• header

SET ME FREE

Vi tog dessa bilder en kväll på landet! Jag har på mig min fina klänning från EmmaO. Jag och Emma tänkte att vi kör en liten tävling här bland kommentarerna där ni har chansen att vinna ert favoritplagg från EmmaO. VINNAREN ÄR DRAGEN! GRATTIS NADJA!

PS. Gilla gärna EmmaO på Facebook HÄR.

// We took these pics one evening out on the country side! I’m wearing my pretty dress from EmmaO. If you want to have the same dress or maybe some other piece from EmmaO, write a comment to this post. THE WINNER IS NADJA! CONGRATZ!

PS. Feel free to join EmmaO on Facebook HERE.

958 Comments

Linnea

Jag skulle bli överlycklig om jag vann Handmade crochet fringe vest WHITE. Då jag snart skall utomlands med en vän, denna skulle passa perfekt till ett par snygga shorts. Har även äntligen gått ner i vikt så vågar äntligen använda annat än oversize tshirt’s! :D

Reply
Joana

Hi Kenza!

I loove this dress!! I’ve always wanted to have one like this, but i dont have the chance to buy this kind of expensive stuff… i would be the happiest if i win it! Im going to Ibiza soon and i would love to wear it there!!!hehe

pd: this pictures are stunning!!

kisses and hugs from Barcelona! <3

Reply
Jennie

Har knappt haft någon semester och bollar jobb med plugg till en tråkig resttenta.. En Handmade crochet long sleeve dress beige i strl S hade piggat upp en aning. :)
Kram!

Reply
Alexsandra

Om du väljer mig så skulle jag valt denna vackra skapelse:
http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787564
Det är svårt att komma på en bra motivering då det största andledningen hos de flesta är att det är så dyrt. Men min motivering är att den skulle få mig att känna mig vacker. Vilket kläder borde få en att känna sig men inte alltid gör..

p.s. TACK för en underbar blogg!!

xx

Reply
Filippa öjefors

Hej Kenza det här en klänningen som jag skulle vilja vinna: http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787739
(den som du har på dig, btw JÄTTE FINA bilder)
har letat i 2år för en snygg virkad klänning och nu har jag hittat den! klänningen är som en dröm, och jag hoppas verkligen att min dröm går i uppfyllelse! vet redan hur jag skulle matcha den! ååh blir så glad av tanken att kanske få bära den!! <3
mvh
//filippa

Reply
sisi

Hey! I really like the dress you are wearing and I would like to have similar one! I’m really tight on money because I’m moving in with my boyfriend and all the money goes for rent and furniture… Anyway, it would be nice to have something sweet to wear on these hot summer nights, i would pair that dress with a pair of white converse…:)

Reply
Emmy

Jag skulle vilja vinna den klänningen som du bär för att den är så vacker & för att jag ska utomlands snart & därför inte har råd att köpa den.. Den skulle jag vilja ha med mig till Turkiet. Puss & kram

Reply
Emma S

Jag skulle vilja ha: handmade crochet mini dress beige :)

Motevering: det är en av mina drömklänningar & för att jag har kollat på den förr men tycker att den är för dyr för att köpa och för att jag måste sparar pengar, skulle betyda jätte mycket om jag vann :)

Reply
CAROLINA CARLSSON

Åååh, jag skulle vara Gudaglad om jag vann “Handmade crochet fringe dress white” i storlek M. Nedan är min motivering :)

Jag pluggar till syrra och är för jäkla pank,
Knappast ett jobb som ger pengar på min bank.
Jag hjälper andra med deras kriser,
men för detta vinner man inga direkta priser.
Jag gör det för att jag vill personer i nöd,
Det ger mig glädje och extra glöd.
Men till snygga kläder har jag inte råd,
Så snälla Kenza: GE MIG NÅD.
Jag vill vara snygg och slippa mina gamla kläder,
För en singel som jag vill vara snygg i alla väder.
Så, nu håller jag tummar och tår,
Om jag vinner så ska jag se till att bota er när ni dåligt mår.

Hahaaa, sämsta rimmet. Men jag bjuder på det för jag är desperat ;)

Reply
Karin

Hej Kenza, skulle gärna vilja vinna “handmade crochet mini dress beige”,
Den skulle passa perfekt att ha med till Grekland, jätte vacker klänning
som är tunn och sval. Jätte fin att ha sena kvällar när man går vid stranden.
Tack för möjligheten och en bra blogg!
Mvh Karin

Reply
marie

åh!! Jag skulle så gärna vilja ha handmade crochet mini dress WHITE helt enkelt för att den är så förbannat himla underbar!! Jag kommer ihåg att jag kollade på emmas kläder förra sommaren och suktade och när jag läste detta och klickade på länken så tänkte jag bara att “Men vänta lite.. är det verkligen?.. JAA!” så helt enkelt därför borde jag vinna. Tro mig, jag skulle bära den med stolthet hehe.

Reply
Emma S

Jag skulle vilja ha: handmade crochet mini dress beige :)

Motevering: det är en av mina drömklänningar! Den är för dyr för mig att köpa men skulle bli jätte glad om jag vann, skulle ha den på mig heela sommaren :)

Reply
Marja T

that dress look just so amazing,you are so beautiful!
i want that dress, i just want!
kisses from Finland

Reply
ZANDRA

Hej! Jag skulle vilja vinna: Handmade crochet fringe dress BEIGE!

En liten motivering, jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Som de allra flesta här vill jag ju såklart vinna, att få bära en riktigt snygg strandklänning skulle vara så underbart! Jag tar chansen till denna tävlingen då jag själv inte har råd till att köpa en utav dessa klänningar! Hoppas verkligen jag vinner, om inte.. Tar jag nya tag, och håller tummarna att jag vinner på nästa tävling!

P.S. Du är en stor inspiration för MÅNGA, och då menar jag MÅNGA! Du är en fantastiskt person med det perfekta utseendet. Du är en stor förebild för mig och min blogg, hoppas verkligen du tar åt dit alla de fina ord vi skriver, du betyder GULD för oss! PUSS

Reply
Sara

Hej!
Skulle verkligen vilja ha Handmade crochet strapless klänningen eftersom den är otroligt vacker. Varför borde jag få vinna denna tävling? Det vet jag faktiskt inte, korten på bordet nu så behöver jag inte denna klänning men hade jag vunnit den skulle jag varit superglad och till och med haft på mig den på flera kvällsutgångar/strandkvällar. Hoppas verkligen att jag vinner den virkade klänningen! Tack så mycket för att du är en sån inspiration Kenza, tack för mig. Puss!

Reply
Daniella

Handmade crochet over-size dress WHITE – smälter ordentligt för denna.
Efter en komplicerad graviditet och 25 kilo plus på vågen och en dubbelhaka på det mådde jag hur dåligt som helst och det gjorde det inte lättare när alla påpekade det. Idag var det ett år sen min dotter föddes och jag har gått ner lite men jag har bestämt att älska den nya jag. Denna klänning skulle vara en grymt bra start på min nya kropp. Nu är det banne mig min tur att lysa :) kram på er!

Reply
mathilda

hej kenza! jag ska snart iväg på fotbollscup och där är det inte bara fotboll som gäller utan även vill man vara snygg på kvällen inför alla snygga fotbolls boys! denna klänningen skulle sitta perfekt till en sommar kväll då.! kram på dej

jag skulle vilja ha den modelen som du har på dej i det här inlägget

Reply
Sara

Jag skulle vilja vinna crochet long sleeve dress WHITE. Jag tycker att Emmas kläder är helt ljuvliga. Jag ska åka iväg på semester i december och då hade jag känt mig så fin att få bära ett av hennes plagg . Då jag har lovat min man att inte handla några kläder på ett halvår skulle jag bli otroligt glad om jag vann . Plus att jag aldrig har vunnit någon tävling och skulle kännas roligt om man gjorde det :)

Reply
Liie

Jag skulle gärna vilja vinna “Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE” http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787454 i storlek 36. Har under det senaste halvåret försökt ändra stil från att i princip alltid gått i helsvart till att ha på mig mer jordnära färger. Väldigt sakta fylls garderoben på med plagg i vitt, brunt, beige och mörkgrönt, det tar en himla tid alltså att byta ut en hel garderob när man inte har så mycket pengar. Har gillat på fb!

