• header

IVYREVEL.COM

IT’S OPEN! ♥

Because of the extremely heavy traffic yesterday (we had more than 50 000 unique visitors in just a few hours trying to buy the same products), some of you couldn’t enter the page and proceed with ur checkout, so try again now!

318 Comments

Sara

Kläderna var inte i min smak men jag önskar dig all lycka och vad roligt det måste kännas för dig nu när det är igång! =D. Stort lycka till!

Reply
yeh

yeah, men det funkar inte haha ;) aja ska inte vara en idiotisk läsare och klaga, vet att ni gör allt ni kan :)

Reply
Lina

Ingenting under 499kr? Eftersom du själv sagt att du föredrar budgetmärken i kläder tänkte jag att priserna skulle vara lite bättre. Jeansjackan måste ju vara sydd med äkta guldtråd eller nåt så dyr som den är ;)

Reply
Sofia

Överpriser.. kan inte ens köpa två plagg för studiebidraget? Tror ni förlorade en skapligt stor målgrupp där.

Reply
Sandra

499 kr för en crop top?! Ni SKOJAR? Kan gå in på Bikbok och köpa två eller tre stycken då i nästan exakt samma stil.. Hade det vart något billigare hade jag absolut köpt något för det är helt okej grejer ni har. Men alldeles för dyrt för min smak när man inte vet hur kvaliten är eller nåt.

Reply
frida

Ingenting funkar…Popar upp en “Ivy revel” så fort man trycker på “Payment” eller annat i menyn. :(

Reply
Tanja

Har inte råd med ett enda plagg :( jättefina är dom dock, all lycka till dig<3 får väl vänta tills rean kommer haha :D

Reply
Teodora

Även om det är svårt att tro, så kom jag faktiskt in på webbshoppen. Det jag tycker är väldigt tråkigt är att hälften av varorna går inte ens att beställa. Och det är inte på grund av de är slutsålda. Det står: coming soon. Vilken start – med 5 plagg i webbshoppen. De som går att beställa ser ut som Bik Boks kollektion, fast 300 kr. dyrare.
Jag blev väldigt besviken, om jag ska vara helt ärlig!
Jag är glad när människor satsar på sina drömmar, men efter jag har sett kollektionen så skulle jag ville säga att det skulle vara lika bra om det gjordes som en collaboration mellan Kenza och Bikbok..För det är just så det ser ut!

Reply
Kicki

när kommer dom två söta skater klänningarna in? vill gärna ha “DALLAS” klänningen, så fin! <3

Reply
Emelie

Hemsidan går inte att öppna, dyker äve upp varningstrianglar efter ett tag :c

Reply
Delin

Hej fina kenza! Grymt fin kollektion du har, vill gratta dig för den!

Dock är jag jätte ledsen.. jag har väntat och väntat på denna lanseringen. Såg ditt blogginlägg om lanseringen när jag var på gymmet så jag skyndade mig hem och började uppdatera http://www.ivyrevel.com redan vid 19:57. Klockan 20:02 kom jag in på sidan men då var Dallas klänningen jag ville ha redan slut i exakt alla storlekar. Varför blev det såhär? Är det verkligen möjligt att andra kommit in 2 minuter innan mig och redan hunnit köpa alla storlekar och alla exemplar.

Är glad för din skull att det säljer så bra, är dock ledsen att jag inte fick tag på klänningen eller den vita fina bodyn.. :(

kram!!

Reply
Jess

OMG Kenza helt sjuka priser.. För dyrt för min smak,blir inget plagg för mig. Man kan handla likadana kläder från ebay för typ en 100 lapp..

Reply
nathalie

sjukt dyrt med tanke på dem flesta kläderna/designen osv redan finns i dem flesta butikerna. tyvärr blir det inget köp för mig. TRO MIG ALLA: NI KAN HITTA SAMMA KLÄDER BILLIGARE NÅGON ANNANSTANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fattar inte varför så dyrt?? du är ju ingen designer på riktigt lixom hahahah

Reply
Josefine

Mint-kjolen som jag suktat efter verkar inte finnas än. När ska man in igen och kika efter den?

Reply
Michaela

Äntligen :D köpte mig två plagg. Ska bli så spännade… Men Dåligt att det inte var på svenska :( man borde kunna välja språk!

Reply
B

Alltså du DRIIVER!

