• header

SET ME FREE

Vi tog dessa bilder en kväll på landet! Jag har på mig min fina klänning från EmmaO. Jag och Emma tänkte att vi kör en liten tävling här bland kommentarerna där ni har chansen att vinna ert favoritplagg från EmmaO. VINNAREN ÄR DRAGEN! GRATTIS NADJA!

PS. Gilla gärna EmmaO på Facebook HÄR.

// We took these pics one evening out on the country side! I’m wearing my pretty dress from EmmaO. If you want to have the same dress or maybe some other piece from EmmaO, write a comment to this post. THE WINNER IS NADJA! CONGRATZ!

PS. Feel free to join EmmaO on Facebook HERE.

958 Comments

Mehmet

Såg att min flickvän hade kollat in din sida när jag öppnade ipaden, vet inte om hon tävlat men jag ger det ett försök!
Jag vet att hon länge spanat in klänningar som hon vill bära vid ett speciellt tillfälle för att sedan spara och ge vidare till hennes barn (förhoppningsvis vårt barn). Hon har pratat om att ha ett litet strand bröllop på varmare breddgrader och skulle verkligen älska att se henne i denna klänning “Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE.” En bit kvar tills dess men en klänning jag valt ut för min tjej att bära är ett steg närmare . Lite plus kyssar att faktiskt vinna oxå!

Reply
Sina

heeeey Kenza,

Great that you keep on doing these “Giveaways”. Obviously we all love your lovely nature, your blog and your style and I think all of your readers (me included) find it super duper awesome that you give us the chances to win some of the pieces you own yourself :)

So why should I win this dress? Actually a pretty good yet kinda difficult question. I LOVE crochet and I really wanted a crochetdress like this for so long, but everytime I saw one in a shop like H&M I was like “I guess a bunch of other girls will wear this, so it’s nothing special anymore”, plus I thought “What should I wear underneath? Will I be confident enough to wear something like this”…and so I left every crochetdress in the shop. Still I would love to own one, cause lemme tell you I AM CONFIDENT ENOUGH.:)Thank you for inspiring me so much!

P.S.: Amazing pictures! They make me kinda happy! and “Set me free” is probably the most fitting title haha

P.P.S.: I was just taking a look on EmmaO’s Facebooksite and Website and I think the most adroable dress is “Handmade Crochet Mini Dress” in white..but I’m not sure because there are a few amazing pieces :)

xx Sina Melissa

Reply
Victoria

Gillar redan sidan :D

Om denna lilla motivering inte är tillräckligt bra för att vinna, hoppas jag ändå att den var lite underhållande att läsa!

Emmaclothings crochet bikini in pink,
would suit me absolutely perfect I think!
This eye catching handmade bikini,
would attract the cute Italian boys driving the Lamborghini.
It would also make me feel most confident at the beach.
Oh god, this this gorgeous piece of clothing is just out of reach!!!
So if I am selected as the winner of this pretty bikini,
you will most likely see me “own it” together with a glass of martini ;)

Reply
Ainhoa

I like the drees so much! It’s perfect to go to the beach and then drink some piñacolada!

Reply
Elin R.C

Plagg: Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE

Visst har jag inte tusen kronor som bränner i fickan, visst tycker jag att klänningarna bokstavligt talat är UNDERBART vackra, något jag bara kan drömma om att få ha på mig. Fast det är inte därför jag skulle vilja vinna.

Visst har vi alla haft eller har dåligt självförtroende (på ett eller annat sätt). Dock kommer det en vändpunkt i livet då an tröttnar på att vara samma i onda cirkel. Jag är där nu, jag vågar knappt shoppa längre för jag vet att jag inte kommer passa i plagget jag provar och att jag inte har den idella modell kroppen, men jag är färdig med att känna så. Jag vill för en gång skull i mitt liv ta på mig något som jag kan gå runt i stan med utan att skämmas för min kropp, utan att känna mig obekväm för att visa vem JAG ÄR. Att vinna denna klänning skulle vara det jag behöver för att övervinna den stora rädslan över att våga få vara ELIN. Våga vara mig, våga känna mig snygg just denna gång, och våga att aldrig mer stoppa mig för att inte få känna på denna känsla återigen.

“Be the change you want to see in the world”

Reply
Maya

Jeg ønsker meg “handmade crochet long sleev e dress WHITE. Jeg bor i utlandet og syntes det er super artig å bruke klær fra scandinavia :) også er de bare helt nydelige:)

Reply
Amani

Hej Kenza :) Har sedan länge ÄLSKAT plagget “handmade crochet loose sleeve dress white” i strl s ♥ Har redan flera “bestämda” outfits för den makalöst snygga klänningen. Jag bär i princip alltid boho/hippie aktiga kläder och den klänningen skulle överträffat allt! :)

Har suktat på den i evigheter, skulle bli såå glad om jag fick chansen att vinna och tro mig, jag hade slitit den med hälsan :) haha.

Puss & kram

/Amani ([email protected])

Reply
H

Hej Kenza!
Jag vill att du ska veta att du är en fantastisk person som har inspirerat mig i många år.

Jag skulle gärna vilja vinna Handmade crochet poncho BEIGE i storleken 38 (M).

Jag skulle gärna vilja vinna detta plagg eftersom jag har länge önskat mig det, men aldrig hittat den perfekta.
Jag har aldrig vunnit i en tävling förut och därför tänkte jag prova min tur hos din blogg idag och se vad det leder till.
Jag skulle enkelt matcha detta plagg med lockigt hår och fjäderörhängen.