Reply
Therese

Hej Kenza!
Om jag vann skulle jag vilja få hem Handmade Crochet over-size dress White då jag sedan mitt andra år på gymnasiet varit riktigt fascinerad över EmmaO och även gjort ett skolarbete om hennes kläder – denna klänning var det mest framstående plagget i mitt arbete och även den jag själv skulle vilja bära upp på många olika sätt och vis.

kram!

Reply
Joana

Hi Kenza!

I loove this dress!! I’ve always wanted to have one like this, but i dont have the chance to buy this kind of expensive stuff… i would be the happiest if i win it!(im size 36) Im going to Ibiza soon and i would love to wear it there!!!hehe

pd: this pictures are stunning!!

kisses and hugs from Barcelona! <3

Reply
Becca

Same dress in XS beige!! Love your blog Kenza! I’ve always wanted to buy an Emmao dress for a while now because I want to donate to Zimababwe. I come from a poor family and am struggling to pay for my college education as I also have siblings in college. I want to wear this to my graduation to feel proud about where the dress comes from, and to look forward in my career to make my family proud!

XOXO,
Becca

Reply
Emma

Jag såg bilder när du spelade minigolf i denna klänning,
sedan dess har jag letat efter den med spänning.
Jag vill helt klart vinna over-size klänningen i vit,
för att hantverket verkligen är en favorit.
Känningen är helt perfekt,
till fest, vardags, på stranden och som rymddräkt

Reply
Emilia Sundin

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna: Handmade crochet bikini PINK för att fira att jag äntligen lärt mig simma igen efter mina axeloperationer.

Reply
Diana

Jag skulle vilja vinna Handmade crochet long sleev dress, varför jag skulle vilja vinna är för att jag tycker dessa kläder är otroligt fina och perfekta till sommaren, man kan använda kläderna på stranden men också till en utekväll så den är perfekt till allt :)

Reply
Josefin

Hej fina Kenza!!

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den här tävlingen. Har alltid dregglat lite när jag sett Emmaoclothings kläder på olika bloggare. Tänk vilken dröm – om man själv ägde en sådan?! :) Jag har just gått ner 9,4 kg (kanske inte låter mycket, men för mig är det 9,4 kg av ren blod, svett och tårar som försvunnit). Och kampen är inte slut än, jag har i åtanke att gå ner ännu mer i vikt och tänk då om jag skulle få strutta runt i en “Handmade crochet long sleeve dress BEIGE” och visa min lite tightare figur i en sådan klänning. Eftersom jag är storlek XL nu vill jag ha den i storlek L, så jag har något att arbeta för! Stor kram till dig Kenza!!

Reply
Ebba

tjenare kenza!! jag är en tjej från luleå på 15 bast jag har aldrig sett någon med liknande kläder i hela norrland klänningarna var det finaste jag någon sin sett och hade varit så himla roligt att springa runt med en sådan klänning. Jag vet absolut hur jag hade kunnat fixa ihop en outfit med klänningen på vintern.. haha

jag vill vinna handmade crochet mini dress white

puss och kram

Reply
CAJSA

Är jättegärna med & tävlar, jag skulle vilja vinna den beiga Handmade crochet loose sleeve dress.

VARFÖR?!

I guess, det inte finns någon större andledning än alla dessa kommentarer ovan och de som kommer komma under att just jag ska få äran att bära en av emma o’s fina skapelser.
Men satan alltså hur glad jag skulle bli att få bära denna med stolthet.
Skulle väl känna mig som en vs ängel i en emma o klänning & jo det är ett bra betyg det!!

KRAM

Reply
Dawan Kornsingh Schneider

Ohhhhh ! Handmade crochet over-size dress beige size XS-S skulle passa bra för min road trip resa i Australia ! Jag kan tänka mig att bo i den klänningen med bara bad kläder under under hela min resa (3 mànader). Lätt att tvätta för hand ocksà eftersom vi inte har tillgàng till tvätt maskin under resan. Please please Kenzas med hjälp av den kläningen, gör mig till den sötaste raodtrip girl i Australien !

Bisous fràn Schweiz

Reply
Alicja

Hi Kenza, I’m your biggest polish fan:) Every day I looking for news form You, trying inspire from Your style. And if I win this dress, it will be the best thing I could ever had, because it is a gift from You and awesome souvenir. From my biggest blog idol:)

Reply
Johanna

Hej fina Kenza!
Om jag hade vunnit, skulle jag vilja vinna Handmade crochet loose sleeve dress WHITE. Den är så troligt fin! Har tyvärr inga pengar själv till att köpa en. Har en ensam stående mamma, som är sjuk pansionär och vi är fyra syskon. Pengarna räcker inte till. Jag är ensam tjej och min mamma vill kunna ge mig saker, att jag ska kunna shoppa. Men jag förstår ju att det inte går. Vet att hon också skulle bli glad om jag vann den här klänningen :). Skulle vara en dröm att få äga och bära den, så vacker! Kram

Reply
Nathalie Jabrell

Alla pengar jag tjänat de senaste månaderna har gått till att spara inför två underbara semesterveckor i Grekland. Nu när det är knappt en vecka kvar till avresa börjar klädpaniken ta vid och jag hade gärna haft en fin klänning från Emma O att packa ner i resväskan!

Min absoluta favorit är “Handmade crochet mini dress” i den perfekta beige nyansen!

Reply
Susanne

Hej kenza! Om jag vann skulle jag vilja ha Handmade crochet mini dress WHITE.
Jag skulle vilja vinna för att sedan ge den till min dotter. Detta är föra att jag brukar se henne läsa din blogg och hon pratar om hur fina kläder du alltid har. Vi är på semester just nu och hennes mobil internet har tagit slut. Så hon lånade min mobil lite innan och lämnade kvar din blogg på safari. När jag nu skulle kolla lite så såg jag denna tävling. Skulle vara hur kul som helst att vinna denna till henne.

Med vänlig hälsning, Susanne

Reply
Madde

Wow! vilka fina klänningar! jag skulle älska att vinna “Handmade crochet over-size dress WHITE”

Jag skulle verkligen behöva ta på mig en fin handgjord klänning efter alla renoveringar i sommar med arbetskläder!

Puss och tack för en inspirerande blogg!

Reply
Amina

Handmade crochet fringe vest WHITE. Jag har sökt efter en sån här cool vest länge, o då jag klickade in på din blogg o såg denna tävling så ger jag de ett försöka:)
Den ä skitfin, o den skulle gå o matcha till ett par jeansshorts som har högmidja eller så. Perfekt att använda nu i slutet av sommaren o nästa vår o sommar!:)

Reply
Annie

Om jag vore den lyckliga vinnaren så skulle jag vela ha “handmade crochet pocho beige”.
Jag har väldigt dåligt självförtroende, men med denna ponchon så skulle jag faktiskt känna mig självsäker och snygg i!