För det första har ni inte en 20 plagg till försäljning men hälften går inte att köpa eller är “coming soon”? Det är er lanseringsdag! En skitplain jeansjacka för 1400 kr? Din största fankrets är liksom i åldern 12-18 år, vem av dem tror du kommer ha lust/möjlighet att hosta upp de slantarna för en jeansjacka du kan hitta hos Weekdays, eller 500 kr för en enkel bustier du kan hita på BIKBOK för 149? Snälla söta rara ni skulle ha satsat på större partier för att kunna hålla ner priserna. Inte en chans att någon på allvar tycker att det är värt att lägga så mycket pengar på så här enkla plagg. Betvivlar inte att allt kommer sälja slut ändå men det är bara för att folk (småtjejer) vill få bära *dina* plagg, inte för att de är speciellt prisvärda eller unika. Riktigt tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot lanseringen och se din kreativitet. Det här känns bara dyrt, otillgängligt och framförallt har jag sett alla de här kläderna förut hos H&M, BIKBOK, Weekdays och nelly. Alltså verkligen. ALla kläderna. Riktig besvikelse.

Reply
Louise

oj, nu fungerade det visst, sorry :) kram till dig kenza, du är en stor inpiration för mig!

Reply
Frida

ÅHH kläderna är helt underbara Kenza! Önskar att jag hade råd med allt. Jag undrar dock när kläderna som det står Coming soon på kommer ut. Jag skulle verkligen vilja ha den mintgröna kjolen!
Kram på dig

Reply
lisa

kläderna är fina o så men gud tycker det är för dyrt 600 uppåt kanske inte är så mycket men tycker det är helt vanliga plagg som man kan hitta liknande och billigare nån annanstans är kär i playsuiten men 700? allvarligt! jag tycker inte de är värt de

Reply
B

Hej Kenza! Tycker dina kläder är jättesnygga! Så glad för din skull <3 tycker bara det är lite synd att det billigaste var på 499,-. Jag har så lyst att köpa dina kläder men dem priserna går tyvärr ut av min budget eftersom man är student.. Lycka till med märket :)

Kram

Reply
amanda

Gud va fin hemsida och fina kläder, men hemsidan var däremot jätte seg och “konstig” klickade liksom på en vara en gång och sen så kom det upp 8 likadana varar i “bagen”. Tror att folket som har gjort hemsidan behöver fixa med den lite mera. Men som sagt jättefin hemsida lycka till nu Kenza!!

Reply
Sofie

När kommer klänningarna med rosor på? Står coming soon nu, men vill gärna veta när dom kommer då det är dessa jag väntat på..

Reply
Kate

It’s open, but so many people want to see it that I can’t get access :) greetings from Poland

Reply
Emma

YES! Fick det jag ville ha. Dock råkade jag beställa 2 av den blommiga bustiern (vart lite exalterad och när allt bara laddade vågade jag inte avbryta och börja om, så vill någon ha den i strlk S, hör av er, haha). Så kul!! Bra jobbat Kenza!!

Reply
Amra

Åh , älskar klänningen som är blommig till överdelen och vit nertill. Hur mycket kommer dem kosta? Det står inget pris på den än . Tycker även den mintfärgade kjolen var fin , men det stog inget pris på den heller. Skulle älska om du svarade på denhär komentaren :) Kram på dig , du är min förebild!

Reply
YNESS

Nan mais c est juste hyper cher c est abuser . Je sus juste decu , 109 euro pour une robe noir qui ne couvre meme pas les jambes ni les bras , 60 euro pour un haut peplum… C est navrant .

Reply
Petra

Nu förstår jag varför du inte svarat på några frågor om priser. Konstigt att ni har sådana priser på kläder man lika gärna kan hitta på Gina Tricot, för minst halva priset. Riktigt snygg och proffsig hemsida dock! Kom med lite roligare och nyskapande kläder så är nog fler villiga att betala de priser som är!

Reply
Sandra K

Gillar klänningen jättemycket, men 900 kr för ett plagg i polyester känns lite saftigt :(

Reply
Liis

Fan vad dyrt det vart!! Hur kan en vanlig jenssskjorta kosta 799 haha de är nästan roligt!! Playsuiten är jättefin men de är för dyrt fan vad osmart dom skulle tjäna så jävla mycket mer om dom hade billigare priser men aja synd

Reply
Samna

Ha ha är detta ett skämt eller? Vad är det för priser? Du kunde inte haft lite dyrare eller? Inte ens något märkvärdigt med dina kläder man kan lika gärna köpa kläder på hm där det är mkeee billigare:)

Reply
Caroline

What a beautiful online store you have created Kenza!! I have just bought the Taveres top, and I am soooo exited to receive it, hopefully soon.
I am already looking forward to your future collections!

