• header

TODAY’S

Jeans from Rutstore // shirt from Whyred // earrings from Ginatricot // Miu Miu bag // Michael Kors watch // Prada sunglasses // Converse

141 Comments

amanda

Snälla Kenza, sluta vara så snygg och ha så snygga kläder!! blir så jävla avundsjuk, haha

Det finns inte en enda gång då jag tyckt du haft en ful outfit senaste åren.

Kram från en läsare

Kenzas svar: Men gulle då! Tack!! <3

Reply
Amanda

Nu finns det några videor på bloggen när jag sjunger, supernervös att visa dom för er så jag uppskattar allt ni har att säga om det! Så tyck gärna till.
Ni får gärna sprida videorna också!
Tack på förhand!! :)

Reply
Sofie

Se hit!
Kolla in min blogg för att följa mig och min häst! Jag skriver om allt från mode, lägger upp outfit bilder, mina resor, inspirations inlägg och mycket mer!
Kika in och lämna en kommentar så kollar jag in din blog också. Kram!!

Reply
Elsa

Hej! Jag tycker jättemycket om din blogg! Jag kollar den typ varje dag haha. Jag undrade bara var du redigerar dina bilder någonstans? Hoppas du svarar!
Kram!

Kenzas svar: Tack! <33333 Jag använder Picasa och Pixlr.com :)

Reply
magda

Småtråkiga outfits, tycker nästan angelica blick förtjänar alla läsare du har, hon har känsla och tar regelbuntet outfits bilder. Inget illa menat emot dig Kenza. Kram.

Reply
Anna

Älskar nederkanten på jeansen!
FÖresten är det någon som vet vart man kan hitta klockor med liknande modell som Michael Kors klockor fast billigare?

Reply
Maria

Vart har du köpt din väska?

Kenzas svar: Jag köpte den i London i varuhuset Selfridge när jag var 18 :)

Reply
Lovisa

Hej Kenza!
Kollade igenom ditt arkiv lite från när du var i Thailand. Jag ska till Ao Nang i vinter och funderar på att bo på Palm paradise som ni bodde på. Är det ett bra hotell? vet att det är en bit från centrum samt strand men utöver det, hur är det? bra poolområde? bra rum? bra frukost (viktigaste)? Skulle vara otroooligt tacksam om du svarade! :))

Kenzas svar: Hej! Ja det var ett par år sedan jag bodde där men då var det iallafall bra. Väldigt god frukost. :) Vi bodde i en bungalow och det var supermysigt. Ja vi var tvungna att ta tuktuk till och från hotellet hela tiden, men det gick bra. Ao Nang stranden är inte den stranden vi badade på, den är inte så fin. Men där tar man longtailbåtarna över till andra stränder/öar. Min favoritstrand var Phra Nang och favoritön heter Poda Island. Ha det fett!

Reply
J

Skulle du kunna göra ett inlägg på dagens outfit som du har fotat på något annat sätt? :) har tyvärr inga ideér på vilket annat sätt u skulle kunna fta men skulle vra rolit och se ett sådant inlägg, hoppas du har fantasi! ;)

Reply
Anna

Ser ditt hår sådär ut efter du duschat, eller krullar du det?

Kenzas svar: Nej jag har rakt och platt hår. Jag lockar det med en 19 mm locktång från babyliss :) För volym använder jag ibland Björn Axéns volumemaster.

Reply
Majan

Fy vad fin! :D Jag förstår inte hur du kan vara så snygg i alla dina outfits. Det märks verkligen att du är modell, men du vet även hur man modellar på ett bra sett! :) Dessutom är dina guld smycken jättefina :)

Reply
lollo

Jag har undrat en sak länge ,, går du efter modet liksom vad som passar ihop osv.. eller köper du det som är snyggt bara ?? :P

Kenzas svar: Jag köper det jag tycker är fint, men sen säljer ju butikerna på det som är trendigt så på det sättet blir det att man går efter modet också. Kram!