Kramisar

Reply
Terese

Hei kenza (:
Klærne ifra Emma er helt fantastisk nydelige. Selv følger jeg henne på instagram og får masse inspirasjon. Jeg elsker ting som ikke mange andre har, og liker blonder utrolig godt. Får en utrolig herlig sommerfølelse av det. Klærne ifra Emma gir meg en skikkelig sommerfølelse og får meg til å dra fram alle blondene jeg har ligende i skapet.
Selv kunne jeg ønsket meg / Handmade crochet over-size dress white :)

Reply
Geraldyne

Beautiful pics! I love crochet! I love Emmaoclothing! This is a beautiful dress that I’d love to win! Crochet dresses are very unique and sexy and this one is spectacular. I love it!

Reply
Nathalie

handmade crochet mini dress WHITE, altsså jag verkligen älskar alla emmaos kläder ( hade väldigt svårt att välja) men jag tycker de är lite i dyraste laget (eftersom jag sparar pengar fr att flytta till spanien) förutom det kan man ju lätt sagt att ag verkligen gillar spets, haha har typ en massa spetskläder men har aldrig egentligen hittat någon spetsklänning jag skulle vara galen om förutom just denna. Skulle verkligen älska att gå omkring med den på sommaren och isåfall bara kunna känna mig finast.

Reply
Ninon

Hello Kenza!

These photos are very beautiful. So as your dress!
Why should I win this contest? Because I’m going to Guadeloupe on friday and it could be great to wear this there! And also because I represent a little your french readers by reading your posts everyday :)

Kisses!

Reply
juliana maciel

Hi kenza!!!! I’m from Brazil. OMG You are very beautiful! I would like to know the model of your camera….

Reply
Gunilla Bolsöy

Hej Kenza!

Om jag skulle ha äran att få ett klädesplagg av Emma O skulle jag valt klänningen som heter Handmade crochet knee length dress WHIITE i size S (36).

Jag älskar kläder i vitt och har sedan jag gick in på Emma O´s sida älskat hennes kläder! Att dom är handgjorda höjer suget till en klänning av just henne. Varför just jag ska vinna är för att jag inte har en budget till att köpa en egen sådan. Är en av åtta syskon och har även en tvilling syster och därför har inte mina föräldrar råd att köpa en sådan till mig. Jag är oxå så avundsjuk på min tvillingsyster som har allt och alla de fina klädesplaggen, om jag skulle få denna klänning skulle det betyda något enorm!

Puss och tack:)

Reply
Mara Sophie

Weil ich deinen Blog so sehr liebe. Ich schaue jeden Tag ob es etwas Neues gibt.
Ich aus Deutschland komme und finde, dass Schweden der Mode voraus ist. Diese Kleider schon Kunst sind und jeder Frau super stehen!
Danke fürs zuhören bzw lesen :) All the best!

Reply
Saga

Handmade crochet mini dress WHITE skulle jag verkligen vilja vinna då jag inte har pengar till att köpa en av världens vackraste klänningar! Jag skulle bli världens lyckligaste person om jag fick den klänningen!! Emma är en av världens duktigaste och jag skulle bli jätte lycklig av att få ett plag som hon har gjort!
Kram Saga

Reply
Nathalie

Skulle jag ha sådan tur att jag skulle vinna, skulle jag så gärna vilja ha “Handmade crochet mini dress BEIGE”, så otroligt fin klänning. Skulle passa perfekt när jag ska fara och resa med min bästa vän! :)

Reply
Malin

Hej Kenza och EmmaO! Tack snälla för att ni kör den här utlottningen!!
Om jag fick chansen att vinna skulle jag vilja ha “Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE”. Jag tycker den är superläcker och så himla snygg. Jag skulle se till att använda den flitigt varje dag på stranden, inomhus, överallt! EmmaOs fina handgjorda grejer är värt att dö för!!

Reply
Patricia

Hej Kenza!
Jag skulle bli superduperglad om jag vann klänningen “Handmade crochet loose sleeve dress WHITE”, tycker den är grymt snygg!

Till vintern är en resa till Thailand inbokad och vad skulle inte passa bättre än att få kunna gå i denna underbara klänning då!?

Reply
Ellen

För att i augusti vill jag känna mig som Pocahontas med en fjäder bakom örat och “Handmade crochet over-size dress BEIGE (str M)” när jag trampar ner till bryggan eller springer på festival.

Reply
Emma Lidman

Jag skulle vilja vinna “Over-size dress beige”! Jag vill fina det plagget för att det först och främst är en oerhört fin klänning! Klänningen kan bäras på så många olika sätt och vid så många olika tillfällen! Den passar bra vid allt ifrån stranden till finare tillställningar – därför skulle den vara ett perfekt plagg i min garderob!

Reply
Laura

I would love the win a dress from EmmaO! Me and my boyfriend just broke up :( and the only thing that will make me smile right now is a new fine dress…
<3

Reply
Vera

Handmade crochet mini dress (beige)
http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787733

Jag har letat hur länge som helst efter en stickad klänning och hittade den här som var så fruktansvärt fin!! Min syster har en men jag får aldrig låna den, så det skulle passa perfekt om jag fick en egen!!
Älskar att den är fin till både fest och vardags.

Jag tycker också att det är så bra att för varje sak man köper så går en del av pengarna till familjer i Zimbabwe!

Det skulle vara så kul att vinna också för jag har verkligen aldrig i hela mitt liv vunnit något, haha!!

Reply
Sara

Jag skulle jättegärna vilja vinna Handmade crochet fringe vest white för den är så enkel men ändå vacker! Den går att kombinera till mycket och blir då inte ett sånt plagg som ligger oanvänt längst in i garderoben! Det är väldigt somrig och skulle passa perfekt ihop med snygga shorts och ett par vita converse! Eftersom det är ganska enkelt skulle det passa väldigt bra nu till skolstarten! Vill hursomhelst väldigt gärna vinna!!!!!:**

Reply
Maja Rosenlind

Hej! :D
Handmade crochet mini dress BEIGE
Jag vill ha denna ursnygga klänning för att den verkar perfekt. Så enkelt var det. Den är bara skitsnygg och har ingenting liknande i min garderob.
Kram Maja

Reply
Jenny

Hej, Kenza!
Jag skulle gärna ha Handmade crochet over-size dress beige i str S min garderob. Därför att den är en klänning jag önskar jag hade, den är söt och underbar att ha en kväll på stranden, eller bara en kväll med vänner. Att den dessutom är hemgjort virkad gör den speciell.

Citatet av klänningen, you can´t define love, det känns sant och gjorde att jag föll för den ännu mer. Klänningen vore perfekt att bära, dock är min budget begränsad så jag blev väldigt glad att åtminstone ha en chans att vinna den. Tack för en fantastisk blogg! Kram

Reply
clara

Hej Kenza! min motivation är att det skulle vara en liten strimma sol i min dimma just nu! Skulle behöva något fint att förgylla mina nu mera gråa dagar som enbart består av oro över att försöka hitta jobb så jag kan behålla min lägenhet…

om jag skulle ha turen tycker jag att “Handmade crochet over-size dress WHITE” (i storlek S(36)) är jätte fin och skulle vara ett perfekt plagg att göra mina andra kläder sällskap i garderoben.

Kram!

Reply
Emma

Hej kenza och Emma !
Jag älskar verkligen alla dina kläder/ bikinis, men om jag skulle välja ut min favorit skulle det vara den somriga, jätte söta klänningen – handmade crochet over – size dress BEIGE/ XS! Det skulle vara som en dröm som skulle gå i uppfyllelse att vinna !
men det skulle vara extra bra eftersom jag inte har råd med den, Massor av somriga kramar från en tjej som älskar att läsa din blogg <3

Reply
Klara

Jag skulle vilja vinna “Handmade crochet loose sleeve dress white” Den hade varit perfekt att ha på stranden om man är som jag och har uselt svenne pigment och bränner sig lätt. Snyggaste solskyddet ever:)

Reply
Maja partapuoli

Hej!
Om ja vinner skulle jag gärna vilja ha handmade crochet bikini PINK. Äntligen har sommaren till Norrland kommit och jag är helt utan bikini för de härliga vädret! Därför skulle bikinin inte sitta helt fel just nu:) dessutom så var sen ju helt underbart fin, varför kan inte jag få synas lite på stranden!