Reply
Ida

Jag kan ju inte handla .. Eftersom jag måste betala via frakt :'( shit vad jag har längtat och nu kan jag inte ens handla….

Reply
caroline

Your collection – nothing special and nothing new.. to my mind :) I expected something different…

Reply
Alice

Fett dyrt, iaf för ett linne för fem hundra kronor :)
Även om man har pengar är det fortfarande mycket pengar. Kanske är inte så mycket för dig, men dom flesta utav dina läsare är ända ganska unga men väldigt fina kläder annars synd att dom är dyra bara :(

Reply
julia

Är det inte väldigt dyra kläder för att vara så enkla och gjorda i polyester? Linnet kan väl max kosta 60 spänn att tillverka?

Reply
Jessica

The collection is beautiful but too expensive for me, I’m not gonna be able to buy anything. 59€ for a top, 85€ for a playsuit, 109€ for a dress… =/

Reply
Emelie

Men snälla.. 500 kr för ett linne? Du vet väl att dom flesta som läser din blogg är tonåringar med studiebidrag? Herregud vilka överklasspriser..

Reply
Viktoria Larsson

Fint! Men oj vilka priser.. får återkomma när man har mer pengar i fickan tror jag, haha.

Reply
Mirre

499 för en top som man kan köpa för ca 149 i en annan butik..Är det bara jag som tycker det är dyrt?????

Reply
Malin

Men åh, vad få kläder. Plus att vi ju redan sett det mesta. Hur har det här kunnat ta så lång tid? Jag hade högre förväntningar.

Reply
Elin

Du ska vara sjukt nöjd hoppas jag! Allt är skitsnyggt! Där kommer jag titta in ofta =) Tror jag ska beställa den svarta klänningen nu.. dör sü snygg!

Reply
Vickan

Grattis fina Kenza till en riktigt snygg och fin webshop och framför allt grattis till ditt egna märke! :)
Du är kanonduktig! :) kram!

Reply
nettan

Den här extremt stora reklamen du har på din blogg nu är EXTREMT stor. Just sayin’. Funkar inte så bra på en mindre datorskärm.. Men snygga plagg är det! Stort grattis till lanseringen! Keep it up!

Reply
tina

det är jätte fina kläder men dom ser jätte vanliga ut, du säljer ett vitt linne för 499kr? det mesta ser ut som sånt man kan köpa hos bikbok, gina tricot och h&m fast att du säljer plaggen för några hundralappar dyrare. Fast din målgrupp kanske är för lite äldre personer med mer pengar!

Reply
J

Hej kenza!
Hemsidan var grym! Jag älskade allt! Och det syndes vilket otroligt jobb ni hade lagt ned! Kläderna var riktigt snygga och hela konceptet var så inspirerande!! Lycka till i framtiden, ni har gjort ett riktigt bra jobb
/första stamkunden

Reply
Felicia

Tråkigt att Large är största storleken önska att Xl fanns har väldigt stora höfter väger 79 kg och är 182 cm lång blir bara väldigt ledsen är det så himla svårt att göra större storlekar älskar kollektionen skulle köpa allt om det fanns något för tjejer som är längre och har kurvor.

Reply
Sofie

Fin, fashionabel och modern kollektion för SUMMER//13. Men, jag tycker tyvärr att priserna var för höga. Jag hade sett fram emot att köpa kläder ifrån kollektionen, men jag hade ingen som helst aning att priserna skulle vara såhär höga. Jag tänkte mer “Zara” – priset. Ivy Revel har tyvärr billigare kläder än Zara, som ska föreställa att ha stil och kvalité.

Det enda jag blev besviken över, och därför står jag över och handlar på Zara eller någon annan butik som har liknande kläder.

Reply
sara

Kenza, du måste skoja..?! Vilka dyra priser du har på din nya kollektion. Du tar helt ärligt 500 spänn gör en bustier? Inte ens hm som är ett otroligt framgångsrikt företag tar så mycket. Tycker du tror alldeles för mycket om dig själv.. Hahahaha pinsamt faktiskt. Du har inte ens blivit framgångsrik med ditt företag och du tar priser som om du vore vera Wang haha. Kommer aldrig att handla av dig. Haha

Reply
sofia

Kul att kika på vad ni åstadkommit! :D tyvärr lite för dyrt för min smak när det gäller sådana plagg.