Ps, älskar din blogg och du ska veta att hate comments are just from jealous people ;)

Reply
Jennifer

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna over-size klänningen i beige länk: http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787747

Jag har velat ha denna klänningen sen första gången jag såg den! Med en lön från McDonalds som man skall leva på i en hel månad har jag tyvärr inte råd med någon shopping om jag inte sparar väääldigt länge. Jag har gymmat ett tag nu och har växt ur många av mina kläder i min garderob och är i stort behov av att förnya den! Men ekonomin stoppar mig från att leva ut mina shoppoholiker fantasier! Hoppas du väljer mig!

Reply
lamia

Hey Kenza, gorgeous as always! I would love to win the EmmaO dresse because I want to start my own fashion blog and that gorgeous dress would be a great begining! ps: I’m moroccan too and you’re my fave fashion blogger xo

Reply
Alicia

Mitt favoritplagg:
Handmade crochet fringe vest WHITE

Bara tanken av att få bära ett av emmas plagg är helt sjuk. Jag älskar virkat och emmas kläder har den lilla extra touchen! Jag vill vinna denna väst för att äntligen kunna addera något virkat till min garderob och jag kommer att använda västen precis som kenza gjorde för ett par år sedan! (är 99% säker på att det var denna väst iaf)

Reply
Alva

Crochet over-size dress beige i M! Älskar den och den skulle vara så underbar till min (lilla) bränna jag lyckats få!

Reply
Sara

I would like to win this dress because it’s incredible feminine and not vulgar at the same time..one of the few times that I see a picture and I say to myself:
“WOW..I’d like to have a dress like this!”

Reply
jonna

Jag älskar handmade loose sleeve dress i beige och den har ett väldigt fint motto under den, ” Be the change you want to see in the world” och när jag läste det så tänkte jag precis att jag vill vara den personen och jag har läst alla motton under alla plagg och detta motton kändes precis som jag och därför vill jag jätte gärna vinna för att starkt presentera det! Jätte fina plagg allihop!

Reply
Tante Jul

Hei! Jeg ønsker meg den grønne bikinien (http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787717)!
En sånn bikini får en ikke andre steder, fargen er fantastisk og fasongen bra. Trenger jeg å oppgi mere motivasjon? Kanskje fordi det kommer til å bli det eneste moteriktige plagget jeg får i år? Jeg eier en Helly Hansen-bikini med striper fra 2009, og en svart bikini med skjell på fra… 2002, tror jeg. Trenger noe nytt! :)

Reply
Mina Haeggman

Tjenare Kenza, skulle vilja vinna en
Handmade crochet over-size dress WHITE för jag har letat efter en fin virkad klänning hela sommaren men inte hittat den perfekta, men denna är ju perfekt på alla sätt och vis. Sedan att den är från EmmaO där 60% av vinsten går till behövande i Zimbabwe gör ju hela plagget bara ännu bättre. Tyvärr håller inte min plånbok för att jag själv ska kunna köpa detta fina plagg.

Reply
Nelly

Snygg snygg snygg!! Klart man är me o tävlat om en sådan mumsbit. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ” handmade crochet over-size dress, white ” tänk dig den med rufsigt solblekt hår, solbränd hy, massa guldsmycken & ett par rejäla boots! En perfekt sommaroutfit!

Reply
Linn Hielm

Jag skulle villa vinna Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE. Jag har just flyttat till Australien och är bjuden på min första strandfest om två veckor. I EmmaO-klänningen skulle jag känna mig superfin och förhoppningsvis göra ett bra första intryck på alla australiensare ;)

Reply
Linn Hielm

Jag hoppas att jag vinner Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE! Jag har just flyttat till Australien (en vecka sen) och om två veckor är jag bjuden på mitt första strandparty. Klädd i EmmmaO-klänningen skulle jag känna mig supersnygg och förhoppningsvis göra ett bra första intryck på alla australiensare :)

Reply
Kyrsten Lockwood

I would love for my sister to have the handmade crochet strapless dress. She is turning 16 in August and i would love for her to have it. She loves fashion and doesn’t have anything made out of crochet so I would love for her to have that dress for her special day. I love the dress on you by the way you look amazing!

Reply
Sam

Hej Kenza ! Sam heter jag, Jag skulle jätte gärna vilja vinna Handmade crochet long sleeve dress WHITE den är såå såå fin asså jag har kollat in den i månader och tänkte nästa månad nej nästa månad för de räcker inte i slutet av månaden jag skulle vara jätte glad och känna mig så fin i den ( det behöver man ju fan ibland ) hahahhha nej men skämt åsido så skulle jag bära den med stolthet, se skit snygg i den och vara så glad och tacksam ;)

P.S även om jag inte vinner tävlingen så kommer jag köpa klänningen någon gång den e för snygg !