Kram Maja

Reply
Hannah

Skulle gärna vilja vinna Handmade crochet loose sleve dress beige. Jag är helt såld på Emmas fina kreationer, men har inte riktigt råd att beställa någon, skulle vara så himla kul att rocka den klänningen sena sommarkvällar! Kram

Reply
klara

jag skulle vilja vinna Crochet long sleeve dress beige.

Den här klänningen skulle vara perfekt till min födelsedag. Jag skulle göra en riktigt bohemisk outfit. en liten brun väska över axeln med flätat axelband, guldiga armband och en sliten ruggig fiskbensfläta i håret. Eftersom jag även är fotointresserad skulle jag få en fantastisk photoshoot med denna klänningen! kramkram

Reply
Virág

Hey my favourite bloggerina! I am your fan from Hungary, who got addicted to your blog :P Now I’m spending a month in Spain with a stipendium and my plan was to buy a beautiful dress like this one on you but I haven’t found anything :( But this dress… PERFECT!!! I couldn’t find a better word, I need to have it!!!

Reply
Amanda Nyström

“Handmade crochet over-size dress WHITE” i storlek S(36)

Blev förälskad i klänningarna när jag såg de på Montazami tjejerna och dig.

Så roligt när det går att matcha på flera olika sätt! Till ett par boots för lite avslappnad, cowboy look eller lite uppklätt med ett par klackar!

Skulle sitta perfekt till Turkiet resan innan skolan drar igång och sedan att komma brun i den första skoldagen!

Kram
Amanda

Reply
Ida

Handmade crochet over-size dress i beige skulle sitta fint. Har länge letat efter en sådan här typ av klänning men inte riktigt hittat den “rätta” men denna over-size modellen var riktigt snygg ;) Det skulle vara kul att ha på sig klänningen för det är inte direkt varje dag man stöter på en som har en lika dan!
Kram på dig Kenza!

Reply
Ellen

Just den klänningen du har på dig skulle jag dö för. Bara att plånboken klingar tomt, och jag har inte lyckats hitta klänningen någon annan stans..

Haha jag vet inte vad jag ska skriva, bara att jag skulle bli öööverlycklig om jag vann! (!!!)

Reply
Kajsa

Jag skulle vilja vinna denna sjukt j*vla vackra klänningen, skulle förgylla hela sommaren!! ” HANDMADE CROCHET LONG SLEEVE DRESS WHITE ”

Kram på dig!

Reply
Alicia Bizet

http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787747
Gud va jag älskar spets och virkat! Har kollat på den här ett bra tag nu så det kom väldigt passande måste jag säga. Nu när man varit utomlands och fått lite färg skulle det vara fint med en sån klänning i kontrast. Jag vill ha den eftersom man kan använda den till stranden, till en sommardag inne i stan eller kanske till en härlig middag med vännerna! Känner som att jag fått idétorka gällande vad jag ska ha på mig så den här skulle vara perfekt!

Reply
Louise

Kul tävling!! Emma gör så sanslöst fina kläder! Jag hade använt klänningen på min bröllopsresa, jag gifter mig den 22/8 och åker till Mexico på honeymoon! Hade vart underbart att gå omkring på stranden med den klänningen, inte minst för min man to be;)
Mitt favoritplagg som jag gärna strosat omkring med är denna klänning http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787739
Kram!

Reply
veronica

Long sleeve dress BEIGE – DEN skulle sitta perfekt på mig som nu efter flera år av övervikt lyckats gå ner i vikt och uppnått min drömstorlek :) Puss!

Reply
Sara

Så otroligt fina bilder! :) Du är så gudomligt vacker Kenza och är en sån förebild för mig! <3 Tack för att du finns varje dag på din blogg och peppar!
Jag älskar EmmaO kollektionen och drömmer om en Handmade crochet over-size dress White strl. S :) Den klänningen är så fruktansvärt fin och jag har viljat ha den sen jag såg den men har inte råd! Jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv och skulle bli lyckligast på jorden om jag vann!
Puss fina Kenza <3 /Sara

Reply
Wilma

Hej kära Kenza!

Jag skulle vilja vinna handmade crochet mini dress WHITE storlek XS/34 :)

Motivering: Jag har letat efter en virkad klänning jätte länge och nu har jag äntligen hittat en som jag verkligen gillar! Skulle bli jätteglad om jag vann den här klänningen pågrund av att jag tyvärr inte har råd att köpa en för mina egna pengar :(

Ps. Älskar din blogg, du är en stor inspiration!

Kram

Reply
AnnaF

Hej!
Vilka Himla fina och romantiska sommarklänningar, ingen skulle bli lyckligare än jag om jag fick vinna! :) En “Handmade crochet loose sleeve dress WHITE” skulle matcha mina brunbrända ben.

Tack för möjligheten att få vinna!

Kram

Reply
nelly

hej kenza :)

jag skulle gärna vinna “handmade crochet long sleeve dress white”. för att

1) jag tycker den är sjukt fin
2) jag skulle aldrig kunna köpa den med min lön på 7000 kr och min hyra på 4700, haha!
3) jag har aldrig vunnit nåt och jag tycker det är på tiden nu när jag är 20. alla har ju liksom vunnit nåt nån gång, ett halsband, en mascara, en 100 lapp på en trisslott. men näpp. inte jag, än. så.. pick me, choose me. #meredithgrey

kram

Reply
Klara

Heej. Hade velat ha den fina Handmade crochet poncho, alla ser helt fantastiska ut. Görs dem verkligen för hand allihopa? Det är helt otroligt. Creds till Emma. Jag vill ha ponchon för att framhäva min tillfälliga bränna jag äntligen har fått efter den här sommaren hehe och för att jag älskar den typ av kläder och så att jag kan leka indian. Klara

Reply
Emilia

Sommarlönen går till körkort och det hade varit grymt att vinna denna klänning (Handmade crochet over-size dress WHITE
) som för övrigt är dösnygg, till vinterns utlandsresa! Kul med tävlingar, det uppskattas! Tävlar ofta, vinner sällan. Men plötsligt händer det, så jag fortsätter att tävla och behåller hoppet. Haha, håller tummarna. :)

Reply
Andrea

Handmade crochet bikini Orange
Varför? För jag har verkligen letat efter den perfekta bikinin i någon rolig färg utan resultat, och de som jag hittat kostar lite för mycket för min ekonomi som nybliven student. Så sjukt snygga kläder hon gör!

Reply
Franziska

Hi Kenza,
why I would like this dress?
because it is just beautiful and you always have the nicest things;) ♥
Why should I win?
because it was a terribly bad day: (
what all happened: my gold necklace is broken and my laptop and my sunglasses (you’ve got the same)
and as I slide a Towed buoy in an amusement park today wanted to ride and I’ve just been queuing has passed over me in one of those boats with many thicker people they were probably a bit too heavy it’s all water out and over it about me from my hair to my feet all wet then I was running around 5 hours in wet clothes: (
and that’s why it would be great who happened today, something beautiful.

Franzi ;)

Reply
anna

Jag skulle vilja vinna en Handmade crochet poncho BEIGE! För att den precis är precis min stil, nemen ja haha så är det faktiskt! Lite annorlunda men cool och tillsammans med ett par bruna ben, perfekt :D

Fortsätt som du gör Kenza, du rockar! :)

Reply
Rita e Carolina

Hello Kenza!!

We are two twin sisters and we think we should win because we do not have nothing like this in our closet and we are two! :D We would really give it much use and to have something you also have would be an honor and amazing!:)

Good luck everyone!!