Reply
Amanda

Åh, herregud, vill ha ALLT!!!
När kommer det som inte är tillgängligt bli tillgängligt, ungefär? :)
grymt jobbat!

Reply
Hege Charlotte

KENZA JEG ELSKER DEG!! Dette er den beste nettbutikken jeg har sett på lenge. Håper virkelig dere kan sende til Norge snart! TO DIE FOR!! :D

Reply
Katherina

Ok, here’s the thing… I got super exctited in the first place when I got the info about your opening, I wanted to order something but then I checked out the prices and hollly mother – where did you get them from? Plus taxes turns out with the amount that I could buy a nice dress from Diesel (which I am going to do now by the way). It is not extremely expensive but I think it is a bit much for clothes that dont even look good on pictures on models – I was interested in the playsuit but again I would never find out what size I am – I have typical mesurements of XS according to your chart, yet I am 180cm tall – I am a model- and a model that presents your playsuit on the picture is 177 wearing S and she looks like shes drowning in it. I was hoping it will be more figure flattering. But at least I got a better idea – the cut of the playsuit is sooo simple that I will just saw it myself ;)

Reply
Diana

Hmm ni skulle nog haft så att man skrollar neråt i stället. Blir lite rörigt…

Reply
clara

Har en fråga, den vita klänningen med blommor på står det att den kommer snart, när är snart?

Reply
linda

Oj så dyrt det var! Ingen sida en stackars student har råd att shoppa från haha

Reply
Ladyj

Sorry, we do not have enough “Tavares” in stock to fulfil your order right now. Please try again in 11 minutes or edit your cart and try again. We apologise for any inconvenience caused.

=(((

Reply
Javel.

Åter igen tycker folk att du gör plagiat (på tex. Bikbok)
Skaffa dig en egen stil nu!! Det vita linnet finns ju överallt?

Reply
Kristina

Wow!! Stort grattis till lanseringen, måste kännas häftigt att äntligen få nå ut med denna design som du kämpat och slitit med. Har följt din blogg några år och känner mig konstigt stolt över dig nu :-). Än en gång-ett stort grattis! Kom ihåg att försöka hinna njuta nu lite mitt i allt.

Reply
elin

Fungerar tyvärr inte från Finland av någon orsak, varken på dator eller smartphone :/ Men ser lysande ut! Grattis

Reply
:)

Jag har inte kommit in på hela kvällen och inte nu heller, det står We will be back soon. Vad beror det på?

Reply
Liza

Måste bara säga att du ska skita i all kritik du får. Pratade med min syster om det här, att folk klagar på priserna, säger att det säljer ändå bara för att det är du som startat sidan.

Jag blir så himla less, för varför skulle man köpa ett plagg som var fult, även om det var du som gjort det? Att du har en stor blogg och bär fina kläder, samt har designat fina kläder förut, kanske gör att vi förväntar oss fina saker – just för att du är duktig på det du gör – men hade det inte fallit mig i smaken hade jag ju inte köpt det.

Har man inte råd så har man inte råd, och om man då tycker att Gina och Bikbok är bättre pga lägre priser kan man ju nöja sig med det utan att skriva dom där onödiga kommentarerna, eller spara ihop; ni har ju faktiskt inte så mycket högre priser, och jag tycker absolut det är värt det då allt var så himla fint!! Sen förstår man ju att ett nytt företag behöver lite högre priser, trodde det skulle vara mycket dyrare.

Sen är jag överdrivet glad över kläderna jag beställt idag, blev bara två plagg än så länge eftersom min mamma tycker jag har så mycket liknande plagg av de andra (vilket är sant), men ska absolut köpa klänningarna när de kommer ut också, kanske någon body. Du har lyckats så himla bra med det här, jättetacksam att du gjort det för nu kommer jag känna mig extra fin, plus att jag har en ny favoritsida :-D

Kram!!

Reply
A

Hemsidan ligger nere igen? Är det här ett skämt eller? Tappat tålamodet och ger upp det här nu.

Reply
Lina

Men shit! Hur fort tog allting slut? Och hur mycket fanns av varje?

Grattis hur som! :)

Reply
frida

Haha försökte precis gå in så var det bara vitt! Ska jag aldrig få min jäkla shortsdress? ;)

Fan vad bra jobbat att ni fick upp sidan så fort efter tisdags! All kärlek till dig Kenza och till dina kläder.

Tror inte det finns någon gräns på vad du kan göra. Hoppas du blir sångare/artist med. Det skulle vara fett.

