• header

GREEN

Shorts from Melba // shirt from Zara // shoes from Nelly // Michael Kors watch // bracelet from Sophie by Sophie // necklace from BikBok // Le Specs sunglasses

Såhär har jag sett ut idag! Det var väldigt svårt att fota för det blåste som in i helvete (blusen blåste upp till en gigantisk ballongmage) så det fick bara bli några få bilder idag. Älskar den gröna färgen på blusen iallafall. Den finns i många härliga färger på Zara, dock gick tråden mellan tuttarna upp efter att ha haft på mig den i 2 sek så jag fick fästa med en liten säkerhetsnål.

// This is what I looked like today! It was hard to take pictures because it was really windy, that’s why I can only give you a few pics today. I love the green color of the shirt! You can find this blouse in many nice colors at Zara.

143 Comments

Sara

Tråden kanske gick upp eftersom du pushat upp dina bröst till Max, just sayin’

Reply
Amanda

Fullkomligt ÄLSKAR dem där shortsen, har sett dem på flera modebloggar men Kenza som vanligt rockar du dem bäst!

Reply
Elvira

Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

Reply
Sanna

Hej kena! jag är en 16 årig tjej, och är ett stort fan av dig! Jag älskar din blogg och jag vet inte om du kommer ihåg men vi möttes i östersund under modelljakten :) Ville bara säga att du är en underbar förebild för så många! vi kanske ses igen när jag kommer till stockholm i slutet av augusti för selena gomez konsert! kolla gärna in min blogg också :) xx // Sanna

Reply
Jessica

Åh! Har den i gult och den är så fin. Däremot hade jag aldrig köpt den om jag vetat hur den skulle bli efter tvätt. Viskos krymper ju när det tvättas (och ibland deformeras den helt), och det är så skört när det är blött så man kan inte sträcka ut den heller i vått tillstånd för då spricker den… Superdåligt!!! Ändå använde jag 30 grader handtvätt :((( Har du provat tvätta din? Har du nå tips på hur man ska behålla formen och storleken efter tvätt?

Reply
Jenni Marina

I was looking for the Melba shorts from the internet, but did not find them. Could you be as kind as to put a link to them or suggest a website where to find them? Tack! :)

Reply
Emilia

Jag var på Zara idag såg inte den blusen? Fanns inget snyggt alls! Super besviken! :(

Reply
Ella

Har läst din blogg sen du startade. Första gången jag skriver en kommentar. Gud så mycket du svär hela tiden Ms Zouiten! “Jäklar” är det enda man läser i varje inlägg! Jäklar jag som själv försöker tänka på att inte svära :D

Reply
:)

Fan va snygga kläder! Perfect kropp, prefekta glasögon, OMG drömutseende, fixa fram fler bilder med denna outfiten

Reply
lillan

angelica passar bättre i kojel:P Men tycker dock du passar bättre i klänningar :D
Kramisar

Reply
Hannah

Kan inte du ge några tips på hur man stylar en skjorta nu till sommaren, Har några hemma som jag inte vet hur jag ska matcha… Kram Älskar din blogg!

Reply
felicia

de här är verkligen anledningen till att jag älskar din blogg! Kvalitet före kvantitet, snygga bilder och snygga outfits.. du är grym

Reply
lina

du håller väl fortfarande på med bm? jag tänkte börja med det och har några frågor jag inte fått reda på av google eller lockigt.se
1. börjar din hårbotten klia eller något av coop extra balsamet? det var någons som gjorde det och jag har ganska känslig hårbotten men inte den bästa budgeten heller hehe..
2. när du tar det lätta balsamet till hårbotten, tar du då så längderna inte får något av det balsamet (duvet när man shampoonerar tar man ju allt hår) hur gör man då med balsamet så rätt mängd av hår kommer med?
jäääääääätte tacksam för svar verkligen, skulle vara så otroligt snällt! kram

Reply
E

Nu när alla bloggare typ är förlovade och ska gifta sig och vissa är gravida tänker jag lite på er. Du och Aleks har ju ändå varit tillsammans längst av alla bloggare typ, funderar ni inte på en förlovning snart? :)

Reply
Kenzas fan

Haha, skönt med en bloggerska som kan använda lite “grovare” (ses grovt hos vissa) ord, som tuttar. :)

Reply
Elin

Hej kenza, jag är en tjej på 17 år som är jätte intresserad av att jobba som
Modell. Jag bor i Sthlm och är en ambitiös tjej som älskar utmaningar, jag vet att du har gjort ivyrevel märket, och undrar huran
Kan söka dit som model?! Är jätte tacksam för svar:)
/ Elin Sjölander

Reply
Ellen

hej! Ditt hår är så otroligt fint! Hur får du sådär fina lockar och färgen?! :O Vad har du för hårtrix? Skulle bli jätteglad om du skulle besvara mig. :)

Reply
daphnia

i bought the same ZARA item in black
i love your style
visit if you want my blog
well done
xxx
daphniaslife.blogspot.gr

Reply
Sofie

Snyggt ! Har samma skjorta i gult men har lite behå problem med den. Vad för behå använder du under din skjorta ? :) Hoppas inte frågan är för konstig att svara på, haha.
Kram

Reply
helena

seriöst det här var typ det fullaste du någonsin har haft på dig, du är alltid fin klädd men det här var skit fullt jag menar kolla kjolen!

Reply
Marianna

I soooooooooo love this outfit! I’ve been following your blog for more than two years now but not usually leaving comments.
You have the greatest style of all bloggers I’m aware of.
I would wear it all!
You’re such a great inspiration. Thank you!

Reply
karin

SÅ himla snygg alltså! Kan du inte lägga ut typ 5 outfits som du verkligen *känner* dig snygg i. Skulle vara intressant!:):)

Reply
3girls1apple

I love the shorts, so cool. And the sandals are amazing. I want a pair. You look fabulous and thanks for sharing from 3girls1apple.com

Reply
Lena

Haha men tjejen….hyffsat tydligt att du inspireras av Angelica Blick. Både när det gäller poser och kläder. Löjligt

Reply
Sabina

Hittade nyss de två första bilderna här på Eten bloppis på Facebook. De representerade skjolen du har på dig! :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*