Love from Portugal!!

xoxo,
Rita e Carolina

Reply
rebecka

Handmade crochet over-size dress WHITE is not over the
top, but an extraordinary pretty sight
There would be nothing left to ask for, if this one item had been mine, and I see no reason to why it wouldn’t work out just fine.
Fine in my closet, fine on me. Fine in the pictures that someone will see. Fine like the Cassidy “Fields Of gold”
that song is a classic, I’m sure you’ve been told!
I will now end this cliché kind of rhyme, so it doesn’t take up too much of your time.
Get some ice cream instead, and follow your caption for this post – that’s when you can enjoy your hopefully sunny summer the most!

Reply
Monika

Hi Kenza !
I love ur blog, I want to be pretty like you <3

I really want to won this competition because it will be the first time I won something haha. Honestly I love crochet things (I have few on my own made by my mum and grandma) because I love wearing them in summer when there's so hot outside and especially I love them in white because they emphasize my swarthy complexion like yours :)
Can't wait to the results!
xoxo, Monika

Reply
Carolina Amaral

Hi Kenza! :)

I absolutely love your blog! Your style is such an inspiration to me and you look like a really nice person ;)

I would love to receive this dress or some other piece from EmmaO because it’s really cute and perfect for summer! I could wear it to the beach or to a summer party and still look amasing! ;)

Thanks for this opportunity!

xoxo,
Carolina

Reply
Matilda

Handmade crochet over-size dress BEIGE

För att det skulle vara en sån glädjr för mig om jag slulle vinna den där klänningne som man kan bära på stranden över bikinin medans solnedgångens sista strålar träffar en.

Reply
Elin

Plagget som jag älskar och har kikat på länge är handmade chrochet over-size i vit! Anledningen till varför jag vill vinna denna är för att den är så jädrans snygg och skulle användas flitigt kan jag säga! Har kollat på den under en längre period och kan inte mer än att dregla när jag ser den! Hahah, ha en fin dag! :)

Reply
Alice

Hi Kenza!
Wow, this is so beautiful and kinda wildchild! :)
How happy I would be to win it, since I haven’t been on vacation for years and will stay at home this summer, too.

If you choose me, I would like to win the same dress as you are wearing (crochet mini dress WHITE in size XS 34)

Kisses XXX

Reply
Helen

Hej!
Om jag hade lyckan att vinna, skulle jag vilja bära “Handemade crochet over-size dress white”. Den största anledningen är för att de är så otroligt fina, sådana klänningarna är väldigt sällsynta att hitta i butik. Alla detaljerna så som blomstermönsterna/ fransarna gör de unika och eftertraktade, att det är handgjort gör det ännu vackrare.

Reply
D ;)

I don’t speak English very well but I love to read your blogg. I understand everything. I’ve never written the messages or sth like that to you. I like you because you are very honest in your outfit. I like your clothes and first of all your character and style of your life. I want to live in my future like you. I’m from Poland, my best friends told me about you about year ago. I read about you every single day, after the party too!! I think I have small chance to win this clothes but I have a try ;)

Reply
Rebecca

Jag älskar ”Handmade crochet over-size dress Beige”. Den är perfekt för alla härliga sommaräventyr och även alla lugna dagar vid stranden. Jag har jobbat nästintill hela sommaren på mitt sista sommarlov och skall nu om cirka tre veckor äntligen få lite sommarlov i en vecka och den klänningen skulle vara perfekt att få packa ner!

Kram på dig

Reply
Melisa

Åh herregud vilka vackra klänningar! Jag skulle bli såå glad om jag vann! Jag ska till Paris i slutet av augusti (då jag förhoppningsvis är väldigt brun också) och den skulle sitta såå perfekt en kväll ute i vackra Paris. http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787454
Denna klänningen skulle jag önska, så underbart fin.
Håller tummarna. Tack finaste Kenza, du är en såå vacker och inspirerande kvinna :) Take care x

Reply
Elin

Åhhh sjukt bra tävling. Har sååå länge velat ha en klännig från emmao. Tycker hennes design är super fin verkligen. Ska i slutet av oktober till grekland och denna klänning till brun brända ben på stranden kommer bli helt perfekt.
Klänningen jag skulle önska är: handmade crochet over-size dress WHITE
Nu håller jag alla tummar på att vinna!
Kraam

Reply
Linn

Åhh vilken rolig tävling! Jag skulle jätte gärna vilja vinna Handmade crochet fringe vest WHITE, för den skulle va grymt fin till ett par slitna ljusa short med ett par boots,svarta naglar och uppsatthår! Skulle va min dröm outfit! Så skulle jätte gärna vilja vinna!

Reply
Julia Hallgren

Hej Kenza!
Min favorit från EmmaO är » Handmade crochet long sleeve dress WHITE. Har kollat p

Reply
Jessica Jonsson

Handmade crochet mini dress WHITE

Jag skulle känna mig sjukt fin och verkligen njuta av att bära den dessa fina, varma och underbara sommarkvällar.

Reply
Meggy

HI Kenza! This is actually the first time I’m writing to you, mostly because this time I know that you’ll read my comment for sure. I really want to congratulate you for the great job that you are doing with this blog, since it has been so successful to even get to Albania (google it if you don’t know it haha), a very small country where I live. You must really know how important is for the life of any young woman to follow you or any other blogger. And not only because we can learn about fashion and the latest trends, but because this way we have the possibility to know more about the life out there: how do people live in some foreign country and most importantly, is their life much different from ours? Soon I’ll be living somewhere else for studying reasons and I thank you for having taught me some little but very important things. I would really love to have one of Emma’s dresses. They are all stunning (I just adore the fact that they are handmade) and the best choise for a girl in a sunny summer day near the beach. I do not own a dress like this in my wardrobe and since I have been yearning for one for a long time, I’d be very happy to receive one on my 18th birthady on August,6. Love, Meggy.
PS: Keep with the good work. We believe you’ll make the best decision. In the end everyone deserves a wish come true and is worthy of it! :)

Reply
Julia Hallgren

Hej Kenza!
Min favorit från EmmaO är » Handmade crochet long sleeve dress WHITE. Har kollar på den väldigt länge, men tyckt att den varit lite för dyr för min ekonomi. Skulle bli väldigt glad om jag fick använda den och matcha den till min bränna i Cypern och sedan på min kusins dop. Kram!

Reply
Emilia

Åh gud, alla kläder var ju så otroligt fina! Men jag skulle vilja vinna Handmade crochet mini dress WHITE, eftersom jag åker till turkiet om två veckor med mina vänner. Vi är borta i 14 dagar och då kan jag verkligen behöva ha med mig någon fin klänning! KRAM!

Reply
Hanna

Handmade crochet loose sleeve dress WHITE

De är en jätte fin klänning som passar utmärkt till en fin sommarkväll. Mönstret är jätte fint.Jag har bara svart sommar klänningar och en vit klänning ser man brun ut i och den lyser upp väldigt fint

Reply
Elin

Hej, jag skulle vilja vinna “Handmade crochet fringe vest WHITE” storlek x för att den är så himla fin!
Och vem älskar inte virkat? Sjukt skönt och snyggt!
Det är en topp som man kan ha på sig när som nästan, mer sånt behövs i min gerderob!
kram :)

Reply
Jennifer

Hej Kenza!

Jätte roligt att du har en tävling där man kan vinna något från emma clothing! Jag skulle så gärna vilja vinna för att enda sen jag upptäckte emmas hemsida och såg på din blogg att du hade kläder därifrån så vart jag helt käär i en klänning, nämligen ” handmade crochet over-size dress white ”. Den är så fin och passar perfekt att ha nu på sommaren! Skulle verkligen bli jätte glad om jag vann, den finaste virkade klänningen jag har sett :) kram!