Kram

Reply
Anna

Hej! Vad är det som gör Ivyrevel unikt?Är de bara att Sveriges största bloggerska har bestämt plaggen .. för antar att du inte ritar dom. Kan va kul o veta vad som är speciellt för er? Hm.. för ja ser inget direkt samband med plaggen ?

Kunde varit roligt med ett svar!
ANNA

Reply
Linnea

Du skulle nog förvarnat dina unga läsare om dom “dyra” priserna så hade du sluppit all skit du får nu…

Reply
Emelie

kul att det funkar nu!
tycker dock inte att kläderna är värda det priset… mer kända personer än du säljer billigare och snyggare kläder. eller billigare och samma typ, beroende på hur man vill se det.
don’t try to be something you’re not.

Reply
Ida

Jag tycker det är så himla tråkigt att det är så sjukt höga priser på plaggen. En klänning för 8-900? Det är många studerande och yngre personer som läser din blogg, som har suttit och längtat till att plaggen ska släppas och så möts man av skyhöga priser. Du är en förebild för många, och därför är det säkert ändå så att flera köper plaggen fast att dom egentligen inte har råd med dom. Borde tänkts över :/

Reply
Astrid

Jätte fin hemsida ! Tack vare bra kundservis fick jag tag i Taylor bustier :))

Reply
Jullan

Super fina saker! Himla roligt! Och snygg webshop! Allt är plusplusplusplus förutom en sak…. Vad dyra grejerna var! Med tanke på att majoriteten av dina läsare förmodligen (bara antar nu) är yngre än dig och kanske inte har en inkomst. Det var lite oväntat.
Men bra jobbat! Som sagt, snygga grejer. Jag vill ha allt!

Reply
Diane

Hi, I was waiting for the white dress “denver short” for ages, and on the store it says that it not available. I would like to know if there is a chance that you gonna put back on the site some of these one ?
thank you so much and great collection !!

Reply
Diane

Hi i try to post a comment but it doesn’t work, i was just asking if they any chance that you put back in store the denver dress the white one so beautiful !! Hope to get an answer
thanks and great collection !!

Reply
Cecilia

Lite för dyrt för min smak… Kan ju ändå hitta liknande på ex bikbok/H&M

Reply
Jj

Okej fyfan vad dyra plaggen var! Jätte snygga plagg, men kon igen en svar tub topp nästan helt vanlig är inte värd 500kr. Kläderna är alldeles för vanlig för att kosta så mycket

Reply
Dana

I think the prices are to high :(

Thats a bummer, I really wanted to purchase some items..

LOVE YOU KENZA! <3

Reply
Sabrina de Coco Cannelle

J’ai enfin pu y aller. Bravo pour le travail effectué, c’est vrai que c’est un peu cher mais je m’y attendais. J’attends maintenant avec impatience que la jupe que je convoite soit en vente (en espérant qu’elle ne me passera pas sous le nez).

Reply
lina

blev lite besviken när jag såg priserna… 700kr för ett linne som dessutom ser ut exakt likadant som ett på Gina. Får väl gå dit istället….
Men annars ser det bra ut :)

Reply
Lisa

Alltså….galet overpriced. Förstår inte riktigt vad ni tänker med?? Att prissätta en jeansjacka för 1500 spänn när den liknar vilken jacka som helst man kan hitta i stan? Ett linne for 400? Vad är ni höga på?

Är extremt besviken.

Reply
Dope

Menar du allvar att ni tar priser på 499-799 kr för 100% polyester??!! Lägg aaav helt sjukt att man kan köpa sånt. Idiotiskt

Reply
Sahara

Är det här ett skämt? Begriper inte vem som köper dessa trista kläder som även finns ute för läge sedan. Kopior, inget unikt eller speciellt. Tråkiga och överpris! Hemsidan är fattig, tråkig och opersonlig. Plaggen är ett skämt!

Reply
Elin

Hade förväntat mig nånting helt annat! Synd att hemsidan är ganska tråkig. Tycker fram för allt att bilderna va tråkiga att kolla på!
Men det var snygga kläder!
Älskar din blogg kram!

Reply
anna

Stor besvikelse på alla dina kläder. Många skriver om detta nu och även skvallerbloggarna. Riktigt diss verkligen. Beklagar sorgen…

Reply
Anna

Allvarligt talat, jättedyra kläder som ser billigare ut än HM. Skulle aldrig betala 1500 kr för en jeansjacka eller 500 för ett linne, inte ens om Stella Mcartney designat. Men småtjejerna som läser bloggen köper nog en del tll början iaf. Tror inte Ivyrevel blir mer långvarigt än Blondinbellas märke, tyvärr!