Reply
Ida

Handmade crochet long sleeve dress white. Stl S. Den hade passat perfekt till min mosters bröllop i augusti. De kommer vara ett litet bröllop på landet, med den närmsta släkten. Så vitt är tillåtet :)) tack för all inspiration ! / Ida

Reply
Felicia

Hej,jag skulle vilja vinna handmade crochet mini dress White, är så jävla stolt över min mamma att hon alltid finns här för mig och försörjer mig och gör det bästa för att jag ska må bra. Nu när hennes födelsedag kommer skulle det varit perfekt och ge den klänningen för att jag vet hur mycket hon skulle älska den och passa i den. Det skulle varit väldigt kul och få ge henne en sådan fin klänning. Och Btw Kenza du är en bra förebild för mig och säkert många andra

Reply
Sandra

The dress is soooo beautiful and perfect for summer! I would like the Handmade Crochet Oversize Dress in Beige please :-) My birthday is coming up soon (August 2) and I think that the dress would be a wonderful present!

Reply
Nazra

Om jag får äran att vinna denna tävling vill jag gärna ha “handmade crochet over-size dress white”. Varför? Jag har på senaste tiden haft ekonomiska svårigheter, blivit av med jobbet och varit nästintill sängliggande i en hel månad på grund av depression och ångest. Efter att ha pratat med någon är jag nu på bättringsvägen vad gäller min depression och ångest. Att vinna denna klänningen skulle vara en gåva som muntrar upp mig under denna mörka period (även om det självklart inte förändrar min situation) men jag skulle i alla fall bli superlycklig över omtanken och den fina klänningen så klart.

Reply
Julia

Handmade crochet mini dress BEIGE

Motivering: Ska, om två månader, åka och hälsa på min pojkvän som bor i Shanghai i 9 månader. Längtar ihjäl mig och hade känt mig sååå snygg om jag hade denna klänning med mig på resan.

Reply
Emma

Åh jag hade älskat att få bära en av Emmas underbara klänningar – min favorit är Handmade crochet long sleeve dress white, perfekta sommarklänningen!

Kram!

Reply
Mia

Åh “Handmade crochet over-size dress BEIGE” är helt underbar! Den hade jag gärna burit på vår kommande smekmånad :) Bröllpet blir inte helt billigt och jag har därför inte mycket över till att köpa fina outfits till resan men det är ju på resan som vill man ju känna sig som vackrast!

Reply
Rebecca Granström

HEJ KENZA!
JAG OCH MIN POJKVÄN SKA SNART ÅKA TILL GREKLAND EFTER ATT JAG SOMMARJOBBAT 2 MÅNADER I MIN HEMSTAD SÅ VI HAR KNAPPT SETTS NÅGOT PÅ HELA SOMMAREN. SKULLE BLI SÅ GLAD OM JAG HADE EN RIKTIGT SNYGG KLÄNNING ATT SÄTTA PÅ MIG NÄR VI SES I GREKLAND.

MIN ABSOLUTA FAVORIT ÄR:
Handmade crochet over-size dress BEIGE

KRAM REBECCA

Reply
Lisa

Hej,

Jag skulle vilja vinna Handmade crochet bathing suit Yellow då jag letat som en tok efter en snygg baddräkt och denna skulle vara perfa!

Reply
Sara

Handmade crochet over-size dress BEIGE i str XS skulle jag bli superglad om jag vann! I höst ska jag läsa en kurs i dressmaking och jag har inspirerats mycket av EmmaO stil så det skulle vara fantastiskt kul att få äga en egen! <3

Reply
Milla

Good morning miss sunshine!
I really adore both of your bloggs, yours and Emmas. I like the way how you live your lives and I read your bloggs almost every day. Emma has amazing unique dresses, and I would like to have one piece so badly too.I would like to wear the same dress as you’re wearing in those breathtaking pics. (Handmade crochet mini dress white size 36) soon i’m gonna go to exchange to Barcelona and I think I really need that hot dress there;)
Hälsingar från Finland!
Kram

Reply
MarieM

Jag skulle bli överlycklig för “Handmade crochet fringe vest BEIGE”, storlek S
Med den på mig skulle jag dansa runt i skogen bakom vår lilla röda stuga, och känna mig som en riktig prinsessa.

kram
Marie
[email protected]

Reply
Jenny

Sedan tidigare har jag en virkad tubtopklänning som jag använt galet mycket, men som jag nu tycker är jobbig att använda pågrund av utslag som har olyckligt nog har satt sig precis över axelpartiet. Denna söta klänning med lite korta armar hade jag kännt mig fantastiskt i :)

http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787752

Kram och tack för en bra blogg!

Reply
Mire

Jag är gärna med och tävlar om den här DÖSNYGGA klänningen. ♥

Jag har ingen bra anledning till varför jag vill vinna den.. förutom att den är så jäkla snygg. Det bästa med klänningen är att man kan ha på sig den antingen på stranden, när men är ute med vännerna, när man är ute och grillar etc.

Länk till klänningen:

http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787739

Kram! ♥

Reply
Linnea Lindblad

Emma gör de finaste kläderna men jag får inte beställa kläder från internet för är 17 och mina föräldrar låter mig inte göra det.

Jag har lagt ner så himla mycket tid på träningen det senaste året och du har varit min motivation så därför skulle jag vilja vinna;

“Handmade crochet bikini PINK”

Håller tummarna nu!

Reply
Shushu

“http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787454
Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE”

I am a poor student and I have wanted this dress for a long time but i cant ever afford to buy it. It would be best birthday present ever if i win it! :)

Reply
Emelie Svedberg

Handmade chrochet fringe dress BEIGE
Emma O Clothing är bland det finaste märket som finns tycker jag. Det är inget “vanligt” märke det är väldigt unikt eftersom det inte liknar något annat. Jag skulle bli överlycklig om jag vann den här klänningen. Det skulle betyda grymt mycket! Att kunna gå med den nu i slutet på sommaren skulle vara pricken över i:t.