Reply
Naomi Biton

Hi gorgeous girl, could you help me out?! I think i really need a handmade pièce of fashion like this, because it never gets out of style! And it fits perfectly with my hippie style. Being a 25 year old mother of 3 little children, i need fashion pièces like this because i spent allot of money dressing my children fashionable too :D Lost of love , Naomi

Reply
Amanda

Skulle så gärna vilja ha Handmade crochet poncho,ska på min första festival någonsin i London om någon vecka och den ponchon ihop med jeansshorts, hippie band och stövlar känns som en perfekt kombo. Skulle vara så kul att kunna få ha en riktig festival outfit och känna sig lite hemma fast man trolige kommer vara helt vilsen ;)

Reply
Nathalie

För en kväll med fina vänner, solnedgång, dans tills man inte kan andas och stiliga unga män med lockigt hår. Då vore den här tröjan drömmen. Handmade crochet fringe vest BEIGE.

Reply
Mathilda

Handmade crochet bikini GREEN

I en bikini så grön, kan du bilda en dröm.
Allt blir så skönt, inte en enda blir öm.
En gåva från dig, bildar stor lycka.
På lilla mig, den skulle få smycka.

Reply
Sanna

Jag skulle vilja vinna den som heter handmade crochet over-size dress white. Jag har fortfarande inte fått gå på min semester än, står i ett skållande hett varuhus och serverar korv till griniga kunder och är fortfarande vit som en vitsippa! MEN jag har två underbara resor att se framemot om bara någon vecka och jag kan se mig själv vandra runt längst strandpromenaden i denna vackra klänning!

Reply
jessica

Hej! Efter många år av osäkerhet angående min vikt så har jag äntligen beslutat mig för att vara nöjd med min kropp. Oftast har jag köpt storlekar mindre än min nuvarande storlek, i hopp om att bli smalare och “snyggare”, Men inte nu längre.. nu har jag istället accepterat hur jag ser ut och sålt kläder som jag inte kan komma i p.g.a för små storlekar. Nu försöker jag att hitta kläder som passar just mig – former och allt, en Handmade crochet loose sleeve dress White tror jag skulle sitta fint! Kram!

Reply
Tara

Hej Kenza! Jag ska åka till Nice i Augusti och skulle jättegärna vilja gå runt i Emmas handmade crochet bikini i färgen orange. Jag tycker passformen på hennes bikinisar är väldigt snygga, och nu när vi haft sånt himla fint väder i Sverige så har man ju faktiskt fått en bränna, och därför tror jag färgen orange skulle bli jättefin på. Kram!

Reply
Hanna H

Hej vackra Kenza!:D Först och främst vill jag börja med att tacka för denna utlottningen som ger oss läsare möjlighet att vinna så himla fina kläder från Emma! Jag skulle JÄTTE JÄTTE GÄRNA vilja vinna: Handmade crochet fringe vest WHITE, toppen är så underbar och så sööt!:D

Hoppas att du ser just MIN kommentar bland alla andra hundra haha!:)<3

Reply
liz

I’d love to win a dress from emma :) she lives, as far as I’m informed, in south africa & I’ve been there as an exchange student… so that’s why I really want to have a dress because it would remind me everytime I wear it of my awesome time I had there. I miss it so much!
Plus it would be very nice to wear it on my 18th birthday next month :)

love from germany xxx

Reply
Therese

Åh, jag älskar klänningen handmade crochet mini dress beige. Jag fick barn för drygt 8 veckor sen och som för många andra gick jag upp ganska mycket i vikt och kroppen ändrade sig drastiskt. Denna klänning skulle vara en bra morot och ge motivation till att kämpa på med min vikt och att hitta tillbaka till en kropp som jag själv trivs med (och en fantastisk klänning att komma i) :).

Reply
Anu

Gorgeous dress and girl! I’d love to have some EmmaO in my closet too, so wish me luck with this competition! ;)

Reply
Mathilda sandström

Jag skulle jätte gärna vilja vinna handmade crochet over-size dress White, då jag tycker den är så himla sockersöt och är så himla fin på dig Kenza. Avundsjuk!
Kram<3

Reply
Josefin Borgman

Från det fina urvalet på sidan väljer jag ”Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE” för att den är helt fantastisk! Det är en härlig sommarklänning som jag tycker man både kan använda som en lite finare vardags-klänning och såklart när man är på stranden eller kanske bara går hemma och tar det lugnt! (:

Reply
Olivia

Skulle vilja bära upp “Handmade crochet fringe dress WHITE” en varm och härlig sommarkväll till solbränd hy och några stora blaffiga smycken. En perfekt outfit!

Reply
Hanna Eriksson

Hej! Jag skulle jättegärna vilja ha Handmade crochet poncho BEIGE , jag tycker den är otroligt fin och jag ska till turkiet i två veckor och eftersom jag är rödhårig och bränner mig otroligt lätt så hade det varit perfekt med en snygg och lätt poncho att bara dra på sig och täcka kroppen med!!

Reply
Cat

Tycker Emmas Handmade crochet over-size dress BEIGE är helt underbar, det kan inte bli mycket mer sommar än så, hoppas att den kan följa med mig på min livsresa. Vore lycka att få traska ner till havet i den med brunbrända ben…

Reply
Cecilia

Precis blivit av med mina gravidkilon efter vi fick vårt andra barn den 14 januari 2013 och skulle så gärna vilja visa mig fin för min sambo med EmmaO’s underbara klänningar!!

Reply
∞NORA∞

Super vackra bilder! :) Skulle vilja vinna “Handmade crochet fringe vest WHITE” Super vacker! :)

Är ettt perfekt sommarplagg, älskar virkat, Skulle vara så kul att vinna! :3

Reply
Ellen

Hej, jag skulle vilja vinna “handmade crochet over-size dress White”. Jag har längtat efter att köpa den enda sedan du köpte den och visade den på bloggen för något år sedan, så sjukt fin klänning! Varför jag borde vinna vet jag inte, men jag hoppas att jag gör det – jag skulle så gärna vilja känna mig lika vacker som dig och i en sådan klänning tror jag man gör det :)

Reply
Viktoria Löfstedt

Ååh, jag verkligen älskar Handmade crochet mini dress white. Har dräglat efter den ett tag då den är så sjukt söt ochnrätt svår att hitta sådan i butik, perfekt till sommarkvällar eller bara att dra över bikinin, underbar!

Din blogg ser mig så sjukt stor inspo.
Kram Viktoria!

Reply
Olivia

skulle jätte gärna vilja ha Handmade crochet fringe vest WHITE
Tycker den är jätte vacker. Blir mycket insperarad av kläderna lite enklare varianter men ändå jätte snyggt har länge viljat haft den ❤

Reply
Anna I

Klart jag vill vara med och tävla!
Skulle jag vinna skulle jag välja den fina klänningen som du har på dig på bilden, spännande att se om den sitter lika perfekt på mig som på dig hihi men den är verkligen underbart fin och jag håller alla tummar! Vore en dröm att få bära den och den skulle absolut få hänga med i resväskan när jag och pojkvännen åker på vår första utlandsresa tillsammans! =)
http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787733

Kram!

Reply
Frida

Hej, min favorit är over-size dress White. Det är en klänning jag alltid velat ha i min garderob men aldrig unnat mig. Den är grymt snygg och känns perfekt att ha en varm sommarkväll!

Reply
Lisa

Handmade crochet mini dress WHITE, är det plagget jag skulle välja om jag får turen att vinna! Jag tycker att klänningen är fantastiskt fin och den skulle definitivt bli en favorit i min garderob :) Något jag gillar med just den här klänningen är att man kan ha den både på stranden och lägger man till lite snygga smycken kan man även ha den när man vill vara lite extra fin! Kram :)

Reply
Mija

Jag skulle önska att vinna klänningen du har på dig på bilderna. Har suktat efter den ett tag. Motivering? Den är sagolikt vacker!
Tack för en fin blogg!