Reply
Sofia

Hej Kenza! Först och främst vill jag bara säga att du är en av mina största förebilder och jag ser upp till dig något enormt! Jag undrar om du någonsin tycker att det känns jobbigt att vara lång? Själv är jag ganska lång för min ålder, jag är över 180 och har precis fyllt 16. Alla mina kompisar ligger runt 160-165 och jag känner mig nästan alltid obekväm och klumpig. Har du någonsin känt så och om du har det, hur har du hanterat/tacklat de känslorna? Själv äger jag bara ett par högklackade skor och de står bara och samlar damm i garderoben. Ingen vill väl egentligen att komplex eller vad man ska kalla det ska få stå i vägen för vad man väljer att ha på sig, men det är ju inte roligt när man bara får höra kommentarer om sin längd, dag ut och dag in. Hoppas att du svarar, men även om du inte gör det så älskar jag dig massvis!

Kenzas svar: Hej Sofia! Tusen tack! Du ska bara veta hur många det är som mailar mig om komplex för sin längd. Jag är bara 171, men med mina höga klackar är jag ju nästan alltid längst men det är ingenting som stör mig. Det är ju bara…..en längd?! Jag tycker du ska använda dina fina klackar och vara stolt över den du är. <3

Reply
sofie

hiss eller diss till mitt senaste inlägg på bloggen?
Kommentera vad ni tycker och jag checkar in din blogg. puss

Reply
Sofia

Amaazing! Du är alltid snygg Kenza!
Kolla in mina outfits på min blogg. Tror du skulle gilla dem. Kram!

Reply
linni

Kenza jag drömde jätte läskigt om dig inatt. Drömde att du avslöjade att du va sjuk på bloggen och att du hade fått massa utslag i ansiktet… och min släkting sa att du var en stor förebild som gick ut med det på bloggen!!
Blev lättat nu när jag läste din blogg o du va normal!
PUH, tur att det bara var en dröm.
KRAM!!

Kenzas svar: Haha åh nej, gud vad läskigt. Jag som precis upptäckte att en av mina leverfläckar blivit….kolsvart och skorpig. Ska kolla upp den nästa vecka, så jag hoppas att det inte är något farligt…. Kramar

Reply
Tatiana Oliveira

TODAY IS BIRHTDAY ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
IM 18 HIHIHIHIHIHI
ONE MORE YEAR ADORING YOU
AND TO MAKE THIS DAY EVEN BETTER , COULD YOU PLEASEEEE FOLLOW ME ON TWITTER ? @DAPHNELOVE – IT WOULD MEAN A LOOOT TO ME
LOVE YOOU , HAVE A NICE DAYYYY <3 :DDDDDDDDDDDDDDD

( im sorry screaming at you but im too excited ;) love you , keep doing what your doing *-* )

ps- pleaseee follow me , @daphnelove

p.p.s – OMGG YOUR CONVERSES are sooo ohsome , mines are almost like that also

Kenzas svar: Happy birthday!!! I hope you had an amazing day <3

Reply
Ella Finne

Hejsan kenza!

Jag har under en lång tid haft dig som en förebild och jag tycker att du verkar vara en Helgrym tjej och du följer verkligen dina drömmar och jag önskar verkligen att jag också kommer kunna göra det!
Därför skulle det va jätte snällt och jag skulle nog uppmärksammas mer om du skulle vilja länka mitt videoklipp på youtube där jag sjunger och spelar gitarr http://m.youtube.com/watch?v=zlrqbR1bCKQ – om du skulle göra det här skulle det verkligen vara ett stort steg mot mina drömmar om att bli sångerska och jag skulle verkligen bli jätte glad + att det är min födelsedag imorgon (9:onde maj) och då fyller jag 15.. SÅ SNÄLLA SUPER GULLIGA KENZA, DET SKULLE GÖRA MIG SÅ OERHÖRT TACKSAM OCH DET SKULLE VARA EN AV DOM STÖRSTA SAKER SOL NÅGONSIN HÄNT MIG, kram! :) <3

Reply
Emilija

Hej Kenza, mitt namn är emilija och jag har avgudat dig jätte länge nu, nu är det så att jag är i Stockholm och jag bor annars 5h från Stockholm så jag har bara varit där 2 gånger, jag undrar om du skulle kanske vilja bara träffa mig snabbt i parken, bor på scandic hotell och såg att du varit i parken några gånger så du bor väll nära där antar ja.. Skulle bli hur glad som helst att överhuvudtaget se dig..:)