Reply
Petra

Eftersom jag blev utan sommarjobb denna sommar har jag inte haft råd att köpa ett ända sommarplagg! Dessutom är EmmaO’s kläder så otroligt snygga! Skulle sitta perfekt på mig till min 10 års klassträff om några veckor!

Om jag vinner vill jag ha: Handmade crochet fringe dress WHITE, storlek S

Reply
Elina from Finland

I would be over the moon if I won “Handmade crochet bikini PINK”, top and bottom size XS! <3

I would like to support the idea of helping the families in Zimbabwe, and I think Emma really knows how to flatter a woman's body with her designs. As a student I have to be careful with my budget, but as a young woman I think I deserve to be able to enjoy my life as much as I can, and it would mean a lot to have this pink bikini on me making the sunny days even more lighter.
It would be nice to be as beautiful as you and Emma are.

Lots of kisses and hugs ("paljon suukkoja ja haleja" in Finnish)!

Reply
Karolina

Hi Kenza!
I really need white-summer dress and this piece is absolutely amazing! I had a birthday in Sunday, so you can give me a present, haha:D
Kisses from Czech Republic:)
Thank you and good luck to everyone!

Reply
Emma

Jag har fortfarande inte hittat den perfekta bikinin iår… Tills nu, “handmade crochet bikini GREEN” är verkligen helt perfekt och hade gjort de sista dagarna på stranden denna sommaren lite extra underbara!

Reply
Los Angeles

Handmade crochet loose sleeve dress WHITE

Motivering: Jag flyttar i slutet av augusti till soliga California och det vore en stor möjlighet för EmmaO att visa upp sig ytterligare i det stora landet i väst!

Reply
Åsa

Jag skulle jättegärna vilja ha den klänningen som du har på dig, Handmade crochet mini dress WHITE, har spanat in den länge men inte kunnat köpa den.

Reply
Anna-Lina

Hej :)

Handmade crochet loose sleeve dress WHITE det är den klänningen jag skulle vilja vinna. Den är så otroligt Feminin och vacker och perfekt att ha nu på sommaren då det är sånt otroligt fint väder.

Reply
Emma S

Handmade crochet loose sleeve dress WHITE

Motivering: Jag flyttar i slutet av augusti till soliga Los Angeles och det vore en stor möjlighet för EmmaO att visa upp sig ytterligare i det stora landet i väst!

Reply
Hanna

Jag skulle vilja ha “Handmade crochet over-size dress WHITE” i S.
För att det är en sån otroligt vacker klänning som skulle komma till så mycket användning dessa sena härliga sommarkvällar vi har här i Sverige nu.

Reply
Anna Lindgren

Handmade crochet mini dress BEIGE

Älskar den här klänningen! Verkligen somrig och så romantisk och fin precis som den är. Skulle passa perfekt till ett par brunbrända sommarben, en neutral makeup och utsläppt hår sprayat med saltvattenspray eller en slarvig lång fläta och några guldiga smycken. Sommaren är inte över än och varför inte ta vara på tiden och njuta av det som är kvar av den i något vackert?

Reply
Emma S

Handmade crochet loose sleeve dress WHITE

Motivering: jag flyttar i slutet av augusti till soliga Los Angeles, och det vore en stor möjlighet för EmmaO att visa upp sig ytterligare i det stora landet i väst! För att inte tala om hur fantastisk den klänningen skulle se ut i kontrast till solnedgången på Venice Beach.

Reply
Sofie Ekstrand

Jag skulle vilja vinna “Handmade crochet strapless dress BEIGE” till min fru (vi gifte oss förra lördagen – känns bra att kunna göra det i Sverige i och med det som pågår i Ryssland mot homosexuella just nu, jag önskar att dem får samma rättigheter som HBTQ-personer i Sverige snarast) i en försenad bröllopspresent. Hon skulle bli överlycklig och hon skulle se fantastisk ut i den på stranden i Mallorca (dit bröllopsresan går).

Reply
Nassim Shirin

Jag skulle vilja vinna Handmade crochet knee length dress WHITE, skulle då använda på min brors bröllop som är nästa månad tillsammans med några fina guldringar och några söta ballerina skor och då känna mig som stoltast och finast på samma gång.
kram!

Reply
Angelica

Hej vackraste Kenza! Jag skulle bli så himla glad om jag skulle vinna den otroligt fina klänningen – Handmade crochet long sleeve dress BEIGE – i storleken S.
Den skulle passa så otroligt bra för mig just nu att vinna en klänning och denna skulle verkligen vara det finaste plagg jag någonsin ägt.

Reply
Karima Holthusen

Hej Kenza och Emma! Jag föll för hand made crocket poncho Begie! Såå underbar! EmmaO Har så underbart fina kläder jag har tänkt att handla där. För jag älskar verkligen kläningarna du, Kenza, har på dig därifrån ibland!! Men nu fall jag skulle vinna så kommer jag ju kunna se lite hur pass formen är, och i så fall kunna shoppa mera! :)
Kram

Reply
Sara

Hi
I would like to win competition for my bestfriend, she has soon birthday and a Emmao dress will be the perfect gift for her. Love.