Reply
Frieda

I always wanted to have a dress from Emma. I saw her pieces on many blogs and they look so wonderful! You also look so great in it :)

Reply
Gerda

THIS DRESS IS AMAZING. I’d honestly love to have it because it’s just gorgeous. I’ve been looking for a great summer dress all this time and frankly found nothing (not surprising in my city) therefore winning this one would make my summer special.even better – more fashionable! looove it, kudos to the designer!! xx

Reply
Emelie Johansson

Jag skulle jättegärna vilja vinna “Handmade crochet loose sleeve dress WHITE” den är helt underbar, så otroligt VACKER. Passar perfekt nu i sommarvärmen och på den kommande trippen när jag firar 4 år med sambon. Romantiskt, sött och sexigt på samma gång.
[email protected]

Kram !!

Reply
Pyttianna

Min garderob fullkomligt ekar för tillfället och sparande till hus gör att klädkassan inte är särskilt dryg. Jag skulle bli superglad om jag vann den här: textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787747

Kram!

Reply
Mija

So nice pictures, I love the soft light when the sun is going down. It highlight even more your expression and the whole expression of the photos I think :) Anyway, thank you for a great giveaway, so i would love to win this dress: Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE, because I love the batwings. I also like how it looks in the area of chest. I have bra size 70-75 G (EU) which is almost impossible to get a dress which would fit to me, but the crochet is perfect materiál! And I love the batwing sleeves which sadetrack your attention, so my breasts don´t look so big.

Reply
Nirmela

Hej!
Har kollat in Handmade crochet poncho BEIGE hur länge som helst och jag skulle bli sååå glad om jag hade den i min ägo. Verkligen supersnygg och den skulle vara perfekt till min utomlandsresa till Turkiet nu i augusti. Den passar både på stranden och till vardags och jag skulle använda den flitigt. :)

Reply
Naima

Handmade crochet knee length dress WHITE, S

Letar efter en fin vit klänning som jag kan ha på mig när jag och min kärlek ska åka iväg och gifta oss. Dock vet ingen om det, men det kommer att vara i ett landskap och då kan jag absolut se mig själv ha på mig den medan jag går mot honom för att bli hans för alltid

Reply
Stina

Ååååh, älskar dessa klänningarna från Emma! Jag skulle vilja vinna Handmade crochet loose sleeve dress WHITE. Jag ska till Spanien imorgon & när jag kommer hem brun som en pepparkaka så skulle denna vara såååååå fin. Men även i höst om man har någon tunn underklänning under så kan man ha den på någon middag :) Har aldrig vunnit något och dessa klänningarna äääälskar jag!

Reply
Lovisa van Deetjen

Vacker som alltid Kenza! (bara en parantes sådär ;)

Favoplagget: “Handmade Chrocet over-size dress WHITE”

För att plagget är så sjukt fint – och hade jag kunskapen, och tiden till att virka en egen skulle jag supergärna göra det bara för att den är så fin – men nu har jag ju tyvärr inte den tallang som Emma har! Otroligt fina kläder! skulle vilja ha alla! haha

Reply
Linda Lorenz

hej! jag skulle bli hemskt glad om jag vann handmade crochet mini dress white :) den du har på dig på bilderna :) har tittat på den sedan den släpptes men inte tagit mig för att beställa den…läser dock emmas blogg varje dag och tycker att den är så fin, vilket helt enkelt är anledningen till att jag skulle bli glad om jag vann :) kram till dig!

Reply
Payan

Jag skulle vilja vinna den här klänningen: http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=16787752.

Varför? Den skulle sitta snyggt på en blivande 18 åring som ska ha en födelsedagsfest den 10 augusti tillsammans med sin barndomsvän! Damn, vad komplimanger jag kmr att få! Kramar

Btw, så jävla guld värt att du tänker på oss läsare,inte bara genom de inlägg du postar ca hela tiden,utan att vi får chansen att tävla om GRYMMA saker!!!

Reply
Megan

The handmade crochet knee length dress in white. I would love to take my engagement photos in this dress!

Reply
Hilda

Heej!!

Klänningen jag skulle dö för är Handmade crochet long sleeve dress i vit, Strl S.
Det bara är så att denna fantastiska kreation ska sitta på min kropp. Skulle göra allt jag kunde för att bära upp den lika bra som vackra Emma.

Kram på er!

Reply
Veronica Love

L
O
V
E

Jag DÖÖÖÖÖÖR!!!! Vilka fina plagg!! <3 Jag fullkomligt älskar virkade klänningar!!
Jag hade fixat lift i en gammal folkabuss och åkt på festival i min "Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE", jag hade matchat den snygga hippieklänning med mina orangea oversize solglajor från 70-talet och mina röda träskor, a match made in heaven!
Svensk sommar när den är som bäst.

Puss!!

Reply
H

Handmade crochet over-size dress BEIGE

Jag har två bästa vänner, det är verkligen alltid vi emot världen. Tyvärr så bor vi alla på olika ställen i världen. En i Skåne, jag i Göteborg, och den tredje pluggar i USA. Men nu i höst skall vi äntligen ses igen, då åker vi iväg en vecka på en resa till solen för att umgås och bara ha kul! Usa-kompisen har suktat efter en virkad klänning jättelänge, och det skulle vara en sån himla fin välkommen-tillbaka present ♥

Reply
Paloma

i would love to win an emmaO dress because one of my friends has one and i am always asking her to lend it to me, so i would love to have my own emmaO piece so my friend could wear hers when ever she wants! :)

Reply
Juffe

Min favorit är “Handmade crochet mini dress WHITE”! That looks so beautiful… :) Perfect summer dress.

Reply
Raquel (Kira)

I hope wasn´t too late to participate! (I just come from Ibiza and I didnt got internet there)
I love this dress, and everything form Emma O, if I win I´ll post an outfit with the dress <3
Thanks!!

XX

Reply
Natalia

Hi, Kenza! I’m your biggest Polish fan and I love all of your outfits! This dress looks gorgeous on you so maybe I’ll have a chance to try it on me too ? Perhaps then I’d feel a little bit like you, because you’re my favourite blogger!
Kisses from Poland!

Reply
Courtney

Hi Kenza! I should win because I could wear it and show all of my friends in California because I know everyone would love it and want to buy their own since it is perfect for the beach and pool, and even standing in fields ;)

Reply
Mimmi

Åh för en liten fjortonårig tjej så är ni två Emma och Kenza två inspererande människor för mig som jag mer än allt annat vill bli som när jag blir äldre!Ni har visat eran klädstil,klädsmak,vilket för över det till oss andra människor som får en att våga visa sin klädstil!Den klänningen jag vill ha är den är handmade chrochet mini dress BEIGE xs/S så fint virkad Så fin,så enkel att man kan ha den till allt!Har bokstavligt talat heller aldrig i mitt liv vunnit någonting i mitt liv!Klänningen skulle sitta så fint på mig med några basic accessoarer!Vill visa den till mina kompisar allt och alla o som ni säkert båda vet att i den åldern jag e i nu..så vill man mer än allt känna mig..Vacker!Tack för chansen,kan ärligt talat tacka nog för vad ni hjälpt mig med angående att hitta your look”❤/Mimmi Simbila

Reply
Mimmi

Förlåt för felskrivningar ska stå:Kan ärligt talat inte tacka nog för vad ni hjälpt mig med angående att hitta min egna “look” ❤

Reply
Tilde

“Handmade crochet over-size dress BEIGE”

Varför? Jo, jag älskar virkat.
Har suktat efter en virkad klänning så länge nu. Jag har försökt mig på att sy ihop två virkade linnen till en klänning vilket resulterade i att dem båda blev förstörda.. haha.
Men virkat är såå vackert på sommaren, och jag tror att jag hade känt mig oövervinnligt snygg i denna klänning. :)

Reply
Mariam El-Halabi

First off all, I love your blog. You have been a great inspiration, for me and my style. haha
I am a normal 20 year old girl that works her butt off every single day. All because I have to study, but still be a normal kid (or woman my mom would call me, I still consider myself a kid though haha). So I took a year off and have been working since last summer. And now I have money enough to buy a computer, books and move out from my parents house. But unfortunately I can’t go out and buy clothe, because I have so much that I need to prioritise, and clothe is not one off them :( . So I just need to do the best out of what I already have.
I saw the first dress from EmmaO you blogged, and fell in love with her clothe right away. I have been dying for one of her dresses since. So I wouldn’t mind if you chose me. You would safe my whole day, and a girl from Denmark that never gets anything handed very happy!

