• header

SUPERWOMAN

Rami lyckas alltid fånga mina snygga poser! Haha
// Rami always captures my nice poses! Haha

Idag känner jag mig fan som Superwoman. Och det händer inte ofta, så det känns bra. Den här dagen har gått snabbt och bra på jobbet och nu väntar en skön hemmakväll. Jag ska ta och laga middag nu till min lilla sjukling här hemma. Jag är frisk nu, men då har ju min karl blivit sjuk såklart. Och ni vet ju hur många män blir när de blir förkylda. Det är så synd om honom. ;-) När vi lagade mat i förrgår så var han liksom tvungen att avbryta hela tiden för att verkligen KUTA till toan (som om det gällde liv och död) och snyta sig och ba *ååååhhhhhhhhh mår inte bra* Man ba jag har varit sjuk i flera veckor nu?! Han hänvisar till en forskning som visar på att män faktiskt mår sämre än kvinnor när de är förkylda. Pga hormoner eller något.

Jaja, det är bara att ta hand om honom. Han brukar faktiskt vara väldigt snäll mot mig när jag är sjuk så självklart gör jag detsamma. :)

// I feel like freakin Superwoman today. That doesn’t happen so often, so it feels good. This day went by quick at work and now I’m gonna have a cozy evening at home. I’m gonna make dinner now to my little sick man. I feel good now, but of course he got sick.. And you know how men are when they have a cold. The other day when we cooked dinner, he had to stop all the time to run (I mean he really ran FOR HIS LIFE) to the bathroom to blow his noes and like *oooooooh I don’t feel so good* And I’m like…I’ve been sick for weeks now?! He refers to a research that shows that men actually feel worse then women when they are sick. Because of hormones or something. Well, I guess I just have to take care of him. He’s always very nice to me when I’m sick so of course I’ll do the same. :)

93 Comments

Emelie C

Hej Kenza!

Jag tycker det är så svårt med ytterkläder under vintern. Skulle inte du kunna göra ett inlägg med snygga jackor, mössar, vantar osv? :)

Reply
vonskareng

hahahh undrar om det stämmer :O måste fan fråga min pojkvän, för när han blir förkyld – då. blir. han. förkyld. hahah ;)

Reply
linda

Haha den hänvisar min karl till också. “Synd” bara att det var ett aprilskämt ;)

Reply
Emma

uttalas ditt namn som det skrivs eller Kinza? Haha…har undrat det länge nu..lol

Reply
jessica

Kom på mig själv med att tänka att jag hoppas att det aldrig tar slut mellan er, du verkar vara en sån underbar tjej och aleks verkar vara lika underbar och perfekt för dig. Önskar dig all lycka finaste du! :)

Reply
Naghmeh

that’s so good that you feel like superwoman one of the best feelings ever! and also men are the funniest when they get a cold haha they become the biggest babies oh well :)
xo

Reply
Helena

Det där brukar min pojkvän också “hänvisa” till, haha.. “MEN DET ÄR SANT!!!”. Både han och jag var förkylda samtidigt nyss, så antar att vi smittades av samma virus. Han blev lite snuvig och gnället tog aldrig slut! Själv fick jag både snuva, dryg hosta och hemsk huvudvärk, men jag sa inte ett ord, haha..

Reply
Katrine

Haha, så herlige bilder! Så typisk mannfolk å klage sånn når det er syke. Tydeligvis er det på liv og død mellom dem ja! Haha :-) Men bra du passer på han og er snill mot han :-)

Reply
Josse

Hej, jag har en liten fråga. Har följt din blogg länge och det känns som att du kan hjälpa mig. Vad gör du när du känner dig nere och deppig? Har en sån period nu och jag har haft det förut men aldrig så här mycket. Känner inte heller att jag har någon jag kan vända mig till och prata med. Känner mig bara så ensam och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Reply
Ida

Haha precis så är det hos oss också!! Jag hade lunginflammation och 40 graders feber, men det “var ju ingenting”. Dock var han nästintill döende och kunde inte röra en fena vid en förkylning…HM! Mycket märkliga hormoner det där ;) haha

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag har två frågor till dig :)
1. Hur går det med rökningen?
2. Håller du fortfarande på med balsammetoden? Isåfall, hur känns det? Har det gjort någon skillnad i kvalitet på håret eller hur snabbt håret växer? Vilka produkter tycker du bäst om?
Jättetacksam för svar, då jag funderar på att både sluta röka och börja med balsammetoden.. Är dock lite fundersam på BM, eftersom det jag helst vill åt är att håret ska börja växa ordentligt. Mitt hår har liksom “stannat” av och blir inte längre än till nyckelbenen ungefär. Men jag har ingen aning om ifall BM hjälper till med det eller om det bara ger bättre kvalitet..

Reply
Shel

You are wearing the same outfit as the model, but it looks so much better on you. I think the blonde model is not showing the clothes as good as you or the other model do.

Reply
Josefine

HAHA Saaaaa sant, the man flu!! Min kille ligger halvdod i soffan i flera dagar pga lite ont i huvudet, ingen feber ens. Jag aker pa lunginflammation, urinvagsinfektion och inteftion i halsen SAMTIDIGT. Vem tror du klagade mest?

Reply
Mai

I love the outfit. Got myself a similar skirt recently. Love it!

I hope this sickness is going to go away, but I guess we can´t help it because it´s so freaking cold! :D

Reply
Nina

Så är min kille också hahahahaha det är såååååå synd om honom när han är sjuk typ han nyser lite och ba åååhhhneeej :-((( man ba du är lite snorig get over your self :-))) fast som du säger tur att han är omhändertagande när man själv är sjuk då är det klart man vill ta hand om dem också :-)

Reply
Jenny

Män har färre vita blodkroppar än kvinnor, därför blir deras allmäntillstånd i regel mycket mer påverkat av en förkylning än kvinnor.
Det kan också vara en av anledningarna till att fler för tidigt födda flickebarn överlever i längre utsträckning än pojkbebisar.
Detta har jag fått köra mej i skolan. Inte genom forskningsrapporter så jag kan inte svära på mitt liv att det stämmer till 100%!

Men ör övertygad om att Kvinnan är det starkare könet!

Reply
emilia

Hahah,så typiskt min serbiska pojkvän hänvisade också till den forskningen förra veckan när han blev förkyld,man ba vaafan lilla mes peder,men nu e jag smittad :(

Reply
Pat

Gud vad du liknar Jessica Alba på dessa bilderna :D Speciellt den till vänster, påminner sjukt mkt om henne!

Reply
Liz

Min pojkvän ör exakt samma sak där, hänvisar till forskningen att det är värre för män at vara förkylda. Sååå synd om dom ;)
Du är grym! Kram❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*