• header

HEADERS

Först och främst – TACK för alla headers ni skickar in hela tiden! Det är jättekul att gå igenom dem. Jag gillar många av dem, men jag funderar på om jag kanske ska köra på något enklare, vitt eller ljusgrått (eller svartvitt?!) med mitt namn och kanske någon bild som är frilagd. Som t.ex. sista bilden. För är hela headern en bild så tar det över så mycket.. Eller?!

Skicka gärna in fler, 1162px breda. Här kommer några bidrag som jag valt ut, vad tycker ni? Säg gärna vad ni tycker för det är ju ni som kikar in här varje dag och då vill jag att ni ska gilla det ni ser. :)

// Thank you for all the headers you are sending me! It’s really fun to go through them. Here are some of my favourites.. What do you think?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17

18.

1,637 Comments

Julia

Jag tycker alla var snygga men, nr 5 & 9 så syns du bättre. Och man vill ju kunna fram häva ditt fina ansikte och kropp<3

Reply
Sara

Varför har du inte sånna där headers som rullar då kan du ju ha några olika och inte bara en :)

Reply
Cajsa

10,14,15 var väldigt fina! Väldigt snygga och enkla! Fast jag tyckte nästan alla var super fina och snygga men dom här var mina favoriter:)

Reply
Michelle

Nummer TVÅ 2 !
Eller några av dom andra med skog i bakgrunden för tycker annars att alla dina headers som du haft liknar varandra lite grann.. :)

Reply
Lovisa

Absolut den sista nummer 18! Enkelheten i headern är helt klockren. :D
Ljus och fin och en ganska ny bild också, det finns inget att klaga på!
Ha en bra dag!

Reply
Louise

2,9, 10 eller 18! :D tycker också att det ska vara stilrent men det räcker faktiskt om du har stilrena inlägg och på det sedan en färgsprakande header som gör det lite somrigt och uppfriskande med kontrast!

Reply
Linn

Dem två sista är grymt snygga! Lätta men väldigt enkla. Men den näst sista är snyggast av alla. Tycker du borde satsa på den.
Kenza du är en grym förebild. Skulle typ seriöst kunna göra vad som helst för att få din kropp och ditt utseende. Ha det bäst. Längtar typ sönder tills dina kläder släpps. Taggad som attan! <3

Reply
Emelie J

Alla headers var helt fantstiska! Men jag tycker personligen att du ska välja 11 eftersom det snart är sommar, men annars tycker jag 14 eller 5. Ha en trevlig dag!:) MVH:Emelie J

Reply
olivia

2an, helt klart, somrig och färgglad! riktigt fin!tveka inte, du kommer inte ångra dig! super fin!!

Reply
Fia

Jag tycker 3, 12, 15 och 18 var finast!! Men den allra finaste är nog 12 eller 18. Jag gillade att de var ljusa, simpla och snygga!!! :D

Reply
vendela

Den längst ner vore perfekt, fast med ditt klassiska typsnitt! Jag håller med om att det helst ska vara en stilren, enkel header! Så den längst ner vore perfekt! Plus att du är sjukt snygg på den bilden(som på alla bilder i och för sig..)! Kram

Reply
Alexandra

Nr 4 – helt klart!
Den påminner mig dessutom om ett Beyoncé-collage… och eftersom du emellanåt påminner väldigt mycket om henne, så är nr 4 “THE” header för mig.

Reply
Emilia

Jag absolut älskar bilden med rosorna i bakgrunden. Den är så snygg, jag tror att det är bild nr 14. Jag hoppas verkligen du tar den för den är så vacker.

Reply
Matilda

Den sista är super fin men nr 11 skulle passa nu till sommaren , ser så härligt ut!!:)

Reply
Frida

Gillar nr. 7 starkt! Tycker du ska köra på den :) Hela bilden blir inte för mycket, mycket roligare att kolla på än den sista! Nr. 7 var fin, vårig och stylish! Me gusta!

Reply
cicci

3 eller 18 ,men 18 är nog bäst. Snygg, enkel och snygg bild av dig! :) Om du inte får någon annan bättre,så har du vinnaren!
Fråga; har du vart i Marocko nån gång?

Reply
Ellinor

6,10 eller 16. Ser riktigt somriga och härliga ut! Bort med den dystra vintern och in med härliga sprakande färger och shorts! :D

Reply
Dilan

shiiit, asså, alla var ju hur fina som helst och du är såå vacker! men 2 5 9 16 var dom snyggaste!

Reply
Jasmine

Hade ju varit kul med någon mer vårig och färgglad vild nu till sommaren.
Jag röstar på 2, 11 och 15 :)

Reply
Caroline

Hoppas även på att de duktiga tjejer/killar som lagt ner tid på att designa en header åt dej får någon ersättning för det om du skulle välja deras bidrag. De är ju grymma!!

Reply
Lina Tsutsumi

Vilka fin headers! Tycker definitivt att du ska använda dig någon av dem! Första var allra snyggast, lite mer annorlunda och cool. Den femte vr också riktigt fin!

Reply
Emma

5 11 16 var skit snygga!!

Kunde inte riktigt bestämma vilken av dom som var snyggast.
Men 5 och 11 kändes som att dom passar bra nu när sommaren närmar sig!

Reply
Emelie

2 var min absoluta favvis, så jäkla coolt med färgen i namnet. Färg blir man glad av ;)
Annars var 8 och 16 coola med det pälsiga i namnet.

Reply
Henriika

Jag tycker att nummer 5 är den bästa! Det ska bli sommar snart och nummer 5 har pigga färger och det passar bra till sommartiden! och du ser JÄTTE vacker ut i den :)

Glada vappen!

Reply
tanya ghorian

I think that you should take number 14 or 17 because it enhances your naturel beauty!
xoxo
Tanya ghorian

Reply
tanya ghorian

I think that you should take number 14 or 17 because it enhances your naturel beauty!
xoxo
Tanya ghorian!

Reply
lilly

du borde ha nr 14 eller 17 för att de bilderna är de bästa bilder som du har nånsin haft
puss o kram
lilly

Reply
Camilla Lövgren

7,9,10 är de tre bästa enligt mig, även om de inte är modellbilder allihop så känns det mer down to earth och ja, som du haft din header innan sista gången ^^
Det känns proffsigt och fint samtidigt som det inte blir för mycket (Y)!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*