Reply
Neira

Hey Kenza,
I would like to have the exact same dresa you are wearing, size Xs, because I live in Bosnia and dont have the chance to buy it myself and I am pregnant right now and big as a hippo so this dress will be my motivation to loose weight, be healthy and be a beautiful mamma for my son!
Best!!! Thank you!

Reply
Selma

Handmade crotchet mini dress i HVIT
Perfekte kjolen til enhver anledning, og skal bli brukt myyye fremover!!

Reply
Emma

Hej! Från och med nu så ÄLSKAR jag EmmaO! så fina klänningar så jag tror jag smäller av! Skulle vara en ära att få vinna min favorit Handmade crochet loose sleeve dress Beige
Kram :)

Reply
Josefine

Handmade crochet loose sleeve dress WHITE.

För att det är nog den vackrast klänning jag någonsin sett i hela mitt liv!

Reply
Micaela

hej. Jag skulle vilja vinna Handmade crochet over size dress BEIGE.

Varför? För att meningen “you can’t define love” är så sann. Jag har ett komplicerat förhållande med en kille, som jag vet att jag älskar och att han älskar mig tillbaka, men vårt förhållande går inte att definiera. Istället för att panikera över det så låter vi det vara och är bara lyckliga över att vi vet att den andra alltid finns där. Denhär klänningen skulle alltid påminna mig om att ta det lugnt och njuta av just det man har, just nu. Puss <3

Reply
wilma

Hej Kenza! jag skulle vilja ha Handmade crochet over-size dress WHITE

Därför att jag skulle vilja vinna denna klänning är för att den är så otroligt underbart fin. Det skulle vara en stor dröm att få bära den. Det skulle vara fantastiskt i fall du skulle vilja hjälpa mig att förgylla den drömmen. Du skulle göra min dröm sann!

Reply
Julia

Skulle gärna vilja vinna Handmade crochet wedding dress WHITE för den är så underbart vacker och fint gjord. En annorlunda långklänning som verkligen känns speciell, en klänning man skulle burit upp med stolthet. Kram

Reply
bea

Handmade crochet mini dress WHITE
Motivering: ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DEN!! Kollat på den sedan den kom ut för länge sedan men alltid tyckt den vart för dyr för mig.

Reply
Sofia H

Hej! Skulle så himla gärna vilja vinna den superduper fina ‘handmade crochet fringe dress beige’! Jag skulle själv aldrig ha råd med den, och har aldrig vunnit något sånt här förut, så skulle bli SÅ HIMLA LYCKLIG om jag vann!!:) men jag förstår att chansen är minimal att just jag vinner, måste va jätte svårt o välja bland så många bra kommentarer…! Men OM jag nu skulle få turen o vinna så vill jag bara säga tacktacktacktacktacktack så mycket Kenza! Men lovar o fortsätta läsa din blogg hur det än går med tävlingen…heheheheh!;P Pussokramskumbanan:)

Reply
Gabriella

Hej! Jag skulle supergärna vilja vinna: Handmade crochet over-size dress WHITE. Varför? För jag ska på mitt livs första kräftskiva snart (galet eller hur? Jag är för tusan tjugoett) och skulle vilja vara lite extra fin.

Helt enkelt vore det kanon att få vinna, som en hyllning till att detta varit den bästa sommaren i mitt liv hittills, och att den inte är över än! <3

Reply
Maija

Hoppas det är inte för sent att vara med i tävlingen. Jag skulle jätte gärna ha “oversized crochet dress beige”. Den är en perfekt sommarklänning. Den skulle vara skön att ha på stranden och varför inte på en sommarfest också. Jag har faktiskt kollat igenom alla emmaoclothings kläder flera gånger och planerat att beställa något plagg hem, men har haft lite ont om pengar. Så det vore jätte roligt att vinna en klänning! Jag vinner aldrig något (fast det säger väl alla :D)!

Kram från finland

Reply
jessica

Handmade crochet over-size dress beige är en klänning som jag skulle vilja vinna! Ser mig själv i denna klänning på stranden i sunny beach vecka 33 som jag ska dit!!

Reply
Jenny w

Hejj!:) Jag tävlar om crohet bikini orange, jag skulle bli överlycklig om jag vann eftersom att vi ska utomlands och jag äger bara en bikini! Ha en bra dag Kenza!

Reply
Helay

I should win this Dress because im seeing it always on your Outfits and it Looks sooo Nice how you style it .Also my Parents dont allow me do Order thins from online so thats why it would be Perfect if i would ein this gorgeous Dress.I think its a Must have in every closet and its Perfect for those Humus Summer Days Where you dont know what to wear haha :)
So i Want this Dress that you’ve got and i would be sooo happy if i would win .Kenzaaa Love you keep blogging and Show everything you bought in Bershka ;)

Reply
Julia B

Hejsan !
Jag hade velat ha den superfina klänningen Handmade crochet over-size dress WHITE.

Min motivering är att jag ska åka på en resa med min kompis och hans närmsta vänner till kos. Skulle vara så snyggt med den klänningen till på solbrända ben (trots att man nästan aldrig blir det) och med ett par höga klackar !
Skulle vara så roligt om jag vann!
Kram

Reply
Cecilia Andersson

Vad har du under klänningen? Har en klänning i spetts som är helt genomskinllig och vill också kunna bära den :)

Reply
Jeanette

Hej!
Jag har länge letat efter den perfekta virkade klänningen, och “Handmade crochet over-size dress BEIGE” (storlek S) är så otroligt fin! Jag skulle känna mig extra fin i denna då jag till vardags bär blå scrubs (hehe) på en sjukhusavdelning där vi behandlar bl.a. olika typer av blodcancer.