Reply
Johanna

Lite besviken, det kändes som att man redan hade sett alla kläder i din blogg redan innan. Men fint var det, hade dock inte råd med något tyvärr! Den blommiga toppen var hur fin som helst.

Är väldigt glad för din skull, du gjorde det!

Reply
Mazlin

Grattis, inget i min smak och lite för dyrt.. Målgruppen känner jag är tonåringar/unga vuxna och de går oftast i skolan el har precis börjat jobba..

Reply
Misha

Först och främst, önskar dig och gänget på Ivy Revel så mycket lycka till det går! Ser fantastiskt ut och det verkar som om ni får en kick-ass premiär också! Är liet nyfiken på namnet dock – vad är historien bakom valet av Ivy Revel?

Reply
Nathalie

Hej, din webbshop suger tycker jag. Helt ärligt. VAd tror du, du är ingen designer och där är resultatet. En jävla hög med gamla tråkiga kläder från modet 2011/2012. Jag kommer ALDRIG köpa dina kläder, för de är FÖR dyra. Vad tänker du med? 1000 för en jeansjacka?!
Om det nu blir mer utbud på Ivyrevel, så se till att det blir modernare plagg och billigare, annars får du väl räkna med att ni inte blir så populära som du tror.

Reply
Jenna

Too bad u guys don’t sell any accessoires like bracelets, bags and most important: sunglasses! Maybe in the future. The clothes you sell looks like a mixture between zara, mango and bershka. It looks very cute!

Reply
melina

du lyckades kenza!!! vore det inte för att jag åker till turkiet imorgon och mina pengar är lite slut skulle jag köpt! hoppas det finns kvar när jag får min lön

Reply
Emilia

Men herregud, det billigaste plagget, ett enkelt vitt linne går på 500kr..!? Hade du tänkt att alla kollektioner ska kosta så här mycket? Jag menar, hur många av dina läsare har råd till en klänning för tusenlappen..?

Reply
Jenny

Sjukt fina plagg och allt, men dina modeller ser lite tråkiga ut, testa lite avslappnade poser nästa gång ;)

Älskar din blogg!
Kram,
Jenny

Reply
Luucy

Riktigt fin hemsida!! Känns väldigt modern och proffsig :D Även om ni har riktigt fina kläder så tycker jag det känns fånigt att handla en liten topp för 500 hos dig när jag kan köpa en liknande för 149 på typ bikbok. Men smaken är som baken och jag vill säga grattis till en fin kollektion! :D

Reply
Vanessa

Löjliga priser. Vem betalar 899 för en svart tråkig klänning & 1499 för en jeansjacka bara för att du designat det..
Såg framemot lanseringen, men blev riktigt besviken på detta..

Reply
Hanna

Varför har ni valt att använda bilder när modellen ser fullkomligt påtänd ut? Dessutom, jeansshorts i all ära – de där har en fett wierd passform.

Reply
Lovisa

Åh allt var så fint! Synd att priserna var så höga, men det är garanterat värt pengarna. Håller inte för min budget tyvärr :(

Reply
Loviisa

RIKTIGT besviken Kenza! Alla era kläder kostar mer än 500:-, och utbudet var ej speciellt stort + inte så speciella! Du verkar tro att bara för att ditt namn är förknippat, att kläder man kan köpa varsomhelst helt plötsligt kostar mer?

Förstår att det bara har med business att göra och att ni vill tjäna pengar, men tror du seriöst att dina fans (tjejer som är i tonåren) har råd att köpa flera plagg som alla kostar mer än 500:- styck?

Ditt varumärke är skapat av dig pga dina fans och du borde försöka tillgodose dina fans mer. Synd att du inte inser det.

Kenzas svar: Hej Lovisa! Tråkigt att du är besviken! Jag är dock förvånad över att ni blir så fruktansvärt arga över priserna. Priserna vi har satt är så att vi klarar oss nätt och jämnt, så att det täcker våra kostnader i företaget. Vi tar inte ens ut någon lön och vi kommer absolut inte gå med vinst. Som ett nystartat företag kommer man gå back ett par gånger, innan man går med plus. Det är OMÖJLIGT för oss att sätta H&M-priser, vi massproducerar inte kläder i fabriker och därför kostar våra kläder mer att göra. Vi är inte heller ute efter att bli nästa Ginatricot och där ligger inte heller vår målgrupp.