Keep safe Kenza. All the best for you!

Reply
Sabrina

Hej Kenza!
Jag skulle vilja ha “Handmade crochet poncho BEIGE”. Jag älskar alla kläderna men tyvärr har jag som 17-åring inte riktigt råd med dem. Denna poncho skulle passa mig väldigt bra inte bara under sommaren utan även under vår och tidig höst. Jag kan matcha den med allt från långkjolar, maxiklänningar till jeans och shorts. Dessutom ska jag åka utomlands om några dagar och detta skulle vara ett perfekt plagg att ha med mig! :)

Reply
Jill Bisther

Hej Kenza!
Jag skulle gärna vilja vinna denna klänning( Handmade crochet over-size dress WHITE) för att jag snart ska till Nice med min familj och har inget att ha på mig om vi tillexempel ska ut och äta eller liknande. Jag är inte direkt en klännings tjej men efter som vi nu ska till ett lite finare ställe skulle jag också vilja vara lite extra fin!:)

Reply
Deila

HeJ Kenza

Jeg har en veninde der snart har fødselsdag, og hun har længe gerne vil have en emmao kjole, jeg vil derfor meget gerne vinde, så jeg kan give den til hende på hendes fødselsdag den 7. august. Det vil hun blive så lykkelig over. Du må have det skønt. :-)

Reply
Dani

Hello Kenza!

I am from California and your blog is one of favorites to view- I love seeing the new styles from Europe and especially Sweden of course:) The dress you are wearing reminds me of California and the beach boho style which is perhaps why I adore it. I personally think that I should win this amazing dress because I follow you all the way from the USA!

Cheers! xoxo

Dani

Reply
Annika

I want to win this dress because I want to look as amazing as you do :) I love this dress, it’s perfect for so many occasions! I could wear it very girly or chic and I can definitely see me wearing this kind of boho style :)

Sorry for my bad english, I’m from Germany!

Reply
Emilie

Hade blivit överlycklig ifall jag vann -handmade crochet over-size dress beige- har länge letat efter en söt sommarklänning och denna är perfekt. Jag är ganska ung och har därför en begränsad ekonomi…

Reply
Felicia Linné

Handmade crochet fringe dress WHITE är ortoligt vacker! Och skulle passar perfekt till utomlandsresan! Kram <3

Reply
Susi Jakob

Hey Kenza,

such an amazing give away! I would love to win the dress you are wearing ” Handmade crochet mini dress white”. I’m searching for the perfect crochet for almost a year now, since i saw it on you for the first time. But for a student it’s quite expensive… I would be really happy to win! :) Have a great evening!

xo

Reply
Felicia

I augusti åker jag o min fina kille till Rumänien där värmen är kokhet dygnet runt mer eller mindre. Där nere kommer det att bli dop för hans två systerbarn. Och därför tänkte jag att en klänning som denna skulle bli så underbart perfekt till dopet men som också är skön och lite luftig. Skulle bli svårt att inte bo i denna vackra kreation:’)
Därför vill jag hemskt gärna bli ägare till the loose sleeve dress i beige strl S

Fingers krossed! Puss o kram skumbanan

Reply
Malin Gustavsson

Handmade crochet knee length dress WHITE, är min absoluta favorit! Har aldrig haft ett liknande plagg förut, så det hade känts så bra att få spendera den sista tiden av sommaren med denna klänningen på stranden samt dansgolvet!

Reply
Carro

Handmade crochet poncho BEIGE…

Jag tror att jag äntligen efter 35 kilo minus faktiskt skulle se fin ut och KÄNNA mig riktigt fin i den. De andra kläderna vågar jag inte riktigt tro att jag kan ha ännu, man får börja lite försiktigt…

Dessutom kanske de inte riktigt passar på en 39-åring ändå? ;)

Reply
Sofia

Jag skulle vilja vinna Handmade crochet mini dress WHITE. Simpelt för att den är himmelsk! Den skulle få mig att känna mig som en ängel för en kväll (eller flera haha) den skulle ta fram lite curves and booty aswell och ge mig självförtroende!
Kram
[email protected]

Reply
Sanna

Äran vore ju att få bära alla klänningar som finns på EmmaO.. Jag har aldrig varit inne på hennes sida förut, men nu när jag klickade mig in där så scrollade jag upp och ner gång på gång för det blev som ett slags “kärlek vid första ögonkastet” mellan mig och hennes kollektion. Så fantastiskt fina att jag knappt kunde välja just EN! Om jag fick välja just en, så fick det isåfall bli klänningen Handmade crochet fringe dress BEIGE som skulle pryda mig en vacker sommardag.

Reply
Matilda

Handmade crochet over-size dress WHITE

Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att dom virkade klänningarna från EmmaO är suuuper fina! Det skulle vara super snyggt med denna klänning och ett par bruna ben och strand-lockar! :) Jag skulle bli otroligt glad om jag vann!

Reply
Agnes

Wow that’s a nice dress! If i would win, i would wear it in Bali,where i’m going for six months. The dress would be perfect for the warm sunny climate :)

Reply
Helen

Finner inga ord för hur fin kollektion är som EmmaO har skapat! Att få bära en av hennes handgjorda klänningar skulle inte bara göra mitt hjärta glatt, utan också skulle min kropp le. Att få bära en klänning som gör att man känner sig kvinnligt fin och sexig på samma gång är oftast utom räckhåll. Inte denna gång. EmmaO, det skulle vara en ära att få bära klänningen Handmade crochet loose sleeve dress BEIGE :)

Reply
Rebecka

Åh kul! Jag skulle vilja vinna “Handmade crochet knee length dress white”, den vita klänningen som slutar nere vid knänen (ja, som alldeles nyss beskrivet). För att jag åker till Los Angeles snart och den här klänningen skulle täcka alla delar av min kropp som jag precis hunnit bränna grisrosa (baksida lår, rumpa och rygg) men visa upp mina brunbrända armar och snygga godishöfter! :) Kram till dig!

Reply
Sille-Riin

Handemade crochet mini dress WHITE

Skitfin och skulle passa perfekt på stranden, ser så somrig och läcker ut, skulle bli så glad av att visa mig runt i den!!

Reply
Sofia

Gud den där klänningen är så himla fin på dig! Jag är verkligen kär i den. Jag har suktat efter en klänning från emmaoclothing sen typ första gången jag såg den där på dig men mina föräldrar tycker att de är för dyra…
Men om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha Crochet over-size dress i vit och storlek S. Jag och min familj ska till Spanien snart, så hur perfekt skulle det inte vara att ha med den då?Jag skulle verkligen bli jätte glad om jag vann den eftersom jag har velat ha den så himla länge men inte riktigt haft pengarna för att köpa en. Håller hårt om mina tumsisar!
Kramar
Sofia

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*