hon det och ingen har något att säga till om förutom hon själv!

Reply
sara

Amen herregud skit i att hon lagt upp en rök bild bry er inte så mycket och ni som skriver att nu tar småtjejerna kanske efter aså herregud dom hade säkert gjort det endå även om kenza inte lagt ut bilden. Och hon vet att det är fel att röka men har man väl börjat så har man lägg er inte så mycket i andras liv hennes liv hennes blogg hennes val kram kenza du är en grym förebild även om du röker du är bara ärlig älskar din stil förresten :-)

Reply
Linnea

Jag förstår helt ärligt inte varför folk bryr sig så mycket om varför du röker. Som att det skulle vara nått konstigt?
Bara för att det är en otroligt vacker bloggare som röker så blir alla helt plötsligt galna och skriver så taskiga saker.Flera försöker också uppmana dig om att sluta och att du helt plötsligt är en dålig förebild. Helt seriöst, det är ditt liv och dina val. Tror dem att du ska sluta bara för att dem kommenterar eller..? suck
Och du lägger verkligen ALDRIG upp bilder på när du röker, knappt när du dricker utan bara härliga partybilder på dig och dina kompisar. Det har jag tänkt på mycket, att du inte lägger ut sånt på sociala medier eller bloggen. Det är bra!
Men när du väl lägger upp en sån här härlig vår-bild så blir alla helt till sig. Usch vad less jag blir!

Reply
Felicia Lindqvist

Hej Kenza!
Hur tänkte du när du la upp den bilden! Jag vet att det är din blogg och du bestämmer över den men du är ju ändå känd och flera tjeje har dig som förebild. Okej att du röker men du behöver ju inte lägga upp en bild på det. Så onödigt! Tänk på att tjejer kämpar fö att se ut dom dig för att du är så vacker, varför då förstöra en sådan vacker tjej?
Du kan också få tjejer att tycka det är coolt att röka och det tror jag du inte vill.
Kram

Reply
Andrea

Cool bild, men konceptet ogillar jag (och mången annan) starkt. De dumma ännu till är att du pratat om att du tar hand om din kropp och gör saker som den gillar med att äta mycket och nyttig mat, träna, rengöra hyn osv… det har du sagt tidigare, finns ett inlägg i arkivet var du skriver om det. Men sen går du omkring med cigg i handen!?!… såklart är det ditt liv och ditt beslut, men vafan kvinna, du förbryllar mig o resten av dina läsare, skulle inte kalla detta som något att se upp till, tänk efter lite…

Reply
Sanna

Tycker Kenza får förstöra sin kropp med cigg hur mycket hon vill, hennes val, men rökning drabbar ju inte bara den som röker.

Reply
Cajsa carlsson

you go kenza!
Det kom inte direkt som en blixt från en klar himmel att vissa skulle kommentera ex, ofta du röker! hur mycket?! m.m!
Det roliga är ju att dem säkert har någon släkting eller syskon som röker eler kompis! Vissa av dem har säker testat till och med! xD

Reply
emma

om ni bryr er så mycket om att hon röker så borde ni väl ha lite koll på henne också. hon har typ rökt sedan hon var 13 eller något och visar fortfarande ibland festbilder med cigg. ge er snälla.

Reply
jw

Haha, förstår inte heller grejen. Rök hur mycket du vill for all I care! Blev jävligt röksugen, dags att ta en nu. Tjing!

Reply
maria

Kenza kan röka bäst hon vill; men hon kommer ALDRIG att vara någon bra förebild, det skall hon inte BEHÖVA heller. Hennes blogg handlar om överkonsumtion och yta, INGET ANNAT.

Hon kan inte föra fram budskapet att andra skall vara nöjda med sina kroppar samtidigt som hon har idealkroppen. Precis som en vit man inte kan säga åt svarta att det skall vara nöjda med sin hudfärg och inte bry sig om rasism.

Kenza bevisar bara en sak: Man kan komma långt, fort – om man är vacker.

Reply
Matilda

Alltså, åh, jag känner att fine, självklart ska Kenza få göra vad hon vill (t.ex. röka). Men, jag kan inte låta bli att tycka att det är väldigt onödigt att glamourisera rökning så med denna bild. Man behöver inte vara ett perfekt exempel eller en perfekt förebild, men man behöver ju inte heller överdriva åt andra hållet kanske…

Reply
Maja

Är det svårt att låta henne röka? Det är ändå hennes val och jag tror hon är medveten om vad som händer med kroppen så ni kan gå och stoppa upp era 1000 rader om hur farligt det är. peace

Reply
Sanne

I don’t understand why it’s such a problem she’s smoking. So what?! Do you want her to hide it? She’s beautiful and she’s herself. Girls nowadays know what smoking can do to you, so even if they see Kenza as a rolmodel it’s their own choice to start smoking themselves. I don’t smoke myself, but I don’t like Kenza more or less if she’s a smoker. Many people smoke nowadays, are you attacking them as well?!