Tycker man inte om kläderna så köper man inte. Enklare än så är det inte och det är inte någonting som stör oss. Alla har inte samma smak. Tycker man om våra kläder, så bugar vi och bockar! Kram!

Reply
Lena

Fin kollektion men hur tänkte ni med prissättningen? Den är ju långt ifrån anpassad till dina läsare.

Jag är kanske inte den typiska läsaren. Jag är snart 30 år och tjänar runt 40.000 i månaden. Jjag skulle dock aldrig betala så där mycket för kläder. Så inte värt det! Tänk då dina läsare som kanske bara får barn/studie-bidraget. Ska de slösa det på ett plagg?

Jag tillhör kategorin som kan tänka mig att betala lite extra för jackor, skor och väskor. Tyckte verkligen jag investerade när jag köpte en jeansjacka för 699 från Esprit i fjol. Förstår inte vem som kan tycka det är värt 1500 för en jeansjacka med nitar på. Den borde kostat hälften så mycket och den hade fortfarande känts exklusiv. När kläderna stilmässigt konkurrerar med de som finns på tex bikbok borde också priserna legat däromkring eller något högre. Lycka till med din kollektion!

Reply
Matilda

Grattis till lanseringen, bra jobbat! :D Söta kläder! Dock är de inte särskilt unika (finns liknande i många andra budgetkedjor) så tycker det är lite för dyra priser men jag förstår att det måste vara det när ni har jobbat så hårt för denna kollektionen :) Kram!

Reply
gabbi

grattis till lanseringen och till det egna märket! var fina grejer, men det känns som att man har sett allt det här förut? Alla kläderna känns väldigt DU Kenza, kanske inte något som passar alla. För min smak var allt lite för sockesött, inte alla passar i megakorta kjolar och blommiga plagg. men det är kanske det er inriktning är på ?

Reply
Johanna

Extremt besviken jag också. Jag förstår dock varför ni har så höga priser, men då hade jag väntat mig en liten unikare design för dom priserna, tror det är det folk syftar på också. Ser ut som vilken bikbokkollektion som helst, därför känner man sig inte så sugen på att betala sisådär 500 kr för en crop top.

Glad för din skull, måste kännas kul att ha en egen kollektion, men den får tyvärr en stor diss av mig!

Reply
nettan

Hade varit najs om alla plaggen fanns tillgängliga. Lite skumt att ha Coming soon på plagg liksom, de tillhör ju kollektionen och borde vara tillgängliga att köpa när resten av plaggen är det. Men grattis till lanseringen! Förstår att priserna är som de är, man kan inte begära HM-priser för det är inte massproducerat som du säger. Men tycker dock att plaggen liknar HM/BikBok lite för mycket och därför tror jag alla blivit så arga :P Va inte rädd att tänka utanför ramarna när det gäller design av kläder! Men för en första kollektion ser det jättebra ut!

Reply
Loviisa

Kenza, din målgrupp är tonårstjejer som får pengar av sina föräldrar alternativt studiebidraget att köpa kläder för.. Och tror du ärligt att dessa lägger sådana här summor på kläder som man kan köpa varsomhelst?

Jag tycker om era kläder, de är fina, men inte speciella. Inte speciella nog att kosta 500:- för ett linne.

Förstår att priserna måste vara högre, men kom igen. Tänk logiskt.

Kenzas svar: Att MIN målgrupp på bloggen är unga tonårstjejer, betyder inte att IvyRevel’s målgrupp är det. Vi har inte skapat IvyRevel enbart för mina läsare, utan vi tänker längre än så. Vi vet precis vart & hur vi vill branda oss och vart vi ser oss i framtiden. Och igen, tycker man inte om kläderna så är det ingen som tvingar en att köpa. Kram!

Reply
Chris

Kenza everything is so overpriced…You can get much nicer pieces at other stores like Zara, Other stories, River Island etc for a lot less. The quality is probably really poor aswell, i bet everything is made in asia..

Kenzas answer: It’s definitely not overpriced. The prices are set to cover our costs, we won’t even earn any money on this. As a new company we will lose money a couple of times on our way up, before we earn some. If you want to buy for less money, you can go to Zara & H&M. Hugs!

