• header

HEADERS

Först och främst – TACK för alla headers ni skickar in hela tiden! Det är jättekul att gå igenom dem. Jag gillar många av dem, men jag funderar på om jag kanske ska köra på något enklare, vitt eller ljusgrått (eller svartvitt?!) med mitt namn och kanske någon bild som är frilagd. Som t.ex. sista bilden. För är hela headern en bild så tar det över så mycket.. Eller?!

Skicka gärna in fler, 1162px breda. Här kommer några bidrag som jag valt ut, vad tycker ni? Säg gärna vad ni tycker för det är ju ni som kikar in här varje dag och då vill jag att ni ska gilla det ni ser. :)

// Thank you for all the headers you are sending me! It’s really fun to go through them. Here are some of my favourites.. What do you think?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17

18.

1,637 Comments

Klara

3, 4,6, 10, 12 och 18 tror jag på! Alla är visserligen väldigt fina, men de är liksom lagom stilrena men ändå snygga! Lätt att det blir för rörigt osv.
Massor av kramar! :)

Reply
FILIPPA

9,11,15 var snyggast! men du är snygg på alla på det spelar ingen roll.Du är min idol KENZA puss på dig! :D

Reply
Rebecca

Sista bilden tycker jag var underbar, gillar att det inte är en posig bild och att du ler. Ger en härlig känsla på något sätt :)

Reply
Emma

Jag tycker absolut 9, 11, 15, eller 18.
Alla var jättefint men jag älskade verkligen dom!

Reply
JUSTIN BIEBERS FRU

3 eller 15! Tycker att de passar in på dig och din personlighet bäst. Plus din mode stil. Plus så är du så sjukt vacker på alla så man blir ju deprimerad haha ;)

Reply
Ellen

Lätt 1:an eller 12:an, samtycker inte med dom som tycker att det ska vara superstarka färger i headern, ögonen måste tycka att det är “skönt” att kolla på det. Dom bilderna var även vackra och enkla, om du lägger till en mer tuff beskrivningsbild tror jag brytningen blir perfekt.

Reply
Isabelle

Alla var ju riktigt grymma!!! Skitsnygga allihopa! :) Men jag gillar 4:an och 5:an bäst!! :) kram

Reply
Vera

Den första, sista, eller 15. Men alla är skitsnygga för att du är så sjukligt snygg på alla bilder.

Reply
Ellie

Hej. Jag tycktr att de ska vara 2 eller 11. Tycker dom är våriga och sommriga.

Reply
daniela

shit vilka snygga headers, vekligen!! alla var superfina men gillar 1an, 2an 6an och 16 mest. Men jättejättefina allihopa

Reply
Emma

Ni som sa 9… Det ser ju ut som hon har underbett.

17 va ju i en klass för sig. Himla tjusig.

Reply
amelie

Sexan är annorlunda, vuxen, och proffsig. Älskar den inte men gillar den starkt. ;)

Reply
Jossan

Det kommer bli svinbra vilken du än tar, men måste ju säga att du är galet vacker på bild nummer 5 och den sista. det är nåt speciellt med den bilden på dig;)

Reply
Alice.

Alla var ju hur fina somhelst men tycker verkligen 3 skulle bli jätte fin! <3

Reply
nicki

3,7,8,12 ELLER 18! fiiina va dem alla och roligt att du hade så många olika stilar. Men jag tycker att dina headers har alltid varit stilrent,chic,enkelt å elegant (vilka jag tyckte dem var)! :)

Reply
Alma

4 helt klart!
Att det är ljusa färger gör den enkel att titta på trots att det är så många bilder. Den är ihopsatta på ett bra och proportionerligt sätt. Den ser cool och välgjord ut med ett tydligt djup.

Reply
Nathalie

6:an tycker jag var jättefin stilren och fin jag tycker att du ska satsa på den!

Reply
Linnea

Tycker den första var apcool! Inte för söt och inte för sexig utan bara cool!

Reply
miss J

Du e fett snygg, herreguuuud!! Sååå enligt mig ska du ha: 1, 2, 6, 10, 11, 14, 15, 16, 18 hihi alla va skitfina, men jaa

Reply
Luna

Jag tycker att nummer 8 ser mest professionell ut, den ger ett väldigt moderiktigt intryck. Sedan är den svartvita bilden oemotståndlig!

Reply
isabella

jag tänkte på vilken jag inte skulle tröttna på att se eftersom jag går in på din blogg rätt ofta och det skulle vara nr11! Den är simple, naturlig och super härlig!

NUMMER 11!! NUMMER 11!! NUMMER 11!!

Reply
Wilma

5, 6, 9,14 tycker jag var absolut finast. Det var så svårt att välja då du är lika vacker på varje bild! <3

Reply
misso

NUMMER 17 o 18. Speciellt nummer 18 för det är så kul att se dig le. Du ser alltid sorgsen ut på dina bilder (jag förstår vrf) men den sista är så himla energigivande!!! :)

Reply
Emma

Jisses, vad fina headers! Men jag tyckte nog att nr 3,4,6 och 8 var finast och mest enligt dina önskemål! :)

Reply
Lilly

Åh vilket svårt val!! Nej jag kan verkligen inte bestämma mig! haha. Beror ju på vad du tänkt dig. Om den ska vara fin/söt eller ha mer attityd. För det är ju lite olika stil på dem!

Lycka till!

Reply
Ladyj

Jag gillar de 2 sista. Vore kul med något lila, det har du typ aldrig haft. Kul med lite FÄRG. Det är snyggt när det är neutralt, men tröttsamt =) Så näst sista är SUPER! =)

Reply
Melissa

9:an helt klart!! Det är för det första en av de snyggaste plåtningarna du gjort! För att du ser så sjukt vacker ut men inte överstylad! du ser ut att vara dig själv och du bara LYSER! den outfiten du har på dig är helt perfekt och INGEN annan skulle kunna få ihop det så som du!
Tycker helt enkelt att du är den bästa modeikonen i världshistorien och det syns verkligen i den bilden. SÅ VÄLJ 9:AN!! <3
älskar dig, kram

Reply
Julia

Nr 14 & 17 är absolut snyggast tycker jag ;)
Tack för en bra blogg, kärlek från norrland <3

Reply
Claudia

Jag tycker lätt 3 eller 18, dock är du vääääldigt lik Lisa Olsson (lisaplace) på sista bilden, så 3an är nog bäst :)

Reply
Inas

1,2,9 och 15 tycker jag var snyggast men 15 var snyggast den var så fin ta den!! :D
men annars var alla fina! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*