Reply
Emma Hornjak

Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna “Handmade crochet over-size dress WHITE”, då min mamma av en slump råkade se klänningen under mitt besök på sidan. Självklart blev hon eld och lågor, men som mamma är inte det något hon skulle ha råd att unna sig. Nu fyller hon 40 år och jag skulle vilja ge klänningen till henne i födelsedagspresent som överraskning. Hon skulle bli så sjukt glad!! Kram

Reply
Eve

..Won’t you set me free ? ( with that beautiful EmmaO dress )
I would really like to have the same dress as you <3
Manga halsningar fran kroatiska :)

Reply
Ajla

åh så kul att du har lite tävlingar på bloggen , Handmade crochet oversize dress white, tycker den är as snygg, har velat ha en sån ett tag skulle vara jätte kul ifall jag vann en =) , har också blivit inspirerad hur du brukar matcha klänningen med så jag har fått lite idèer om hur jag kan matcha den. =)

Reply
Rebecka

Hej kenza! Jag blev helt förälskad i klänningen “handmade crochet over size dress BEIGE. Jag skulle matcha den till mina favoritklackar när min pojkvän och jag firar årsdag i augusti, innan han drar och börjar plugga i Umeå (vi bor egentligen i Uppsala) i 5 år. Jag vill verkligen göra dagen/kvällen till något speciellt innan vi skilljs åt och jag skulle känna mig så fin i den klänningen!

Reply
Kunle

Handmade crochet mini dress WHITE

Going on vacation with my gal to Paris soon. This dress would be a perfect fit for her…you know that ”Paris Chic” outlook ;-)

Reply
Lycke

Handmade crochet loose sleeve dress white i str xs.

Jag skulle vilja vinna denna underbara klänningen til mitt fadderbarn. Hennes högsta önskan har alltid varit en klänning och denna hade blivit perfekt! I september ska jag åka ner till henne för första gången och att se hennes ansikte när jag ge henne klänningen vore fantastiskt! Dessutom fyller hon femton veckan jag är där så att vinna denna klänning våren perfekt på alla sätt och vis!

Håller tummarna :)

Reply
Cornelia

Hej kezo! Jag vill gärna vinna Handmade crochet mini dress BEIGE, bara för att den är så fin och för att du har visat hur man kan bära den utan att råka flasha sig så mycket!

Reply
Paula

Hey!
I’ve seen Emma O dresses in some of the blogs I read. I don’t really read many blogs, this and a few others and I never take part in any competitions because I’m not that into material things. But don’t get me wrong, I love fashion! I just don’t feel like people should have that much stuff.
This morning I woke up, it’s raining and I had nothing to do. Then I opened your blog and saw this post and the dress looks so so so fabulous that I just had to write a comment because the first time I feel like I really would love to have it as well. These kinds of pictures really inspire me and makes me feel like I wanna go and walk in the beautiful nature or some random city wearing a similar dress.
Have a nice day!

Reply
Sara

Åh PRECIS den klänningen jag drömt om! Jag vill ha och behöver klänningen du har på dig på de underbara bilderna. Min kära mamma har velat gett mig den här så länge för hon vet verkligen hur mycket jag vill ha den… Älskar vita, virkade klänningar och har alltid drömt om en men aldrig haft en!

Reply
Jan

Jag ska fria till min flickvän i augusti. Ringen är köpt och resan är bokad. Det enda som fattas är en klänning som gör henne rättvisa! Jag måste hitta den vackraste brudklänningen som någonsin gjorts och dessutom måste den passa på ett bröllop på stranden. Handmade crochet wedding dress WHITE är perfekt!

Reply
Antonia

Hej Kenza, farmor har önskat att ingen klär sig i svart på hennes begravning om två veckor. Jag tänkte att jag kunde klä mig som en ängel för henne i ”Handmade crochet wedding dress WHITE”.

Puss och kram

Reply
Clara

Den klänning jag sett ut är den fina romantiska “Handmade crochet over-size dress BEIGE” den skulle vara så himla fin med ett bar bruna boots och kanske en spell väska och ett lockigt hår. Den ultimata sommarlooken tycker jag :)

Reply
Goldencherry

I love this dress from EmmaO. I’m looking for the perfect beachdress for my vacation in Portugal! And this dress is the perfect one! I love it.

Reply
marina

Handmade crochet mini dress white!

För att jag saknar klänningar i min garderob och letar som en galning efter fina, billiga klänningar men hittar inga och att vinna denna skulle ju vara perfekt! Den är ju bara för snygg!

Reply
Frida

[email protected]
Handmade crochet over-size dress WHITE.
Jag skulle vilja vinna för att då skulle jag kunna dansa det sista sommarkvällarna/nätterna innan skolan börjar med en vacker skapelse på mig! Ett perfekt sätt att fira slutet av sommarlovet på enligt mig!

Reply
Matilda Danielsson

Allt är så fint på denna hemsida, men min favorit är “Handmade crochet over-size dress BEIGE”. Den är i oversize och det blir då en lite mer avslappnad känsla om man t.ex ska ha den på väg till stranden, har en förkärlek till oversizeklänningar!