Reply
Clara

Hmm…jag undrar lite hur du som designat kläderna har resonerat. Jag tänker inte klaga på priserna för detta är väll inte en butikskedja utan ett märke. Och för att vara ett märke så är kläderna förvånansvärt billiga.
Men när man får chansen att designa ett helt eget klädmärke…vill du inte hitta på något “helt nytt” då, förstår att man inte vill göra haute couture kläder för det skulle antagligen inte sälja så bra. Men vill man inte som designer sätta nya trender?
Kläderna isäg är ju väldigt välarbetade, fina, dock inte min stil men det är en annan femma. Det jag försöker säga med detta är att pleplum toppar har vi sett hela hösten på bikbok, H&M, ginatricot, samma sak med klänningar som är korta fram, längre bak, lite “bulliga” jeansjackor och bandeuer. Tänkte du bara när du designade att “jag vill göra kläder som jag själv vill bära”?. För denna stil på kläder tilltalar oftast till 13-19 åringar och denna stil på kläder hittar man ju i många andra affärer och på grund av att det är billigare i butikerna går kanske dem helst och köper dom kläderna där.

När jag tänker på ett klädmärke så tänker jag oftast att den har sin egen stil och nisch som sedan budgetkedjorna vill härma, inte något som redan finns där. Detta är inte negativt snack utan det ser ut som ni kommer lyckas väldigt bra utan jag bara resonerar. Du vet med all säkerhet mycket bättre än mig när det kommer till sådant här, jag bara undrar lite, Kram! :)

Reply
Jennifer

Sjukt dyrt är det ju verkligen INTE! Ja, det är dyrare än H&M, men hade någon väntat sig något annat? Vill man ha kläderna även fast det ligger utanför ens egen budget får man väl SPARA eller önska sig i julklapp/födelsedagspresent.
Tänk så här: klädernas pris täcker: textiltillverkarnas löner, textilåterförsäljarens lön, sömmerskans/ornas löner, skatter, kontorshyra, ivyrevels anställdas löner, skatter, arbetsgivarskatt mm, och slutligen eventuell vinst.
Om ni då tänker att ni går in på GT eller H&M och köper ett linne för 49:- så kan ni ju reflektera över vilket led som inte fått betalt.

Grattis Kenza till din kollektion! Jag är just nu föräldraledig och därför så SPARAR jag mina pengar till annat, men när jag har full lön igen så kanske jag shoppar lite :)

Reply
Jenny

Skämtar ni eller? Fy fan vad höga priser! Kläderna är absolut fina och jag gillade det mesta men det är definitivt överpriser.

Reply
ANNAWII

Jag tänkte också att det var dyrt med tanke på din målgrupp men om ni har schysst produktion bakom är det ju inte alls dyrt, då är det ju faktiskt riktigt bra priser och det borde ni trycka på (jag handlar själv inte på H&M p.g.a. deras löner till sina fabriksanställda). Vart tillverkar ni kläderna och har ni insyn i hur arbetarna har det? Det hade vart jättekul att läsa om det och då tror jag att ni når en helt annan målgrupp som faktiskt kan tänka sig att betala några hundralappar extra för att få en schysst tillverkad klänning!

Kram och lycka till <3

Reply
Anisa

Överdrivet dyrt! 1500 för en jeansjacka? För inte ens så mycket pengar varje månad. Men men. Förväntade mig mer av dig :)

Reply
Elin

För det första så arbetar inte de i hm och andra fabriker för slavlöner, utan löner som är anpassade till standarden där man bor!!! Men om du nu tycker så mycket synd om de kan du öka deras löner (som du gjort) och dra ner på din egna (som du inte gjort) då skulle priserna hamna på “normala” priser! Men är man pengargalen så får man försvara sig med andra argument…
För det andra så är priserna helt ok om det hade vart något nytt! Liknande kläder finns att köpa på asos (för att inte ta hm eller bikbok som exempel) har de också tillverkats genom slavjobb (o hur vet du ens att det är slavjobb eller inte)? Det är så det fungerar i de flesta branscher, man måste utnyttja varandra för att lyckas…
Sen så förstår jag inte hur du tänkte när du “designade” något som inte är unikt, hur tänkte du då att folk skulle reagera på din kollektion som man redan sett femtioelva ggr innan och det för 2 år sedan…
Tråkigt att det blev så kanske nästa gång det blir bättre :)

Reply
Anna

Jumpsuiten skitläcker men måste tyvärr instämma med övriga. Det är för dyrt för min plånbok. Går att hitta budget alternativ.

Reply
jjj

Fyfan vilka vidriga priser! visst det är bra kläder+bra märken men seriöst ?? Hahahaha skrattretande! Trodde du var lite mer smart :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*