Reply
Julia

Hej kenza! Jag ska på min debut student skiva nästa vecka och temat är Old school! Behöver verkligen hjälp med hur jag ska klä mig! Skulle vara super om du kunde visa ett inlägg med “Old school” outfits!
Super bra blogg! :)

Reply
LiindaCeciilia

Snygg lätt vår outfit där!
Klippte/rev du av jeansen nertill själv eller var dom köpta så?
Btw dina designade skinnjackor är så jävla snygga… önskar dock att dom fanns i imitation alternativ för jag är vegetarian och så och vill därför inte bära djur på kroppen :)

Kenzas svar: Tack! Jag klippte av dem själv :)

Reply
Sofie

kolla in bloggen!!! Vad tycker ni om outfiten? BOY LONDON? Hiss eller diss? Kommentera vad ni tycker så kollar jag in din blogg puss

Reply
Selma

Hej Kenza :) ! Jag är en tjej på 11 år som vill börja blogga, och jag vet verkligen ingenting om det, utan jag har bara läst lite bloggar och så, skulle inte du kunna skriva ett inlägg om att börja blogga, lite tips , hur man får design på sin blogg , vilken kamera du använder och hur man får över bilder från kameran till mobilen/datorn , vad som är bäst av mobil eller dator och liksom allt som har med att blogga att göra, lite vad man ska tänka på? Tack så mycket i förväg! Loveyou<3

Reply
Imke

Did you cut off the ends of the jeans? Or is that just the way the are? Either way; i love the outfit :) xx

Kenzas svar: Yes I cut them off myself :) Thank you!

Reply
Lowa

ÄLSKAR att det är inne med vita byxor! :) HATAR att man måste tänka på vart man sätter sig. Och för mig som spiller hela tiden är det en pina. Extrabyxor i väskan typ.. Tack för en fin blogg och fin inspo varje jäkla dag <3

Kenzas svar: Haha, precis min tanke igår! Och så får jag för mig att sätta mig i en smutsig trappa och fota. Hej smutsarsel liksom..

Reply
Paloma

Kenza du är så himla fin! Jag skulle göra allt för att få leva ditt liv och vara så jordnära som du är! Du är så mycket bättre än de flesta bloggerskorna och är så underbar! Har du någonsin upplevt något hemskt? Något som verkligen hållt dig vaken om nätterna? Jag har. Jag skulle verkligen vilja vara dig nu! Du är bäst!

Kenzas svar: Tack söta du. Ja, jag vet precis vad du menar. Hoppas du mår bra <3

Reply
maaria

Hej!
Har du haft en navelpiercing? Jag såg din navel i Instagram så jag vilja fråga när du avtog den? Jag har en navelpiercing så jag funderade att om jag avtar den, återstår ett stort hål dit?

Kenzas svar: Japp, tog hål i naveln när jag var 14 och tog ut den för några år sedan.. Ja hålet lär ju vara kvar där föralltid..

Reply
Elin Larsson Bieber

vars bor du? alltså i vilket land? för du kan inte bo sverige för här är det då inte 24 + :O

Kenzas svar: Hehe ja jag bor i Stockholm. Ja här har det varit så varmt idag, men nu är det molnigt och betydligt kallare. :)

Reply
Madeleine

Hej Kenza! Jag känner mig as ful. Jag blir mobbad i skolan för att mitt hår är jätte lockigt och jag är 11 år (jag kanske är ung då) och jag är 1.60 cm lång. Jag klär mig jätte fult tycker många och dem brukar säga att mitt lockiga hår ser ut som en hund har sovit i det. Har du dåligt självförtroende eller har du haft? Jag tycker jätte mycket om dig!/Kram Madeleine

Reply
Anna

Heeej, nice outfit ! I wonder if watch in the picture is the same that u had before, or maybe is it the new one, MK5305 with white background?

Reply
isabelle

åhh va fin färgen var på läppstiftet! vad är det för märke och vad heter just det du har på dig på bilden? du är så vacker! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*