I really like the picture! <3

Reply
Z

Jag har haft stor respekt för dig då du har vart ganska öppen med att du röker men ändå inte lagt upp så mycket bilder när du gör det.. Där försvann den

Reply
Alexandra

Jag måste till att börja erkänna att personligen tycker jag att det där är en onödig bild att publicera, då Kenza som någon påpekade där uppe, oftast inte lägger upp “spontana” bilder, så därför behöver det ju faktiskt inte nödvändigtvis vara en bild på henne med en cigg i munnen när du väl gör det. Å andra sidan, vem fan bryr sig? Kenza är fortfarande samma motiverande, positiva & glada person, med eller utan en ciggarett i munnen. Dessutom kommer hon ju knappast sluta röka för att vi bloggläsare klagar satan på henne.

Reply
swagyolo

hahaha asså vad är det läsare du har som endast spammar ”röker du” är ni blinda eller? Ja Kenza röker om ni hatar henne för det så är ni fan dumma i huvudet eller inte äldre än 10år.

Reply
edit

Det är ju hennes liv så hon får göra vad hon vill men kommentarer som “Gud vad grymt och häftigt” … alltså nej bara nej… det är dååligt att röka men eget fel

Reply
Emma

Men herregud det är väl inte hennes ansvar att se till att alla hennes flera tusen läsare inte börjar röka.. Låt henne göra vad hon vill, lägg ner er energi på nåt annat haha :D

Reply
Bella

Men låt henne röka! Det är hennes fel att hon gör det..hon förstör bara sig själv..

Reply
Petra

Hahha, förstår mig inte på förebildssnacket här, nån gång måste man ju få vara sig själv i sin egen blogg ;) Har läst bloggen i perioder i flera år och sett typ 3 bilder på cigg så jag är väl mer fascinerad över hur mycket du lyckas undvika det med dina festbilder och allt..

Reply
Lisa

Haha detta var ju värre än rumpbilden.. Åh vad du förstör småtjejer genom en rökbild nu. Äh. Kram på dig och ha en fin dag <3

Reply
Josefin

HERREGUD. ALLA vill att Kenza ska visa mer av sitt privatliv, MEN när hon gör det, så får hon skit för det istället! Väx upp. Bilden var gryyyymt snygg (lika så hon själv) och ciggen gjorde bilden ännu mer grym. Undrar varför Kenza slutar visa upp sitt privatliv, NI ÄR JU HELT GALNA. Låt henne få röka om hon vill. För i helvete!!!

Reply
Astrid Bäckström

Åh, kan inte hjälpa det men älskar sådana här rökbilder särskilt i svartvitt, lite a la Bridget Bardot eller Rihanna!

Gillar dock inte rökning, det skräpar ned och sen om några år har man blivit ganska ful (ta inte illa upp).

Reply
sofia

borde inte alla snorungar som sitter och klagar här nu typ gå i skolan? vad är det ni går i typ 7-8an? det är fel att röka och jag är säker på att kenza är medveten om det och i sin tid kommer ångra det precis som vi andra har gjort, men tror knappast hon bryr sig om vad alla förskolor har att komma med om hennes dåliga vanor :)

Reply
Edith

Fattar inte folk som kommenterar “låt henne va, låt henne röka, hon får göra som hon vill” osv. SJÄLVKLART får kenza röka och det ska vi skita i. Det jag och många reagerar på är att hon väljer att lägga ut den här bilden som inte signalerar något annat än “rökning är coolt” när hon vet att hon är en förebild för så himla många unga tjejer.

Det räcker att scrolla bland kommentarerna så ser man massa som har skrivit “gud vad cool du är” och är helt seriösa. Därav min poäng. Kan fatta att Kenza vill lägga ut provocerande bilder för att visa att “jag gör som jag vill”. Men hitta något annat att väcka uppseende med. Rökning är ett växande världsproblem som var och varannan dör av.

Reply
Matilda

hahaha kan alla lägga ner.. hon röker om hon vill det..jag röker också. Skit samma. Man är snygg ändå. Puss

Reply
Sofie

“Röker du?”
Haha.
Är ni folk helt efterblivna? Ni ser ju att hon röker för fan.