Reply
Eve

Won’t you set me free ? ( with this beuatifull EmmaO dress )
I would really like to have the same dress as you <3
Manga halsningar fran kroatiska :))
P.S. Your picture and the outfit is lovely as usual

Med karlek Eve

Reply
Rebecka

Hej! Vilken underbar tävling – skulle jag vinna skulle jag vilja ha Handmade Chrochet Oversize Dress White. Har nyligen tagit studenten och planerar att ha en extra lång sommar då jag ska resa runt i Asien, och hur fantastisk vore inte den att ha på sig på stranden? För mig är den klänningen verkligen sommar och frihet!

Reply
daniela

Jag skulle vilja vinna “handmade crochet fringe vest white”! Har letat efter ett vitt virkat plagg i evigheter men inte hittat något perfekt, men detta var verkligen det finaste jag sett hittills! Är också påväg till Turkiet om två veckor och ser redan framför mej hur fint det skulle vara att ha på stranden :)

Reply
Lina

Handmade crochet fringe dress WHITE är helt klart min favvo! En slapp inbakad fläta, brun fransväska och barfota på stranden. Åh vad fantastiskt!!!

Reply
Emma

Hej

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en Handmade crocket over-size dress WHITE, som student har man inte råd med så fina kläder och den här klänning är ju bara fööör snygg!!

Reply
Viktoria!

Handmade croshet over-size dress BEIGE

Min 14-åriga plånbok har aldrig, och kommer nog inte i den närmsta framtid att ha råd med dessa vackra kläder. Skulle därför bli så löjligt glad om jag vann det här.

Stor kram!

Reply
Ida

Jag skulle gärna vilja ha en Handmade crochet mini dress WHITE.
Det är en jätte vacker klänning, men tyvärr så kan jag inte köpa vilka klänningar som helst och hur som helst, eftersom jag inte kan slösa pengar bara sådär. Det skulle vara den perfekta klänningen för mig, eftersom jag skall åka till Turkiet snart och där finns det massor av anledningar att använda en EmmaO klänning

Reply
hanna

Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE
för den passar perfect till slutet av sommaren har kollat in EmmaO oltrioligt finna

love hanna

Reply
Jaqline

Hade jag fått vinna hade jag valt Handmade crochet mini dress BEIGE!
För jag hade känt mig så fin i en sån vacker klänning nu när jag och min pojkvän strax ska till kroatien tillsammans för första gången! Tänker lite, saltvatten solblekt hår – solbränd hud, en mysig resturang vid hamnen med min kärlek.

Reply
Evin

Hej Kenza! Jag vill verkligen verkligen, verkligen vinna tävlingen! Jag ÄLSKAR EmmaClothing kollektionen, men har inte kunnat haft på mig en klänning eftersom jag gått upp i vikt. Men nu har jag gått ner och vill ha klänningen som symboliserar min viktnedgång och att om man vill så kan man!
Handmade crochet wedding dress WHITE i storlek M vill jag ha den! :)

Reply
Maria

Hi Kenza! I would love the “Handmade crochet knee length dress WHITE”. I have been lusting over it since last summer but there is no way I could afford it with my university students budget.. Tons of love from Finland!

Reply
Klara

Om jag skulle vinna skulle jag välja, mini dress white! Det är den perfekt sommarklänningen som passar så väl till fest med smycken och klackar eller på stranden med en härlig sommarhatt! Jag ska resa till Australien om någon månadoch detta skulle vara en allt-ialloklänning som skulle ha en given plats i resväskan! Kram

Reply
Lina E

En drömmande student som jag har inte råd med så fina kläder som Emma O’s, men att drömma är gratis… Om jag vann skulle jag vilja ha Handmade crochet loose sleeve dress WHITE för i de skulle jag känna mig som en strandprinsessa!

Reply
LANI-KAE mode/skönhet

“Handmade crochet strapless dress WHITE” <—

Klänningen är nå helt sjukt fin, fasta för den direkt, Skulle gärna ha den på mig i augusti då jag och min pojkvän firar 2 år tillsammans.. Skulle va helt underbart :) KRAM!

llanikae.blogg.se

Reply
taia

Jag skulle vilja vinna Handmade crochet wedding dress WHITE. Jag och min man ska gifta oss och eftersom vi även planerar att åka bort efter bröllopet skulle denna klänningen göra oss en fin strandbild :) HÅLLER tummarna att vinna! :)

Reply
Emma G

Efter att du posted detta had jag varit inne på EmmaOs hemsida och blogg och efter att ha sett bilderna blev jag helt galen i Handmade crochet wedding dress WHITE. Tänk sista sommarkvällarna med vänner och picknick. Och den på såklart. Det skulle jag vilja ha.

Reply
mamma Linnéa

Hej!! Handmade crochet bikini PINK står högst upp på min önskelista! Skulle verkligen verkligen bli såå glad om jag vann den :D Och varför jag är en värdig vinnare? Jo för att jag skulle bli så tacksam & glad, men även för att jag nu gått ner min gravidkilon (fött 2 barn) och äntligen kommit i form igen, så nu behöver jag ju ha en snisig bikini att visa upp mig i för min (blivande) man på vår bröllopsresa<3

Kram på dig!

Reply
Klara

Hej!

Hur fin är inte “Handmade crochet wedding dress white”?! Den skulle vara det perfekta valet när jag ska ta emot min australiensiska pojkvän på flygplatsen efter att vi inte har setts på flera månader. Romantiskt, somrigt och lite sexigt!