Reply
Anonym

När du röker täcks dina lungor mer och mer av aska inuti. Detta innebär att blodet får svårt att ta upp syre, och din kropp “kvävs” långsamt! Detta kan dock ta en lång tid, upp till 20 år. Men forskare har bevisat att en cigarett förkortar livet med 5 minuter!

Reply
Elise

Kidsen, vet ni vad! Alla vet redan att det är ett helvete att vara beroende av att röka. Alla vet också att kenza är en människa och inte en jävla Gud. Låt henne få ta en cigg. Låt henne inte alltid behöva tänka på att hon är en förebild för Sveriges alla tjejer mellan…12-27 (vad vet jag..) :).

Du är snygg kenza och verkar jävligt smart och ambitiös också. Ta du en cigg en solig snart too be vårdag! Puss <3

Reply
Sandra

Stolt över att du röker? Själv hade jag bara sett det som en pinsam brist värd att dölja!

Reply
A

Everybody’s laughing to the ones who don’t like such pictures but you don’t understand. It’s not about whether SHE smokes or not, that is HER choice. But you can’t deny that she is a role model for a lot of young girls who look up to her and this is going to influence them in any certain way!

Reply
Sanne

Haha jag tycker det är så sjukt roligt att folk sitter och skriver att respekten för dig försvann osv när du la upp den här bilden. Herregud rökning är ingen big deal! Nästan alla testar det någon gång i livet och det är så sjukt många som röker. Inte fan tappar men respekten för en person pga att den röker! Spelar ju ingen roll om du röker eller inte du är ju samma person för det så jag säger bara GO GIRL!

Reply
Linnea

Klart du får göra precis som du vill med rökning. Men jag tycker ändå att en bild när du har en cigg i munnen inte är så passande just för att du har väldigt många yngre läsare och du skriver en del om att man ska må bra och ha en välmående kropp (så har jag iallafall uppfattat det). Att röka påverkar kroppen på ett negativt sätt och är inte bra alls. Det vet nog du och alla redan men varför lägga upp en sån bild istället för att liksom visa att du inte tycker dina läsare ska börja de också? När jag ser den här bilden och läser texten till så får jag det bara som att du tycker det är bra. Bilden är väldigt häftig, det kan jag erkänna. Men ibland kanske man måste välja bort vissa bilder ändå.

Min bild av dig förändrar inte ett dugg, du är så härlig och jag gillar din blogg. Men visst får man väl dela sina åsikter ändå utan det ska tas som att man är en idiot och dum i skallen? Jag tror bara att alla som kommenterar negativt om denna bild vill dig väl och vill få dig att sluta. De som ens säger att de inte “älskar” dig längre har säkert fler anledningar till det än en liten bild.

Kram på dig!

Reply
Annelie

Gillar din blogg väldigt mycket men det kan inte vara så svårt att välja bort att publicera bilder när du röker. Glamouriseringen av rökning gynnar inte någon och det finns absolut INGA fördelar med att röka utan är direkt skadligt.
Du får självklart röka bäst du vill men det hade såklart varit bäst att hålla det privat.

Reply
maya lundberg

Hej kenza och alla ni andra som ser detta!

Jag brukar oftast inte slänga in nån kommentar här men lixom hallå?! Det är Kenzas blogg och hennes liv, antagligen vet hon att rökning inte är bra för hälsan det står fan RÖKNING DÖDAR på ciggpacket. Och vadå, “jag trodde bättre om dig” herregud så fjantigt! Usch vad less jag blir på att ni inte kan låta hennes liv vara utan istället tracka ner på minsta lilla småsak ni kan.

Till dig Kenza, du är en förebild för så många här i världen! Det du gör, lägger ner tid på bloggen kämpar och uppdaterar även då det är svårt är helt underbart. Vi alla har en egen historia och det lilla du delar med dig av din är verkligen meningsfullt. Ta väl hand om dig, och kom ihåg att livet både har sina uppgångar och nedgångar. I slutändan är det du som ska må bra, KRAM

Reply
n

Waow Kenza har förändrats såååå mycket nu va? röker OCH lägger upp en bild på sin röv i jeans, haha snälla låt henne, det är hennes blogg vafan. Hon har verkar ha rökt väldigt länge och nämnt det tidigare i bloggen så det är inte så att hon började idag.

Och hade ni också haft den där perfekta götten hade ni säkert bombat era bloggar OCH insta med bilder på den. Så don’t judge her.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*