Reply
Emma E

Hej! :)
Jag skulle jättgärna vilja ha en klänning från EmmaO! Jag älskar söta klänningar som man kan matcha med tuffare accessoarer. T.ex. med ett par svarta boots eller ed ett nitskärp i midjan. Jag älskar stilen där man blandar söt & coolt! om jag nu hade turen att vinna så skulle jag vilja ha: Handmade crochet over-size dress WHITE.
Många kramar Emma! :)

Reply
Katri

Oh EmmaO’s dresses are so unique and gorgeous, and you wearing them= perfection!
I would love to have such a dress myself, if I got to choose I would have the Handmade crochet over-size dress in white. I have been looking for the perfect summer dress whole summer, I think this is it! I’m travelling to Japan late August and would love to have that dress with me. Lots of love!

Reply
Amanda B

Handmade crochet over-size dress white.
Jag vill vinna denna tävling för att jag vill ha den på mig första dagen på gymnasiet! Ska börja den 19 augusti och är jätte nervös! Denna vackra klänning skulle verkligen ge mig en confident-boost! <3

Reply
Lidia

I would like to have this dress cuz I love white color (it highlights tanned body)and openwork fabric is like a frame for the body. So the body is a piece of art in this dress. The dress is so light and airy, and always reminds me of a carefree time of travel, summer.

Reply
Sara

Åh vad roligt med en tävling! :) skulle bli sjukt glad om jag vann! En sådan vacker klänning som denna ; Handmade Crochet mini dress WHITE( som jag skulle vilja ha om jag vann! :D) är alltid en pärla att få bära! Ska utomlands nästa vecka och den klänningen är verkligen dö snygg till en bränna! Finns mkt i livet som är tufft just nu, och det skulle verkligen glädja mig att få vinna denna klänning!

Tack för tävlingen och jag hoppas på det bästa!

Puss och Kram

Reply
Malin L

Handmade crochet over-size dress WHITE!

Jag skulle jätte gärna vilja ha denna klänning, tycker den är väldigt fin och den är så somrig! Skulle passa perfekt till min konfirmation och andra festliga event! Jag gillar Emmas Facebook sida också!

Reply
Alexandra H

Jag skulle vilja vinna Handmade crochet over-size dress White.
För det första är den hur fin som helst och för det andra BEHÖVER jag den här klänningen på semestern!

Reply
Linda

Hey kenza!
I’m from germany but half arabic! Love ur style and visiting ur blog
It seems that ure really naturally :) i like that.
I would be sooo happy to win the same dress. I need something which makes me happy…haha. too much exams at university at the moment. I need a nice dress to feel good again! :D

Hug
Linda

Reply
Pauliina Alm

Handmade crochet fringe dress WHITE.

I should win because I’ve been working all summer and I still have a few weeks to go. But when my holiday finally starts and I’m gonna go to some warm place this dress would be so perfect to wear there !

Reply
Franziska

I wish me the same dress because I write with a boy over 1 year and when he see me in this dress maybe he sees that I’m beautiful … I like him very much

please help me Kenza that’s so bad for me because I’m so shy :(

Reply
Linda

Handmade crochet loose sleve dress beige föll mig mest i smaken!

Och skulle bara vara otroligt kul att vinna så som alla andra säkert också tycker som har komenterat. Min enkla förklaring!

Kram!

Reply
Ahmed

Handmade crochet over-size dress WHITE
Min FRUGA visade att hon tävlar om en klänning här som hon blev kär i som hon sa. Visste inte att man kan bli kär i kläder :/
Tänkte utöka chanserna genom att vara med så om jag vinner så kommer hon få denna som en överraskning. Det är hon värd!

Reply
Mira

Blir svårt att toppa alla motiveringar eftersom att min motivering är ungefär den samma, haha! Jag älskar virkat, och jag älskar dessa kläder från EmmaO. Vore helt enkelt underbart att få bära det plagget jag fastnade för. Vilket var som de flesta andras val Handmade crochet over-size dress WHITE.

Klänningen är helt enkelt helt PERFEKT! Jag älskar den. Det vore rena drömmen att få bära den. Jag bär storleken S (36). Håller tummarna, kramkram!

Reply
Solin

Jag är med! Gillar på facebook, heter Solin Jamil.

Om jagv vann så skulle jag vilja ha den här skönheten: http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787739

Motivering: Jag har kämpat som en dåre hela vårterminen och det lönade sig då jag gick ut med bra betyg, har även börjat plugga redan nu under sommarlovet, till nästa årskurs. Tycker att jag förtjänar en liten belöning, har varit ute efter en kort tight spetsklänning hur länge som helst och denna är perfekt, dock lite dyr för mig!

Reply
Matilda Persson

Om jag vinner vill jag ha denna: Handmade crochet over-size dress WHITE. Klänningen passar perfekt till et par bruna ben och turkosa smycken! :D Tycker att den är super fin och skulle bli otroligt glad om jag vann! Kram

Reply
Andrea Ahlskog

Sjukt snygga bilder ju!
Jag älskar verkligen “handmade crochet over-size dress WHITE! :)

Reply
Hanna

Galet vilka fina kläder den där tjejen gör, hade jag haft mer pengar skulle jag skicka efter en direkt. Underbara =D

Reply
duke olsson

you so beauty and i cant tell i seen more beauty ever, have nice day. duke

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*